hits

Nok er nok - stå opp for dyrene!

  • 21.10.2017 kl. 11:37

Det er denne tiden på året igjen, tiden hvor vi må gå i fakkeltog for å vise at det ikke er greit å flå dyr for pelsen deres. Dette er 14. gangen fakkeltoget arrangeres, og i år er det viktigere enn noen gang at vi stiller opp. Regjeringens valg om å gi pelsdyrnæringen 2 millioner kroner i støtte, samtidig som de kutter all støtten til frivillig dyrevern er helt hårreisende. At en næring som møter så mye motstand i befolkningen og i motebransjen, som pelsen er ment for fortsatt får subsidier og ikke har blitt forbudt er nesten litt utrolig. Dette og de utallige bevisene på at pelsdyrene ikke har det godt er tydeligvis ikke nok. Da må vi si fra! 

Jeg håper alle som har mulighet stiller opp i sine byer i dag, og går for dyrene. Det vil være fakkeltog i hele 30 byer, så sjekk gjerne ut NOAHs arrangement på Facebook for å finne en by nær deg. Også får vi håpe vi slipper å samles igjen for 15. gang neste år!

- Sara


#pels #dyrevern #fakkeltog #noah #dyr 

4 Kommentarer

Iselin Renée

21.10.2017 kl. 15:57
Så fint at du skriver om det :)

Tattavkvinnene

23.10.2017 kl. 23:50
Iselin Renée: Synes det er så viktig :)

frodith

21.10.2017 kl. 20:12
Har du vært og gått? Jeg har vært hos mamma i dag, så ble ikke noe av det..

Tattavkvinnene

23.10.2017 kl. 23:54
frodith: Gikk i tog :) Det ble arrangert for første gang i Hønefoss i år, så slapp å reise til Oslo :D
Man får det ikke alltid til :)

Skriv en ny kommentar

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no