Du vet du er blogger når…

Som blogger er det enkelte situasjoner og ting i hverdagen som gjentar seg. Endeløse mailbokser og regnskapsføring hører kanskje mest til toppbloggerne, men det er mange ting vi mindre bloggere også opplever. Kanskje noen av dere lesere er bloggere selv og kjenner dere igjen? Fortell gjerne om det i kommentarfeltet ♥

…du har med deg kamera overalt. Det kan dukke opp en situasjon hvor du får fine bilder eller noe interessant du kan blogge om, så derfor ser du sjelden en blogger uten kamera.

…du lar deg inspirere av alt du ser. Som blogger er man alltid på jakt etter nytt og spennende bloggstoff og da trenger man inspirasjon. Et antrekk man ser på gata, en magasinforside i bladhyllen på Narvesen eller et utstillingsvindu i en butikk, alt kan brukes som inspirasjon!

…bordet du velger deg på kafé avhenger av om det er godt belyst. Lys har jeg jo nevnt et par ganger her, det er så viktig! Og på kafé er det ofte ikke den beste belysningen, derfor er en vindusplass helt perfekt!

…du har en laang liste på dataen med ting du kan blogge om. For å ikke glemme gode ideer man kommer på må man lagre det et sted! Kanskje har du også et lite bildegalleri på telefonen med ting du har sett og latt deg inspirere av?

…du misliker høsten og vinteren, ikke på grunn av kulda eller snøen, men på grunn av det dårlige lysforholdet. Det sier seg jo selv at som blogger er lys veldig viktig for å få gode nok bilder, og når timene med godt lys blir færre er det også vanskelig å levere på den fronten. For å få godt lys går man da gjerne ut og fryser fingrene av seg for de gode bildene isteden for å få halvveis god kvalitet innendørs. That’s the way we work!

…venner vet allerede hva som har skjedd siden sist fordi de har lest bloggen din. Det har skjedd så mange ganger at venner og familie allerede vet hva jeg skal si fordi de har lest om det på bloggen. Det er jo bare veldig hyggelig at de leser bloggen min, men da har jeg så lite å fortelle om!

…maten alltid blir kald fordi du må ta bilde av den før du spiser. Gode bilder tas ikke alltid i en fei og tallerkenen må danderes litt ekstra før shooten, det resulterer nesten alltid i kald mat.

…det verste som finnes er når nettet er nede eller går veldig tregt. Å ikke kunne blogge fordi nettet er nede er så kjedelig! Det samme gjelder tregt internett, det er SÅ frustrerende å vente en liten evighet på at bildene skal lastes opp!

…du har så store mengder sminke, hud- og hårpleie at det vil ta år å bruke opp alt. Bloggere får ofte lov til å teste veldig mye forskjellig innen skjønnhet og etter hvert kan det begynne å hope seg litt opp. På den positive siden slipper man sjelden å kjøpe noe nytt selv!

…du drar på IKEA for å kjøpe nye tallerkener og glass som ser finere ut på bilder enn de du allerede har. Dette gjorde jeg jo selv tidligere denne uken, men vi hadde litt brukt for det nye da. Lover!

…når du starter å gjøre deg klar timer før du skal ut på noe fordi du både må gjøre deg klar, ta bilder og blogge om antrekket. Denne her skjer så ofte! Og veldig ofte overvurderer jeg min egen tid og tror jeg har  mye bedre tid enn jeg egentlig har. Noen ganger ender jeg derfor opp med å ikke få tid til å ta bilderog da kan jeg være smågrinete i lang tid etterpå.

…du må spørre venner, familie og kjæresten om å ta bilder av deg. “Kan du bare ta bilde av at jeg holder denne koppen her”. Spørsmål av den typen der får kjæresten min ganske ofte, og heldigvis er han snill og stiller alltid opp!

…du kjøper inn ting som kanelstenger, krydderurter og annet småtteri som kun skal brukes for å gjøre bildene litt kulere. Hvor mange ganger har det ikke skjedd at du kanskje ikke egentlig hadde hatt brukt for å kjøpe enkelte ting men likevel bare MÅ ha det fordi det ser kult ut på bilder? Krydderurter og kanelstenger kan man jo bruke i mat da, så helt forgjeves er det ikke!

…du tenker konstant på nye ideer til blogginnlegg. De beste ideene kan jo komme hvor som helst, og jeg tenker ofte på blogginnlegg om kvelden før jeg legger meg eller mens jeg sitter på bussen på vei til jobb.

…du blir superstressa hvis du er på noe som tar lengre tid enn forventet og bloggen ikke har blitt oppdatert for dagen. Den følelsen er SÅ kjip! Du rakk ikke å få ferdig innlegget før du dro også dras tiden ut i det som føles ut som det uendelige!

…du har pinlig mange bilder av deg selv på dataen din. Denne trenger vel ingen nærmere forklaring, alle bloggere har et tonn av selfies liggende.

…du alltid kan finne ut av hva du gjorde for flere år tilbake i tid. En av de store fordelene med å være blogger er at man har et online-arkiv med stort sett alt du har foretatt deg de siste årene.

…du nesten daglig sier “jeg må bare blogge først”. Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har brukt den setningen, det er i hvert fall ikke få!

Kjenner du deg igjen i noen av disse?

– Sara


#blogg #blogger #hverdag #morsom #typisk #internett

24 kommentarer

Siste innlegg