Happy birthday to me!

God fredag! Gjett hvem som har bursdag i dag? Helt riktig, det er meg! Og gjett om jeg har hatt en fin start på dagen! Vi har spist frokost på verandaen og hatt gaveåpning ♥ Jeg tok litt bilder, så her er min bursdagsmorgen gjennom linsen.

Her er pakkeåpningen i full gang! Ser dere hva jeg akkurat pakket opp? ♥♥♥ Av Trygve og Elin (et vennepar av mamma) fikk jeg sommerkoppen fra 2010! Herlighet, de er jo helt gale! Den har jeg ønsket meg så lenge, så det var ikke lett å tørke av seg det store gliset da!

Hvor heldig er ikke jeg som har fått hele 3 kopper i dag? De to andre der er fra mamma ♥ Pluss at jeg fikk en vinterkopp fra et par år tilbake av Matias på forskudd! Heldige meg ♥

Naboen kom også ut og hadde med seg en skikkelig søt gave. Ser dere de små formene helt foran i bildet? Det er minibrødformer som man kan lage porsjonsbrød ol. i. Det fulgte med en oppskriftsbok også, så jeg gleder meg til å lage masse godt fra den! Jeg har også fått et stort badelaken, neglelakk, en sommerlig topp og kakefondant! Posen bak der er forresten fra Anna, men innholdet i den kan jeg vise dere senere. 

Bursdagsfrokost helt i min gate med jordbær, bananyoghurt og sjokolademelk! Haha

For en fin start på dagen! Resten av dagen skal bare nytes hjemme i varmen. Og jeg har til og med fått bestemme dagens middag, da falt valget på Bali kyllinggryte! Det er faktisk noe av det beste jeg vet! Kanskje det dukker opp en liten oppskrift på bloggen senere i dag! Ikke på kyllinggryte da, men på noe annet som forhåpentligvis blir veldig godt ♥ Inntil da får dere ha en riktig fin fredag!

– Sara 


#bursdag #bursdagsbarn #gratulerer #birthday #gaver #feiring #mummi #mummikopp #sommerkopp #jordbær 

Siste innlegg