Balmain X HM

Hvis du er moteinteressert og ikke har fått med deg HMs store samarbeid med Balmain denne høsten har du kanskje sovet litt i timen? Med Kendall Jenner og Gigi Hadid i spissen har dette vært en stor snakkis i hele høst og jeg tror veeldig mange moteinteresserte har sett frem til å se plaggene for første gang. Nå har det jo lekket litt bilder her og der, men endelig har vi fått bilder av alle plaggene! Helt ærlig synes jeg faktisk kolleksjonen er dritkul! Det er mye mønster, perler og pompøse detaljer, veldig ulikt min stil, men hvis man matcher det med de riktige tingene tror jeg det skal gå helt fint! Under har jeg valgt ut de tingene jeg synes er aller finest og faktisk kunne gått med selv.

Stort sett alle kjolene synes jeg er superfine, unntaket er kanskje den lilla, den synes jeg så litt tacky ut. De høye hælene med gulldetaljer er også helt stunning og hadde jeg hatt 1500,- ekstra hadde de helt klart vært øverst på shoppinglisten min fra denne kolleksjonen! Jeg liker også veldig godt den enkle sorte kåpen, skinnjakka og den lange sorte blazeren. Alle tre er veldig anvendelige og etter det jeg har hørt er dette plagg med skikkelig god kvalitet. Altså noe man kan investere i og ha i lang tid fremover! Perle-blazeren som Kendall Jenner har vært avbildet i flere ganger er kanskje ett av de plaggene folk har vært mest nysgjerrige på og jeg gleder meg sånn til å se den live i butikk. Jeg ville nok ikke kledd den spesielt godt selv, men fy søren så kul den er!

Jeg må si jeg er skikkelig imponert over hele kolleksjonen og er sikker på at det kommer til å bli en hit! Plaggene er jo selvfølgelig en god del dyrere enn det HM bruker å ligge på, men jeg synes faktisk ikke prisene er uoverkommelige. Skoene jeg nevnte over koster jo 1500,- men den prisen må man jo regner med å punge ut med i mange andre butikker også for tilsvarende sko. 

Hva er dine favoritter?

– Sara


#mote #fashion #trend #hm #balmain #hmxbalmain

13 kommentarer

Siste innlegg