New in: lace and jewelry

God mandag! Denne mandagen var det så utrolig hardt å stå opp, noen fler som hadde det sånn? Jeg hadde mest lyst til å kaste telefonen i veggen og sove videre, men jeg tok heldigvis til fornuften. Denne uka her tror jeg uansett blir veldig bra, så en litt sløv start skal ikke få ødelegge! Vi skal på et spennende event med jobben på fredag også kommer Anna og Vilde på overnatting hos meg fra lørdag til søndag. Det skal bli så kos ♥ Nå tenkte jeg bare å stikke innom for å ønske dere en superfin uke, og for å vise hva jeg kjøpte på den lille shoppingturen til Vilde og meg på lørdag. 

Det er fortsatt en god del salg igjen i butikkene, så vi fikk med oss litt fint begge to. På Lindex plukket jeg med meg en supersøt rød blonde-bh og en grå “silketopp” med blonder som jeg hadde så lyst på i høst. Jeg tror faktisk jeg hadde den med i et innlegg om høstemote, og når den hang der på 75% måtte den jo bare bli min? 

Ser den ikke fin ut? gleder meg til å bruke den! 

Jeg fikk også med meg disse enkle smykkene fra BikBok, til bare 38 kroner. Alle smykkene kostet 19,- også hadde de i tillegg 3 for 2 så det synes jeg var en god deal. Har brukt smykket med sirkelen på i dag, og det er så søtt mot en strikket genser. 

Resten av kvelden har jeg faktisk ingen planer så jeg tenkte å få unnagjort litt bloggarbeid, hørtes jeg ikke proff ut nå? Hehe. Neida, jeg har tatt noen bilder i helgen som skal brukes i et par innlegg så jeg tenkte jeg kunne forhåndsskrevet litt. Da slipper bloggen å stå urørt til jeg kommer hjem fra jobb. Det synes jeg var en god idé! Håper dere får en fin kveld videre ♥

Hva synes dere om innkjøpene?

– Sara 


#newin #innkjøp #lindex #bikbok #blonder #smykker #shopping #mote #klær #fashion 

13 kommentarer

Siste innlegg