hits

Inspirasjon: Årets julebordantrekk

 • 18.11.2017 kl. 18:16

Inneholder annonselenker

Nå er partysesongen i full gang, og noen av dere har kanskje allerede rukket å vært på julebord? Jentegjengen min hadde julebord tidligere i november, men jeg skal muligens på ett til før året er omme. Vi får se, hvis ikke må jeg jo finne ut hva jeg skal ha på meg på julaften og nyttårsaften. Det ligger helt sikkert noe fint i klesskapet som kan brukes, men innimellom må det være lov å unne seg en ny, fin kjole. Så hvis du også trenger litt inspirasjon har jeg satt sammen et par kollasjer med nettopp kjole-inspirasjon til dere. Håper dere liker innlegget ♥

1. Kjole 2. Øredobber 3. Kjole 4. Kjole 5. Sko 6. Sko 7. Kjole 8. Veske 9. Kjole 10. Kjole 11. Kjole 12. Sko

1. Jumpsuit 2. Øredobber 3. Kjole 4. Kjole 5. Sko 6. Choker 7. Kjole 8. Kjole 9. Kjole 10. Veske 11. Sko 12. Sko

Nå er alle nettbutikkene stappfulle av herlige godbiter, så det var ikke vanskelig å finne noe fint. Jeg har i hvert fall mer enn en favoritt blant kjolene over! Paljetter er jo alltid en sikker vinner når jula nærmer seg, og i år har også fløyel blitt veldig populært. Jeg synes det er dødsfint, men er litt usikker på om det kler meg. Vi får se, jeg må nok gruble litt til før jeg bestemmer meg. 

Har du en favoritt blant kjolene?

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#mote #fashion #kjole #julebord #nyttår #julaften #nelly #zalando #inspirasjon

Mitt nyeste vintage-kupp

 • 13.11.2017 kl. 15:15

Det er ikke til å legge skjul på at jeg elsker å gå på skattejakt i bruktbutikker og på loppemarked. Du kan finne så utrolig mye unikt både til garderoben, men også til hjemmet. Den siste tiden har jeg gjort så mange gode kjøpt i den lokale bruktbutikken her i Hønefoss, mesteparten skal bli til fin julepynt, men det har også sneket seg med noen godbiter til garderoben. Klærne er på vask, men jeg tenkte å vise dere et belte som jeg er superfornøyd med. Jeg har brukt det er par ganger allerede, og vet at dette skal bli brukt til både hverdags og fest fremover. 

Da jeg kom hjem med dette mente Matias at det minnet om et sånt belte boksere får når de vinner. Det var ikke helt det jeg så for meg da jeg fisket opp beltet fra kurven, men det får gå. Jeg synes i hvert fall det er superkult.

Hva synes du om beltet?

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#mote #fashion #vintage #belte #tilbehør 

2 nye vintage-favoritter

 • 31.08.2017 kl. 20:25

Hei og god kveld! Ting har gått litt i slow motion i dag, så da får det bare bli kveldsinnlegg. Jeg koste meg sånn med jentene fra gamlejobben i går! Vi spiste så utrolig mye god mat, koste oss med vin også disket superhosten Synne opp med espresso martini. Så koselig! De er virkelig en gjeng herlige jenter, og heldigvis ser jeg noen av de igjen allerede om et par små uker! 

Nå ville jeg egentlig bare vise frem to av mine nyeste vintage-funn, fra forrige lørdags loppemarked. Jeg fant ikke så mye på lørdag, men de tingene jeg fant er jeg veldig fornøyd med! Posene kostet 200 kroner, og jeg fikk i hvert fall skvist 10 plagg oppi der, så det vil si ca. 20 kroner per plagg. Helt innafor! 

Det er en veldig tynn jakke som nesten kjennes litt silkeaktig ut, så dette blir en innejakke. T-skjorten gir meg skikkelig 80s vibes, og jeg eelsker fargen! Disse to kommer garantert til å bli mye brukt i høst, både sammen og i kombinasjon med andre ting. 

Neste loppemarked står for tur allerede på lørdag, og det tror jeg kanskje blir årets siste for min del. Det er ikke såå mange å av her i området, så da håper jeg på å gjøre noen gode kupp der også. Nattbord står veldig høyt opp på listen, så krysser fingrene for at jeg finner det! Håper dere får en fin kveld :) 

- Sara


#klær #mote #fashion #vintage #loppis #loppemarked #favorites 

New in: red pumps

 • 25.05.2017 kl. 13:18

Hei! Nå er jeg endelig ferdig med denne nattevaktperioden min, hele 6 skift på rad har det blitt. Så mange nattevakt har jeg aldri jobbet sammenhengende før, så all ære til de som jobber både 7 og 8 vakter! De neste dagene har jeg heldigvis helt fri, og det skal nytes! I morgen skal jeg på premieren til sommerrevyen her i Hønefoss, og det gleder jeg meg veldig til. Jeg drar sammen med mamma, bestemor, onkel og Matias, så vi blir en liten gjeng! Kos! Men nå ville jeg bare skryte litt av det nyeste tilskuddet til skogarderoben min, et par superfreshe, røde pumps! Jeg vet ikke hvor lenge jeg har siklet på slike sko, og da jeg så Charlotte postet bilde på snapchat av sine nye måtte jeg bare få ut fingeren! 

Skoene er fra Bianco, og kostet ikke mer enn 499,-! Det synes jeg faktisk var en ganske god pris for et par pumps, i tillegg meldte jeg meg inn i kundeklubben deres, og da fikk jeg 20% rabatt. 

Er de ikke fine?

 

Jeg har allerede rukket å bruke de, på selveste nasjonaldagen. Og jeg kjente godt at det var veldig lenge siden sist jeg hadde gått på høye hæler! Jeg var ganske ustødig, og fikk litt vondt i føttene, men det går seg vel til. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med kjøpet mitt, og gleder meg til neste gang de skal tas i bruk :) 

Hva synes du om skoene?

- Sara


#sko #newin #shopping #shoes #mote #fashion #bianco

Outfit: long vintage dress with a hint of red

 • 18.05.2017 kl. 15:35

Hei! Håper dere hadde en fin feiring i går. Det hadde jeg! Matias og jeg tok det veldig rolig på dagen, ingen champagnefrokost og ingen barnetog, bare sløving hjemme. Jeg fikk såvidt kikket litt på russetoget ut av vinduet her hjemme, men ellers tok vi det ganske piano. Utpå dagen var det på tide å få på seg finstasen, så bar det avgårde på besøk til Matias sine besteforeldre. Der fikk vi kaffe og kake, før vi reiste videre på grilling til onkel. Vi hadde det ordentlig koselig i går, med god mat og veldig fine folk ♥ Jeg glemmer som vanlig å knipse noe særlig bilder, men antrekket mitt tenkte jeg dere skulle få se. 

Kjole arvet fra oldemor // Belte fra h&m // Sko fra Bianco // 

Takk til Trygve for veldig god hjelp med posering i går! Hehe, som dere vet er jeg ikke så god på det! Uansett. Jeg håper dere alle hadde en kjempefin 17.mai-feiring, uansett hvordan dere valgte å bruke dagen ♥

Hadde du en fin feiring i går?

- Sara


#17mai #outfit #antrekk #klær #mote #vintage #fashion #nasjonaldag #blogg #blogger

Outfit: vintage blue dress

 • 08.05.2017 kl. 15:58

Hei dere ♥ Håper dere har hatt en fin start på den nye uken? Jeg skal jobbe natt de første tre dagene denne uken, så jeg har egentlig bare brukt tiden på å sove lenge, spise frokost og vaske litt klær. Før jeg drar avgårde på bussen i kveld har jeg en ganske lang to-do-liste som jeg helst vil komme meg igjennom, så jeg må egentlig bare henge i her! Før det vil jeg bare vise dere antrekket jeg hadde i konfirmasjonen i går. Jeg brukte en lyseblå kjole jeg har arvet etter oldemor, og jeg synes den er såå fin! Skikkelig sommerlig ♥

Kjole: arvet fra oldemor // Belte: H&M // Sko: Primark // Smykke: Gullborgen

Så var det dette her med posering da, Sara! Det er ikke alltid like lett skal jeg si dere :)

Vi koste oss veldig i går, med god mat og hyggelig selskap. Jeg tror også konfirmanten var godt fornøyd med dagen, og det er jo det viktigste! Bobla på bildet lengre opp er forresten broren til Matias sin, vi kjørte den til lokalet i går. Følte jeg bilen og antrekket var en god match, hehe :) Håper dere får en fortsatt fin, og solfylt mandag! Også må dere ønske meg lykke til med å fullføre to-do-listen min!

Hva synes dere om antrekket?

- Sara


#antrekk #outfit #mote #fashion #ootd #kjole #sommer #vintage #vår #konfirmasjon 

Kjoler til konfirmasjon og 17.mai + rabattkode

 • 04.05.2017 kl. 19:09

Inneholder enkelte adlinks

Nå er det endelig våren her for fullt, noe som betyr konfirmasjoner og ikke minst 17.mai. Bunad er jo en sikker vinner i konfirmasjoner og på nasjonaldagen, men for oss som ikke har det må vi finne noe annet å ha på oss. Jeg skal faktisk i konfirmasjon nå til helga, også er jo 17. mai her før vi rekker å blunke! I den anledning har jeg vært å kikket litt rundt på nett etter inspirasjon til fine kjoler, og selvfølgelig fant jeg mye fint! På søndag går jeg nok for noe jeg har liggende, men kanskje jeg klinker til å bestiller meg en av disse fine kjolene til selveste nasjonaldagen. Nummer 1 og 11 er mine favoritter!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER

Det dukker alltid opp så mye lekkert i butikkene på denne tiden av året! Alt fra løse maxikjoler til de søteste blondekjoler ♥ For at det ikke skal svi altfor mye i lommeboka har jeg skaffet en rabattkode til dere. Hvis du bruker denne koden 355732 får du 25% rabatt på alle kjolene fra Ellos i dette innlegget, og alle de andre kjolene de har inne nå. (gjelder ikke Odd Molly) Koden gjelder til 8.mai, så det bør være god nok tid til å bestille og få varene hjem til 17. mai.

Hvilken kjole er din favoritt?

- Sara


#mote #fashion #kjole #kjoler #vår #konfirmasjon #17mai #inspirasjon #inspo 

VIK Jewellery: minimalistisk eleganse

 • 27.04.2017 kl. 15:29

Sponsede smykker

Hvis du ser i smykkesamlingen min vil du først og fremst finne et totalt kaos. I de ulike Glossyboksene som jeg oppbevarer smykkene mine i finnes alt fra store øredobber med fjær til hjemmelagde perlearmbånd og ringer i ulike former. Og selv om jeg har smykker for enhver anledning er jeg dessverre utrolig dårlig til å bruke det. Likevel er det en type smykker som jeg ofte strekker meg etter og faktisk har begynt å bruke mer og mer den siste tiden, det enkleste av det enkle. Stilrene smykker som ikke tar for mye oppmerksomhet. Og derfor var jeg ikke i tvil da jeg fikk spørsmål om jeg ville plukke meg ut et par smykker fra den norske nettbutikken VIK Jewellery. Det ville jeg! Valget falt på tre veldig enkle, men utrolig fine smykker. 

VIK Jewellery er som sagt en norsk nettbutikk, og er grunnlagt av Julie Viken. Navet er inspirert av Julies etternavn, men også av de mange viker og fjorder som finnes i Skandinavia. De tilbyr smykker, tilbehør og smykkeoppbevaring, og smykkene de fører er i en klassisk skandinavisk stil. Alle smykkene er laget av sølv, og er derfor egne for de med allergier. Selv om smykkene er laget av ekte sølv er de likevel svært prisvennlige.

Dette lekre V-smykket er roséforgylt og er veldig diskré, men likevel nydelig tilskudd til enhver look. 

Det andre kjedet jeg valgte meg er dette sølvsmykket med et enkelt sirkel-anheng. V-ringen er justerbar og kan brukes både som en vanlig ring, men også som en midi-ring. 

Jeg liker at disse smykkene like gjerne kan brukes til hverdags som til fest. De passer godt sammen med de fleste antrekk og man kan lett kombineres med flere smykker. Jeg har blitt veldig glad i å bruker flere enkle smykker samtidig, nesten litt lag på lag, spesielt når det kommer til kjeder og ringer. Og smykkene til VIK Jewellery passer perfekt til nettopp dette! 

Hva synes du om denne smykkestilen?

- Sara


#smykke #mote #fashion #trend #norskdesign #smykker #tilbehør 

Antrekk: Give me spring

 • 25.01.2017 kl. 13:47

Selv om det fortsatt er noen måneder igjen til kalenderen viser påske og vår begynner butikkhyllene for fullt å fylles opp med fargerike puter, vaser og annen dekor. Det hjelper selvfølgelig litt på et vinterdeprimert sinn, og man blir minnet på at det bare er å holde ut så kommer lysere tider rundt neste sving. Neida, så dramatisk er det vel ikke. Vi har jo knapt hatt noen vinter i år, men likevel kan jeg ikke la vær å glede meg veldig til dagene blir lengre og fargepaletten utvides. Så i dag fikk jeg lyst til å ta på meg den gule vårgenseren min slik at alle vet at denne jenta er klar for vår!

Genser: vintage // Bukse: Voice of Europe // Sko: Bianco // Smykke: Gullborgen

Hver gang jeg sitter å skal velge ut bilder til antrekksposter blir jeg påmint hvor lite dreven jeg er på poseringer og å se naturlig ut på bilder. Og sist jeg dristet meg ut for å ta bilder ble jeg syk i en uke med influensa, kanskje jeg burde ta det som et tegn? Når andre bloggere legger ut antrekksbilder ser det ut som at en fotograf tilfeldigvis klarte å knipse et bilde mens de bare går å ser fabulous ut. Haha, det er vel kanskje hele poenget? Øvelse gjør vel mester får vi håpe, så må dere bare holde ut med meg i mellomtiden.

Hva synes du om antrekket? 

- Sara


#antrekk #mote #fashion #klær #vintage #outfit #ootd #inspo

My new years look 2016

 • 01.01.2017 kl. 17:26

Hei godt nyttår alle sammen! Håper dere hadde en kjempefin kveld i går, og at dere er klare for et helt nytt år. Jeg hadde en veldig hyggelig feiring i går med fine folk, god mat og morsomme aktiviteter. Bilder fra gårsdagen kommer i morgen, for nå tenkte jeg først å vise dere nyttårs-lokken min. Jeg gjenbrukte antrekket jeg hadde på julebordet med jentene, men sminket meg selvfølgelig litt ekstra. Det er lov med skikkelig sparkes når det er årets siste dag!

Kjolen/skjorten har jeg fått av mamma // Belte er fra H&M 

Jeg gikk for en sotet-look i lillatoner med masse glitter, og nude lips. Det ser ut til at det ikke glitret så mye her, men jeg tror det bare er bildene. Jeg brukte The Body Shop sin glitter liner, og den sitter som støpt på lokkene!

Da er det bare å ønske 2017 velkommen, gleder meg til å se hva det har å by på ♥

Hadde dere en fin feiring i går?

- Sara 


#nyttår #nyttårsaften #newyears #outfit #antrekk #klær #mote #ootd #sminke #makeup #glitter

Antrekk: jentenes julebord

 • 28.11.2016 kl. 14:02

God mandag dere ♥ Var det noen som fikk gjort noen gode kupp i helgen? Det ble lite shopping på meg i år, men et par julegaver fikk jeg kjøpt. Nå mangler det bare et par stykker, og det er hovedsakelig ting som skal lages. Veldig deilig følelse, nå kan julekosen egentlig bare komme! I går kom julepynten opp, og nå er det skikkelig koselig i heimen! Jeg har også rukket å ringe inn festsesongen med et aldri så lite julebord med jentene. Vi koste oss med god mat og drikke på Eger & Co. her i Hønefoss. Denne gangen ble kameraet hjemme, men jeg fikk knipset noen antrekksbilder i full fart. 

Kjole: en skjorte/jakke jeg har arvet fra mamma // belte fra HM // smykke fra Ebay // 

Det ble et veldig enkelt antrekk for min del, men jeg følte meg likevel pyntet nok. Den skjorte-jakka synes jeg blir så fin som kjole, hvis man har et belte i livet. Og siden det var jentejulebord tillot jeg meg en litt dyp utringning. Det må være innafor en gang i blant. Nå er jeg på vei til jobb, så jeg får vel runde av før jeg blir bilsyk. Håper dere har en fin start på uken!

Har du vært, eller skal du på julebord i år?

- Sara


#julebord #jul #julemat #julekos #klær #antrekk #outfit #lørdag 

Outfit: the plain white shirt

 • 07.11.2016 kl. 18:11

Denne uken starter vi med en veldig sjeldent outfit-post! Jeg må bla meg flere måneder tilbake i tid for å finne antrekksbilder her på bloggen, og husker jo virkelig ikke hvordan det skal gjøres. Nå har jeg aldri vært noen proff moteblogger akkurat, men poseringene og ansiktsutrykkene i denne posten forteller meg at jeg må øve meg litt hvis jeg skal begynne med dette igjen. Nå skal det sies at det var sinnsykt kaldt, og egentlig helt tullete å stå uten jakke i en park for å knipse bilder, men jeg skal ha for at jeg prøvde! 

Jakke fra Mary-Kate & Ashley Olsen for BIKBOK // Skjorte vintage fra Marks & Spencer // Bukse fra H&M // Sko fra Bianco // Veske vintage fra YSL // 

Vesken fikk jeg av oldemor da vi ryddet på soverommet hennes. Hun husket ikke en gang at hun hadde den, så jeg var heldig å få den med meg hjem! Jeg liker at den står av seg selv og at den rommer alt jeg drasser rundt på. 

Jeg har en veldig enkel stil og synes det er viktig at klærne mine er behagelige. Denne skjorten kunne jeg lett flyttet inn i, så myk og god som den er! Hvis dere kunne tenke dere at jeg starter opp igjen med antrekksposter skal jeg prøve å øve litt til neste gang, hehe. Håper dere får en kjempefin mandagskveld ♥

Hva synes dere om antrekket?

- Sara


#antrekk #outfit #mote #fashion #klær #bikbok #hm #ysl #bianco

Favorites from Ellos + rabattkode

 • 30.09.2016 kl. 13:09

Inneholder annonselenker

Hei og god helg dere! I dag ville jeg bare titte innom dere med litt inspirasjon til høstgarderoben. Kanskje noen av dere trenger en tykk genser, noen kule boots eller kanskje bare noe hverdagstøy til høstsesongen? Jeg har i hvert fall kikket rundt på alle godsakene Ellos har inne nå, og her er det lett å gå bananas! Under har jeg plukket ut mine favoritter og satt det sammen til tre forskjellige kollasjer. Hvis dere finner noe dere har lyst til å klikke hjem får dere 50% rabatt på den dyreste varen ut dagen, med bruk av denne koden 345418! Du får også gratis frakt :) 

1. Genser 2. Genser 3. Genser 4. Genser 5. Lue 6. Jakke 7. Jakke 8. Genser 9. Jakke

I den første kollasjen ville jeg ha fokus på de klassiske plaggene, som stikkegensre og lange kåper. En plain camel trench coat er nesten et must i alles garderober, den går til alt og vil aldri gå av moten. En deilig, varm genser med høy hals er heller ikke dumt å investere i før gradestokken kryper ned på minussiden. Også falt jeg for den litt crazy genseren med sikk-sakk-mønster. Ikke egentlig veldig typisk meg, men veldig kul!

1. Skjørt 2. Kjole 3. Jakke 4. Veske 5. Skjorte 6. Genser 7. Veske 8. Bukse 9. T-skjorte 10. Boots

I kollasj nummer to har jeg fokuser litt mer på "pentøy". Det kommer jo godt med for eventuelle familiemiddag og kvelder ut, høsten og vinteren er jo storseong for nettopp dette. Jeg synes semskede plagg er veldig kult for tiden og ble litt forelsket i både det bruke skjørtet og den sorte kjolen. Den sorte vesken med semskede detaljer og sølvring har jeg også veldig lyst til å klikke hjem, den ser ut til å ha akkurat passe størrelse hvis man skal ut på festligheter. Et par klassiske sorte vide bukser er også et rimelig trygt kjøp, disse kan matches på så uendelig mange måter!

1. Skjorte 2. Lue 3. Bomberjakke 4. Fitbit 5. Veske 6. Bukse 7. Genser 8. Genser 9. Bukse 10. T-skjorte 11. Sko 12. Skjørt 13. Sko

Til slutt har jeg funnet frem til noen litt mer sporty og kule plagg for hverdagsbruk. En bomberjakke er must i høst! Denne her i burgunder ligner litt på den jeg kjøpte meg tidligere i år, og den har allerede rukket å blitt brukt mye. Hvis du ønsker å satse på en aktiv høst kan en Fitbit være en smart investering! Jeg kjøpte meg en fra Ellos tidligere i år og det er virkelig motiverende å ha et lite armbånd som minner deg på hvor aktiv du har vært den dagen. 

Jeg håper dette innlegget var nyttig for noen, og at dere fant masse fint dere likte. Jeg har i hvert fall aldri noe problem med å finne drøssevis av fine ting inne på Ellos. De har både masse fine klær og ikke minst en stor interiørdel som er stappet med godsaker! Kanskje jeg lager et innlegg med mine interiørfavoritter en dag også, det fortjener nemlig et eget innlegg! 

Fortell meg gjerne hva som er dine favoritter i kommentarfeltet!

- Sara


#mote #fashion #ellos #tips #klær #høst #garderobe #høstgarderobe 

New in: summer shopping

 • 16.08.2016 kl. 17:46

Er det flere som har hatt skikkelig sommervær i dag eller? I Hønefoss har vi hatt godt over 20 grader og herlig sol ♥ Sånne dager tar vi gjerne fler av før høstløvet begynner å falle! 

Nå tenkte jeg bare å vise dere de siste innkjøpene jeg har gjort i sommer. Jeg har ikke shoppet så mye som jeg trodde faktisk, hvis jeg ikke har glemt bort masse da. Det dukker også opp en pakke i postkassen min snart fra Lookfantastic med litt sminke jeg trenger og et par pakker fra Ebay (som jeg strengt tatt ikke trenger) om litt, men det har jeg ikke tålmodighet til å vente på. Jeg tenkte faktisk å lage en Ebay haul-video når alt har kommet, hvis det høres interessant ut?  

Skjorte fra Zara // Topp fra BikBok

NYX Liquid Suede fra HM i fargen 08 Pink Lust // Liquid lipstick fra Gergard Cosmetics i fargen Ruby Slipper

Topp fra BikBok // Body fra HM 

Glitter dust fra HM i fargen Out of this world // Klondike // In to the cosmos

Leppeproduktene har jeg teknisk sett ikke kjøpt selv, men fått av mamma, jeg synes likevel de fortjener en plass i innlegget. Den rosa passer supergodt nå om sommeren og den mørke er en perfekt høstfarge som skal brukes masse fremover! Glitteret gleder jeg meg veldig til å leke meg litt med også, jeg må bare finne noe jeg kan feste det med.

 I det siste har jeg innsett at det er så mye lettere å kombinere antrekk når man har enkle plagg, så derfor har jeg oppdatert garderoben med litt mer basic ting. Velkommen etter til meg! Skjorta har jeg også rukket å bli veldig glad i, den kan brukes både til hverdags og hvis jeg vil pynte meg. 

Hva synes du om innkjøpene?

- Sara


#innkjøp #shopping #klær #mote #fashion #zara #hm #bikbok #sminke #makeup #newin

New in: shades from SmartBuyGlasses

 • 27.06.2016 kl. 13:25

Sponsede briller

Hei hei dere! Nå som juli bare er noen få dager unna må vi vel kunne si at det er skikkelig sommer? Været er kanskje ikke helt med oss om dagen, men fra slutten av denne uka ser sola ut til å titte frem igjen (i hvert falle her jeg bor). Da er det greit å ha solbrillene i boks! Vi er ofte flinke til å huske på solkrem, men glemmer at øynene også trenger beskyttelse. Jeg har derfor fått meg et nytt par med solbriller fra SmartBuyGlasses. Sommeren er reddet! Ray-Ban-brillene jeg fikk fra samme nettbutikk for to år siden er fortsatt ett av mine favorittpar, og selv om de har blitt brukt uendelig mye er de akkurat like fine. Jeg kan derfor garantere at du får perfekt kvalitet fra SmartBuyGlasses, i tillegg til utrolig gode priser.

Brillene mine er fra Italia Independent, et merke jeg ikke hadde hørt om før, men som har utrolig mange kule modeller. Dessverre er akkurat disse utsolgt nå, men disse her ligner, hvis du er interessert i samme type solbrille som meg.  

Denne formen er veldig uvant for meg å bruke, men den er jo så tidløs og kul! Et friskt pust i min ellers ganske enkle solbrillegarderobe. De er mørkegrå, mens glasset har et hint av lillaskjær i seg. Det er dog ikke mer farge i glassene enn at jeg synes de passer til stort sett alle anledninger, samtidig som det er nok til at de fresher opp ethvert antrekk.

SmartBuyGlasses har over 180 forskjellige merker og 80 000 produkter! De har merker som Ray-Ban, Michael Kors, Oakley og selvfølgelig, Italia Independent. Det er med andre ord noe for enhver smak her!

Ready for summer!

Jeg vet disse solbrillene kommer til å bli brukt masse i sommer, så nå går jeg bare å venter på at godværet skal dukke opp. Hvis du har noen spørsmål om brillene eller SmartBuyGlasses er det bare å spørre, så skal jeg svare så godt jeg kan. Mer informasjon finner du selvfølgelig også på deres hjemmeside! Happy Shopping ♥

Har du handlet fra SmartBuyGlasses før?

- Sara 


#solbriller #sol #sommer #mote #fashion #nettshopping #shopping

Get ready for new years eve!

 • 17.12.2015 kl. 16:50

Nå er det akkurat to uker til nyttårsaften og hvis du ikke har klar antrekket for årets siste dag er det på tide å begynne planleggingen. I hvert fall hvis du skal handle på nett! Jeg har allerede planlagt mitt antrekk, men jeg tenkte noen av dere kanskje kunne trenge litt inspirasjon? Under har jeg derfor satt sammen tre forskjellige antrekk fra Nelly. Hvis du mangler julekjolen har de faktisk mulighet for levering av det før jul også! Håper du finner noe du liker.

I dag har faktisk Nelly 30% på alle partykjoler!

// Kjole // Øredobber // Leppestift // Sko // Contour-kit // Neglelakk // Veske //

Denne lange elegante kjolen viser akkurat passe med hud, og med en god dose glitter er den perfekt for nyttårsaften. Jeg ville valgt et par lyse pumps og den superkule fluffy vesken til. En god og varm jakke bør du nok også passe på å ha med deg, du vil jo ikke fryse når rakettene fyres opp!

// Veske // Neglelakk // Blush // Øyenskygge // Kjole // Leppestift // Sko // Smykke //

Apropos glitter! Med denne kjolen her er det ingen fare for å ikke bli sett, men på nyttårsaften er alt lov! Kombiner den med litt enklere tilbehør, for eksempel et par sorte sko og en sort veske. Den sorte vesken tror jeg faktisk jeg må klikke hjem selv, den er et godt alternativ til YSL-vesken.

// Neglelakk // Øyenskygge // Sko // Øredobber // Kjole // Lommebok // Cardigan //

Hvis man ikke er så fan av masse glitter er den lille sorte alltid en sikker vinner. Med noen røde detaljer og en kul cardigan blir i hvert fall antrekket langt i fra kjedelig.

Hvilket antrekk er din favoritt?

- Sara


#mote #fashion #klær #kjole #nyttår #jul #kjole #nelly #shopping #antrekk #outfit #tips

4 antrekk til julebordsesongen

 • 17.11.2015 kl. 14:37

I samarbeid med Ellos

Nå nærmer den store festsesongen med julebord, nyttårsaften og andre sammenkomster seg med stormskritt. Og det er snart på tide å sikre seg årets antrekk, hvis du ikke vil at alle godbitene skal forsvinne. Under har jeg satt sammen tre forslag til festantrekk i forskjellige stiler. Alt som er brukt under er fra Ellos, de har utrolig mye lekkert inne nå til gode priser så jeg anbefaler dere å ta en titt der uansett om dere liker antrekkene mine eller ikke!

Bruker du rabattkoden 325441 så får du 25% rabatt på hele butikken til og med 6.desember.

Kjole // Pumps // Jakke // Krølltang // Neglelakk // Leppestift // Eye-liner // Øyeskygge // Blush // Finishing Spray//

Dette er looken for deg som ønsker å gå all in og virkelig vil føle deg skikkelig glamorøs. Den grønne kjolen er helt nydelig og fargen er perfekt for denne sesongen. Sjekk ut resten av den fantastiske kjoleavdelingen deres her. Med en faux fur og tidløse sorte pumps til vil du få en fin luksuriøs look. Gå gjerne for lette krøller, røde lepper og en klassisk winged-liner.

Jumpsuit // Sko // Smykke // Veske // Neglelakk // Kåpe // Blush // Leppestift // Hårspray // Saltspray // Hårbørste //

Hvis du ønsker å gå for ett statementplagg kan du holde resten av antrekket ganske enkelt. I denne looken valgte jeg derfor ut en glitrende jumpsuit som garantert vil vekke oppmerksomhet på dansegulvet, og kombinerte den med enkelt tilbehør og nude makeup. Gå for lette bølger i håret med masse volum og looken vil bli akkurat passe sexy og sofistikert.

Blazer // Bukse // Kjede // Pumps // BH // Leppestift // Rettetang // Neglelakk // Volumpudder //

Hvis du ønsker å gå for noe annet enn kjole i år kan du jo heller prøve deg på denne litt mer maskuline looken. En lukket sort dressjakke med en fin blondetopp/bh under er supersexy! Hold looken enkel med en fin hestehale, gulldetaljer, men gå gjerne for dramatiske lepper! Et par klassiske pumps fullfører looken, sjekk ut hele utvalget deres her.

Skjørt // Topp // Støvletter // Hårklemmer // Kåpe // Smykke // Maskara // Leppestift // Øyenskygge // Øyenskygge //

Den siste looken er veldig enkel og anvendelig, og med et sort skinnskjørt og en hvit topp kan du variere tilbehøret i det uendelige. Jeg valte å legge til et par brune knehøye støvletter, en brun kåpe og en bronzey øyensminke. Bruk litt tid på håret og sett det opp i en nydelig oppsats og du vil garantert bli lagt merke til! Her finner du alt du trenger for å lage de perfekte oppsatsene.

Da håper jeg du har fått litt ny inspirasjon til festgarderoben, og sjekk som sagt ut resten av utvalget her. Ellos har noe for enhver stil, og enhver lommebok, så jeg er sikker på at du finner noe du liker. Happy shopping ♥

Hvilket antrekk likte du best?

- Sara


#klær #mote #fashion #ellos #julebord #nyttårsaften #antrekk #outfit #tips #inspo #inspirasjon #blogg

Kim Kardashian for Halloween

 • 01.11.2015 kl. 23:47

God kveld og happy Halloween på etterskudd! Jeg hadde jo tenkt å dele kostymet mitt med dere før festen i går, men jeg overvurderer som vanlig tiden min, så det ble ikke tid til blogging! Nå er jeg ganske sliten etter en mildt sagt hektisk helg så jeg tror vi får drøye bildene fra festen og kostymet til i morgen. Men jeg vil veldig gjerne innom for å si hei, det var så hyggelig å logge inn på bloggen å se at så mange hadde tatt turen innom i går! Håper dere hadde en super feiring alle sammen ♥

Som dere kanskje har sett på Instagram eller Snap allerede gikk jeg som Kim Kardashian i går. Stram hestehale, lange øyevipper, todelt kjole og en skikkelig Kim K but gjorde looken komplett. Det var gøy å være selfie queen for en kveld og jeg ble til og med "kjent igjen på gata" så jeg må si meg fornøyd med årets kostyme.

Hva gjorde dere i går?

- Sara


#halloween #kostyme #kimkardashian #kardashian #utkledning #fest #antrekk #outfit

Balmain X HM

 • 24.10.2015 kl. 23:50

Hvis du er moteinteressert og ikke har fått med deg HMs store samarbeid med Balmain denne høsten har du kanskje sovet litt i timen? Med Kendall Jenner og Gigi Hadid i spissen har dette vært en stor snakkis i hele høst og jeg tror veeldig mange moteinteresserte har sett frem til å se plaggene for første gang. Nå har det jo lekket litt bilder her og der, men endelig har vi fått bilder av alle plaggene! Helt ærlig synes jeg faktisk kolleksjonen er dritkul! Det er mye mønster, perler og pompøse detaljer, veldig ulikt min stil, men hvis man matcher det med de riktige tingene tror jeg det skal gå helt fint! Under har jeg valgt ut de tingene jeg synes er aller finest og faktisk kunne gått med selv.

Stort sett alle kjolene synes jeg er superfine, unntaket er kanskje den lilla, den synes jeg så litt tacky ut. De høye hælene med gulldetaljer er også helt stunning og hadde jeg hatt 1500,- ekstra hadde de helt klart vært øverst på shoppinglisten min fra denne kolleksjonen! Jeg liker også veldig godt den enkle sorte kåpen, skinnjakka og den lange sorte blazeren. Alle tre er veldig anvendelige og etter det jeg har hørt er dette plagg med skikkelig god kvalitet. Altså noe man kan investere i og ha i lang tid fremover! Perle-blazeren som Kendall Jenner har vært avbildet i flere ganger er kanskje ett av de plaggene folk har vært mest nysgjerrige på og jeg gleder meg sånn til å se den live i butikk. Jeg ville nok ikke kledd den spesielt godt selv, men fy søren så kul den er!

Jeg må si jeg er skikkelig imponert over hele kolleksjonen og er sikker på at det kommer til å bli en hit! Plaggene er jo selvfølgelig en god del dyrere enn det HM bruker å ligge på, men jeg synes faktisk ikke prisene er uoverkommelige. Skoene jeg nevnte over koster jo 1500,- men den prisen må man jo regner med å punge ut med i mange andre butikker også for tilsvarende sko. 

Hva er dine favoritter?

- Sara


#mote #fashion #trend #hm #balmain #hmxbalmain

Lene Orvik Collection

 • 15.10.2015 kl. 15:00

Hei! Lene Orvik slapp i dag sin tredje kolleksjon for BIKBOK, og personlig synes jeg kolleksjonene bare blir bedre og bedre! Jeg var en kjapp tur innom BIBOK Karl Johan i går for å få med meg førlanseringen og det var vanskelig å ikke gå derfra med fulle poser. Det var dessverre litt vanskelig å få sett skikkelig på klærne i går, og ikke minst prøvd noe på. Køen til prøverommene var evig lange og flere endte opp med å prøve på klær rundt om kring i butikken. Jeg krysser derfor fingrene for at ikke alt blir utsolgt med en gang så jeg kan ta turen ned å se i litt mer rolige forhold. 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER

Det er sjelden jeg liker SÅ mye av en kolleksjon, ofte er plaggene jeg kunne tenke meg i mindretall, men her er det faktisk omvendt! Jeg måtte derfor sette sammen en liten kollasj med noen av mine favoritter. Husk å vær raskt ute hvis dere skal ha noe da. Disse klærne pleier jo å gå veldig fort! 

Har dere noen favoritter fra kolleksjonen?

- Sara


 

#mote #fashion #klær #bikbok #leneorvik #favorites #shopping 

Adax by Caroline Berg Eriksen

 • 16.09.2015 kl. 22:32

God kveld i regnet. Håper ikke dere drukner helt om dagen? Mellom jobb og kjemping mot værgudene har jeg rukket å få inn litt fashion i dag også, jeg måtte jo sjekke ut de nye veskene til Caroline Berg Eriksen! Veskene ble sluppet en dag før resten av landet på Sten og Strøm i dag og selv om jeg bare var innom for å kikke må jeg si jeg ble fristet! Alle veskene er så lekre og elegante, og velger man å investere i en av disse har man veske i mange år. Jeg gikk selvfølgelig tomhendt derifra. Det er ikke rom for noen dyr veske i mitt budsjett akkurat nå, men hvis dette samarbeidet går like bra som Camilla Pihl og Bianco sitt kan vi vel vente oss mer enn én kolleksjon. Uansett, her er noen bilder av godbitene!

Enkelt, elegant og gjennomført!

Clutchen Sissel. Digger håndtaket, vesken sitter som støpt med det!

Den lille vesken, Nelia, var den jeg falt for først da Caroline delte bildene fra kolleksjonen. Og den var minst like fin i virkeligheten! Skikkelig lekker, og helt perfekt størrelse for fest og moro!

Heldige meg fikk sneket til meg et lite bilde med designeren selv! Søte Hanne var snill og tok bildet for oss, sjekk gjerne ut bloggen hennes også!

Hva synes du om kolleksjonen hennes?

- Sara


#carolinebergeriksen #fotballfrue #adax #adaxbycaroline #veske #mote #fashion #stenogstrøm #event

Sko deg til høsten

 • 11.09.2015 kl. 23:11

I samarbeid med Rable

God kveld! Her kommer det et innlegg helt på tampen av kvelden. Nå som høsten begynner å komme for fullt er det på tide å finne frem litt mer passende skotøy. Og forhåpentligvis blir det ikke bare gummistøvel-vær fremover, men også mulighet for å bruke litt fine støvletter. Mitt mål i høst er å få tak i de perfekte ankelstøvlettene, som kan holde litt mer enn én sesong. Jeg finner aldri noen jeg faller helt hundre prosent for, som er i min prisklasse og ender derfor alltid opp med å kjøpe noen billige som er ødelagt etter endt høst. I lengden blir jo det mye dyrere så i år har jeg lyst til å investere i noen skikkelige sko. Under har jeg derfor satt sammen litt inspirasjon til meg selv, som jeg tenkte dere også kunne dra nytte av. I den øverste kollasjen har jeg plukket ut mine favoritter fra Camilla Pihls kolleksjon for Bianco, i nummer to er det litt mer vågale sko og i den nederste har jeg plukket ut noen kule høye støvletter. Håper dere liker innlegget!

Nr. 1 HER // Nr. 2 HER // Nr. 3 HER // Nr. 4 HER (enkelte av bildene er lånt fra www.camillapihl.no)

Jeg må innrømme at jeg ikke er noen fast leser av Camilla Pihl sin blogg, men hun kan virkelig designe sko! De to foregående kolleksjonene har vært superfine, og denne her er intet unntak! Jeg hadde ikke hatt noe i mot å eie hvert eneste par, men de fire dere ser over er mine favoritter. Skoene er så klassiske og enkle, samtidig som de har et særpreg over seg. I like it!

Nr. 1 HER // Nr. 2 HER // Nr. 3 HER // Nr. 4 HER

For de litt mer vågale ar jeg funnet frem noen litt mer rocka varianter med litt mer hæl. Nummer fire ser veldig kule ut, men jeg tror jeg hadde slitt med å gå på de en hel dag! Da er kanskje nummer tre bedre, de er fortsatt litt røffere, men hakket enklere å gå på.

Nr. 1 HER // Nr. 2 HER // Nr. 3 HER // Nr. 4 HER

Tilslutt ville jeg bare ta med noen høye støvletter, det er jo så lekkert! Selv har jeg aldri eid et par, og jeg tror heller ikke dette er sesongen hvor jeg kommer til å investere, men en dag skal nok også jeg trippe rundt i et par slike.

Da håper jeg dere er skodd for høsten, høhø! Dårlig humor til side, jeg håper jeg har klart å inspirere dere litt i hvert fall! Og hvis dere ønsker å handle noen av disse skoene selv kan dere få gode rabatter ved å titte innom Rable. Bianco gir for eksempel 10% rabatt via denne linken, det samme gjør også Zalando gjennom denne linken. Og baresko kan tilby fri frakt her. Så sjekk det gjerne ut, det er vel ingen som sier nei takk til å spare litt penger? 

Ble dere inspirert?

- Sara


#sko #høstsko #høst #inspo #inspirasjon #mote #fashion #shoes #bianco #camillapihl #zalando #baresko #rabatt #rabattkode #kampanje

Back to school fashion inspo

 • 13.08.2015 kl. 21:52

Innlegg i samarbeid med Rabble

Nå er vel skolestart rett rundt hjørnet og hva passer vel bedre enn litt påfyll i garderoben? Jeg har jo ingen planer om videre studier foreløpig, og jeg kjenner det er skikkelig rart å se alle gjør seg klare til et nytt semester mens jeg må søke jobber. Det blir sikkert spennende det også, men av og til skulle jeg ønske jeg hadde ett år igjen. Uansett, studier eller ikke, litt inspirasjon til garderoben er aldri feil, så jeg har satt sammen en solid kollasj med fine plagg til dere. Håper dere finne noe dere liker!1. Semsket skinnjakke 2. Hvit skjorte 3. Grå turtleneck 4. Camel turtleneck 5. Sort dressbukse 6. Hvit skjorte 7. Korallfarget veske 8. Jeans 9. Støvletter 10. Sneakers med lenke 11. Grønn veske 12. Stripete kjole 13. Rød bluse 14. Grått skjørt 15. Sort kjole 16 Sort og hvit bukse 17. Headset 18. Rutete genser 19. Poncho 20. Nike sko 21. Nike sekk 22. Grå blazer 23. Rutete skjørt

*Sukk* Den brune skinnjakken er så kul at jeg nesten sprekker! Jeg krysser fingrene for at jeg finner noe lignende på loppis i løpet av høsten! Turtleneck sikler jeg liker mye å i år som i fjor og denne gangen skal jeg være litt flinkere til å bruke det. Nå har jeg opparbeidet meg noen i forskjellige farger, så det er bare å ta de i bruk!

Butikkene jeg har vært å hentet plagg fra er Boozt, Ellos og Sportamore. Og hvis du klikker på de uthevede navnene kommer du rett inn på Rabble hvor du finner forskjellige rabattkoder! Hos Ellos for eksempel får du 50% avslag på den dyreste varen i tillegg til gratis frakt! Det er med andre ord litt penge å spare her! Så da får dere ha happy shopping!

Har du noen favoritter?

- Sara


#mote #fashion #inspo #inspiration #inspirasjon #klær #backtoschool #rabattkode #rabatt #kampanje #rabble

My latest Sobazaar boards

 • 27.07.2015 kl. 21:37

Er det en ting jeg liker å gjøre for å slå ihjel litt tid så er det lage moodboards, enten det er i Photoshop, på Polyvore eller i appen Sobazaar. Sobazaar er en norsk moteapp som kom for snart ett år siden og da det var nytt brukte jeg det masse. Men så gikk det som det ofte går med appene mine, de ligger å tar opp plass på iPhonen. På den tiden appen har stått urørt hadde jeg rukket å bære frem en mini me, forrige board var nemlig datert 9 måneder tilbake i tid. Men nå har jeg kommet litt inn i det igjen og restulatet er en hel rekke nye boards. Håper dere finner de inspirerende ♥

De første boardsene er ganske friske og sommerlige, selv om det går i mye sort og hvitt. Jeg synes det kongeblåe spriter opp antrekkene og gjør det mindre kjedelig. Det gule skjørtet fra Styleconnection er også skikkelig fresh! Jeg har samme i sjokkrosa hengende i mitt skap.

Disse boardsene er litt mer høstlig, i hvert fall fargemessig. Jeg har blitt helt hekta på sennepsgul og gulldetaljer den siste tiden, og gleder meg derfor skikkelig til høstmoten begynner å innta butikkene! Jeg har alltid likt høstmoten best av alle årstidene og nå er den jo rett rundt hjørnet!

Jeg skal virkelig begynne å bruke appen mer aktivt, den gir så mye inspirasjon! Ofte ender jeg opp med de samme antekkene jeg har gått med før, men jeg merker jeg blir mer kreativ i klesveien når jeg bruker denne. Dette er forresten langt i fra noen reklame, jeg ville bare tipse dere om appen og dele noen av mine boards med dere. Hvis dere vil følge med på Sobazaar heter jeg Sara Karlengen.

Likte du noen av antrekkene?

- Sara


#sobazaar #mysobazaar #mote #fashion #klær #outfit #antrekk #style #moodboard #inspirasjon #inspo

Antrekk: Bandeau Prom Dress

 • 26.07.2015 kl. 20:19

Jeg har så utrolig mandagsfølelse i dag, sikkert fordi jeg har vært hos mamma hele uken og kom hjem i går. Men det er jo faktisk bare søndag, så da venter jeg med å ønske en ny uke velkommen. Dagen i dag tilbringes på jobb, og med masse Norwaycup-deltakere på huset kan det fort bli en hektisk kveld. Men nå tenkte jeg å vise dere antrekket jeg hadde i bursdagen på fredag. Jeg kjøpte meg jo nylig en ny kjole på Nelly, og da var det klart den måtte få lov til å lufte seg! Håper dere like bildene.

Kjolen er superfin, det eneste negative er at den står litt ut. Spesielt når man sitter ser den litt rar ut. Men det får gå, fargene og snittet er jo så fint! Over tok jeg kimonoen jeg bestilte sammen med kjolen, det blir jo alltid så kjølig på kveldene!

Hva synes dere om kjolen?

- Sara


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #kjole #nelly #klær #newin #dress #blogg #blogger

New in fra Nelly

 • 19.07.2015 kl. 21:35

Til bursdagen min fikk jeg en del penger, og litt av det gikk til et par nye plagg. Jeg har vært veldig flink til spare de siste månedene, så jeg klikket tingene hjem med den beste samvittighet. En kimono og en kjole ble lagt i handlevongen og jeg kunne ikke blitt mer fornød da pakken ble åpnet. Kimonoen har jeg allerede rukket å bruke litt, men kjolen sparer jeg til helgens bursdagfest. Jeg tenkte å vise dere en liten smakebit på begge tingene nå, men det dukker helt sikker opp antrekksbilder med begge deler etter hvert!

(adlink) Bare elsker fargene! Også er den i et skikkelig deilig, lett stoff. Den kan kjøpes her, eller på Vero Moda.

Dette er alt dere får se av kjolen, jeg vil mye heller vise den frem på. Den er dessverre utsolgt for øyeblikket, så jeg får dessverre ikke lagt ved noen link på den.

Det var deilig å få noe nytt i skapet! Ikke at det er manko på klær, men følesen av å gå noe nytt er alltid velkommen. Det er også veldig greit å kunne fylle på med litt farger i garderoben, jeg safer nemlig litt for ofte med sort, grått og hvitt!

Hva synes du om innkjøpene?

- Sara


#innkjøp #newin #shopping #mote #fashion #klær #nelly #kjole #kimono #nettshopping

14 sommerkjoler til under 1000,-

 • 01.07.2015 kl. 22:26

Hei! Det ble en liten bloggfri dag i går, vi holder nemlig på å hjelpe bestemor med å flytte. I går ble det kjøpt inn kjøleskap, komfyr og nye fliser til kjøkkenet, så nå blir det snart veldig bra i leiligheten hennes. I dag har pakke ned en del av det som er igjen i gamlehuset og på fredag begynner selve flyttingen. Spennende! Men det har vært nok flyttesnakk på denne bloggen i det siste, så jeg tenkte heller å skrive litt om mote igjen. Det er jo skikkelig deilig sommervær om dagen, så hva passer vel bedre enn litt inspirasjon til kjolegarderoben? Under har jeg plukket ut 14 forskjellige kjoler fra under 100,- og opp til rett under 1000,- Håper det er noe for en hver smak!

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7.HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER // 12. HER // 13. HER // 14. HER //

Sukk, det er så mye fint å velge mellom! Man får lyst til å klikke hjem mer enn en kjole når man sitter å lager disse kolasjene! Nå er det forresten salgt på Nelly, 100 kjoler til 100,- så det kan være lurt å sjekke der nå hvis man er på jakt etter en sommerkjole.

Var det ikke mange fine kjoler her?

- Sara


#fashion #mote #klær #kjole #kjoler #zalando #nelly #sommer #sommerkjole #sommermote #blomster

Antrekk: 70s dress

 • 16.06.2015 kl. 00:11

God kveld! Det ble litt sent innlegg fra min side i dag, for etter jeg kom hjem fra jobb fløy bare timene fra meg. Handling, matlaging, antrekksbilder og klargjøring av innlegg for morgendagen tar fort en god stund. Men nå er jeg klar!

For en god stund siden var jeg hos bestemor og hjalp til med å rydde i kjelleren hennes, og der skjulte det seg mange godbiter. Jeg har blant annet spart på litt kopper og kar som jeg enn så lenge oppbevarer hos henne. Men noe jeg bare måtte ha med meg hjem var en kjole. Kjolen er fra 70-tallet og hun har selv brukt den. Jeg synes den var dødskul, men likte ikke de flagrete ermene. Så da var det frem med nål og tråd og få bort de. Belte som fulgte med synes jeg heller ikke var noe fint så det ble heller til hårpynt. Resultatet ser dere under.

Et lite underveisbilde. 

Og slik ser den ut på ♥

(adlink) Med disse kule skoene fra Michael Kors/Zalando.no er antrekket perfekt i mine øyne!

Jeg synes kjolen er superfin, og er sikker på at den kommer til å bli brukt masse i sommer! Jeg har aldri funnet "den perfekte" maxi-kjolen i butikkene tidligere, men lite visste jeg om at den hang i skapet til bestemor! Men nå får jeg klappe igjen Macen og komme meg i seng, jeg skal opp tidlig på jobb i morgen! Ønsk meg lykke til, jeg tror jeg trenger det.

Hva synes du om kjolen?

- Sara 


 #mote #fashion #klær #kjole #70s #arvet #syom #redesign #sommer #sommerlig #maxidress #michaelkors #zalando

Shoe mania!

 • 08.06.2015 kl. 22:37

Innlegg i samarbeid med Rabble

God kveld fine folk! Jeg er egentlig på jobb nå, men klarte å lure til meg noen minutter med jobbing i matpausen slik at jeg skulle få ferdig innlegget. Nå er det kanskje på tide å oppdatere skogarderoben med noen lekre sandaler eller kanskje noen praktiske sneakers? Jeg har i hvert fall plukket ut noen av mine favoritter på Zalando og tenkte samtidig å tipse dere om en rabattkode hos Rabble hvor du får 100,- i rabatt på orderen din. Håper du finner noe du liker!

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER // 11 HER // 12 HER // 13 HER // 14 HER 

Jeg kunne godt tenkt meg å hatt alle disse skoene i min garderobe da hadde det i hvert fall ikke vært noe problem å mixe og matche i sommer! Men det blir kanskje litt i overkant?

Fant du noen sko du likte?

- Sara 


#mote #fashion #sko #zalando #rabble #rabattkode #rabatt #tilbud

Antrekk: striped dress

 • 07.06.2015 kl. 19:02

Inneholder adlinks

God søndagskveld! Håper dere har hatt en fin søndag? Jeg har kost meg i godt selskap med Tonje og søsteren hennes i flere timer i dag. De var i byen for å feire søsterens bursdag og heldigvis ville de møte meg en tur også. Det er alltid like koselig å møte henne, og praten gikk i ett sett. Vi har alltid så mye å ta igjen de gangene vi møtes, så nå er vi oppdatert på hverandres liv igjen. I like it! Jeg vil ikke være den som alltid har med meg et stort speilreflekskamera når jeg møter venninner, så isteden for å vise bilder fra i dag tenkte jeg kanskje dere heller ville se gårsdagens antrekk? Det går gjenre litt tid mellom hver gang kategorien mote får påfyll av antrekkene mine, så jeg håper dette faller i smak ♥

Kjole Mint & Berry - Zalando.no  // Veske Mint & Berry - Zalando.no // Sandaler Nelly  

Er det ikke deilig at man endelig kan driste seg til å gå med bare legger? Varmen er ikke helt der den skal være synes jeg, men nå begynner det virkelig å ligne mer og mer på sommer. Så ja takk til mer sol og mer bare legger! 

Hva synes dere om antrekket?

- Sara 


#antrekk #mote #outfit #fashion #ootd #dagens #dagensantrekk #zalando #mintandberry #nelly #sandaler #birkenstock #kjole #sommer #klær

New in: "Birkenstock"

 • 10.05.2015 kl. 18:46

Dette innlegget her blir nesten litt komisk, jeg tenkte nemlig å vise dere mitt siste innkjøp, er et par sommersandaler. Jeg vet ikke om noen av dere husker det, men for ganske nøyaktig ett år siden skrev jeg et innlegg om denne typen sandaler og jeg var mildt sagt ikke spesielt imponert over denne trenden. Konklusjonen var at slike sandaler nok aldri kom til å ende opp i min skogarderobe. Men nå sitter jeg altså her med et hvitt par, og sikler på et par i sort også, hehe! Jeg har valgt å gå for den billigere varianten til NLY Shoes, så disse her er koster langt mindre enn originalen. Kanskje like greit når jeg er så skiftende om hva jeg synes om de! Her er i hvert fall et par bilder av mine nye favoritter ♥

(adlinks) Mine er som sagt billigversjonen, de finner du er til bare 299,- De originale finner du her til 749,- 

Gleder meg til å traske rundt i disse i sommer!

Nå kan finværet bare kommet, jeg er klar! Nå gjenstår bare å pleie føttene og gjøre de klare for å luftes. Jeg tenkte å legge fransk manikyr med gelish på de i år, da slipper jeg å tenke på at neglelakken flasser av hvis det blir litt bading og kontakt med vann. 

Hva synes du om disse sandalene?

- Sara 


#mote #fashion #sko #shoes #sandaler #birkenstock #nelly #nlyshoes #newin #innkjøp #sommer #shopping #nettshopping 

Antrekk 18.04.15

 • 20.04.2015 kl. 22:51

Hei og god kveld! Nå er det evigheter siden forrige antrekkspost, så nå prøver vi oss på det igjen. Jeg hadde på meg dette på lørdag, da var det fint vær så den varme kåpen ble byttet ut med en litt luftigere versjon fra BikBok. Solbrillene kunne også komme på å det var ikke så mye vind at hatten fløy av hodet. Herlig tid vi går i møte nå!

Topp fra Lindex // Bukse fra H&M // Jakke fra BikBok // Hatt fra H&M // Ring fra Bikbok by Lene Orvik

After-Party Espresso Gelish.

Haha måtte bare ha med dette bildet, det snek seg med en liten pus som også ville være med. Den var så lodden og kosete så jeg skulle gjerne hatt den med meg hjem!

Planen om å forhåndsblogge før jobb gikk som vanlig i vasken, så nå er jeg akkurat ferdig på jobb og skriver så tastene fyker her. Jeg skal opp på jobb i morgen tidlig igjen, så da vil ikke innlegget komme så seint. Men nå må jeg bare komme meg på bussen og legge meg under dyna! God natt ♥

Hva synes dere om antrekket?

- Sara 


#antrekk #outfit #mote #fashion #bikbok #hm #klær #ooft

Det lille under

 • 16.04.2015 kl. 13:17

God formiddag og beklager for mitt lille fravær! Jeg har rett og slett ikke rukket å få ut noe innlegg de to siste dagene da det har vært fullt opp med jobb. Men jeg har hatt litt tid til å sette sammen et par kollasjer til dere, jeg har nemlig hatt lyst til å lage en undertøys-inspo en stund nå, så her kommer den. Det er så fort gjort å fokusere på det ytre, og så glemme bort det lille under. Jeg føler meg i hvert fall mye mer vel om undertøyet også er fresht. Så jeg satt sammen tre forskjellig kollasjer, med tre forskjellig stiler, slik at det er noe for enhver smak. Håper dere liker det ♥

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 

Sort, rødt og blonder slår vel aldri feil? Det røde settet øverst til høyre er SÅ lekkert!

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 

Hvis du synes looken over ble litt i røffeste laget er kanskje disse litt mer i din gate? Den mykere, søtere looken er jo også utrolig fin.

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 

Sporty undertøy er ikke bare praktisk, men også superfresht. Dere har sikkert sett Calvin Klein-undertøyet alle kjendisene går med for tiden og jeg må si det vokser på meg også. I starten skjønte jeg ikke greia, men nå kunne jeg faktisk tenkt meg et sett selv også. Behagelig og fresht, det liker jeg! 

Da håper jeg dere har fått litt inspirasjon på undertøysfronten! Si gjerne om du har noen favoritter! Og med det ønsker jeg dere en strålende dag. Jeg skal prøve å rekke innom dere en gang til i dag, etter jeg har vært på visning ♥

- Sara 


#undertøy #klær #inspo #inspirasjon #kollasj #mote #fashion #sporty #cute #blonder #lace #kalvinclein

Rabattkode hos Nelly, og over 100 andre nettbutikker

 • 07.04.2015 kl. 10:18

Innlegg i samarbeid med Rabble

Hei og god morgen! Nå har jeg en super nyhet til dere som har gledet meg til å fortelle om! Jeg har blitt ambassadør for den nye norske nettsiden Rabble. Rabble er en nettside som samler rabattkoder til mange av de mest kjente nettbutikkene på et sted. Dette konseptet har lenge vært populært i Sverige og endelig har det blitt lansert i Norge også. Jeg tror ingen sier nei takk til å spare noen kroner på shopping, og da har man liksom lov til å beholde det ekstra plagget man alltid må slette fra handlekurven. Akkurat nå har de over 300 forskjellige rabattkoder på siden sin fra butikker som Nelly, Miinto og Boozt, så ta dere gjerne en tur inn og sjekk det store utvalget!

Fremover kommer jeg til å tipse dere om rabattkoder som er verdt å sjekke ut, og denne gangen vil jeg anbefale dere å sjekke ut rabattkoden hos Nelly.com. Nå får du nemlig 50,- i avslag på din bestilling hos Nelly hvis du bruker rabattkoden her. DET er i hvert fall ikke feil for de har fått inn ekstremt mye lekkert vårtøy nå, så det kan være et smart trekk å tenke litt fremover i tid! Jeg har samlet sammen litt inspirasjon fra vårkampanjen deres NellyEpicSpring, så håper dere finner noe som faller i smak! 

Åh, så mye lette, fine plagg! Det er så deilig å se at butikkene fylles opp med litt mer vårlig og sommerlige klær.

Da håper jeg dere har fått en grei forståelse av hva Rabble er, og hvis dere har noen spørsmål er det bare å legge igjen de i kommentarfeltet så skal jeg svare så godt jeg kan. Jeg gleder meg i hvert fall masse til å se hva slags rabattkoder som dukker opp på Rabbla fremover, og håper dere er like giret som meg! Happy shopping ♥

Har du hørt om Rabble før?

- Sara 


#rabble #shopping #rabattkoder #rabattkuponger #nettshopping #nettbutikk #klær #mote #nelly #nellycom #SS15 #nellyepicspring

Tidenes salg og konkurranse @Styleconnection

 • 06.04.2015 kl. 18:05

Har dere fått med dere påskesalget hos StyleConnection? Hun har nå 30% avslag på HELE butikken, og som om ikke det var nok har hun også tidenes konkurranse gående. De som handler på dette salget og sprer ordet videre i sosiale medier er nemlig med i trekningen av en tur for to New York! Ja, du hørte riktig! Det må være tidenes påskekonkurranse, og jeg har selvfølgelig slått til. Helt siden butikken åpnet har jeg hatt lyst til å hamstre, men som student har det ikke vært noe særlig til overs. Men nå som jeg har fått meg jobb og det var så bra salg passet jeg på. Nettbutikken bugner over av masse freshe farger og print, så nå er tidspunktet å fylle på garderoben til sommeren! 


Bilde lånt av StyleConnection 

Herregud, tenk å vinne en tur til New York dere! Jeg skal i hvert fall krysse alt jeg har, for NY er et av de stedene som lengst oppe på reisemål jeg har lyst til å besøke. Uansett. La oss kikke litt på klærne, under har jeg samlet sammen noe av det jeg sikler på fra nettbutikken og de to nyeste innkjøpene mine. Kanskje noe av dette faller i smak? 

Galaxy skjørt // Gult skjørt // Rosa skjørt // Fargerik topp // Sort skjorte // Hvit skjorte // Grå hoodie // Notatblokk // Tørrshampoo // Armbånd // Ringer 

Det rosa skjørtet og den fargerike toppen er allerede klikket hjem, også er jeg så heldig å ha fått den rosa notatblokken i goodiebag på lanseringsfesten til nettbutikken. Den er akkurat passe stor til ha med seg i veska også er den så knall! Man blir alltid glad når man drar den opp av vesken! Nå gleder jeg meg bare til de to godbitene dumper ned  postkassen min, jeg tror begge tingene vil bli flittig brukt nå fremover. Våren er jo alltid litt grå i starten, så da får vi sprite den opp med litt farger!

Har du handlet fra nettbutikken hennes?

- Sara 


#mote #fashion #styleconnection #klær #fresht #farger #print #newyork #usa #vinn #konkurranse #salg #tips #anbefaling #newin #wishlist

Craving: the perfect turtleneck

 • 25.02.2015 kl. 20:20

Hei til dere! Håper onsdagen har behandlet dere bra ♥ Jeg vet at vi går lysere og varmere tider i møte nå, men likevel har jeg lagt min elsk på turtleneck-genseren. Jeg er kanskje litt sent ute, disse genserne hadde jo kommet så godt med i vinter. Likevel har vi nok noen uker foran oss med kjølige dager og sur vind, så for en frossenpinn som meg passer dette ypperlig i tiden fremover. Før synes jeg turtleneck var noe av det styggeste som fantes, men nå har jeg lyst på en i både grå, svar og hvit! Jeg har klikket hjem et par stykker fra salget til Zalando, men før de dukker opp i postkassen min har jeg kost meg med å lage en liten kollasj. Kanskje noen av dere blir litt fristet også?

1. HER // 2. HER // 3. HER 4. HER // 5. HER // 6. HER

De fleste av disse genserne er veldig rimelige, og de to billigste koster faktisk under 150 kroner! Da går det an, selv for en med studentlommebok! Zalando har i tillegg fri frakt! Det er først i det siste jeg har fått øynene opp for hvor gigantisk utvalg Zalando faktisk har, før gikk jeg alltid inn på Nelly og der føler jeg de har mye av det samme hele tiden. Så hurra for Zalando!

Hva synes du om turtleneck?

- Sara


#mote #fashion #klær #turtleneck #pologenser #strikk #knit #genser #varm #craving #wants #shopping #zalando 

Inneholder annonselenker

Fit for Fashion!

 • 20.02.2015 kl. 18:42

GOD HELG! Nå tar jeg helg med den beste samvittighet. Vi har nemlig startet en time tidligere to dager på rad på jobb denne uka, og det merkes! Jeg satt nesten å dubbet av på slutten av dagen i dag. Haha, men nok om det. Nå tenkte jeg å vise dere et stort bildedryss fra gårsdagens Zalando-event. Polhem arrangerte et event for Zalando på flotte Tjuvholmen med tema sporty fashion. Det var masse fine vårnyheter inne, masse sporty tøy, fint foredrag av Helle Borstein og en herlig frokost. Eventet ble veldig fint og jeg eeelsker location! Store vinduer som gjør at man ser rett ned til vannet ♥ 

Grovt brød med masse godt på. 

Skulle ønske jeg kledde de kule solbrillene her!

De her var utrolig gode! Det var kål, som var behandlet på en eller annen god måte, fylt med masse greier! Tror det var kylling, gulrøtter, en dressing/saus og noe annet grønt. Veeldig godt! 

Denne toppen her sikler jeg også på hver gang jeg går forbi dukken! Såå kul!

Lurer på hvor mange bilder det ble knipset i det rommet på den timen eventet foregikk! 

Flower power!

Helle viser funksjonelle øvelser man kan gjøre hjemme i egen stue. Denne her så grei ut, men mange av de andre så helt syke ut! FOR en sprek dame!

Til bords. 

Kunne sikkert lagt ut 20 bilder til, men da blir dere jo sittende å bla her til i morgen. Så vi runder av der, også håper jeg dere likte det dere så. Nå skal bena på bordet og resten av kvelden skal nytes! Jeg skal lakke litt negler, se på Mitt Dansecreew og bare kose meg! Hvis jeg er ekstra gal ender jeg kanskje opp med en liten godteriskål også, selv om det bare er fredag! Ha en fin kveld videre dere ♥

Husk forresten å meld dere på konkurransen min her, hvor dere kan vinne skjønnhetsprodukter til en verdi av over 500,-! 

- Sara 


#zalando #zalandofashion #mote #fashion #nike #rayban #tjuvholmen #oslo #klær #event #fashionevent #moteevnet #blogg #bloggere #foto #frukt #smoothie

Motivation boost

 • 11.02.2015 kl. 20:52

Hei på dere! God mandag, tirsdag og onsdag får jeg vel nesten si! Herlighet for en ukestart dette har vært. De av dere som har meg på snapchat eller Facebook har kanskje sett at det har vært litt hektisk de to siste dagene? På mandag var jeg på jobb i 12 timer fordi vi skulle gjøre klart til tirsdagens pressevisning, så jeg var ikke hjemme før klokken var over ni. Da var det bare å kaste i seg mat, finne noe jeg kunne ha på meg dagen etter også legge seg. Pressevisning ble veldig vellykket så jeg tenkte å dele noen bilder med dere i morgen!

Planen var selvfølgelig å blogge da jeg kom hjem fra jobb i går, men da kom jeg hjem til et veldig sykt marsvin. Hun har fått lungebetennelse så da bar det rett til dyrlegen. Nå må stakkars lille få medisin og smertestillende gjennom en sprøyte (uten spiss selvfølgelig) så hun trenger litt ekstra omsorg. Nå hører jeg heldigvis litt lyder fra buret hennes så kanskje hun får litt mat i den slappe kroppen sin. Men nok om det! På søndag startet jeg på et treningsklær-innlegg som skulle være en liten motivasjons-boost på ukens første dag, men jeg regner med at dere ikke sier nei takk til litt motivasjon midtveis i uka heller? Håper dere finner noe fint dere liker! 

Colorful: Tights // Joggesko // Shorts // Jakke // Singlet // Sports-BH // Genser. A softer look: Jakke // Singlet // Sports-BH med striper // Joggesko // Tights // Sports-BH rosa // Singlet // Shorts. Go Green: Tights med grønt mønster // Yogamatte // Jakke // Joggesko // Singlet Casall // Tights med blomstermønster // Singlet ensfarget // Sports-BH. Pink passion: Sports-BH Casall // Joggesko // T-skjorte // Tights // Sports-BH Nike // Shorts // Singlet. 

Hjalp ikke dette litt på motivasjonen da? Jeg håper i hvert fall det! Nå sitter jeg å psyker meg opp til å lage litt mat her, ingen av oss har spist noe særlig etter at vi kom hjem fra jobb så det er på tide nå. Så er planen rett og slett å legge seg, det har blitt litt dårlig søvn denne uken og det må tas igjen nå kjenner jeg! Men dere får ha en fin kveld videre, også skrives vi i morgen ♥

Fant du noe fint?

- Sara 


#trening #trene #sport #treningstøy #treningsklær #treningsjakke #treningstights #treningstopp #sportsbh #sporty #motivasjon #inspirasjon #klær #mote #treningsmote #workout #workoutinspo #inspo #casall #nike #puma #adidas 

Inneholder annonselenker

New in: lace and jewelry

 • 26.01.2015 kl. 19:25

God mandag! Denne mandagen var det så utrolig hardt å stå opp, noen fler som hadde det sånn? Jeg hadde mest lyst til å kaste telefonen i veggen og sove videre, men jeg tok heldigvis til fornuften. Denne uka her tror jeg uansett blir veldig bra, så en litt sløv start skal ikke få ødelegge! Vi skal på et spennende event med jobben på fredag også kommer Anna og Vilde på overnatting hos meg fra lørdag til søndag. Det skal bli så kos ♥ Nå tenkte jeg bare å stikke innom for å ønske dere en superfin uke, og for å vise hva jeg kjøpte på den lille shoppingturen til Vilde og meg på lørdag. 

Det er fortsatt en god del salg igjen i butikkene, så vi fikk med oss litt fint begge to. På Lindex plukket jeg med meg en supersøt rød blonde-bh og en grå "silketopp" med blonder som jeg hadde så lyst på i høst. Jeg tror faktisk jeg hadde den med i et innlegg om høstemote, og når den hang der på 75% måtte den jo bare bli min? 

Ser den ikke fin ut? gleder meg til å bruke den! 

Jeg fikk også med meg disse enkle smykkene fra BikBok, til bare 38 kroner. Alle smykkene kostet 19,- også hadde de i tillegg 3 for 2 så det synes jeg var en god deal. Har brukt smykket med sirkelen på i dag, og det er så søtt mot en strikket genser. 

Resten av kvelden har jeg faktisk ingen planer så jeg tenkte å få unnagjort litt bloggarbeid, hørtes jeg ikke proff ut nå? Hehe. Neida, jeg har tatt noen bilder i helgen som skal brukes i et par innlegg så jeg tenkte jeg kunne forhåndsskrevet litt. Da slipper bloggen å stå urørt til jeg kommer hjem fra jobb. Det synes jeg var en god idé! Håper dere får en fin kveld videre ♥

Hva synes dere om innkjøpene?

- Sara 


#newin #innkjøp #lindex #bikbok #blonder #smykker #shopping #mote #klær #fashion 

Antrekk: 25.01.15

 • 25.01.2015 kl. 22:51

Hei igjen! Jeg lovte å titte innom dere en gang til i kveld med en antrekkspost, så her kommer den. Det ble en god styrkeøkt med Vilde i dag, jeg merker godt at det ikke har blitt så mye styrke i det siste, så i morgen kommer jeg vel til å gå rundt som en gammel dame! Men nå er det tid for antrekk! Dette er skikkelig komfy og jeg synes det passer fint til hverdags, men også hvis man skal pynte seg litt. Jeg hadde dette på meg i går da vi spiste hos Vilde, håper dere liker det ♥

Genser fra BikBok // Bukse fra H&M // Sko fra Nelly (adlink) // Smykke fått i gave 

Sånn, da skal jeg sette meg å nyte en kopp gløgg (jeg kapret meg en liten flaske forrige uke, hihi) og lese litt blogger. Så får dere ha en fin kveld videre ♥

Hva synes dere?

- Sara 


#antrekk #outfit #mote #fashion #nelly #bikbok #strikk #knit #komfy #hverdag 

I min hverdagsveske

 • 11.01.2015 kl. 15:11

God søndag! Har det kommet mer snø hos dere også? Etter at nesten all snøen smeltet bort like fort som den kom i går så jeg for meg at vi kom til å få bare bakker i lang tid igjen, men neida! Nå har det igjen lagt seg et fint hvitt teppe på bakken. Det blir spennende å se hvor lenge det bestemmer seg for å bli denne gangen!

Da jeg bladde gjennom arkivene for å skrive oppsummeringsinnlegg kom jeg over innlegget med tipsene jeg ga til hva man kan ha i reisevesken. Til hverdags har jeg mye mindre ting med meg, naturlig nok, og selv om innholdet ikke er veldig annerledes tenkte jeg likevel å komme med et par tips. Håper dere liker det ♥

♥ All pink ♥

Innholdet må selvfølgelig være skikkelig girly, så rosa er et must! Leppepomade går jeg ingen sted uten, og merket jeg sverger til er selvfølgelig EOS. Det har jeg skrevet ganske mange ganger tidligere på bloggen, men den dukker jo stadig opp. Lommetørklær eller en liten pakke våtservietter bruker jeg også å ha med meg, i tillegg til antibac. Jeg bruker ikke antibac like ofte i Norge som jeg gjør når jeg er på ferie, men hvis man er ute på handletur og så skal spise litt er det greit å ha tilgjengelig! 

Etter en uke i praksis med en tom håndkrem i veska har hendene mine blitt helt utrolig tørre! Så nå har jeg lagt en ny oppi, det er jo så vondt når hendene blir så tørre. Et lite lommespeil har jeg også puttet oppi nå nylig. Tidligere har jeg brukt kameraet på iPhonen, men det er jo ikke spesielt bra, så et lite speil har jeg savnet! 

En mini-neglefil er også et must for meg! Hvis jeg får en skade på en negl går jeg å piller på det helt til neglen knekker, men med en liten fil kan jeg fikse opp i sånne småting. Akkurat den føler jeg er litt jålete å dra på, men det finnes vel ikke noe som er så ubehagelig som å henge fast neglen i klærne? Jeg får helt gåsehud av tanken! Så tilslutt har jeg tatt med en liten parfymeflaske. Denne fikk jeg i desember-Glossyboxen og er kjekk å ha med i vesken. Jeg glemmer noen ganger å spraye meg med parfyme om morgenen og da er det kjekt med en liten mini-flaske i vesken. 

Slik ser altså innholdet i min veske ut, i tillegg til at jeg selvfølgelig har med lommebok, nøkkel, mobil og som regel ørepropper. Det er sikkert andre nyttige ting jeg kunne hatt med, plaster og hodepinetabletter for eksempel, men det trenger jeg stort sett aldri. Kanskje noen av dere har noe annet i vesken som jeg burde legge til?

Jeg vet forresten at jeg har vært elendig til å svare på kommentarer den siste tiden! Jeg var jo ingen reser før heller, men nå har det sklidd helt ut. Beklager til de av dere som legger igjen fine lange kommentarer! Jeg leser de jo, men så tar jeg meg aldri tid til å sette meg ned å svare, mye fordi det blir så mye å svare på når jeg ikke har gjort det på noen dager. SÅ hvis det er greit tar jeg en runde i dag og svarer på spørsmål og på de nyere innleggene også hopper jeg over de som begynner å bli pinlig gamle. Er det ok? Så skal jeg virkelig bli bedre på det der fremover, det er så dårlig gjort å ikke svare når dere tar dere tid til å skrive i kommentarfeltet  ♥

Hva bruker du å ha i hverdagsvesken?

- Sara 


#veske #hverdag #skjønnhet #beauty #girly #tips #inspo #inspirasjon #pink #rosa 

New shoes from Nelly

 • 10.01.2015 kl. 21:50

Hei igjen, og god lørdagskveld! Har dere hatt en fin dag? Jeg har vært en del ute i det fine været i dag, vi fikk faktisk en god del snø i dag tidlig også sto plutselig solen opp. Helt nydelig vær, solen har virkelig vært etterlengtet den siste tiden! Vi har også planlagt den kommende middagsuken og handlet inn til den, vi fant ut at det var greit å ta det på lørdager fremover siden begge har fri da. Det er så deilig å ha all mat i hus innen vi begynner i praksis igjen på mandag! Et par av rettene har vi ikke prøvd før så jeg gleder meg veldig til å smake, oppskrift kommer selvfølgelig hvis det blir vellykket! Men nå tenkte jeg bare å vise dere de nye skoene jeg kjøpte på Nelly for noen dager siden. 

Synes de er såå fine! Har gått å siklet på Timberlands i evigheter nå og Nelly har noen som ligner veldig inne til bare 299,-! Da måtte jeg bare slå til for vintersko har jeg faktisk ikke. De fra i fjor måtte jeg bare kaste, det ble hull i sålen og da er det ikke greit å bruke om vinteren! 

Selv om det ikke er Timberland så synes jeg de er veldig fine, og i hvert fall til den prisen! Du finner de her. (adlink) Bare pass på å bestille en størrelse mindre enn det du vanligvis bruker, disse er nemlig ganske store i størrelsen! Jeg har også fått kjøpt meg hårfarge i dag, så nå skal jeg endelig friske opp rødfargen litt! Jeg er egentlig altfor lat til å ha rødt hår, det går jo alltid flere uker uten noe særlig farge igjen før jeg gidder å gjøre noe med det. Men men, NÅ blir det i hvert fall fint! Håper dere får en fin kveld videre, jeg tenkte å se på Hver Gang Vi Møtes før jeg setter meg til med farge i håret ♥

Hva synes du om skoene?

- Sara 


#newin #sko #shopping #nelly #nellyholic #new 

Favoritter fra januarsalget

 • 05.01.2015 kl. 23:12

Hei! Her kommer et lite kveldsinnlegg fra meg. Første dag i praksis har vært veldig gøy, de andre praktikantene er veldig hyggelige og hun ene går faktisk i klassen min! Morsomt sammentreff. I dag har vi brukt masse tid på å rydde og gjøre det pent i interiørdelen av showroomet, så nå ser det fresht og fint ut over alt. Jeg skal ta bilder av stedet i morgen, så hvis noen ønsker å se hvordan det ser ut så dukker det nok opp noen bilder på hjemmesiden til Polhem. Men nå får jeg ikke skravle meg helt bort, jeg tenkte bare jeg skulle vise dere noen av mine favoritter fra januarsalget som holder på om dagen. Jeg har vært litt rundt i forskjellige nettbutikker og nærmest siklet over tastene og et par sko har blitt klikket hjem. Det er vintersko jeg trenger da, så er fornøyd med at det ikke havnet flere ting i kurven. Uansett. Her er mine favoritter! 

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER 

Hvis du har planer om å bli et sprekere menneske i 2015 er det lurt å så til på treningstøyfronten nå. Det bugner over av fresht treningstøy til nedsatte priser, 2XU tightsen er på salg til 599,- hos XXL! Nytt treningstøy er også en superfin belønning til deg selv hvis du har klart en treningsmål, så hvorfor ikke kjøpe noe du ønsker deg nå og pakk det inn slik at du kan ha det som motivasjon for å nå målene dine? Getinspired, XXL og X-life blant annet har masse fint til snille priser! 

 

1 HER // 2 HER // 3 HER 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER

Litt kosetøy og varme gensere er heller ikke helt feil nå, hva er vel bedre enn å kose seg innendørs med varme klær og en kopp te når snøen daler ute. Vi fikk faktisk litt snø i Oslo i dag! Koselig ♥ 

Var det ikke mye fint her? Heldigvis skal jeg hoppe til køys nå så jeg slipper å sitte å drømme meg bort i koseklær og fargerikt treningstøy. Håper dere får en fin natt, skrives i morgen etter jobb ♥

Har du noen favoritter?

- Sara 


#salg #tilbud #nyttårssalg #getinspired #nelly #xlife #xxl #inspo #favoritter #inspirasjon 

Inneholder enkelte annonselenker

Inspirasjon: jul- og nyttårskjolen

 • 15.12.2014 kl. 14:19

Hei! God mandag dere, tenk at nå er vi halvveis i den siste måneden av 2014 allerede! Dette året har forsvunnet på et blunk, og jeg er redd tiden bare kommer til å gå fortere og fortere jo eldre jeg blir. Men sånt kan man ikke gjøre noe med, og heldigvis for det! Siden det snart er julaften og ikke minst nyttårsaften tenkte jeg det var på sin plass å tipse om noen fine kjoler for anledningen. Innlegget skulle egentlig ut i går, men jeg glemmer alltid hvor lang tid disse innleggene tar! Selv om det ser velig simpelt ut er det veldig tidkrevende. Uansett. Jeg har kun valgt ut kjoler fra Nelly denne gangen for da kan man trygt bestille de helt frem til den 19.desemer og likevel være sikker på å ha kjolen i hånda til julaften. Håper dere liker innlegget ♥

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

Maxi-kjoler er så utrolig elegant og nyttårsaften eller julaften er virkelig en god anledning til å ta på seg en sånn. Man føler seg litt som en prinsesse med en lang flagrende kjole, og hvem liker vel ikke det? Jeg tror min favoritt er den nydelige røde med åpen bak! Fy søren så fin ♥

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 

Paljetter er heller ikke feil, spesielt på nyttårsaften. Det er lov til å glitre litt når et nytt år ringes inn, så ikke spar på glitter og paljetter! Alle kjolene over er heldekket med paljetter, men de har en del kjoler inne med noen litt mindre paljettdetaljer, hvis du synes dette blir litt for mye. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

Her er det litt blandede drops, det var så mange kjoler jeg hadde lyst til å ta med som ikke passet i egne kategorier. Røde kjoler er jo perfekt for julaften så de to over her måtte med. Det samme gjelder de to nydelige blå kjolene, den stramme er så spesiell, men likevel veldig fin. Også måtte jeg ha med et par sofistikerte kjoler, den duserosa nederst til høyre for eksempel, en veldig uskyldig og søt kjole som sikkert blir minst like fin til sommeren! 

Det er så mange fine kjoler at det nesten er vanskelig å skulle velge ut bare noen! For min del tror jeg nok det blir gjenbruk av noe jeg har liggende i år, men neste jul er jeg ikke student lenger, og da skal det bli en fin ny kjole på meg! Hihi

Har du funnet jul og nyttårskjolen din enda?

- Sara 


#mote #fashion #kjoler #kjole #nelly #julekjole #nyttårskjole #shopping #pynt #maxikjole #paljetter #party #partykjole 

Inneholder annonselenker

Juleshopping @ BikBok

 • 12.12.2014 kl. 13:55

I går inviterte BikBok og Side2 til juleshopping i butikken på Karl Johan. Det var tilbud i alle BikBok-butikkene over hele landet, og det sto flotte gaveinnpakningsstands klarte til bruk. På Karl Johan hadde et par av Side2-bloggerne tatt turen og det var skikkelig god stemning! Vi ble ønsket velkommen med gløgg i køen, og fy så god den var! Jeg er ikke så veldig fan av gløgg, men den her var supergod! Må finne ut hva den heter, haha ♥ Inne var det masse julesnacks, rabatt på hele butikken, goodiebags, muligheten for å få noen profesjonelle fra Bitchn´ brows til å fikse brynene dine og selvfølgelig gavepakkestand. Det var også en helt super konkurranse hvor man blant annet kunne vinne ønskelisten sin med 5 produkter! Eventene til BikBok er alltid så gjennomførte! Så her kommer selvfølgelig et lite bildedryss!

Masse deilig julesnacks ♥

Side2-bloggerne hadde plukket ut sine favoritter i butikken, deriblant dette antrekket. 

Superfin innpakning!

Jeg rakk aldri å få fikset brynene mine, men jeg fikk med et gavekort til salongen og en brynskniv så jeg kan prøve meg hjemme isteden. 

Makroner ♥

Juletre ♥

Jeg er stort sett ferdig med julegavene så det ble ikke noen gaveinnkjøp i går, men jeg fikk med meg en fin topp hjem til meg selv. Den blir nok å se i antrekk i løpet av julen! Nå er det ikke lenge før jeg skal gå å møte Vilde, vi har en liten kafé-date før vi begge reiser hjemover til jul. Har ikke sett henne på lenge siden vi begge har vært opptatt med eksamen på hver vår kant, så det skal bli koselig ♥ Litt senere i dag får dere en oppskrift forresten! Noen som tør å gjette på hva?

Var du i en av BikBoks butikker i går? 

- Sara 


#bikbok #side2 #event #bikbokevent #shoppingkveld #tilbud #snacks #jul #juleevent 

Must haves i partyveska

 • 26.11.2014 kl. 14:10

Hei! Nå står vi overfor den store partysesongen og mange av dere er kanskje allerede i gang med julebord? Hvis ikke er det sikkert rett rundt hjørnet og om bare en liten måned er det tid for juleselskap, nyttårsaften og masse koselige festligheter. De fleste bruker litt tid på å finne ut hva de skal på seg, men tenker kanskje ikke så nøye over hva som bør være innholdet i vesken sin. Jeg er sikkert ikke den første som har klart å ødelegge strømpebuksen min på fest uten å ha med en i backup eller kjent behovet for en liten frisk munnspray utover kvelden? Her er forhåpentligvis noen gode tips til hva du kan ha i partyvesken og noen lekkerbisker av noen vesker hvis du ikke har funnet den perfekte enda! 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

Disse veskene her er ganske små så det gjelder å pakke smart! Hvis det er garderobe dit du skal er det dog ingenting i veien for å ta med en større veske hvor du kan ha ting du ikke får plass til i den lille delikate clutchen. 

Sminke 

Jeg bruker sjelden å ha med meg masse sminke på fest, men det kan være kjekt med et par små krise-produkter. Hvis du har på leppestift er det en selvfølge å ha med den, fargen vil mest sannsynlig forsvinne utover kvelden og da er det greit å fylle på. Bruker du løsvipper kan en liten tube vippelim være kjekt å ha. De tar liten plass og det er lite som er så kjedelig som å ha en øyevipp på snei! Hvis du har pudder eller foundation i liten størrelse ville jeg tatt med det også, det er fort gjort å bli blank i huden etter mye dansing og varme lokaler så det kan være fint med en liten touch up! En liten hårsprayflaske vet man heller aldri når man får brukt for. Har du håret rett ned vil du mest sannsynlig ikke trenge den, men dersom du har gått for en oppsats er dette et must. Et lite lommespeil kan også være lurt i tilfelle det ikke er speil på oppdrive. 

In case of emergency 

Som jeg nevnte innledningsvis er en ekstra strømpebukse alltid lurt å ha med seg, det er nemlig ikke spesielt pent å gå rundt med en raknet strømpebukse. En munnspray for frisk pust kan også være kjekt å ha, alkohol gir ikke den beste ånden, det gjør heller ikke nattmaten! Hår i ansiktet er aldri gøy, spesielt ikke hvis man vil svinge seg på dansegulvet! Ta derfor med deg et par hårstrikker og gjerne noen hårspenner. Hårspenner er spesielt viktig hvis du har satt opp håret! Dersom du skulle være uheldig å ødelegge noe av sminken kan en q-tips redde det meste, særlig hvis du ikke har med noe krise-sminke. Som litt ekstra luksus la jeg ved Travalo, reiseflakse til parfyme. Å lukte godt er aldri feil så hvis du har plass kan du slenge med denne.

Essentials

Bankkort for å legitimere seg må man alltid ha med, men det kan også være lurt å ha med litt kontanter. Det er ikke alle som tar kort ved inngangen eller i garderoben så da må man ha med litt kontanter. Hvis du er glad i å ta bilder kan et lite kompaktkamera være lurt. Å dra på et stort og dyrt speilreflekskamera er ikke alltid like praktisk, eller smart så da er et billigere lite kamera bedre. Mobilen er selvfølgelig alltid med, men jeg tok den bare med her. Jeg har også begynt å ha med meg lader på fest, spesielt på vors da man alltid ender opp med å ta noen snaps her og der. Plutselig er mobilen tom for strøm og du står der når kvelden er over uten å få tak i taxi eller de som skal komme å hente deg. Ikke spesielt gøy! 

Da håper jeg disse tipsene var litt nyttig! Og helt til slutt, hvis du vil ha på deg de høye hælene, men er usikker på om du orker en hel kveld kan du ta med deg et par fine flate sko i vesken. I hvert fall hvis du har en stor veske du kan sette fra deg et sted. Plaster kan også være greit å ha hvis skoene er ganske nye og ikke gått skikkelig inn. Da gjenstår det bare å ønske dere en fin julebordsesong! Kos dere masse ♥

Hva har du i partyvesken din?

- Sara 


#tips #inspirasjon #inspo #fest #party #veske #partyveske #julebord #sminke 

Inneholder adlinks

Antrekk: leather and flannel

 • 21.11.2014 kl. 18:34

God helg dere! Åh, så deilig det skal bli med et par rolige dager ♥ I skrivende stund ligger jeg flatet ut på sofaen og nyter synet av ren og pen leilighet. Jeg har bakt knekkebrød i dag, så oppskrift på det får dere i morgen, planen var å poste det tidligere i dag, men så stakk lyset fra meg før jeg ble helt ferdig! Det er søren meg ikke mange timene med godt dagslys om dagen, så det krever litt effektivitet når det kommer til bloggbilder! Antrekksbilder fikk jeg heldigvis tatt mens det enda var lyst så dere får få de isteden. I dag følte jeg for en litt mer rocka stil enn det jeg vanligvis går for, så da var det bare å frem med skinnjakka, den røde leppestiften og den sorte buksen. Håper dere liker bildene!

Topp loppemarked // Bukse Trade Day // Skjorte arvet ♥ // Sko Nike // Skinnjakke BikBok

Resten av kvelden tenkte jeg å ikke gjøre noen verdens ting, bortsett fra å tusle en liten tur på butikken for å kjøpe en liten fredagsgodt. Haha, noen ganger er lov med noe godt på fredager også, stemmer ikke det? Ha en fin kveld videre, så skrives vi igjen i morgen ♥

Hva synes du om antrekket?

- Sara 


#antrekk #outfit #ootd #dagensantrekk #klær #mote #fashion #skinnjakke #skjorte #ruter #nike #rødelepper 

Lansering: Bik Bok by Lene Orvik

 • 14.11.2014 kl. 13:28

God helg! Har dere noen fine planer for helgen deres? Jeg tenkte å ta det veldig rolig og slappe av litt før neste uke braker løs med fullt kjør. Det skjer noe stort sett hver dag, så det er bare å gjøre seg klar! Nå var det egentlig noe annet jeg skulle vise dere, nemlig bildene fra gårsdagens kolleksjonlansering. Lene Orvik hadde jo lansering av sitt kolleksjonssamarbeid med Bik Bok i går så Bik Bok Karl Johan var pyntet til fest, Lene var der, det var goodiebags og herlige søtsaker. En perfekt avkobling på en vanlig torsdag! Håper dere liker bildene ♥

Fine Lene Orvik ♥

Marthe! ♥

Villaperlesukker sto for søtsakene. Makronene var supergode med et syrlig fyll i midten, og vaniljekjeksene hadde bilder av Lene på seg. Veldig kult!

Disse skoene er såå fine! 

Det var veldig koselig å dra med Marthe i går, vi har jo ikke sett hverandre på evigheter! Det var derfor veldig hyggelig å catche up litt, og allerede på tirsdag treffes vi igjen, da skal vi på Ylvis sammen. Gøy! Nå tenkte jeg å komme meg ut av pysjen og rydde litt hjemme her. Det er koselig å starte helgen med ryddig leilighet så da får jeg bare brette opp ermene. Håpe dere får en fin fin fredag ♥

Hva synes du om bildene?

- Sara 


#mote #fashion #klær #bikbok #leneorvik #leneorvikbikbok #kolleksjon #lansering #villaperlesukker #makroner #oslo 

Antrekk: Haaning & Htoon

 • 05.11.2014 kl. 20:00

God kveld ♥ Nå er det superlenge siden jeg har tatt antrekksbilder, så i dag fikk jeg lyst til å gjøre det igjen. Det frister så lite å dra med seg kameraet ut når det øser ned så da må man passe på når solen for en gangs skyld dukker opp. Genseren jeg har på meg er den fine jeg viste frem til dere for litt siden fra Haaning & Htoon. Den er så god nå på høsten! Håper dere liker bildene ♥

Genser fra Haaning & Htoon // Bukse fra H&M // Kåpe fra Mary-Kate og Ashley Olsen for BikBok

Nå skal vi nyte skikkelig gode hjemmelagde kjøttkaker med hjemmelaget brun saus! Nam, vi fikk med oss både kjøttkaker og kraft fra mamma i helgen så nå skal vi kose oss ♥ Håper dere får en fin kveld videre!

Hva synes du om antrekket?

- Sara 


#mote #antrekk #fashion #outfit #dagensantrekk #ootd #klær #haaninghtoon 

Oktoberfest: Nellyfavoritter

 • 26.10.2014 kl. 18:26

God kveld ♥ Har dere hatt en fin helg? Jeg feirer som sagt bursdagen til mamma og bestemor i dag men her kommer det et lite pip. Siden det pleier å bli en del festligheter nå som det nærmer seg julebordsesong har jeg satt sammen en liten kollasj med noen fine kjoler og litt tilbehør som kan brukes på fest. De har et veldig fint utvalg av kjoler i alle prisklasser på Nelly om dagen så det er bare å ta en titt. Her er noen av mine favoritter ♥

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER 17. HER 18. HER 19. HER 20. HER 21. HER 22. HER

Var det ikke mye fint her? Jeg kjenner jeg gleder meg til å dra på meg finstasen og de høye hælene snart igjen! Men nå får jeg runde av her, dere får ha en fin kveld videre så snakkes vi til ny ukestart i morgen!

Fant du noe du likte?

- Sara 


#mote #fashion #klær #nelly #fest #festklær #pary #partyantrekk #inspo #kjoler #julebordsesong #inspirasjon 

My latest Sobazaar boards

 • 23.10.2014 kl. 09:01

Hei alle fine ♥ Noen som begynner å bli klare for helg? Denne helga blir ganske innholdsrik for min del, jeg og gruppe fra klassen skal ha en flerkameraproduksjon av en konsert på fredag. Så drar jeg hjem på lørdag og feirer bursdagen til mamma og bestemor på søndag. Det blir koselig ♥ 

Nå skal jeg straks på skolen hvor vi skal planlegge flerkameraproduksjonen etterfulgt av forelesning. Og i kveld skal jeg på sminkekurs! Puh, det er mye skjer, men det er så gøy! Før jeg går i vei til skolen tenkte jeg bare å dele noen av mine Sobazaar-boards med dere. Jeg tipset dere om denne appen for en tid tilbake og det er så gøy å pulse med! Sjekk gjerne ut nettversjonen her. 

Rosa pasteller, sukk! Hvem liker vel ikke duse rosatoner? Hvis fargen blir litt for sukkersøt for deg blir looken litt røffere hvis du kombinerer det med sorte elementer, gjerne skinn. Jeg skulle ønske de rosa skoene på bildet til venstre bare fant sin vei inn i garderoben min på egenhånd!  

Den blå skjorten fra H&M gikk jeg til innkjøp av selv tidligere i høst og den har blitt en av favorittene mine. Den er veldig basic, og derfor utrolig lett å kombinere med andre plagg. 

De to siste boardsene er kanskje litt mer høst-inspirert enn de første. Jeg har faktisk begynt å ønske meg en stor sort hatt i det siste, og det kommer fra ei som aldri har likt hatt verken på gutter eller jenter! Den på bildet over er ganske kul og jeg tror jeg snart er kurert fra "hattefrykten" min. Skinn er veldig populært i høst og skinnbuksen i bildet til høyre er så kul! Igjen et helt enkelt plagg, men med mange kombinasjonsmuligheter!

Det skumle med å sitte å lage sånne boards er at man oppdager hundre nye ting man skulle hatt i garderoben sin. Garderoben som allerede har nok klær til å kle en liten landsby! Hehe, det gjelder derfor å ha litt selvdisiplin! Men nå får jeg komme avgårde her, pliktene kaller. Ha en kjempefin dag alle sammen ♥

Fant du noe du likte?

- Sara 


#mote #fashion #klær #sobazaar #stil #trend #skinn #pumps #boots #cardigan #hatt #skjote #print #inspo #inspirasjon #tips 

New in: Haaning & Htoon

 • 21.10.2014 kl. 14:57

Hei! For noen uker siden vant jeg billetter til motevisning med Haaning & Htoon i tillegg til en genser fra dem. Genser har ikke kommet før nå, men den kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt! Den er så varm og myk at den er helt perfekt nå som kulden begynner å melde sin ankomst. Og at den er i søt pastellfarge er heller ikke helt feil ♥

Jeg hadde bare lyst til å titte innom dere og vise frem den fine genseren, og selvfølgelig ønske dere en fin tirsdag. Hvis dere har lyst til å se mer fra Haaning & HtoonBilder kan dere se bilder fra visningen her. Vi skrives igjen litt senere ♥

Hva synes du?

- Sara


#mote #fashion #klær #genser #newin #HaaningHtoon #norsk #norskdesign #strikk #myk #høst #kos 

Alexander Wang X HM

 • 18.10.2014 kl. 20:30

Designsamarbeidet mellom H&M og Alexander Wang er det mange som har ventet på og tidligere denne uken fikk vi endelig se kolleksjonen i sin helhet. Alexander Wang er kjent for sin sporty stil og sporty er absolutt denne kolleksjonen også. Det blir litt i meste laget for min smak og jeg synes noen av plaggene blir litt for maskuline. Herreplaggene synes jeg kanskje fungerer litt bedre, det er jo bare fint med litt maskulint herretøy. Uansett. Her kommer noen bilder fra den nye kolleksjonen. 


Foto: Mikael Jansson.


Foto: Mikael Jansson.

Disse plaggene her vil nok aldri finne sin plass inn i min garderobe. Det første antrekket ser ut som en uniform av et eller annet slag, og genseren på nummer to blir for luftig igjen. Hanskene og luen på nummer tre skjønner jeg ingen ting av, men sports-bhen fungerer sikkert greit på trening. 


Foto: Mikael Jansson.

Jeg synes dog ikke alle at plaggene er helt krise, og her er det faktisk et par ting jeg kunne gått med selv. Genser til høyre synes jeg er ganske kul, den er enkel og passende for sesongen. Kjolen i midten er heller ikke så ille og kunne fungert greit til et julebord. Tilslutt synes jeg jakken til høyre er ganske kul, men uten det store beltet. 


Foto: Side 2

Klærne kommer ut i butikk den 6. november og vil ligge på 300-3000kr. Jeg vil nok ikke være blant de som står å dytter og presser foran i køen når denne kolleksjonen kommer i butikk, men jeg kommer nok til å sjekke den ut hvis ikke alt rives bort fra hyllene med en gang. 

Hva synes du om kolleksjonen? 

- Sara 


#hm #mote #fashion #trend #alexanderwang #alexanderwangxhm #designer #klær 

L´Oréals trendsetter: Semifinalebidrag

 • 06.10.2014 kl. 23:09

Dette innlegget kommer litt senere enn planlagt, det ble nemlig en del jobb med redigeringen av filmen, men her er mitt bidrag til L´ORÉAL PARIS sin trendsetterkonkurranse. Håper dere liker videoen og looken min! 

Hadde satt stor pris på om dere ville stemt på meg her ♥ Del gjerne innlegget videre!

- Sara 


#konkurranse #avstemming #loreal #lorealparis #trendsetter #trendsettersearch #sminke

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.no

NLY Trend-favoritter

 • 27.09.2014 kl. 20:28

God lørdagskveld! Har dere hatt en fin lørdag? Jeg har kost meg masse med Vilde i dag! Det var markedsdager på Karl Johan, så vi måtte nærmest smyge oss rundt på rekke for å komme frem. Kos var det uansett, vi fikk både i oss litt kaffe og frozen yogurt. Noen julegaver ble også med hjem, så jeg er superfornøyd! Etter jeg kom hjem har jeg vindusshoppet litt på nett. Nelly har 25 % rabatt på alt fra NLY Trend så da måtte jeg sjekke det ut. Her er mine favoritter! 

Inneholder annonselenker

Sort kjole // Jumpsuit // Blå kjole // Hvit genser // Rosa fluffy genser // Rosa genser // Hvit skjorte // Boyfriend jeans // Boyfriend jeans // "Skinnbukse"

Det var mye fint å velge mellom både til hverdags og til fest hos Nelly nå! Boyfriend jeansene og den hvite skjorten sikler jeg aller mest på og skulle gjerne klikket hjem alle tre! Men jeg får nok beherske meg litt! Hehe. Nå står kinodate med Matias for tur, så jeg vil bare ønske dere en riktig fin kveld videre ♥

Har du noen favoritter?

- Sara 


#nelly #nly #nlytrend #klær #mote #shopping #fashion #favoritter #nellyfavoritter #rabatt #tilbud 

When in doubt wear red

 • 24.09.2014 kl. 16:49

God lillelørdag dere! Har dere hatt en fin dag til nå? Min dag har bestått av skolearbeid, men nå var det på tide med en pause! Har dere fått med dere konkurransen L´ORÉAL har gående nå? Man melder seg ved å lage et blogginnlegg med en look som passer til ukens tema, og denne uken var det red carpet som var temaet. Da måtte jeg bare slenge meg på, for jeg sier jo ikke nei til litt glitter og glam her på bloggen! Så her kommer mitt bidrag til temaet red carpet. 

Øredobber // Armbånd // Sko // Kjole // Øyenskygge // Maskara // Eyeliner //  Blush // Foundation 

Hvis jeg skulle gått på rød løper ville jeg mest sannsynlig gått for en rød kjole. Rødt er veldig elegant, også går det aldri av moten. Av sko ville jeg enten gått for noen sorte eller nude pumps,  Hvis kjolen har pynt slik som den på bildet over ville jeg holdt tilbehøret veldig enkelt, men kanskje et par fine øredobber og et smalt armbånd hadde passet til.

Når det kommer til sminke ville jeg gått for noe som ser litt naturlig ut. Jenta i kollasjen har både en nydelig håroppsats og veldig fin sminke, så jeg ville prøvd å kopiere looken hennes. I kollasjen har jeg samlet et forslag til sminkeprodukter som kan brukes, alt er fra              L´ORÉAL.

Hva synes dere om looken?

- Sara 


#loreal #trendsetter #lorealtrendsetter #konkurranse #redcarpet #mote #fashion #rødløper #glamorøs #kjole #langkjole #elegant

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.no

Brukte klær ikke bra nok?

 • 21.09.2014 kl. 18:50

Da jeg var på loppemarked for et par helger siden overhørte jeg to mødre hvor den ene fortalte at datteren hennes ikke ville gå med brukte klær kjøpt på loppemarked. Det var ikke det at hun selv ikke synes klærne var fine, men vennene hennes godtok ikke at hun brukte klær som andre hadde eid før henne. Stopp en halv! Blir man ikke godtatt i vennegjengen hvis man går med brukte klær? Jeg håper virkelig ikke disse holdningene er gjeldene for majoriteten av barn og unge i dag?  


Bilde lånt fra Trade Day sin Facebookside. 

Selv har jeg alltid vært heldig og fått lov til å være med på loppemarked og det lærte meg tidlig at man ikke trenger å kjøpe alt nytt. Jeg husker jo at det var noen i klassen min på barneskolen som aldri ville handlet klær på loppemarked, men det var aldri sånn at man ble utestengt hvis man gjorde det heller.


På første bildet  er toppen kjøpt brukt på Facebook, skjorten er fra Fretex, mens vesken og skoene har jeg byttet til meg på Trade Day. På bilde nummer to er kjolen fra Trade Day og blazeren fra loppemarked. Og på det siste er toppen og jakken fra loppemarked, smykke er kjøpt brukt av ei venninne. 

Nå som jeg har blitt voksen handler jeg fortsatt masse på loppemarked og det er jeg ikke annet enn veldig stolt over. Hvorfor skal jeg kjøpe helt nye klær hver gang når det finnes like fine ting brukt? Man sparer både miljøet og lommeboken ved å kjøpe brukt, samtidig som man ofte finne helt unike plagg som du ikke får tak i på de vanlige kjedebutikkene.

Vi lever dessverre i et bruk og kast-samfunn og det håper jeg vi klarer å snu snart. Det må selvfølgelig starte med de voksne, barn har jo ingen forutsetning for å mene at brukte klær ikke er gode nok. Så dette er holdninger som smitter over fra de voksne og det synes jeg er veldig trist.

Hva synes du om at enkelte barn har slike holdninger?

- Sara 


#ombruk #gjenbruk #vintage #loppemarked #fretex #tradeday #klær #mote #fashion 

Sobazaar - your daily fashion fix

 • 18.09.2014 kl. 17:14

Hei og god torsdag! Nå sitter jeg her å nesten dubber av i sofaen, etter litt for få timers søvn i natt hadde det vært herlig med en liten power nap nå, men jeg skal prøve å holde øynene åpne. Jeg har holdt foredrag på skolen i dag, og som alltid gruer jeg meg veldig til det. Heldigvis gikk det helt greit, og det er så godt å være ferdig med det! Nok om det! Tiden jeg har vært hjemme har jeg brukt på å teste ut den nye fantastiske appen Sobazaar og jeg er allerede frelst! For en genial liten sak ♥

1. Slik ser profilen min ut, man logger inn med Facebook så forsidebildet og profilbildet kommer derfra. 2. Her setter du sammen kollasjer. 3. En enkel kollasj jeg satte sammen ista. 

Sobazaar er en mote-app hvor du kan lage dine egne inspirasjonsboards med klær du liker. Du kan favorisere plagg, følge andre brukere og ikke minst kjøpe plaggene du liker rett fra appen. Jeg elsker å sette sammen og se på andres inspirasjonskollasjer og ofte lurer jeg på hvor plaggene er fra. Denne appen har gjort alt veldig enkelt for deg og gir deg muligheten til å handle med en gang du ser noe snacks! De har allerede et stort utvalg av merker i appen, alt fra BikBok til Michael Kors. Og det blir helt sikkert bare fler og fler etter hvert! 

1. Enda en kollasj jeg har laget. 2. Hvis du ser noe du liker klikker du på det, og da kommer du hit. Du får se butikken, prisen og har muligheten til å kjøpe varen. 

Sobazaar til iPhone kan du laste ned her. Jeg fant ingen versjon tilgjengelig for Android, men du kan også bruke Sobazaar på nett. Sjekk de gjerne ut på Instagram også for masse herlig inspirasjon!  

Har du testet ut Sobazaar enda?

- Sara 


#mote #fashion #sobazaar #app #moteapp #iphone #kollasj #klær #tips 

Antrekk: 07.09.14

 • 07.09.2014 kl. 15:59

Hei! Nå braker det snart løs med bursdagsfeiring her, men først ville jeg bare titte innom med dagens antrekk. Jeg har valgt et par helt enkle plagg i dag og pynter det opp med et stort smykke. Jeg liker så godt fargekombinasjonen av rødt og blått/turkis så da ble det sånn i dag. Hope you like it! 

Topp fra loppemarked // Smykke fra CMYK // Bukse fra h&m // Jakke fra loppemarked 

Haha, alle poseringer fungerer ikke like bra!

Nå kommer bursdagsbarnet hvert øyeblikk og da blir det kyllinggrateng. Det lukter helt himmelsk her, så jeg tror den er veldig god! Jeg har tatt bilder underveis i dag så dere får oppskrift i morgen! Etter bursdagen vender vi nesen hjemover igjen etter et par koselige dager her i Åmot. 

Hva synes dere om antrekket?

- Sara 


#antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #klær #dagensantrekk #dagensoutfit #rød #kamel #loppemarked #statementsmykke #bursdag

Høstens nøkkelplagg

 • 01.09.2014 kl. 19:01

Nå har vi akkurat bikket september, de varme sommerdagene færre og færre, og jeg tror vi bare må innse at høsten er her. Denne sommeren har vært fin, men jeg er veldig glad i høsten så nå skal jeg ta den i mot med åpne armer! Når en årstid skifter gjør også motebildet det. Jeg har et ganske avslappet forhold til mote og føler ikke at jeg har en bestemt stil, men høsten er kanskje den årstiden jeg liker best motemessig, så derfor tenkte jeg å vise dere noe av det jeg ser på som høstens nøkkelplagg. Jeg er så klart ingen moteekspert, så dette er bare mine meninger. 

Inneholder annonselenker

Strikk 

Strikk kommer tilbake år etter år, fordi det varmer godt og fordi det kan mikses med så mye forskjellig. Og i år gikk det mye i strikk fra topp til tå på motevisningene, men personlig synes jeg ikke det er så fint. Når det er sagt synes jeg en god strikket genser eller en cardigan er et absolutt must å ha i skapet fremover. Jeg er helt forelsket i gråtoner om dagen, men militærgrønn er også veldig populært i år. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Blondetoppen 

Selv om det er høst skal vi jo ikke slutte å pynte oss, og en ting jeg har fått øynene opp for den siste tiden er blondetoppen. De dukker opp både her og der i butikkhyllene om dagen og jeg går rundt å sikler! De er jo så fine og kan for eksempel brukes under en varm cardigan eller en blazer for en mer sofistikert stil. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER

Yttertøy: kamelfarget kåpe 

Store gode kåper er supegodt å pakke seg inn når den kalde høstluften kommer og i år bør den i følge ekspertene være kamelfarget. Jeg liker den fargen godt, den er klassisk og går til alt, men jeg kommer nok også til å hente frem min gode gråe fra i fjor. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 

Flanellskjorten

Jeg tror flanellsskjorten er et av de plaggene jeg forbinder mest med høsten! De er så gode å gå i og 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6.HER 

Andre ting som kan være greit å ha i garderoben om høsten er en skinnbukse, en skinnjakke og et stort skjerf. Ponchoen er også veldig populær i høst og kommer i alle mulige farger og mønstre. Det plagget tror jeg ikke jeg kler, men da jeg var på loppemarked på lørdag kapret jeg meg en fin kamelfarget kåpe som jeg har fjernet skulderputene på. Nå mangler det bare å bytte knapper så har jeg den perfekte kåpa. En blondetopp driver jeg også å skal lage meg, så begge disse prosjektene blir en del av denne månedens mål (les forrige innlegg med målsettinger her). Men nå skal jeg komme meg avgårde på ukens første treningsøkt! Ha en fin kveld videre.

Har du et favorittplagg for høsten?

- Sara


#høst #mote #fashion #høstmote #nøkkelplagg #klær #skjorte #flanellsskjorte #kåpe #jakke #blonder #blondetopp #strikk #strikkegenser #cardigan #ullgenser #trend #trender 

Anbefaling: SmartBuyGlasses

 • 29.08.2014 kl. 20:17

Nå er vel de fleste enige i at sommeren er over for denne gang, men det betyr ikke at vi trenger å legge solbrillene på hylla. Solbriller bruker jeg året rundt, og det er like viktig å beskytte øynene sine mot solen på sommeren som om høsten og vinteren. Så derfor vil jeg vil tipse dere om en veldig fin nettside som selger både briller og solbriller på nett. SmartBuyGlasses heter de, og er en av verdens største leverenadør av designerbriller og solbriller på nett.

Sponset produkt

Hver gang jeg har kjøpt meg solbriller tidligere har det vært fra H&M, Glitter eller lignende steder fordi prisen er så lav. Men jeg har ikke tall på hvor mange par jeg har ødelagt, så pris og kvalitet henger helt klart sammen når det kommer til solbriller. Nok om det, over ser dere solbrillene jeg valgte. Jeg måtte gå for disse klassiske Ray-Ban Wayfarer! De er så fine, og jeg tror Matias er glad for å ha sine for seg selv fremover. Sjekk ut alle solbrillene deres fra Ray-Ban her.

SmartBuyGlasses har mer enn 180 forskjellige merker å velge mellom og prisene er fra 475 kr. Det er med andre ord godt utvalg til en veldig overkommelig pris. Brillene jeg har på bildene over her koster 886kr. Og hvis dere lurer på om brillene de selger er ekte, så ja, de er selvfølgelig det. Brillene kom raskt frem og jeg fikk veldig god informasjon på mail om hvor brillene befant seg til en hver tid. De ble til og med levert på døren, og det beste av alt er at frakten var gratis!

Du har alltid 100 dagers bytterett på brillene sine og 2 års garanti. En annen ting jeg har bitt meg merke i er at de har en fin ordning som de kaller for kjøp en, gi en. Det går ut på at for hvert solgte brillepar gir de bort et par til noe som trenger det. Sammen med Unite For Sight har de til nå delt ut briller til en verdi av over 9 millioner kroner! Det synes jeg er et godt tiltak som fortjener skryt!  

Alle som bestiller briller hos dem får med et gratis rensesett til en verdi av 150 kr. Der følger det med rensevæske, klut og en skrutrekker du kan stramme de små skruene med. 

Jeg er veldig fornøyd med de nye solbrillene mine og vet at de kommer til å bli brukt mye! Lik gjerne Facebooksiden deres for nyheter og konkurranser. 

Har du handlet fra SmartBuyGlasses før?

- Sara 


#smartbuyglasses #solbriller #sunglasses #designerbriller #designersolbriller #rayban #wayfarer #anbefalelse #anbefaling #shopping #nettshopping 

Sherri Hill pop-up event

 • 29.08.2014 kl. 14:32

God helg dere! I går kveld var Vilde og jeg på Sherri Hill pop-up event på Majorstua og fy så mye fint det var der! Sherri Hill selger de vakreste kjoler i alle farger og fasonger. Og selve stedet for eventet var en drøm! De hadde lånt fine, lyse lokaler av Hancokc og alt var så forseggjort. Det var et skikkelig jentete evnet med nydelige kjoler, muligheten for å bli sminket, smoothies og masse rosa detaljer. Me like! Det ble nok ingen kjole på meg i går da prisene ikke helt passer inn i min lommebok, men jeg vet i hvert fall hvor jeg skal se hvis jeg trenger en sånn kjole noen gang! 

Hvor nydelig er ikke denne kjolen her? 

Litt bobler i glasset ♥

Fine goodiebags til alle! De hadde fått inn flotte sponsorer, blant annet Elle, Makestyle og Makeupstore.

Søting ♥

Ja takk, jeg tar gjerne en sånn bryllupskake den dagen jeg gifter meg! I vinter starter de opp med brukekjoler i tillegg til alle de andre selskapskjolene sine, og det gleder jeg meg til å se! Jeg tror de kan få frem giftesyken hos de fleste jenter ♥

Etter vi hadde vært her en stund tok vi turen på Espresso House for litt mer skravling og kaffedrikking. Det er alltid koselig å være med Vilde, men vi skulle jo helst hatt med Anna også! Heldigvis er det ikke så altfor lenge til hun kommer på besøk en tur og da skal vi tre kose oss glugg i hjel sammen ♥

Var det noen fler som var innom i går?

- Sara 


#sherrihillnorge #sherrihillnorge2014 #popup #popupevent #event #oslo #majorstua #shopping #mote #fashion #kjoler #drømmekjolen #prinsessekjole #rosa #smoothie #froosh #elle #ghd #makeupstore #makestyle #hancokc #harneyandsons #batiste #goodiebag

Emmy-kjolene 2014

 • 27.08.2014 kl. 13:23

Tidligere denne uka gikk Emmy av stabelen, og som alltid tar kjolene på den røde løperen mye av oppmerksomheten. Personlig synes jeg ikke det var veldig mange wow-kjoler i år, men jeg har funnet frem til de 6 jeg liker best. Og så har jeg selvfølgelig valgt ut de 6 jeg liker minst! Jeg har på ingen måte planer om å ta over jobben til Jan Thomas som motepoliti, men det er gøy å bedømme kjoler. 

1. Sibel Kekilli 2. Kelly Osbourne 3. Uzo Aduba

Det var mye rødt å se i år, og jeg likte begge disse røde kjolene godt. Den første er ganske enkel, men jeg falt for magebeltet som gjorde kjolen mer spennende. Den siste er veldig klassisk i formen, men den satt som et skudd på Uzo Aduba og ble en av favorittene mine i år. Kelly Osbourne sin kjole har flere magasiner dømt som en av de styggeste i år, men jeg synes faktisk den var veldig fin. Den sitter helt perfekt til henne, og fungerte godt samen med det lilla håret. 

1. Heidi Klum 2. Lizzy Caplan 3. Sarah Hyland

Kjole nummer en er igjen veldig enkel, men jeg likte godt det lille slepet, og ryggpartiet. Den svarte delene av kjole nummer to er fin i seg selv, med åpning på siden og med det hvite slepet ble den helt nydelig! Det siste antrekket var jeg litt i tvil om jeg likte helt fordi skjørtet var så stort og bulkete på noen av bildene. Men jeg endte opp med å like det, fordi det skiller seg ut fra resten. 

1. Betsy Brandt 2. Allison Janney 3. Lena Dunham 

Jeg føler meg alltid litt slem når jeg skal dra frem de som er dårligst kledd, men noen må jo få den tittelen og. Det ser ut til at Betsy Brandt har gått å funnet seg en gardin og bare surret seg rundt i den, ikke veldig fint! Kjole nummer to hadde kanskje vært fin hadde det ikke vært for den store sløyfa midt på! Det er vel kanskje ingen overraskelse at Lena Dunham havner her, hun har jo litt spesiell klessmak. Og dette ble altfor sært for min smak!

1. Sarah Paulson 2. Teyonah Parris 3. Gwen Stefani 

Jeg vet ikke helt hva jeg skal si om den første her en gang! Kjole nummer to kunne kanskje vært reddet om det store slepet ikke hadde vært der. Og selv om Gwen Stefani ser veldig bra var ikke dette antrekket her helt i min gate. 

Det var da mine meninger om årets Emmy-kjoler. Er vi enige om noe? Om litt skal jeg møte Vilde for å gå på blåbærtur. Håper det er noe blåbær igjen, hvis ikke får vi oss sikkert en fin tur ♥

Hva synes du om årets kjoler? 

- Sara 


#mote #fashion #kjole #gallakjole #emmy #emmyawards #kjoler #rødløper #motepoliti 

Outfit: black and army

 • 23.08.2014 kl. 14:37

Hei søtinger! Nå er det like før vi skal opp til oldemor for å feire hennes 91 år og i den anledning tenkte jeg å poste dagens antrekk. Jeg går for gjenbruk og har samme antrekk som jeg brukte på motevisningen for Haaning & Htoons. Jeg likte det veldig godt og synes det er akkurat passe pyntet og kult. Håper dere liker antrekket og at dere får en nydelig lørdag ♥ 


Body fra h&m // Bukse fra h&m // Jakke fra Nelly // Sko fra Bianco 

Denne bodyen fant jeg frem fra skapet nå nylig og den har raskt blitt en favoritt! Den er så enkel  men samtidig veldig fin og kan brukes både til fest og hverdags. Tror jeg må begynne se etter bodyer i andre varianter også for det er virkelig et plagg jeg liker godt. Men nok body-prat, jeg må pakke sammen her, etter bursdagen går nemlig turen til bestemor og bestefar. Der blir jeg til i morgen og det skal bli så kos ♥

Hva synes dere om antrekket?

- Sara 


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #army #armyjakke #body #hm #bianco #lørdag #klær 

Haaning & Htoon SS15

 • 22.08.2014 kl. 13:02

Hei hei! Er det flere enn meg som er klare for helg eller? Jeg skal nok en gang hjem til mamma for helgen, vi skal nemlig feire oldemor som ble 91 år i går ♥ Det har det vært mye reising frem og tilbake i det siste, så nå skal det bli godt å ta det rolig noen helger fremover, men nok om det! Da jeg satt på skolen i går fikk jeg plutselig en mail om at jeg hadde vunnet en konkurranse på Side2-bloggen, og premien var 2 billetter til Haaning & Htoons vår- og sommerkolleksjon for 2015 (og en fin genser).  Det ble litt kort varsel, men flotte Ida ble med meg! Det var veldig gøy å få være med på noe sånt, men jeg tror både Ida og jeg fant ut at det var litt stivt for oss. Klærne likte jeg dog veldig godt! Jeg hadde ikke hørt om merket før så jeg hadde ingen anelse om hva som ventet oss, men jeg ble veldig positivt overrasket, og ønsker meg flere av plaggene selv! Men dere vil kanskje heller ha litt bilder enn å sitte å lese om det? Enjoy! 

I det ene rommet sto en prosjektor og viste frem skisser fra designerne. Før selve visningen fikk vi også se en dans her inne, men jeg havnet bak et par høye folk så det ble ingen bra bilder. 

De to flinke designerne til høyre. 

Elsker armene på denne skjorta ♥

Kjolen i midten var utrolig fin, enkel og elegant. 

Og her er alle de flinke modellene og begge designerne samlet! 

Det som skulle bli en vanlig torsdag med en svett spinningtime ble isteden en morsom kveld med mote og hyggelig samvær. Det gjorde ingenting det altså, hehe! Men nå må jeg pakke litt og finne ut hva jeg skal ha på meg i bursdagen. Vi skrives mer senere i dag ♥

Hva synes dere om klærne, har dere en favoritt?

- Sara 


#mote #ss15 #fashion #visning #motevisning #haaninghtoon #sommer #vår #oslo 

Oslo trend: Eva Festivalen

 • 16.08.2014 kl. 18:56

Hei igjen! Denne uken har avtagerne etter Oslo Fashion Week, Oslo Trend holdt på i Oslo. De har hatt mange spennende visninger, pop up stores og workshops. Jeg har ikke deltatt på noe, for jeg tenkte ikke over at man måtte melde seg på via mail i forkant på de fleste arrangementene! Men men, da husker jeg det til neste år! I går fikk jeg dog tatt meg en liten tur innom Eva Festivalen. Det ble ikke lange turen for jeg dro alene, i tillegg til at jeg skulle hjem til mamma i går og ble hentet. Men en liten tur ble det og her kommer noen bilder!

Hvor kul er ikke denne veggen? I bakgården her har mange av ukens arrangement funnet sted og inne i lokalene har de pop up stores. 

Kunst?

Kreativ løsning! 

Eva Festivalen er i regi av frisørkjeden Eva og Adam og de var selvfølgelig på plass. Her kunne man style håret sitt gratis om man ville. De delte også ut goodiebags med Redken-produkter. Gleder meg til å prøve de ut!

Det var bildene jeg rakk å ta. Jeg dro før musikken startet dessverre, men jeg er sikker på at det ble en bra kveld. Neste år skal jeg i hvert fall være litt tidligere ute med å melde meg på ting, det er så gøy å gå på visninger. Jeg har jo bare vært på en da, den gangen Jenny Skavlan hadde visning for sin bikinikolleksjon. Det ga mersmak i hvert fall! Men nå får jeg runde av, dere har sikkert bedre ting å gjøre i dag enn å sitte inne å lese bloggen min! Jeg skal i hvert fall kose meg på innflytningsfest. Ha en fin kveld dere ♥

Var du på noen av arrangementene?

- Sara 


#oslotrend #oslo #trend #fashion #mote #moteuke #fashionweek #evaogadam #evafestivalen

#meandmyneverdenim

 • 14.08.2014 kl. 08:52

God morgen! Nå sitter jeg her med en kopp kaffe for å prøve å våkne litt før jeg trasker avgårde til skolen. Å plutselig skulle stå opp 8.30 er ikke bare bare, selv om 8.30 faktisk ikke er SÅ tidlig! Haha, jeg får bare venne meg til det for nå er siste året av bachleoren offisielt i gang! Det er forresten en veldig skummel tanke, om et år skal jeg være god nok innen medier og kommunikasjon til å gå ut i jobb! Nei, det får vi ta en annen gang, nå skal jeg nemlig vise dere noen bilder fra gårsdagens BikBok-event. Never Denim lanserte som sagt en ny kolleksjon i går, og da måtte det feires med kundekveld! 

Det er helt greit å shoppe når man kan drikke kaffe og spise makroner mellom slagene! 

Butikken er full av søte pasteller, blomstermønster og myke materialer. 

Grab a magazine ♥

Det var en morsom kveld i går, gøy med litt hverdagsluksus! Også var det litt stas å se Anette Haga, som er en av jentene som fronter denne kampanjen. Og fy søren så pen hun er! Det var selvfølgelig tilbud på hele butikken, så jeg fikk med meg et par (planlagte) godbiter hjem. Jeg tenkte å lage en innkjøpsvideo fra sommeren en av de nærmeste dagene, så  da kan jeg jo vise det jeg kjøpte der også. Planen var jo å lage en innkjøpsvideo fra Finland, men der ble det ikke mye shopping så da tar jeg like gjerne hele sommeren. Men nå får jeg nesten komme meg avsted her! Jeg har 6 timer på skolebenken foran meg og i kveld er det spinning igjen, så jeg er ikke sikker på om jeg rekker innom her igjen i dag. Hvis ikke vil jeg bare ønske dere en riktig fin torsdag ♥

Når begynner du på skolen igjen?

- Sara 


#shopping #shoppingevent #bikbok #bikbokkarljohan #meandmyneverdenim #neverdenim #oslo #event 

Outfit: comfy and simple

 • 13.08.2014 kl. 18:03

Hei igjen ♥  Håper onsdagen har behandlet dere bra så langt? Jeg har bare puslet med småting i dag, handlet litt mat og forberedt med mentalt til skole i morgen. Haha, det er ikke rare forberedelsen som kreves, vi har én skoledag i uka, så det skal nok gå veldig fint! Jeg må nok prøve å finne meg en jobb i løpet av høsten så jeg ikke flyr på veggene hjemme her. Men nok snakk, her kommer kveldens antrekk. 


Body fra H&M // Skjorte fra Fretex // Bukse fra H&M // Mobilveske fra Trade day // Ringer fra Primark // Sko fra Nike 

Siden det er lansering av en jeanskolleksjon regner jeg med at det er innafor med et enkelt antrekk som dette. Det her er i hvert fall superkomfortabelt og jeg likte det. Planen er å sykle ned til sentrum da er det god å ha på seg noe enkelt. Ha en kjempefin kveld videre alle fine ♥ Vi skrives mer i morgen!

Hva synes dere om antrekket?

- Sara 


#bikbok #event #antrekk #outfit #ootd #dagensantrekk #mote #fashion #klær 

Back to school: outfit inspiration

 • 11.08.2014 kl. 11:43

God mandag! Jeg tror det aldri har vært så deilig med mandag som i dag ♥ Dette føler jeg blir en frisk start på flere områder, jeg har startet dagen med en sunn frokost, i kveld skal jeg på spinning og bloggen oppdateres før langt utpå dagen for en gangs skyld. Det kjennes herlig å være back on track og forhåpentligvis vil det fortsette sånn fremover. Og nå som hverdagen begynner å innhente de fleste av oss tenkte jeg det var på sin plass med litt antrekksinspirasjon til første skoledag (eventuelt første jobbdag). Så her har jeg satt sammen tre forskjellige antrekk i Polyvore, håper dere liker de ♥

Back to school #3

Jeans ♥ VeskeToppSko ♥ 

Dette antrekket er ganske avslappet med løse boyfriend jeans, lyse farger og lite tilbehør. Jeg falt helt for den fargen på Michael Kors veska, men den viste det seg å være vanskelig å finne butikker som har. Rart, den er jo så fresh! 

Back to school #1

Bukse ♥ NeglelakkSolbrillerDataveskeLeppestiftCardiganTopp

Dette antrekket blir litt mer jentete igjen, med en myk og deilig cardigan og rosa detaljer. Hvis jeg skulle gått med ett av disse antrekkene første skoledag tror jeg det hadde måttet bli dette her, fordi det er så comfy og feminint på en gang. 

Back to school #2

KjoleVeskeHårstrikkSolbrillerSandaler

Så ville jeg ha med et litt mer pyntet antrekk, for mange liker jo å pynte seg litt på første skoledag. Denne kjolen her er helt enkel og passer absolutt til hverdags, og med flate sandaler og en enkel hestehale synes jeg man trygt kan gå for denne looken på skolen. Og fargen på kjolen er jo bare nydelig! 

Da håper jeg dere har fått litt påfyll på inspirasjonsfronten, jeg vet i hvert fall med meg selv at jeg alltid sliter med å finne ut hva jeg skal ha første skoledag. I fjor mener jeg å huske at jeg hadde en army jakke på meg, det må nok ha vært litt kjøligere på denne tiden i fjor for det frister ikke veldig å dra på seg den jakka nå! Men jeg finner nok noe å ha på meg likevel. Ha en fin dag så lenge dere ♥

Hvilket av antrekkene er din favoritt?

- Sara 


#mote #fashion #inspirasjon #inspo #outfit #antrekk #outfitinspo #backtoschool #klær #polyvore 

Ebay wants

 • 05.08.2014 kl. 14:22

Hei og god tirsdag! Tidligere i dag skulle jeg inn på Ebay for å kikke etter et par ting, men ble som alltid sittende å søke rundt på alt mulig annet rart. Og som alltid fant jeg masse fint jeg fikk lyst på. Denne gangen tenkte jeg å lage et lite innlegg med tingene jeg fant, kanskje dere finner noe nytt til garderoben også ♥

Denne søte playsuiten her koster bare 48 kroner og jeg synes den var like fin i hvit som i sort. Den kunne kanskje kledd et belte på midten, men det kan man jo bare legge til selv om man ønsker. 

Er ikke denne kjolen fin? Kjenner jeg får lyst til å klikke hjem alle fargene for de er så fine alle sammen. Jeg får kanskje la vær å gjøre det, men når kjolen ikke koster mer enn 63 kroner hadde det ikke tatt en for stor del av lommeboken heller.

Denne kjolen er veldig annerledes enn de andre, men jeg synes denne her var så søt. De blå detaljene var så fine, og selv om den bare koster 78 kroner synes jeg den ser mye dyrere ut. 

Helt tilslutt må jeg bare ta med denne enkle kjolen her. Den var så enkel men likevel veldig fin, og jeg synes den like gjerne kan brukes til hverdag som til fest. Og 64 kroner er jo en helt overkommelig pris for en så allsidig kjole. 

Jeg kunne selvfølgelig tatt med mye mer i dette innlegget, men disse tingene får holde i denne omgangen. Jeg tenkte å fortsette å lage noen slike Ebay-innlegg fremover, for det liker jeg så godt å lese på andre blogger. Skjønner egentlig ikke hvorfor jeg ikke har tenkt på det før! 

Hva synes du om funnene?

- Sara 


#ebay #ebaywants #wants #shopping #mote #klær #kjoler #playsuit

Foodinspiration

 • 03.08.2014 kl. 12:12

God søndag dere! Nå står nok en ny uke for tur og om ikke lenge er høsten her og hverdagen tilbake. Om litt under to uker begynner skolen igjen for min del og da er det virkelig full skjerpings på kosthold og treningsfronten. Jeg hadde så mye motivasjon før sommeren kom, med nytt treningssenter rett i nærheten og det hele, men så kom sommeren. Og da sa det stopp! Den eneste treningen jeg har fått i sommer er et par gåturer, og det er selvfølgelig ikke bra. Men jeg klarer ikke finne motivasjon og inspirasjon til å trene hjemme. Det kalles kanskje latskap? Uansett, det skal bli SÅ godt å komme i gang igjen og med trening hører også et sunt kosthold med. Det har blitt litt mye is og godteri i sommer, men bortsett fra det så har jeg spist en del frukt og bær også. Maten ellers har heller ikke vært så usunn, men det er absolutt rom for forbedring og jeg kjenner at det trengs litt påfyll av inspirasjon på matfronten nå. Da var det bare rett inn på We heart it, og her er resultatet.

Jeg må jo si det frister mest å gafle i seg en stor grønn salat med en skål friske bær ved siden av etter å ha sett disse bildene. Og veldig snart er det bort med isen og late dager hjemme, og frem med treningsskoene og grønnsakene. Håper det er flere som er klare for en aktiv høst?

Hvordan har det gått med kosthold og trening for deg i sommer?

- Sara 


#mat #kosthold #sunt #suntoggodt #foodporn #foodinspo #inspo #matinspirasjon #femomdagen #frukt #frokost #lunsj #middag #sushi #bær #salat 

Inspo: festival outfits

 • 31.07.2014 kl. 18:13

Hei igjen! Hvis det er én ting jeg gjerne skulle gjort i sommer så er det å dra på festival, men det ble det dessverre ikke noe av. Neste sommer kanskje! Men selv om jeg ikke har vært på en eneste en av de mange festivalene selv så liker jeg veldig godt "festival-stilen". Nå er jo mange av festivalene over, men det er fortsatt et par igjen. Øya står blant annet for tur neste uke så da smir jeg mens jernet (fortsatt) er varmt og lager et par kollasjer med festivalinspirasjon. Jeg synes nå at dette er ting man like gjerne kan ha på seg ellers også, så det er vel innafor selv om vi akkurat har bikket august? Håper du finner noe du liker! 

Annonselenker

♥ Hårbånd herSko her Veske her  Armbånd her Kjole her 

Er ikke den kjolen søt? Den synes jeg faktisk er så enkel at man kan bruke den til hverdags hvis man vil. Men med det rette tilbehøret er den helt perfekt for festivaler. De sandalene er jo også helt nydelige, jeg ser bare for meg brune føtter med fransk manikyr i de her! Herlig!

Body nr. 1 her ♥ Body nr. 2 her  Body nr. 3 her  Shorts her  Sko her Solbriller her Kimono her   Hatt her 

Denne stilen er litt mer avslappet og praktisk anlagt. Hvis du skal bade er det bare å vrenge av seg shortsen så har du badedrakten klar. Det kan også være kjekt med en solhatt for å beskytte hår og ansikt mot solen. Jeg klarte ikke velge bare én body så da ble det hele tre stykker og jeg synes alle tre er kule på hver sin måte. 


♥ Topp her Skjørt her Hodetelefoner her Armbånd her Solbriller her  Sko her Ryggsekk her 

Denne stilen her er også ganske avslappet, men på en litt annen måte enn den over. Jeg falt helt for det armbåndet i mintgrønn og måtte bare lage en kollasj ut ifra det. Det ble jo ganske fint med matchende mintrønne Converse og ellers enkle plagg til. 

Det ble litt godt og blandede stiler her og jeg liker egentlig alle tre veldig godt. Neste år håper jeg at jeg får ut fingeren å drar på en eller annen festival. Hove hadde vært veldig gøy, og i år var det jo faktisk flere artister jeg kunne tenkt meg å sett! Men men, det er ikke så mye å gjøre med det nå! Uansett så håper jeg dere likte kollasjene og hvis dere ikke skal på flere festivaler i sommer håper jeg de kan være til inspirasjon likevel. 

Hva synes du?

- Sara 


#festival #mote #fashion #inspo #inspirasjon #kollasj #sommer #sommerinspo #sommerfashion #sommermote #antrekk #outfit

Outfit: dyrisk rosa

 • 25.07.2014 kl. 20:08

Så var det klart for den siste bursdagen denne sommeren, og i dag er det Mari som skal feires. Vi gikk på ungdomsskolen sammen og nå bor hun sammen med Tonje så det tror jeg kommer til å bli en hyggelig kveld! Innflytningsfesten som skulle vært sist helg ble forresten flyttet, hvis noen av dere har lurt på hvorfor det aldri kom noe antrekk detfra. Men nok om det, her kommer i hvert fall dagens antrekk. Det ble veldig enkelt i dag, med lite tlbehør, men jeg håper litt sterke farger gjør opp for det.

Body fra BikBok // Skjørt fra H&M // Jakke fra Vivikes // Hårbånd fra Ebay // Armbånd laget selv og fått i gave

Da håper jeg fredagskvelden deres blir helt super, jeg skal i hvert fall kose meg masse i dag! ♥

Hva synes du om antrekket?

- Sara 


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #bursdag #feiring #bursdagsfeirin #sommer #sommerantrekk #sommer2014

Bursdagsantrekk

 • 18.07.2014 kl. 16:16

Hei igjen! Har dere hatt en fin start på helgen? Jeg har bare vært hjemme, men nå står jeg på tur ut døren. Jeg skal nemlig til Hønefoss for å møte Anna og Vilde i dag. Vi skal spise ute og ta igjen litt skravling. Men før det må jeg jo vise dere gårsdagens antrekk! Jeg fikk den fine toppen med matchende neglelakk av mamma til bursdag så det måtte på i går. Jeg synes fargen på toppen går så bra til det smykket ♥

Topp fra H&M // Skjørt fra H&M // Smykke fra By Lopes

Håper dere liker bildene ♥ Men da får jeg komme meg avgårde her, vi skrives mer i morgen! 

Hva synes dere om antrekket?

- Sara 


#antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #oransje #bylopes #statementsmykke #sommerantrekk 

Antrekk: 13.07.14

 • 13.07.2014 kl. 18:14

Hei igjen! Nå er jeg på besøk hos moren til Matias, men jeg rakk å knipse noen antrekksbilder før jeg dro! Det ble ingen fin location i dag, men jeg regner med at verandaen duger?  

Topp fra New Yorker // Blazer fra Filippa K // Bukse fra H&M // Sko fra Jeffrey Campbell // Smykke fra CMYK 

Elsker dette nye kjedet her, det pynter opp ethvert antrekk ♥ Kjøpte det og et til av Tonje for en tid tilbake, det andre skal jeg ha på når jeg skal feire bursdagen min!

Ha en fortsatt fin kveld ♥

Hva synes du?

- Sara 


#antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #filippak #jeffreycambell #CMYK 

Crazy about coral

 • 05.07.2014 kl. 18:58

Hei igjen! Nå er jeg som dere vet i bursdag, men jeg har vært flink blogger og forhåndsinnstill et lite antrekksinnlegg til dere. Når man skal i bursdag er det vel obligatorisk med en antrekkspost og for en gangs skyld gjorde jeg litt mer utav det. Jeg kikket tilbake på mine tidligere og outfits her om dagen, og ikke bare er antrekkene kjedelige, men location er som regel alltid den samme. Så jeg prøver å fornye med litt på den fronten der, og starter med dette her. Håper dere liker det ♥


Kjole fra Vero Moda // Jakke fra Vivikes // Sko fra Bianco // Veske fra??

Jeg regner med at feiringen er godt i gang for vår del allerede, så da er det ikke annet å gjøre enn å ønske alle en kjempefin lørdagskveld! Vi skrives i morgen ♥

Hva synes dere om antrekket?

- Sara 


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #fest #bursdag #bursdagsantrekk #sommer #sommerantrekk #sommer2014 #lørdag  

Big hair, don't care!

 • 30.06.2014 kl. 11:09

Det ble ganske sent i går kveld, så jeg bestemte meg for å spare gårsdagens bilder til i dag isteden. Vi hadde en veldig hyggelig kveld med utrolig god hjemmelaget pizza! Jeg glemte selvfølgelig å få skikkelig oppskrift på den ene hun laget! Må nok høre om jeg kan få den, for det var virkelig en god pizza! Til dessert spiste vi friske norske jordbær med vaniljeis. Perfekt sommerkos ♥ 

Da jeg skulle forsøke å ta noen antrekksbilder i går bestemte det seg plutselig for å blåse noe enormt, så her kommer et knippe luftige bilder til dere! 

Hår overalt! 

Det sjokkrosa armbåndet har jeg laget selv, det i "gull" vant jeg hos søte Camilla og resten vet jeg ikke hvor er fra. 

Det er ikke så lett alltid! Haha

Jeg prøver å legge litt catliner om dagen, men jeg får det liksom ikke helt til! Det blir ofte fint på det ene øyet, men så sliter jeg med å få det likt på det andre øyet. Vi får håpe at øvelse gjør mester! Håret valgte jeg å ikke gjøre noe med i går, noe som er veldig ulikt meg. Jeg liker ikke hvordan håret mitt er uten noe styling i, men jeg synes det passet med en litt rufsete sommerlook i går. Jeg er fortsatt ikke helt enig med meg selv om jeg liker det eller ikke, men det er i hvert fall veldig deilig å slippe å gjøre noe med det!

Håper dere likte bildene! Jeg har en tendens til å glemme å ta bilder av hele meg når jeg tar "antrekksbilder" så det kan nesten ikke kalles antrekksbilder en gang! Men jeg skal prøve å bli litt flinkere til det. Jeg skal også bli litt flinkere til å faktisk ta antrekksbilder! Det går jo så altfor lenge mellom hver gang. Jeg får legge til som et av målene mine for sommeren. Men nå har jeg skravlet lenge nok! Håper dere får en fin start på uken alle sammen ♥

Hva synes dere om antrekket/looken?

- Sara 


#antrekk #mote #fashion #look #catliner #sommer #sommer2014 #sommerlook #beachhair #søndag 

The perfect red suit

 • 26.06.2014 kl. 11:06

Helt siden jeg så Selena Gomez i denne dressen tidligere i år har jeg blitt skikkelig fan av dress til damer. Aller helst i sterke farger, slik som den Selena har under. Jeg tror hennes er fra Armani, og dermed et stykke unna min prisklasse, men jeg har heller ikke sett noen særlig til slike dresser i nettbutikker. I hvert fall i nettbutikker jeg vanker! Det eneste jeg har funnet er blazere i svart og hvitt som man selvfølgelig kan matche til en sort eller hvit bukse. Det blir jo noe av det samme, men jeg har forelsket meg i litt sterkere farger! Det er jo mulig det kommer litt mer sånt i butikkene til høsten, dette her skriker jo ikke nødvendigvis sommer. Men jeg tenkte likevel jeg skulle lufte det litt her inne og høre om noen av dere har sett noe slikt i noen butikker den siste tiden?

Dressen i seg selv er jo utrolig fin, og med sorte pumps, enkelt tilbehør og oppsatt hår ble det perfekt! Dette må være et av de fineste antrekkene jeg noen gang har sett på henne!

Det gikk mye i røde dresser da jeg lette etter inspirasjon fra røde løpere, og det skjønner jeg egentlig godt. Det er min store favoritt også. Bare se flott Blake Lively ser ut i sin røde dress! Jeg håper virkelig vi får se mer til denne stilen, for jeg har veldig lyst til ha en knallrød dress i klesskapet mitt! Hvis noen av dere kommer over noe sånt hadde jeg blitt veldig glad for tips ♥

Hva synes du om denne stilen?

- Sara 


#mote #fashion #klær #inspo #dress #drakt #bukse #blazer #selenagomez #blakelively #caradelevingne #juliebowen 

Peach top

 • 18.06.2014 kl. 14:08

Hei hei! Jeg ville bare tittet en kjapp tur innom dere for å ønske dere en fin dag! Nå stikker jeg og Matias opp til oldemor en tur for å hilse på henne. Mamma og Kristian (broren min) skal også opp så jeg tar med noen av gårsdagens cakepops så får vi se om de slår an! 

Toppen er fra BikBok.I dag gikk jeg for litt farger på klesfronten, jeg har brukt altfor mye svart, hvitt og grått i sommer så nå var det på tide med litt mer glade farger. Denne toppen har jeg faktisk ikke brukt noe særlig, selvom den er et par år gammel. Jeg skjønner egentlig ikke hvorfor fargen er jo helt nydelig! Men nå får jeg komme meg opp til oldemor, vi snakkes senere i dag ♥

Begynner de fleste av dere å få sommerferie nå eller?

- Sara 


#hverdag #sommer #sommer2014 #familie #antrekk #blogg #blogger #mote #bikbok 

Summer shoes from Nelly

 • 12.06.2014 kl. 17:34

Hei hei! Dette ble en litt senere oppdatering enn planlagt, men Macen har ikke vært på min side i dag. Ting har bare hengt seg opp hver gang jeg har prøvd å gjøre noe så dette innlegget har jeg brukt en del mer tid på enn først antatt! Haha, sånn er det vel noen ganger. Siden jeg lagde en liten kollasj for en stund siden med sommerkjoler tenkte jeg å gjøre noe av det samme med sommersko. Man må jo ha noen fine sko som matcher kjolen sin i sommer! Her kommer noen av skoene som trakk min oppmerksomhet på Nelly. 

Annonselenker

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER

Hvitt, nude og lyserosa er nydelige farger til sommerbrun hud og alltid en sikker vinner på denne tiden av året. Jeg tror faktisk ikke jeg har et eneste par med lyse hæler, så nummer 4 for eksempel er mer enn velkomne i min skogarderobe! 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

Svart er kanskje ikke den fargen jeg først kommer på når jeg tenker på sommer, men sorte sandaler går jo til alt. Derfor plukket jeg ut noen enkle sorte sandaler som jeg synes er ganske sommerlige. 


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 

Jeg måtte selvfølgelig lage en liten rekke med noen fargesprakende sko også. Det er jo så gøy med litt ekstra farger på sommeren! Det første paret synes var skikkelig kult, de tre fargene passet så godt sammen.  

Fant du noen favoritter her?

- Sara


#sko #mote #fashion #shoes #nelly #sommersko #sommer #sommer2014 #høyehæler #pumps #sandaler #jeffreycampbell #inspo #inspirasjon 

Inspo: sommeravslutning

 • 30.05.2014 kl. 12:07

God morgen fine ♥ Har fredagen behandlet dere fint så langt? Jeg har nesten akkurat stått opp, og er klar for å få i meg litt frokost/lunsj. Jeg merker at døgnrytmen begynner å falle fra hverandre allerede nå! Det er ikke et godt tegn, tror jeg må dra meg selv litt i nakkeskinnet. Men det er heldigvis ikke alle som ligger å later seg om dagen, og mange av dere er inne i siste innspurt på skolebenken. Og med sommeren rett rundt hjørnet kan jeg tenke meg at flere av dere har diverse sommeravslutninger å se frem til. Uansett om det er skoleavslutning eller bare en liten sammenkomst med venner så er det jo gøy å pynte seg litt, så jeg har satt sammen et par sommerlige kollasjer som kanskje kan være til inspirasjon på antrekksfronten. 

Annonselenker

1. HER 2. HER 3. HER 

Lyse rosatoner er så elegant, og jeg tror de aller fleste kler denne fargen! Disse kjolene kan man for eksempel matche med en fin blomsterkrans, en liten skulderveske og ballerinasko.

 

1. HER 2. HER 3. HER 

Hvis du har mer lyst til å gå for litt sterke farger kan jo noe av dette kanskje friste? Jeg falt i hvert fall for den gule kjolen med en gang, og ser for meg en brun sommerhud og lyst tilbehør til. Åh, drømme! 

Nå får jeg gå å få i meg litt mat her, magen sier tydelig i fra om at det er på tide med en liten matbit. Da pleier det å lønne seg å gjøre som den befaler! Håper dere får en fin torsdag, jeg skal i hvert fall kose meg. Litt senere i dag skal jeg nemlig på kino. Gleder meg! ♥ 

Har du noen koselig sammenkomster å se frem til?

- Sara 


#mote #fashion #inspo #inspirasjon #klær #nelly #kjole #rosa #babyrosa #pastell #blå #marineblå #neongul #sommer 

Antrekk: 24.05.14

 • 24.05.2014 kl. 19:57

God kveld! Nå står det grilling hos faren til Matias på planen. Jeg tenkte bare å titte innom dere med noen antrekksbilder først. I dag skulle det egentlig bli veldig dårlig vær, men vi hadde flaks og solen tittet frem likevel. Da passer det perfekt med en koselig grillkveld. 

Topp fra Trade Day //  Blazer fra BikBok // Bukse fra H&M Blondetoppen fra Trade Day er så fin! Den kommer nok til å bli godt brukt i sommer ♥ Men nå har jeg en litt utålmodig kjæreste som venter på meg her! Dere får ha en kjempefin kveld alle sammen!

Har dere noen hyggelige planer i kveld?

- Sara 


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #sommer #grilling #solbriller 

Porto Brazil by Jenny Skavlan

 • 24.05.2014 kl. 10:11

God lørdag verdens fineste (og mest tålmodige) lesere! Dere henger alltid med selv om jeg ikke har vært helt tilstede den siste tiden, tusen takk for det! ♥ Jeg lovte dere noen bilder fra Jenny Skavlans bikinilansering, så her kommer noen snaps fra torsdag kveld. Visningen fant sted ved Astrup Fearnley museet på Tjuvholmen, en veldig fin og passende location til en sånn type motevisning! De hadde rigget opp DJs, pressevegg og en utrolig kul scene helt nede ved vannet. Det møtte opp utrolig mange folk, så det var litt vanskelig å få god plass, men jeg fikk uansett et godt glimt av godbitene. 

Her er scenen modellene gikk på, og mot slutten av showet sprutet vannkanoner vann på modellene som gikk. Veldig kult og sommerlig, og man fikk skikkelig lyst på tingene som ble vist frem! 

Det var utrolig mange fine bikinier, badedrakter og andre lette strandplagg. Jeg synes det var veldig kult at det var så mye forskjellig, og noen av favorittene mine er faktisk jumpsuitene og de lange fine kjolene. Hele kolleksjonen finner dere her. 

Har du noen favoritter fra kolleksjonen?

- Sara


#jennyskavlan #bikini #mote #fashion #skavlan #portobrazil #oslo 

Hot or not: Birkenstock

 • 20.05.2014 kl. 19:53

Tusen takk for at så mange ville svare på undersøkelsen jeg la ut i forrige innlegg! Dere er så snille ♥ Og hvis noen av dere ikke har tatt den, men har lyst så sier jeg jatakk til det! Undersøkelsen finner dere her. 

Er det forresten noen av dere som har lagt merke til Birkenstock-trenden som florerer om dagen? Disse sandalene har faktisk blitt laget helt siden 1700-tallet og egentlig forbinder jeg de med eldre damer og arbeidsantrekk. Likevel har de blitt utrolig populære blant kjendiser og moteinteresserte verden over. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke synes denne trenden er spesielt fin, og i hvert fall ikke når man har sokker i de! Men jeg kan skjønne at de er behagelige da, de ser jo veldig komfortable ut å gå i! Og hvis jeg skulle hatt et par hadde jeg nok valgt de med reim mellom tærne, kanskje i en lys farge. Men jeg tror nok ikke disse finner veien til mitt klesskap. 

Synes du disse sandalene er hot or not? 

- Sara 


#trend #mote #fashion #sandaler #sko #birkenstock #kjendiser #hotornot 

Antrekk: 17.mai

 • 17.05.2014 kl. 13:59

Gratulerer så mye med dagen alle fine ♥ Jeg ville bare titte en kjapp tur innom dere for å ønske dere en fin dag! Håper dere koser dere med barnetog, grilling og godt selskap i dag. Vi har hatt "champagnefrokost" hjemme hos oss før vi tok turen ned til sentrum for å se på toget. Nå er vi en liten tur hjemom før Matias og jeg skal opp til Vilde på grilling. Men aller først tenkte jeg å vise noen antrekksbilder for i dag. 

Kjole h&m // Jakke BikBok // Sko Primark // Hårbånd Ebay  

Håper dere får en kjempefin dag videre! Kos dere masse ♥

- Sara 


#antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #17mai #mai #grunnlovsdagen #nasjonaldagen #kjole #krøller #mast #bikbok #hm

Bildedryss: launch-party

 • 16.05.2014 kl. 15:46

God fredag ♥ Fy søren så gøy det var i går! Lansering fant sted på Blå i Oslo, og jeg tror ikke hun kunne valgt noen bedre lokaler for akkurat denne festen. Det var masse fine farger og stedet oste StyleConnection! Kolleksjonen så veldig kul ut med masse farger og print.  Man blir glad av å se på klærne og det kan jo ikke være annet enn positivt! Nå tenkte jeg å gi dere et lite bildedryss isteden for at jeg skal skravle hull i hodene på dere.

Morsomt gatenavn ved siden av Blå! Og som dere ser er det masse friske farger her, skikkelig kult sted. 

Matias var så "heldig" å få lov til å bli med på dette eventet. Han var ikke så veldig positiv i starten, men jeg tror han synes det var ganske gøy?

Fine Kristin ønsker oss velkommen. 

Noen av de kule plaggene, jeg har skikkelig lyst på et par av singlettene!

Vi fikk velkomstdrinker og goodiebags da vi kom ♥ I tillegg serverte de sukkerspinn og popcorn der, fikk litt tivolifølelse av det egentlig. 

Fornøyd med innholdet i goodiebagen! 

Jeg måtte selvfølgelig ta et kleint bilde med kveldens hovedperson! Haha

Her er noe av det som fulgte med i goodiebagen! Jeg synes innholdet var veldig bra, og det var ekstra gøy å få litt effekter med logoen hennes på. Det fulgte også med et StyleConnection-håndkle som jeg ikke fikk med på bildet, det blir gøy å bruke i sommer! 

Og tror dere ikke de utover kvelden begynte å dele ut noen ekstra goodiebags? Jeg trodde jo først det var samme som vi hadde fått tidligere på kvelden, så jeg visste ikke helt om jeg skulle ta i mot eller ikke. Det er jeg glad jeg gjorde, for oppi der lå det en krøllstav fra MAST! Tror dere jeg ble glad da eller? Jeg har jo ønsket meg denne i evigheter, så dette var jo helt perfekt ♥

Tusen takk for en kjempefin kveld!

- Sara 


#styleconnection #blogg #lansering #kleskolleksjon #kleslansering #mote #fashion #goodiebag #goodiebags #MAST #krøllstav #event #blogger #aktuelt #fest

Sommerinspirasjon fra Lookbook

 • 07.05.2014 kl. 16:58

Hei! Har regnværet kommet til dere også eller? Forrige uke var så fin og jeg er ikke klar for masse regn nå! Dessverre (eller heldigvis) kan man ikke gjøre noe med været, bare innstillingen sin. Så isteden for å kle seg i lette fine klær får man heller drømme seg bort med litt inspirasjon. For å finne klesinspirasjon går jeg som regel alltid til Polyvore, men jeg tenkte at jeg for en gangs skyld skulle gi Lookbook.nu en skikkelig sjanse. Vilde som jeg skrev en vurdering av i går er så flink til å dele inspirasjon herfra, så nå tenkte jeg å være like flink.

Åh, det er så mye fint! Jeg er altfor dårlig til å tenke helhet med tilbehør når jeg tar på meg klær, men jeg blir så inspirert av å se slike bilder.

Har du en favoritt blant disse antrekkene?

- Sara 


#mote #fashion #inspirasjon #inspo #klær #sommer #lookbook 

Angelica Blick for Bik Bok: 5 favoritter

 • 27.04.2014 kl. 11:05

God morgen søtinger ♥ Har noen av dere tittet på Angelica Blicks kolleksjon for Bik Bok enda? Jeg har hørt så mye om den nå rundt lansering så jeg måtte ta en liten titt på nett i går kveld. Jeg har ikke noe forholdt til Angelica Blick fra før, men fy søren så kul kolleksjon hun har laget! Jeg er nesten mer imponert over denne ene kolleksjonen hennes enn alle tre fra Mary-Kate og Ashley Olsen. Dessverre er det meste utsolgt i nettbutikken og jeg regner med at butikkhyllene tynnes ut allerede også, men det kommer vel litt påfyll får vi håpe! Her er i hvert fall de tingene jeg synes var aller finest. 

Denne toppen er så fin at jeg nesten blir gal! Det er synd den er så dyr. Hvis jeg dog skulle kjøpt denne hadde jeg brukt den som på bildet til høyre, med et høytlivsskjørt til. Toppen er kanskje ikke så vanskelig å lage selv heller? Kanskje de puffy-armene hadde blitt en utfordring, men jeg skal definitivt søke litt på nett for å se om jeg kanskje kan få det til. 

Jeg lagde jo et lite innlegg med noen blå favoritter for et par dager siden, og her er det jammen meg enda en mønstrete blå favoritt! Det jeg synes er så kult med denne kjolen er at den ikke har så spennende snitt foran, men det gjør den opp for med en åpen rygg. 

Denne kjolen her er også helt stunning! Fargen er fin, lengden er fin, stoffet ser lett og ledig ut også skriker den sommer! Helt klart en av mine favoritter!

Jeg måtte også ta med det ene skoparet som er med i kolleksjonen, for disse her synes jeg var så fine. Kombinasjonen av hvitt og kobber er skikkelig fin og det går igjen i det meste av tilbehøret til denne kolleksjonen. 

 

Så helt til slutt synes jeg vesken fortjente en plass på denne listen også. Er den ikke søt? Igjen så var det kombinasjonen med hvitt og kobber jeg falt for, i tillegg til at den er så enkel samtidig som den er pyntet.

Nå er jeg mest sannsynlig i full gang med tredje og siste innspillingsdag for denne gang. Det har vært en veldig vellykket helg og jeg tror alle er fornøyde. På torsdag starter vi opp igjen og holder på ut uken! Det tror jeg blir slitsomt, men gøy blir det nok også. 

Har du sikret deg noe fra Angelica Blicks kolleksjon?

- Sara 


#mote #fashion #bikbok #angelicablick #angelica #blick #kolleksjon #kleskolleksjon #klær #sommer #kjole #sko 

Feeling blue: fashion favorites

 • 25.04.2014 kl. 20:52

Hei ♥ Innspillingen i dag gikk over all forventning, alle var så flinke og gjorde sine oppgaver uten store problemer! Min oppgave var regiassistent så jeg hadde ikke så fryktelig mye å gjøre, derfor ble det catering på meg isteden. Folk virket veldig fornøyd med maten og det er jo veldig gøy! Ellers så var skuespillerne kjempeflinke og det er skikkelig gøy å få lov til å jobbe med ordentlige skuespillere og ikke bare bruke oss selv hele tiden! Jeg gleder meg masse til i morgen, da blir dagen litt lengre, men det skal nok gå veldig fint. 

Men jeg tenkte egentlig å ha litt motesnakk her nå, det begynner å bli en stund siden sist og jeg tenkte å dele noen av mine blå wants om dagen. Blått vil bli en stor farge både i vår og sommer og allerede begynner det å komme mange fine sommerlige kjoler, topper og skjørt i alle mulige blånyanser. Så her kommer noe av det som står på min blåe ønskeliste. 

Kjole her // Bukse her // t-skjorte her // sko her // klokke her 

Er ikke klokken med den blå baksiden fin? Den er jo egentlig ganske klassisk og litt herrepreget, men jeg har ikke sett sånne på en stund og synes denne var utrolig fin!

Kjole her // Skjørt her // Kjole her 

Åh, så mange fine mønstre det er der ute! Jeg er altfor dårlig til å velge plagg med mønster når jeg handler, men disse her falt virkelig i smak. Det er jo lite som skriker sommer som et fint blomsterprint på et søtt skjørt ♥ 

Nå tenkte jeg å få i meg litt mat her før det blir tidlig kvelden. At jeg ikke har sovnet på sofaen i dag er et lite under, men med litt kaffe så får man til det meste. I morgen starter vi heldigvis ikke før 8 så da får jeg en hel time ekstra søvn! Hurra, det skal bli godt! Håper dere har hatt en fin dag?

 Er du glad i blått?

- Sara 


#mote #fashion #blått #blue #navy #navyblue #mørkeblått #marineblått #klær #kjoler #nelly #bubbleroom #kjoler #skjørt 

Outfit: cute details

 • 14.04.2014 kl. 10:37

God morgen fine! Selv om det er mandag i dag klarer jeg ikke helt å skjønne det, jeg er liksom helt innstilt på at det fortsatt er lørdag eller søndag. Jaja, det går seg vel til utover dagen får vi håpe. Nå tenkte jeg bare å titte innom dere en liten tur med gårsdagens antrekksbilder. Jeg fikk jo aldri postet disse i går på grunn av nettet, men nå ser det heldigvis ut til at det har løst seg. Håper dere liker bildene, selv om det ble mye vind og hår i ansiktet. 

Topp fra By Malene Birger // Bukse fra h&m

Elsker den søte lille sløyfen på toppen! Er den ikke fin?Bak på ryggen er det også en liten sløyfe som er supersøt. Elsker detaljene på denne toppen ♥

Det ble faktisk helsvart dette her, litt kontrast til det jeg har gått med ellers den siste tiden. Men svart er jo alltid en vinner da og jeg har egentlig ingen annen underdel som jeg synes passer til denne toppen så da ble det sånn. I dag har jeg ikke så mange andre planer enn å dra på middag til svigers, men denne uken har gått fra å være nesten uten en eneste plan til å bli fylt med ting nesten hver dag. Det er bare koselige ting da som besøk, middagsplaner og kaféturer. Tror dette skal bli en ganske så fin påske ♥

Hva synes dere om antrekket?- Sara 


#mote #fashion #antekk #outfit #ootd #klær #bymalenebirger

Outfit: pink shirt and leather details

 • 05.04.2014 kl. 16:54

Hei ♥ Beklager at dette innlegget kommer litt sent, det meste har jobbet i mot meg i dag så alt gikk ikke helt etter planen. Men nå har jeg i hvert fall fått tatt litt antrekksbilder. Jeg våknet til regn i dag tidlig, så bildene ble dessverre ikke så solfylte og fine som jeg hadde håpet på, men disse får duge. Håper dere liker det ♥ 

Skjorte fra Tara (Trade Day)  // Bukse ?? (Trade Day) // Sko fra Jeffrey Campbell (DNA)

Jeg er helt forelsket i den nye skjorten jeg byttet til meg på Trade Day! Den er så komfortabel å ha på, i tillegg til at jeg synes den er superfin. Etter litt googling fant jeg ut at Tara skal selges på Vivikes, noen som vet om det stemmer? I så fall skal jeg ta turen innom å se om de har den i flere farger. Haha, jeg kunne tenkt meg en i lyseblå eller gul også. Det er vel innafor å ha samme plagg i flere farger eller? 

Nå må jeg snart stikke en tur på butikken, tror vi ender opp med hjemmelaget enchiladas til middag i kveld. Det er så lenge siden siste og det er jo så utrolig godt! Vi skrives i løpet av kvelden!

Hva synes du antrekket?

- Sara 


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #vintage #gjenbruk #jeffreys #jeffreycampbell #rosa #skinn #tradeday

If I could have every designer purse I ever wanted...

 • 02.04.2014 kl. 21:53

hadde det blitt en ekkel liten samling med materialistisk "lykke". Jeg er sikkert ikke den eneste som av og til sitter å sikler på fine vesker eller ting som kanskje ikke er så sannsynlig at man kommer til å eie noen gang. Selvfølgelig er det ingenting i veien for å spare til disse tingene, men jeg tviler på at jeg noen gang kommer til å bli komfortabel med å svi av så mange tusenlapper på en veske. Jeg synes uansett det er gøy å sitte sånn å drømme litt om sånne materialistiske ting. Så bare for gøy tenkte jeg nå å dele mine overall veskeønsker som jeg mest sannsynlig aldri kommer til å kjøpe, med unntak av den siste. 

Mulberry Alexa er kanskje en av de jeg har siklet på lengst, enten i sort eller brun. Jeg synes den er skikkelig fin, også er den så stor så den rommer jo alt man skulle trenge å ha med seg. 

Alexander Wang har jeg egentlig ikke brydd meg om så lenge, men jeg synes disse her med nagler under er ganske kule. 

Dette er vel mange jenters store drøm? Disse her er latterlig dyre og fortsetter bare å øke i pris, så dette er nok den aller mest uoppnåelige av alle.  De er fine da, men jeg tror jeg ville gått for en av de små synes denne vesken er så søt når den er litt mindre. 

Louis Vuitton har jeg hatt et lite elsk-hat forhold til. Jeg synes virkelig ikke de hvite veskene med det fargerike mønsteret er noe fint i det hele tatt, men dette brune synes jeg er ganske fint. De har så fine weekendbager, men jeg ville nok vært litt redd for å sende de inn på et fly! 

Disse veskene her er også skikkelig fine, men jeg tror nesten det er fargene jeg har falt mest for. Se på den helt til høyre, elsker fargen på den!

Denne her ble jeg først obs på da Fotballfrue postet bilder av en lignende for en stund siden. Jeg synes den er litt annerledes enn resten av veskene jeg har plukket ut og kunne godt ønsket en slik en velkommen i veskesamlingen min. 

Mange av veskene jeg har postet her kunne jeg tenkt meg i svart, men denne her tror jeg faktisk jeg ville valgt i camel. Den kler så godt den fargen, detaljene kommer så godt frem!

Også kommer jeg alltid tilbake til denne her. Dette er jo en mye rimeligere veske enn alle de over, så en dag håper jeg på å få skaffet meg en sånn. Det er bare så synd at de ikke selges lengre uten datalomme, jeg vil jo ha hele plassen til fri disposisjon. Menmen, jeg får bare holde litt utkikk på Bazar og Bloppis så dukker det nok opp en. 

Huff, dette ble et veldig overfladisk innlegg føler jeg, men jeg synes det er gøy å kunne dele inspirasjon og "ønsker" med dere. Jeg er sikkert ikke den eneste som sitter sånn å drømmer meg bort på weheartit ♥

Har du noen uoppnåelige, materialistiske ønsker?

- Sara 


#mote #fashion #veske #designerveske #designervesker #michaelkors #celine #louisvuitton #chanel #prada #philliplim #alexanderwang #mulberry #wants

New in: sneakers

 • 29.03.2014 kl. 14:09

God lørdag ♥ Hvordan har deres dag vært så langt? Min har vært helt super, med en liten loppemarked-tur i det fine solskinnet. Jeg tenkte straks å ta turen ut igjen siden været er så fint, kanskje det blir en liten tur på kafé, vi får se. Før det tenkte jeg bare å vise dere hva jeg endelig fikk skaffet meg i går. Et par svarte og hvite Nike joggesko. Jeg har sett etter dette en god stund nå, men har ikke villet bruke masse penger på sko. I går fikk jeg dog et gavekort, og det ble brukt på nye fine sko. 

Er de ikke fine? Grunnen til at jeg ville ha svare og hvite er fordi jeg allerede har et par i knalle farger og jeg synes det er finere med noen litt mindre fargesprakende sko til hverdagsantrekk. 

Jeg er veldig fornøyd med skoene og de blir nok raskt en favoritt i skohylla, i hvert fall til hverdags. Tror faktisk jeg snører på meg skoene nå og stikker ut, nå er det nemlig så varmt ute at vinterjakken blit for varm! Og det vil jeg ikke gå glipp av ♥ Skrives senere i dag!

 Hvordan ser dine favoritt-joggesko ut?

- Sara 


#newin #shopping #nyesko #sko #joggesko #nike #nikefree #sporty #mote #fashion 

Outfit: pink roses

 • 11.03.2014 kl. 17:43

Hei ♥ Det ble visst en litt sen oppdatering herfra i dag, jeg har vært på skolen i dag så det var først nå jeg fikk tid til å sette meg ned. Egentlig har jeg ikke tid nå heller, Matias og jeg skal nemlig ut å gå en tur i de få solstrålene som er igjen så det hadde vært greit å kommet ut før de ble helt borte. Det er så nydelig ute om dagen og det frister ikke akkurat å sitte inne. Jeg tenkte bare å vise dere noen antrekksbilder før jeg går. Jeg har på meg den søte rosa genseren med roser på i dag, synes den er så søt! Også er den skikkelig myk og behagelig i tillegg. Den er kjøpt på LookBookStore hvis noen lurer på det. 

Jeg får vel komme meg ut, så skrives vi mer i  kveld. Håper dere har hatt en fin dag ♥

Hva synes du om antrekket?

- Sara 


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #dagensantrekk #rosa #roser #pink 

Antrekk: L´Oréal-kveld

 • 25.02.2014 kl. 21:13

Selvfølgelig rakk jeg aldri å poste antrekksbilder før jeg dro hjemmefra i dag. Men jeg rakk i hvert fall å ta bildene, det er ikke verst bare det? I fjor høst da jeg dro rundt på loppemarkedene i byen endte jeg opp med å kjøpe en hel haug med jakker og blazere. De aller fleste har jeg brukt ganske mye, men denne her har bare ligget i skapet. Jeg blir aldri enig med meg selv om jeg synes den er litt for bestefar-aktig eller om jeg digger den, men jeg bestemte meg for at i dag skal jeg bruke den (og digge den). Og da ble det slik! 

Topp fra New Yorker // Blazer fra Kurt Geiger (loppemarked) // Kjede fra loppemarked 

Shoppingkvelden var forresten veldig hyggelig. Det ble dog litt vel kaotisk i den lille butikken med så mange folk, så Vilde og jeg dro innom for litt forfriskninger og en goodiebag og kom heller tilbake litt senere på kvelden for å se etter gode kupp. Jeg endte opp med et par neglelakker og en øyenskygge. Kan vise dere hva jeg kjøpte og det vi fikk i goodiebagen i eget innlegg i morgen hvis dere vil? Nå skal jeg straks krype oppi sengen med Macen og svare på kommentarer, samt lese igjennom favorittbloggene mine ♥ Etter det er det natta! Det skal bli veldig godt med en tidlig kveld i dag, vi satt nemlig ganske sent oppe med brettspillene i går. Det går nemlig ikke an å gi seg midt i et slag Monopol! Hehe

Hva mener dere om blazeren? 

- Sara 


#mote #antrekk #fashion #outfit #ootd #blazer #loppemarked #vintage #kjede 

New in: Jeffrey Campbells

 • 23.02.2014 kl. 21:38

Så morsomt at flere av dere tippet hvilket par med Jeffrey Campbell sko jeg hadde skaffet meg, men dere hadde dessverre feil. Selv om det er de originale jeg har siklet på lengst var det ikke de jeg endte opp med. Det var nemlig mega-salg på DNA på Arkaden i Oslo da Vilde og jeg var der i går. Og der sto disse å lyste mot meg ♥ De var på 70% salg og satt som et skudd, man kan vel ikke bare forlate de i butikken da? Når sko jeg har lyst på som har kostet 1599,- er satt ned til 480,- synes jeg nesten det står skrevet Sara på de. 

Det virker som de er veldig gode å gå i selv om de er så høye. Jeg hadde ganske vondt etter å ha brukte vonde heler hele dagen før jeg kjøpte disse så det var som en drøm å bytte over! Likevel ble det jo litt ubehagelig etter en stund på disse også, tror jeg må prøve de skikkelig en dag og se hvordan de virkelig er å gå med. Har noen av dere erfaring med å gå lenge på slike sko?

Er de ikke fine? 

Hva synes dere om Jeffrey Campbell skoene?

- Sara 


#mote #innkjøp #shopping #newin #sko #jeffrey #campbell #jeffreycampbell #highheels #fashion #stylemagasinet

Outfit: pastels and glitter

 • 22.02.2014 kl. 12:45

God lørdag fine lesere ♥ Nå har jeg akkurat sminket og ordnet meg og er klar for å dra på kafé med to venninner fra videregående. Hun ene kjenner dere jo til fra før, Vilde men Karoline har dere nok ikke hørt noe om før. Vi har vel ikke sett hverandre siden videregående tror jeg! Det er faktisk litt sykt å tenke på, men det har en tendens til å bli sånn når man starter opp på nye steder. Det skal i hvert fall bli kjempekoselig å møte de igjen og få skravlet fra oss. Bowling-planene våre ble det ingenting av siden vi bare ble oss tre. Vi hadde nemlig tenkt til å samle en liten gjeng å dra på jente-bowling, men det får bli senere. Nå tenkte jeg bare å vise dere hva jeg har på meg i dag. 

T-skjorte fra BikBok // Skjote fra Ralph Lauren // Bukse fra h&m // Jakke fra MK & A for BikBok // Clutch fra Tyskland 

La en enkel neglelakk i går kveld, synes det ble fint med en glitter neglen mellom alle de blå/grønne. Den blå/grønne er Trophy Wife fra Essie og glitterlakken er Diamond Crush fra Isadoras Sugar Chrus serie. 

Jeg gikk for et veldig behagelig antrekk i dag, jeg liker at ting jeg har på meg er komfortabelt å gå i. I tillegg så synes jeg fargene er så fine sammen, lyse pasteller ♥  Nei, nå får jeg hoppe på bussen så jeg ikke kommer for sent. Vi skrives senere i dag ♥ 

Hva skal dere gjøre i dag?

- Sara 


#mote #antrekk #fashion #outfit #ootd #dagensantrekk #ralphlauren #bikbok #hm #hverdag #venninner #kafe

Pastel dreams: sneakers edition

 • 19.02.2014 kl. 22:27

Pastellene begynner endelig å innta butikkhyllene og solen har allerede gitt oss to fine vårdager denne uken. Jeg regner med at jeg ikke er den eneste som er veldig klar for å bytte ut tykke ullgensere og vinterkåper med lettere plagg. Det samme gjelder skogarderoben! Følelsen av å sveve på skyer den første dagen man kan ta på seg lette vårsko igjen er helt fantastisk, og veldig savnet. Så mens vi venter tenkte jeg å lade opp med litt inspirasjon. De fleste av dere har sikkert sett de søte Chanel-joggeskoene for våren og sommeren? Nå har kanskje de færreste av oss råd til et sånt par, men det er gratis å la seg inspirere. 

Er de ikke søte? Jeg fant ikke så mange joggesko som lignet da jeg søkte rundt på nettet, men det kommer sikkert noen look alikes etterhvert. Noen sko som dog aldri svikter er Converse. Jeg har alltid hatt en ting for Converse-sko og eier litt for mange par. Likevel har jeg ikke et eneste lavt par og de fleste begynner å bli ganske slitt nå. Så før sommeren skal jeg få kjøpt meg et par fine lave. Kanskje noen av de under? 

pastell

Hva synes du om Chanel-skoene?

- Sara 


#mote #fashion #sko #shoes #trend #vårmote #converse #pasteller #pastell #pastellsko #vår #sneakers #chanel 

Antrekk: Back to the 80s

 • 16.02.2014 kl. 15:15

God formiddag. Nå driver jeg å filmer til en bloggutfordring jeg har fått av Henriette, skal laste den opp i løpet av dagen. Men i mellomtiden tenkte jeg bare å vise dere dagens antrekk. Endelig har jeg fått brukt den stygg-fine blazeren jeg kjøpte på loppemarked i fjor høst! Den er ganske boblete og stor, men det hjalp litt å nappe ut skulderputene. Det kan hende den hadde hatt godt av å bli sydd inn litt for å få et litt mer moderne snitt, men jeg bruker den slik den er enn så lenge. 

Skjorte h&m // Blazer loppemarked // Kjede pyntdeg.no // Bukse h&m 

Nå får jeg komme meg tilbake til filmingen ellers blir jeg ikke ferdig før det er mørkt! Vi videoblogges litt senere i dag ♥

Nå er jeg spent på hva dere synes om antrekket?

- Sara 


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #80s #vintage #loppemarked 

Spring wants

 • 12.02.2014 kl. 21:53

Hvordan har dagens deres vært? Rett etter jeg kom hjem fra skolen fikk jeg en melding fra Vilde som lurte på om vi skulle ta en kaffe sammen. Jeg kaster i meg litt mat og fyker selvfølgelig ut av døra ♥ Ingenting er så hyggelig som en spontantur på kafé! Etterpå gikk vi litt rundt i byen å skravlet, veldig koselig dag!

Nå begynner det å bli en stund siden jeg har delt mine "wants" med dere, så etter en liten surferunde på nett har jeg funnet frem til noen herlige godbiter jeg gjerne skulle hatt i garderoben min i vår. 

1. HER 2. HER 3. HER 

1. HER 2. HER 3. HER 

1. HER 2. HER 3. HER 

Den perfekte skinnjakken har jeg aldri funnet så det mangler jeg faktisk i jakkesamlingen min, men nummer to her likte jeg faktisk ganske godt! Den første skjorten synes jeg også er også skikkelig kul, har ikke sett noe lignende før. I ettertid ser jeg forresten at nesten alt jeg har funnet her er grått. Det kan jo være fordi alt er så grått ute om dagen, ellers så synes jeg grått er en fin lys farge som passer til det meste. Jeg fant ikke så mye klær i pasteller på nett nå faktisk, det var egentlig det jeg prøvde å se etter. Grått er ikke så langt unna da, det er i hvert fall i den lyse enden av skalaen. Nei, nå får jeg gi klessiklingen over til dere, jeg hopper straks til sengs! Tidlig kvelden to dager på rad er ikke ille?

Er det noe her du ønsker deg?

- Sara 


#wants #ønskeliste #spring #vår #mote #fashion 

Antrekk morsdagsfeiring

 • 08.02.2014 kl. 14:52

Hei igjen. Nå må jeg bare løpe ut døren her, men tenkte bare å vise dere dagens antrekk. 

Ha en fin lørdag ♥

Hva synes du om antrekket?

- Sara 


#mote #fashion #ootd #antekk #outfit #feiring #fest #morsdag #paljetter #stylemagasinet

Blå fredag

 • 07.02.2014 kl. 15:10

Ikke blå som ikke blåmandag, men som i blå skjorte-fredag. Ok, det var kanskje den merkeligste måten jeg har startet et innlegg på noen gang. Jeg har på meg en blå skjorte i dag og tenkte jeg skulle finne på noe gøy om den, men jeg kom litt til kort. Nå skal Matias og jeg straks fyke ut døren og vende nesen hjemover, morsdagshelg betyr jo at man må hjem til familien og feire litt! Jeg fikk forresten ikke dratt på den messa i dag, billetten min gjaldt for søndag! Så jeg får heller ta en tur da isteden. Har sett litt bilder på Facebook fra i dag og det ser veldig interessant ut så tror jeg har mye gøy i vente. I dag er det skikkelig grått i Oslo og dermed ikke veldig lett å ta bilder så jeg brukte en ekstra lampe, derfor ser lyset litt hardt og rart ut. 

På det siste her ble lyset litt for sterkt tror jeg, det ser i hvert fall sånn ut på det sløve blikket. Synes det var litt morsomt da, så jeg tok det med. Når man legger ut bilder på en blogg prøver man jo alltid å velge ut de man synes er finest, så synes det kunne være gøy å legge ved et som absolutt ikke var blant de beste.  

Hva er deres planer for helga? 

- Sara 


#mote #antrekk #ootd #fashion #outfit #skjorte #hverdag #helg #fredag 

Neon pink

 • 05.02.2014 kl. 18:00

For en dag! Etter en laang skoledag sitter jeg på bussen på vei mot Majorstuen, klar for OSTV. Vi skal som jeg nevnte tidligere i dag ha en liten blikjent-fest i dag. Jeg har ikke hatt noe særlig tid til å fikse meg i dag, men jeg har i hvert fall byttet ut mariusgenseren og lagt til litt neonrosa.Kjøpte denne lua på Gina Tricot da jeg var ute med Anna på mandag og jeg synes den er litt stygg-kul. Det passer i hvert fall bra med farger nå som snøen smelter og blir til små grå hauger. Nå er jeg fremme ved Jernbanetorget så jeg får nesten hoppe av. Ha en fin kveld!

- Sara 


#mote #fashion #neonrosa #neon #pink #lue #antrekk #cheapmonday #hverdag #ootd #outfit 

Dagens outfit: black skirt

 • 26.01.2014 kl. 16:28

God søndag! Her kommer jeg med noen antrekksbilder til dere. Har faktisk hatt på meg skjørt i dag! Det var litt kaldt, men jeg har brukt dobbel strømpebukse så det gikk faktisk ganske greit. Gleder meg til å kunne gå i skjørt uten å tenke på strømpebukser og sånt styr. Selv om denne vinteren har vært ganske fin så kjenner jeg at sommer ikke hadde vært så vondt nå! 

Genser fra loppemarked // Skjørt fra h&m // Sko fra Bianco // Jakke fra BikBok / Smykke fått til jul 


Resten av dagen går med til vanlige søndagssysler, planlegging av neste uke, en ny episode av bloggerne og restemiddag fra i går. Jeg må også prøve å få ferdig DIY-prosjektet jeg startet på i går! 

Jeg prøver forresten å bli litt flinkere til å bruke facebook-siden min om dagen, poster litt bilder og sånn der. Håper dere har lyst til å følge meg! (link her

Har du en Facebook-side til bloggen din?

- Sara 


#mote #outfit #fashion #ootd #antrekk #klær #skjørt #hverdag #facebook

Second hand fra UFF

 • 25.01.2014 kl. 18:44

Hei igjen alle fine! Så mange fine kommentarer dere har lagt igjen på det forrige innlegget, tusen takk alle sammen. Dere er så herlige ♥

Nå kom jeg akkurat hjem fra en liten bytur, måtte skaffe meg et par ting til et nytt DIY-prosjekt jeg driver med. Jeg kommer ingen vei med den blå kjolen som jeg har vist et par ganger her tidligere, så jeg får heller ta den frem igjen mot sommeren. Jeg får jo ikke bruk for den før været blir litt varmere uansett. Meen det betyr ikke at jeg dropper alt som heter DIY, nå er jeg faktisk i gang med noe jeg gleder meg skikkelig til å se ferdig! Tror ikke jeg rekker å bli ferdig i dag, det kan være at jeg mangler en ting eller to, hvis jeg ikke finner noe lurt hjemme her. Uansett, her er dagens to innkjøp som skal bli til to nye ting!

Kjøpte en underkjole og et underskjørt hos UFF i Storgata. De har så mye kult der, så hvis du trenger noe du kan sy litt på er det bare å ta turen dit! God service og lave priser har de også. 

Fargen på skjørtet er litt mer rosa enn hva jeg klarte å få frem på bildene, men se på de fine blondene da! Tror disse passer perfekt til hva jeg har planlagt. Disse to plaggene kostet heller ikke mer enn 125,- tilsammen! Herlig fangst på en lørdag. 

Handler du ofte second hand?

- Sara 


#shopping #mote #fashion #secondhand #vintage #UFF #newin #hverdag #oslo 

Printed tops

 • 22.01.2014 kl. 09:08

God lille lørdag alle fine! Dagen i dag kommer til å bli superlang, med 7,5 timer på skolen. Det høres kanskje ikke så veldig mye ut, men jeg kan bare se for meg hvor sliten jeg er etter forelesning tilsvarende det jeg pleide å jobbe før. Det positive er at vi skal starte opp med manusarbeid i dag, så det skal bli veldig gøy å lære litt på det området. Tenkte bare å vise dere noe jeg har fått litt dilla på den siste tiden, topper med print. Jeg har alltid vinglet litt frem og tilbake om jeg liker print på topper eller ikke, nå er jeg inne i en ja-fase igjen! Fant noen kule topper på Nelly i går og tenkte kanskje dere ville se? De fleste av toppene er ganske billige, noen av de koster faktisk under 100-lappen! Det liker vi vel?

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Animal print har jeg egentlig vært litt forelske i helst siden jeg skrev dette innlegget i oktober i fjor. Disse toppene er skikkelig kule og jeg synes man kan bruke animal print både til fest og hverdags! 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER

Disse her var litt morsomme så jeg måtte ha de med. De har flere topper med hashtags på Nelly, og denne her med #fashion var jo bare skikkelig kul? Synes også de nye genserne til BikBok som det står selfies på er skikkelig morsomme. Mulig det er jeg som har litt dårlig humor?

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

Helt til slutt måtte jeg ta med disse søte rosa toppene. Jeg skrev jo litt om pasteller i forrige uke, så tenkte det passet bra å runde av med litt flere pastell-godbiter. Likte de toppene her så godt, de var så søte, også minner de meg skikkelig om sommer.

Nok drømming om klær for nå må jeg nesten stikke! Ha en kjempefine dag ♥

Liker du topper med print på?

- Sara


#fashion #mote #klær #nelly #print #topper #tops #pasteller #animal #dyreprint 

Dagens outfit 18.01.14

 • 18.01.2014 kl. 16:32

Hei ♥ Lørdager er så herlige! Sove lenge, god tid til frokost og fri! Har ikke gjort så mye spennende i dag egentlig, sov lenge, lagde meg en litt koselig frokost og planla dagens antrekk. Det tok lang tid med antrekksbildene i dag da, lyset ute er jo helt blått ute! Så vi fant ut at vi bruker den "fine" kjelleren vår til bilder i dag. Det ser litt ut som et fengsel, men lyset er i hvert fall ok. 

Topp fra Cubus // Blazer fra Ebay // Bukse fra h&m // Sko fra Bianco 

Tror jeg har en ting for fargede blazere om dagen? Synes det passer godt med litt farger i hverdagen, alt er jo så hvitt nå! Nå skal jeg ut en lien tur, må handle litt småting til i kveld. Jeg kjenner det ikke akkurat frister, gradestokken er på full fart ned mot -10 grader. Brr, jeg får forte meg så jeg kan krype under pleddet igjen. Jeg har ingen planer i det hele tatt, så det blir nok en rolig lørdag inne med kjæresten. I morgen tenkte jeg å bake noe. I bladet ShapUp har de så mange oppskrifter på sunne bakverk, så jeg skal se igjennom noen av bladene mine og prøve å lage noe. 

Hva synes du om dagens antrekk?

- Sara


#mote #outfit #ootd #klær #fashion #hverdag 

Fashion inspo: spring

 • 16.01.2014 kl. 16:00

En av vårens store trender er pasteller. Denne trenden har en tendens til å komme igjen år etter år og det er jeg glad for. Jeg synes pasteller passer utrolig godt både til vår og sommer, så gleder meg til å grave frem mine pastellfargede klær fra skapet snart. Pasteller er duse, søte og avslappende farger som de fleste kler godt. For noen blir den litt romantiske stilen litt for sukkersøt, men det går an å matche pasteller med litt mer rocka plagg også. Under har jeg satt sammen en liten inspirasjons-palett fra weheartit. Tenker jeg kommer til å hente denne frem igjen når snøen smelter og våren endelig nærmer seg! Er det ikke mange søte bilder?

Under følger et par forslag til antrekk, disse er satt sammen på polyvore. Pudderrosa er en av mine favorittpasteller og jeg synes det blir så fint sammen med grått! Hvitt og pudderrosa er også kjempefint, derfor tok jeg med et par hvite Jeffrey Campbell med blonder. 

 

Pink skirt
Åh, mintgrønn! Hvor fin er ikke den fargen? Mintgrønn passer sammen med det meste og jeg tror det ville sett kjempekult ut i kombinasjon med aztec skjørtet! 
Mint green blazer
Slev om vi nesten ikke har hatt vinter i år begynner jeg å lengte skikkelig etter vår og sommer når jeg ser på slike klær! Kan det ikke bare bli mai nå? 
Hva synes du om pasteller, kommer du til å bruke det til våren?
- Sara 

Details of today's outfit

 • 15.01.2014 kl. 16:39

Endelig var bloggen oppe igjen! Puh, blir så stressa når ting ikke fungerer som det skal, trodde først det bare var min blogg som hadde tatt kvelden. Heldigvis tok det ikke lang tid før ting fungerte som vanlig igjen. I mellomtiden rakk jeg å ta noen antrekksbilder for dere. Det blir flest detaljbilder egentlig for bildene av hele antrekket ble litt uklare. Sånt skjer når det begynner å bli litt mørkt. Håper uansett dere liker det ♥

Topp Gina Tricot // Blazer Filippa K // Bukse h&m // Sko Bianco 

Ringer fra Primark og gullsmed 

Smykke Primark

Dette antrekket ble litt i kaldeste laget å ha på seg ute uten jakke, så det var helt nydelig å komme inn i varmen igjen! Nå står middagskokkelering på planen, begge to sitter nesten å sulter i hjel på hver sin data så jeg må nok ta initiativet! Hehe, vi skrives i kveld. 

Hva synes dere forresten om den nye headeren min? 

- Sara 


#mote #ootd #outfit #klær #smykker #detaljer #hverdag #header

New in: klesstativ

 • 14.01.2014 kl. 20:28

Hei alle fine! Det ble litt senere oppdatering enn planlagt i dag, jeg måtte nemlig plutselig ut for å hente et klesstativ i sta. Ei snill dame ga bort et klesstativ jeg har hatt litt lyst på en stund, så jeg tenkte det var greit å slå til. Det er et helt enkelt stativ med en liten hylle i bunn. Veldig praktisk, selv om jeg egentlig ikke har plass til det. Takk for kjellerbod sier jeg bare! Lurer på hvordan det hadde sett ut hjemme hos oss hvis vi ikke hadde hatt en bod å gjemme ting bort i. 

Det er så mye mer fristende å finne frem et fint antrekk når ting henger linet opp på denne måten! Det er litt enklere å se hva man har når alt henger der enn om man må grave lengst inn i skapet og nærmest føle seg frem til et plagg. Sitter egentlig å gransker leiligheten for å prøve og finne noe jeg kan kaste ut så stativet får plass. Har funnet ut at det nok er umulig. Bah... 

På hyllen under kan man sette fine bokser med tilbehør som for eksempel skjerf og luer om vinteren og mer sommerlige ting om sommeren. Sko med hæl kan henges på stangen, men de faller lett ned så jeg fant ut at det enkleste er å sette de på boksene. Kanskje det finnes noen plater som ikke er så alt for stygge som kunne ligget i bunnen, da hadde blitt plass til mange sko og maksimal utnyttelse av plassen. Åh, drømmen om walk in closet står fortsatt sterkt! Les inspo-innlegget mitt om walk in her. Nei, jeg får slutte å dagdrømme og heller jobbe litt med engelsk-oppgaven min! Vi snakkes ♥

- Sara 


#mote #klær #sko #hverdag #rosa #interiør

Årets Golden Globe-kjoler

 • 13.01.2014 kl. 22:24

Det kom frem på den omvendte spørsmålsrunden at dere ønsket mer moterelaterte innlegg og det kan jeg jo gjerne lage! Her kommer derfor et lite bildegalleri fra gårsdagens Golden Globe awards som ble holdt for 71 gang. På en slik award er det alltid nok av kjoler å se på, noen er skikkelig fine og andre ikke fult så fine. Heldigvis har vi forskjellige meninger på dette området og her kommer de jeg mener var best og verst kledd på årets Golden Globe.  

De best kledde 

Disse tre øverste er mine absolutte favoritter denne gangen. Emma Watson har en skikkelig kul kreasjon jeg ikke har sett maken til med helt åpen rygg og bukse under. Utrolig kult! Mila Kunis er jo vakker uansett hva hun har på seg, men denne kjolen passet henne veldig godt. Den er akkurat passe flashy og helt klart en av mine favoritter. Den siste var jeg litt i tvil om i starten, men etter å ha sett den på flere bilder kom jeg frem til at jeg elsker den. Fargen er nydelig, snittet er høyt og sexy uten at det blir tacky og Amber Heard ser bare helt fantastisk ut! 

Disse likte jeg også ganske godt, de første er to ganske klassiske fine hvite kjoler og den siste falt jeg av en eller annen grunn for. Jeg ser flere beskriver den som en garding gjort om til kjole, men jeg likte den faktisk. Hurra for mange fine kjoler i år!

De verst kledde 

Så kommer vi til den litt mindre gjeve tittelen "verst kledde". Det er vel egentlig ikke så hyggelig å si at noens kjoler er stygge, men det er vanskelig å la vær med de tre her. Sandra Bullock pleier som regel å se veldig bra ut, men den her ser litt mer ut som en barnekjole og passer ikke veldig godt inn på Golden Globe. Nummer to er kanskje den verste av de alle. Drew Barrymore ser jo alltid så søt ut, men denne her ble kanskje litt i det "søteste" laget. Den siste synes jeg bare feiler på alle områder og den får Julie Bowen til å se mye eldre ut. 

Er det bare meg eller ser ikke Zooey Deschanel ut som seg selv på bildene fra Golden Globe? Uansett, jeg synes kjolen har en merkelig form og kunne kanskje blitt finere om den var litt strammere øverst når den er såpass løs under. Denne sorte kjolen er bare alt for mye, som antrekkene til Sofa Vergara ofte blir. Kjolen kunne sikkert vært fin hadde ikke underdelen vært så enrom. Den siste gule påskekjolen blir også litt for mye for min smak. Gult kan være kult, men ikke i det tilfellet her dessverre. 

Sånn, det var mine ærlige meninger om noen av årets Golden Globe-kjoler. Håper ikke dere fikk for mye se og hør-vibber av dette innlegget? Jeg liker i hvert fall å lese slike innlegg om kjoler på andre blogger og synes det er gøy å prøve meg selv også. 

Hva synes dere om kjolene? 

- Sara

#goldenglobe #award #kjole #kjoler #mote #prisutdeling

New in: Maria Zabel

 • 07.01.2014 kl. 21:35

Nå tenkte jeg straks å hoppe til køys, må prøve å være litt opplagt den første dagen tilbake på skolebenken. I morgen startet vi faktisk opp med et helt nytt fag på engelsk! Så vidt jeg har forstått så skal oppgaver også levers inn på engelsk. Kjenner jeg gruer meg litt til det egentlig, har jo ikke skrevet hele engelske tekster siden 1. klasse på videregående! 

Nå tenkt jeg bare å vise dere noen skikkelig fine øredobber jeg vant i julekalenderen til Vixen. Fikk de i posten her om dagen og de er så søte ♥ 

Maria Zabel henter inspirasjon fra feminin skandinavisk mote, men følger også globale trender. Jeg sjekket ut noen flere av smykkene hennes og må faktisk si jeg synes hun har en del kult. Det går mye i stjerner og enkle former, så smykkene hennes er veldig lett å like. 

Synes de er akkurat passe store til hverdagsbruk, så tror faktisk jeg kommer til å bruke de på skolen i morgen. 

Hva synes du? 

- Sara

Jeg hadde forresten blitt veldig glad hvis du ville følge meg på Facebook. Følger gjerne tilbake hvis du har en side!

Antrekk: nyttårsaften

 • 01.01.2014 kl. 17:09

Hadde dere en fin feiring i går? Det hadde i hvert fall vi, kjempekoselig med feiring hos fineste Tonje! Kan godt vise dere litt bilder fra selve kvelden senere i dag, men må først gå igjennom et stort antall bilder. Kameraet ble nemlig brukt flittig! Fikk tatt noen atrekksbilderbilder i går før jeg dro da, så her kommer det et lite bildedryss ♥

Nå har vi besøk av et vennepar av mamma, med babyen sin så jeg må nesten gå å dulle litt med han! Håper den første dagen i 2014 har vært fin så langt. Vi skrives senere i dag! 

- Sara 


#mote #antrekk #outfit #fashion #ootd #klær #kjole #makeup #fest #feiring

Ny mariusgenser!

 • 29.12.2013 kl. 18:38

Da jeg sto opp i dag våknet jeg til en skikkelig hyggelig overraskelse! Et nytt tilskudd til Marius-familien min ♥ Dere har sikkert sett den blå jeg har fra før på bloggen, har brukt den ganske mye i vinter og nå har jeg altså en til i hvit. Synes disse genserne er så fine og skulle ønske jeg hadde tålmodighet til å strikke de selv. Det var verdens fineste nabo som kom med den, hun har jobbet med denne i skjul og kom for å overraske meg i dag! Er jeg ikke heldig? 

Slik er den, hvit med mønster i rødt og blått. Skjønner virkelig ikke hvordan noen får til å lage slike ting! Det ser så utrolig avansert ut, spesielt for oss som ikke klarer å gjøre oss ferdig med et lusent skjerf en gang. 

 

Fikk dessverre ikke så mange bra bilder med den på, solen begynte å gå ned så lyset var ikke spesielt fint. I tillegg var det faktisk utrolig kaldt i dag. Men dere kommer garantert til å se mer av denne fine genseren, skal bruke den masse fremover!

Bruker du mariusgenser?

- Sara

Nyttårskjolen er i boks!

 • 28.12.2013 kl. 18:35

Dagens shopping var veldig vellykket, selv om jeg verken kom hjem med noe fra Enzo eller treningstøy. Nyttårskjolen derimot, den er endelig i boks. Var veldig usikker på hva jeg skulle ha på meg i år, men da jeg kom over denne kjolen på salg måtte jeg bare ha den. Temaet for nyttårsaften er maskerade så en lang sort kjole synes jeg passer perfekt! Viser bare et par bilder av den nå, resten må dere vente med til nyttårsaften. Hihi 

Ryggen er også ganske fin, men jeg tar med en inne-jakke/blazer i tilfelle det skulle bli kaldt. Jeg er en liten frossenpinne, så da er det greit å være forberedt. 

Er ikke helt sikker på om jeg skal bruke denne masken, den er nemlig fra Venezia. Jeg er uansett alltid veldig forsiktig når jeg er ute på ting, så vi får se. Den er jo så fin og hadde jo passet perfekt? 

Nå stikker jeg en tur ut på bowling. Huff, har ikke bowlet på flere år så det kan bli ganske spennende! Ønsk meg lykke til. 

Hva slags planer har dere for den siste lørdagen i året? 

- Sara 

Trenger du en ny veske?

 • 19.12.2013 kl. 16:42

I går fikk jeg en fin pakke fra Carriealong.no med to kjempefine produkter. Carriealong er en online veskebutikk med utrolig mange fine merker, blant annet ADAX, The North Face og Fjällräven. Butikken er faktisk en del av Skandinavias eldste lærvarekjeder. I tillegg til nettbutikken har de tre butikker i Danmark som du kan stikke innom hvis du er i området. En ting jeg liker veldig godt med Carriealong er at de har kundeomtaler på siden sin, da kan sjekke hva andre kunder mener om butikken. 


Jeg fikk en fin lommebok og iPad-case, begge fra DIXIE. Lommeboken er ganske stor så den kan man like gjerne bruke som en liten clutch. Den har en fin rominndeling med plass til seks kort og mynter i egen lomme i midten. Jeg har ikke fått testet ut iPad-casen ennå, da iPaden ligger igjen i Oslo. Meen når det er sagt så ser den veldig fin ut da. Den er ganske hard så den gir god beskyttelse mot støt. I tillegg er den ikke større enn den trenger å være, noe som gjør den veldig praktisk og plassbesparende. 

Carriealong har rask levering med frakt på 79,- handler du dog for over 700,- får du frakten helt gratis! I tillegg er toll og MVA heldigvis medberegnet i prisen, så det trenger du ikke tenke på. 

Har du handlet fra Carriealong.no før?

- Sara  

Reklame

Klessalg: Andrea Badendyck

 • 15.12.2013 kl. 20:55

Selv om jeg egentlig burde sovet godt ut i dag bestemte jeg heller i går kveld for at jeg skulle stå opp tidlig å dra på klessalget til Andrea og Fanny på Hendrix Hair. Jeg visste at Fanny skulle selge Michael Kors vesken sin, men den kostet nesten like mye som den gjør ny så det gadd jeg ikke. Det var uansett ikke den veska jeg egentlig har på ønskelisten, så det gjorde ikke så mye. Fant heller en fin skjorte jeg har siklet på en stund! 

Må bare vise dere dette bilde av den søte hunden til Andrea! Herregud så nydelig den var ♥

Denne skjorten fra Ralph Lauren var helt ny med prislappen på og i min størrelse. Perfekt! Har hatt lyst på den ganske lenge og i London koster den nesten det samme som i Norge så jeg gadd ikke kjøpe den der. De solgte veldig mye fint, men siden jeg akkurat har vært på tur vil jeg ikke bruke så mye penger, men en ting jeg har ønsket meg lenge synes jeg var greit.

Må forresten minne om giveawayen min som pågår nå! Send inn et bilde (tattavkvinnene@gmail.com) du har tatt som viser litt julestemning og du er med i trekningen av en søt liten premie. ♥

Hva synes dere om skjorten? 

- Sara

Mary-Kate & Ashley Olsen: tredje BikBok-kolleksjon

 • 06.12.2013 kl. 19:03

I går kom den siste kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley Olsen for BikBok i butikk. Jeg har så vidt rukket å se litt på den, og er sånn passe imponert. Den er veldig slik de andre kolleksjonene har vært, noen plagg er fine, men det er også en del jeg aldri ville kjøpt. Denne kolleksjonen er litt mer hverdagslig enn den forrige og byr på en del lyse plagg. Det jeg er mest fan av denne gangen er de tykke genserne. De passer så bra nå og i tillegg ser de fine ut. 

Disse tre er mine favoritteren. Den første jakken ser dog litt rar ut når den er lukket igjen øverst, men på bildet over er den veldig kul. Den siste har litt annerledes snitt enn mange andre gensere så den liker skikkelig godt. Tror den vil passe like godt til bukse som til skjørt. 

1. HER 2. HER 3. HER

Disse kjolene likte jeg også kjempegodt. Blått er alltid fint og i tillegg er lengden veldig fin på denne. Tenker den er akkurat passe lang til årstiden? Den sorte kjolen er utrolig kul og jeg eelsker snittet på den. Tror den gir en veldig fin figur på de fleste så det er jo et pluss. 

1. HER 2. HER

Nå blir det litt middagslaging her hjemme før jeg skal sette meg ned å skrive litt på refleksjonsnotatet som skal leveres sammen med eksamensfilmen. Det er alltid den vanskeligste biten å reflektere masse etter man har jobbet så mye. Dagene går litt inn i hverandre og det er så mye en kan skrive om. Får bare prøve å være litt effektiv i dag, kanskje det gjør lørdag og søndag litt mindre hektiske. Ønsker dere en fin kveld ♥

Hva synes du om den siste kolleksjonen? 

- Sara 

Party shoes 2013

 • 27.11.2013 kl. 10:04

Mange har allerede startet julebordsesongen og mange vil sikkert komme til å delta på et i nærmeste fremtid. I tillegg til denne årlige tradisjonen har vi gjerne brukt for et par pensko mer enn en gang til den siste måneden i året. Derfor har jeg satt sammen min lille partysko-guide. Har valgt å ta med glittersko, sorte sko og litt lavere sko. Noe for en hver smak med andre ord. Alle skoene i innlegget har jeg hentet fra Nelly.com. Visste du forresten at du kan vinne ønskelisten din på Nelly nå? Gå inn på hjemmesiden deres for mer informasjon. 

Glitter og glam ♥

Sko (og andre plagg) som glitrer er utrolig populært nå, i alle butikker er det masse paljetter og glitter å se. Vi liker vel alle å skinne litt når vi er på fest, og kanskje spesielt på årets siste dag. Sko som dette er kjempefint hvis resten av antrekket ikke er for mye. Hvis du går for paljettkjole ville jeg kanskje droppet de drøyeste glitterskoene for å ikke få en overdådig-look. Jeg ville egentlig gjerne ha med de fine røde glitterskoene Nelly har hatt inne en stund nå, men de ser ut til å være utsolgt. Veldig synd, de har jeg nemlig vurdert å skaffe meg selv, men da får jeg heller bli litt kreativ.  

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

De klassiske sorte ♥

Sorte sko kan man bruke til det meste, derfor vil en investering i et par av disse sikkert komme godt med senere også. Du kan kombinere de med alle mulige farger og i tillegg kjøre på med paljetter eller glitter på resten av antrekket. Jeg valgte å finne noen åpne og noen lukkede sko. De lukkede passer godt til å bruke utendørs da de for det første varmer noe mer, men også fordi de ofte har en tykkere hæl og gjør de enklere å gå med. Det kan jo være greit å tenke litt på det hvis man vet det kommer til å bli litt gåing ute. De andre synes jeg også er veldig kule, nummer 6 for eksempel, superenkle og fine sko. 


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER  

En lavere variant ♥

Man trenger ikke velge skyhøye sko for å føle seg fin på fest, derfor satte jeg sammen en liten serie med litt lavere sko også. De tre første har en ganske kort hæl og kan kanskje være gode sko å øve seg litt med hvis det er vanskelig å gå med høye hæler. De andre er helt flate og er kan kombineres ikke bare med kjole men også til et hverdagsantrekk. På fest kan det jo være lurt å ha godt fotfeste så det er absolutt ikke dumt å velge noen av disse litt lavere skoene. 


1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

Hva slags sko skal du bruke på årets festligheter? 

- Sara

Antrekk fra i går: paljetter, spikes og røde lepper

 • 24.11.2013 kl. 10:23

God morgen fininger! Her kommer litt flere bilder av gårsdagens antrekk. Elsker den dype blåfargen, håper jeg får brukt denne toppen masse mer i fremtiden. Forresten, på en skala fra en til ti, hvor kaldt tror dere det var å ta disse bildene? Jo, riktig, ti! Haha. Merker at det er en del kaldere her ute hos mamma enn det er i Oslo, skal i hvert fall ikke klage når jeg kommer tilbake! 

Toppen fikk jeg byttet til meg på syverksted, men er opprinnelig fra Zara, skjørtet er fra HM og skoene er fra Nelly. 

Synes den åpne ryggen er så kul på denne toppen! Neste gang jeg skal bruke den kommer jeg nok til å ha oppsatt hår så den synes bedre. 

Jeg hadde en kjempekoselig kveld i går, med fine jenter! Vi fikk feiret bursdagsbarnet og jeg tror hun var veldig fornøyd med kvelden, da sier i hvert fall jeg meg fornøyd. 

Nå busser jeg straks tilbake til Oslo, hvor det venter litt eksamensjobbing og julegavehandling de neste dagene. Gleder meg til å få alt som heter skole overstått så jeg bare kan begynne å nyte førjulstiden!

Hva synes dere antrekket? 

- Sara 


#mote #klær #fashion #antrekk #outfit #ootd #spikes #blå #paljetter #redlips #makeup #krøller #curls #feiring #fest

Sneak peek på kveldens antrekk

 • 23.11.2013 kl. 18:26

Håper dere har hatt en superfin lørdag så langt! Min kveld blir brukt på å feire fine Tonje. Hun ble 21 år tidligere denne måneden og det må jo feires! Tenkte bare å gi dere en liten sneak peek på antrekket for i dag. Dere har jo allerede sett toppen, men nå har jeg også bestemt meg for sko og underdel. Gikk for flere blå elementer denne gangen, morsomt å ta igjen en farge i flere deler av et antrekk. I tillegg er jo kongeblå en av høstens farger. Så her er en liten titt, viser flere bilder av det på i morgen. 

Måtte bare gå for de blå skoene. Disse har dessverre ikke fått så mange lufteturer som de fortjener, så nå var det på høy tid. 

Jeg ville egentlig bare stikke innom for å ønske dere en fin lørdagskveld. Håper dere koser dere masse, det skal i hvert fall jeg. 

Hva er kveldens planer?

- Sara


#mote #klær #spikes #paljetter #fashion #ootd #antrekk #outfit

Antrekk BikBok shopping

 • 21.11.2013 kl. 19:39

Har som vanlig litt dårlig tid, selv om jeg faktisk ikke ligger så alt for dårlig an i dag. Har rukket å krøllet håret litt og er klar for en hyggelig kveld. Bildene ble litt rare og røde i dag, vet ikke helt hva jeg har stilt på. Får ikke gjort noe med det nå, må komme meg avgårde.

Fikk endelig brukt den søte rosa genseren min igjen. Liker den så godt, men den kan fort bli litt mye. Nei, nå får jeg gi meg.

Har dere noen fine planer i kveld? 

- Sara 


#outfit #antrekk #mote #klær #roses #curls #krøller #makeup #shopping #ootd #fashion 

Syverksted med Jenny Skavlan

 • 20.11.2013 kl. 22:27

Hei alle fine lesere! Har dere hatt det bra i dag? Jeg har nesten ikke tatt i en data i dag, i hvert fall ikke i bloggsammenheng, så nå var det hyggelig å sette seg ned å skrive litt. Jeg har som nevnt tidligere vært på syverksted og boklansering av den nye boken til Jenny Skavlan i dag. Dette er faktisk tredje gang jeg har vært med på slikt verksted med henne og det var like gøy i dag! Det eneste som var litt dumt var at Vilde måtte melde avbud, så da ble det til at jeg dro alene. Det var uansett mange hyggelige jenter å skravle med der så det gikk fint. 

Alle som kom kunne ta med seg tre plagg de enten ville sy om eller bytte bort til andre klær. Jeg byttet fra meg en kjole og en jakke og fikk igjen skjorten dere ser over, som faktisk var Jenny Skavlan sin og en utrolig kul topp jeg skal bruke til helgen. Skjorten  hadde egentlig en helt plain lyserosa krage, men jeg piffet den opp med et kult bånd. Er veldig fornøyd med den selv og gleder meg til å ta den i bruk! 

Her er noen av tingene hun har laget, disse kunne vi bruke til inspirasjon. 

Det var en lett servering med foccacia og mineralvann, samt noen godteriskåler. Litt hverdagsluksus sier man ikke nei takk til!

Vi var også heldige som fikk et handlenett med litt forskjellige godsaker oppi. Blant annet hadde Perlehuset bidratt med litt perler og slikt så vi kan lage mer ting hjemme. Jeg fikk ikke kjøpt med meg den nye boken da, jeg tror nemlig jeg hadde fått litt kjeft hvis jeg gikk ut å kjøpte noe som står på ønskelisten min nå ikke lenge før jul. Så da får jeg nøye meg med den forrige boken så lenge. Fikk henne til å signere den da, siden alle andre fikk signert den nye boka. Signerte bøker er alltid stas å ha i bokhylla. 

På bordene i syrommet var det lagt ut haugevis med forskjellige perler, bånd, kjetting og alt man kan ønske seg for å sy om klær. Siden det ble en del ting til overs fikk vi ta med det vi ville hjem, jeg har plukket med meg litt godsaker så kanskje det blir flere "nye" plagg på meg fremover. Mange prøvde seg også på symaskin i dag, men jeg holdt meg til nål og tråd. Er ikke helt stødig med symaskin så får enn så lenge kose meg med den gode gamle nåla.  

Noen av bildene ble dessverre litt kornete, det var dessverre ikke den beste belysningen i alle rommene. Dette er derfor det eneste bildet jeg fikk tatt av Jenny Skavlan, litt synd for hun så utrolig bra ut i dag. Hun lurte faktisk på hvordan det hadde gått med jakken min som vi jobbet med på forrige syverksted, så det var jo litt sprøtt, men veldig gøy at hun kjente meg igjen! Kanskje jeg burde ta det som et hint og ikke dukke opp neste gang? Hehe.

Her er bilde av den blå toppen jeg fikk byttet til meg. Det var faktisk akkurat en slik topp jeg drømte om å finne før jeg dro! Tror den vil passe fint sammen med resten av antrekket jeg skal ha på lørdag. 

Liker dere å sy om klær?

- Sara

Inspiration: walk in closet

 • 16.11.2013 kl. 19:28

Slik ser altså haugen med klær ut som i dette øyeblikk befinner seg på sengen min. Dette er nok en noe større oppgave å ta fatt på enn jeg først antok. Ikke skjønner jeg hvor alle klærne kommer fra? Det skal sies at det ligger en dyne under noe av klærne, så det er kanskje ikke riktig så ille som det ser ut. Uansett er det for mye for det lille skapet vi har nå, så noe må dessverre vekk. Skulle ønske jeg bodde i en stor leilighet med et walk in closet! Er ikke det alle jenters store drøm, å ha et stort romt bare til klær, sko og tilbehør? Tenk så ryddig og oversiktlig man kunne hatt det. Drømte meg litt bort her og lagde et par kollasjer med inspirasjon til walk in closet. Og kanskje en dag har jeg plass til noe sånt, i mellomtiden er det lov å drømme. 

Synes det er så fint med delikate lyse farger, er dere ikke enig? Jeg får i hvert fall ikke noe mindre lyst på et skikkelig klesskap når jeg ser disse bildene, mange fine løsninger for oppbevaring av klær og tilbehør. Jeg får vel kanskje løsrive meg fra drømmeland og heller ta fatt på ryddingen, ellers blir det vel natt før jeg er ferdig! Håper dere koser dere masse i kveld! 

Hvordan ser klesskapet ditt ut, nok plass? 

- Sara

Victoria's Secret Fashion Show 2013

 • 14.11.2013 kl. 12:54

I går gikk Victoria's Secret Fashion show av stabelen, denne gangen i Lexington Avenue i New York, men tror ikke det sendes på TV før 10. desember. Det er kanskje litt ironisk at jeg skrev om kroppsfokus i går og om dette undertøysshowet i dag. Men for å vise undertøy på catwalken må man nødvendigvis være iført undertøy. Det jeg synes er bra med VS er at modellene ikke trenger å være i størrelse 0. Ja, de er tynne, men du trenger ikke være radmager for å bli med. 

Siden jeg skrev opp undertøy som et av gaveforslagene til damer tenkte jeg derfor å vise dere noen av mine favoritter fra showet i går. Kanskje finner dere litt inspirasjon til hva dere kan kjøpe? 

Et slikt show er alltid overdådig og de fleste av oss kunne vel ikke tenke seg å gå med store englevinger i fjær til daglig? Men jentene er jo "Victoria's Secret angels" så det er vel litt av poenget. Synes i hvert fall det røde settet var utrolig stilig. Rødt generelt synes jeg passer megabra til undertøy.

Det var også mye lyst og hvitt på showet i år, hvitt er jo også utrolig lekkert og elegant og ikke minst passende som undertøy. Det i midten ser helt fantastisk ut, selv om jeg ville droppet den saken i midten. 

Den til venstre er kanskje litt mer flashy, men synes det likevel var litt søtt. Det samme gjelder "snøprinsessen" til høyre, litt overdådig, men utrolig søtt og fint. 

Alle disse bildene er hentet fra Victoria's Secret Fashion Show 2013 sin Facebookside.

Har du noen favoritter?

- Sara 

Smykkeorganisering

 • 06.11.2013 kl. 13:25

Hei fininger! Tenkte å vise dere noe som kom i posten for en liten stund siden. Har nemlig lenge tenkt å få organisert smykkene mine på en smart måte. Er enda ikke helt i mål, men nå har jeg i hvert fall funnet en løsning for å organisere de minste øredobbene mine. Kjøpte denne smarte saken på Ebay til latterlige 9 kroner! Den er dog veldig liten, så jeg burde kanskje ha sett nøyere på målene og sett om de har en som er litt større. Tror jeg må gjøre det til de øredobbene som henger. 

Det er så mye enklere å holde styr på hvilke øredobber jeg har nå! Nå slipper jeg rote rundt i en stor eske med masse forskjellige smykker for å kanskje finne noen som passer. Neste steg i organiseringen må være å finne noe til de større øredobbene, noe til kjedene og noe til armbåndene mine. Jeg har sett på diverse smykkestativ i Norge, men mange av de er veldig dyre. Kanskje de har noe slikt på Ebay. Jeg må nok lete litt en kveld! 

Har du en kreativ løsning på din smykkeorganisering? 

- Sara

Fifty Shades of Grey

 • 05.11.2013 kl. 09:02Gleder meg skikkelig til å se hele den nye kolleksjonen til Kappahl som kommer i butikkene 6.november. Som de fleste sikkert vet har Kappahl inngått et samarbeid med Fifty Shades of Grey forfatteren. De har laget en lekker undertøyskolleksjon for kvinner i alle former og fasonger, i tillegg til en tilbehørdel som er inspirert av karakteren i bøkene. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har fått lest disse bøkene enda, men synes uansett undertøyet er veldig elegant og fint. 

Synes disse bildene og filmen ser veldig lovende ut. Tror et slikt samarbeid kan slå veldig an, vil tro noe fra disse kolleksjonen kommer til å ligge under mange juletrær i år! 

Hva synes du om kolleksjonen så langt?

- Sara

 

The little black dress

 • 03.11.2013 kl. 10:01

The little black dress, eller den lille sorte som vi kaller den på norsk er en klassikker som aldri går av moten. Begrepet ble faktisk lansert så tidlig som i 1926, av Coco Chanel. Den lille sorte er en sort kjole som skal gå til knærne, den er ofte veldig enkel. En svart enkel kjole passer til alle anledninger og bør være et nøkkelplagg i alle jenters garderobe. Jeg tenkte derfor å plukke ut noen sorte favoritter fra Nelly til dere, flere av disse her er super classy og jeg kunne gjerne tenkt meg flere av de selv. 

1. HER 2. HER 3. HER

1. HER 2. HER 3. HER 1. HER 2. HER 3. HER

1. HER 2. HER 3. HER

Klarer nesten ikke velge meg en favoritt blant alle disse fine kjolene, men jeg synes den øverste i midten er skikkelig kul. Har alltid likt kjoler som kuttes slik at de viser litt skuldre, det partiet er så pent og bør vises frem. Synes det er fint og feminint med en sånn type kjole, i tillegg tror jeg det kler de fleste fasonger. 

Har du en liten sort kjole? 

- Sara

Dagens bursdagsantrekk

 • 02.11.2013 kl. 14:42

Da må jeg egentlig løpe, blir hentet om to strakser! Ville bare kjapt vise dere antrekket for bursdagen først. Valgte samme skjørt som jeg hadde sist lørdag, men med en annen topp. 

Topp fra BikBok // Blazer fra Gina Tricot // Skjørt fra H&m // Kjede laget selv

Det ble mye bilder! Håper dere liker bildene og antrekket! Her ser dere forresten også litt bedre hvordan håret mitt ble. 

Hva skal dere i dag? 

- Sara 

My very first Mulberry piece...

 • 27.10.2013 kl. 09:08

ble en lommebok! Fikk denne vintage Mulberry-lommeboken av mamma som bursdagsgave på etterskudd. Hun fant den igjen etter å ha ryddet i kjelleren i sommer og der har den ligget ganske lenge! Aner ikke hva den heter eller hvor gammel den er, men hvis noen vet så kommenter gjerne! Må jo si det er litt stas å være eier av et Mulberry-produkt. Vet ikke hvorfor det er sånn, det er jo egentlig bare en lommebok. Men noen ting er det bare litt ekstra stas å ha. 

Lommeboken er ganske stor så det er nok av plass til kort, penger og andre småting som for eksempel leppestift. Kjempekjekt hvis man ikke har lyst til å dra med seg en veske når man går ut. 

Synes stoffet inne i lommeboken er så fint! Skikkelig kul detalj. Hihi, så nå er jeg stolt som en toppe og går rundt å føler meg litt snobbete. Neida, har ikke tatt helt av og det vil nok bli veeldig lenge før dere får se et slikt innlegg igjen på denne bloggen! Ble i hvert fall kjempeglad for den og kommer nok til å bruke denne masse fremover.  

- Sara

Bursdagsantrekk: dyreprint

 • 26.10.2013 kl. 18:29

Bursdagsfeiringen var veldig vellykket i dag, koselig at alle var samlet igjen. Kan lage et lite innlegg med bilder når jeg kommer hjem, her kommer i hvert fall antrekket. Gikk for helt svar/hvitt antrekk, men freshet det litt opp med knalle sko. 

Body fra BikBok // Skjørt fra H&M // Blazer fra Gina Tricot // Kjede fra Tallin // Sko fra Bianco

Reiste i den nye ullkåpen min fra kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley for BikBok. Jeg vant et gavekort på 500,- da jeg var på den BikBok-kvelden, så jeg endte opp med å bytte vesken og heller kjøpe denne kåpen isteden. Selv om jeg har enormt mange jakker manglet jeg en som er skikkelig varm og samtidig fin, så da ble det denne. Nå mangler jeg nesten bare en jakke før "samlingen" min er komplett, og det er en skinnjakke. Det vil si, helt til jeg finner en annen jakke "jeg trenger". 

Håper dere likte antrekket og at dere har hatt en kjempefin lørdag til nå. Kos dere masse i kveld!

- Sara

Pre-shopping @ BikBok

 • 24.10.2013 kl. 00:13

For en fin kveld jeg har hatt i dag! Tror aldri jeg har kost meg så mye på shopping noen gang før. Da vi kom fikk vi en drink i baren før vi kunne sikre oss noen godbiter fra den nye kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley Olsen. Må si at jeg er mye mer fornøyd med denne kolleksjonen enn den forrige. Denne gangen er fokuset på kveldsplagg og stilen er feminin og sexy. Kolleksjonen inneholder alt fra ullkåper til kjoler og skjørt. 

Det var så mye fint å ta bilde av, så jeg gikk å knipset hele kvelden. Det var jeg ikke akkurat alene om, de holdt nemlig en Instagramkonkurranse hvor vinneren stikker av med et gavekort på 500 kroner. Vinneren trekkes i morgen. Krysser fingrene! Haha. 

Det morsomme var at alle bildene som ble postet ble vist på storskjerm inne i butikken. Her er et av mine to bidrag. Morsomt å se seg selv på skjermen. 

Fornøyd med kveldens shopping! 

Fine Marthe var også med. Både Marthe og jeg er like glad i å dra på slike ting så da har vi heldigvis noen å gå sammen med. 

Denne clutchen fant jeg meg, skikkelig fin og enkel! Det er en glidelås til bak, så den er i tillegg ganske praktisk. 

De 100 første som handlet fra kolleksjonen fikk en goodiebag med masse fint oppi. Håndkrem, duftlys, maskara, Hugo Boss parfyme, Hugo Boss bodylotion, en liten pose potetgull og det nyeste Costume. I tillegg fikk alle 20% på en valgfri vare, men da kunne man ikke velge noe fra Mary-Kate og Ashley sin kolleksjon. Valgte meg en søt gammelrosa topp, også tok jeg med noen ringer som kan brukes på ytterste ledd på fingeren. Kan vise dette på en dag. 

Gleder du deg til å se den nye kolleksjonen? 

- Sara

Trend: sokker i sandaler

 • 21.10.2013 kl. 16:03

I forrige uke sto det på DetNye at det var inn med sokker i sandaler og pumps. Jeg tror faktisk at dette må være en av de styggeste trendene vi har hatt på lenge. Så lenge jeg kan huske har man ledd av menn uten sans for mote som går i sokker og sandaler, men nå går faktisk fine moteriktige kvinner med sokker i ellers veldig kule pumps. Jeg kommer nok aldri til å kaste meg på denne trenden, men synes det er sporty gjort av de som velger å gjøre det. 

Mange velger å bruke litt finere sokker med for eksempel blonder på, og det kan i og for seg være søtt... På barn. Mener ikke være overnegativ nå altså, jeg klarer bare ikke se det fine med denne trenden. Sokkene synes Jeg gjør hele antrekket mindre feminint og ødelegger ofte for antrekk som kunne vært veldig fine. 

Disse damene har i hvert fall brukt enkle og fine farger på sokkene, men når noen kler  seg i neongrønne sokker i høye hæler tenker jeg at noe har gått galt et sted. Det som dog kan funke er om du bruker en strømpebukse, helst en enkel en og ikke den aller tjukkeste du har. 

Hva synes du om denne trenden, noe for deg?

- Sara

Midseason sale hos Nelly

 • 20.10.2013 kl. 10:07

Nelly har igjen midseason sale, og jeg tror salget åpner i dag. Hvis ikke er det nok av koder å bruke for å få tilgang til salget: FOTBALLFRUE, VIPSALE og FBSALE. Jeg har tittet litt og funnet veldig masse fint, litt til hverdags, men mest for partysesongen. Snart må man begynne å se etter noe å ha på seg på julaften, nyttårsaften og andre festligheter som kommer fremover. 

1. HER 2. HER 3. HER

1. HER 2. HER 3. HER

Nelly har alltid utrolig mange fine kjoler, og mange av de koster under 100 kroner. De røde er skikkelig julaftenkjoler og mens den blå og svarte kunne passet bra til nyttårsaften. 

1. HER 2. HER 3. HER

Fine sko hører med! Selv om gullskoene er litt flashy synes jeg de var veldig kule, tror de ville gått bra sammen med en enkel svart kjole for eksempel. 

 

1. HER 2. HER 3. HER

Nå ble det mye festklær, så synes det passet å avslutte med noen fine hverdagsklær. Toppen til venstre er kanskje litt sommerlig, men synes den var veldig kul og kunne gjerne brukt den nå. Tykke gensere får man ikke nok av nå som det går mot vinter, og denne grå synes jeg hadde et fint og enkelt mønster. 

Det er maange plagg å bla igjennom så det er bare å brette opp armene, på noen av tingene kan du få opptil 85% rabatt! Så skal man ha noe gjelder det å passe på nå. 

Pleier du å handle på Nellys midseason sale? 

- Sara

It's friday!

 • 18.10.2013 kl. 19:02

Tok noen antrekksbilder i sta, eller det var i hvert fall planen. Det var dessverre litt dårlig lys nå på ettermiddagen så det ble ikke så mange klare og fine bilder. Så da ble det lite antrekk, men heller et par portrettbilder isteden. 

Elsker lua jeg har på meg her, den er så myk og varm. Kjøpte den i fjor på BikBok. Jakken er fra loppemarked.

Har fått gjort et par "ærender" i dag, så nå skal jeg straks i gang med middagen. Skal prøve noe helt nytt i dag faktisk, chiligryte! Høres ikke det litt godt ut? Håper den blir sterk og god. Tar litt bilder underveis så hvis den blir god poster jeg oppskrift i morgen. I morgen skal jeg forresten møte fine Ida fra denne her bloggen. Gleder meg masse til å endelig få møte henne, har jo snakket om det ganske lenge nå. 

Har du smakt chiligryte før?

- Sara

Shopping-inspirasjon London

 • 13.10.2013 kl. 13:12

Skal prøve å ikke mase for mye om London før jeg drar, men klarte ikke la være å sette sammen litt shopping-inspirasjon. Noe av det beste jeg vet med å dra på ferie, bortsett fra å faktisk være der, er å planlegge. Skrive handlelister, lister over hva jeg vil oppleve og restauranter jeg vil besøke. Har ikke kommet så godt i gang med denne planleggingen ennå, men inspirasjon til shopping trenger jeg ikke mer enn et par minutter for å finne. Tok meg en liten tur inn på we heart it og fant mange herlige bilder. 

Jeg tar nok ikke ta helt av på shoppingfronten, men jeg har spart litt penger så jeg skal i hvert fall prøve å få tak i vesken fra Michael Kors som jeg har mast så mye om! Vi har også tenkt oss en tur innom Acne-butikken, Victoria's Secret og noen vintagebutikker. Gleder meg utrolig mye! Hihi. Nå skal jeg prøve å vente litt med London-snakk før det faktisk nærmer seg! 

Hvordan finner du shopping-inspirasjon når du skal reise? Eller tar du kanskje bare ting som det kommer? 

- Sara 

Dyrisk inspirasjon

 • 12.10.2013 kl. 16:10

Jeg vet ikke hvordan det er med dere men jeg synes dyreprint i små doser er veldig kult. Før var jeg veldig skeptisk til det, og synes neste det ble på grensen til harry. Nå har det kommet veldig mye kult i butikken som det faktisk går an å bruke til vanlig. Veldig mange bloggere kler seg utrolig kult i dyreprint og det er vanskelig å ikke bli inspirert! Selv har jeg ikke så veldig mange plagg med dyreprint, det eneste er en t-skjorte fra Vila med en sebra på, og en grusom kjole i leopardprint som aldri er brukt! Jeg skjønner ikke hvordan det går an å gjøre slike bomkjøp? Plagg som blir stygge med en gang du kommer hjem. De var kanskje stygge allerede i butikken, men de smarte butikkspeilene fikk deg til å se helt smashing ut. Konspirasjonsteori på høyt plan! Uansett, meningen med dette innlegget var å komme med litt inspirasjon til klær med dyreprint. Håper dere ser noe dere liker! 
Animal
Synes den singletten med tiger på er utrolig fin, tigre er så fine dyr! Den genseren med sebra på er også supersøt. Skal helt klart se etter litt dyriske plagg i London! 
Hva synes dere om dyreprint på klær? Kan det noen ganger bli litt for mye?
- Sara 

New in: Gina Tricot

 • 11.10.2013 kl. 18:12

Gjett hvem som har nett igjen? Det kom tilbake ikke lenge etter at jeg hadde postet det forrige innlegget. Men da var jeg på vei ut og rakk ikke gjøre noe mer med det. Jeg måtte bare en rask tur innom Gina Tricot i dag før vi snart drar hjemover. Med det forrige Elle-bladet fulgte det med en rabattkupong som ga 50% rabatt på ett valgfritt plagg. Jeg gidder ikke kjøpe masse nytt nå, det er jo ikke lenge til jeg skal på tur til London. Men synes jeg måtte slå til på dette tilbudet. Det som ble med meg hjem var denne utrolig fine toppen. Ble helt forelsket i den med en gang jeg så den. 

Synes den var veldig fin på, i tillegg til at den var veldig myk og god. Originalprisen var 199, så jeg fikk den for 100 kr! Superfornøyd med dette lille kuppet. 

Hva synes dere om toppen? 

- Sara

Going out for dinner

 • 10.10.2013 kl. 16:57

Skal en liten tur ut å spise middag med Matias, moren hans og kjæresten hennes. De skal så videre på Bob Dylan konsert, men jeg er ikke særlig fan så blir hjemme. Var med Matias sist gang han var i Oslo, og jeg synes det holder med en gang. Hadde bare så lyst til å gi dere en liten sneak peak på jakken min. Dere husker kanskje ikke at jeg fikk denne i sommer, men planen var i hvert fall å gjøre et lite DIY-prosjekt ut av den. Nå er den nesten helt ferdig, mangler bare skinnlapper til albuene, men det må jeg vente med til de får det inn på butikken. Viser bedre bilder når de er på altså, men ville ta den med på en liten luftetur i dag. 

Håper dere får en superfin kveld alle sammen! 

- Sara

Trend: luefin

 • 06.10.2013 kl. 10:14

Luer har alltid vært et elsket plagg i min høst og vintergarderobe og at luer i tillegg er trendy er bare et pluss. Selv om luen har som funksjon å skjærme ørene for kulde kan den også skjule en dårlig hårdag eller setter prikken over i'en på et antrekk. Nå er det en stund siden sist jeg farget håret og da synes ujevnhetene som kommer med hjemmefarging lettere frem, inntil jeg skal til frisøren (som skjer veldig snart) er en lue godt å ha for å skjule dette. 

      ACNE HER // H&M HER

Gråe luer ser vi mye av i høst, grått er jo generelt en populær høstfarge så at det er en hit også på luefronter er ingen stor overraskelse. Det jeg synes er kult med helt enkle gråe luer et at de er så lett anvendelige, du kan mikse og matche de med omtrent alt. Det er også fint at de er å få kjøpt i forskjellige materialer, jeg synes både pusete ull-luer og klassiske strikkeluer er veldig fint.

Luer generelt finner man i alle prisklasser, og det er kanskje ikke nødvendig å betale over 500 kroner for en lue som ser ganske lik ut som en til bare 50 kroner? Men selvfølgelig bestemmer man jo selv hvor man vil legge i litt ekstra penger. Jeg synes i hvert fall disse to luene fra Acne og H&M ser ganske like ut, hvordan kvaliteten på de to luene er kan jeg ikke si noe om. Acne trekker kanskje det lengste strået der, men når prisforskjellen er så stor kan du slite ut 10 H&M luer før Acne-luen skal lønne seg sånn sett. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 

Andre farger jeg har lagt merke til denne sesongen er hvitt og burgunder. Hvite luer har jeg alltid synes har vært fint, men jeg har ofte kjøpt store klumpete luer med tunge rare dusker og det er ikke nødvendigvis veldig pent. Den hvite i midten nederst med en liten søt dusk i fuskepels er så enkel å fin. Luer med ekte pels styrer jeg langt unna (det gjelder forøvrig alle plagg med ekte pels), jeg går heller naken enn å ha på meg plagg med ekte pels. Burgunder er selvskreven høstfarge og tror aldri jeg blir lei den. Carhartt-luene ble veldig populære i fjor og det ser ut til at de gjenopptar suksessen i år. Jeg synes de er kule, men at de begrenser seg til en mer urban eller sporty look. 

Dette er bare mine fargeobservasjoner og hva jeg liker av, det kan godt være andre farger jeg også burde nevnt, men det får heller bli en annen gang.

Har du en luefavoritt i år? 

- Sara

Skirts of the season

 • 03.10.2013 kl. 14:07

Ups, nå ble det en sen oppdatering fra denne fronten. Har sittet å tittet i nettbutikker i flere timer i dag. Tanken var først å se etter noen julegaver, men så endte jeg opp med å sikle på alle de fine skjørtene som har dukket opp denne sesongen. Har plukket ut mine to favoritter under og laget en kollasj til hvordan man kan style de. Alt jeg har plukket ut er fra H&M, og med rabattkoden 0758 får du 10% rabatt på hele sortimentet frem til 13.10! God deal!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER

Det første skjørter jeg falt pladask for er dette sirkelskjørtet i "skinn". Dette er jo ikke akkurat noe nytt skjørt på markedet, men jeg synes aldri det går av moten. Nå har jeg vært i det litt klassiske hjørnet i dag og bare kombinert veldig enkle farger, men det ser veldig kult ut hvis du piffer opp antrekket med litt sterkere farger også. Sko nummer 5 der synes jeg var utrolig fine, velig kul og unik hæl. Jeg synes også det er litt gøy å se at H&M etterlikner kjente merkevesker. Her er jo både Michael Kors og Marc by Marc Jacobs representert.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER

Det andre skjørtet er hvitt med mønster i stoffet. Det ser faktisk ganske varmt ut, i tillegg er dette litt lengre enn det første så dette passer perfekt til denne tiden av året. Igjen har jeg vært litt forsiktig med fargene, men jeg ser skikkelig for meg å matche dette skjørtet med pudderrosa detaljer. H&M hadde dessverre ikke så mye av det inne nå, men jeg tror det hadde blitt veldig fint til. Jakken var også bare helt skjønn, og helt sikkert veldig varm.  

Noe av det her du likte? 
- Sara

Put a ring on it

 • 28.09.2013 kl. 16:35

Jeg har alltid vært glad i å bruker ringer som tilbehør, og gjerne litt store ringer. Nå har trenden dog snudd litt, og små tynne ringer er veldig populært. I tillegg skal de gjerne sitte på det ytterste leddet av fingeren. Jeg liker dette kjempegodt og synes det ser veldig kult ut. Har ikke skaffet meg slike ringer ennå selv, men bestiller muligens et par fra Ebay. Det får du en liten pakke med slike ringer til ca. 15 kroner, og det synes jeg er en veldig grei pris. 

Utrolig søte, ikke sant? Liker de små med evighetsmerket på, og de med hjerte. Synes disse ringene blir litt mer hverdagslige, kunne godt brukt disse på skolen for eksempel. 

Her er derimot mine ringer. Store klumper, med mye pynt. Liker mange av disse veldig godt, men det blir mest til at jeg bruker de hvis jeg skal noe spesielt. 

Bruker dere ofte ringer? Og hva synes dere om trenden med tynne ringer?

- Sara 

Make a statement

 • 27.09.2013 kl. 15:32

Statementsmykker er utrolig kult, og kommer i mange forskjellige former og farger. Et slikt smykke gjør så mye med et antrekk, og kan kombineres med det meste. Disse smykkene er jo midt i blinken for høstens festligheter og julebordsesongen. Jeg sliter dog litt med å finne det perfekte smykket, et par av de jeg har er veldig fine, men jeg jakter fortsatt på "det perfekte". Jeg har vurdert lage et selv, men tror det er utrolig mye jobb. Noen som har prøvd det før? Uansett, så satt jeg å tittet litt rundt her om dagen og ble helt forelsket i smykkene til By Lopes. Synes smykkene og fargekombinasjonene er så fine. Det kule er at de tar imot bestillinger, slik at man kan få akkurat de fargene man har lyst på. 


Kule smykker? 

Har kikket litt rundt på Nelly og andre nettbutikker også, men har ofte litt kjedelige farger. Denne gangen har jeg lyst på et smykke med masse kule farger, som kan være med å pynte opp ett ellers enkelt antrekk. Jeg får tenke litt på det, se på et par DIY videoer, kanskje jeg tør å prøve meg på et hjemmelaget. 

Hva synes du om statementsmykker? 

- Sara

Pysjamasparty

 • 25.09.2013 kl. 20:41

Hvis det er en ting jeg virkelig liker med høsten så er det å være innendørs på mørke kvelder med kosetøy på seg. Pysjamaser er så herlig å gå med og butikkene bugner av søte og behagelige godbiter. Jeg vil tro det kommer mer og mer av det fremover, men klarer ikke vente med å lage en liten inspo til dere. Med en pysjamas hører alltid myke store sokker eller fine tøfler til. Hvor deilig er det ikke å våkne om morgenen å stikke føttene nedi varme tøfler eller sokker. Det frister i hvert fall mer enn å trå på et kaldt gulv. Nesten hvert år står myke sokker på ønskelisten min til jul, får aldri nok av det!

Som dere ser under går det mye i pasteller, synes det er så jentete og fint. Perfekte farger for nattøy! 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER 

Fikk så lyst til å oppgradere pysjamasgarderoben min når jeg lagde dette her, men jeg har ganske mye allerede så det får bli med tanken enn så lenge. 

Liker dere å gå med pysjamas? Noen her dere likte?

- Sara

Dinnerdate + antrekk

 • 24.09.2013 kl. 17:42

Nå stikker jeg straks ned til byen for å møte Tonje. Gleder meg såå mye! Har faktisk satt opp håret i dag, og tenkte dere kanskje ville se? Orker ikke sminke meg så mye da, brukte så lang tid på håret. Det er første gang jeg lager sånn topp, så synes resultatet ble helt greit. Synes uansett alltid at det ser mer naturlig ut på alle andre, er det bare jeg som tenker sånn?

Slik ble den altså, litt messy men det liker jeg egentlig litt.

Hva synes dere om antrekket/looken? 

- Sara 

Dagens antrekk 20.09.13

 • 20.09.2013 kl. 21:25

Hei! Har dere en fin kveld? Her har vi kost oss med litt Breaking Bad i tillegg til at jeg har puslet litt videre på skoene mine. Nå begynner begge å ta form, må bare vente på at lakken skal tørke før jeg legger et nytt. De blir faktisk ganske kule! Uansett. I dag har det vært nydelig sol igjen, noe som betyr at det lar seg gjøre med litt antrekksbilder. Synes det blir så kjedelig med antrekksbilder i grått regnvær. Er dere ikke enig? Her er i hvert fall det jeg har hatt på meg i dag. 


Topp fra h&m // Blazer fra loppemarked // Bukse fra h&m // Sko fra DinSko 

Nå tenkte jeg å sjekke ut den nyeste sesongen av Top Model Norge. Viaplay ligger en episode foran det som sendes på TV, så jeg har hele to episoder som ligger å venter på meg. Håper på masse drama og intriger, det er jo da det blir gøy!

Hva har dere gjort i dag da? 

- Sara

 

New in: boots

 • 19.09.2013 kl. 09:43

God morgen! Nå er det ikke lenge til jeg skal dra å filme et portrettintervju til en skoleoppgave, men først en liten oppdatering. Hvis dere så månedens ønskeliste i går, la dere kanskje merke til at sorte boots sto på listen over ønsker? Det tok ikke lang til før jeg fant de perfekte! Din Sko hadde nemlig stort salg på sko, og jeg fant akkurat slike sko jeg hadde sett for meg. Det ble ikke Dr. Martens da, det får heller bli en annen gang. Tenker på Pippi Langstrømpe når jeg ser disse her, men de er så fine! Hurra, nå skal jeg forhåpentligvis ikke fryse i høst og vinter. Tror jeg skal få plass til litt tykkere sokker i disse, så det blir bra! 

Hva synes dere? Pleier dere å bruke vinter/høstsko eller går dere bare i det samme hele året? 

- Sara

Dagen i dag og antrekk

 • 18.09.2013 kl. 21:44

Nå har jeg akkurat kommet hjem fra opplæring i bruk av utstyr på OSTV. Vi måtte lære å bruke kameraene de har der, samt redigeringsprogrammet. Det var greit å få en liten innføring i dette før vi faktisk skal i gang med opptak. Etter det ble litt sosialt samvær med pizza og skravling. Ble kjent med et par nye folk, og det er jo alltid koselig. Hadde egentlig tenkt til å oppdatere dere før jeg dro i sta, men fikk ikke tid til det, derfor blir antrekksbildene i litt dårlig kvalitet. Det har jo blitt mørkt ute, så det beste stedet å ta bilder nå er i kjelleren. Dere får i hvert fall se hva jeg har hatt på meg i dag, selv om bildene kunne vært bedre. Gikk for en sikker høstvariant i dag, med tykk genser, skjerf og jakke. Det er godt å slippe å fryse når man er ute om kvelden. 


Genser fra Primark // Bukse fra h&m  // Jakke fra Nelly // Skjerf fra Acne 

Hvordan har deres dag vært? 

- Sara

Dagens loppemarkedfangst

 • 15.09.2013 kl. 18:46

Kom for ikke lenge siden hjem fra loppemarked med to poser klær, et par sko og 120 kr mindre i lommeboken. En vellykket loppemarkedsdag med andre ord! Jeg kom meg avgårde litt sent i dag, det bøttet ned og fristet egentlig lite å gå ut. Likevel tok jeg turen, og er veldig fornøyd med det. Fordi jeg kom så sent startet de opp posesalg nesten med gang jeg kom! 50 kr for en pose klær, det er jo litt sykt. Her er et lite utvalg av hva jeg kom hjem med. 

Likte så godt det grove stoffet til denne svarte blazeren. Svart går til det meste, så den kommer jeg helt sikkert til å få brukt for. 

Litt varm jakke, håper jeg får brukt den masse i høst. Likte veldig godt fargene på denne her, men skal bytte ut de grusomme knappene!

Denne her må jeg le litt av! Den er egentlig fantastisk stygg, men så klarte jeg ikke gå fra den heller. Aner ikke om jeg i det hele tatt tør å gå med den, men jeg har en plan for hvordan jeg kan bruke den. Vi får se, det er jo litt trist om den bare bil hengende i skapet! Hva synes dere? Stygg eller kul?

Så til slutt enda en jakke. Denne synes jeg hadde så søte farger og jeg har ingen jakke som ligner på den. Som dere ser er det bare jakker jeg har tatt bilde av, men det er fordi jeg ikke liker å ha på meg loppemarkedsklær før de er vasket. Jakker kan jeg prøve på, men liker ikke prøve noe annet. Klærne har jo vært brukt av andre i tillegg lukter det litt loppemarked av de.

Jeg fant i hvert fall mye fint i dag, mest jakker, en skjorte, et par kjoler og sikkert noe mer jeg ikke kommer på i farten. Skoparet jeg kjøpte var veldig slitte og stygge, men jeg har så vidt startet på et lite DIY-prosjekt med de, så viser de når jeg er ferdig. 

Hva synes dere om innkjøpene, noe dere kunne gått i?

- Sara

Har forelsket meg i rutete skjorter

 • 14.09.2013 kl. 15:21

Rutete flanellsskjorter er populært som aldri før, og er faktisk noe av det mest trendy du kan kle deg i denne høsten. Høstmoten i år er veldig inspirert av grunge og punk, og vi finner elementer som skinn, høye liv og ruter. Det finnes mange forskjellige varianter av skjorten og uendelige måter å style den på. Jeg har fått skikkelig lyst på en oversized skjorte, enten i svart og rød eller en grønn variant. Må bare bestemme meg først!Her er en måte å style den på, oversized som en kjole. Høye støvletter går veldig fint til en slik look, om man liker det. Det er ikke noe i veien for å bruke jeans eller en strømpebukse under en stor skjorte heller, det kan jo fort bli litt kaldt med bare ben i høst. 

Som dere ser over finnes det veldig mange kule måter å style den på. Du kan for eksempel ha den lukket med et høytlivsskjørt og boots. Skjorten kan være åpen med en kul t-skjorte inni og jeans. Hvis du vil dra grungestilen helt ut kan du velge en skinnbukse isteden for jeans. Dette er helt klart en trend jeg liker godt, og som jeg kommer til å kaste meg på. Må bare finne den "perfekte" skjorta først, som kan brukes til flere antrekk. 

Er du fan av trenden med rutete skjorter? 

- Sara

Antrekk 14.09.13 og pyntdeg.no

 • 14.09.2013 kl. 12:04

God morgen fininger. Hadde det veldig gøy på bokfestivalen i går, men jeg tror det vil bli enda bedre i dag. Det var ikke så mye å ta bilder av i går, men jeg skal definitivt knipse litt for dere i dag! Håper dere har fått en fin start på helgen, husk å nyt fridagene vi har, spesielt når man er så heldig å få sol! Det var nemlig strålende sol i går, ting kunne ikke vært bedre lagt til rette for en dag ut. Været i dag er dessverre litt utrygt så jeg måtte finne på et nytt antrekk i dag tidlig, ikke ideelt når man går halvt i søvne de første 30 minuttene etter man har tatt føttene ut av sengen. 

Singlet fra Claire // Grå singlet fra New Yorker // Jakke fra Levi's 

Husker dere forresten at jeg nevnte Pyntdeg.no i forrige budsjett-innlegg? Nå får alle lesere 20% rabatt på hele nettbutikken om dere bruker rabattkoden tattavkvinnene! Hvor gøy er ikke det? De har masse fint der, blant annet kjeder og ringer til supre priser! Ta en titt av vel, link her.  

 

1 HER // 2 HER // 3 HER

Her er tre av mine favorittkjeder, har klikket hjem det midterste allerede. Likte fargene så godt, tror det vil bli flittig brukt i høst! 

Har dere noen favoritter hos pyntdeg.no? 

- Sara 

Strømmen Fashion Week

 • 13.09.2013 kl. 12:12

I går var jeg som sagt på Strømmen Fashion Week og koste meg utrolig mye. Det fortsetter med gode tilbud i morgen og avslutter med moteshow på lørdag, hvis noen skulle være interesserte i å ta en titt. I går fikk alle som er medlem i Strømmen Storsenters kundeklubb muligheten til å komme på trendforedrag med inspirerende Sheila Lyhne fra "Stylistene" på FEM. Hun fortalte og viste frem de viktigste trendene i høst, blant annet  hvordan man kan style strikk og store kåper. Konferansier var stylist Storm Pedersen! Synes det var så gøy at han var der, han er jo så kul! Han kom rett fra New York Fashion Week, og som han sa så er jo Strømmen Fashion Week nesten like stort som New York Fashion Week, det var med andre ord høy partyfaktor i går. Hehe. 

Her viser Sheila frem og forteller om store, runde kåper som i høst er inspirert av herrekåpen.

Storm prøvde seg med en egen vri på høstens skinntrend, morsomt!

Det var gøy at de også viste litt herremote, tror dette er en av de få gangene jeg har synes pologenser er kult. Nå har jeg faktisk fått litt sansen for det. 

Dette var med andre ord en veldig vellykket kveld. I tillegg til et spennende foredrag fikk vi også en fin goodiebag med litt forskjellig oppi, lett servering og gode tilbud i butikkene. 

Må si jeg ble litt starstruck her, kanskje ikke så rart? 

Jeg svarer forresten på kommentarene deres når jeg kommer hjem i kveld, skal nemlig på bokfestivalen nå om ikke lenge. Håper dere får en fin fredag, anbefaler dere å ta turen til Oslo Bokfestival (eller Strømmen Storsenter) dersom dere er i nærheten!

- Sara 

Antrekk 12.09.13

 • 12.09.2013 kl. 17:06

Hei igjen, nå er jeg på vei til Strømmen Storsenter. Det er ikke hver dag jeg blogger på bussen, effektivt! Tenkte bare å vise dere antrekket for i dag. Solen skinner så fint i dag, så da ble det skjørt. Hurra for den fine høsten vi har!

Jakke fra Nelly // Topp fra Cubus // Skjørt fra h&M // Sko fra Converse // Veske fra bestemor 

Klarte så klart å glemme igjen solbrillene hjemme, det passer fint når jeg har en 50 minutters busstur med masse sol foran meg. Neida, nå skal jeg ikke klage mer. Glede meg til i kveld, det blir foredrag og sikkert litt shopping! Håper dere får en kjempefin kveld.

Hva synes dere om antrekket?

- Sara


#mote #antrekk #outfit #fashion #ootd #klær #army #makeup #converse #maxiskjørt 

Dagens antrekk

 • 10.09.2013 kl. 14:17

Tenkte bare å titte innom med dagens antrekk til dere. Skal som sagt tidligere spise middag med onkel etter skolen i dag, så tenkte antrekksbilder var på sin plass. Jeg er så glad i burgunder, det passer så godt til høsten. Jeg benytter derfor hver anledning jeg får til å kle meg i det. Denne skjorten er jeg veldig glad i, kjøpte den faktisk på loppemarked i fjor til 20 kr eller noe sånt. Det må man jo bare like!

Topp fra H&M // Skjorte fra loppemarked // Bukse fra H&M // Sko fra Bianco  

Tar som regel antrekksbilder med stativ og selvutløser, noe jeg har gjort her, men pleier egentlig ikke merke så mye til folk som stirrer. Denne gangen derimot, kom det lange blikk og folk virket generelt velig nysgjerrige. Det var til og med en fyr som prøvde å komme med på bildene. Haha! Synes det bare er morsomt egentlig. Jeg hadde sikkert stirret selv om jeg så en halvgal jente stå å ta selfies midt i en park!

Hva synes dere om antrekket?

- Sara 

Inspo: Høstjakker

 • 04.09.2013 kl. 21:30

Går å sikler på så mange fine høstjakker om dagen, og fikk så lyst til å lage en liten inspo til dere. Jeg elsker jakkene som dukker opp i butikkene når høsten melder seg, og årets jakker skuffet ikke. Jeg synes det virker som at lange kåper, gjerne i ull har kommet for fult. Både lyse og mørke ser vi mye av i butikkene om dagen, og det liker jeg veldig godt. Noen ganger har man lyst til å kle seg lyst og friskt mens andre ganger passer kanskje mørke toner best. Her er i hvert fall min lille høstjakkeguide, jeg slet faktisk med å begrense meg så håper dette utvalget faller i smak! 

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER

Elsker disse klassiske pene jakkene. Jeg liker at det denne sesongen er veldig mange jakker med fine og klassiske snitt. Jeg får litt Kate Middleton vibber av disse jakkene, spesielt den siste. Synes hun har en veldig romantisk og søt stil.

1. HER / 2. HER / 3. HER / 4. HER / 5. HER

Liker også godt disse mørke jakkene, de har et litt tøffere utseende, som jeg synes passer godt om høsten. Jakke nummer fire minner litt om den Mary Kate og Ashley Olsen designet for Bik Bok, bare at denne her er en kort variant. Synes nesten denne var litt kulere! Den første kåpen er litt klassisk og romantisk igjen, syns den er så søt! Elsker den hvite kragen. Får veldig lyst til å friske opp litt blant høstjakkene mine når jeg ser så mye fint, kanskje det blir en av disse.  

Hva synes dere om jakkene? 

- Sara 

KLAR for konsert!

 • 01.09.2013 kl. 14:09

Nå er jeg SÅ klar for konsert! Tenkte å stikke ned til sentrum nå for å sjekke hvordan det står til ved Spekturm, klarer ikke sitte i ro hjemme. 


Topp fra H&M / Bukse fra H&M / Jakke fra H&M / Sko fra Converse / Veske husker jeg ikke 

Jeg gikk for en litt sukkersøt stil i dag, med rosa topp. Synes den var så søt der den hang på stativet. 

Måtte ha med de to siste her også, akkurat så glad er jeg nå! 

Hva synes dere?

- Sara

Sneak peek på dagens antrekk

 • 01.09.2013 kl. 12:38

God morgen. Nå sitter jeg å finner ut hva jeg skal ha på meg til konserten i kveld. Siden jeg har M&G med VIP så slipper jeg stå i kø, vi slipper inn på konserten før alle andre så da blir bekledning litt enklere. Tenkte å ta en bukse og en lett singlet, kommer nok til å ha en skjorte eller en tynn jakke over også. Sminken kommer til å bli ganske enkel med røde lepper og litt brun øyenskygge. Det er ikke noe vits å legge masse jobb i sminken når den sikkert kommer til å se stygg ut etter en halvtime uansett. 

Her er hovedelementene av dagens antrekk. Skal så klart vise alt før jeg drar i dag! Er fortsatt litt usikker på om jeg skal ha en liten veske eller en liten sekk? Noen som har en idé om hva som er best? 

Ønkser dere en fin søndag!

- Sara

Inspo: konsertantrekk

 • 29.08.2013 kl. 10:12

Nå er det ikke lenge til jeg skal på konsert! Skal se Selena Gomez i spektrum på søndag, kanskje noen av dere skal dit også? Gleder meg utrolig mye til å møte henne, dette blir nemlig min første konsert med henne. Hva jeg skal ha på meg har jeg ikke helt bestemt meg for ennå. Håper det er varmt den dagen, for da kan jeg ta på meg noe lett og ledig. Det er ingenting som er så ille som å stå å være dødsvarm inne på konserten, selv om det alltid skjer! Hvis det er ganske varmt i været slipper jeg i det minste å kle på meg for å ikke fryse mens jeg står i kø. Vel, jeg får gå grundig gjennom klesskapet, i morgen! Kanskje noen av dere også trenger litt inspirasjon? Her har jeg satt sammen en liten inspo-kollasj til dere. 
Håper dere likte antrekkene! Noen av disse kan kanskje bli litt varme hvis det er sol. Men dette er jo ment som inspirasjon bare da, håper dere liker slike innlegg? De er i hvert fall utrolig morsomme å lage. Tenkte jeg skulle vise dere hvordan jeg går frem når jeg lager kollasjene til uka. Det er noen som har spurt om det, så da kan det jo hende flere lurer? 
Ser jeg noen av dere på Gomez-konserten? 
- Sara

Acne skjerf: check

 • 28.08.2013 kl. 10:06

Endelig! Har siklet på et slikt skjerf så lenge at nå var det på høy tid å kjøpe seg et! Dette er kjøpt brukt da, for det første sparer jeg noen hundrelapper og for det andre så likte jeg den burgunderrøde fargen fra i fjor bedre enn den i år. Jeg er superfornøyd, hun som solgte meg det sa hun nesten ikke hadde brukt det og det ser faktisk ikke brukt ut i det hele tatt. Nå går jeg nesten bare å gleder meg til det blir litt kaldere i lufta slik at jeg kan ta det i bruk. Da er det bare én ting igjen på min o store handleliste: Michael Kors veske! Men jeg får vente litt, gidder ikke kjøpe før jeg finner akkurat den jeg har ønsket meg så lenge. 

Er det ikke fint? Skal nok få brukt dette masse i høst og vinter! Ha en fin tirsdag, vi snakkes sikkert litt senere i dag. 

- Sara

Bursdagsantrekk

 • 24.08.2013 kl. 15:38

Hei igjen. Min lørdag skal som sagt brukes på familien, og vi skal feire oldemoren min som ble 90 år på onsdag. Håper dagen blir kjempefin og at hun koser seg masse! Tenkte å vise dere antrekket for i dag. Føler meg litt smådristig som blander to ganske sterke farger, men jeg synes faktisk det funket bra sammen. 

Topp fra Bik Bok // Blazer fra Filippa K // Skjørt fra H&M // Sko fra Bianco 

Skjønner ikke hvorfor jeg ikke skaffet meg et slikt skjørt i sommer? Synes det er så fint med lange skjørt, dessuten synes jeg faktisk at jeg så litt lengre ut! Med mine 1.59m er det ok å føle seg litt lang iblant. Uansett så tenker jeg at maxiskjørt kan brukes en stund utover høsten. Det passer til temperaturen, samtidig som (i hvert fall jeg) får litt sommerfølelse. 

Hva synes dere om antrekket? 

- Sara 

Inspo: Back to school outfit

 • 19.08.2013 kl. 15:46

Selv om det er i dag første skoledag er for de fleste vil jeg tro at hva man har på seg i starten av skoleåret er viktig for de fleste. Det er på en måte med på å sette standarden, andres førsteinntrykk av deg. Jeg la frem det jeg skulle ha på meg i går kveld før jeg la meg. Tror jeg skal prøve å holde på den rutinen, det sparer meg nemlig utrolig mye tid om morgenen. Den verste måten å starte dagen på er å pløye seg igjennom klesskapet, fortsatt halvt i søvne og smågretten. Tenkte i dette innlegget å komme med litt inspirasjon til hva du kan ha på deg nå en stund fremover. Om ikke lenge vil noen av disse antrekkene dessverre bli for kalde for det norske været, så det gjelder å passe på å bruke noen av favorittplaggene fra sommeren så lenge man har sjansen. 
Tror mine favoritter er nummer 3 og 6, de er veldig forskjellige men kunne godt brukt begge deler. Første skoledag har forresten gått ganske bra, jeg har to fag det semesteret her så fikk møte den ene klassen i dag. Vi er bare 17 stykker i klassen, så det var ikke så skummelt som jeg hadde trodd!  I dag hadde vi intro til faget dokumentarfilmproduksjon. Tror det kommer til å bli utrolig spennende fremover. Til neste uke skal vi faktisk til Tjøme for å få en innføring i bruk av kamerautstyr og slikt.
Hvordan har deres føreste dag vært? 
- Sara

Autumn wants

 • 17.08.2013 kl. 18:39

Hei igjen. Nå har vi akkurat kommet hjem fra butikken, og hva tror dere det blir til middag i dag? Jess, det ble jordskokksuppe! Gleder meg skikkelig til å prøve det ut. Skal også lage dessert i dag, men det får dere se senere i kveld. Skal prøve å få tatt litt bilde underveis av suppen, så kan jeg komme med et steg for steg innlegg dersom det blir noe godt. Nok mat, jeg vet det har en tendens til å bli litt mye snakk om det, men jeg liker veldig godt å lage mat, finne nye oppskrifter og slikt, så håper det er greit. 

Over til hovedpoenget med innlegget. Det er jo høst, og slev om jeg snakker varmt om sparetips og økonomistyring så er det alltid gøy med noe nytt. Det er et par ting jeg har siklet på en stund nå, og som jeg driver sparer til. Disse tingene passer veldig godt i tiden fremover, så hvis jeg er flink til å spare skal jeg definitivt unne meg dette. 

Det første er et Acne Canada skjerf i burgunder. Synes det er så fint, skikkelig klassisk skjerf som går til alt. Det er veldig fint i grått også, men i første omgang er det burgunder jeg planlegger å kjøpe. Skjerfene er i lammeull så vidt jeg vet,  som vil si at det er utrolig varmt. Perfekt for norsk vinter med andre ord. 

Den andre tingen jeg ønsker meg, som jeg nok kommer til å kjøpe først er en veske fra Michael Kors. Jet Set Travel Tote medium i fargen sort! Det finnes ingen veske jeg sikler så etter som denne. Ja Mulberry og LV har mange fine, men de er langt utenfor min prisklasse. Denne her er fin, enkel, klassisk og ikke alt for dyr. Den er også praktisk fordi det er litt størrelse på den, og da kan jeg faktisk få plass til macen i den. Dessverre så selger de den ikke på My-wardrobe, der jeg tenkte å kjøpe den lenger. Det virker som at den er ute av sortimentet deres, fordi de hadde den heller ikke på Sten og Strøm. De selger den på Apple Store, men da er det med lomme til macen i midten, og jeg er litt i tvil om jeg har lyst på det. Har prøvd å se etter en brukt på bloppis og bazar, men hver gang jeg kontakter en selger så er den allerede solgt! Hvis noen selger en slik veske, ROP ut! 

Har dere noe spesielt som dere sparer til om dagen? 

- Sara 


#want #ønskeliste #inspo #inspirasjon #michaelkors #acne #shopping

Oslo Fashion Week

 • 14.08.2013 kl. 09:28

Oslo Fashion Week er godt i gang, og det hele startet med en åpning i Posthallen. Åpningen besto av blant annet catwalk og utstillingsdukker kledd i diverse designere. Her er noen bilder fra OFW offisielle blogg, alle bildene er derifra så jeg eier ingen av disse bildene. Jeg synes det er kult at Oslo har en egen moteuke og skulle gjerne vært der for å se, men det er dessverre ikke åpent for hvem som helst. I år er det 20. gang de arrangerer moteuke og nytt av året er at de ikke har en egen hovedarena med flere visninger. Dette er fordi da kan hver designer skape egne rammer rundt sin egne visninger. Jeg synes det er så gøy å se på slike bilder, enten det er dukker som er oppstilt eller mennesker på catwalken. Selv om det er mange av plaggene som er litt sære så synes jeg det utrolig mye inspirasjon å hente her. Det aller første bildet for eksempel, fikk såå lyst på en hvit blazer når jeg så den utstillingen. Kul, sant? 

Pleier du å se på motefremvisninger for å finne litt inspirasjon? 

- Sara  


#sommer #fashion #oslo #oslofashionweek #mote

New in: army jacket

 • 13.08.2013 kl. 15:21

For en tid tilbake bestilte jeg en jakke på Nelly, siden jeg var hos mamma plukket snille Marthe den opp for meg på postkontoret i Oslo. I dag har jeg endelig vært å fått hentet den, er kjempefornøyd. Har hatt lyst på en slik jakke så lenge, men har aldri funnet en som har vært helt riktig for min smak, så da jeg fant denne på Nelly måtte jeg bare klikke den hjem. 

Den kan kjøpes her, da jeg bestilte var den riktig nok på salg, så nå har de skrudd prisen opp igjen. Min er i størrelse small og passer greit til meg, hvis du liker at den er litt baggy og litt lengre ville jeg kanskje valgt medium. Det jeg liker så godt med den her er at den er helt plain, det er ingen påsydde merker eller noe, så om man ønsker det kan man heller fikse det selv. Pluss i boka! 

Hva synes dere om jakken? 

Forresten, er det bare hos meg bloggen ser veldig rar ut nå, har litt trøbbel med nettet i dag så håper det bare er her!

- Sara  


#sommer #sommer2013 #antekk #newin #innkjøp #jakke #nelly #army #armyjakke #mote #fashion

Tips: 10% på alt fra H&M

 • 11.08.2013 kl. 14:36

Hei dere. Jeg tenkte bare å tipse dere om et lite tilbud som bare gjelder ut dagen, nemlig 10% rabatt på hele nettbutikken til H&M. Studentkortet.no er en side med rabatter og fordeler for studenter, nesten en litt foreklet versjon av studenttorget. Uansett, de har hatt en kampanje gående nå en stund, men jeg så den først i dag, så tenkte at det sikkert er mange som kan ha nytte av den. Skolestart er jo rett rundt hjørnet og jeg regner med at jeg ikke er den eneste som liker å friske opp litt i grarderoben i den anledning? Det eneste du trenger å gjøre er å registrere deg (også må du være student da, men det forsto dere sikkert). 

 

1.HER   2.HER   3.HER   4.HER   5.HER   6.HER   7.HER   8.HER 

 

1.HER   2.HER   3.HER   4.HER   5.HER   6.HER   7.HER   8.HER 

Her er noen av mine favoritter, de har fått inn så  masse fint høstnytt så det gjelder å passe på mens det er tilbud!

Fant dere noe dere likte?

- Sara 


#inspo #inspirasjon #mote #fashion  #wants

Innkjøp fra Vestkanttovet

 • 10.08.2013 kl. 20:04

Så fant jeg frem til Vestkanttorvet etter hvert, og der var de i full gang. Jeg kom egentlig ganske seint, da de åpner klokken 09.00, men det passet meg fint for da hadde de startet å prise ned tingene sine. Vestkanttorvet er et slags bruktmarked hvor alle kan kjøpe en plass og stå å selge det de måtte ønske. Det koster 500,- å stå der så jeg tror det er grunnen til at det var veldig mye fint og veldig mye ting av bra kvalitet der. Jeg hadde egentlig ikke trodd jeg skulle finne noe særlig der, men kom hjem med tre ting. Det var flere som solgte merkesko og vesker der, så hvis dere er på utkikk etter noe slikt kan det lønne seg å ta turen dit! Dette havnet i min handlepose:

En tykk og god genser i fargen burgunder, den er mye mer burgunder i virkeligheten(det er heller ikke noe mønster på den, slik det kan se ut på bildet). Denne var ganske stor, men jeg tenker at det ikke gjør så mye når det er strikkegenser. 

En slik skjorte har jeg sett litt etter, men ikke helt funnet en jeg liker, denne likte jeg kjempegodt. Den ser litt slitt ut og i tillegg er stoffet herlig mykt. 

Til slutt kjøpte jeg denne jakka, som kommer til å bli fin til høsten når været skifter. Jeg trenge en høstjakke og falt for denne med en gang, så da ble det slik. Er veldig fornøyd med disse kjøpene alt kostet 130,- tilsammen, synes ikke det er ille? Kunne godt betalt bare det for jakken, men jeg krangler ikke opp prisen! Nå skal jeg uansett roe litt ned på shoppingfronten en stund, har fått tak i alt jeg trenger til skolestart så da jeg la bankkortet få litt hvile igjen. 

Hva synes du om innkjøpene? 

- Sara 


#innkjøp #newin #vintage #shopping #vestkanttorget

Bildedryss Mary-Kate & Ashley Olsen

 • 08.08.2013 kl. 00:24

Opplegget rundt lanseringen av kolleksjonene til Mary-Kate & Ashley Olsen var ikke helt som jeg trodde. Jeg trodde kun de 50 første fikk muligheten til å se de, det stemte ikke. De 50 første fikk et handlenett, samt gå innom bordet deres og få det signert. Vi andre sto rundt og så på. Jeg var så heldig å komme helt inntil båndet som skilte jente fra publikum så jeg var ca. 2 meter unna dem under hele signeringen! Jeg er egentlig utrolig glad for at jeg fikk stå der å se på isteden for å vente i kø og kun på sett de i to sekunder. Så klart er det alltid gøy med autograf fra store stjerner, men jeg klager ikke. Det eneste jeg angrer veldig på er at jeg ikke turte ta med speilreflekskameraet, jeg gikk for et lite kompaktkamera da jeg ikke visste om det kom til å bli veldig trang og dyttende kø. Jeg kunne fint tatt det med, for køen var veldig avslappet. Da hadde jeg fått veldig mye bedre bilder, men men.  

Jeg er fornøyd med bildene uansett, det er jo kjempegøy å få muligheten til å være så nær de! Også er de jo veldig pene begge to, spesielt håret deres. Så det var stor stas å få møte de. Disse jentene vokste jeg jo opp med, både gjennom filmer og TV-serier. 

Videre gikk turen til Aker Brygge hvor jeg og Matias møtte Anna (hun jeg besøkte i England) og kjæresten hennes. Vi spiste middag på Friday's, mat var så etterlengtet etter 5 timer i kø! 

Christian, kjæresten hennes driver forresten en populær Youtube-profil om dreads. Vurdere du å ta dreads eller har du det allerede så anbefaler jeg å sjekke han ut på enten Youtube eller Twitter!

Er ikke Aker Brygge bare herlig om sommeren? På vei hjem gikk vi tilfeldigvis forbi innspillingen av Sommertid som går på TV2. Hadde helt glemt at det spilles inn på Karl Johan, så vi sto og så på kokken lagde dessert. Det så helt nydelig ut, kanskje jeg prøver det ut en gang!
Hva synes du om bildene? 

- Sara  


#sommer #sommer2013 #bikbok #marykateogashley #olsen #mote #fashion 

I kø for å (kanskje) se Mary-Kate og Ashley Olsen

 • 07.08.2013 kl. 12:24

Nå sitter jeg i kø for å kaanskje få et lite glimt av Mary-Kate og Ashley Olsen på Bik Bok i dag. Køen har allerede dannet seg, og jeg er nummer 53 i køen! De 50 første får møte de i VIP-området, hvor typisk er ikke det? Håper på et lite mirakel.

Her er dagens antrekk, kanskje ikke det mest praktiske med tanke på at jeg må sitte så mange timer i kø. Uansett synes jeg den blå blazeren fortjente en tur ut, elsker fargen på den.


Skal noen av dere på Bil Bok i dag?

- Sara  


#antrekk #outfit #ootd #mote #fashion #blazere #kongeblå marykateogashley #olsen #bikbok 

Something old

 • 04.08.2013 kl. 11:37

Dere husker kanskje at vi ryddet i kjelleren her om dagen, nå har jeg fått sortert alt og kastet det jeg ikke vil ha. Fant noen gamle ting da, som jeg gleder meg til å få brukt. Fant en god del DVD-filmer som jeg hadde lagt der i mangel på plass, i tillegg til en haug med brettspill! Fant også et par gensere, men de tenkte jeg heller å vise senere. De er litt tykke så de kommer til å bli fine utover høsten.  

Disse tre tingene er jeg ekstra fornøyd med, kommer nok til å bruke de en del. 

Denne klokken har vært oldemoren min sin, så da er det jo ekstra stas å ha den. Den er ganske gammel derfor må den trekkes opp for å fungere, men jeg tror den må en tur til urmakeren da den slutter å gå etter bare en liten stund. Den er uansett fin å ha på armen, så jeg vil sikkert bruke den litt selv om den ikke fungerer helt. 

Denne søte lommeboken passer perfekt til kort og noen mynter, utrolig praktisk om man bare skal ut en liten tur og ikke gidder dra med seg hele lommeboken. 

Dette er en lommebok som jeg egentlig synes var litt stygg da jeg først fant den. Likevel så vokste den på meg, og jeg bestemte meg for å beholde den. Planen er å bruke den som en liten veske, det er nemig sånne små fliker på siden hvor man kan feste en reim. Tror jeg vil ha en ganske lang reim, så jeg kan bruke den som skulderveske. Hva tror dere? Er den ikke litt stygg-kul da? 

Kunne du brukt noe av dette?

- Sara 


#mote #fashion #vintage #tilbehør #arvet

Nelly summer

 • 28.07.2013 kl. 23:35

Har sittet å drømt meg bort på Nelly i kveld! Det er så mye fint der om dagen, og selv om høsten nærmer seg så er det egentlig sommerklær som frister mest å klikke hjem. Det er vel fordi jeg helst vil holde på sommeren så lenge som mulig, vi er jo ikke akkurat bortskjemt med fine somre her i Norge. Denne kjolen vurderer jeg sterkt å kjøpe uansett, synes ikke den er forbeholdt sommeren? Det går jo an å style det litt mer høstlig, med f.eks en skinnjakke til. Jeg er også skikkelig fan av kjoler og skjørt som er lengre bak enn foran. Mulig jeg bare innbiller meg det, men synes det gir litt illusjonen av lengre ben. Noe jeg med mine 159 cm ikke sier nei takk til! 

Nelly summer

Hva synes dere om antrekket?

- Sara 


#sommer #sommer2013 #nelly #mote #fashion #inspo #inspirasjon 

Hos bestemor og bestefar: antrekk

 • 27.07.2013 kl. 22:32

I dag skal jeg sove hos bestemor og bestefar så mamma, oldemor og jeg ble bedt oppover for å spise middag først. Bestemor hadde også bakt eplekake, noe som er en av mine store favoritter! Hva sier dere til varm eplekake med is? Herlig! 

Se så søte asjetter og kopper, synes de er så fine! Det er så koselig å drikke kaffe fra sånne små kopper. 

Bestemor har blomster overalt, skjønner ikke hvordan hun husker å vanne alt! Det er veldig fint da, likte spesielt godt denne kurven. Er den ikke skikkelig sommerlig?

I hagen har de en liten dam med fint blomsterbed rundt. Den boden dere ser et par bilder opp har en stor utegrill, så der har vi sittet mange ganger å grilla. Kjempekoselig på sene sommerkvelder!Her er mitt antrekk i dag. Har begrenset med klær med meg hjem til mamma, så det blir ikke så veldig stor variasjon på antrekkene mine om dagen. Fikk i hvert fall brukt de nye skoene mine, åh elsker dem! Liker at de er så gode å gi selv om de er ganske høye. Det eneste jeg slet med var å gå på grusen i oppkjørselen deres. Øvelse gjør uansett mester!

 Hva synes dere om antrekket? 

- Sara 


#sommer #sommer2013 #antrekk #outfit #mote #black #bianco #fashion #ootd

Flowers in the sun

 • 26.07.2013 kl. 14:30

Tenkte bare å si raskt hei til dere, skal nemlig en tur til oldemor nå så må gå med en gang. Har på meg blomsterkransen i dag, synes den ble så søt også passer den så fint med en sommerlig kjole. 

Hva er deres planer i dag? 

- Sara  


#sommer #sommer2013 #antrekk #hverdag 

New in: Bianco shoes

 • 24.07.2013 kl. 16:29

Det var kjempekoselig å møte bestemor igjen, det blir dessverre altfor sjelden nå som jeg bor i Oslo! Først var på en liten tur på kafé, før vi tok en liten shoppingrunde. Snille bestemor kjøpte et par utrolig kule sko til meg fra Bianco. Har siklet litt på disse en stund, og nå kostet de bare 150,- så da måtte jeg slå til. De er overraskende gode å gå til at de er såpass høye! Og er ikke fargen skikkelig fin? 

Endelig fikk jeg tilfredsstilt skotørsten min! Lurer forresten hva som skjer med at hånda mi er ser så mye mørkere ut enn foten min på det her bildet. Den er nemlig ikke så brun i virkeligheten!

Jeg fant også noen slike falske blomster og et hårbånd jeg har tenkt til å gjøre om til en blomsterkrans. Er ikke helt sikker på hvem av fargene jeg vil ha ennå, eller om jeg vil blande de. Kan vise hvordan den blir når den er ferdig.

Hva synes du om innkjøpene? 

- Sara  


#mote #innkjøp #newin #sko #bianco #fashion #rosa 

Skodilla

 • 21.07.2013 kl. 19:19

Så gøy det er at mange vil delta på linkerunden! Vi trekker vinneren på tirsdag eller onsdag denne uken, så bare følg med. Meld dere på her om dere ønsker å delta. 

Har fått så skodilla om dagen! Jeg har alltid vært glad i sko, hvem er vel ikke det? Men har liksom aldri hatt en så lang liste med sko jeg ønsker skal stå i min garderobe når jeg våkner neste dag. 

Dette er i hvert fall de jeg kom på i farten. Noen dere likte? Selv om Jeffrey Campbell kan bli litt mye synes jeg de er veldig fine med det rette antrekket. Conversesko har jeg vært fan av i mange år så et par til i andre farger hadde vært kjekt. Måtte ha med TOMS også da, de er jo så sommerlige og fine, spesielt de med blonder. Dette ble med andre ord en veldig god blanding av sommersko og litt vintersko. Har alltid hatet å kjøpe vintersko, noe som har resultert i at jeg har gått rundt med Converse hele vinteren, anbefaler ikke det! I år har jeg lyst på et par bootslignende sko, kanskje Dr. Martins. Vet ikke helt om jeg kler de skoene, de ser så rare ut på føttene mine. Det er kanskje bare jeg som synes det, må sikkert bli vandt til de, sånn var det i hvert fall da jeg startet å bruke Converse. Har dere noen sko som står høyt opp på ønskelisten for tiden?

- Sara   


#mote #fashion #sko #skodilla #polyvore #inspirasjon #inspo

Middag ute og antrekk

 • 19.07.2013 kl. 20:55

Har hatt en kjempehyggelig kveld med Vilde i dag! Selv om jeg klarte å ikke rekke bussen, som forøvrig har endret busstider, hadde vi det veldig koselig. Vi spiste som sagt på en lokal restaurant i Hønefoss, Eger & Co. Lokalene var helt nydelig der, veldig stilfullt og fint interiør så heldigvis fikk vi lov til å sitte inne.  

Se på de utrolig kule sofaene, for ikke å snakke om lampene i taket. Kreativt?

Maten var også god, jeg bestilte mozarella og spinat-pizza mens Vilde kjøpte kyllingsalat. Serveringen deres synes jeg også var veldig kul, pizzaen min kom på en stor trefjøl. Jeg så også noen som bestilte en hamburger og den kom med en kniv tvers i gjennom hele burgeren som holdt alt på plass!

Søte Vilde ville egentlig ikke la seg avbildet til bloggen, men etter litt knipsing var det greit likevel. Vi tok en kjapp tur på Kuben, det lokale kjøpesenteret etter middagen. De har faktisk fått en ny butikk der med litt forskjellige merker, så jeg fikk siklet litt på en Michael Kors veske. Kjøpte ikke da, får heller spare litt først slik at jeg føler jeg fortjener den. 

Mitt antrekk i dag, nesten alt jeg har på meg er fra London. Toppen er fra en bod i London og skjørtet er fra Primark. Vesken har vært bestemor sin, men hun ville ikke ha den lenger. Hurra for meg, jeg synes den nemlig var veldig kul! Må bare få gjort noe med låsen som har gått i stykker. Jeg har til og med krøllet håret i dag, og ble faktisk ganske fornøyd. Krøller sitter så dårlig i håret mitt, de pleier bare å bli helt flate etter kort tid, men de har holdt seg ganske bra i dag, da blir jeg glad! Resten av kvelden skal bare nytes hjemme.

Hvordan har deres dag vært? 

- Sara  


#mote #fashion #antrekk #outfit #ootd #rosa #skjørt #krøller #egerogco 

I'm blue baby

 • 14.07.2013 kl. 11:03

Fy søren, er det bare jeg som har forelsket meg helt i den knalle blåfargen i det siste? Synes det passer utrolig godt sammen med svart og hvitt, men også i kombinasjon med andre sterke farger. Jeg har bare et par plagg i garderoben i blått selv, vet ikke hvorfor jeg ikke har kjøpt mer blått før. Blått skal visst være en av de hotteste fargene denne høsten, så kanskje jeg finner noen kule plagg. Har lyst på en enkel veske og en fin topp eller kjole. For en tid tilbake kjøpte jeg knallblå høyhælte sko fra Nelly med nagler på, de er superkule, men har kun blitt brukt én gang! Det må det bli en endring på. 

Synes sko med ankelstropp er skikkelig kult! Da jeg var litt yngre synes jeg det var så teit, det var liksom litt "barneskole-aktig". Nå derimot ser det veldig kult ut. 

Åh, så mye fint! Den blå toppen og skjørtet med aztec-print er så fint sammen. Hva synes dere? Kommer dere til å gå til anskaffelse av noen blå plagg i høst? 

- Sara  


#mote #fashion #inspirasjon #inspo #kongeblå #royalblue 

Stylepit til Norge

 • 13.07.2013 kl. 11:32

Har dere fått med dere at den kjente nettbutikken Stylepit har åpnet for norske kjøpere? Stylepit er nordens ledende nettbutikk, med et enormt utvalg av alt fra klær og sko til sminke, hudpleie og parfyme. De fører mange kjente merker, i tillegg til klær fra butikker som VILA og Vero Moda. Her er noen av de:

 • Levi's 
 • Dr. Denim 
 • TOMS
 • Jeffrey Campbell 
 • Marc Jacobs
 • Ole henriksen
 • Ray-Ban

 

I tillegg til å ha et stort utvalg har de også fri frakt! De har nå et stort sommersalg gående med masse fint. Sjekk den kule Levi's skjorten på bildet under, den er på salg nå! 

Jeg tror definitivt nettbutikker som nelly kommer til å få hard konkurranse nå. Stylepit har fri frakt uansett hvor mye du handler for, det er det mange nettbutikker som ikke har. Når de også har så bra utvalg som de har vil jeg tro at mange kanskje vil teste ut denne nettbutikken. 

Nettavisen skrev en artikkel om Stylepit for et par siden, hvor de la ut en rabattkode som gir 10% rabatt på hele bestilingen din. Regner med at det er ok at jeg deler den her. Den er gyldig t.o.m 14. juli, så det gjelder å være rask, koden er: NETTAVSIEN10. 

Må bare si at dette ikke er noe samarbeid av noe slag, jeg ville bare tipse om en nettbutikk jeg synes virker veldig bra. Jeg kommer garantert til å bestille derfra neste gang jeg skal ha klær på nett.

- Sara  


#shopping #nettbutikk #mote #hjemmelaget #stylepit 

Risgrøt, allsang og antrekksinspo

 • 27.06.2013 kl. 20:42

Hei! Sitter å daffer litt i sofaen og ser på allsang på grensen, av alle ting! Det er vel sånn det blir når man ikke gidder gjøre noe annet. Giddeløsheten min reflekteres i dagens middagsvalg, som i dag ble risgrøt. Jeg er i overkant glad i jul, og alt som har med det og gjøre, tror det er derfor jeg liker risgrøt så godt. Tenker på en liten krokete nisse meg sleiv. Haha, er jeg den eneste? 

Tenker dere setter pris på et realt middagsbilde? Haha, har litt dårlig humor når jeg er trøtt. (mulig det er en kronisk lidelse!) 

Cute

Satt å leste de faste bloggene mine ista, og så det nyeste antrekksbildet til Fotballfrue. Forelsket meg helt i det, likte så godt kombinasjonen av striper og søte rosa farger. Må helt klart finne noe lignende i London! Satte sammen en liten kollasj som inspirasjon, antrekket er her om dere vil se hennes.

Nå må jeg hive meg rundt og pakke litt, drar jo hjem til Oslo i morgen så må ha med meg litt ting. Vi skrives i morgen!

- Sara  


#inspo #inspirasjon #hverdag #mote #sommer

Robert Pattinson for Dior

 • 17.06.2013 kl. 16:49

Regner med at det ikke bare er vi som gleder oss til å se Robert Pattinson fronte Diors nye parfymekampanje? Dior har sluppet bildet under på Twitter som en liten smakebit, og dette ser jo ikke annet enn lovende ut! Robert kommer til å følge i fotsporene til mange andre kjente fjes, som blant annet Jude Law og Natalie Portman. Vi tror Roberts litt spesielle og røffe utseende kommer til å ta seg veldig bra ut i denne sammenhengen.

Dior har alltid så utrolige fine reklamebilder. Bildene er så inspirerende på en elegant måte. Bildene under er noen av favorittene, elsker blant annet de to med pastellfarger. Det gir så gode assosiasjoner til vår og sommer, og man får virkelig lyst til å dra frem esken med sommerklærne. J'adore-bildet derimot oser av eleganse og feminitet, og man blir nærmest dratt med inn den luksuriøse verden på bildet. Helt til man innser at man sitter i sin egen stue og drømmer! 

- Sara  


#pattinson #dior #inspirasjon #fashion #parfyme 

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no