Vinner av skjønnhetspakken!

God morgen og god helg! Egentlig kunne jeg vel slengt med god påske inni der også, for nå er det like før! Jeg startet min påskeferie etter bachelor-veiledningen i går og er veldig klar for å koble litt ut noen dager. Jeg tenkte å lese litt pensum i påsken da, men nå er jeg så godt fornøyd med bacheloroppgaven min at det skal bare bli kos! Vi har fått lov til å bytte tema, og nå kan jeg endelig senke skuldrene og glede meg til jobbing fremover isteden for å grue meg. Nok om det, jeg kan fortelle litt mer om oppgaven min en annen gang. Nå tenkte jeg nemlig å trekke vinneren av konkurransen min! Vi må jo få avsluttet denne før påskeuken starter og bloggen blir fylt opp med påskenøtter. 

Det var hele 32 stykker som meldte seg på denne gangen her, veldig gøy at så mange vil være med! Håper likemange vil være med på årets påskenøtter! Som vanlig har jeg kastet ballen over til random.org og latt de bestemme vinneren, men først, her er premien: 

Litt forskjellige skjønnhetsprodukter som jeg håper vinneren blir glad for! Og vinnertallet ble som dere sikkert nummer 19, altså den 19 kommentaren (da teller jeg med kommentarer på begge innleggene om konkurransen). Personen som skjuler seg bak det tallet er… FRODITH! Gratulerer så mye ♥ Du er med på stort sett alt jeg arrangerer her på bloggen så det er gøy at du endelig vinner! Skal sende deg en melding asap så pakken kommer avgårde så fort som mulig. 

Til dere som ikke vant denne gangen blir det nye muligheter hver dag i påskeuken, så følg med da! 

– Sara 


#konkurranse #konk #vinner #premie #500kr #blogg #bloggkonkurranse #thebodyshop #tbs #batiste #bikbok #loreal #carmex #bbcream #bodymist #tørrshampoo 

Siste innlegg