Min helg i bilder!

Hei på dere! Har dere hatt en fin helg? Jeg har kost meg med overnattingshelg sammen med Anna og Vilde. Vi har rukket å skvist inn masse gøy i løpet av det døgnet vi har vært sammen og det var deilig å få trimmet lattermusklene litt igjen! Isteden for at jeg skal skrive et langt referat deler jeg heller litt bilder med dere, så her kommer en god blanding av speilrefleksbilder og snaps. 

Vi startet lørdagen med frozen yoghurt i strålende sol på operataket. Det var akkurat litt for kaldt til at det var behagelig med olajakka, men med så fint solskinn kan man ikke klage! 

Det ble etter hvert tid for lunsj og vi bestemte oss for å teste ut den nyåpnede Østbanehallen. Noe av det første som fikk vår oppmerksomhet var Yo Suhsi, vi hadde alle hørt om det før og synes det virket som et morsomt konsept. Og det er det virkelig, MEN det var elendig service der og sushien var dessverre ikke så mye å skryte av. Prisene var i tillegg ganske stive, til sushi å være, så det blir nok ingen gjentakelse av det! 

Før vi dro hjem til Vilde shoppet vi litt, jeg fikk blant annet plukket med meg en hatt jeg har hatt lyst på en stund og litt ansiktsmasker til senere på kvelden. 

Resten av kvelden ble brukt på å lage en utrolig god kyllingmiddag i peanøttsaus! NAM, det må dere få oppskrift på asap, det var så utrolig godt! Etter middagen lagde vi drinker, hørte på musikk, skravlet og tok ansiktsmasker. Akkurat sånn vi liker det ♥ 

I dag hadde vi reservert bord i bibliotekbaren på hotell Bristol, og gledet oss veldig til å smake den “berømte” varme kakaoen. Nok en gang var det ganske dårlig service og det ble jeg ble egentlig litt paff over. Jeg trodde det kom til å være veldig ordentlig der og med supergod service. Kaken og kakaoen var helt ok, men jeg kommer ikke til å drømme om noen av delene i natt. Så jeg ble egentlig veldig skuffet over hele stedet, prisene var i tillegg høye, med 55,- for kakaoen per person! 

Det så veldig fint ut der da! Det skal de i hvert fall ha skryt for. Lysekronene var utrolig flotte og store, veldig fasinerende å se på. 

Vi hadde litt tid å slå ihjel etter turen på Bristol så da bestemte vi oss for å ta en tur på Nasjonalgalleriet. De har gratis inngang på søndager, så hvis du føler deg litt i det kulturelle hjørnet en søndag anbefaler jeg dere å ta turen dit. 

Vi så veldig mange kjente, fine malerier og skulpturer og tiden fløy faktisk veldig fort forbi! 

Jeg har som dere sikkert skjønner hatt en superfin helg! Det ble litt lite søvn i natt så jeg tok en liten powernap da jeg kom hjem ista, derfor henger jeg litt etter på bloggfronten, men det er deilig å ta ting med ro! Nå skal jeg bare kose meg med dagens episode av 71 grader Nord, før jeg kryper til køys. Jeg har dagvakt på jobben i morgen, dog ikke før klokka 9, men jeg må få sovet skikkelig ut så jeg ikke står der med store poser under øynene og gjesper. Håper dere har hatt det fint i helga og at dere er like klare som meg for en ny uke? 

Hva har du gjort i helga?

– Sara 


#helg #lørdag #oslo #kos #koselig #venner #venninner #yosushi #østbanehallen #bristol #hotellbristol #kake #drinker #mojito #operataket #nasjonalgalleriet 

Siste innlegg