På fest er jeg…

Ny uke, den siste i april faktisk! Det er så deilig å tenke på at det straks er mai, som jeg gleder meg til varmere temperaturer! Jeg våknet til et aldri så lite snøkaos i dag, så nå synes jeg våren kan skynde seg litt. Denne uka går det både i jobb og quiz, i tillegg til et spennende oppdrag på tirsdag. Da skal jeg nemlig være fotograf for Polhem PR, de jeg hadde praksis hos for en god tid tilbake. Det skal bli så hyggelig å se igjen gjengen som jobber der! Men det er først i morgen. I dagens innlegg tenkte jeg at dere skulle få bli litt bedre kjent med meg. Jeg har jeg latt meg inspirere av, eller rett og slett stjålet ideen til Frodith, så takk til henne!  

På flyet er jeg… heldigvis sjelden! Jeg er ikke så veldig glad i å fly, mest fordi jeg får så utrolig vondt i ørene. Vi snakker ikke vanlige dotter i ørene, men skikkelige smerter i begge ørene. Det kommer stort sett alltid ved landing, og kan ødelegge de første par dagene av ferien min. De siste gangene har jeg dog funnet et par teknikker som hjelper, men jeg er alltid redd for at det skal skje. 

Om morgenen er jeg… er jeg alltid i koma. Jeg fungerer så dårlig om morgenen, selv om jeg skulle ønske av hele mitt hjerte at jeg var en frisk og rask morgenfugl. Når det gjelder å gjøre seg klar liker jeg best å være litt presset på tid, da presterer jeg best. Det gjelder ellers i livet også!

På fest er jeg… den litt sjenerte. Det vil si på starten av festen er jeg som oftes ganske sjenert, men utover kvelden avtar det jo. Det skal forresten sies at jeg ikke er spesielt ofte på fest, det har jeg egentlig aldri vært. Det er veldig gøy en gang i blant, men det holder i massevis for meg!

På internett er jeg… veldig all over the place. Jeg har aldri vært flink til å gjøre én ting om gangen og klikker meg derfor ofte fra side til side, før jeg er ferdig med det første jeg skulle gjøre. Internett innehar mange distraksjoner, og jeg har måttet lært meg til å lukke alle sider hvis noe skal bli gjort. For eksempel når jeg skal blogge, da kan jeg få hundre andre ideer i hodet, som må undersøkes med en enste gang. Slitsom! 

På eksamen var jeg… alltid nervøs. Ofte var det ubegrunnet for eksamener har jeg generelt sett taklet veldig bra. I hvert fall på Høgskolen gikk det veldig greit. Jeg lærte meg noen veldig gode puggeteknikker som fungerte veldig godt for meg. Muntlig eksamen er derimot en helt annen historie. Der var jeg helt krise!

På kjøkkenet er jeg… glad i å oppholde meg. Jeg elsker å prøve ut nye oppskrifter og lager som oftes maten fra bunnen av. 

Bak rattet er jeg… dessverre ikke. Jeg har ikke fått rotet meg til å ta lappen, selv om det hadde vært veldig kjekt nå som vi bor i Hønefoss. Bussforbindelsen her er en ganske annen enn den er i Oslo, så jeg håper på å få tatt førerkortet så fort som mulig. 

På sirkus er jeg… aldri! Jeg er ikke imot at sirkus holder dyr fanget for å underholde, og jeg har derfor ikke oppsøkt et sirkus på mange, mange år. Bortsett fra den gangen jeg deltok på demonstrasjon mot sirkus i Oslo. Alle plakater jeg kommer over river jeg ned, og det kommer jeg til å fortsette med denne sesongen!

I matbutikken er jeg… prisbevisst og forholdsvis fornuftig. Liker jeg å tro selv i hvert fall! Jeg prøver å lage handlelister på forhånd, og prøver å ikke la meg lure av dårlige “tilbud”. 

Ble dere litt bedre kjent med meg, eller visste dere alt fra før? Håper dere får en super mandag videre!

– Sara


#meg #blogg #personlig #hverdag #blogger

9 kommentarer

Siste innlegg