Uken som gikk #4

God søndag! Ukens siste dag betyr en ny runde med oppsummering. Denne gangen har jeg byttet ut et par punkter for å variere litt, så håper innlegget faller i smak! 

Ukens høydepunkt: Denne uka har det vært flere høydepunkt faktisk, IKEA-turen med Marthe startet uken på en veldig god måte. Vi koste oss, fikk skravlet fra oss og shoppet masse fint. Etter torsdagens personalmøte dro hele gjengen ut å tok et par øl, en av mine fine kollegaer hadde bursdag så vi feiret henne litt. Så avsluttes uken med bursdagsfeiring av bestemor, en innholdsrik og fin uke ♥

Ukens nedtur: Jeg har aldri noe særlig å skrive her (heldigvis), men den største nedturen var kanskje at jeg ikke fant det serveringsbrettet jeg var på jakt etter på IKEA. Da vet du at uken har vært bra når det var den største nedturen!

Ukens innkjøp: Det må jo bli handleposene som ble med hjem fra IKEA. Jeg er strålende fornøyd med alt sammen!

Ukens mest leste innlegg: Det var nok ganske mange som kjente seg igjen i innlegget “Du vet du er blogger når…” for det ble lest av mange. Det var gøy å se at dere likte innlegget, og responsen det fikk i kommentarfeltet.

På denne dagen i fjor: Hadde bestemor bursdag, så mamma og jeg dro opp til henne med det beste hun vet, kinamat. Jeg la også ut et innlegg med oppskrift på kylling/tunfisksalat.

Ukens want: Halve Balmain X HM kolleksjonen! I forrige innlegg kan dere se det jeg likte aller best fra den nye kolleksjonen.

Ukens craving: Julebrus! Noen mener det er for tidlig, og det er det kanskje, men julebrus er det beste som finnes. Det måtte selvfølgelig bli en flaske med det på lørdag.

Ukens bloggerissue: Å ikke få deltatt på åpent hus hos Geelmuyden Kiese. Denne uken var det jo presseuke i Oslo og som en relativt liten blogger bli man ikke invitert på all verden, men Geelmuyden Kiese holdt åpent hus og der hadde det vært gøy å være. Jeg får heller ta det igjen neste sesong!

Hva har du gjort denne uka?

– Sara


#ukens #ukensomgikk #hverdag #tilbakeblikk #blogg #blogger

7 kommentarer

Siste innlegg