hits

8 ting jeg gleder meg til i vår

 • 07.03.2018 kl. 16:50

Det er kanskje ikke så mye som minner om vår akkurat nå, i hvert fall ikke her jeg bor. Og det har jo faktisk for første gang på flere år vært skikkelig vinter, så våren er litt ekstra velkommen nå kjenner jeg! Og siden mars jo faktisk en av de tre vårmånedene tenker jeg det er på tide å begynne å glede seg til ting som skal skje. Her har dere derfor 8 ting jeg ser frem til i vår ♥

Påsken 2018

Nå er faktisk ikke påsken mer enn et tre uker unna og selv om planene ikke er helt spikret enda gleder jeg meg. Vi har snakket litt om å reise opp på hytta til Matias sin familie, muligens gå litt på ski (noe jeg ikke har gjort på 10 år), men vi vet ikke enda. Uansett om vi blir hjemme eller ei skal vi nok kose oss med påskekrim, snop, påskenøtter og selvfølgelig sologenseren! Påske betyr også muligheten til å lage litt kult innhold på bloggen, og det ser jeg selvfølgelig frem til!

Fest med jentegjengen

Nå begynner det å bli lenge siden forrige jentefest, faktisk tror jeg ikke vi har vært samlet bare oss siden julebordet vårt i november? Så når Tonje tok initiativet til en ny sammenkomst ble jeg skikkelig glad! Det skjer allerede om et par helger og da kjører vi kombinert jente- og innflytningsfest!

En kreativ vår

Jeg har så mange ideer til ting jeg har lyst til å lage og redesigne nå at jeg nesten sprekker. Jeg tror og håper dette kommer til å bli en veldig kreativ vår, og håpet er i hvert fall at jeg får realisert en del av planene mine! Da ender selvfølgelig resultatet opp på bloggen, så følg med. 

Planer med venner

Det er ikke så mange fastsatte planer enda, men Vilde, jeg og kjærestene våre skal en tur til Larvik nå førstkommende lørdag. Det tror jeg blir veldig kos! Det blir garantert også noen quiz/spillkvelder i løpet av våren. Vilde og jeg har snakket om å stikke på loppemarked sammen når de starter opp igjen, jakte på noen gode kupp! Og Malin som nå bor i byen pga. studier har lyst til å oppleve området her så jeg har lovt å ta henne med på det. Det passer meg utmerket for jeg er skikkelig dårlig på å gjøre ting her i byen selv! Da blir det utforsking ala Malin og Sara igjen, akkurat som da vi bodde i Oslo! 

Champagnefrokost på 17.mai 

Selv om det er leenge til 17.mai gleder jeg meg skikkelig til å arrangere champagnefrokost igjen. I fjor ble det ikke noe av, men i år vil jeg prøve å samle en fin vennegjeng på en litt tidlig, sprudlende frokost. Det har alltid vært så koselig før, så jeg savnet det litt i fjor. Innen den tid skal vi få på plass et nytt spisebord så da blir det god plass! Det kommer allerede denne uka, så jeg gleder meg til å vise dere. 

Nå 100 abonnenenter på Youtube 

Ok, 100 høres kanskje ikke så veldig mye ut, men et sted må man jo begynne! Jeg synes det er skikkelig gøy å lage videoer og håper jeg klarer å vokse litt der fremover. Nå har jeg planlagt én video i uka ut mars, så forhåpentligvis blir det i hvert fall minst én video hver uke på kanalen. Jeg vil veldig gjerne komme i gang med vlogging også, men kameraet mitt egner seg virkelig ikke! Det går jo an å bruke mobilen, men helst skulle jeg hatt et lite kamera med flippskjerm. Alt til sin tid!

Finne treningsgleden

For litt siden delte jeg treningsplanen min for tiden fremover med dere, og jeg gleder meg sånn til det å dra på trening er noe jeg virkelig ser frem mot. Sånn var det før og jeg veit jeg kommer dit igjen etter hvert. Nå er jeg bare på andre uken med trening tilbake på agendaen, så jeg er ikke helt der enda, men bare vent!

Se etter vårtegn 

Det er lite som slår følelsen av å finne den første hestehoven, fuglene som kvitrer om kapp og smeltet snø som sildrer. Jeg tror jeg nevnte at jeg ønsket være flinkere til å komme meg ut for å ta bilder i vinter, og selv om det bare har blitt et par ganger er jo muligheten fortsatt der. I vår håper jeg på å være enda flinkere, jeg vil fotografere små og store vårtegn, rett og slett leke meg litt mer med kameraet. Foto er jo en stor interesse for meg, så jeg savner dra ut for å knipse.

Dette og helt sikkert masse annet gøy skal våren min fylles opp med, og jeg kan nesten ikke vente til snøen begynner å smelte. Først da skjønner man at våren virkelig er her ♥

- Sara


#vår #gleder #hverdag #planer

Året som gikk: September - desember

 • 11.01.2018 kl. 12:12

2018 har ikke akkurat vært en fresh start hva gjelder bloggen. Jeg hadde tenkt til å klage mindre dette året, og heller fokusere på det positive, men jeg skulle nok helst sett at året startet litt annerledes. Som jeg nevnte i forrige innlegg er jeg så utrolig slapp pga. D-vitaminmangel, det er selvfølgelig min egen feil at jeg ikke skaffet nye før jeg ble tom, men kjedelig er det uansett! Nå har jeg heldigvis startet på det igjen, så om litt merker jeg nok forskjell der. Ikke blir jeg kvitt dette tannverket heller, også må jeg vente over en uke på time. I tillegg trodde vi en stund at vi hadde fått mus i leiligheten! Jeg sov omtrent ikke på to netter og da kan dere vel tro at humøret var på topp? Heldigvis tok vi nok feil der, så vi (jeg) bekymret meg uten grunn. Det er med andre ord ikke veldig synd på meg, men motivasjonen til å blogge har vært ikke tilstedeværende. Uansett, nå som musesitasjonen er over og energien snart er tilbake skal jeg prøve å skjerpe meg. I mens kan dere jo kikke på siste del av året som gikk ♥

September

I september dro jeg til London for å besøke Anna, og for en fin tur det var! Jeg sov hos henne og vi koste oss med SÅ mye god mat og avslappet sightseeing. Anna var min personlige guide, en jobb hun gjorde utmerket! Vi styrte unna de klassiske stedene som Oxford Street og det var så deilig. Dette vil jeg få til igjen om ikke lenge!

Ikke lenge etter jeg kom hjem fra London ble jeg invitert til 1920-talls party, hvor alle skulle kle seg ut som om det var 1920-ish. Det ble en utrolig bra kveld med quiz, masse dansing og gode drinker i hyggelig lag!

Jeg delte oppskrift på hummus, en all time favorite og kremet gresskarpasta. 

Dere fikk også DIY-oppskrift på pom pom-sneakers, og noen gode tips til hvordan kutte matsvinnet.

Oktober

I oktober var det selvfølgelig mye Halloween-snakk på bloggen, men før det satte i gang rakk jeg å dele en god del oppskrifter. Blant annet på hjemmelaget havremelk, grønnsakskraft og noen veldig gode, myke cookies - som forresten har blitt et veldig populært innlegg her på bloggen. 

Mamma, ei venninne av henne, Matias og jeg gikk i fakkeltog mot pels. Det var første gang toget be arrangert i Hønefoss, og dessverre blir det nok ikke siste. 

Både mamma og bestemor hadde bursdag i oktober! Mamma sin bursdag ble ikke feiret noe særlig annet enn at jeg var med henne på møte i den lokale supporterklubben til HBK. Bursdagen til bestemor ble feiret på sykehuset, vi kom en liten gjeng med kake, gaver og kaffe så det ble riktig så koselig. 

To videoer ble publisert denne måneden, en haul fra London og en jentekveld-video med Vilde.

Så begynte Halloween-galskapen og jeg kjørte i gang en temauke på bloggen med nye oppskrifter og DIYs hver dag. Dere fikk blant annet oppskrift på gresskarformede rundstykker og Halloween-brownies. I tillegg fikk dere oppskrift på ballongpiñata, diverse dekor, samt tips til hvordan dere kunne tilpasse drinkene til Halloween (og mye mer).  

Vi gikk selvfølgelig all inn på pynt i leiligheten, noe som fortjente et eget innlegg. 

Også ble det selvfølgelig en Halloweenfest på oss, og i fjor var det vi som arrangerte her hjemme! Alle kom i kreative kostymer og det hele ble veldig vellykket! 

November

I november begynte jeg for alvor å glede meg til jul og jeg dro blant annet på juleshopping sammen med Cecilie og Tonje. Jeg starter også med litt småforberedelser, og lagde blant annet denne lyslenken hvor alle julekortene ha blitt hengt opp.

Jeg delte oppskrift på blant annet grapefrukt-shots, en veldig syrlig liten sak! Dere fikk også oppskrift på veldig gode gresskartrøfler og tips til 8 ulike varme drikker til vinterkosen. 

Lindex arrangerte nyåpning av deres butikk, hvor det ble mini-foredrag av Kathrine Sørland, snacks og herlige konkurranser. Jeg var så heldig å vinne en strikkegenser/kjole som jeg har brukt utrolig mye i vinter!

Matias og jeg dro på julegrantenning her i Hønefoss. Flinke barn fremførte julesanger og endelig var det offisielt lov til å spille julesanger, pynte til jul og alt det der. I hvert fall i min verden!

Tonje fylte 25 år i november og vi bestemte oss for å overraske henne med en liten fest. Hun hadde ingen anelse i det hele tatt, og det ble en så utrolig bra kveld! 

En video ble det også i november, denne gangen med ting som irriterer meg!

Desember

Desember er alltid en veldig koselig måned og denne var intet unntak. Jeg hadde bestemt meg for at jeg skulle gjøre noe gøy på youtbe-kanalen min i desember og valget falt på en slags 12 days of christmas. Jeg laster derfor opp en ny video annen hver dag frem til julaften. Dette tok ganske mye tid, så dessverre ble det ikke like mange vanlige blogginnlegg som jeg hadde sett for meg i desember, men jeg synes uansett det var veldig gøy å gjennomføre dette. Sjekk gjerne ut hele spillelisten på kanalen min. 

Måneden startet med en veldig koselig tur til Oslo for å møte resepsjonsgjengen, vi koste oss med grøt, gløgg og skravling. Gleder meg til neste gang vi treffes! 

Samme helg kom Tonje over på julekakebaking, og vi fikk lagd både pepperkaker og kokosmakroner. En kjempekoselig søndag med førjulsstemning på høyt nivå ♥ 

Jeg fikk heldigvis vært litt kreativ i desember og lagde både candy cane-skrubb (som forresten lukter så utrolig godt!) og søte Rudolf-pakker. 

Matias og jeg ble bedt i 30-årslag til fine Aina, og feiringen var på en hytte på Vikerfjell. Heldige som vi var fikk vi lov til å sove over på hytten, og det ble en skikkelig fin tur. Aina la virkelig til rette for at alle skulle kose seg, med god mat (hun hadde til og med vært så omtenksom og fikset egen kjøttfri mat til meg ♥) og morsomme aktiviteter! Og dere, sjekk forresten den fine utsikten vi våknet til!

Desember bød på mange hyggelig sammenkomster, blant annet arrangerte jeg quiz for venner og familie tidlig i desember. Det var Vilde som stakk av med seieren, og hun fikk en julekurv med forskjellige godsaker. Omtrent alle i familien til Matias har bursdag i desember, så det ble flere koselige runder med feiringer. Det var  ikke bare mennesker som skulle feires, katten Lilly fylte 10 år og det ble både kaker og gavedryss. Morsomt og veldig hyggelig!

Jeg delte oppskrift på eggnog uten alkohol, hvordan du kan lage din egen julekaffe og supersøt snømannkakao. Mye godt å drikke på med andre ord!

Lillejulaften var familien hos onkel på mølje, du kan se litt fra det i videoen over.

Og selve julaften ble feiret sammen med familien til Matias. Jeg tok ingen bilder den kvelden annet enn på Snapchat, men det var kjempekoselig fra start til slutt. Dessverre ble minstejenta syk utover kvelden så hun pakket opp gaver og kastet opp om hverandre. Tøffing! 

Årets siste dag ble tilbragt hos onkel, som året før. Vi ble en fin gjeng som koste oss med god mat og hyggelig selskap! 

Og med det var året som gikk oppsummert! Jeg merker at jeg har blitt dårligere til å dokumentere ting, i hvert fall gjennom kameraet. Det er liksom så mye enklere å bare dra frem telefonen å legge ut noe på Snapchat, derfor er det en god blanding av speilrefleks og mobilbilder her. Jeg skal i hvert fall forsøke å bli flinkere til å hverdagsblogge i året som kommer. Det virker som dere liker å lese det, i tillegg er det veldig stas å kunne bla seg bakover i arkivet når året er omme. Håper dere har likt disse oppsummeringene, del 1 finner dere her, og del 2 her. 

- Sara


#årskavalkade #oppsummering #tilbakeblikk #mimre

Året som gikk: Mai - august

 • 07.01.2018 kl. 13:04

God søndag! Jeg tok like gjerne helt fri fra blogg i helga jeg, ikke at jeg blogget som noen gud den siste tiden uansett, men et par dager fri smakte likevel godt. Jeg har så utrolig lite energi om dagen, og det skyldes mangel på D-vitamin. Typisk nok gikk jeg tom for D-vitamindråpene mine rett før jul og bestillingen har tatt forever å kommer frem. Sporingen sier heldigvis at de her på mandag, så da satser jeg på at energinivået stiger etter hvert.

Uansett. Jeg har hatt en veldig fin helg, på fredag var mamma og jeg hos bestemor, noe som alltid er like koselig. Og i går hadde Matias og jeg middagsbesøk av Anna, Vilde og Johnny. Og som den stressa typen jeg er gikk jeg rundt her med høye skuldre hele dagen og var livredd for at maten ikke skulle bli god eller at det skulle bli bli for lite mat. Heldigvis virket det som at maten falt i smak, og vi har nok av rester i dag. Puh! Etter middagen tok vi noen runder med politisk ukorrekt og det er jo hysterisk morsomt hver gang! En superhyggelig kveld som jeg håper vi får til igjen neste gang Anna kommer til Norge. Men dere, nå prater jeg meg bort! Innlegget i dag er nemlig del 2 av året som gikk, her er mai - august! 

Mai 

Mai startet med konfirmasjon, og jeg fikk brukt en av de fine kjolene jeg arvet etter oldemor. Vi tok ikke andre bilder fra dagen enn av antrekket mitt, men det kan dere se her. 

I tiden før 17. mai dukket det opp ett og annet innlegg relatert til denne feiringen, blant annet delte jeg oppskrift på mini-pavlovaer og popcorn med et hint av nasjonalromantikk. Jeg delte også inspirasjon til en enkel sminkelook og tips om hvordan dere kan dekke 17.mai-bordet. 

Nasjonaldagen ble feiret hos onkel, jeg ser nå at stort sett alle feiringer var der i fjor, hehe. Det var i hvert fall en rolig, men koselig feiring. Jeg laget ikke et eget innlegg om feiringen, men antrekket mitt finner dere her.

For andre året på rad var jeg på premieren av Hønefoss-revyen. En av de store happeningene her i byen, og som vanlig var bød de på et hysterisk morsomt show!

Juni

Det synes tydelig på bloggen at jeg jobbet mye i juni og juli, men noen oppdateringer ble det. Og første søndagen i juni var jeg med mamma på fotballkamp. Hun heier på det lokale laget Hønefoss Ballklubb og hadde lenge villet ha med meg på kamp. Det var hyggelig, selv om laget tapet og jeg endte opp med en forkjølelse som varte i en måned, hehe!

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

I juni var det også tid for årets Stylista- og Olympus Pen Summer party. Vilde og jeg tok turen i år som i fjor. Jeg hadde som sagt klart å bli syk så jeg hadde nesten ikke stemme hele kvelden. Det ble likevel en hyggelig kveld med mye skravling (hvisking) og latter. 

Som om jeg ikke har klaget nok allerede; jeg gikk seriøst å hanglet hele måneden og resten av tiden gikk med til jobbing. Allerede da hadde jeg bestemt meg for å si opp jobben så jeg måtte bare jobbe så mye som mulig. Og forresten, bloggen fylte 4 år i juni! 

Juli

Juli startet skikkelig bra med en kjempefin tur i parken med gode kollegaer. Eller vi dro vel strengt tatt ut den siste dagen i juni, men vi endte opp med å sitte ute til klokken ble over tolv. Vi hadde en koselig avskjedssamling for Angela som hadde sin siste dag på jobb. Etter det dro jeg tilbake til hotellet og så på Orange is the new black med Stig helt til jeg skulle på tidligvakt. Det var litt av et døgn, men utrolig koselig. Både Angela og Stig var to kollegaer jeg satte stor pris på så det var hyggelig å være med de før de sluttet. 

11. juli hadde jeg bursdag, og ble hele 25 år, halvveis til 50 som mange liker å påpeke! Dagen ble dessverre ikke helt som vi hadde tenkt da bestemor falt og brakk hofta. Dagen ble derfor tilbragt på sykehus med henne. Hele prosessen med hofta har tatt utrolig mye tid, men tre operasjoner senere er hun heldigvis på bedringens vei. Så ikke brekk hofta folkens!

Som jeg har nevnt et par ganger nå så sa jeg opp jobben min i juli, og selv om det var et valg jeg tok selv var det selvsagt vemodig når jeg fikk så mange hyggelig avskedshilsener.

Selv om det ikke ble noen skikkelig feiring på selve bursdagendagen arrangere Cecilie, Karoline, Mari og jeg felles bursdagsfest. Til sammen ble vi så mye som 100 år, så vi slo oss like gjerne i sammen. Det ble en superbra kveld med masse gode venner! Den fine resepsjonsgjengen sov også over hos meg så det var en skikkelig koselig helg! 

August

Jeg klarte nok en gang å bli syk! Det startet i slutten av juli og ga seg ikke på flere uker. Det burde ikke være mulig å bli så ofte syk, superkjedelig når jeg endelig fikk fri. Uansett, den første lørdagen i august var veldig koselig. Matias, onkel og jeg var først en tur på Hadeland Glassverk på utendørskonsert, før vi dro å besøkte bestemor på rehabiliteringssenteret, før vi endte dagen hos onkel med grilling. 

August bød på noen skikkelig varme dager og på en av de passet Vilde og jeg på å kose oss ute. Vi hadde ikke fått muligheten til å være så mye sammen i sommer så dette var en skikkelig koselig dag. Vi satte oss ved vannet og snacket på bær og nøtter før vi dro til parken for å spise sushi. Sommerkos!

Jeg slo på stortromma hva gjelder tips-innlegg her på bloggen og delte blant annet mine beste sparetips, loppemarkedtips og tips til hjemmelaget vegansk pålegg.

Mer fritid betydd også betydelig flere oppskrifter på bloggen og jeg delte blant annet oppskrift på banangranola med sjokolade, som forøvrig er himmelsk god! I tillegg til iste-isbiter, banan- og snickers-is og en utrolig god gulrotsuppe med ingefær og kokos. 

Jeg skrev et innlegg om hvordan de eldre lett blir en kasteball mellom offentlige instanser. Dessverre er ikke historien til oldemoren min unik, og det er utrolig vondt å tenke på at de eldre blir behandlet på en slik måte. Les og del gjerne innlegg videre hvis dere vil. 

Helt på tampen av august ba Synne inn til avskjedskmiddag for fine Angela. Hun skulle begynne å jobbe i utlandet, så det var skikkelig koselig med ordentlig avskjedssamling. Alle jentene tok med seg litt mat hver så det ble et skikkelig tapasbord. Synne-superhost disket opp med espresso martini og koste oss masse! 

Det var altså del 2 av året som gikk, siste del kommer om noen dager :)

- Sara


#årskavalkade #oppsummering #tilbakeblikk #mimre

Året som gikk: Januar - april

 • 02.01.2018 kl. 16:58

Hvert år pleier jeg å oppsummere året som har gått her på bloggen, noe jeg selvfølgelig tenkte å gjøre i år også. Det er jo så gøy å bla seg bakover i arkivet og se på hva som faktisk skjedde i det forrige året. Så her kommer en oppsummering av de fire første månedene i 2017. 

Januar

Året ble sparket i gang hos onkel med masse fine folk. Vi koste oss med god mat, hadde quiz og så på rakettene når klokken slo tolv. Antrekket mitt finner dere her.

Jeg fikk være med onkel og medieelevene hans på Beat for Beat i Oslo. Jeg fikk aldri vært med selv da jeg var elev på videregående, så det var gøy!

Synne sluttet i jobben på hotellet og i den anledning dro hun, Pre og jeg ut for å spise. Vi koste oss (som alltid) masse sammen! Vi spiste på en Thailandsk restaurant og dro så videre for å ta noen drinker. 

Jeg lagde veganske nanbrød, har du ikke testet dem MÅ du love meg å gjøre det! De er så gode. 

Februar

Februar var en relativt rolig måned, og mye av tiden gikk med til jobbing. Valentine's Day gikk rolig for seg med en tur på quiz på kvelden for vår del. Les om mine budsjettvennlige Valentine's tips her. Morsdagen fikk vi også feiret, vi tok med oss kake, makroner og kaffe og besøkte oldemor, som da bodde på aldershjem. Det ble en litt annerledes feiring enn vi var vant til, men koselig ble det uansett ♥

Jeg delte oppskrift på blant annet deilig bananbrød, og en sommerlig smoothie med jordbær.

Jeg postet hele to videoer, den første ser dere her med mine nyeste innkjøp. 

Og i den andre videoen fikk jeg med meg Vilde på en taste challenge. Denne var så morsom å spille inn, håper vi får til noe sånt igjen!

Dere fikk se en oppdatert oversikt over samlingen min med mummikopper. Den har selvfølgelig vokst seg enda større siden bildene ble tatt, men her kan dere se de nyeste bildene jeg har.

På tampen av måneden dro jeg på jentefest til Tonje og Mari, vi ble en liten gjeng som hadde det veldig gøy. Kameraet fikk kjørt seg den kvelden for å si det sånn!

Mars

Nivea inviterte til et sommerlig event hvor vi lærte masse om solkrem, koste oss med drinker og rett og slett fikk en smak av sommer. Jeg møtte superhyggelige Sara som også er blogger, sjekk den ut her! 

Nok en gang kom det to videoer, denne gangen en get to know me tag som jeg delte opp i to deler. Del én ser dere over her. 

Og her er del to. 

Resten av måneden ble det ikke så mye bloggen da oldemoren min gikk bort. Mye av tiden gikk naturlig nok derfor med til å besøke henne på sykehuset. 

April

April startet med en veldig koselig søndagstur sammen med Vilde. Vi passet på å komme oss ut en dag det var fint vær og gikk tur, før vi satte oss i solveggen med litt godt. Koselig start på april!

Mitt favorittband fra tenårene kom til Norge; Tokio Hotel! Da dro jeg selvfølgelig på konsert, og det var som alltid veldig stas. 

I april var det også full fart med påske her på bloggen og jeg delte både oppskrifter, DIYs og annet påskerelatert-innhold. Yoghurtpinnene finner dere her, og de søte cupcaksene med cotton candy finner dere her. 

Av DIY-prosjekter prøvde jeg meg på noen enkle påskeegg, her brukte jeg sparymaling og resultatet ble egentlig ganske kult! Jeg lagde også en søt bunny-lenke hvor rumpene var laget av garn. Det siste prosjektet var konvolutter dekorert som en kanin, perfekt til påskekortene! 

Mamma, bestemor og jeg var på med innspillingen av Kjendisrestauranten som senere ble vist på TV2. Vi var der når Caroline Berg Eriksen var restaurantsjef og fikk servert blant annet østers til forrett og en helt nydelig dessert som jeg nesten får vann i munnen av å tenke på!

Vilde er sporty og ble med på nok en video, denne gangen en dialekt-challenge. Det var faktisk utrolig mye vanskelig å skulle lese opp setninger på ulike dialekter enn vi hadde sett for oss!

Dette var altså starten på 2017 for min del. Starten av året bar preg av både oppturer og nedturer, som dere sikkert ser, men sånn er det vel for alle. Del to blir sommermånedene (og mai), og den kommer om et par dager :) 

Håper dere har en fin kveld ♥

- Sara


#årskavalkade #oppsummering #tilbakeblikk #mimre

Throwback thursday

 • 12.10.2017 kl. 17:59

Hei og god torsdag! Nå er det faktisk snart helg igjen, og denne helga gleder jeg meg skikkelig til! På fredag skal nemlig Matias og jeg på premieren av Snømannen, på lørdag skal vi samles for en runde quiz hjemme hos oss. Og på søndag skal Vilde og jeg filme en ny videoblogg sammen! Det kan jo ikke bli annet enn en bra helg! Dagen i dag går egentlig bare med til å filme en London Haul (for andre gang), vaske litt i leiligheten, og begynne på noen forberedelser til Halloween. Ikke noe spennende å blogg om med andre ord, så jeg tenkte derfor at vi i dag kunne ha et lite throwback, det er jo tross alt torsdag! Jeg har gravd litt i gamle bilder og funnet frem et knippe med bilder fra jeg var veldig liten frem til i dag. Håper dere liker innlegget ♥

Dette bildet av meg, bestefar og onkel synes jeg er så morsomt! Jeg er ikke helt sikker på hvor gammel jeg var akkurat her, men kanskje ett år? 

Dette bildet er tatt 5 dager etter at lillebroren min kom til verden, jeg ser ut som en passe stolt storesøster her! Jeg var vel rundt fem år hvis jeg har regnet riktig. 

Jeg hadde dessverre ingen bilder mellom 5 år og konfirmant på dataen, men det finnes utallige bilder i fotoalbum rundt om kring. Jeg må nok få tak i noen av de. Her er i hvert fall et bilde fra konfirmasjonen min, sammen med mamma ♥ Jeg husker jeg brukte evigheter på å finne en kjole jeg ville gå med, det var ikke kjoler, sminke og pynt som sto høyest i kurs hos meg på den tiden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Året etter, i 10. klasse dro hele klassen på tur til Tusenfryd. Jeg ble 16 år den sommeren, så Tonje hadde laget bursdagskrone til meg. Hun har alltid vært så flink til å lage kroner, og det husker jeg at var alltid like koselig å få ♥

Her hadde vi startet på videregående, og vi to og Cecilie skulle prøve lykken som skuespillere. Dere husker kanskje at TV2 holdt en konkurranse hvor rollen som Runa og Goggen skulle fylles. Det måtte vi selvsagt være med på, ingen av oss kom dog videre. Det var uansett en morsom, og veldig nervepirrende opplevelse å være med på. 

Kameraet mitt har alltid blitt flittig brukt, og på videregående brukte Anna og jeg enhver anledning til å knipse litt. Jeg fant bilder av brødskiver, julebrus og diverse naturbilder. Veldig kunstneriske der altså! Og dere, legg forresten merke til de grusomt overnappede brynene mine! At ingen tok fra meg pinsetten!

I 2011 var jeg russ, og da russelua endelig kom i posten måtte det selvfølgelig foreviges. På do. Russetiden har jeg heldigvis ikke veldig mange bilder fra, jeg skulle nok klart å funnet et par, men jeg sparer dere for det.

Endelig uteksaminert fra Ringerike VGS, det var en deilig følelse! Etter det ventet et jobbår før jeg tok fatt på studenttilværelsen. 

I 2012 konfirmerte broren min seg, og brynene begynte endelig å vokse ut igjen. Her begynte jeg også å bry meg litt mer om klær, sminke og sånne ting. Og året etter opprettet Marthe og jeg denne bloggen. 

Så har vi kommet til nåtiden. Dette bildet ble tatt før jeg skulle på fest til Tonje for noen uker siden, bildene av antrekket ble dessverre så utydelige at jeg kun satt igjen med et par som kunne brukes. Men hvis noen hadde glemt hvordan jeg så ut nå, så ser det det altså her. Jeg må jo innrømme at jeg synes jeg har forandret meg en del de seinere årene, det er vel kanskje ikke så rart heller. Nå ser jeg (forhåpentligvis) mer voksen ut.

Synes du jeg har forandret meg?

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#tbt #throwback #tilbakeblikk #bilder #blogg #blogger #hverdag #mimre 

På fest er jeg...

 • 24.04.2017 kl. 12:03

Ny uke, den siste i april faktisk! Det er så deilig å tenke på at det straks er mai, som jeg gleder meg til varmere temperaturer! Jeg våknet til et aldri så lite snøkaos i dag, så nå synes jeg våren kan skynde seg litt. Denne uka går det både i jobb og quiz, i tillegg til et spennende oppdrag på tirsdag. Da skal jeg nemlig være fotograf for Polhem PR, de jeg hadde praksis hos for en god tid tilbake. Det skal bli så hyggelig å se igjen gjengen som jobber der! Men det er først i morgen. I dagens innlegg tenkte jeg at dere skulle få bli litt bedre kjent med meg. Jeg har jeg latt meg inspirere av, eller rett og slett stjålet ideen til Frodith, så takk til henne!  

På flyet er jeg... heldigvis sjelden! Jeg er ikke så veldig glad i å fly, mest fordi jeg får så utrolig vondt i ørene. Vi snakker ikke vanlige dotter i ørene, men skikkelige smerter i begge ørene. Det kommer stort sett alltid ved landing, og kan ødelegge de første par dagene av ferien min. De siste gangene har jeg dog funnet et par teknikker som hjelper, men jeg er alltid redd for at det skal skje. 

Om morgenen er jeg... er jeg alltid i koma. Jeg fungerer så dårlig om morgenen, selv om jeg skulle ønske av hele mitt hjerte at jeg var en frisk og rask morgenfugl. Når det gjelder å gjøre seg klar liker jeg best å være litt presset på tid, da presterer jeg best. Det gjelder ellers i livet også!

På fest er jeg... den litt sjenerte. Det vil si på starten av festen er jeg som oftes ganske sjenert, men utover kvelden avtar det jo. Det skal forresten sies at jeg ikke er spesielt ofte på fest, det har jeg egentlig aldri vært. Det er veldig gøy en gang i blant, men det holder i massevis for meg!

På internett er jeg... veldig all over the place. Jeg har aldri vært flink til å gjøre én ting om gangen og klikker meg derfor ofte fra side til side, før jeg er ferdig med det første jeg skulle gjøre. Internett innehar mange distraksjoner, og jeg har måttet lært meg til å lukke alle sider hvis noe skal bli gjort. For eksempel når jeg skal blogge, da kan jeg få hundre andre ideer i hodet, som må undersøkes med en enste gang. Slitsom! 

På eksamen var jeg... alltid nervøs. Ofte var det ubegrunnet for eksamener har jeg generelt sett taklet veldig bra. I hvert fall på Høgskolen gikk det veldig greit. Jeg lærte meg noen veldig gode puggeteknikker som fungerte veldig godt for meg. Muntlig eksamen er derimot en helt annen historie. Der var jeg helt krise!

På kjøkkenet er jeg... glad i å oppholde meg. Jeg elsker å prøve ut nye oppskrifter og lager som oftes maten fra bunnen av. 

Bak rattet er jeg... dessverre ikke. Jeg har ikke fått rotet meg til å ta lappen, selv om det hadde vært veldig kjekt nå som vi bor i Hønefoss. Bussforbindelsen her er en ganske annen enn den er i Oslo, så jeg håper på å få tatt førerkortet så fort som mulig. 

På sirkus er jeg... aldri! Jeg er ikke imot at sirkus holder dyr fanget for å underholde, og jeg har derfor ikke oppsøkt et sirkus på mange, mange år. Bortsett fra den gangen jeg deltok på demonstrasjon mot sirkus i Oslo. Alle plakater jeg kommer over river jeg ned, og det kommer jeg til å fortsette med denne sesongen!

I matbutikken er jeg... prisbevisst og forholdsvis fornuftig. Liker jeg å tro selv i hvert fall! Jeg prøver å lage handlelister på forhånd, og prøver å ikke la meg lure av dårlige "tilbud". 

Ble dere litt bedre kjent med meg, eller visste dere alt fra før? Håper dere får en super mandag videre!

- Sara


#meg #blogg #personlig #hverdag #blogger

9 ting jeg gleder meg til i vår

 • 29.03.2017 kl. 19:17

Det å ha noe å se frem til, noe å glede seg til er en herlig følelse. Og det skal ikke alltid så mye til, en planlagt kaffe med en venninne, en ny sesong av favoittserien din, middag med et familiemedlem eller lignende. Jeg liker å både glede meg til ting, og å skrive lister, så her kommer 9 av tingene jeg gleder meg til i vår. 

1. Tokio Hotel-konsert. Oh yes, guttene kommer til Norge i april, og jeg gleder meg sånn! De fire tyske guttene var mine største idoler i mine yngre dager og selv om jeg ikke er noen megafan av det nye de har gitt ut er det alltid stas å se de igjen. Jeg håper selvfølgelig på at de spiller noen av de gamle sangene sine, aller helst på tysk, men det vet jeg de ikke gjør. Det kommer uansett til å bli en walk down memory lane! 


Merket for gjenbruk. 

2. Innspilling av Kjendisrestauranten. I april skal mamma, bestemor og jeg inn til Oslo for å delta på innspillingen av Kjendisrestauranten. Det er et nytt TV-konsept hvor fire kjendiser i løpet av en uke skal konkurrere mot hverandre om drive den mest vellykkede restauranten. Den dagen vi skal inn er det Caroline Berg Eriksen som skal i ilden, og vi gleder oss skikkelig!

3. Påske! Endelig en høytid igjen! Jeg er en skikkelig sucker for høytider og feiringer, og gleder meg til å pynte leiligheten for anledningen. Det kommer forresten til å bli en hel uke på bloggen med nettopp påske som tema, så det gleder jeg meg veldig til. 

4. 17. mai. Jeg er som sagt en sucker for høytider, og selv om 17.mai kanskje ikke kalles en høytid er det i hvert fall en grunn for å feire! Om vi skal arrangere 17.mai-frokost i år har jeg ikke helt bestemt meg for enda, men en hyggelig dag skal det helt klart bli!

5. Bursdagsplanlegging. Selv om det enda er en god stund til jeg fyller år holder tre venninner og jeg på å planlegge den "store dagen". Vi blir alle fire 25 år i juli, så vi skal klinke til med et skikkelig 100-årslag. Slike tilstelninger krever selvfølgelig en del planlegging, og det har vi allerede så smått startet med. Det blir så gøy!

6. Bli lysere på håret. Egentlig hadde Tonje og jeg planlagt å lysne håret mitt allerede for et par uker tilbake, men det ble litt endring i planene. Jeg håper likevel vi rekker å gjøre litt med fargen min før sommeren står for tur! 

7. Å blogge! Det er så utrolig deilig å se at dagene bare blir lengre og lysere, og motivasjonen for å blogge vokser bare jeg tenker på det. 

8. TV-serie. Nå i april kommer flere av TV-seriene jeg ser på tilbake på skjermen. Prison Break som egentlig tok slutt i 2009 er nå tilbake med en ny sesong, den starter allerede neste uke. Så kommer det en ny sesong med Fargo og siste del av Pretty Little Liars sesong 7! 

9. Hønefossrevyen. Som i fjor skal jeg på premieren av årets sommerrevy her i Hønefoss. Den er ikke før i slutten av mai, men mai regnes jo som vårmåned! Hehe. Jeg gleder meg veldig til det, de er alltid like morsomme! 

Jeg er ganske sikker på at det blir en fin vår, i hvert fall med så mye gøy på to-do-lista! Håper bare det fine været holder seg, da blir det helt supert ♥

Hva gleder du deg til i vår?

- Sara


#vår #gleder #hverdag #gøy 

Oldemor ♥ 

 • 24.03.2017 kl. 13:03

Som jeg skrev på søndag gikk oldemoren min nylig bort, i dag er det begravelse så jeg tenkte jeg skulle finne frem litt bilder og mimre litt. Det skal sies at det ikke er bare enkelt å finne bilder av henne, hun var nemlig kjapp med å gjemme seg så fort kameraet kom til synet. Men noen bilder har jeg klart å knipse gjennom årenes løp. 

Jeg husker godt da jeg var liten og sov over hos henne, planen var som regel klar; det var Hotell Cæsar på skjermen og potetgull i skåla med oldemors Ketchup-dipp. Det er nok bare hun som klarer å få ketchup og rømme til å smake godt sammen! Når kvelden kom redde hun opp sovesofaen som sto i stuen, og jeg husker det alltid var litt skummelt å sove i den store stuen, selv om lyset fra kjøkkenet sto på. Om morgenen var frokosten alltid knekkebrød med krydderost, og hvis vi var heldige viste de sport på TVen. 

I hagen hadde hun flere store epletrær, og disse var hun nok veldig stolt over. Det var spesielt ett epletre ingen andre enn henne fikk lov til å høste av. Hver høst var hele gangen hennes fylt opp med epler, som hun skulle bake eplekake og lage eplemos med. Det var sjelden hun ikke hadde en eplekake å by på, og det er kanskje grunnen til at eplekake har blitt en av mine favorittkaker. 

Som dere sikkert skjønner var hun glad i å svinge seg på kjøkkenet. Til jul husker jeg at hun bakte alt fra terteringer til sandkaker og ristopper. Nå de seinere årene gikk det mest i krumkaker, og de hadde hun gjerne lagt inn i det nye året. Vi fikk ofte middag når vi kom på besøk, og da gikk som regel i skikkelig husmannskost. Men hun var likevel ikke redd for å prøve nye ting, og selv gryterett med Oumph fikk tommel opp. 

Hun klart seg aleine i som enke i 30 år, så hun var ei selvstendig, tøff dame med en sterk rettferdig sans. Minnene er mange, og de tar vi med oss videre.

Sov godt oldemor ♥ 

- Sara

Mine guilty pleasures #2

 • 24.02.2016 kl. 16:51

Det er snart to år siden jeg delte mine guilty pleasures med dere sist, og siden den gang har jeg kommet på en hel del mer! Jeg samler fortsatt på mummikopper, hører fortsatt på Mods og elsker kanelboller og frozen yoghurt, men denne listen har nå fått en hel del tilskudd. Dere har jo i lang tid etterlyst litt mer personlige innlegg, så her er et lite forsøk. Håper dere liker det ♥

The Kardashians

Hadde noen sagt til meg for noen måneder tilbake at jeg skulle sitte å se på KUWTK hadde jeg ikke trodd på de! Jeg har helt ærlig ikke skjønt fasinasjonen for dem, det varHelt til jeg begynte å se på et par episoder. Da var jeg hektet og nå følger jeg hele klanen på Instagram, spiller Kim-spillet på mobilen og ser på serien deres. Jeg ser ikke nødvendigvis opp til de som personer, men jeg synes de lever et veldig fasinerende liv og jeg synes det er imponerende at de har klart å bli så store uten å drive med noe spesielt. De er ikke artister, skuespillere eller idrettsutøvere (med unntak av Bruce da). Så jeg klarer ikke la vær å få med meg min lille dose Kardashian i ny og ne!

THE 2014 AMERICAN MUSIC AWARDS(r) -
Bilde fra Flickr, merket for gjennbruk.

Sangene til Ylvis

Denne er litt flau, men i perioder får jeg skikkelig dilla på sangene til Ylvis og da går Jan Egeland, Stonehenge og Sammen finner vi frem på full guffe! De er jo faktisk ganske fengende, selv om tekstene er helt fjerne. Haha, det er i hvert fall det jeg sier til meg selv!

Risgrøt og gløgg

Disse to tingene forbinder vel de fleste med julen, men jeg eelsker begge deler og kan like gjerne nyte det i juli som i desember! Jeg har heldigvis en stor flaske med gløgg stående hos mamma som jeg har klart å spare fra i fjor. At den kommer til å vare helt til neste jul har jeg dog liten tro på!

Adele

Å høre på Adele ser jeg egentlig ikke på som en guilty pleasure, men jeg henger så langt etter! Det er først i år jeg har begynt å høre ordentlig på musikken hennes, og den er SÅ fin! Tenk at jeg har gått glipp av dette i alle disse årene, og tenk at jeg ikke en gang vurderte å dra på konserten hennes i mai! Ikke greit!

Sims og GTA

Jeg spiller ikke mye data- og TV-spill, men hvis jeg først skal sette av litt tid til sånt går det som regel i Sims eller GTA. Da jeg var yngre brukte jeg aaltfor mye tid på disse to spillene, og selv om de er veldig langt fra hverandre i sjanger elsket jeg de. Det er faktisk mer enn en ukes tid siden jeg dro frem GTA igjen og tok noen runder med det. Litt flaut, men veldig underholdende!


Bilde fra Flickr, merket for gjennbruk.

Juice

Denne høres jo litt teit ut, for juice er jo ikke egentlig så usunt, men jeg er såå glad i det at det fort kan bli litt mye. Et glass skader jo ingen, og spesielt ikke hvis den er hjemmepresset, men det blir som regel mer enn ett glass! Vann er jo tusen ganger bedre for helsa, tennene og lommeboken, men ingenting slår et iskaldt glass sydtyrol juice eller appelsinjuice med fruktkjøtt! Yum!

Skjermshopping på nett

Jeg håper ikke jeg er alene her? Det er så gøy å putte alt mulig fint i handlekurven på Nelly, Zalando og andre nettbutikker og late som man skal klikke det hjem. Som regel ender jeg alltid opp med å ikke kjøpe noe, kanskje like greit ellers hadde lommeboken vært ganske slank og leiligheten ganske full!

Hva er dine guilty pleasures?

- Sara


#guiltypleasure #funfact #blogg #blogger #meg #morsomt #fakta #flaut

Et dykk ned i gamle fotoalbum

 • 04.05.2015 kl. 20:22

Hei! Ukene går så utrolig fort om dagen, jeg synes det var i går jeg ønsket en ny uke velkommen! Puh! Det er noe som skjer hele tiden og jeg har ikke den tiden jeg ønsker å bruke på bloggen. Men jeg skjønner jo at det må være sånn en liten stund fremover, jeg rekker bare ikke over alt. Det er veldig hyggelig at det fortsatt er noen trofaste som klikker seg inn her, men det er jo ikke til å stikke under en stol at motivasjonen daler i takt med lesertallet. Men før dere vet ordet av det er jeg ordentlig tilbake! Det klør i fingrene etter å knipse bilder og lage tekst! Men nok om det, nå tenkte jeg ikke å fokusere på fremtiden, men heller skru tiden litt tilbake. Som jeg nevnte tidligere har vi vært å ryddet hos bestemor i helga, og der dukket det opp masse gamle bilder. Det som er så kos å kikke igjennom bilder på papir, det er virkelig noe helt annet enn å gå igjennom en mappe på dataen! Under har jeg samlet et lite knippe med bilder av meg fra noen år tilbake, håper dere liker de ♥

Posering hadde jeg teket på! Må nok hente frem min indre modell neste gang jeg skal ut for å ta antrekksbilder. 

Bursdag!

Det er litt sprøtt å tenke på at man har vært så liten! Vi fant også igjen en del barneklær og sko, kjempesøtt ♥ 

Nå skal jeg kose meg med The Biggest Loser, det begynner å nærme seg finale nå! Jeg er så spent på hvordan alle sammen ser ut i finalen og hvem som vinner hele greia. Jeg heier i hvert fall alt jeg har på Erik. *Spent* 

Følger du med på Biggest Loser?

- Sara 


#minner #mimre #bilder #foto #fotoalbum #barn #barnebilder #meg #blogg #blogger

50 spørsmål

 • 19.02.2015 kl. 13:17

Jeg må bare kaste meg på trenden som herjer rundt i blogg-Norge om dagen og svare på 50 spørsmål. Det er så mange random spørsmål og jeg blir like glad hver gang en av bloggene jeg leser har postet et slikt innlegg. Hvis jeg ikke har sett feil tror jeg faktisk det er to slike lister, men jeg tror denne her holder lenge! Håper dere liker innlegget ♥

1. Hvor gammel er du om fem år? Da er jeg 27! Herlighet, tenk på det da! Nesten 30!

2. Hvem har du vært sammen med i minst to timer i dag? Andreas, Aina og Ida fra jobben.

3. Hvor høy er du? Jeg er 1.58m i følge passet mitt, men liker å runde opp til 1.60m.

4. Hvilken film så du sist? Det tror jeg var The Hunger Games, med Matias og Vilde.

5. Hvem ringte du sist? Mamma ♥

6. Hvem ringte deg sist? Vilde ♥

7. Hva stod det på den siste smsen du fikk? "Så bra ^^"

8. Foretrekker du å ringe eller sende sms? Jeg er egentlig ikke så glad i å ringe, men det går så mye raskere enn å sende en melding. Men tror jeg må si sms uansett.

9. Hva er ditt favorittsted? Denne her var jo veldig generell da! Hvis det er snakk om feriested må jeg si London på storby og Fuerteventura på strandferie.

10. Hvilket sted foretrekker du minst? Hm, offentlige toaletter.

11. Når så du moren din sist? På søndag, altså for 4 dager siden.

12. Hvilken øyefarge har du? Jeg har brune øyne.

13. Hvilken julesang er din favoritt? Jeg er veeldig glad i julesanger, men min absolutte favoritt er War is Over med John Lennon.

14. Er foreldrene dine gift eller skilt? De er skilt.

15. Når våknet du i dag? 6.30

16. Hvor tror du at du befinner deg om 10 år? Det aner jeg faktisk ikke, vet ikke hvor jeg befinner meg om 6 måneder en gang! Etter jeg er ferdig med bachelor står det ingen planer på tapetet, så jeg må nok snart få stumpen i gang å søke på litt jobber (og leiligheter).

17. Hva skremte deg om natten som barn? Brannvarsleren! Jeg var redd det skulle komme grønne seigmenn ut av den for å ta meg. Skjønner ingenting av den redselen nå, men jeg puffet seriøst opp dynen slik at jeg ikke kunne se brannvarsleren. HAHA!

18. Hvilket Youtube-klipp var det sist som fikk deg til å le? Gullsnutten live.

19. Hva er din beste egenskap? Jeg vil si at jeg lærer veldig fort og ser lett hva som trengs å gjøres i for eksempel jobbsituasjoner. Jeg er også flink til å sette pris på småting.

20. Hva er din verste egenskap? Jeg er veldig klumsete og har alltid rett.

21. Sover du med eller uten klær om natten? Med, jeg er veldig glad i pysjamaser.

22. Hvor mange puter har du i sengen? Akkurat nå har vi bare to, en til Matias og en til meg. Men hadde vi hatt litt bedre plass rundt sengen (vi må skyve oss ut av sengen på kortsiden fordi det ikke er noe plass til å gå på siden av sengen) hadde vi kanskje hatt noen pynteputer. Ingen av oss gidder å re opp sengen når den nesten fyller hele rommet. Det er et slit å skifte på den, for å si det mildt!

23. Hva er det rareste du har spist? Har ikke spist så mye rart egentlig, så det rareste tror jeg må være blekksprut.

24. Har du stasjonær eller bærbar data? Har en bærbar Macbook pro, som har vært trofast i snart tre år.

25. Foretrekker du sko, sokker eller barføtt? Enten barføtt eller stooore chunky sokker.

26. Hva hører du på akkurat nå? Radioen.

27. Hvilken iskrem er din favoritt? Frozen yoghurt!

28. Hviken dessert er din favoritt? Eplekake og is.

29. Den største premien du har vunnet? Tror det må være en Ecco Clutch.

30. Liker du kaffe? Ja, drikker ganske mange kopper på jobb. Vi har både trakter og Nespresso-maskin så det er ikke mangel på god kaffe!

31. Hva drikker du helst til frokost? Ferskpresset juice eller melk.

32. Hvem var din favorittlærer på videregående? Hoho, hvis jeg sier noe annet enn onkel får jeg vel kjeft? Neida, han var nok favorittlæreren min.

33. Kan du spille poker? Tja, sånn halvveis.

34. Hva har du spist i dag? Fylt kålrull, energy ball og brød med masse deilig tilbehør. Vi har hatt et Zalando-event på jobb i dag så det ble masse god mat.

35. Nevn to historiske personer som interesserer deg? Henrik VIII og Adolf Hitler.

36. Hvilken radiostasjon var den siste du hørte på? Tror det var Radio Norge.

37. Vil du ha barn? Ikke før om veeldig lenge!

38. Kan du noen andre språk enn norsk? Kan engelsk og litt tysk. Jeg skjønner også for det meste svensk og dansk.

39. Sover du på en spesiell side? Liker å sove på magen med hendene under puta.

40. Foretrekker du havet eller basseng? Havet!

41. Hva bruker du helst penger på? Ville helst brukt pengene mine på å reise.

42. Eier du dyrebare smykker? Ja, eier dyrebare smykker både i form av økonomiskverdi og følelsesmessigverdi.

43. Hva er ditt favorittprogram på tv? På TV akkurat nå ser jeg på Mitt Dansecreew og Bloggerne. Men av ordentlig serier liker jeg veldig godt Breaking Bad, Boardwalk Empire, Dexter og Gossip Girl. Snål blanding!

44. Hva skal du gjøre i helgen? Jeg skal på jentefest hos Cecilie på lørdag, utover det har jeg ingen planer.

45. Kan du stå på slalåm? Har aldri prøvd, og har ikke tenkt til å prøve heller!

46. Hvordan imponerer man deg? Jeg blir imponert hvis du har pågangsmot og jobber hardt mot ting du ønsker å oppnå.

47. Hva slags ringelyd har du på telefonen? Den vanlige iPhone-ringetonene, men har så å si alltid på lydløs så det blir for det meste during.

48. Fortell 5 ting som leserne dine antagelig ikke vet om deg?

1. Jeg var med på en "miljøvennlig russebil" i russetiden. Vi hadde ikke bil, men fikset oss felles jakker og dro ofte sammen på kroer. Vi kalte oss Klimax, med matchende logo til. Hehe, det var tider.

2. Jeg liker ikke å spise ananas, men elsker ting som lukter ananas, ting som har ananassmak og å juice det.

3. Jeg var Norges største Kjartan Salvesen fan da han vant idol, vi dro til og med til Sandens (der han kommer fra) på ferie ett år fordi jeg hadde så lyst!

4. Jeg har (heldigvis) aldri brekt et bein i kroppen.

5. Jeg var ivrig Vålerengafan på ungdomsskolen og videregående, men fotballinteressen har dabbet av med årene.

49. Hva har du nærmest deg nå som er rødt? En paprikabit.

50. Er du sosial? Jeg er veldig glad i å være sosial, men jeg får det ikke helt til alltid. Jeg er veldig dårlig på smaltalk, men jeg prøver å bli bedre!

Pjuh! Dette tok mye lengre tid enn jeg forventet! Men det var gøy å svare på så mye rart, håper dere synes det er litt gøy også? Nå er starks lunsjpausen min over og da er det i gang med rigging til et nytt event vi skal ha i morgen. Skrives mer i kveld ♥

Var det noe her du ikke visste?

- Sara 


#ommeg #about #blogg #blogger #spørsmål #svar #spørsmålsrunde #50spørsmål #random #fakta 

Bestefar ♥

 • 12.10.2014 kl. 15:40

Etter den lengste bloggpausen i denne bloggens tid er jeg nå tilbake, denne gangen blir det forhåpentligvis lenge til neste pause! Grunnen til oppholdet på to døgn og litt mindre hyppige innlegg den siste tiden er at bestefar gikk bort i forrige uke. Det var veldig brått og uventet, så bloggen har ikke blitt prioritert. På fredag var det begravelse og etter det sov jeg over hos bestemor. Før bloggen går tilbake til normalt vil jeg bare mimre litt og finne frem noen koselige bilder.

Bestefar og jeg var mye på fisketurer da jeg var yngre og til det måtte vi ha gode fluer. Jeg lærte derfor å binde fluer i fiskeboden hans. Det ble etter hvert mange fluer, men om mine fluer var så mye å skryte av skal være usagt! Motorsykkelturer har det også blitt en del av, både i sidevogn og bakpå en motorsykkel som minnet mer om en stressless. 

Han var litt over gjennomsnittet glad i elektroniske duppeditter og testet stadig ut nye ting. Når det kom til data kunne han også mye, men jeg fikk alltid et eller annet oppdrag om noe som måtte fikses når jeg kom på besøk, enten det var iTunes han hadde kranglet med eller Ebay som ikke ville fungere. Han mekket også mye på biler og det var lite han ikke klarte å reparere.

Det var av han jeg fikk min første jobb og av han jeg lærte å like sære ting som sursild og makrell i tomat rett fra boksen. I følge bestefar er jeg jålete, men jeg ser også ut som Ronja Røverdatter. Og med parykk og briller kunne jeg lyve på meg å være Ozzy Osbourne. Jeg burde kanskje bli bekymret over den kombinasjonen? 

Jeg har mange gode minner og de skal jeg ta godt vare på ♥ 

Mamma, bestefar, meg og oldemor ♥ 

Bestefar og meg i 90-årsdagen til min andre oldemor i fjor ♥

En smule oppgitt over fjaseriet mitt? 

Bestemor, meg og bestefar i konfirmasjonen min ♥

Hjemme i gårdsplassen ♥

Hvil i fred bestefar ♥

- Sara 

Alle gode ting...

 • 24.07.2014 kl. 15:00

...er tre! Her om dagen hadde Fordith et morsomt innlegg hvor hun skrev opp tre-lister, for eksempel tre ting hun er redd for, tre ting hun gleder seg til osv. Det fikk jeg lyst til å gjøre også, så nå har jeg satt sammen min egen versjon. Jeg har lånt noen av hennes kategorier og lagt til et par selv. Så da håper jeg dere synes dette er litt gøy, kanskje vi blir litt bedre kjent også? 

3 ting jeg liker med å blogge

♥ Jeg liker veldig godt å ha et sted å poste bildene og ideene mine. Det er mange ting og oppskrifter jeg har lyst til å teste ut, og jeg tror ikke jeg hadde vært like flink til å gjennomføre det hvis det ikke hadde vært for bloggen. 

♥ Det er veldig hyggelig å få respons på det jeg gjør av de fine leserne mine. Det er lite som er så gøy som å høre at man inspirerer andre! 

♥  Det er gøy å ha et arkiv man kan bla i, på den måten glemmer man aldri hva man har gjort. 


Etter en liten tur i arkivet fant jeg dette bilde fra turen Malin og jeg hadde til London rett før jul i fjor. Den turen var så fin og som jeg savner den jenta!

3 ting jeg ser frem til 

♥ Tur til Finland om én uke! Nå er det ikke lenge til vi inntar Finland og Mummidalen, DET skal bli gøy! 

♥ Å  sove i egen seng igjen! Jeg gleder meg sånn til å boltre meg i den store gode dobbeltsengen vår i Oslo, hos mamma deler Matias og jeg en bred enmannsseng! Jeg trenger sikkert ikke si at det blir veldig ubehagelig i lengden?

♥ Å komme i gang med treningen igjen. Jeg gleder veldig til å komme tilbake til de freshe lokalene til SiO Vulkan som jeg så vidt rakk å teste ut før jeg tok sommerferie. Til høsten skal det trenes på gruppetimer til den store gullmedalje.


3 ting dere ikke vet om meg

♥ Jeg hadde lyst til å bli skuespiller da jeg var liten, og holdt faktisk på å søke musikk, dans og drama på videregående. 

♥ Jeg har et marsvin. Hun heter Totiki, men bor hos mamma nå som vi studerer fordi det ikke er lov med dyr i leiligheten vår.

♥  Jeg var sykelig opptatt av Idol da jeg var yngre. Jeg klippet ut alt jeg kom over av saker i aviser og blader, og Kjartan var den stor helten! En sommer var vi faktisk på bilferie i Stavanger og Sandnes (der han kommer fra). 


Det søte marsvinet vårt!

3 ting jeg er redd for

♥ Padder! Tror det er den tingen jeg er mest redd for. Haha 

♥ Innsekter, omtrent alt som kan krype og gå av innsekter styrer jeg laaangt unna. 

♥ Krasjende fly! Og da mener jeg ikke fly som styrter når jeg selv sitter på et, men at et fly skal krasje rett i nærheten av meg. Jeg har hatt flere drømmer hvor det har skjedd og av en eller annen grunn har jeg blitt redd for det i virkeligheten også!

Mine 3 siste outfits


Nummer en er fra bursdagen til Cecilie tidligere i sommer. Det andre er fra bursdagsfeiringen vi hadde hos moren til Matias. Og det siste er antrekket jeg hadde da vi feiret bursdagen min. Det har visst blitt mange bursdagsantrekk i sommer! 

Det var litt random informasjon om meg i en litt morsom innpakning. Jeg synes dette var et veldig morsomt innlegg å lage, så da håper jeg dere liker å lese det også! 

Hva synes du om dette innlegget?

- Sara 


#ommeg #meg #blogger #blogg #random #fakta #diverse 

Mine guilty pleasures

 • 30.06.2014 kl. 20:43

Hei igjen! Jeg har lenge hatt lyst til å lage et innlegg med mine guilty pleasures, og nå har jeg endelig klart å komme på nok punkter. Jeg synes egentlig det var litt vanskelig å komme opp med guilty pleasures om meg selv! Det er jo så mye enklere å finne på sånt om andre, hehe. Men jeg tror disse passer god til meg. 

Frozen Yoghurt

De av dere som har lest bloggen min en stund nå vet at jeg er veeldig glad i frozen yoghurt! Hvis jeg får valget mellom vanlig is eller frozen yoghurt er valget aldri vanskelig, frozen yoghurt slår alt. Den beste yoghurtisen får du forresten hos Funky Frozen yoghurt etter min mening, her har de god yoghurtis og herlig topping. 


Favoritten består av pink lemonade og sjokolade med minifudge og minimarshmallows. 

Mods 

Når det kommer til musikk har jeg veldig få guilty pleasures, men stavangerbandet Mods kan vel kanskje kalles en guilty pleasure. Mods er et oppløst band som synger på stavangerdialekt med Morten Abel som vokalist. To av mine absolutte favorittsanger med Mods er Tore Tang og Gje meg litt merr. Jeg har lenge hatt lyst til å se de live og i 2012 hadde de faktisk en opptreden sammen på Viking Stadion, der fikk jeg dessverre ikke vært, men jeg håper de får til en slik konsert en gang igjen. Dere kan jo tro gleden var stor da jeg jobbet på Telenor Arna i forbindelse med 1000 colours of Rema og Morten Abel plutselig sto på scenen og fremførte Tore Tang?

Mummikopper

Dere har kanskje også fått med meg at jeg er litt over middels interessert i koppene med mummimotiv? Jeg har samlet en stund nå og tør ikke tenke på hvor mye samlingen min koster! Men det er så gøy å kunne samle på noe, også er de jo veeldig søte da! Jeg prøver å passe på kjøpe kopper på salg, da sparer jeg i hvert fall litt! 


Her er siste tilskuddet til mummikoppfamilien ♥

Kanelbolle

Når det kommer til bakevarer og sånt så er det lite jeg er så glad i som kaneboller. Jeg er generelt veldig glad i kanel og synes det passer til alt, så da sier det seg selv at kanelboller er en av de store favorittene! Hjemmelagde er selvfølgelig best, men jeg må faktisk si at Deli De Luca har noen som er utrolig gode de også! 


Kanelbollene Vilde og jeg bakte tidligere i år. Oppskrift finner du her. 

Da håper jeg dere synes dette var et morsomt innlegg, kanskje dere lærte noe nytt også? Det kan godt hende at jeg kommer på flere ting og at det blir flere slike innlegg etter hvert, jeg synes i hvert fall det var litt gøy å prøve å komme på hva slags guilty pleasures jeg har. Men nå skal jeg nyte resten av kvelden, solen bestemte seg nemlig for å titte frem litt på kvelden her så jeg skal kose meg med en Lollipop i solveggen. Ha en fin kveld dere ♥

Har du noen guilty pleasures?

- Sara 


#guiltypleasure #funfact #blogg #blogger #ommeg #morsomt 

4 ting dere kanskje ikke visste om meg

 • 02.05.2014 kl. 18:28

Hei dere! Nå er det endelig helg! Neei stemmer, det er fortsatt to dager igjen med opptak. Det er alltid veldig morsomt, sosialt og lærerikt på sett, men i sekundet rumpa treffer trikkesete på vei hjem merker man hvor sliten man er! Selv om mine funksjoner krever svært lite av meg på sett merker jeg at bare det å være tilstede, drive med småting og å være ute hele tiden er skikkelig slitsomt. Nå er vi heldigvis halvveis i denne perioden og så er det en hel uke til neste og siste gang. Men nå skal ikke denne bloggen gjøres om til en skoleblogg, så jeg tenkte å lage et nytt "5 ting dere ikke visste om meg"-innlegg. Det virket som dere likte det sist og noen ville gjerne ha mer av det, så da blir det sånn. Men da jeg kom til nummer 5 sto det plutselig helt stille, jeg kom ikke på flere "fun facts" så denne gangen blir det 4 ting! 

Ble eliteruss 

Da jeg var russ i 2011 hadde Matias og jeg (vi er like gamle) som mål å bli eliteruss. Hvis man blir eliteruss får man lov til å dyppe dusken i gullmaling og det ville vi jo! Jeg husker ikke helt hvor mange knuter vi måtte ta for å bli det, men jeg tror det var 75 stykker. Vi gjorde derfor alt fra å spise frokostblanding med cider isteden for melk til å gå på skolen iført brødsko, med 8 wunderbaum rundt halsen og fisk i bånd. Det var med andre ord veldig mange morsomme stunder på veien mot eliteruss også var det veldig gøy å være en av de få i Hønefoss som hadde klart det. Hvis jeg ikke husker feil var vi 4-5 stykker som fikk det til.


Jeg fant ingen gode bilder fra russetiden på denne dataen her, men her er et fra dåpen vår. Torget var fult av folk som møtte opp for å se på.

Sydd fire sting

Da jeg gikk på barneskolen var jeg en kort periode med i speideren, og på ett av møtene skulle vi lære oss å spikke. Min kniv satt helt fast i sliren og jeg ville jo selvfølgelig klare meg selv! Så når kniven endelig kommer ut har jeg et godt tak rundt sliren og knivbladet skjærer meg inn i hånda. Jeg husker at jeg måtte tømme hånden for blod flere ganger fordi det rant så fort også spriket det i huden. Heldigvis så er speidere ganske flinke til å håndtere slike ting så de surret meg opp og fikk meg til legen. Der måtte jeg få en bedøvelsessprøyte rett i såret og så var det klart for å sy. Det var ikke snakk om å vente til bedøvelsen hadde begynt å virke skikkelig, så den sprøyten kunne de egentlig spart seg for. Det var utrolig vondt og jeg håper jeg aldri må sy igjen! *bank i bordet* 

Har hatt Mac hele livet 

Da vi skulle få vår første data tror jeg vi fikk den gamle til onkelen min og det var en Mac. Mitt første møte med en datamaskin var derfor med en Mac og siden da har vi alltid hatt det. På skolen har det alltid blitt brukt PC da, så jeg kan jo bruke det også, men jeg kjenner alt virker så mye mer tungvint på en PC enn en Mac. Siden jeg er så vant til Mac har jeg bare fortsatt å bruke det og jeg kommer nok ikke til å bytte over med det første.


Slik så vår første data ut, med inngang til diskett og hele pakka! 

Under 1.60 høy

Dere har sikkert sett på bilder at jeg er ganske kort, og jeg er faktisk under 1.60. Om jeg er 1.58 eller 1.59 varierer litt etter hvem som måler meg, men passet mitt sier 1.58. Å være lav har absolutt sine fordeler, men jeg er veldig glad det finnes høye hæler av og til. 

Da håper jeg dere har fått vite noe nytt om meg som dere ikke visste fra før. Selv om det er uendelig med ting dere ikke vet om meg så er det faktisk skikkelig vanskelig å komme på noe ta med i et sånt innlegg. Men jeg håper disse tingene var litt morsomme i hvert fall! Også håper jeg dere får en fortsatt fin fredag ♥

Var det noe her dere visste fra før?

- Sara 


#fakta #hverdag #blogg #meg #tattavkvinnene #russ #eliteruss #mac  

Hvordan er det å gå medier og kommunikasjon?

 • 02.03.2014 kl. 20:01

Jeg har fått noen spørsmål om jeg kan skrive hvordan det er å gå medier og kommunikasjon, så nå tenkte jeg å gjøre det. Jeg vet ikke helt hva det er dere vil vite, men jeg skal prøve å svare så godt jeg kan. Hvis dere har noen andre spørsmål etter dette innlegg er det bare å spørre i kommentarfeltet. Som jeg har sagt før så går jeg 2. året på medier og kommunikasjon ved Høgskolen i Oslo og Akershus (HiOA). Fordi jeg ikke gikk på Høgskolen i førsteklasse kan jeg ikke si noe om det, men jeg skal forklare så godt jeg kan hvordan det har vært å gått det løpet jeg har tatt. Dette kan nok bli et ganske langt innlegg med mye tekst så jeg skal prøve å bryte det opp med bilder og underoverskrifter. 


1. året på Bjørknes Høyskole

Da jeg søkte på HiOA for første gang kom jeg ikke inn. Snittet lå på over 5 det året og jeg hadde vel 4,5 eller noe, så jeg havnet veldig langt ned på ventelistene. Jeg skjønte fort at jeg aldri kom til å få komme inn med så mange folk foran meg i køen så jeg begynte en vill jakt etter noe annet jeg kunne gå. Da oppdaget jeg Bjørknes Høyskole! Der tilbød de et årsstudium i nettopp medier og kommunikasjon, og det fine var at man kunne søke om å komme inn på 2. året på HiOA etter dette året. Selvfølgelig er det ingen garanti å komme inn, for det første må noen ha sluttet for at det skal være en plass til deg og med få (eller ingen) plasser blir det de med best karakterer som kommer inn. Vi fikk derfor høre at det nærmest var umulig å komme inn og jeg hadde ganske lave forventinger. Jeg jobbet dog superhardt hele året og fikk veldig gode karakterer. Heldigvis var det ganske mange som hadde sluttet så alle vi fra klassen som søkte kom inn! 

Marthe og jeg som har det gøy på Photoshoot. 

Året på Bjørknes var veldig gøy og vi lærte veldig mye forskjellig. Vi hadde blant annet en veldig morsom studietur til Dublin i februar hvor vi gjorde mange spennende ting og fikk et bedre samhold i klassen. Når det kommer til fagene så hadde vi fire fag hvert semester med to innleveringer og én eksamen i hvert av de. Det var med andre ord veldig mye å gjøre til tider, men alt var veldig gøy så det gjorde ikke så mye. Jeg likte også veldig godt eksamensformen på Bjørknes hvor vi hadde eksamen skriftlig på skolen. (Det har vi ikke dette året).

Jeg tenkte bare å ramse kort opp hvilke fag vi hadde og så et par stikkord om hva faget dreide seg om. Første semester hadde vi digitale verktøy & digitale uttrykk (HTML, CSS, sosiale medier osv.), mediehistorie (hovedsakelig norsk mediehistorie), informasjon & kommunikasjon (kommunikasjon verbal og nonverbal) og tekst & struktur (akademisk skriving, analyse osv.). Det andre semesteret hadde vi journalistikk (lover og regler, skrive reportasjer osv.), tekst og kontekst (diskursanalyse, essayskriving osv.), digital foto (camera obscura, Photoshop Final Cut osv.) og digital kultur (teknologi i samfunnet, nye medier osv.) Dette ble litt oppramsing, men hvis dere vil vite mer om hva disse fagene går ut på er det bare å spørre. 

Camera obscura-bildene vi lagde i Dublin. Det var utrolig gøy å få være med å fremkalle et bilde! 

2. året på HiOA - valgfag

Da vi (jeg og to til fra Bjørknes) startet opp i andre klasse hadde vi kommet til det punktet i løpet hvor vi skulle begynne med valgfag. Og siden vi kom utenfra måtte vi bare ta det faget som hadde ledige plasser. Heldigvis endte vi opp i dokumentarfilmproduksjon som var det faget jeg hadde tatt om jeg fikk velge selv også. Dette faget startet med en intensiv uke på Tjøme hvor vi lærte hvordan vi skulle bruke det nye fine kamerautstyret. Dette var 5 stappfulle dager fulle av læring. Vi måtte selv betale en avgift på 3000,- hver for å dekke transport, mat og alt som går med til en slik tur. Dette var obligatorisk å være med på. 3000,- er likevel barnemat i forhold til det en privatskole koster. Det var veldig lurt at de hadde ordet et sånt opplegg fordi da fikk vi fem dager hvor alt fokuset lå på å lære mest mulig, hadde vi skullet gjort dette hjemme i Oslo ville vi ikke lært alt like grundig og sammenhengende. 

Her lærer vi å sette opp en stige-dolly. 

Når vi kom tilbake fra Tjøme gikk vi i gang med filming umiddelbart. Vi lagde en haug med små reportasjer slik at vi fikk testet ut kamerautstyret mest mulig. Faget dokumentarfilmproduksjon har vært veldig spennende og etter et semester med det kunne vi velge å gå videre til fiksjonsfilm. Fiksjonsfilm kan man kun velge dersom man har hatt det første semesteret med opplæring og dokumentarlaging. Så da må du på en måte igjennom hele filmprogrammet. Hvis du ikke vil ha film som valgfag kan du det første semesteret velge visuell kommunikasjon. Jeg har ikke hørt så mye om det faget, men som navnet tilsier jobber de mye med kommunikasjon gjennom bilder ol. De har blant annet arbeidet i inDesign og Photoshop. I tillegg til et av disse valgfagene hadde vi journalistiske metoder som var et obligatorisk fag. Her lærte vi om journalistikk, lover regler osv. Jeg synes personlig dette emnet var dårligere på HiOA enn på Bjørknes, men det er min mening. 

Dette semesteret har jeg som sagt fiksjonsfilm og så langt er det kjempegøy. Vi har laget et par småting, hatt en klippeoppgave og hele klassen jobber sammen om eksamensoppgaven som er å lag en web-tv serie. Mens vi har fiksjonsfilm har de andre webpublishing som foregår på engelsk fordi vi får inn utvekslingsstudenter dette året. Det er forresten derfor vi har det engelske faget jeg har snakket om også. I webpublishing lærer de litt om HTML og CSS, samt publiseringsverktøy for nett. Det siste obligatoriske faget vi har dette semesteret er det engelske faget information and communication. Dette faget handler ganske naturlig om kommunikasjon og vi har hatt mange spennende gjesteforelesere. Å skrive oppgaver på engelsk er litt rart, rett og slett fordi jeg ikke har gjort det siden 1. året på videregående. Men det er jo veldig greit å få frisket opp engelskkunnskapene sine litt igjen. 

Hvordan det siste året vil bli aner jeg ikke enda, men jeg gleder meg til å se hvordan det blir. Vi har mulighet for å få praksisplass det siste semesteret, noe som kan være avgjørende for om vi får en god jobb etter studiene. Så det blir veldig spennende og litt skummelt fremover. Jeg kan gjerne skrive mer om studiet når jeg har kommet litt lengre i løpet. Nå er jeg bare litt over halvveis så jeg har fortsatt en liten vei igjen. Håper dere likte dette innlegget og at det ikke ble altfor overveldende med all teksten. 

Er det noe annet dere lurer på? 

- Sara 


#skole #høgskole #utdanning #medier #kommunikasjon #medierogkommunikasjon #oslo #hioa #bjørknes #privatskole

5 ting dere kanskje ikke visste om meg

 • 12.02.2014 kl. 15:28

Hei. Siden jeg aldri rekker å skrive innlegg før jeg drar på skolen om dagen kommer de litt senere enn vanlig. Håper det går fint ♥ Dere skjønner sikkert hva slags innlegg dette er ved å lese overskriften? Jeg har aldri laget et slikt innlegg før så jeg synes det er på tide. Synes det er så gøy å lese småfakta om andre, så håper dere liker dette. Faktisk så var det litt vanskelig å komme på ting, men jeg har kommet frem til 5 ting jeg ikke tror dere vet om meg. 

Jeg er livredd for padder 

Denne irrasjonelle frykten vet jeg ikke helt hvor kommer fra, men jeg er i hvert fall livredd padder. Oldemor var også veldig redd de, så det kan være at jeg har plukket opp noe der. Jeg er fullstendig klar over at padder ikke skader meg på noen som helst måte, men de hopper så ukontrollert rundt og man aner aldri hvor de ender opp etter enste hopp. Ugh. Dessuten er jo ikke padder de mest lekre dyrene vi har, med vorter og grønnaktig hud. 


Knalle farger i håret 

Da jeg gikk i førsteklasse på videregående fikk jeg lyst til å farge håret mitt i litt knalle farger. Det startet med noen enkle rosa striper, men endte opp med at jeg lysnet alt håret under og farget det blått, grønt og rosa. Jeg var superfornøyd med det på den tiden, men kunne aldri gjort noe så drastisk igjen nå. Bildene er ganske gamle så de er litt dårlige, men dere ser i hvert fall hvordan det så ut. 

Piercing i leppa og tunga 

Jeg har hatt piercing i underleppa og har fortsatt i tungen. Piercingen i underleppa tok jeg på meg selv i 9 klasse (tror jeg), men jeg fjernet den siste året på videregående. Jeg fikk ingen infeksjoner eller noen problemer av å ta den selv, men jeg anbefaler å gjøre det hos noen som kan det. Tungepiercingen tok jeg hos en profesjonell sommeren før 1.klasse på videregående og den har jeg fortsatt. 

Jeg har aldri røyket og snuset 

Jeg har aldri prøvd verken røyk eller snus og har ingen planer om å prøve. 


Jeg har vært på utveksling i Tyskland 

I andreklasse på videregående var jeg en uke på utveksling i Tyskland sammen med tyskklassen min. Vi bodde hos forskjellige familier i området rundt Angermünde. Vi hadde opplegg med de tyske elevene på skolen og fikk oppleve tysk kultur på en annen måte enn å bare lære om det hjemme i Norge. Vi var hos de i september og i februar året etter kom de tilbake til oss og bodde i Norge i en uke. Dette var en veldig spennende opplevelse og selv om jeg ikke ble noen reser i tysk etter denne turen fikk jeg mange fine minner. Bildene over er fra en sykkeltur vi hadde sammen og en bowlingkveld. 

Da håper jeg dere har lært noe om meg som dere ikke visste. 

Er det noe du er overrasket over?

- Sara 


#fakta #hverdag #blogg #utveksling #piercing #hårfarge 

Topp 6 kleine situasjoner

 • 29.01.2014 kl. 09:40

Håper ikke det bare er jeg som støter på kleine og ubehagelige situasjoner hele tiden? Jeg synes alt for mye er kleint og derfor har jeg lyst til å liste opp de situasjonene jeg synes er mest ubehagelig å havne i.

Politiet er i nærheten

Denne her skjønner jeg faktisk ikke selv, men hver gang det er politi i nærheten blir jeg kjempe klein. Jeg blir superstressa og tenker at jeg ikke må tiltrekke meg oppmerksomhet eller se mistenkelig ut. Ikke se mistenkelig ut? Jeg gjør jo aldri noe galt som politiet kunne tatt meg for så jeg skjønner ikke hvorfor jeg blir sånn. Jeg vet aldri om jeg skal man smile til politiet eller om jeg bare skal se en annen vei? 

Når biler slipper meg over veien 

Dette burde jeg egentlig bli glad for, og jeg blir faktisk litt snurt når biler ikke stopper! Likevel klarer jeg ikke oppføre meg normalt når jeg krysser veien, eller det føles i hvert fall ikke sånn. Jeg prøver alltid å tenke at jeg må gå så vanlig som mulig, ikke bruke for lang tid, men heller ikke løpe. Jeg ender dog nesten alltid opp med sistnevnte, for da er jeg ferdig med overgangen så fort som mulig. 

Viderefortelling av morsomme ting 

Vi har vel alle vært i den situasjonen at vi skal fortelle noe morsomt fra en film eller en situasjon? Høres dette noen gang morsomt ut når man blir fortalt det i ettertid? Nei egentlig ikke. Jeg synes det er så kleint og vanskelig å le når noen skal fortelle meg noe slikt. Jeg skjønner jo at det sikkert er kjempegøy, men det er så vanskelig å sette seg inn i situasjonen å le med. 

Gå bak noen du kjenner 

Dette høres jo først litt rart ut, men hvis jeg går et sted og plutselig oppdager at jeg går noen skritt bak en jeg kjenner vet jeg aldri hva jeg skal gjøre. Skal jeg løpe frem og slå av en prat, bare gå i mitt tempo eller rope ut. Som oftest går folk med propper i ørene så jeg pleier bare å gå i mitt tempo og snakker heller til de hvis de snur seg. 

Gå ut av en butikk uten å handle 

Dette gjør jeg selvfølgelig veldig ofte, men hvis noen kommer for å hjelpe meg enten jeg har spurt om det selv eller de kommer uoppfordret blir det så mye verre å gå ut uten å ha kjøpt noe. Jeg føler på en måte at jeg skyller de noe og at jeg er slem som ikke handler av de. Spesielt hvis jeg selv har bedt om hjelp men ikke fant helt det jeg lette etter, eller hvis prisen viser seg å være altfor høy. De ansatte skal jo vise service, men jeg synes uansett det er mega-ubehagelig! 

Speile seg i butikkvinduer 

Denne håper jeg noen av dere jentene der ute kan relatere til, hvis ikke er det litt synd på meg. Jeg sjekker i hvert fall av og til hvordan jeg ser ut i butikkvinduer. Enten jeg lurer på om håret ligger greit eller om sminken fortsatt er som den skal. Det verste som finnes når man gjør noe sånt, som i utgangspunktet er litt flaut er når andre oppdager hva du holder på med. Da føler jeg meg som den mest overfladiske personen i verden. Bilde i speilet var det nærmeste jeg kom et kleint butikkvindu-bilde, det får duge. Nå håper jeg virkelig noen kjenner seg igjen her, ellers kommer jeg i hvert fall til å føle meg kelin fremover! Håper dere får en kjempefin dag. Skal prøve å få tid til å oppdatere dere mellom skolen og OSTV-møtet ♥

 Hva er det kleineste du vet om? 

- Sara 


#kleint #flaut #hverdag #pinlig #morsomt #sosialt 

Min ønskeliste julen 2013

 • 18.11.2013 kl. 17:14

Siden det har vært en del gavesnakk på bloggen de siste dagene (har ikke glemt det siste innlegget med gavetips altså) så tenkte jeg å komme med min ønskeliste for i år. Jeg har allerede fått spørsmål fra noen lurende familiemedlemmer så da kan jeg like gjerne lage et innlegg ut av det. Jeg har ikke veldig mange ønsker til jul i år, har faktisk det meste jeg trenger så sliter mer og mer med å finne noe hvert år. Her er i hvert fall det jeg kan komme på at jeg ønsker meg i år. 

♥ Sy om igjen

Har allerede den første boken og liker den veldig godt, har ikke lagd veldig mye fra den første boken, men har funnet masse herlig inspirasjon. Så jeg ønsker meg derfor oppfølgeren

♥ Mummikopp

Mummikopper står alltid på ønskelisten min og nå som jeg akkurat har bikket 20 kopper er det veldig gøy å kunne se samlingen vokse. Årets vinterkopp er så klart den som står øverst på listen, i og med at det er en vinterkopp så vil den kun være for salg i vinter. De selges hos blant annet Kitchen, Jernia, Rafens og på nett. 

♥ Selena Gomez Parfyme 

Fant ut i dag at denne parfymen har kommet til Cosmetique Hønefoss! Den har kun vært å få tak i i USA før så den ønsker jeg meg veldig! Tror dog bare de selger den i butikk, i hvert fall ser det slik ut nå. 

♥ Glo Minerals: Kona

Denne mørke øyenskyggen har jeg hørt mye bra om, den har så vidt jeg vet ikke glitter i seg noe alle mine brune øyenskygger har. Glo Minerals er mineralsminke og denne her inneholder faktisk vitamin C, A, K og E!

♥ EOS

Leppepomade fra EOS er min store favoritt! Disse er de beste leppepomadene jeg har testet, så en slik trenger jeg alltids! Liker den med mintsmak godt, men det spiller egentlig ikke så stor rolle hvilken av de det er. 

♥ Gavekort

Hvis du skulle sitte fast med gaveideer så kommer alltid gavekort godt med! 

♥ Maskara 

Av en eller annen grunn trenger jeg alltid maskara når julen begynner å nærme seg, så da kommer dette opp på ønskelisten i år også. 

Hva ønsker du deg til jul i år?

- Sara

Høstbilder del to

 • 01.10.2013 kl. 14:35

Her kommer bildene vi tok av meg på søndag, alle bildene er tatt av Matias. Det andre innlegget med høstbilder finner dere her. At folk løper rundt i en park å tar bilder av ting er kanskje rart nok, vi fikk mange lange blikk der vi sto enten på huk eller i en eller annen merkelig stilling for å få riktig lys. Men da vi startet å ta bilder av hverandre ble det om mulig enda litt rarere for folk. Morsomt at folk blir så nysgjerrige. Uansett, slik ble bildene. Jeg har fått beskjed fra et par lesere å se mer i kameraet når jeg blir tatt bilde av, så denne gangen prøvde jeg faktisk å tenke litt over det. 

 Likte dere bildene?

- Sara

Barnebilder av meg

 • 28.07.2013 kl. 18:50

Hei! Litt sent pip fra min front, har brukt dagen i dag på å se igjennom en haug med gamle bilder og gamle brev vi hadde i en kiste her. Det er så gøy, har funnet utrolig masse gammelt. Fant en del bilder av meg som liten, jeg hadde nemlig en oldemor som var veldig glad i bruke kamera! Noen av bildene er bare rett ut pinlige å se igjen, men noen av de er jo hyggelige da. Har samlet et lite knippe til dere, hvis dere er interessert i å se meg som liten? 

På barnehagebildene mine var jeg alltid pottesur, aner ikke hvorfor. På alle andre bilder var det som regel et stort glis plassert i ansiktet mitt, men slike tilstelninger likte jeg tydeligvis ikke. 

Bestemor og meg. 

Oldemor og meg. 

Fant også denne tegningen av meg, som er tegnet av en venn av familien. På tegningen er jeg tre år, ser dere at det er meg? Jeg liker den i hvert fall kjempegodt, synes det er gøy å ha en slik tegning av seg selv. Kjenner dette innlegget ble en smule kleint, men håper dere synes det var litt gøy. 

Klarer dere se at det er meg på bildene?

- Sara  


#meg #barnebilder #barn #gamlebilder #familie

Tilbud om skoleplass til høsten

 • 17.07.2013 kl. 11:12

Vi ble hos oldemor og jobbet i hagen hennes i ca. 9 timer i går, så er litt støl i armene i dag. Litt godt å kjenne at kroppen har blitt brukt da. Dessverre var det ikke en solstråle å spotte på himmelen, så fargen har uteblitt! Jeg maser kanskje i overkant mye om denne brunfargen, men det er så kjedelig å ikke bli brun om sommeren. Første bud er kanskje å ha tålmodighet til å ligge å sole seg? Nok om det, tenkte å fortelle dere noe jeg har glemt å si: jeg kom inn på den skolen jeg ønsket til høsten! I fjor gikk jeg årsstudiet Medier og kommunikasjon på Bjørknes og da kan man prøve å søke seg rett inn på samme studiet på år nummer ved Høyskolen i Oslo og Akershus. Det gjorde jeg og kom inn! Jeg fikk egentlig vite det da jeg var i England, men har glemt det litt bort. Ble så lettet da jeg fant ut at jeg kom inn, det skal visst være litt vanskelig å komme inn. Flere har nok valgt å hoppe av studiet, så jeg hadde flaks. Nå kan jeg faktisk si at jeg gleder meg til skolen til høsten. 

Dette er mitt forsøk på å se glad ut! Nå skal jeg få meg en bachelorgrad og bli smart. Hva jeg blir er fortsatt usikkert, da man kan velge forskjellige retninger innen medier og kommunikasjon. Anna som jeg bodde hos i England utdanner seg til å bli journalist, det virker litt spennende, men vet ikke helt ennå. Har dere fått skoleplass til høsten? 

Husk å følg oss på Facebook, da hadde vi blitt glade! 

- Sara  


#hverdag #sommer #skole #skoleplass #medierogkommunikasjon

Bursdagsfeiring

 • 11.07.2013 kl. 22:25

Da har jeg endelig litt tid til å blogge igjen. Feiringen i dag har vært kjempekoselig, med kake familie og nydelig vær. Øverst til venstre er broren min og meg. 

Jeg har fått veldig mye fint i dag, blant annet pynt til leiligheten, en stor glassbolle, penger, gavekort og litt til. Fikk noen veldig kule smykker av naboen, gleder meg til å bruke de i sommer! 

Nederst til høyre er broren min og bestefar. 

Netter er utrolig tregt hjemme nå, det tar en liten evighet å laste opp bilder. Det får greie seg med disse i dag, håper ting ordner seg til i morgen, det er så kjedelig å sitte å vente på at bildene skal laste opp. 

Ha en fortsatt fin kveld!

- Sara  


#bursdag #21år #bildedryss #familie #sommer #sommer2013 

Forever 21

 • 11.07.2013 kl. 14:30

Titter bare kjapt innom for å si hei. I dag har jeg bursdag, hurra! Har laget ferdig cupcakesene og nå må vi fikse litt middag her hjemme. Feiring skal vi ha hos oldemor så alt må lages klart hjemme før vi tar det med opp til henne. Jeg har egentlig superdårlig tid, så legger bare ved noen bilder av kaken og cupcakesene. Cupcaksene ble helt ok, de kunne nok blitt en del finere, menmen. Kan godt legge ut oppskrift senere. 

Mamma har laget den store kaken, har ikke smakt den før så det skal bli gøy å prøve! 

Har pyntet cupcaksene med fondant, marsipan og to typer frosting. Til å ha så liten tid er jeg glad jeg i det hele tatt ble ferdig. Neste gang jeg har dårlig tid skal jeg gjøre det tusen ganger enklere. 

Har prøvd meg på å lage roser, de ble ikke så ille? 

Nei, nå får jeg pynte meg og farte videre. Vi snakkes i kveld!

- Sara  


#mat #matogdrikke #bursdag #cupcakes #hjemmelaget #inspirsjon #inspo 

Snart bursdag: ønskeliste

 • 09.07.2013 kl. 12:19

Om ikke mange dagene har jeg bursdag, og da er det alltid like vanskelig å finne ting å ønske seg. Savner å være liten, da kunne man sitte å krysse ut uendelig mange ønsker på rappen. Nå har jeg egentlig det meste jeg trenger, og da blir kreativiteten satt på prøve. Under er i hvert fall en liten bildeserie på ting jeg ønsker meg eller trenger. 

Har en stund hatt lyst til å kjøpe boken til Kriweb, men har aldri kommet så langt, da kan jeg like gjerne sette den opp på listen. Maskara trenger jeg alltid, tror jeg har hatt det på ønskelisten min til jul og bursdag de siste tre årene! Denne gangen tenkte jeg å prøve å finne en som ikke er dyretestet, noe veldig mange dessverre er. Isadora derimot, ser ut til å ha rent mel i posen!

Siden jeg sparer på mummikopper og de beige bollene fra Home Design med skrift på er dette alltid noe jeg har brukt for. Som jeg har skrevet en del ganger allerede så trenger jeg å få klippet tuppene mine, så dette er kanskje ønsket jeg trenger aller mest. Haha, vanlige folk drar bare til frisøren for å få slikt gjort, jeg utsetter det i flere måneder. Kommoden fra Jysk har jeg planlagt å kjøpe lenge, men som med alt annet drøyer det bare, så da endte den opp her. Nå er jeg helt tom for ideer, så da tok jeg med gavekort som siste punkt på listen. Til ubesluttsomme sjeler som meg er egentlig gavekort perfekt, da kan jeg gå å lete etter ting selv, så slipper andre gjøre den jobben for meg. Vinn vinn sa du? Nå skal det sies at jeg blir glad for alt, og aller helst skulle jeg ønske at jeg ikke måtte få gaver. Men jeg har lært at jeg ikke får lov å velge det bort. 

- Sara  


#ønskeliste #wants #bursdag

Hvem er jeg?

 • 17.06.2013 kl. 00:59

Mitt navn er som dere nok har fått med dere, Sara. Jeg ble født en julidag i 1992, noe som gjør meg til 24 år gammel. Jeg kommer opprinnelig fra Ringerike, en kommune i Buskerud. Her har jeg tilbragt hele livet mitt frem til var ferdig med videregående, hvor jeg gikk studiespesialiserende. Etter videregående tok jeg et friår hvor jeg jobbet fulltid på en bensinstasjon. Jeg trengte litt tid borte fra skolen før jeg kunne ta fatt på høyskolestudiene. 

Høsten 2012 flyttet jeg til Oslo for å studere sammen med kjæresten min Matias. Jeg tok en bachelorgrad i medier og kommunikasjon ved Høyskolen i Oslo og Akershus. Det første året var dog et årsstudium på privatskolen Bjørknes, og var så heldig og komme inn på 2.året ved HiOA for de to siste. Studietiden var spennende og lærerik, og det var utrolig gøy å kunne studere noe jeg liker godt å drive med. Akkurat hva jeg vil bli når jeg blir stor vet jeg ikke enda, men det jeg vet er at jeg er på rett spor.

Nå bor jeg nok en gang i Ringerike, nærmere bestemt Hønefoss. Her trives jeg veldig godt sammen med Matias en leilighet midt i sentrum. Jeg er for tiden på utkikk etter jobb i nærområdet og kommer til å bruke 2017 på å finne meg nettopp dette. 

På fritiden liker å være med venner, hvem gjør ikke det? Dessverre har flere av mine nære venner flyttet andre steder for å studere, men det hindrer oss ikke fra å holde kontakt. Jeg prøver å se de så ofte jeg kan, og det er alltid like koselig å møte de igjen. Jeg liker også å trene, selv om jeg dessverre har blitt litt slapp på den fronten den siste tiden. Jeg er også glad i mote, kan sitte i flere timer å bare bla igjennom motemagasiner og moteblogger. 

Det er vanskelig å sette en merkelapp på bloggen min, for jeg har ikke lyst til å låse den til et spesielt tema. Jeg vil at den skal inneholde litt av alt. Håper dere liker det og at dere finner inspirasjon og ideer her. Hvis det er noe spesielt du vil at jeg skal skrive om så kommenter, eller send meg en melding. 

♥ Vil du følge med på Facebook kan du gjøre det her.

♥ Vil du følge med på Instagram kan du gjøre det her.

♥ Vil du følge med på Bloglovin kan du gjøre det her.

 Noe annet du lurer på?

- Sara 


#ommeg #blogg #blogger #follow #facebook #instagram #bloglovin 

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no