Vinner av linkerunde

For noen dager siden satte jeg i gang en aldri så liten linkerunde og det var mange fine blogge som meldte seg på. Jeg tenker derfor å trekke ut to stykker for det er helt umulig å bare velge én! Først ut er bloggen til Stine Sørensen. Stine er en 21 år gammel jente fra Kristiansand, som for tiden studerer i Oslo. Håper dere liker bloggen ♥

Design 

Designet er enkelt og oversiktlig med lyse, delikate farger. Alt av menyer, arkiv og kontaktinformasjon finner du i sidemenyen, noe jeg synes fungerer godt. Headeren er veldig enkel, men fin og passende til bloggen. Overskriftene og teksten i innleggene er lett lesbar, tommel opp for det! Hvis jeg skulle kommet med et ønske så var det at sidemenyen og innleggene fikk litt mer plass. Nå er det ganske mye luft på hver side som kunne være kuttet litt ned på. Da hadde de fine bildene blitt enda større. 

Innhold 

Innholdet er godt og variert! Du vil finne alt fra oppskrifter, til antrekk og treningsmotivasjon. Dette er en inspirerende blogg som tar gode bilder og jeg sitter i hvert fall igjen med mange ideer etter å ha vært her inne. Det er også supert at hun oppdaterer minst én gang om dagen! Som sagt kunne jeg ønske meg at bildene var enda litt større, for de er veldig fine! Det er selvfølgelig bare min mening, jeg elsker jo store flotte bilder! 

Jeg synes dette var en veldig fin blogg jeg, mye inspirasjon å hente! Jenta bak bloggen virker sprudlende og blid så man blir glad av å gå inn her. Så hvis du ikke har vært innom denne sørlandsjenta før anbefaler jeg deg å kjapp deg inn! Og med det vil jeg bare ønske dere en riktig fin søndag videre! 

Har du vært innom henne før?

– Sara 


#linkerune #blogg #blogger #blogganbefaling #linking #vinner #linke 

12 kommentarer

Siste innlegg