Vinner av linkerunde

Da var det på tide å kåre den andre, og siste vinneren av linkerunden jeg hadde sist uke. Og jeg skjønner at jeg må ha slike linkerunder oftere for herlighet så mange nye fine blogger jeg har funnet! Dere er så flinke! Men nå skal jeg velge ut én, og denne gangen ble det Elise! 

 

Design 

Jeg starter like gjerne øverst med headeren, den er veldig enkel men jeg liker det søte og rene uttrykket. I menylinjen øverst er det linker til kategoriene på bloggen noe som gir god oversikt. På hver side av innleggene er det litt forskjellige elementer, jeg liker veldig godt kontaktskjemaet og at hun har listet opp de mest leste postene denne uken. Jeg synes også det er gøy at man kan vurdere innlegget i bunnen av hver post. Det tror jeg er en god måte å få tilbakemelding på.

Hvis jeg skal pirke på noe så må det være at det ikke er en “om meg” side, jeg fant i hvert fall ingen. Det står en liten boks med introduksjon på høyresiden, men det står veldig lite og teksten er så liten at man må zoome inn for å se. Jeg synes det er litt hyggelig å bli “kjent” med personen bak bloggen og bruker alltid å sjekke ut “om meg” eller profilteksten. 

Innhold 

Først må jeg bare nevne at hun blogger på engelsk, men det er veldig lett forståelig så jeg tenker ikke så mye over det. Denne bloggen handler hovedsakelig om sminke, skjønnhet og spesialeffekter. Jeg må innrømme at jeg liker aller best å kikke på spesialeffektene hennes, for de ser så bra ut. Jeg har drevet litt med det selv også, så det er skikkelig kult å se hvor flink hun er. Bare sjekk bildet under! Det er også noen innslag av hverdagsposter som jeg liker godt å lese, blant annet en oppskrift på shepherd’s pie jeg kunne tenke meg å prøve ut. 

Jeg synes dette er en litt annerledes blogg som er verdt å ta en titt på. Du vil finne mye inspirasjon til sminke og skjønnhet her, og kanskje noen tips til halloweensminken din? Sjekk henne ut i hvert fall, og hvis du legger igjen en kommentar blir hun sikkert veldig glad! 

Har du vært innom henne før?

– Sara 


#linkerune #blogg #blogger #blogganbefaling #linking #vinner #linke 

16 kommentarer

Siste innlegg