January favorites

Hei hei! Her kommer det et tidlig innlegg for en gangs skyld, jeg var nemlig litt flink blogger i går og forhåndsskrev til dere. Det fortjener klapp på skulderen? Uansett. I desember hadde jeg et innlegg med mine favoritter den måneden, og ble veldig godt mottatt så derfor tenkte jeg å prøve å gjøre det til en månedlig greie. Kanskje det uteblir noen ganger, men jeg skal i hvert fall forsøke å huske på det. Det ser forresten litt ut som sommer på disse bilden, men ikke la dere lure! Det er fortsatt vinter i hovedstaden med snø og blank holke enkelte steder. 

Å friske opp den gustne vinterhuden kan være godt av og til, de gangen jeg gjør det tyr jeg til Sunspa sine sprayer. Jeg har prøvd både den her og den originale, men jeg heller nok mest mot denne, jeg synes chocolate passer best til min naturlige farge. Det som er så deilig med disse sprayene er at man ikke trenger å være redd for å få skille, jeg har i hvert fall aldri klart å pådra meg det. Du finner den med på 20% avslag.

Å føne håret tar fort ganske lang tid når det er litt lengde og tykkelse på håret, derfor har Free Shape Quick Blow Dry fra KMS California blitt min venn. Jeg brukte denne for et par år tilbake, men så gikk jeg tom og glemte å fylle på. Nå er jeg veldig glad for at den igjen har fått plass på baderomshyllen for denne her korter virkelig ned på tiden. Den er selvfølgelig varmebeskyttende også så her får du to produkter i ett. Fåes kjøpt her med 25% rabatt.

Den siste tiden har jeg fått dilla på litt enkle smykker. Tynne ringer, enkle armbånd og denne klokken som jeg har arvet etter oldemoren min blir godt brukt. Nå har jeg i tillegg kjøpt meg et par nye ting fra BikBok som også kommer til å bli store favoritter fremover. 

Hvor typisk er det ikke at en av de beste luktene til The Body Shop kun selges til jul? Jeg har lagt min elsk på dette body butteret med lukt av glazed apple, og når denne er tom må jeg vente helt til neste jul med å få tak i det. De har jo mange andre som lukter godt, men denne her var så frisk og god. Rop ut hvis noen har forslag til en god erstatter!

Apropos god lukt! Body Mistene til Victoria’s Secret lukte helt himmelsk, og lenge har vanilje og kokos vært min favoritt, men nå har jeg gått over til denne her. Den lukter veldig friskt og er ikke for søt, som mange av sprayene deres fort kan bli. I tillegg tar jo denne seg fint ut på badet! Denne kan kjøpes her med 20% rabatt. 

Sist gang hadde jeg med Dolce Gusto-kapsler som en favoritt, denne gangen er det te fra Pukka som stikker av med førsteplassen. Vi har Pukka på jobb så jeg har smakt på en hel haug med nye smaker den siste tiden og det er spesielt en med kanel og eple som er utrolig god! I tillegg er disse to her som jeg har i skapet selv også veldig gode! 

Har vi noen like favoritter?

– Sara 


#favs #favoritter #januar #vinter #thebodyshop #pukka #te #KMS #sunspa #victoriassecret #skjønnhet #beauty 

20 kommentarer

Siste innlegg