Orange is the new black

Hei igjen! Har dere hatt en fin lørdag? Jeg har tatt min helt med ro, og gjort minst mulig! Det har vært så mye å gjøre i det siste at det har vært skikkelig deilig å slenge beina på bordet med en smågodtpose. I morgen “tidlig” tenkte jeg å gjøre unna treningsøkten jeg ikke fikk til i dag også skal jeg på lunsj/middags-date med fineste Tonje! Gleder meg til å se henne igjen ♥ I dag har jeg vært litt i påskehumør, og ble så inspirert at jeg fikk lyst til å lage et lite innlegg med noen oransje-godbiter til dere. Håper dere liker innlegget! 

Masse herlige oransje produkter! Min favoritt blant selvbrunere, Sunspa må så klart være med! Dette er den originale, den er lett å påføre og gir et veldig godt resultat. Den lukter ingenting med en gang, men kan begynne å lukte litt etter noen timer. 

Åh, alle som har luktet på produktene fra I Love… vet at de lukter helt himmelsk, og denne her er intet unntak! Denne her med mango & papaya-duft lukter eksotisk og sommerlig! Jeg har en liten krem-flaske med en annen duft fra samme merke i veska og hver gang jeg bruker den er det alltid noen som spør hva som lukter så godt! hehe

Småting til håndveska er alltid kjekt å ha, denne lille kremtuben fra The Body Shop er akkurat passe stor, og også denne lukter GODT! Mango ♥ Lip Smackers brukte jeg heele tiden før og elsket når de kom med nye smaker. I vår kommer det noen nye med Chupa Chups-smaker, deriblant denne med appelsinsmak, skikkelig frisk og god!

Såpestykker har jeg aldri likt, før syntes jeg det bare var skikkelig ekkelt. Etter man har brukt det en stund kan det jo fort se litt ekkelt ut, men et helt nytt såpestykke ser faktisk skikkelig delikat ut på vasken. Nesti Dante har utrolig mange forskjellige lukter og innpakninger så du finner garanter en du liker. 

Ansiktsmaske må man jo ha, og jeg har alltid brukt å kjøpe sånne engangsposer på H&M, men det er jo mye kjekkere å ha større pakke hjemme. Da går man aldri tom! Denne fra Formula 10.0.6 har jeg kun fått prøvd en gang selv, men alle vennene mine som bruker produkter fra Fomula.10.0.6 skryter de opp i skyene. Jeg har derfor veldig høye forventninger til denne her! Så langt synes jeg den lukter veeldig godt også er den lett å dra av. Det synes jeg er veldig greit, for det er så mange masker man må stå å skrubbe bort og det gidder jeg ikke bruke tid på!

Litt te er aldri feil, og teene fra Pukka er jeg veldig glad i. Denne her skal visstnok være avslappende, jeg har ikke merket så mye til det, men god er den i hvert fall. Det er egentlig det viktigste for når jeg velger en te. Det er fint med rensende teer, grønne teer osv. men hvis jeg ikke liker smaker orker jeg ikke drikke heller. 

Så, der var det noen oransje herligheter! Kom dere også litt i påskestemning nå? Hvis ikke så er det heldigvis fortsatt nesten en måned til den starter. Siden dette innlegget er altfor sent ute allerede tror jeg bare jeg runder av også får dere ha en riktig fin kveld videre! 

Har du noen oransje-favoritter?

– Sara 


#skjønnhet #beauty #velvære #hudpleie #te #pukka #nestidante #formula #ilove #thebodyshop #sunspa #lipsmacker #oransje #påske

Siste innlegg