What would Blair Waldorf do?

Et eget lite kontorhjørnet har lenge stått på ønskelisten min, og til nå har jeg kun hatt en mini-pult som så vidt rommer Macen og en kaffekopp. Nå har jeg derimot skaffet meg en mye større plate og endelig kan jeg innrede mitt egne lille “hjemmekontor”. Det er så deilig å ha en plass hvor jeg kan blogge, skrive jobbsøknader og gjøre andre “viktige” ting. Jeg har ikke kommet så langt med innredningen enda, foreløpig har jeg bare satt opp en pjuskete plante, et duftlys og et hjemmelaget bilde, men det skal bli litt mer hjemmekoselig!

Den siste tiden har jeg sett så mange kule sort/hvite bilder i enkle rammer og har hatt så lyst på det selv. Men jeg vil heller lage mitt eget slik at ikke alle andre har helt likt som meg. Etter et kjapt googlesøk fant jeg et som lignet litt på dette her og da måtte jeg bare lage meg det.

Du trenger: et kult utprintet bilde // en ramme // evt. saks/tape/lim

Finn et bilde på nett eller lag et selv i Photoshop/Pickmonkey eller lignende. Skriv det ut i ønsket størrelse og sett det inn i en ramme. Enklere enn dette går det ikke an å få det! Rammen kostet 39,- på IKEA og printet koster jo ikke mer enn arket og blekket du bruker, så dette vil jeg si er en veldig budsjettvennlig versjon.

Jeg gleder meg til å få opp enda litt mer pynt og til å bytte ut den stakkars grønne planten. Den har sett sine bedre dager og jeg holder kun liv i den for å ha noe grønt å se på. Når desember nærmer seg kommer jeg nok til å gjøre det litt julete her og pepperkakelyset jeg kjøpte på IKEA må få fast plass. Hihi, det skal bli kos!

Hva synes dere om resultatet?

– Sara


#diy #gjørdetselv #hjemmelaget #gossipgirl #blairwaldorf #kontor #office #hverdag

16 kommentarer

Siste innlegg