Anbefaling: SmartBuyGlasses

Nå er vel de fleste enige i at sommeren er over for denne gang, men det betyr ikke at vi trenger å legge solbrillene på hylla. Solbriller bruker jeg året rundt, og det er like viktig å beskytte øynene sine mot solen på sommeren som om høsten og vinteren. Så derfor vil jeg vil tipse dere om en veldig fin nettside som selger både briller og solbriller på nett. SmartBuyGlasses heter de, og er en av verdens største leverenadør av designerbriller og solbriller på nett.

Sponset produkt

Hver gang jeg har kjøpt meg solbriller tidligere har det vært fra H&M, Glitter eller lignende steder fordi prisen er så lav. Men jeg har ikke tall på hvor mange par jeg har ødelagt, så pris og kvalitet henger helt klart sammen når det kommer til solbriller. Nok om det, over ser dere solbrillene jeg valgte. Jeg måtte gå for disse klassiske Ray-Ban Wayfarer! De er så fine, og jeg tror Matias er glad for å ha sine for seg selv fremover. Sjekk ut alle solbrillene deres fra Ray-Ban her.

SmartBuyGlasses har mer enn 180 forskjellige merker å velge mellom og prisene er fra 475 kr. Det er med andre ord godt utvalg til en veldig overkommelig pris. Brillene jeg har på bildene over her koster 886kr. Og hvis dere lurer på om brillene de selger er ekte, så ja, de er selvfølgelig det. Brillene kom raskt frem og jeg fikk veldig god informasjon på mail om hvor brillene befant seg til en hver tid. De ble til og med levert på døren, og det beste av alt er at frakten var gratis!

Du har alltid 100 dagers bytterett på brillene sine og 2 års garanti. En annen ting jeg har bitt meg merke i er at de har en fin ordning som de kaller for kjøp en, gi en. Det går ut på at for hvert solgte brillepar gir de bort et par til noe som trenger det. Sammen med Unite For Sight har de til nå delt ut briller til en verdi av over 9 millioner kroner! Det synes jeg er et godt tiltak som fortjener skryt!  

Alle som bestiller briller hos dem får med et gratis rensesett til en verdi av 150 kr. Der følger det med rensevæske, klut og en skrutrekker du kan stramme de små skruene med. 

Jeg er veldig fornøyd med de nye solbrillene mine og vet at de kommer til å bli brukt mye! Lik gjerne Facebooksiden deres for nyheter og konkurranser. 

Har du handlet fra SmartBuyGlasses før?

– Sara 


#smartbuyglasses #solbriller #sunglasses #designerbriller #designersolbriller #rayban #wayfarer #anbefalelse #anbefaling #shopping #nettshopping 

6 kommentarer

Siste innlegg