Vinner av linkerunde

På mandag satte jeg i gang en liten linkerunde og dere la igjen mange fine bloggadresser i kommentarfeltet også denne gangen. Det er alltid en vanskelig jobb å velge ut bare én som skal få en liten ekstra oppmerksomhet, men denne gangen falt valget på Nina som driver bloggen Itjenta. Nina er 20 år, bor i Oslo sammen med kjæresten sin og studerer it. Jeg tror faktisk vi bor i samme blokk for jeg ser noen av bildene hennes er tatt utenfor blokken jeg bor i, også tror jeg hun har nevnt det selv en gang? Uansett. Bloggnavet hennes må jeg bare skryte litt av før vi starter selve vurderingen! It-jenta er supermorsomt i og med at hun studerer it, men de fleste tenker sikkert på it-jenter i moteverden når de leser adressen for første gang? Sånne småting synes jeg er skikkelig gøy, så tommelopp for kult navn! 

Design

Det er litt vanskelig å kommentere noe særlig på designet da hun er en Femelle-blogg. Jeg aner ikke hvor mye av designet som er fastsatt fra før av, men jeg kommer i hvert fall med mine synspunkt. Dette er en veldig stilren blogg med hvit bakgrunn og en oversiktlig sidemeny. Header bidrar bare mer til denne stilen ved å kun bestå av tekst. Jeg liker vanligvis at det er et bilde i headeren, men her gjør det ikke så mye. I sidemenyen finner man kategorier, arkiv, søkefunksjon og en ordsky som gjør det lett å navigere seg rundt på bloggen. I tillegg kommer man seg enkelt til bloggens Facebook-side gjennom Facebook-widgeten. 

Jeg har egentlig ingenting å utsette på designet, annet enn at late meg ikke liker å måtte bla til neste side etter bare 10 innlegg. Det er jo egentlig ikke et problem, men jeg er en veldig lat bloggleser! Hehe

Innhold

Dette her er akkurat den type blogg jeg liker å lese med masse forskjellig innhold! Det er litt mote og antrekk her, litt skjønnhet, litt mat og en god porsjon inspirasjonsinnlegg. Helt perfekt etter min smak! Det eneste jeg savner er oppskrift på matinnleggene, men der ser ut til det kommer etter hvert. Ellers ønsker jeg bare enda mer! Enda flere innlegg og enda flere bilder hadde vært helt herlig!

Hvis du ikke allerede har vært innom denne jenta synes jeg du skal ta deg en tur nå! Og hvis du stemmer på henne til årets Femelle-blogg blir hun sikkert veldig glad!

Har du vært innom denne bloggen før?

– Sara 


#linkerune #blogg #blogger #blogganbefaling #linking #vinner #linke 

10 kommentarer

Siste innlegg