Miljøvennlig gjennbruks-app

God morgen og god mandag! Jeg tenkte å starte denne uken med å tipse dere om den geniale appen, Kaupang. Dere har kanskje hørt om den allerede? Det har vært mye skriving om den på diverse blogger den siste tiden og da blir jeg så klart nysgjerrig. Kaupang er en app for kjøp og salg av klær, møbler, elektronikk osv. i nærheten av deg. Det er virkelig på høy tid at vi begynner å tenke litt mer på miljøet og går bort fra denne bruk-og-kast-trenden. Så jeg lastet ned appen og testen den litt ut, nå tenkte jeg derfor å tipse dere om den.

Jeg liker veldig godt å både kjøpe og selge brukt selv, og det er så fint at det kommer enkle løsninger for sånt. Vi kjøper og kaster alt for mye, og skulle alle i verden levd som nordmenn ville vi trengt tre jordkloder! Det er helt sykt og sånn kan vi virkelig ikke fortsette! Her kommer Kaupang inn som en enkel rask og brukervennlig app som gjør gjenbruk lett tilgjengelig. Og det som er så praktisk med Kaupang er at du kan selge og kjøpe ting i ditt område. Du setter en radius også kommer det bare opp produkter i det området. Du kan selv endre størrelsen på radiusen og hvor du vil plassere den, men det er jo veldig deilig å finne ting i nærmiljøet slik at man slipper å reise langt eller sende ting i posten.

Ikke bare er dette en perfekt måte å sparer miljøet på, men også veldig kjekt hvis man vil spare litt penger og finne unike ting. Appen laster du gratis ned i App Store eller Google Play, så langer du bare en enkel bruker og du er good to go. Å lage annonser går også som en lek, du legger bare inn bildene du ønsker å ha med, også fyller du inn ønsket pris, kategori og eventuelt en liten beskrivelse. Kommunikasjonen med kjøpere og selgere foregår i selve appen så alt er veldig enkelt lagt opp for en hyggelig handel.

Så hvis du ikke har prøvd appen før burde du laste den ned med en gang. Jeg har allerede lagt inn et par annonser og jeg tenkte å ha en skikkelig detox i klesskapet en dag, så da skal Kaupang få mange nye tilskudd! Kanskje det blir et par “nye” ting på meg også! Hihi. Sjekk gjerne ut nettsiden deres for mer informasjon!

Har du prøvd Kaupang?

– Sara


#kaupang #EnklereLokaltGjenbruk #gjenbruk #app #bærekraftig #tips #anbefaling #vintage #miljøvennlig

7 kommentarer

Siste innlegg