2 favorite nudes: luksus vs. budsjett

Inneholder annonselenke: Coverbrands

Liquid lipstick har vært det mest brukte leppeproduktet i min sminkepung det siste året, men i det siste har jeg gått litt mer tilbake til de gode gamle leppestiftene. Det har nok litt å gjøre med at vinter betyr tørre lepper for min del, og da er det ikke spesielt lekkert med en liqud lipstick som tørker matt. Selv om jeg liker å variere mellom fargene jeg bruker er alltid nudes et sikkert valg og i dag ville jeg vise dere to stykker som er mine favoritter, den ene er ganske billig og den andre er litt dyrere.

Selv om disse to leppestiftene ikke er identiske ser de ganske like ut på, og begge to føles lette og kremete på leppene. Luksusversjonen er Spirit fra Mac, som koster rundt 190 kroner de fleste steder. Billigversjonen er Euro Trash fra NYX og koster rundt 90 kr. Selv om NYX sin nok er hakket kaldere i fargen ser de som sagt ganske like ut når jeg har de på. Jeg ser faktisk på google at Euro Trash går for å være en dupe til Mac sin Velvet Teddy, den har jeg ikke prøvd, men det stemmer sikkert.

Spirit er en skikkelig fin, varm nude som passer til alt. Jeg bruker den både til hverdags og fest, og den passer godt til en litt mer bold øyelook. Prisen ligger som sagt på rundt 190 kr, ikke den stiveste prisen hva gjelder leppestifter, men likevel litt luksus i mine øyne. 

NYX sine leppeprodukter er jeg veldig fan av jevnt over, og denne leppestiften har vært en favoritt lenge. Også denne kan jeg bruke til så og si alt! Prisen er dog litt mer budsjettvennlig i tillegg til at du får mer produkt i denne enn i Mac sin. 

Samlingen min med leppeprodukter begynner å bli ganske stor nå, men disse to faller jeg alltid tilbake på. Nude slår liksom aldri feil! 

Har du noen favorittleppestifter?

– Sara 


#leppestift #lipstick #sminke #skjønnhet #beauty #makeup #mac #nyx #tips

12 kommentarer

Siste innlegg