Welcome back redhead!

God morgen dere! I går fikk jeg endelig frisket opp hårfargen min igjen. Jeg har tenkt på å gjøre det en stund nå, for rødfargen har vært ikkeeksisterende i lange tider. Og nå er håret rødt og fint igjen ♥ Jeg brukte bare vanlig hårfarge fra butikken, så jeg må faktisk si jeg ble ganske fornøyd med resultatet! 

Jeg må forresten fortelle dere en annen gladnyhet! I går fikk jeg endelig fikset den knuste skjermen på iPhonen min! Jeg skulle jo prøve meg på egenhånd og det gikk faktisk veldig bra, det eneste jeg trengte hjelp til var en skrue jeg klarte å ødelegge. Jeg fikk så klart litt panikk, men en god venn av Matias bisto slik at krisen løste seg. Hurra, endelig kan jeg bruke telefonen som normalt igjen. Det har nesten vært umulig å ta bilder eller skrive med den fordi jeg ikke har sett hva som har stått eller sett bildene skikkelig. Men nå er ny skjerm på og jeg har endelig oppdatert til iOS 7, jeg henger alltid langt etter når det kommer til de oppdateringene der for da slipper jeg alle feilene som folk opplever i starten. Ok, så er det litt fordi jeg er et vanedyr også da, jeg liker at ting ser ut som det alltid har gjort, men nå var det skikkelig deilig med en frisk og ny mobil! 

1. Slik så det ut mens jeg holdt på å skru. Fy så små de skruene er og så mange deler det er i en iPhone! Jeg ble helt gal til tider. Et lite tips hvis du skal bytte skjerm på mobilen er å ha et hvitt ark foran deg hvor du legger skruer og deler på, samle de som hører sammen i en sirkel og nummerer de. Da går sammensetningen veldig mye enklere! 2. Og nå ser den slik ut! Fresh og fin ♥ Det føles faktisk ut som at jeg har fått meg ny mobil, med helt ny skjerm og nytt operativsystem. Deilig følelse! Disse detaljene er sikkert ikke så spennende for dere, MEN da vet dere i hvert fall at jeg klarte å bytte skjermen selv. Og når jeg klarer det kan alle klare det! 

Så med “ny” mobil og nyfarget hår kan ikke jeg være annet en superglad i dag! Litt senere i dag skal jeg også møte Anna (min venninne som bor i England) så dette kan jo nesten ikke bli bedre! Vi hadde tenkt til å ta en tur til Sandvika for å feire bursdagene våre sammen og plutselig i går fant vi ut at det var i dag som passet best så da ble det sånn. Det skal bli så koselig å se henne igjen nå! Jeg tror faktisk ikke vi har møttes siden juleferien? Kanskje jeg tar feil, men det er i hvert fall veeldig lenge siden sist! Men før den tid har jeg et par ting jeg må ordne, så vi får blogges mer senere. Ha en riktig god torsdag dere. 

Hva slags planer har du i dag?

– Sara 


#iphone #knust #apple #hårfarge #rødthår #readhead #hverdag 

Siste innlegg