VIK Jewellery: minimalistisk eleganse

Sponsede smykker

Hvis du ser i smykkesamlingen min vil du først og fremst finne et totalt kaos. I de ulike Glossyboksene som jeg oppbevarer smykkene mine i finnes alt fra store øredobber med fjær til hjemmelagde perlearmbånd og ringer i ulike former. Og selv om jeg har smykker for enhver anledning er jeg dessverre utrolig dårlig til å bruke det. Likevel er det en type smykker som jeg ofte strekker meg etter og faktisk har begynt å bruke mer og mer den siste tiden, det enkleste av det enkle. Stilrene smykker som ikke tar for mye oppmerksomhet. Og derfor var jeg ikke i tvil da jeg fikk spørsmål om jeg ville plukke meg ut et par smykker fra den norske nettbutikken VIK Jewellery. Det ville jeg! Valget falt på tre veldig enkle, men utrolig fine smykker. 

VIK Jewellery er som sagt en norsk nettbutikk, og er grunnlagt av Julie Viken. Navet er inspirert av Julies etternavn, men også av de mange viker og fjorder som finnes i Skandinavia. De tilbyr smykker, tilbehør og smykkeoppbevaring, og smykkene de fører er i en klassisk skandinavisk stil. Alle smykkene er laget av sølv, og er derfor egne for de med allergier. Selv om smykkene er laget av ekte sølv er de likevel svært prisvennlige.

Dette lekre V-smykket er roséforgylt og er veldig diskré, men likevel nydelig tilskudd til enhver look. 

Det andre kjedet jeg valgte meg er dette sølvsmykket med et enkelt sirkel-anheng. V-ringen er justerbar og kan brukes både som en vanlig ring, men også som en midi-ring. 

Jeg liker at disse smykkene like gjerne kan brukes til hverdags som til fest. De passer godt sammen med de fleste antrekk og man kan lett kombineres med flere smykker. Jeg har blitt veldig glad i å bruker flere enkle smykker samtidig, nesten litt lag på lag, spesielt når det kommer til kjeder og ringer. Og smykkene til VIK Jewellery passer perfekt til nettopp dette! 

Hva synes du om denne smykkestilen?

– Sara


#smykke #mote #fashion #trend #norskdesign #smykker #tilbehør 

6 kommentarer

Siste innlegg