hits

Snømann-kakao

 • 28.12.2017 kl. 15:05

Hei! Håper dere alle har hatt en kjempefin julefeiring og at romjulen behandler dere godt. Jeg hadde en veldig fin julaften med godt selskap, god mat og utrolig mange fine gaver. Noen av dere har spurt meg om jeg kommer til å filme eller legge ut bilder av det jeg fikk til jul, men det gjør jeg ikke. Jeg fikk så utrolig mye fint og er veldig takknemlig for alt, men jeg tenker at det ikke har noen hensikt å legge det ut her på bloggen. 

I romjula har jeg stort sett bare slappet av og kost meg. Matias og jeg har vært hos mamma, og vi har sett på julefilmer, spist julestrømpe og tatt det helt piano. Nå er vi hjemme igjen, og det skal bli godt med et par hverdager før nyttårsaften. Leiligheten skal møte det nye året gullende rein så jeg tenker å bruke dagen på litt vasking og sortering av julegaver. Og i kveld er det tid for romjulsquiz! Nå tenkte jeg bare å vise dere hva jeg fant i kakaokoppen min tidligere i dag; en snømann! Her kommer en litt annerledes måte å servere varm kakao på ♥

En snømann-kakaokopp er kanskje mest stas for de minste, men jeg synes de var så søte så jeg måtte bare lage meg en. Du trenger bare en vanlig kopp med kakao, 3 marshmallows, et par saltstenger, litt smeltet sjokolade og noe du kan bruke som nese. Jeg brukte en candy corn. 

På marshmallowen som skal bli hode tegner du bare på øyne og munn med smeltet sjokolade, så stikker du et lite hull til nesen. Jeg brukte som sagt en candy corn til nese, og trykket den bare på plass. Så er det bare å tegne på knappene og lage hull til ben og armer. Jeg brukte saltstenger til både armer og ben. 

Superenkelt, men så utrolig søt! 

Håper likte det lille snømanntipset mitt, og at dere får en fortsatt fin romjul ♥

Hvordan har din julefeiring vært?

- Sara


#jul #romjul #kakao #snømann #diy #oppskrift #marshmallows #inspirasjon 

12 Days of Christmas: Luke 12 - mimrer tilbake på desember

 • 24.12.2017 kl. 12:16

Hei og riktig god jul! Håper dere har hatt en fin start på julaften ♥ Vi sitter å ser på Tre Nøtter Til Askepott, ingen jul uten. Jeg ville bare innom dere med den aller siste videoen i min 12 days of christmas før jeg logger helt av for dagen. Ha en fin feiring alle sammen ♥

God jul ♥

- Sara


#jul #video #videoblogg 

12 Days of Christmas: Luke 11 - 3 julespill

 • 22.12.2017 kl. 23:59

Hei, helt på tampen av kvelden kommer jeg innom med den nest siste luken av min 12 days of christmas. I dagens luke får dere 3 enkle, men morsomme spill dere kan spille i romjula. 

Håper dere liker videoen!

- Sara


#jul #julespill #venner #spill #video #videoblogg

Julefilmtips: A Christmas Carol

 • 22.12.2017 kl. 14:40

Julehelgen endelig her, og er det på høy tid å senke skuldrene og kose seg. Finnes det en bedre måte å kose seg på enn med en julefilm? Tvilsomt! I dag vil jeg derfor tipset om en julefilm jeg synes det er veldig koselig. Hvert år pleier jeg å se på Disneys versjon av denne filmen, men denne versjonen med Jim Carrey er også veldig verdt å se.

Filmen handler som mange sikkert vet om Ebenezer Scrooge. Han er ikke akkurat et positivt indvid, og er gjerrigere enn folk flest, til tross for sin store formue. Men en kveld skjer det noe som endrer Ebenezer for alltid.

Dette er en skikkelig koselig film, som du absolutt bør få med deg hvis du ikke har sett den før.

Har du en julefilm du må se hvert år?

- Sara


#film #filmtips #tips #anbefaling #jul #julefilm 

12 Days of Christmas: Luke 10 - drinkoppskrift

 • 20.12.2017 kl. 20:52

Hei! Her kommer den 10. luken i "kalenderen" min. Jeg har bestemt meg for at de tre siste videoene blir forskjøvet med en dag slik at jeg poster i dag, 22. og 24 desember. Litt på grunn av tidsmangel, men også fordi jeg har lyst til å filme litt den 23. desember, og da blir det veldig dårlig tid til å få ut videoen den 23. Uansett, i dag har jeg en drinkoppskrift til dere som passer bra nå i jula, eller til nyttårsaften!

Håper drinken faller i smak!

Til slutt vil jeg bare si at fra og med i morgen vil jeg få litt mer tid til å blogge igjen. Da er jeg ferdig på kurset som har tatt opp mye av tiden min i desember, i tillegg har jeg bare to videoer igjen å produsere i kalenderen. 

- Sara


#oppskrift #video #drink #jul #videoblogg

12 Days of Christmas: Luke 9 - Dekke julebordet

 • 17.12.2017 kl. 17:27

Hei! Hvordan har helgen deres vært? Jeg har hatt en veldig fin helg som startet med quiz på fredag kveld. På lørdag feiert vi fine Aina som ble 30 år. Det var en kjempehyggelig kveld, og en stor gjeng av oss sov over til i dag. Nå feier vi bursdagen til Matias litt på forskudd hos moren hans. Vi har med andre ord hatt en hyggelig og innholdsrik helg. Men nå er det tid for dagens luke!

Ha en fin søndag videre

Skal du arrangere juleselskap i år?

- Sara


#video #videoblogg #youtube #dekor #julebord #jul #tips

12 Days of Christmas: Luke 8 - 2 julete hårfrisyrer

 • 16.12.2017 kl. 12:51

Hei! Her er jeg med gårsdagens luke, litt på etterskudd. Jeg har hatt skikkelig tannverk hele uken, så jeg har ikke orket å gjøre alt jeg vil. Gårsdagens underholdningstips gikk derfor også bort, men jeg regner med at dere koser dere så mye om dagen at dere ikke merket det en gang :) Her kommer i hvert fall luke 15!

Nå er garantert julaften-looken i boks! Jeg kommer til å kjøre glitterlepperne fra en av de tidligere lukene og dette juletrehåret! Hehe, neida så gal er jeg ikke.

Hva synes dere om juletreet?

- Sara


#jul #video #videoblog #tutorial #hårvideo

12 Days of Christmas: Luke 7 - julebrustest

 • 13.12.2017 kl. 20:54

God kveld! I den 7. luken har jeg med meg Anne-Marit, og vi smaker oss igjennom fem forskjellige julebruser. Hvis du lurer på hvilken julebrus du bør og hvilken du absolutt ikke bør kjøpe i år - sjekk ut videoen under.

Tusen takk til Anne-Marit som ble meg! Vi hadde det veldig gøy under opptak, så hun blir nok helt sikkert å se igjen på kanalen ♥

Hva er din julebrusfavoritt?

- Sara


#jul #julebrus #test #smakstest #chirstmas

Lag din egen julekaffe

 • 13.12.2017 kl. 16:18

Vil dere ha et lite julegavetips av meg? Hjemmelaget julekaffe! Kaffe drikker så og si alle, og jeg setter i hvert fall pris på å få en pose med god kaffe i gave. Litt ekstra stas er det jo å kunne gi bort noe du har laget selv, og selv om du ikke akkurat lager selve kaffen selv så blir den jo litt hjemmelagd. Så hvis du vil vite hvordan du kan lage julekaffe enten til deg selv eller for å gi bort er det bare å lese videre.  

Når du skal smaksette kaffe er det egentlig bare å blande kaffepulveret med ønsket krydder, og siden dette skal være en julekaffe er det greit å bruke de typiske julekrydderne. Bruk derfor krydder som nellik, allehånde, ingefær og kanel. Et par skiver tørket appelsin kan også være godt å ha i en julekaffe. Selv gikk jeg for en blanding av allehånde, nellik og kanel. Det ble veldig godt!  

Hvis du skal gi bort kaffen kan du gjerne putte den i en fin pose og pynte litt. Et tips er å skrive på posen FØR du har i kaffen, det gjorde nemlig ikke jeg! Det ble ikke så lett å få teksten pen, men jeg prøvde å hente meg inn igjen med noen klistremerker og en fin tråd. 

Dette tar ikke fem minutter en gang å lage, men så godt som det blir! Og så deilig det lukter i leiligheten mens det traktes ♥ Jeg kjenner jeg gleder meg litt ekstra til å nyte kaffekoppen nå i dagene frem mot jul. 

- Sara


#jul #kaffe #diy #oppskrift #tips #inspirasjon #julegavetips #gavetips

12 Days of Christmas: Luke 6 - Gingerbread cupcakes

 • 11.12.2017 kl. 19:22

I dagens luke får dere en oppskrift på søte gingerbread cupcakes! Oppskriften har jeg har lånt fra Cooking Classy.com, og fordi oppskriften originalt er tilpasset cups virker målene litt rare noen ganger. Jeg legger uansett med ingredienslisten i innlegget, slik at det blir litt enklere for dere - dersom dere bestemmer dere for å bake ♥

Ingredienser til ca. 14 cupcakes: 234g mel // 1/2 ts natron // 1/2 ts salt // 2 ts tørket ingefær // 2 ts kanel // 1/4 ts muskat // 1/4 ts nellik // 116g brunt sukker // 56g mykt smør // 0,6 dl matolje // 2 egg // 2 ss melasse (dette kan sløyfes eller kuttes ned på) // 1,2 dl melk // 200g kremost naturell // 110g smør // 370g melis // 1 ts vaniljepulver // Pynt

Til denne videoen var jeg så heldig å få lov til å låne kjøkkenet til onkel. Kjøkkenet mitt er ikke noe særlig å filme på, så det var helt supert! 

Og dere, tenk at vi allerede har kommet halvveis i 12 lukene mine! Det har jo gått så utrolig fort, i hvert fall synes jeg som lager de det. I morgen får jeg besøk fra Anne-Marit, da skal vi filme sammen til en kommende luke! Gleder meg :) 

- Sara


#cupcakes #bake #gingerbread #jul #video #videoblogg

12 Days of Christmas: Luke 5

 • 10.12.2017 kl. 12:32

Den femte luken i 12 days of christmas ble dessverre en dag forsinket, men bedre sent enn aldri! Her kommer oppskrift på to ulike gift tags du lage til årets julegaver. Abonner gjerne på kanalen min ♥

Nå skal jeg straks av gårde til onkel for å filme til luken som kommer i morgen, da skal dere få oppskrift på noe spiselig!  

Håper dere har en kjempefin søndag ♥

- Sara


#diy #video #videoblogg #jul #gaver #tags #christmas

Oppskrift Eggnog (alkoholfri)

 • 09.12.2017 kl. 18:32

Jeg har hatt SÅ lyst til å smake eggnog lenge nå, men tanken på å blande alkohol og egg har fått meg til å utsette det. Til min store fornøyelse kom jeg her om dagen over denne oppskriften som er helt alkoholfri, og da var det jo egentlig bare å finne frem kjelen! Faktisk fant jeg ganske mange alkoholfrie oppskrifter på Pinteres når jeg bare gadd å søke litt, så i dag tenkte jeg å dele resultatet med dere. Oppskriften er forholdsvis enkel, og det tok ikke lange tiden å lage heller! Håper det smaker ♥

Ingredienser: 3 eggeplommer // 0,5 dl sukker // 1 dl fløte // 2 dl melk // 1/2 ts muskatnøtt // 1/2 ts vaniljepulver // En liten klype salt 

Start med å piske eggeplommene og sukker sammen til det blir luftig. I en kjele blander du fløte, melk, muskatnøtt og salt. Varm på medium temperatur til blandingen såvidt når kokepunktet. Husk på å rør godt hele tiden. Nå skal den varme melkeblandingen blandes med eggene, dette må gjøres litt etter litt slik at det ikke blir for varmt for eggene. Når alt har blitt blandet heller du det hele over i kjelen igjen. La det stå noen minutter til blandingen begynner å tykne, husk igjen på å røre godt underveis. Ta kjelen av platen og rør inn vaniljen. Sett blandingen kjølig og la det kjøle seg helt ned før du serverer. 

Server gjerne med krem og et lite dryss vaniljepulver! 

Jeg er klar over at eggnog heter eggelikør på norsk altså, jeg synes bare det navnet er så utrolig lite innbydende! Eggnog høres så mye mer koselig ut, er dere enige? Nå har ikke jeg noe å sammenligne med siden jeg ikke har smakt dette før, men jeg synes det ble godt jeg! Samtidig må jeg jo innrømme at det smaker litt rart, i hvert fall ikke likt noe jeg har drukket før. Rart på en god måte altså! En søt drikk, som må nytes i mindre porsjoner, dette ble nemlig utrolig mektig! 

Har du smakt eggnog før?

- Sara


#eggnog #eggelikør #jul #drikk #oppskrift #hjemmelaget #inspirasjon 

Underholdningstips: Vlogmas på Youtube

 • 08.12.2017 kl. 13:33

Jeg funderte lenge på hva jeg skulle tipse om i denne fredagens underholdningstips, for jeg har lyst til å komme opp med noe som er litt julete. Og siden jeg skreiv om julefilmene jeg vil se i år forrige uke, ville jeg ikke skrive om julefilm i dag også. SÅ, jeg tenkte hvorfor ikke tipse om vlogmas? Det er så mange ulike Youtubere som har vlogmas på kanalene sine, og det er skikkelig koselig å følge med på i førjulstiden. Her kommer noen av de jeg ser på ♥

Niomi Smart

Jeg ser generelt mye på videoene til Niomi Smart, hun er skikkelig søt og lager variert innhold. Hun poster ny video hver dag frem til julaften og så langt har vlogmasen hennes vært full av julestemning. Verdt å få med seg :) 

Zoella

Zoella er også en youtuber jeg ser ganske mye på, rett og slett fordi hun er så corky og morsom. Hun lager ofte ganske lange videoer, og flesteparten av vlogmasene hennes er på en halvtime eller mer, så skal du se på videoene hennes er det greit å sette av litt tid. De er veldig koselige, så absolutt verdt en titt!

Hanna-Martine

Jeg har ikke funnet så mange norske youtubere som har vlogmas i år, noen er det selvfølgelig og av de følger jeg med på Hanna-Martine. Hun samler dog dagene mer, slik at det blir færre videoer. Det synes jeg egentlig er helt greit, da kan man sette seg ned med litt lengre videoer. 

Disse Youtuberne prøver jeg å få med meg videoene til i år, og da ser jeg gjerne flere videoer i slengen. Det er ikke hver dag jeg har tid til å se, så da kan jeg heller sette meg ned med litt flere videoer når jeg ikke har noe å gjøre. Og hvis jeg ser en spennende thumbnail ser jeg gjerne på de også. 

Følger du med på noens vlogmas i år? 

- Sara


#video #tips #underholdning #youtube #anbefaling #jul #vlogmas

12 Days of Christmas: Luke 4

 • 07.12.2017 kl. 13:40

Hei! Nå har det rukket å bli 7. desember allerede, og det betyr luke nummer fire i min 12 days of christmas. I dag har jeg satt sammen en juletag til dere, med spørsmål hentet fra diverse engelske tagger. Hvis noen har lyst til å svare på denne selv er det selvfølgelig bare gøy, men gi meg gjerne et pip i kommentarfeltet, så får jeg sett det :)

Håper dere har en fin dag ♥

- Sara


#video #videoblogg #jul #tag #spørsmål 

Pakketips: Rudolf

 • 06.12.2017 kl. 16:32

Jeg regner med at mange av dere er godt i gang med julegavene allerede? Selv mangler jeg fortsatt noen, men jeg har såvidt begynt å pakke inn noen gaver. Og til de to små niesene våre har jeg gjort noe litt annerledes i år, jeg har dekorert pakken som Rudolf.  Det er kjempeekelt, her kommer fremgangsmåte!

Du trenger: Gråpapir // Rødt garn // Sort sprittusj // Limpistol // Tape // Saks

Pakk inn pakken på vanlig måte, hvis du skal dekorere slik bør pakken være enten rund eller firkantet. Så lager du snuten, sjekk ut denne videoen for enkel fremgangsmåte. Snuten limer du på med en limpistol, da er du sikker på at den sitter ganske godt.

Så er det bare å tegne på øyne og gevir. Hvis du er like dårlig på tegning som meg kan det være lurt å bruke en kork eller lignende å tegne rundt, når øynene skal lages. 

Gleder meg til å legge disse pakkene under treet på julaften, og håper jentene liker dem! Jeg synes i hvert fall de ble ganske så søte, om jeg får si det selv! 

Hva synes du om pakketipset?

- Sara


#diy #gave #pakke #innpakning #tips #inspirasjon #jul

12 Days of Christmas: Luke 3

 • 05.12.2017 kl. 17:33

Jeg ville bare titte innom med den tredje luken i 12 days of christmas. Dagens luke kan vel nesten kalles mitt første forsøk på en slags vlog, dere får nemlig bli med når Tonje og jeg bakte på søndag. Håper dere liker videoen ♥

Husk å abonner på kanalen min, der publiserer alltid videoene først!

Skal du bake noe til jul i år?

- Sara


#video #videoblogg #jul #pepperkaker #bake #vlog

DIY: candy cane-skrubb

 • 05.12.2017 kl. 13:10

Hjemmelagde velværeprodukter er som regel minst like bra, og i noen tilfeller bedre enn de du kjøper. I tillegg kan du være helt trygg på hva du smører på kroppen! Jeg liker spesielt å lage min egen skrubb, både til ansikt og kropp. Dersom du har skrubben i et fint glass blir dette også en utrolig hyggelig gave, for eksempel til en venninne, mamma eller søster. I dag har jeg laget en kroppsskrubb eller leppeskrubb om du vil, i ekte candy cane-stil. Perfekt til jul! 

Du trenger: 1,5-2 dl sukker // 0,5 dl kokosolje // Noen dråper peppermynteolje // Konditorfarge (valgfritt)

Fremgangsmåten er superenkel, bare bland sammen sukker, kokosolje og peppermynteolje. Kokosoljen må mest sannsynlig varmes litt for å at den skal bli flytende nok til å blandes. Hvis du vil ha "candy cane-effekten" kan du ha litt rød eller rosa konditorfarge i halve blandingen og legge det lagvis slik jeg har gjort. Så er det bare å legge skrubben i en fin beholder, og gjerne pynte den hvis du vil det. 

En slik skrubb er som sagt kjempefin å gi bort i julegave, kanskje som en del av et lite velværekit til noen du er glad i? Jeg vet i hvert fall at jeg ville blitt veldig glad for noe sånt. Og dere, sjekk gjerne ut de andre skrubbene jeg har laget tidligere, denne med sjokolade og mint er til å spise opp! (ja jeg er glad i mint) Og denne med pepperkakeduft er en perfekt skrubb å lage nå til jul.

- Sara


#diy #skjønnhet #beauty #velvære #skrubb #jul

Min ønskeliste 2017

 • 04.12.2017 kl. 14:50

Dere har sikker fått spørsmålet "hva ønsker du deg til jul" en del ganger allerede? Det har i hvert fall jeg! Og det blir vanskeligere og vanskeligere å komme opp med ønsker jo eldre jeg blir. Jeg har jo egentlig alt jeg trenger, og mer til. Likevel har prøvd så godt jeg kan å komme opp med noen ting jeg kan sette på ønskelisten.

Det er faktisk én ting jeg trenger, en ny hardisk til Macen min, så en SSD-disk står høyt opp på ønskelisten min. Da vil ting som videoredigerer gå mye kjappere! Et nytt minnekort til kameraet trenger jeg faktisk også, det gamle mitt synger på siste verset nå. Ellers kunne sykkelsko vært kjekt å ha. Jeg prøver å komme meg på noen spinningtimer i ny og ne, og da kommer et par sykkelsko godt med. En treningstights eller annet treningstøy kan også være kjekt. Jeg er medlem på et treningssenter her i Hønefoss, og har lyst til å bli flink til å trene igjen.

En almanakk/notatblokk alltids godt med, den på bildet er jo veldig søt! Andre ting som alltid kommer godt med er en vinflaske, noe godis og kaffe, te eller varm kakao. Et godt duftlys eller en oil diffuser er også ting som er velkomment i mitt hjem. Jeg har også siklet litt på Jeffrey Star sin liquid lipstick i fargen Calabasas, den er så utrolig fin! Et par litt mer bærekraftige ting på ønskelisten min er såpenøtter og tøyposer til handling av grønnsaker. Helt til slutt har jeg tatt med armbåndet fra Project Fuck Cancer. Dette armbåndet er det nylig avdøde Børre Olsen som har designet, og jeg kunne veldig gjerne tenkt meg et slikt armbånd i hvitt. Hele overskuddet går til forskning på hjernekreft. 

Det ble jo faktisk en liten liste dette! Og uansett hva som ligger under treet i år blir jeg selvfølgelig fornøyd. Noen ganger er det de tingene man selv ikke har tenkt at man ønsker seg  som treffer mest! I tillegg til dette ønsket jeg meg mummikoppene jeg ikke har, men det vet jeg bestemor har kjøpt (hihi), så tok de ikke med på bildet. 

Hva ønsker du deg til jul?

- Sara


#jul #julen #julegaver #ønsker #ønskeliste #kollasj 

12 Days of Christmas: Luke 2

 • 03.12.2017 kl. 14:52

Hei! Det er tid for luke nummer to i min 12 days of christmas, og i dag har jeg laget en sminkelook med skikkelig julete glitterlepper. Jeg var på et mini-sminkekurs med flinke Dajana og Alexandra Joner i går, og der viste de frem nettopp glitterlepper. Da ble det ikke så vanskelig å finne ut hvordan jeg ville sminkene leppene mine til denne videoen for å si det sånn. Jeg synes dette er skikkelig kult, men selvfølgelig er ikke glitterlepper for alle. Hvis du synes det blir for mye er denne looken veldig fin med vanlige røde lepper også! Håper dere liker videoen ♥

Husk å abonner på kanalen min, det kommer ny videoen annenhver dag helt frem til jul!

Hva synes dere om looken?

- Sara


#skjønnhet #sminke #makeup #jul #julesminke #inspirasjon #inspo #video #videoblogg

Førjulskos med fine jenter

 • 02.12.2017 kl. 14:44

God lørdag! Hvordan har helgen deres vært så langt? Jeg så langt kost meg skikkelig, også er vi bare halvveis! I går var jeg i Oslo for å møte den fine resepsjonsgjengen til litt førjulskos, og det var som alltid veldig hyggelig! Vi manglet dessverre Angela, men hun jobber for tiden et annet sted så da blir det vanskelig. Vi tar det igjen en annen gang!

Før vi møttes løp jeg Oslo rundt (i høye støvletter!) for å prøve å oppdrive en stygg julegenser. Tror dere jeg fant en? Nei! Eller jeg fant en kjempekul en på Fretex, men dukken den sto på skulle ikke byttes før i dag. Altså, hvor uflaks er det mulig å ha? Jeg var der 15 minutter før stengetid, men de hadde ikke lov til å ta av dukkene. Kjipt, men men. Jakten på årets julegenser fortsetter! Uansett. Her er et bildedryss fra kvelden i går ♥

Se på denne buketten da dere! Så flotte alle sammen ♥

Synne får lett tittelen "Hoast of the Year", for fy søren hun er rå på å være vertinne! 

Pre ♥

Santa baby! 

Digger dette bildet! Her skal hver slurk med gløgg nytes :)

Det var så koselig, men veldig synd at min siste buss går så tidlig hjem. Neste gang skal jeg prøve å få sovet over, så slipper jeg å alltid dra først. Håper ikke det blir lenge til neste gang ♥

I dag har jeg vært på sminkekurs med Dajana, hun og Alexandra Joner holdt et lite mini-kurs på kjøpesenteret i byen. Veldig gøy å se på! Og om litt drar Matias og jeg avgårde på nok en førjulskose-kveld med venner. Gleder meg! Håper dere også får en fin lørdag. 

Hva er dine planer for helga?

- Sara


#jul #julestemning #førjul #kos #venninner #vin #grøt #gløgg #hyggelig

12 Days of Christmas: Luke 1

 • 01.12.2017 kl. 17:26

Som jeg nevnte tidligere i dag kommer jeg til å poste en ny video annenhver dag på YouTube-kanalen min, helt frem til jul. Innholdet vil variere, men temaet er selvfølgelig jul. I første luke viser jeg dere adventskalenderen min og snakker litt generelt om planene mine for tiden fremover. Håper dere har lyst til å følge med på kanalen min i desember. 

Jeg kommer forresten til å jobbe mer med lyden på videoen mine fremover. Etter at jeg fikk meg ny mikrofon tidligere i år har lyden blitt en del bedre, men det er fortsatt en del bakgrunnsstøy og dette vil jeg bli kvitt. Jeg skal derfor kjøpe meg en lag kabel som kan koble mikrofonen til kameraet, da vil jeg få mikrofonen mye nærmere meg og lyden vil forhåpentligvis bli klarere. 

Har du noen fine planer for desember?

- Sara


#jul #desember #kos #hygge video #videoblogg #youtube

8 julefilmer jeg vil se i år

 • 01.12.2017 kl. 14:02

Endelig er 1. desember her! Jeg kan nesten ikke tro det, bare 24 dager til jul ♥ I tiden frem mot jul skal jeg passe på å kose meg masse med julefilmer, det er dessverre altfor mange jeg ikke har sett, og det er jo litt krise. Jeg har derfor satt sammen en liten samling med 8 julefilmer som skal konsumerer i løpet av desember. Og forhåpentligvis blir det enda fler ♥

Av disse filmene har jeg faktisk bare sett Mickey's Christmas Carol, men den begynner det å bli en stund siden sist jeg så. Resten (tror jeg i hvert fall) at jeg aldri har sett før. Det er jo faktisk ikke greit å være så glad i jul som meg og ikke ha sett Love Actually! Så jeg får forhåpentligvis sett alt dette, og gjerne mer til. På julaften må jo Askepott ses, også blir det garantert Hjemme Alene på TVen i løpet av romjula. Så litt mer enn dette blir det nok. 

Og dere, i dag begynner min 12 days of Christmas på YouTube! Annenhver dag helt frem til jul skal jeg poste en ny video på kanalen min. Jeg tenker å poste videoen her på bloggen også, så kan de som vil følge med. Jeg hadde forresten blitt veldig glad om dere ville abonnert på kanalen min! 

Hvilke julefilmer skal du se i år?

- Sara


#jul #julefilm #film #underholdning #stemning 

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no