My beauty empties #2

Hei igjen! I fjor før jul en gang hadde jeg et innlegg med mine beauty empties, noe som slo veldig godt an hos dere. Derfor har jeg fortsatt å samle på tomme produkter og nå har jeg samlet opp nok til å lage et innlegg igjen. Jeg har med noen produkter for kropp, noen til hår og noen for ansikt, så håper alle finner noe som er interessant for dere! 

Redken Pillow Proof : blow dry 

Denne sprayen fra Redken skal hjelpe deg med å spare fønetid ved at den korter ned tørketiden på håret. I tillegg er den selvfølgelig varmebeskyttende! Jeg elsker slike produkter som kan hjelpe meg å spare litt tid og jeg synes faktisk denne her funker! Jeg har ganske tykt hår og da tar det lang tid å føne, all tiden man kan kutte er derfor kjempe deilig! Det eneste minuset jeg kan komme på er at den ikke lukter så godt, det er en eller annen spesiell bilukt jeg ikke liker. Ellers er det et veldig godt produkt!

Kjøpe igjen: Ja

Redken Smooth Lock: stay sleek 

Denne tuben er bare en tester, men jeg har hatt to stykker så jeg har likevel fått testet den over en liten periode. Det er en leave-in krem som skal temme brusete og krøllete hår. Jeg har veldig brusete hår, og hvis jeg ikke gjør noe med håret etter det er vasket ser jeg ut som Ronja Røverdatter! Jeg synes ikke denne hjelper noe på akkurat det området, men jeg synes håret blir veldig mykt og deilig av den. Den gjør heller ikke at håret føles fett slik jeg synes en del andre leave-in kremer gjør. Likevel er ikke det nok til at jeg kommer til å kjøpe dette produktet igjen. 

Kjøpe igjen: Nei

Redken Real Control: intense renewal

Nok en gang er dette produktet bare en tester, og det er jeg litt lei meg for. Jeg synes nemlig denne hårkuren virket veldig god! Jeg brukte denne rett etter jeg farget håret sist og selv om den bare holdt til to vask synes jeg håret så og føltes sunnere ut. Dette er en veldig pleiende hårkur, så jeg tror jeg skal investere i denne og bruke den fast når jeg farger håret mitt.

Kjøpe igjen: Ja

Hempz Couture: moisturizing shampoo og balsam 

Shampoo og Balsamsettet fra Hempz skal tilføre fuktighet og reparere skadet hår. Jeg merket ikke så stor forskjell for å være helt ærlig, i tillegg var balsamflasken veldig hard å få noe produkt utav. De lukter dog veldig godt og inneholder ikke parabener, så pluss for det. 

Kjøpe igjen: Nei

Ole Henriksen: walnut complexion scrub 

Skrubben er god og veldig drøy i bruk, men kornene kan være litt for grove for enkelte områder i ansiktet. Jeg må være veldig forsiktig med å bruke denne i pannen og rundt ved nesen, ellers kan jeg bli litt sår av den. I kinnene mine gjør den dog underverker for den nuppete huden jeg tidvis har der! Så hvis du ikke har sensitiv hud er denne virkelig å anbefale!

Kjøpe igjen: Kanskje

H&M: eye make-up remover sticks 

Disse her liker jeg ikke i det hele tatt! Jeg tenkte de kom til å bli kjempekjekke hvis jeg søler litt underveis mens jeg legger sminke, men til det er de helt ubrukelig. Hvis du putter den oljete delen med sminkefjerner på huden blir den supershiny og ikke så lett å få bort uten å ødelegge resten av sminken. Hvis du skal fjerne all øyensminke med disse vil du bli stående en lang stund, så jeg finner ingen bruksområder hvor disse kan være nyttige. 

Kjøpe igjen: Nei!

BareMinerals: advanced protection SPF 20 moisturizer 

Kremen er helt ok, og et stort pluss for at den har SPF, men jeg føler ikke den gir så mye fukt som den burde etter navnet å dømme. Jeg har brukt denne her på vinterstid og da trenger man jo ekstra mye fuktighet til huden, så det kan være at denne her egner seg bedre til sommeren? Den er dessverre veldig dyr (jeg kjøpte heldigvis min på Tax Free), så jeg føler absolutt ikke at den er verdt prisen. 

Kjøpe igjen: Nei

Ole Henriksen: african red tea foaming cleanser

Jeg var lenge fan av Ole Henriksens produkter, men etter å ha prøvd ut andre merker (som for eksempel TL) merker jeg at disse ikke gir meg så mye likevel. Denne rensen følers veldig frisk og god på huden og den gjør helt sikkert jobben sin, men jeg føler likevel at huden min har blitt renere og mindre kvisete etter at jeg begynte å bruke andre renseprodukter. Jeg liker dog veldig godt at den er i skum-form og skulle ønske TL hadde en sånn! 

Kjøpe igjen: Nei

Nivea: in-shower body milk 

Dette produktet skjønner jeg faktisk ikke greia med? Det skal være en slags kroppssbalsam som du smører på i dusjen og som skyldes av igjen. Jeg synes ikke den funket i det hele tatt, er glad jeg ikke brukte penger på den!

Kjøpe igjen: Nei!

Hawaiian Tropic: after sun body butter  

En kjempefrisk bodylotion som også kan brukes til aftersun, det kan jeg like! Konsistenser er dog mer lik bodylotion enn butter, men det synes jeg ikke gjør så mye. Den lukter skikkelig sommer og gir slikemyk hud. Kan absolutt anbefales!

Kjøpe igjen: Ja 

Nuxe Body: fondant body scrub 

Denne her liker jeg ikke så veldig godt. Kornene er veldig grove, men likevel føler jeg ikke den klarer å fjerne døde hudceller spesielt godt. Den rasper nesten opp huden så jeg føler egentlig at den gjør mer skade enn godt. Nå som jeg har testet ut andre skrubber etter denne her, kjenner jeg at mindre korn funker mye bedre (i hvert fall for min hud). 

Kjøpe igjen: Nei

Sunspa: original 

Sunspa sine selvbrunere synes jeg er veldig gode, men jeg liker den brune litt bedre en denne her. Den brune passer bedre til min hudfarge og jeg slipper å bruke den i så mange omganger som jeg må med den originale. Men det er et veldig godt produkt og hvis du er litt lys vil jeg heller anbefale deg å bruke den originale enn den brune!

Kjøpe igjen: Kanskje

Maybelline rocket volum express 

Dette ble fort en favoritt da jeg fikk den, men etter å ha prøvd Urban Decay sin maskara tror jeg ikke jeg kommer til å bevege meg bort fra den med det første. Jeg har ikke kjøpt noen maskaraer selv fra Maybelline de siste årene, men etter å ha fått denne i en goodiebag en gang ble jeg positivt overrasket. Dette er absolutt en god maskara til en billig penge, men minus for at selskapet tidligere har testet på dyr. 

Kjøpe igjen: Nei

Gosh: velvet touch foundation primer 

Gosh sine produkter har jeg ikke kjøpt på evigheter og denne primeren her er ganske gammel. Det er kanskje derfor den ikke fungerer så bra også! Den gjør at sminken holder litt lengre, men jeg synes ikke den jevner ut huden slik den skal. Andre primere jeg har prøvd både før og etter har jeg vært mye mer fornøyd med! Jeg husker at den var ganske billig da jeg kjøpte den, så Gosh er sikkert et ok alternativ på budsjett. 

Kjøpe igjen: Nei

Arya Laya: layadont toothpaste 

Første gang jeg bukte denne tannkremen spyttet jeg den fort ut igjen, jeg skjønte ingen ting! Jeg forventet meg en frisk og deilig mintsmak, men fikk heller noe salt og rart i munnen. Etter å ha kikket litt nøyere på flasken ser jeg jo at det er helt riktig, og at saltet skal være med å pusse tennene hvitere. Jeg synes tennene har blitt bitte litt lysere etter å ha brukt flasken, men jeg har ikke fått et Hollywood-glis akkurat. Smaken ble jeg fort vant til, men den er ikke med på å gi noen særlig frisk ånde om morgenen så skyllemiddel er et must!

Kjøpe igjen: Tja

Arya Laya: calendula hand cream 

En ganske god krem, med en litt kjedelig lukt. Den gir fuktighet til hendene, trekker ganske fort inn, men jeg savner ikke akkurat produktet etter det ble tomt. Det blir nok derfor ingen nyinnkjøping av denne!

Kjøpe igjen: Nei

Det ble ikke mange “ja” denne gangen! Men sånn blir det noen ganger, man kan ikke like alt like godt. Håper dere finne disse innleggene litt nyttig? Jeg synes de er morsomme å lage, og nå var det skikkelig deilig å få tømt badet for alle de tomme flaskene! Skikkelig detox i baderomshyllene ♥ Nå begynner straks 71 garder nord, det må jeg jo få med meg! Heia Emilie! Må jo heie på bloggeren ♥ Ha en fin søndagskveld videre!

Har du testet noe av dette?

– Sara 


#skjønnhet #beauty #velvære #hudpleie #sminke #anmeldelse #vurdering #tips #sunspa #redken #nivea #aryalaya #gosh #maybelline #nuxe #hawaiientropic #olehenriksen #bareminerals #hempz

Siste innlegg