Min hudpleierutine

God søndag! Har dere hatt en fin helg? Jeg har vært ganske effektiv og fått spilt inn hele to videoblogger, samt lagd noe skikkelig digg på kjøkkenet som dere skal få oppskrift på til uken. Videobloggene kommer selvfølgelig også på bloggen etter hvert. Men i dag hadde jeg tenkt til å snakke litt om hudpleie. Jeg har alltid vært veldig heldig meg huden min, og slapp unna de verste kviseutbruddene da jeg var yngre. Nå som jeg er i midten av tjueårene dukker det derimot opp kviser rett som det er. Jeg får de som regel i pannen og det skal visstnok være stress- og søvnrelatert. Så jeg prøver derfor å ikke stresse så mye, dessverre er det umulig å ha en god døgnrytme med den jobben jeg har nå, men det får jeg heller ta tak i når jeg får meg en annen jobb. Gode hudpleieprodukter hjelper selvfølgelig, så her får dere min hudpleierutine. 

Produktene fra Nivea er sponset/inneholder adlinks

Om morgenen 

På morgenen pleier jeg å gjøre det veldig enkelt og vasker stort sett bare ansiktet med vann, jeg bruker av og til en rens hvis føler behovet for det. Så bruker jeg en dagkrem, helst en med solfaktor! Nå om dagen er det Nivea Q10 Plus jeg bruker. Den har solfaktor 15 og er anti-aging. Jeg stresser ikke veldig med at produktene jeg bruker må være anti-aging, men når jeg begynner å dra meg mot 30 tenker jeg det blir andre boller. Jeg liker også å bruke en øyekrem om morgenen for å beskytte den sensitive huden under øynene. Nå for tiden er det den økologiske øyekremen fra Noni Care jeg sverger til. 

Om kvelden

Om kvelden fjerner jeg først sminken min, da bruker jeg Nivea Eye Make-Up Remover på øyensminken også bruker jeg bare olivenolje i resten av ansiktet. Det høres sikkert rart ut, men kaldpresset olivenolje (eller annen olje) løser veldig lett opp sminke. Jeg begynte å bruke det kun fordi jeg gikk for sminkefjerner, men så synes jeg det fungerer såpass bra at jeg bare fortsatte med det. Når sminken er borte bruker jeg en ansiktsrens, til det liker jeg veldig godt Noni Care Face Wash. Denne rensen er kan virke litt uttørrende på huden så etter jeg har brukt den liker jeg å tilføre masse fuktighet, til det bruker jeg Nivea Q10 Plus sin nattkrem. Noen ganger bruker jeg også litt serum eller en ansiktsolje hvis huden er ekstra tørr. Jeg bruker også samme øyekremen som på morgenen. Bommulspads har jeg byttet ut med økologiske bomullskluter, mine er fra KID.

Ukentlig

En-til to ganger i uken liker jeg å gi huden min litt ekstra oppmerksomhet, og da bruker jeg først en skrubb og så en ansiktsmaske. Dette er ekstra viktig for meg i vinterhalvåret, da jeg får veldig lett tørr hud i denne perioden. Skrubben jeg har sverget til den siste tiden er Naobay, det er en økologisk, mild skrubb som ikke er for hard mot ansiktet. Når det kommer til ansiktsmaske liker jeg å variere litt, men jeg har i det siste lagt min elsk på sheatmasks, de er så deilige og forfriskende å ha på. Hvis jeg har litt hovne poser under øynene kan det også hende jeg slenger på noen eye-pads eller Glam Glow sin øye-maske. 

Slik ser da min hudpleierutine ut om dagen. Produktene jeg bruker endres selvfølgelig litt fra tid til annen når det dukker opp nye ting jeg liker, men stegene er stort sett de samme. Selv om dette kan se ut som mange produkter går disse stegene heldigvis raskt å gjennomføre, og nå har det bare blitt en rutine jeg gjør litt på autopilot. Tenk at før sov jeg ofte med sminken min, ugh, det kunne jeg ikke tenke meg å gjøre nå lenger. 

Hvordan ser din hudpleierutine ut?

– Sara 


#skjønnhet #beauty #hudpleie #hud #ansikt #ansiktsmaske #nivea #naobay #noni #økologisk 

10 kommentarer
  1. Jeg leser om andres hudpleievaner, og det høres ut som omfattende men også litt hyggelig rutine. Jeg har aldri gjort NOE med huden jeg. Jeg har noen hudservietter, som jeg tar av sminken med, men ellers ingenting. Bruker lite kremer på dagtid også, ingenting om natta… Huden ser fin ut likevel vil jeg påstå 😀 Heldig jeg 🙂

  2. Alltid morsomt å lese om andres hudrutiner! Heldigvis har jeg funnet en som funker veldig fint for meg nå, men har jo ikke testet ut disse. Da vet jeg hvertfall at de har fått en anbefaling av deg om jeg kommer over dem, haha 😀
   Superfint design du har fått <3

  3. Vilde: Enig, liker det veldig godt selv 🙂 Så bra! Det er viktig å finne ut hvilke produkter og hva som fungerer for en selv.

   Tusen takk! <3 Er ganske fornøyd selv også, skulle gjerne gjort et par endringer, men er ikke så god i HTML at jeg klarer det.

  4. frodith: Har lest en del asitiske-blogger hvor de bruker ofte uendelig mange produkter. Det høres litt masete ut for meg, men så har jo asiatiske kvinner som regel veldig fin hud da.

   Jeg tenker at hvis man ikke føler behovet og bare gjør det fordi alle andre gjør det, ender det opp med å bli et ork. Jeg koser meg med det, det blir som du sier en hyggelig rutine ^^
   Ja, du har vært heldig! Du holder deg ung, både på utsiden og til sinns 😀

  5. Sarah Berg: Det har jeg også, men det enest jeg har endt opp med å like til nå er disse maskene og eye-padsene som du ser på bildet. Og konjaksvamp da, men den ble kjøpt i Thailand 🙂 hehe

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

  Takk for at du engasjerer deg i denne bloggen.
  Unngå personangrep og sjikane og prøv å holde en hyggelig tone selv om du skulle være uenig med noen.
  Husk at du er juridisk ansvarlig for alt du skriver på nett.

Siste innlegg