Mine nyttårsforsetter 2018

Hei, og riktig godt nyttår! Var dagen i går fin? Jeg feiret sammen med familien og vi hadde det skikkelig koselig! En fin avslutning på det gamle året ♥ Nå som et nytt år står for tur lover vi oss selv at nettopp dette året skal bli mitt år, da skal jeg ta tak i alt jeg ikke har gjort i alle de andre leveårene mine. Noe som selvfølgelig (stort sett) aldri skjer. Og selv om jeg veit det er veldig klisje å sette opp forsetter for året som kommer er jeg så glad i å lage lister, sette meg mål og alt det der, så da endte jeg opp med noen forsetter likevel. 

For å oppsummere kort forsettene fra i fjor så klarte jeg å holde noen av de, mens noen (som alltid) falt helt igjennom. Jeg har for eksempel ikke tatt lappen enda, jeg har ikke fått meg ny jobb, men jeg har sagt opp den gamle jobben min. Faktisk så har jeg ikke jobbet siden juli, annet enn med enkeltpersonforetaket mitt. Jeg har likevel klart å spare ganske mye penger i BSU, og blitt flinkere til å komme meg på trening og drikke vann. Så alt i alt må jeg si meg fornøyd med året som har gått! Og her er målene mine for året som kommer:

Ta lappen 

Dette hadde jeg som nevnt over på listen min i fjor også, men nå kjenner jeg at det begynner å bli veldig nødvendig å kunne komme seg rundt uten å være avhengig av andre eller kollektivtransport. Jeg må derfor begynne å øvelseskjøre så fort som mulig, og så starte opp hos en kjøreskole. 

Få meg en jobb

Jeg begynner å kjenne på at jeg savner veldig å jobbe, så det kanskje viktigste målet for året blir å få meg en jobb. Uten jobb blir det verken rom for sparing eller lappen så det er jeg nødt til å få meg asap. Jeg har søkt på en del spennende jobber nå i det siste, og krysser alt jeg for at en av dem blir min. 

Spare opp maksbeløpet til BSU

Å kjøpe noe eget er selvfølgelig et langsiktig mål Matias og jeg har, så da må det spares. I året som gikk klarte vi å spare ganske mye til tross for at jeg ikke hadde jobb halve året. Så i 2018 skal det spares enda mer! 

“Shoppestopp”

Dette henger litt sammen med punktet over, men jeg ville likevel skrive det som et eget mål. Jeg tenker ikke å ha 100% stopp på all shopping, men å begrense meg så mye som mulig. Jeg har for eksempel helt latterlig mye skjønnhets- og velværeprodukter som har samlet seg opp over lengre tid, så det skal jeg ikke kjøpe noe nyt av før jeg går tom. Nå skal det sies at jeg ikke er noen storshopper i utgangspunktet, og jeg handler mer enn gjerne brukt, men jeg vil heller bruke pengene mine på opplevelser enn ting det kommende året. Og selvfølgelig; spare!

Bli mer aktiv på Youtube 

Dette hadde jeg litt som mål i fjor også, og jeg vil si at jeg i hvert fall på slutten av året begynte å bli ganske flink til det. I 2018 skal jeg bli flinkere til å poste videoer mer jevnt, og ikke minst levere videoer av bedre kvalitet. Da jeg så igjennom et par av videoene jeg lagde i desember her om dagen oppdaget jeg jo at lyden var utrolig lav. Dette har jeg ikke merket før fordi med øreproppene mine har lyden hørtes veldig bra ut. SÅ jeg vil lære meg skikkelig hvordan jeg tar opp god lyd, hvordan klippe effektivt og alt som hører med til en god produksjonsflyt. Det neste kjøpet mitt i forbindelse med Yotubue/blogg vil være et nytt objektiv. Jeg har nok bursdags- og julepenger liggende til å kjøpe nå, men jeg venter selvfølgelig til jeg har fått meg jobb. Husleie, strøm osv. er selvfølgelig en litt større prioritet. Men det kommer etter hvert! 

Alle målene, eller forsettene om du vil, føles veldig overkommelige og egentlig ganske selvfølgelige for meg. Likevel liker jeg å få ting skrevet ned, da føles det på en merkelig måte mer håndfast og letter å forholde seg til. Jeg kunne selvfølgelig skrevet opp ting som å trene mer og å spise sunt, men jeg kjenner jeg er litt lei de forsettene der. I høst var jeg jo faktisk inne i en skikkelig god spinningrytme, så den tråden kommer jeg til å plukke opp igjen på nyåret uansett, og i januar skal jeg gjennomføre veganuar. Sånn sett har jeg noen helserettede mål likevel. 

Har du noen nyttårsforsettere?

– Sara


#nyttår #forsetter #mål #målsetting

8 kommentarer

Siste innlegg