Hello 2016!

Da var det på tide å ønske en ny uke velkommen, gårsdagen besto av personalmøte og da jeg kom hjem lå jeg rett ut resten av kvelden med vondt i magen, så min uke starter egentlig først nå! Jeg sitter å nyter en kopp kaffe og så fort dette innlegget er ute skal jeg presse meg en juice, ingrediensene ligger klar på benken så jeg kan nesten ikke vente! Men nå er det tid for å vise dere hva som er innholdet i månedens Glossybox, jeg fikk varsel på telefonen om at en ny er på vei så da er det sannelig på tide å vise dere denne.

Dessverre er dette den kjedeligste esken på veldig lenge og for første gang siden jeg begynte å motta disse eskene ble jeg litt skuffet. Skuffelsen bunner ikke i at produktene jeg fikk ikke var gode, men alle eskene er ikke like hver gang og jeg har sett mange på Instagram som har fått litt mer spennende ting enn meg. Blant annet en clanser fra merker Naobay, et merke jeg har blitt skikkelig fan av etter å ha fått en face scrub i Glossybox tidligere. Jeg vet at produktene selges rimelig på Blivakker, men jeg misliker sterkt at Glossybox sender ut forskjellige esker. Argumentet deres er at selv om man får forskjellige produkter jevner det seg ut verdimessig, men helt ærlig så er ikke verdien på esken så viktig for meg. Men det er lite jeg kan gjøre med dette, og jeg får heller vise dere tingene jeg har fått og fortelle litt om de.

Sponsede produkter

Denne blushen, eller rougen som det står på pakken er SÅ fin på! Den ser veldig lite pigmentert ut på fingrene mine og jeg hadde veldig lave forventninger da jeg skulle teste den, men fy søren så fint den legger seg på huden. Den blir litt rødbrun og ser veldig naturlig ut, denne tror jeg de aller fleste vil kle! Gleder meg til å vise dere denne i en look!

Vi fikk med et nytt produkt fra Royal Apothic denne gangen, og igjen har de tidenes søteste innpakning! Kremen er ganske fet og den har faktisk gjort underverker for de tørre hendene mine. De siste to ukene har jeg hatt helt ekstremt tørre hender så denne kom som bestilt. Den trekker raskt inn i huden og etter noen gangers bruk er sprukne hender erstattet med babymyke lanker!

Beauty spongen er fra Nicka K, et ganske rimelig merke som jeg egentlig liker ganske godt. Noen av dere husker kanskje at jeg var i praksis hos Polhem PR, der hadde de en del produkter fra Nicka K og jeg likte stort sett det jeg prøvde der. Denne svampen er dog ingen stor hit. Den er veldig kompakt og hard, selv etter å ha fuktet den. Påføringen går greit og resultatet blir absolutt godkjent, men jeg føler altfor mye produkt forsvinner inn i svampen. Så har du lyst til å prøve ut Nicka K gå for blushene eller leppeproduktene deres isteden!

Denne gangen fikk vi med to testere, en eksfolierende ansiktsgel som skal rense huden og fjerne døde hudceller, og en intimserviett. Face gelen gleder jeg meg til å teste ut, jeg tenkte faktisk å gjøre det på video slik at jeg kan vise både denne og en maske fra samme merke som vi fikk for en tid tilbake. Intimservietten inneholder bare naturlige ingredienser og selges egentlig i pakker på 25. Praktisk å ha med seg på reise, festival, hytteturer eller andre situasjoner hvor man ikke har så gode vaskemuligheter. I love my muff har i samarbeid med Glossybox 15% rabatt på hele butikken, du trenger ingen rabattkode, bare følg linken. Salget varer frem til 29. februar.

Siden denne esken kom i slutten av januar fulgte det med et bonusprodukt som kan gis bort til kjæresten, eller en annen gutt som fortjener en lite oppmerksomhet rundt Valentines Day. Det ble en del sure miner i sosiale medier etter at esken kom fordi folk ikke forsto at dette var ekstraprodukt som fulgte med i tillegg til den originale boksen. Jeg liker veldig godt at Glossybox gjør dette, kjæresten min ble i hvert fall like glad i år som i fjor!

Så selv om jeg er litt skuffet over hva jeg ikke fikk er jeg likevel fornøyd med det jeg har fått. Alt bortsett fra svampen falt i smak og kommer til å bli brukt. Jeg kommer nok til å gi svampen et par sjanser til, kanskje jeg ender opp med å like den også? Vi får se. Nå går jeg bare å gleder meg til neste eske skal dumpe ned i kassen, den er supersøt med hjerter på, og jeg lurer veldig på hva som skjuler seg inni ♥ Hvis du også har lyst til å få en eske med skjønnhetsoverraskelser i posten hver måned kan du lese mer og bestille et abonnement her.

Abonnerer du på Glossybox?

– Sara


#glossybox #skjønnhet #beauty #velvære #makeup #sminke #loreal #royalapothic #nickak #maybeauty #glazelvisage #ilovemymuff #luksus

10 kommentarer

Siste innlegg