Mine topp 3 på topplista

Hei! Nå begynner det å bli lenge siden jeg har linket noen bloggere, og de siste gangene har jeg gjort det gjennom linkerunde. Denne gangen tenkte jeg å dele mine tre favorittbloggere fra topplisten med dere. Jeg leser ganske mange mindre blogger, og de har jeg linket til noen ganger før, så denne gangen tenkte jeg trekke frem noen fra topplisten. Kanskje vi har noen av de samme favorittene?

Marthe Borge

Marthe Borge har jeg bare lest fast i noen få måneder, men hun har raskt rukket å bli en av mine aller største favoritter! Hun virker som tidenes hyggeligste person, samtidig som bloggen hennes er inspirerende. Hun blogger jo om litt forskjellig, og det er akkurat det jeg ser etter hos en blogg. Det er selvfølgelig fint med rene moteblogger, rene skjønnhetsblogger osv. men hvis jeg skal lese en blogg hver dag liker jeg at det er litt variasjon. Marthe har de fineste oppskrifter, treningsinspirasjon og en god dose hverdag. 

Caroline Berg Eriksen

Carolines blogg har jeg lest så lenge jeg kan huske! Jeg koser meg like mye med bloggen nå som før disse “skandalene” dukket opp. Ja det var dumt å lyve om retusjeringen og ja det var dumt av mannen hennes å kommentere under falsk identitet, men jeg er ikke inne på bloggen hennes for å lære om moral. Jeg er inne fordi hun er utrolig flink til det hun holder på med, hun inspirerer og motiverer som ingen andre klarer. Og alt er så gjennomført! Mange klager på at bloggen er for perfekt, men det er akkurat det jeg liker så godt ved den. Carolines blogg er sted man kan drømme seg litt bort!

Voe

Tilslutt må jeg bare ta med Voe, som jeg også har lest i evigheter. Jeg leste den forrige bloggen hennes før hun la den ned, så det har blitt noen år hos henne også. Bloggen hennes begynte å bli litt ensformig for en liten tid tilbake, men nå er hun på backpackertur og det er veldig gøy å følge med på. Hun besøker de fineste strender og det er umulig å ikke drømme seg bort når man ser på bildene hennes. I tillegg er hun jo fra Hønefoss, så da er det jo litt gøy å følge med! 

Dette er de tre jeg leser fast på topplisten, i tillegg er jeg innom Sophie Elise regelmessig (guilty pleasure) og en del av de andre for å kikke av og til. Og som sagt leser jeg ganske mange mindre blogger. Kanskje jeg skal lage et lite innlegg med de bloggene en gang også? Rop ut, så fikser jeg det! 

Leser du noen toppbloggere?

– Sara 


#blogg #blogger #bloggere #linke #topplisten #carolinebergeriksen #voe #martheborge

19 kommentarer

Siste innlegg