Julegavetips til gutta

Det virket som at innlegget med julegavetips til damer slo godt an, men at dere ønsker tips til gutta enda mer? Jeg synes personlig menn er mye vanskeligere å handle til enn jenter, men det er vel sikkert fordi jeg er jente selv! Jeg har i hvert fall lagt hodet i bløt og spurt og grav litt hos Matias og kommet frem til litt forskjellige tips til dere. Så da håper jeg dette gjør juleshoppingen til gutta litt enklere for dere.

TV-serie

Gutta liker å kose seg med en god TV-serie så kanskje du kan kjøpe den nyeste sesongen av favoritt-serien hans på Blu-Ray eller DVD? Hvis du ikke vet helt hva han liker  å se på går det an å gi bort et gavekort på Netflix eller HBO Nordic, så har han mange timer med gøy foran seg!

Klær

Klær tror jeg de fleste gutter blir like glad for som jenter, i hvert fall gjør de jeg kjenner det. En fin skjorte, en enkel trøye eller en kul bukse er alltid gøy å få. Hvis man er litt usikker på stilen er det alltid kjekt med noe stilig undertøy!

Bladabonnement

Som oss jenter liker gutta å lese magasiner. Det går kanskje ikke i Elle og Det Nye, men tegneserieblader og faktablader vet jeg mange menn leser med glede. ViMenn er jo et ganske allsidig blad som passer for mange aldersgrupper så det kan være et godt tips, ellers så vet jeg at Illustrert Vitenskap også er rimelig safe å velge!

Hudpleie

Jeg har aldri hørt om en gutt som ønsker seg hudpleieprodukter, MEN så fort de får en krukke med krem eller et renseprodukt elsker de det! Jeg kan jo bare snakke for de gutta jeg kjenner, men jeg er ganske sikker på at gutter flest faktisk liker å føle seg freshe og fine i ansiktet! Hvis hudpleie blir litt for spesielt kan man alltids safe med hårvoks eller en god shampoo!

Elektriske duppeditter 

Finnes det en gutt som ikke interesser seg for ting som går på strøm? Det tror jeg ikke! Barbermaskiner, GPS, eller hva det måtte være er en gave jeg tror slår an hos alt fra pappa til kjæresten. Kanskje vet du om en litt større ting noen ønsker seg, som for eksempel en kaffemaskin eller en spillkonsoll? Da kan man fint gå sammen å spleise!

Billetter 

Noe som ofte er går igjen når man spør menn om hva de ønsker seg er at de ikke vil ha noe, for de har alt. Det er kanskje sant, men da kan man gi bort opplevelser. Billetter til en fotballkamp, konsert med favorittbandet eller en liten weekend-tur (dersom man har økonomi til det) er superfine gaver. Eller kanskje du har lyst til å gjøre noe romantisk for kjæresten din og gi han gavekort på massasje, selvfølgelig utført av deg selv.

Lommebok

En stilig mann må ha en stilig lommebok eller kortholder, så kanskje den gamle slitte pappa har trenger en liten oppgradering? Det finnes mange fine lommebøker og kortholdere til menn på Nelly og på bildet under har jeg funnet frem til en budsjettvariant og litt mer kostbar.

Tilbehør

Når det kommer til tilbehør synes jeg det er veldig vanskelig å plukke ut noe til menn. Det er ikke alle som er så glad i smykker, men en klokke er noe stort sett alle menn liker å gå med. Chunky herreklokker er jo i tillegg ganske sexy, så her er det lov til å være litt egoistisk når man handler til kjæresten. Hvis gutten du skal handle til ikke er en typisk klokke-mann kan du kanskje finne noen fine mansjettknapper til skjorten hans isteden? Det er veldig kult og piffer opp enhver skjorte, du finner garantert noe for en hver smak hvis du søker litt rundt på nett!

Parfyme

Gutter liker å lukte godt, og vi jenter liker at gutta lukter godt så parfyme er en vinn-vinn ting å kjøpe. Ofte har den du kjøper til en favoritt fra før så da kan det være hyggelig å kjøpe det eller så bytter han kanskje på litt? Da kan det være gøy å finne noe han aldri har prøvd før, hvem vet, kanskje har får en ny favoritt?

Lommekniv

En lommekniv er kanskje ikke en veldig tradisjonell gave, men jeg vet det er en del konfirmanter som får slike Swiss Army Knives. Kjæresten min ble i hvert fall helt i hundre da vi fant en Victorinox-butikk i London som skreddersydde lommekniven etter ditt eget behov. Så da tenkte jeg at det kanskje kunne være noe flere gutter hadde blitt glade for til jul!

Sånn, da håper jeg dere fikk noen gode ideer! Disse gutta er ikke alltid like lett å finne på noe til, men felles for de fleste er at de blir glade for stort sett alt mulig! Kjøp en flaske vin eller ta de med ut på middag så skal du se de blir riktig så fornøyde! Siste innlegg i denne lille julegavetipseserien kommer om noen dager, da er det hjemmelagde julegaver dere skal få tips om!

8 kommentarer

Siste innlegg