Mine nyttårsforsetter 2017

Dette innlegget lå til forhåndspublisering i går, men dessverre kom det aldri ut. Da får dere lese i dag isteden 🙂 

Da var vi kommet til den tiden av året igjen, hvor man skal gi seg selv løfter man garantert kommer til å brynte ved flere anledninger. Neida, jeg skal ikke være så pessimistisk før jeg har gitt 2017 en sjanse. Jeg elsker å sette meg mål, fordi ting blir så mye enklere når man har en klar visjon å jobbe mot. Men, jeg synes samtidig at disse store forsettene man skal sette for hele det kommende året blir så innmari store og derfor litt vanskelig å forholde meg til. Jeg har derfor valgt å sette opp noen punkter med ting jeg har lyst til å få til i løpet av året, samt en slags pyramideløsning med mål fra måned til måned med litt mindre mål. 

Dette vil jeg få til i 2017

  • Finne meg en ny jobb: det er ikke noe galt med jobben jeg har nå annet enn at den er for langt unna. Det går med veldig mye tid til reising og venting før og etter skiftene mine begynner. Siden jeg blir veldig lett bilsyk er det også sjelden jeg får brukt denne tiden til noe fornuftig. 
  • Ta lappen: nå som jeg har bodd i Hønefoss i snart et år (!!) merker jeg at behovet for å kunne ta seg frem med bil melder seg. Som Osloborger har jeg ikke hatt noe stort behov for førerkort, men her på landet er det litt større avstander mellom ting. Så det hadde vært helt fantastisk å endelig kunne krysse dette av sjekklisten min. 
  • Ta en ferietur: det begynner å bli en stund siden forrige ferietur, så en liten tur skal jeg prøve å få til. Det hadde vært kjekt å fått brukt Radisson-rabatten min for en gangs skyld, hehe! 
  • Spare penger til kjøp av egen bolig: vi har allerede spart litt på BSU-kontoen vår, men jeg håper vi får til å fylle den ytterligere opp i året som kommer. Målet må være å få til 25.000 som er maksbeløpet man kan sette inn på kontoen i året. 

Hvis jeg klarer å få til de fire tingene er jeg mer enn fornøyd! Likevel har jeg lyst til å sette meg noen mindre mål som jeg skal jobbe med hver måned. Det kan være ting som å drikke nok vann, få en god døgnrytme, få god holdning osv. For at jeg ikke skal glemme bort tingen jeg har jobbet med i måneden som gikk må det bli en slags pyramideløsning hvor jeg legger den nye tingene til det jeg allerede holder på med. Da blir jeg wonder woman i slutten av året! Haha, neida, jeg er ikke så naiv altså, jeg har bare lyst til å prøve å se hvordan det går. Jeg tenkte å starte januar med å bli flinkere til å drikke vann. Det skal ikke gå ned litervis med vann på høykant, for jeg har ikke troen på at vi skal ha så mye vann som enkelte drikker, men et par liter tenker jeg er passelig. 

Så da starter jeg året med å drikke mer vann, også skal jeg prøve å holder dere litt oppdatert på månedsmålene og de store hovedmålene fremover. 

Hva er dine nyttårsforsetter? 

– Sara


#mål #målsetting #forsetter #nyttårsforsetter #nyttår #2017 

6 kommentarer

Siste innlegg