Bildedryss: Hurra for 18.mai

God søndag! Nå føler jeg at jeg henger skikkelig etter på bloggfronten, dette innlegget skulle nemlig ut i går og i dag hadde jeg planlagt en video. Sånn ble det ikke, så da får gårsdagens innlegg komme nå, også venter en video på dere i morgen. I går var jeg nemlig i Oslo store deler av dagen, og som den evig tidsoptimisten jeg er beregnet jeg altfor dårlig tid. Det var en skikkelig hyggelig dag i Oslo da! Jeg møte den fine Radisson-gjengen og det var skikkelig kos! Nå er det ikke mer enn et par måneder til Karoline skal gifte seg så det blei en del bryllupssnakk, hihi. Jeg gleder meg skikkelig til det bryllupet, jeg veit Karoline kommer til å bli SÅ fin! Kamera skal helt klart gå varmt den dagen, så hvis jeg får lov kommer det masse bilder på bloggen!

Nå er det derimot et bildedryss fra fredagen jeg har å vise, Matias, onkel og jeg dro litt spontant på en konsert her i byen, og vi møtte på Trygve og Elin. En superkoselig kveld! 

Konserten het Hurra for 18. mai og besto av Tor Arne Johnsen og guttemusikken. Jeg hadde egentlig ingen forventninger til konserten for som sagt ble det bestemt litt spontant. Heldigvis viste det seg faktisk å være en ganske morsom affære, med både satiriske sanger og sanger til ettertanke. I programheftet sto det blant annet dette om konserten: “Det er lett å feire 17. mai. 1814,1905 og 1945 skinner i historieboka. På 17. mai er vi alle demokrater, humanister og alt som fint og flott er. Men det er dagen derpå som gjelder! Når finstasen er byttet ut med hverdagsklær. 18. mai – som det er 364 av i året. Hvordan vi ivaretar våre verdier og idealer mellom nasjonaldagene?” En vel brukt fredagskveld!

– Sara 


#konsert #bildedryss #hverdag #hygge #familie #underholdning

3 kommentarer

Siste innlegg