Bildedryss: bursdagsfest

Hei og god søndag! Det var så hyggelig å logge inn på bloggen i sta og se alle de fine kommentarene på gårsdagens antrekkspost! Dere er så snille alle sammen, tusen takk ♥ Nå tenkte jeg kanskje dere ville se noen bilder fra kvelden i går? Det ble en veldig vellykket feiring, og jeg tror de fleste koste seg. Det var også veldig hyggelig å snakke med både kjente og ukjente! Det ble ikke så mye bilder, jeg synes fortsatt det er litt småkleint å dra frem et stort kamera på sånne ting, men vi jentene tok noen gruppebilder sammen blant annet så det skal dere få se. 

Cecilie, Marthe, Mia, Tonje og meg. 

Cecilie, bursdagsbarnet ♥

Cecilie og Inga Josefine. 

Så var det tid for noen gruppebilder! Dessverre var veldig mange av de ikke ut av fokus, men jeg har prøvd å plukke ut de beste. 

Plutselig dukket denne hestemasken opp fra intet og den måtte selvfølgelig bli med på bildene! 

Her forøker vi å få til et hoppebilde! Dette ble det beste, det er nemlig ikke lett når 8 jenter skal gjøre ting likt. Nå er det ikke lenge siden jeg spiste frokost, lunsj og middag i en og resten av kvelden skal jeg prøve å bli kvitt strekken jeg har fått i nakken og bare slappe av. Håper dere får en fin kveld videre ♥

Hva gjorde du i går?

– Sara 


#fest #bursdag #bursdagsfest #feiring #sommer #sommerparty #sommerfest #sommer2014 

Siste innlegg