New in: IKEA

Etter en kjempehyggelig IKEA-tur i går fikk jeg med meg masse fint hjem! Mesteparten av det var planlagt på forhånd, men det går jo ikke an å gå innom IKEA uten å putte noe ekstra i handlekurven? Alt fra julepynt til nye kjøkkenglass og tallerkener ble med i kurven og nå tenkte jeg dere skulle få se! Alt dere ser på bildene her pluss et par ting til to DIY-prosjekt koster rundt 350,- så lommeboken jubler også over fangsten.

Hvor søte er ikke disse julekulene? Hvis dere så juletreet mitt i fjor vet dere jo at mitt veldig lite og da må man ha liten pynt. Fra før av har jeg samme typen julekuler i sølv, grått og sort, så da jeg så disse mer litt mer farger på måtte de bli mine. Jeg tror de vil se kjempefine ut sammen med noen av de gamle sølvkulene! Gleder meg allerede til å pynte treet ♥ En liten skjærefjøl ble også med, jeg tenker mest å ha den til bilder, men det er kjekt med en liten fjøl på kjøkkenet også.

Nye kjøkkenglass trengte vi virkelig, nå har vi tre forskjellige glass stående i skapet og vi har bare et par av hver. Så disse her var et must! Jeg har siklet på de en liten stund nå og gleder meg virkelig til å ta de i bruk! Jeg synes ikke de ser litt mer eksklusive ut, og ikke veldig typisk IKEA.

Tallerkener har vi for så vidt nok av, men jeg begynner å bli så lei deg kjipe fargen på de vi har. Disse her kostet jo nesten ingenting så da synes jeg vi kunne unne oss noen nye. Jeg tror matbildene mine også vil dra nytte av litt andre tallerkener, det er sjelden maten ser delikat ut på de vi har nå!

De hadde også fat i samme serie som tallerkenene så dette lekre brune falt jeg helt for! Gleder meg til å dandere noe fint på denne her!

Det er jo faktisk ikke mer enn litt over to måneder til jul nå så jeg tenker vi like gjerne kan få litt juleting i hus! Dette duftlyset med lukt av pepperkake måtte jeg derfor ha med. Tenk så deilig når desember kommer og vi kan fylle leiligheten med duft av pepperkaker! 

Denne lysholderen ble et skikkelig impulskjøp, men jeg er veldig fornøyd. Tror den kommer til å bli veldig fin med et par andre kobberfargede ting jeg har.

Var det noe du likte her?

– Sara


#IKEA #shopping #newin #interiør #kjøkken #kjøkkenting #jul #julepynt #pepperkake

16 kommentarer

Siste innlegg