A bun with a twist

God helg! Hva er planene for den siste helgen i juli? Vi skal på spillkveld med gode venner i morgen, ellers er planene bare å få plukket ferdig resten av solbæra i hagen til onkel og kanskje se en Bond-film eller to. Matias og jeg holder på å se oss gjennom alle sammen. Men over til det innlegget egentlig skal handle om; hår. Det er ingen hemmelighet at jeg har vært helt obsessed med hair buns i sommer, og det har faktisk vært helt nødvendig for å at jeg skal klare å være komfortabel i varmen. I dag fikk jeg lyst til å prøve å spice opp bunnen litt, og til å ha null fletteskills synes jeg det blei ganske fint. 

Messy bun all day every day! 

Dette er ingen hokus pokus altså, jeg snudde bare hodet opp ned og tok en porsjon hår som jeg flettet. Jeg prøvde meg først på en fransk flette, men det klarte jeg ikke når ting ble litt sånn opp ned og bak frem. Så da blei det ei vanlig flette. Når jeg hadde flettet langt nok opp til der hvor jeg ville ha bunnen samlet jeg bare alt håret som var igjen og festet det i en dott med en scrunchie. Du kan også bruke en vanlig strikk og knyte på et hårbånd isteden hvis du vil. 

Sånn ble resultatet. Jeg ser selvfølgelig at jeg burde startet fletten lengre ned, men jeg tok med altfor mye hår fra siden til at det gikk. Det skal jeg huske på til neste gang! 

Det er i hvert fall veldig godt å få opp håret, og at det ser litt rotete ut synes jeg bare er fint! Jeg skulle bare ønske jeg var god på fletting, det er så fint å inkludere i håroppsatser, jeg har liksom aldri lært meg det skikkelig. Vanlig flette går jo greit og jeg tror fiskebein skal gå ganske greit, det er når jeg begynne å bevege med mot french og dutch braids at jeg sliter. Det er vel kun øvelse som skal til, men så var det denne tålmodigheten og da! 

– Sara


#hår #hair #hairdo #bun #messy #diy #howto #skjønnhet #beauty #blogg 

4 kommentarer

Siste innlegg