Kylling/tunfisksalat

Hei hei! Hvordan har lørdagen behandlet dere? Jeg har ikke hatt mange sekundene foran maskinen i dag så det var først nå det ble tid til å oppdatere bloggen. Dagen startet med at jeg måtte levere tilbake noe av utstyret vi brukte på filmingen i går før jeg måtte pakke og komme meg hjemover. Bestemor har bursdag i dag så vi tok en tur opp til henne med kinamat så hun ikke skulle sitte alene på dagen sin. I morgen blir det litt mer ordentlig feiring av henne og mamma som hadde bursdag på søndag. Det skal bli kos ♥

Det var dog noe annet dette innlegget skulle handle om, nemlig litt matprat. Jeg liker veldig godt kyllingsalat på brødskiven, men de man kjøper på butikken inneholder så mye rart så jeg liker å lage min selv. Denne oppskriften ble til for noen år siden da jeg prøvde å gjenskape den fra butikken på et litt sunnere vis, og siden har jeg lagd den med jevne mellomrom. Håper dere liker den, kanskje den får plass på frokostbordet til noen av dere i morgen?

Ingredienser

♥ 5 ss majones

♥ 3 ss rømme

♥ 1-2 ss karri

♥ 3 ss mais

♥ Kylling eller tunfisk

Bland først majonesen, rømmen og karrien i en bolle. Jeg lagde denne med lette produkter og brukte lett majones og ekstra lett rømme, men du bestemmer selv hvilke produkter du vil bruke.

Ha så i maisen, paprika er også kjempegodt, men det hadde jeg dessverre ikke.

Ha tilslutt i kyllingbiter eller tunfisk. Denne gangen ble det tunfisk på meg, men jeg har lagd med kylling flere ganger før og det er minst like godt!

Så har du herlig hjemmelaget pålegg.

Denne her blir en del sunnere enn de ferdige du finner på butikken. De inneholder ofte mye sukker og unødvendige tilsettingsstoffer så da er det like greit å lage selv.

Håper det smaker ♥

– Sara


#mat #kosthold #pålegg #lunsj #frokost #kvelds #brød #brødskive #kyllingsalat #tunfisksalat #oppskrift #hjemmelaget

16 kommentarer

Siste innlegg