hits

Oppskrift: bnneboller i pita

Hei og god helg! Om ikke lenge stikker jeg avgrde til Asker, jeg skal sove over hos Angela i hele helgen, og i morgen er det endelig klart for bryllup! Karoline og Jonas gifter seg og vi Radissonjentene skal dra sammen - jeg gleder meg snn! I kveld skal vi grille og kose oss litt hjemme hos Angela, hun bor jo i Portugal n s det skal bli skikkelig koselig se henne igjen! Det er jo snart ett r siden sist! Jeg tenkte bare poppe innom dere med en oppskrift fr jeg drar; bnneboller. Oppskriften fant jeg her og de ble skikkelig gode, s hvis noen mangler inspirasjon til middag for helgen kan jeg anbefale teste ut disse! 

Ingredienser til ca. 15 boller: 1 boks store hvite bnner, 1/2 rdlk // 1/2 rd paprika // 1 dl brdrasp/griljermel (halvparten til bollene og halvparten til panering) // 1/2 dl mel // 1 ts bakepulver // Litt salt og pepper // Olje til koking

Ha bnner, hakket lk og paprika, halvparten av brdraspet, mel, bakepulver, salt og pepper i en bolle og bland godt. Form til passelig store boller, jeg fikk 15 stykker av denne blandingen. Till s bollene i brdrasp. 

Kok s bollene i olje til de er gylne og fine, legg de over p papir slik at oljen fr rent av seg. Jeg brukte rapsolje, da det ikke gir noe smak. 

De ferdige bollene kan du bruke til mye forskjellig, for eksempel i wraps eller pitabrd. De kan ogs serveres med masse forskjellig tilbehr slik som falafler. 

Disse blir spr utenp og myke inni - skikkelig godt!

Denne gangen valgte vi servere i pitabrd med blant annet rkost, mais, salat og hummus. Det ble skikkelig godt! Og hvis man har lyst gr det fint an legge til litt hvitlk, chili, ingefr eller hva man mtte nske i bollene for andre smaker! 

- Sara


#oppskrift #middag #vegetar #tips #inspirasjon #mat 

2 kommentarer

Julie Storlien: Hihi, dette burde du prve ^^

Skriv en ny kommentar