Alle gode ting…

…er tre! Her om dagen hadde Fordith et morsomt innlegg hvor hun skrev opp tre-lister, for eksempel tre ting hun er redd for, tre ting hun gleder seg til osv. Det fikk jeg lyst til å gjøre også, så nå har jeg satt sammen min egen versjon. Jeg har lånt noen av hennes kategorier og lagt til et par selv. Så da håper jeg dere synes dette er litt gøy, kanskje vi blir litt bedre kjent også? 

3 ting jeg liker med å blogge

♥ Jeg liker veldig godt å ha et sted å poste bildene og ideene mine. Det er mange ting og oppskrifter jeg har lyst til å teste ut, og jeg tror ikke jeg hadde vært like flink til å gjennomføre det hvis det ikke hadde vært for bloggen. 

♥ Det er veldig hyggelig å få respons på det jeg gjør av de fine leserne mine. Det er lite som er så gøy som å høre at man inspirerer andre! 

♥  Det er gøy å ha et arkiv man kan bla i, på den måten glemmer man aldri hva man har gjort. 


Etter en liten tur i arkivet fant jeg dette bilde fra turen Malin og jeg hadde til London rett før jul i fjor. Den turen var så fin og som jeg savner den jenta!

3 ting jeg ser frem til 

♥ Tur til Finland om én uke! Nå er det ikke lenge til vi inntar Finland og Mummidalen, DET skal bli gøy! 

♥ Å  sove i egen seng igjen! Jeg gleder meg sånn til å boltre meg i den store gode dobbeltsengen vår i Oslo, hos mamma deler Matias og jeg en bred enmannsseng! Jeg trenger sikkert ikke si at det blir veldig ubehagelig i lengden?

♥ Å komme i gang med treningen igjen. Jeg gleder veldig til å komme tilbake til de freshe lokalene til SiO Vulkan som jeg så vidt rakk å teste ut før jeg tok sommerferie. Til høsten skal det trenes på gruppetimer til den store gullmedalje.


3 ting dere ikke vet om meg

♥ Jeg hadde lyst til å bli skuespiller da jeg var liten, og holdt faktisk på å søke musikk, dans og drama på videregående. 

♥ Jeg har et marsvin. Hun heter Totiki, men bor hos mamma nå som vi studerer fordi det ikke er lov med dyr i leiligheten vår.

♥  Jeg var sykelig opptatt av Idol da jeg var yngre. Jeg klippet ut alt jeg kom over av saker i aviser og blader, og Kjartan var den stor helten! En sommer var vi faktisk på bilferie i Stavanger og Sandnes (der han kommer fra). 


Det søte marsvinet vårt!

3 ting jeg er redd for

♥ Padder! Tror det er den tingen jeg er mest redd for. Haha 

♥ Innsekter, omtrent alt som kan krype og gå av innsekter styrer jeg laaangt unna. 

♥ Krasjende fly! Og da mener jeg ikke fly som styrter når jeg selv sitter på et, men at et fly skal krasje rett i nærheten av meg. Jeg har hatt flere drømmer hvor det har skjedd og av en eller annen grunn har jeg blitt redd for det i virkeligheten også!

Mine 3 siste outfits


Nummer en er fra bursdagen til Cecilie tidligere i sommer. Det andre er fra bursdagsfeiringen vi hadde hos moren til Matias. Og det siste er antrekket jeg hadde da vi feiret bursdagen min. Det har visst blitt mange bursdagsantrekk i sommer! 

Det var litt random informasjon om meg i en litt morsom innpakning. Jeg synes dette var et veldig morsomt innlegg å lage, så da håper jeg dere liker å lese det også! 

Hva synes du om dette innlegget?

– Sara 


#ommeg #meg #blogger #blogg #random #fakta #diverse 

  1. Kjempekoselig å lese dette 🙂 Jeg leste masse nye ting om deg hele veien jeg, selv om jeg vet en DEL også 🙂 Koselig innlegg <3 OG koselig du har blitt litt inspirert av meg 🙂 Stor klem i varmen <3

  2. Så kult! Kanskje jeg også må stjele denne ideen litt senere… (hihi) <3 Fikk vite litt nye ting om deg også! Visste ikke at du holdt på å søke musikk, dans og drama på vg. Tenk hvor du kanskje ville vært nå da, i forhold til det du er nå, hehe 😛 Skjønner godt at du gleder deg til finlandturen, og komme hjem til dobbeltsenga igjen! 🙂

  3. frodith: Så bra du likte det, det var jo tross alt din idé ^^ Morsomt at du lærte litt nytt også, da er mitt mål nådd 😀 Synes dette var en veldig morsom ting å gjøre, så takk for lånet av ideen 😀 Klem <3

  4. Vilde: Jaja, bare lån i vei du ^^
   Ja, det er litt sprøtt å tenke på! Grunnen til jeg ikke gjorde det var fordi de ikke hadde dramadelen i Hønefoss, de hadde bare musikk. Og det hadde nok ikke vært noe for meg 🙂 Onkel fikk meg inn på ideen om å gå studiespesialiserende og det tror jeg var et bra valg for meg 😀

   Ja, det skal bli godt å våkne uten vond rygg for en gangs skyld x) Huff, man blir liggende helt merkelig i den senga vi har nå x)

  Legg igjen en kommentar

  Obligatoriske felt er merket med *

Siste innlegg