Boktips ønskes

Etter en litt for lang lesepause holder jeg nå på med en bok jeg fikk anbefalt av ei venninne, den virker så langt lovende og hvis det fortsetter skal dere få rapport! Å kose seg med en god bok gir det perfekte avbrekket en trenger noen ganger, så håpet er at jeg får lest ut mer enn én bok som står på listen min i sommer. Apropos listen min, jeg elsker å ha valgmuligheter når det kommer til serier, filmer og også bøker. Og selv om det allerede står en god del titler på listen min hadde det vært gøy å hørt om dere har noen gode boktips til meg? Det tas imot med stor takk!

I dag skal til onkel for å plukke solbær, tenk at de er modne allerede nå! Denne varmen har virkelig forskjøvet på alt som heter normal modning. Etter det skal vi ut å øvelseskjøre litt. Det begynner å bli en liten stund siden nå, men hvem orker vel å drive med det i varmen? I løpet av juli tenker jeg å melde meg opp hos en kjøreskole, det blir både spennende og skummelt!  

Har du noen gode boktips til meg?

– Sara


#lese #underholdning #tips #anbefaling #lesing #bok #bøker 

    1. frodith: Fullførte nylig serien basert på den boken, skrev om den for litt siden her på bloggen. Troor nok jeg drøyer litt før jeg begir meg ut på den, men takk for tips 🙂

    Legg igjen en kommentar

    Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg