Planleggingsdag

Haha, hørtes jeg ikke viktig ut med den overskriften? Neida, men dagen i dag har egentlig bare bestått av planlegging for resten av sommeren og høsten. Ting begynner endelig å falle litt på plass, og nå er jeg ganske sikker på hvordan høsten kommer til å se ut. Jeg skal selvfølgelig fortelle mer om dette etter hvert, det er bare noen små detaljer som må på plass før jeg vil dele mer. Det føles så godt å endelig ha en skikkelig plan etter snart ett år som arbeidsledig med kun litt skriving på siden som jobb. Gleder meg! 

Det blir ingen ferie på Matias og meg i sommer, men vi skal få låne et hus i to uker litt seinere i juli. Det er ikke så langt unna, men vi kan jo nesten kalle det en liten ferie uansett. Det blir i hvert fall deilig med litt andre omgivelser og ikke minst et skikkelig uteområde, det savner vi veldig her vi bor nå! Håper bare vært holder seg like fint. 

Nå venter jeg egentlig bare på at Matias skal komme hjem fra hyttetur, det skal bli så godt å få han hjem ♥ Tipper vi bare slenger oss på sofaen med noe på tv-skjermen resten av kvelden. Håper dere har hatt en fin start på uken!

Hva salgs planer har dere for resten av sommeren? 

– Sara 


#sommer #hverdag #planer #planlegging 

10 kommentarer

Siste innlegg