hits

Oppskrift: Byggrynsgrt (slow cooker)

Reklame | Crock-Pot - sponset kjkkenprodukt

God lillelrdag! Om ikke lenge stikker jeg ut i parken med noen venninner, og det skal bli helt greit n. Gradestokken har allerede rukket vise 30 grader i dag, s det er ingen vits sitte inne. Fr det ville jeg bare innom her med oppskrift p byggrynsgrt til dere. Byggrynsgrt er skikkelig godt, og jeg synes de porsjonspakningene til Fjordland er helt supert plukke med seg p farten. Likevel er det jo hakke sunnere lage selv, s det har jeg prvd meg p n. Jeg lagde i Crock-Poten min, for da slipper jeg passe p grten, men det kan selvflgelig lages i kjele ogs. Denne oppskriften gir en ganske stor porsjon, men det er bare oppbevare grten i kjleskap og ta frem nr du vil.

Ingredienser: 2,5 dl byggryn // 3,5 dl vann // 1,5 dl melk + eventuelt melk til servering // Topping

Start med legge byggrynene i vann kvelden fr. Om dette er ndvendig er jeg ikke helt sikker p, men jeg s noen anbefalte det p diverse forum p nett. Det skader i hvert fall ikke! Ha alle ingrediensene i Crock-Poten og sett den p lav hastighet 3 i timer. Nr den er ferdig er grten litt trr, s hvis du vil kan du allerede n ha i mer melk og la den st i en halvtime til slik at den blir mer grtete. Jeg liker dog ha den snn for da kan jeg spise den kald uten at det blir for klissete, ogs kan jeg gi den et lite oppkok med mer melk hvis jeg vil ha varm grt. 

Topp grten med akkurat det du vil! Jeg gikk for en varm variant p disse bildene og hadde over noen oppvarmede br og noen ristede gresskarkjerner. S godt!

Hper det smaker!

- Sara


#grt #mat #frokost #lunsj #oppskrift #tips #byggryn #inspirasjon 

4 kommentarer

Skriv en ny kommentar