Back to the 80s

Fra tid til annen får jeg skikkelig lyst til på gigantisk krøllete hår, litt ala 80-tallet. For å få permanentlooken må jeg enten krølle håret med en veldig tynn krølltang eller bruke tynne hårruller – noe jeg verken har eller orker bruke tid på. Løsningen min blir da å flette håret når det er vått og få masse bølger på den måten. Resultatet blir ikke akkurat det samme, men så lenge jeg får stort, bølgete hår er jeg fornøyd. Jeg tipper dere kan dette, men her får dere likevel min fremgangsmåte. 

Denimjakken og scrunchien hører med til 80s-looken!

Mens håret enda er vått børster jeg forsiktig gjennom det, har i litt hårolje og så fletter jeg håret i ganske små fletter. Jo mindre flettene er jo mer definerte bølger og større hår får du. Flettene sitter i til håret er tørt, som regel gjør jeg dette om kvelden slik at de kan tørke natten over. Så er det bare å ta ut flettene og børste lett igjennom med fingrene. Jeg har gjerne i litt hårolje nå også for å temme håret litt.

Det eneste kjipe med å gjøre dette med håret er at jeg synes det ser mer slitt ut, spesielt nederste del som er farget. Mulig det er fordi håret blir mer brusete og da stikker småhår og sånn lettere frem, men det skulle jeg ønske ikke fulgte med. Hadde jeg brukt en krølltang isteden ville det nok ikke blitt sånn, men så var det denne tålmodigheten da! Lurer på hvor lenge jeg måttet sittet å krøllet for å fått ønsket resultat?

– Sara


#hår #80s #hair #frisyre #tips #inspirasjon 

6 kommentarer

Siste innlegg