Jeg trenger hjelp!

Prosessen med å skulle velge ut et nytt design til bloggen har vist seg å være alt annet enn enkelt. Det har stått mellom ganske mange forskjellige, og hver dag vingler jeg frem og tilbake mellom hvem jeg liker best. Nå har jeg på magisk vis klart å resonert meg frem til kun to aktuelle kandidater. Nå trenger jeg derfor litt input fra dere, om hvem dere liker best! 

Dette desginet er fra KvDesign, og heter Chanel. Jeg synes dette er et veldig fint design som kommer til å gi meg muligheten til å publisere ganske mye større bilder enn det jeg har nå. Det er stilrent, enkelt og tilpasser seg alle plattformer. Likevel liker jeg ikke at man må skrolle helt ned til bunnen av bloggen for å finne full oversikt over kategorier og arkiv. Jeg savner en knapp å trykke på øverst i hjørnet som får frem nettopp denne informasjonen og også profilen min. Denne her har akkurat det jeg tenker på. 

Design nummer to er fra Design by Cecce, og heter Fullscreen. Dette designet er også veldig fint, og akkurat passe enkelt. Det tilpasser seg selvfølgelig alle plattformer og bildene ser store ut. Dessverre er ikke eksakt bildestørrelse oppgitt, så jeg vet ikke hundre prosent sikkert hvor store de kan være. Denne har den utrolig fine sidemenyen, jeg savner i det andre designet. Jeg skulle bare ønske det gikk an å flytte knappene for kategori, arkiv osv. bort i den sidemenyen. 

Her kan dere se hva jeg mener med sidemeny. 

Personlig liker jeg best det første, men jeg vet ikke om jeg kommer til å bli fornøyd med kategori- og arkivløsningen. Jeg klarer rett og slett ikke bestemme meg, så det hadde vært veldig fint å høre deres meninger. Det er selvfølgelig viktig for meg at dere som faktisk leser denne bloggen liker designet mitt, så fortell meg gjerne hva du synes i kommentarfeltet ♥

Hvilket design liker du best?

– Sara


#blogg #bloggdesign #blogger #bloggtips #tips 

10 kommentarer

Siste innlegg