7 ting jeg gleder meg til i sommer

Dere, om én uke er sommeren offisielt i gang! Og jeg har bestemt at dette skal bli sommeren over alle sommere! Haha så teit, men det jeg mener er at jeg i år vil prøve å få så mye utav sommeren som overhode mulig. I fjor gikk så og si hele sommeren bort til jobb, jeg gikk glipp av det meste som var gøy og det er ikke noe gøy. Derfor har jeg litt å ta igjen i år! Så jeg har satt sammen en liste over ting jeg vil gjøre i sommer. 

Bryllupet til Karoline og Jonas

Om litt under en måned skal Karoline og Jonas gifte seg, og jeg gleder meg skikkelig! Ingen av mine venner har giftet seg enda, så dette skal bli skikkelig stas. Karoline kommer til å bli en helt utrolig fin brud, hun har kjøpt DEN kjolen og jeg er sikker på hele resten av bryllupet også kommer til å bli amazing. Jeg drar sammen med den fine Radisson-gjengen så jeg veit det kommer til å bli en bra dag!

Bade ute

Dette husker jeg ikke å ha gjort på flere år, kanskje så langt tilbake som da jeg var russ i 2011? Det er nesten litt sykt! Så i år vil jeg teste badevannet, ryktene skal ha det til at det allerede er banevennlig enkelte steder i området her. 

Dra i parken

Denne får plass på listen hvert eneste år, og det er jo rett og slett fordi det er så koselig. Å sitte en liten gjeng i parken med litt sushi, noe frukt og bær eller bare en is er så utrolig hyggelig! I tillegg er det en gylden mulighet til å få litt farge på kroppen, i hvert fall for en som meg som hater å sole seg. Så det skal jeg prøve å få dratt i gang mer enn én gang i sommer!

Ulike sammenkomster

Det skjer som regel en del sammenkomster i sommermånedene og først ut i år er en renuion for klassen jeg gikk med på barne- og ungdomsskolen. Det er hele 10 år siden vi gikk ut nå, og jeg blir nesten litt kvalm av å skrive det – 10 år!! Det er så lenge det, og jeg føler meg jo ikke så gammel enda. Det blir nok veldig hyggelig, og Anna kommer til og med helt fra England ♥ Sommeren er også høysesong for bursdager i min vennegjeng så jeg vil tro det blir en bursdag eller to i løpet av de neste månedene. Jeg har jo også bursdag i juli, men jeg har foreløpig ingen planer for dagen. 

Spise masse frukt og bær

Jeg regner med at det ikke bare er jeg som har litt lettere for å spise sunt om sommeren? Sjokolade og annet usunt frister liksom ikke på samme måte som ellers. Ikke for det, jeg eelsker jo is og det skal jeg kose meg masse med, men når den norske jordbæra er i hyllene er det lite som slår det! Kanskje jeg får med meg noen som vil være med på selvplukk en dag når det er i gang. Vilde, er du med?

Komme videre med lappen

Nå har onkel og jeg øvelseskjørt en del i det siste, i tillegg holder jeg på med å lese teoriboka. Så når vi får kjørt litt til tenker jeg å melde meg opp hos en kjøreskole. Jeg veit ikke hvor langt det er realistisk å komme på en sommer, men jeg håper i hvert fall på å få gjennomført sikkerhetskurs på bane. 

Være aktiv utendørs 

Jeg kan være den første til å innrømme at jeg ofte har sittet inne på dager hvor jeg absolutt burde vært ute å nytt været tidligere. Og det er jo for det første veldig bortkastet også føler man seg så teit etterpå. Så i år vil jeg komme meg mer ut, om det så bare er for å gå en tur eller lignende. Matias og jeg har faktisk tatt noen gåturer så langt i mai og det har vært skikkelig koselig. Jeg har også lys til å prøve meg på noen lengre turer i området her, vi har så mange fine turområder! 

Sånn ser i hvert fall planen ut så langt, og forhåpentligvis kommer det flere ting til listen i løpet av sommeren. 

Har du noen planer for sommeren?

– Sara


#sommer #sommertid #planer #hverdag #venner #hyggelig #todo

  1. Selv om mai er en vår måned føler jeg at det er sommer om dagen..Mye fin sommerkos på lista di og på bildene..
   Jeg har bada i sjøen allerede flere ganger i år alt jeg da..elsker å kjøle meg ned når sola steiker .. Ingen spesielle planer men mest mulig badeturer om det blir finvær, ellers tar vi det på sparket :)) God helg til deg og dine <3

  2. annebe: Det er jeg helt enig i, sommeren kom tidlig i år 😀 Og så godt det er!
   Det høres helt fantastisk ut, og nå har jeg hørt fra sikre kilder at det er badevennlig her i området og! Det må testet ut snart :))

   God helg til deg og dine også <3

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg