hits

Godt nyttår!

 • 31.12.2014 kl. 22:17

Godt nyttår alle sammen ♥ Håper dere har en superfin feiring, så snakkes vi til et nytt år i morgen! 

- Sara 

December favorites

 • 31.12.2014 kl. 17:57

Hei og god ettermiddag! Er dere klare for å feire ett nytt år i kveld? Vi sitter å slapper av med en god kopp kaffe og venter på maten i ovnen. I kveld blir det god mat og noen drinker sammen med Matias og mamma ♥ Før det tenkte jeg bare å vise dere noen av mine desember-favoritter. Tror aldri jeg har hatt et sånt innlegg før, men jeg elsker å lese de på ande blogger så her kommer mine favoritter denne måneden. 

En varm ullgenser, eller ti må man nesten ha nå på vinterstid. Og den grå cardiganen jeg kjøpte på BikBok i høst har blitt veldig godt brukt de siste ukene. Varm, myk og god, akkurat slik klær skal være om vinteren ♥ 

Neglelakk er også et must, og den hvite fra TL design og den med sølvglitter fra Essie er to store favoritter om dagen. De er veldig fine hver for seg eller sammen i et design.

Gode produkter som gir fukt er helt nødvendig på denne tiden av året og når det kommer til leppepomade er EOS helt overlegen. Ingen annen leppepomade kan måle seg med EOS, i tillegg slipper man å bli "avhengig" av den slik man gjør av Lypsyl og de der. 

Lipgloss har jeg nesten ikke brukt siden jeg gikk på ungdomsskolen, jeg liker ikke den klissete følelsen og at håret fester seg så lett i vind. Likevel har den på bildet over blitt flittig brukt siden jeg fikk den av Anna til jul. Etter påføring blir den mer som en leppestift i konsistensen og fargen er helt nydelig! 

Helt siden i sommer har jeg sverget til foundationen fra Glo Minerals og den passer perfekt til blek vinterhud! Den gir en helt fantastisk glød i ansiktet så man ser automatisk fresh ut når man har på denne her! 

Duftlys har blitt min store hang up de siste par ukene og jeg ble hoppende glad da jeg både fikk duftlys og telys med duft til jul! Dette lyset fra Voluspa fikk jeg av Vilde og det lukter helt himmelsk! Og med verdens fineste innpakning blir det lett en favoritt! 

Nå som det er så kaldt holder det ikke bare med varmt tøy utenpå, noe varmt å drikke gjør også godt for kroppen. Kaffe-kapsler kjøper jeg meg ikke så veldig ofte, men det er så koselig å unne seg en gang i blant. De nyeste jeg har prøvd ut er café au lait. Nam!

Helt tilslutt må jeg også ta med den fine concealeren/highlighteren fra L´Oréal. Den en super å bruke rundt øynene for et mer våkent blikk, i tillegg til at øyensminke sitter mye bedre på med den som underlag. Kjempekjekt nå i jula som det gjerne er en del festligheter og selskaper.   

Har du noen favoritter denne måneden?

- Sara 


#favs #favoritter #desember #kaldt #vinter #sminke #neglelakk #dolcegusto #EOS #voluspa 

Konsertopptak: Eline Thorp

 • 30.12.2014 kl. 14:50

Hei! Som jeg har sagt før studerer jeg medier og kommunikasjon nå og i løpet av studietiden har vi filmet en god del, mye av det har jeg ikke kunnet legge ut fordi jeg ikke har tillatelse fra de som er med i filmen. Men nå har jeg endelig en video jeg kan vise dere! For noen uker tilbake filmet jeg og en gruppe fra klassen en konsert med Eline Thorp. Konserten var veldig bra og jeg har faktisk begynt å høre litt på henne i ettertid. Jeg synes bildene våre ble veldig gode og deler av konserten ble faktisk sendt på NRK Nordnytt! Det var stas å se navnet sitt på skjermen!

Vi var tre stykker på foto i tillegg til at vi hadde et GoPro-kamera over scenen og et speilrefleks i taket over publikum. Så satt det to stykker å klippet konserten live bak i lokalet. En sånn type produksjon kan streames live, men vi gjorde det bare for øving. Denne versjonen her er det dog gjort en del endringer på i etterkant av flinke Solveig på gruppa. Håper dere liker den!

Hva synes dere om videoen?

- Sara


#video #konsert #konsertopptak #elinethorp #skole #streaming #skoleoppgave

Mitt 2014: januar - april

 • 30.12.2014 kl. 03:05

Så var det på tide å oppsummere året som har gått. Og som vanlig undervurderer jeg hvor lang tid jeg bruker på innlegg, nå har jeg sittet med dette i flere timer også klikker plutselig dataen og det tar enda lengre tid! Jeg liker ikke å legge ut innlegg så seint (av en eller annen grunn), men nå får det bare bli sånn i dag.

Jeg synes ikke egentlig det er så lenge siden jeg satt å skrev disse innleggene for 2013, men nå har det altså rukket å gå et helt år. Det er så gøy å skrive slike innlegg for man får sett hvor mye gøy man faktisk har gjort i løpet av året, og det dukker alltid opp masse ting jeg ikke husker så godt. Det er en av de store fordelen med å ha blogg! Så da håper jeg dere liker denne første oppsummeringsdelen av mitt 2014 ♥

Januar

Nyttårsaften tilbragte Matias og jeg på fest hos Tonje og Mari. Temaet for kvelden var maskerade så de fleste hadde tatt med seg fine masker, en morsom start på året! 

Jeg satte meg nyttårsforsetter som var å gi meg selv noen nye små-mål hver måned isteden for et par store som jeg uansett ikke kom til å klare å innfri. Jeg er veldig fornøyd med at jeg gjorde det og tror jeg har nådd flere forsetter det året her enn noen gang tidligere! 

Matias og jeg fikk koselig besøk av Anna og Christian, jeg ble med dem på museum også kom de hjem til oss på tapas. Noen oppskrifter fra kvelden finner dere her. 

Matias og jeg hadde akkurat startet prosjektet "a year full of dates" og dro blant annet på kafé sammen og lagde tre rettes middag. Oppskrift på nydelig andebryst finner dere her.

Jeg publiserte innlegg nummer 500 her på bloggen og nå har jeg faktisk rukket å bikke 1000! Det er litt sykt å tenke på at jeg har blogget "så lenge", det føles ut som det var i går jeg startet. I anledning innlegg nummer 500 oppsummerte jeg med noen tilbakeblikk på bloggen, les det gjerne her. 

Jeg hadde dilla på negledesign og prøvde meg på mye rart, det resulterte i et par oppskrifter på bloggen. Oppskrift på designet på bildet over finner dere her, og leopard-oppskrift finner dere her.

I tillegg til å eksperimentere med neglene prøvde jeg meg litt fram på syfronten og lagde min egne sovemaske av et plagg kjøpt på Fretex. Jeg synes selv den ble ganske søt og brukte masken mye i sommer da det var så lyst om kvelden. 

Januar ble avsluttet hos Vilde hvor vi prøvde oss på makroner for første gang og fikk til ganske så fine makroner om jeg får si det selv! Oppskrift finner dere her.

Februar

I februar delte jeg mange oppskrifter her på bloggen, på alt fra sunne bananvafler til enchiladas fra bunnen av. Her kommer en kjapp oppsummering, oppskrift får du hvis du klikker på ordene: bananvafler, oreo-cupcakes, kanelsnurrer, enchiladas, oats in a jar og juice. 

Det var morsdag i februar og vi feiret med cupcakes, makroner og alle mødrene i familien tilstede. Koselig ♥ 

Jeg var flink til å poste outfit-innlegg i februar, det på bildet over hadde jeg på meg på morsdagen. 

Jeg var heldig og vant en billett til HFB-messen (health, fitness, beauty) på Telenor Arena. Der var det en hel haug med spennende ting på scenen, stands med tilbud og konkurranser. Jeg koste meg glugg i hjel og fikk med meg et par kupp hjem.

Matias og jeg feiret Valentines Day hjemme med god middag, oreo-kake og herlige jordbær dyppet i sjokolade. Akkurat slik Valentines Day skal være ♥

Jeg hadde to videoblogger i februar, en sminkevideo og en 25 random tags. Det minner meg forresten på at jeg må få til en video snart igjen, det er altfor lenge siden sist! 

Vilde og jeg var på L´Oréal-kveld hvor vi fikk hver vår flotte goodiebag og kjøpt inn noen små godbiter. Det var en fin kveld med masse gode tilbud, makroner, tips å få fra Storm Pedersen og ikke minst hyggelig selskap i Vilde. Det var mye skolearbeid i februar med blant annet en oppgave om blogging i Norge og en god del klippejobb. Det var spennende oppgaver, men veldig mye jobb! 

Mars 

Jeg liker meg på kjøkkenet så i mars var det nok en gang masse oppskrifter på bloggen, sjekk gjerne ut de her: fastelavnsboller, tikka masala, sunn sjokoladefondant og pizzasaus.

Etter forespørsel fra dere skrev jeg et lengre innlegg om utdanningen jeg går. Les gjerne om medier og kommunikasjon her, hvis dere skulle være nysgjerrige på det. 

Jeg var på Blog Styles på Sandvika Storsenter å kikket på bloggernes favoritter. Jeg så for meg at vi skulle få et lite foredrag med tips om vårmoten, men slik var det ikke. Det var likevel gøy, vi kunne spørre bloggerne som var der hvis vi lurte på noe og kose oss med god fingermat. 

Mamma, onkel, Matias og jeg var på Rufus Wainwright-konsert på Sentrum Scene. Jeg hadde ikke hørt veldig mye på han før, men visste at både mamma og onkel likte han veldig godt. Og konserten gikk over all forventing, har lagt til flere av sangene hans på Spotify i ettertid! Sjekk gjerne ut cigarettes and chocolate milk og greek song. 

Våren kom til Oslo ♥

Jeg satt negle-modell på en eksamen hos Tone Lise Akademiet, og det var litt av en opplevelse! Jeg har ingenting vondt å si om Tone Lise Akademiet, de har fantastiske produkter og helt sikkert veldig mange gode elever, men hun jeg satt modell for var dessverre veldig hardhendt og jeg begynte å blø av all filingen og fikk flere sår rundt neglene i ettertid. Jeg så ingen av de andre som satt rundt meg fikk det så jeg hadde nok bare veldig uflaks. De har også en elevsalong hvor man kan få akrylnegler til en veldig billig penge så jeg tenkte å teste ut det på nyåret.  

Jeg var på Trade Day og fikk kvittet meg med en del gamle klær og byttet til meg masse fint. Her er video med tingene jeg byttet til meg. Og her er innlegg fra dagen med bilder fra resten av dagen, det var nemlig helse-  og velværedag samme dag i Oslo. 

Vi filmet litt til OSTV i Frognerparken, en studentforening jeg var med i i frem til sommeren i fjor. Jeg er litt usikker på om denne videoen har blitt lagt ut, kan sjekke det opp og legge ut her hvis den er ute! 

Endelig fikk vi kjøpt oss nytt kamera! Det hadde jeg siklet på lenge og etter å ha solgt et par kameraer vi hadde fikk vi råd til dette flotte kameraet her. Det har blitt veldig mye brukt det siste året og etter hvert får vi forhåpentligvis kjøpt et par ekstra objektiver til det. 

April

April startet med en liten aprilsnarr her på bloggen, jeg bygget litt videre på aprilsnarren til Freia og fikk Matias til å redigere bildet dere ser over. Noen gikk på spøken, mens mange var litt skeptiske. Les gjerne innlegget her.

Jeg var på koselig besøk hos Marthe å spise deilige reker og så på episode en av Gossip Girl, og fra første stund ble jeg hektet! Så jeg er glad hun fikk sparket meg i gang med den serien der!

I April var det påske og det førte med seg en god del oppskrifter på sunt påskegodt: fudge, "Freia påskeegg", kolibriegg og yoghurtnøtter. De påskeeggene smakte farlig likt de fra Freia og de kan man kose seg med uten dårlig samvittighet! Sjekk gjerne ut oppskriftene. 

 

Vilde og jeg var turister i egen by og besøkte operataket i strålende solskinn, etterfulgt av en frozen yoghurt ♥

Mamma, Elin (ei venninne av henne) og jeg var en tur på Mathallen i Oslo. Der var det påskestemning med blant annet egg-jakt. Vi fant ett egg hver oss og fikk derfor hver vår fine premie. 

Jeg hadde tre videoblogger i april, en hvor jeg tester ut Glo Minerals Eyebrow Kit, del 1 og del 2 med svar på en spørsmålsrunde jeg hadde. Sjekk ut videoen ved å trykke på ordene. 

Vi dro hjem til mamma for feire påsken der, og da ble det tid til en kafétur med fineste Tonje. Vi spiste en god lunsj på Eger & Co. og skravlet i vei ♥ 

Vi fikk også tid til å besøke familien, her er Matias og niesen hans ♥

Jeg fikk endelig fikset opp i den grusomme hårfargen min! Cecilie trengte en hårmodell og jeg setter meg gladelig i frisørstolen hennes, hun er utrolig flink og fikk jammen meg skaffet meg en superfin farge! 

Etter påskeferien startet vi opp med filming av eksamensserien vår og da var det tidlig opp! Måtte opp 6-7 om morgenene fler av dagen *gjesp*, men fy søren så gøy det var! 

På tampen av april skrev et innlegg med tips til skjønnhetsbehandlinger på budsjett, noe som det virket som om falt i god smak hos dere. Nå er det forresten lenge siden forrige budsjettinnlegg så det burde jeg få til igjen snart. 

Sånn, det var oppsummering av den første delen av 2014, disse innleggene har en tendens til å bli ganske lange så jeg liker å dele de opp litt! Håper dere synes dette er like gøy å se tilbake til som meg? Husker dere hva dere gjorde i disse første månedene av 2014?

- Sara 


#oppsummering #2014 #år #mittår #åretsomgikk #tilbakeblikk #årskavalkade #høydepunkter #hverdag 

Oppskrift: yellow kickstart

 • 29.12.2014 kl. 15:23

God "morgen" fine! Det er vel kanskje ikke lenger morgen, men det er faktisk ikke så altfor lenge siden jeg sto opp. Matias har skaffet seg Playstation 4 og GTA V så det har blitt et par sene kvelder på rad med spilling. Jeg bruker veldig liten tid på spilling, selv om vi har x-antall spillkonsoller hjemme, men akkurat GTA blir jeg like hektet på hver gang jeg setter meg ned med det. Uansett. Det spiller ingen rolle når på døgnet man står opp, det er alltid godt med en skikkelig vitaminboost til frokost. Her kommer oppskrift på dagens godsak.

Juice alt sammen i en juicer og server! Det er så latterlig enkelt å juice og så himmelsk godt! Ananasen hjelper blant annet til med å for fordøye tungt fordøyelig mat (perfekt nå i jula) og eple virker rensende på tarmene. Appelsin er rik på vitamin C og hjelper til med å transportere avfallsstoffer fra kroppen, og til slutt har vi ingefær som ikke bare smaker godt, men som også er svært rik på antioksidanter. Sunt og godt ♥

Nå skal vi snart stikke opp å besøke oldemor en tur, man må passe på å få besøk alle så mye som mulig når man først er hjemme ♥ I kveld kommer første del av oppsummeringen for 2014! Håper dere får en fin dag så lenge!

Bruker du å lage juice selv?

- Sara


#oppskrift #hjemmelaget #juice #juicing #juice #sunt #godt #kosthold #drikke 

Hot cocoa

 • 28.12.2014 kl. 19:18

Hei! Nå sitter jeg i leiligheten til en venn av mamma og ser på to tilfredse hunder som gnager på hvert sitt bein. Jeg har vært på jobb i dag og nå har jeg tatt turen til Hønefoss. Mamma skal passe på hundene noen dager, mens eieren er på ferie (med min onkel faktisk). De to heldiggrisene er på fine Fuerteventura og skal feire nyttårsaften der, så da må han ha noen til å passe hundene. I kveld tror det blir varm kakao,  film og hundekos på planen ♥ Jeg tenkte å starte på oppsummering av 2014 i kveld også, så første del kommer nok i morgen. Jeg husker det var så gøy å bla gjennom arkivene da jeg skrev innleggene i fjor så det må jeg bare gjøre i år også! 

Det er helt klart ikke feil å være i den varme stua her etter et par kalde dager uten fyring hjemme! Nå skal jeg bare kose meg så skal jeg prøve å unnagjort litt mer blogging i morgen. Planen var å prioritere bloggen skikkelig nå i jula, men dere vet jo hvordan det har gått. Men jeg har egentlig ikke dårlig samvittighet heller, denne bloggen er jo bare en hobby og på nyåret blir det fast jobbing fra 9-17 alle hverdager så det er greit å slappe av litt nå. Jeg regner med at de fleste av dere har masse annet å gjøre enn å lese blogger også? ♥

Hva gjør du i kveld?

- Sara 


#hverdag #kos #koselig #hunder #kakao #julekos #romjula 

Mine julegaver 2014

 • 27.12.2014 kl. 17:20

Hei hei! Har dere det fint? Jeg sitter under to tepper med tykke sokker og ullgenser for å prøve å holde varmen. Fyringsoljen vår gikk tom i går og vi får ikke ny før på mandag så her er det ikke mer enn 14 grader inne nå! Håper det blir bedre når alle småovnene våre blir skikkelig varme.

Nå tenkte jeg å vise dere julegavene jeg fikk i år! Jeg synes det er veldig koselig å se hva andre får til jul i slike innlegg, så da stablet jeg opp mitt og tok noen bilder til dere. Jeg har fått så utrolig mye fint i år, alt sammen passer meg helt perfekt! 

Disse varme sokkene er allerede godt brukt, de kommer spesielt godt med nå som det er så kaldt i leiligheten! Også er de jo skikkelig søte å se på også ♥ 

Se på den der da dere! Endelig har jeg min helt egne juicemaskin! Fy søren som jeg gleder meg til å bli en supersunn friskus på nyåret med masse sunn juice. Denne fikk jeg av mamma, hun er jo helt gal! Jeg ønsket meg jo denne slik at folk kunne spleise! I tillegg til denne fikk jeg 1. juledag en stor kurv med masse deilig frukt og grønnsaker og gjett om jeg ble glad da! Jeg hadde jo sett for meg å måtte vente til butikkene åpnet med å teste den skikkelig ut, men jammen fant hun en åpen butikk i byen ♥ Vi har allerede prøvd ut flere gode smaker så det kommer nok en del oppskrifter på bloggen etter hvert!

To nye kopper er nå en del av samlingen, Stinky og vinterkoppen for 2013. Jeg har vinterkoppen fra før, men det er kjekt å ha dobbelt opp av sesongkopper! Den fine innpakningen under der er en maskara og eyeliner fra Anna. Hun hadde kjøpt masse morsomt fra England til Vilde og meg, deriblant denne her. Jeg har ikke villet ta den ut av pakken enda for den er så fin!

Se på denne søte pysjen da! Skikkelig fint vintermønster i søte farger ♥ Pysjer og kosetøy får man aldri nok av, i hvert fall ikke jeg! Denne her sammen med blant annet de rosa sokkene fikk jeg av bestemor.

Jeg fikk veldig mange bøker i år, Linnéa Myhres Kjære som jeg ønsket meg og en haug med kokebøker! Hurra, jeg elsker jo å styre på kjøkkenet så jeg har allerede sett meg ut mye godt jeg skal prøve. 

Se hvem som har fått te! Nam, jeg gleder meg til å prøve denne her! Mexican Mango høres jo helt herlig ut, og alle produktene jeg prøvd fra Eger & Co. er så gode! Kakaoen deres blogget jeg om i fjor og den er helt himmelsk! Denne her fikk jeg av Tonje som faktisk jobber i frisørsalongen ved siden av, ta turen innom hvis dere er i Hønefoss. 

Gavekort er alltid veldig fint å få, å gå på shopping uten å trekke bankkortet er langt  fra feil! Den rosa kula er også fra Anna, de har visst masse sånne morsomme ting på Boots i England. Skulle ønske vi hadde store Boots-apotek i Norge også! Den krukka bak der passer med tekst på er veldig velkommen i mitt hjem! Jeg har faktisk vært på jakt etter noe lignende en stund nå, så den passet veldig bra!

Onkel har laget noen av gavene på data i år og vi fikk blant annet en kalender for 2015 med familiebilder. Sånne gaver er så koselig å få og i 2015 skal jeg passe på å bytte om når det kommer en ny måned. Jeg har en tendens til å glemme å blad om, men nå blir det bare koselig ♥ Hårprodukter er også veldig kjekt å få, det går jo en del shampoo og balsam når man har langt hår! 

Apropos hårprodukter, sjekk hvem som fikk to nye Tangle Teezers! Jeg tenkte først jeg skulle bytte den ene, men disse hårbørstene er jo den store favoritten så jeg tror jeg bare beholder begge to, de blir jo slitt etterhvert. Begge to er selvfølgelig i rosa, lurer på om noen kjenner meg litt godt? 

Av Vilde fikk jeg blant annet dette søte duftlyset fra Voluspa, som lukter skikkelig godt! Jeg har jo blitt så hekta på duftlys i det siste og de fra Voluspa har jeg lenge hatt lys til å prøve, gleder meg til å bruke det!

Her ser dere resten av bøkene: en kokebok med masse forskjellig vintermat som vi fikk av faren til Matias, det søte liv-boken fikk jeg av moren til Matias og en juicebok fra broren hans. Alle tre bøkene inneholder masse som ser godt ut, og den kake-boken tror jeg kan bli farlig å ha i hus!

Av naboen fikk jeg et morsomt sjokolade-lage-sett! Det synes jeg høres veldig spennende ut, så det skal bli morsomt å prøve! Til bursdag i år fikk jeg jo samme sett, men med minibrød isteden for sjokolade og det var veldig godt! 

Det er ikke så lett å si hvem jeg har fått hva av når ting er stilt opp litt tilfeldig, men jeg har prøvd å nevne noen i hvert fall. Tusen takk alle sammen for de fine gavene, jeg er så fornøyd! Alt sammen passer meg utrolig godt og mye er allerede tatt i bruk ♥

Hva har du fått til jul i år?

- Sara 


#jul #julen #julen2014 #gaver #pakker #julegaver #juicemaskin #juicer #bøker #kokebok #tangleteezer #pysj #kosetøy #mummikopp #te #voluspa #detsøteliv 

DIY: skrubb med sjokolade og mint

 • 26.12.2014 kl. 17:10

Til jul i år ga jeg bort en del hjemmelagde gaver, blant annet en kroppsskrubb med sjokolade og mint. Venninnen min Anna fikk sjokoladeskrubben fra The Body Shop til jul i fjor og ønsket påfyll av skrubb i år, derfor bestemte jeg meg for å prøve å lage en denne gangen. Skrubben er kun laget av naturlige ingredienser og kan faktisk spises om du skulle få lyst til det. Sukkeret gjør skrubben ganske grov, så den egner seg best til kroppen, hvis du vil ha tilsvarende til ansiktet ville jeg byttet ut mesteparten av sukkeret med havremel. Kakao hjelper til med å reparere skadet hud og gjør den myk. Det fungerer ekstra godt sammen med honning, som i tillegg er desinfiserende. Kokosoljen er også superfin for huden din og vil gi den all den fuktigheten den trenger nå i vintermånedene. 

Ingredienser

          ♥ 1,5 dl brunt sukker

          ♥ 1,5 dl vanlig sukker 

          ♥ 1 dl kokosolje

          ♥ 2,5 ss 100 % kakaopulver 

          ♥ 1 ss honning 

          ♥ 5 dråper peppermynteolje

          ♥ Beholder til å ha skrubben i

Bland alle ingrediensene godt i en bolle før du har det i en fin beholder. Når skrubben er lagd bør den stå kjølig for lengst mulig holdbarhet.

Jeg fikk så vidt testet den da jeg skulle vaske av restene på hånda etter å ha blandet det hele og hendene ble supermyke og lukter herlig sjokolade! Når jeg er tom for skrubb skal jeg lage en porsjon til meg selv også, for skrubb som lukter sjokolade og mint er veldig velkommen på mitt bad! 

Lager du egne hudpleieprodukter?

- Sara 


#skjønnhet #beauty #hudpleie #skrubb #DIY #hjemmelaget #sjokolade #naturligskjønnhet #naturlig #hud #sjokoladeskrubb #mint #julegave 

Inside my christmas calendar #2

 • 26.12.2014 kl. 00:56

Hei igjen, her kommer jeg en liten tur på natten! Vi har kost oss med bursdagsfeiring av Matias i dag og nå skal vi straks ta kvelden her. Vi skal opp tidlig i morgen for å være med på vareopptelling, så da er det greit å være uthvilt! Siden det var litt etterspørsel etter innholdet i pakkekalenderen min kommer det en liten update på det nå. Jeg har fått masse gøy i kalenderen min og del 1 finner dere her. 

Baking er alltid gøy og nå begynner jeg å meg en liten samling av diverse utstyr. Disse muffinsformene i silikon og kakepynten kommer derfor godt med. Kakepynt får man jo aldri nok av! Den lille klossen nederst er en "magisk vaskeklut" som utvider seg til normal størrelse når du putter den i vann. Har prøvd sånn før også, og det er så gøy når den utvider seg! Tror denne blir veldig søt ♥

Den fine skålen er perfekt til å ha lørdagsgodis i! Jeg har samme i mørkeblå og de er så dekorative. Jeg har også fått en stor pakke med renseservietter, en supersøt hjerte-ramme og et lys formet som en rose. Litt pynt til leiligheten kommer alltid godt med, men det lyset er nesten for fint til å tenne på!

Pakken med renseservietter klarte jeg å legge med på to bilder av en eller annen merkelig grunn, men det er i hvert fall alltid kjekt å få! De blir så fort tomme, men nå har jeg en stund. Jeg har også fått et fint håndkle med navnet mitt på, og den fargen der var så fin! Sånn farge kunne jeg tenkt meg på alle håndklærne mine den gangen jeg skal bytte ut den fargemiksen jeg har nå! Jeg har også fått supergode brødpinner, en pakke med lommetørklær i Hello Kitty og en Gruble-blokk. Den pakken med lommetørklær går rett i veska, sånt er alltid kjekt å ha med seg! Og Gruble-blokken blir det nok ingen problem å få skrevet ut! Verdens morsomste ordspill ♥

Dette og masse annet gøy har vært å finne i min pakkekalender i år! Den 24. fikk jeg en mummikopp jeg ikke hadde, så nå kan jeg kose meg med varmt drikke i mummikopp selv om jeg ikke har med noen hjemmefra! Det lå også mini-marshmallows i luken så de skal brukes i varm kakao i romjulen, kos ♥ Mamma og bestemor har også fått hver sin mummikopp i sine kalendere så nå har vi søte kopper alle mann! Det har vært veldig hyggelig å ha pakkekalender i år, så vi får se om det blir en gjentakelse av det neste år også! 

Har du fått noe fint i kalenderen din i år?

- Sara 


#jul #kalender #julekalender #gavekalender #pakkekalender #førjulstid #advent #adventskalender #søtt #kakepynt #EOS #muffinsformer #skål  #koselig #kos

Julaften 2014

 • 25.12.2014 kl. 15:51

Hei på dere! Hadde dere en fin feiring i går? Vi hadde en kjempefin dag og endte opp med å feire fler enn ett sted! Som jeg skrev i går så vi på Askepott hjemme og spiste grøt hos besteforeldrene til Matias. Så dro vi til den mellomste broren hans for å feire selve julaften der, men da vi var på vei hjemover hadde enda ikke mamma og de som var hos oldemor begynt på gaveåpningen. Vi hoppet derfor av hos dem og feiret litt med de også. Veldig koselig å få vært innom alle på julaften ♥ Alle bildene er tatt i relativt dunkel belysning så kvaliteten er ikke helt på topp, men litt bilder fra julaften må dere få. 

Masse deilig julemat! Det sto faktisk både ribbe, julepølse og medisterkaker, kalkun og skinke på bordet! Med masse tilbehør selvfølgelig. Det var derfor umulig å ikke forspise seg, man må jo smake på alt?

Matias er veldig klar for litt middag!

Det var ikke alltid like gøy å vente på gaveåpningen, men gleden var stor da det endelig var tid for pakker!

Det er nesten ikke tid til et lite bilde en gang når gavene testes ut. 

I stuen hos oldemor så det nesten ut som om det var 10 barn som hadde fått gaver, for der var det helt enorm mange pakker! Det er nok noen som har vært snille i år ♥

Jeg tror alle fikk mye av det de ønsket seg og veldig mye mer! De hørtes i hvert fall storfornøyde ut! 

Jeg fikk utrolig mye fint selv, så og si alt jeg ønsket meg pluss mer til! Hvis dere vil se kan jeg lage et innlegg om det i morgen? Nå bærer det nemlig avsted for å feire bursdagen til Matias. Han ble 22 år 20. desember, så vi feirer litt på etterskudd i dag ♥ 

Hadde dere en fin julaften?

- Sara 


#jul #julaften #julekvelden #gaver #pakker #juletre #barn #familie #kos #hygge #julen2014

God jul ♥

 • 24.12.2014 kl. 16:10

God jul dere! Jeg titter bare innom for å vise dere noen bilder fra min julemorgen, og for å ønske dere en riktig god jul! Vi har kost oss med Tre Nøtter Til Askepott med pysjen på og hjemmelaget julegodis. For første gang har vi også hatt gløgg til, og det var så koselig! Etter Askepott bar det videre til besteforeldrene til Matias for risgrøt. Er det feil å være mett allerede? Jeg tror det! Det spørs om magen har plass til litt mer når all den gode julematen kommer på bordet. Nei, nå er det nok skravling, jeg må skifte til kjole her. 

Ingen jul uten ♥

Grøt er godt! 

GOD JUL ♥

- Sara 

Vinner av adventskonkurranse #4

 • 23.12.2014 kl. 16:44

Da var det tid for å kåre den aller siste vinneren av adventskonkurransen for i år. Det var mange av dere som meldte dere på, og de fleste har svart riktig! Alles navn ble som vanlig skrevet opp på lapper og lagt i en bolle, slik at det skulle bli mest mulig rettferdig. Men før jeg avslører hvem som vant må dere få fasiten. 

Denne gikk veldig greit for de fleste, men jeg tror kanskje røver var litt vrien? Noen gjettet på tyv, og det skjønner jeg egentlig godt! Men det var altså røver jeg skulle frem til, og da ble løsningsordet julegrøt. 

Og dette var Vazelina Bilopphøggers Hjulkalender. 

Så til kåringen! Vinneren denne gangen ble Ragnfrid! Gratulerer så mye til deg! På bildet over ser du hva du vinner, du får mail av meg i løpet av dagen så sender jeg den avgårde så fort som mulig. I dag skal vi til oldemor en tur for å spise mølje, eller jeg spiser risgrøt da. Jeg orker ikke spise "flatbrød" som er dynket i knokevann med ribbefett til! Ugh, da er det mye bedre med risgrøt!

Spiser dere mølje der du bor?

- Sara 


#konkurranse #vinner #adventskonkurranse #premie #giveaway #kalender #vinn 

Oppskrift: Sjokoladetrøfler

 • 22.12.2014 kl. 17:44

Så gøy å se at det er så mange påmeldte i adventskonkurransen denne gangen! Det var kanskje litt enklere oppgaver? Uansett så er det fortsatt mulighet til å melde seg på, helt frem til i morgen. Før vi trekker noen vinner av konkurransen må vi vel ha en oppskrift til? Ja, det synes jeg! I dag er det hjemmelagde sjokoladetrøfler som står for tur, og disse her er så gode at jeg angrer litt på at jeg ikke lagde en liten porsjon til meg selv også! Disse her havner nemlig under treet i år ♥ Oppskriften er hentet fra Tine.no

Ingredienser til ca. 30 kuler

          ♥ 2,5 dl kremfløte

          ♥ 300g sjokolade 

          ♥ 100% kako til å rulle i

Kok opp fløten og ta den av platen. Bryt opp sjokoladen i biter og rør godt til sjokoladen er helt løst opp. Ikke ha kjelen på platen mens sjokoladen smelter, da blir det for varmt og sjokoladen får små klumper i seg. Sett kjelen kjølig i noen timer, gjerne natten over.

Lag trøflene passe store og trill de i kakao, melis eller hva du måtte ønske før du pakker de i fine cellofanposer eller på krukker. 

Og så er de klare til å nytes! Det eneste som tar tid med disse er å vente på at de kjøler seg ned, ellers går resten veldig fort. Det er jo veldig kjekt med litt julegodis som ikke tar så mye tid å lage, det er nok av ting som skal gjøre før jul! Nå er vi snart i mål her, treet pynter vi i kveld og de siste julekakene lagde jeg tidligere i dag. Så nå kan julen bare komme ♥

Er du i rute til jul?

- Sara 


#oppskrift #hjemmelagd #hjemmelaget #trøfler #sjokoladetrøfler #homemade #jul #julegodt #godteri #søtt #julegave #sjokolade

Adventskonkurranse #4

 • 21.12.2014 kl. 22:21

Hei igjen! Nå er jeg hjemme etter en veldig koselig kveld med Anna og Vilde. Vi har spist oss sprekkmette på herlig tapas, julekaker og gløgg og fått skravlet fra oss. Det blir dessverre bare ett møte i jula, for Anna blir ikke hjemme så lenge som planlagt. Men vi har kost oss i dag også ses vi på nyåret igjen. Nå er det derimot klart for årets siste adventskonkurranse, denne gangen er det ingen "finn fem feil" så jeg tror de to oppgavene skal være greie i dag. 

Her er det bare å løse rebusen så kommer du frem til et løsningsord, som selvfølgelig har med jul å gjøre. 

Til slutt lurer jeg på hvilken julekalender dere ser over her?

Premien denne gangen er som følger: to energibarer, to testere på krem og bb-cream, et DIY-kit en tørrshampo fra Batiste, en kjærlighet og en eske HIT. 

Vet du svaret på de to oppgavene over her er det bare å skrive det i kommentarfeltet i tillegg til e-posten din. Vinneren trekkes på tirsdag og som vanlig setter jeg på godkjenning av kommentarer slik at alle må tenke selv. 

Lykke til ♥

- Sara 


#konkurranse #adventskonkurranse #vinn #premie #gave #julekalender #gåte #delta 

Oppskrift: Mozartkuler

 • 21.12.2014 kl. 13:50

Som jeg sa blir det en oppskrift om dagen nå frem til jul, og dagens er mozartkuler. Man trenger vel strengt tatt ingen oppskrift på dette, men et lite tips til hva man kan lage er vel alltid kjekt? Akkurat som karamellene er disse fine å gi bort, bare pakk de pent inn å ha de i et glass. Her kommer en kjapp fremgangsmåte. 

Ingredienser

          ♥ Marsipan

          ♥ Nougat

          ♥ Sjokolade

          ♥ Innpakning

Trill marsipankuler i ønsket størrelse, lag så en liten grop i kulen og trykk en bit med nougat i den.

Trill de så til kuler igjen og dypp de i smeltet sjokolade. La sjokoladen stivne helt før du kler de i sølvfolie, cellofan eller hva du måtte ønske. 

Dette er veldig kjapt å lage og tar seg fint ut som en gave. Jeg pakket mine inn i sølvfolie og har de i et søtt glass fra Clas Ohlson. Nå hopper jeg straks på bussen, tapasjulebord med Anna og Vilde står på planen. Som jeg gleder meg til å se de igjen! Vi skal kose oss glugg i hjel, det er det ingen tvil om ♥ Kameraet er med, så vi får se om jeg knipser litt bilder utover kvelden. Adventskonkurransen poster jeg i kveld når jeg kommer hjem, ha en fin siste søndag i advent så lenge!

Liker du Mozartkuler?

- Sara


#oppskrift #hjemmelagd #hjemmelaget #mozartkuler #marsipan #homemade #jul #julegodt #godteri #søtt #julegave

Oppskrift: hjemmelage fløtekarameller

 • 20.12.2014 kl. 15:29

I går holdt jeg på å lagde søtsaker til den store gullmedalje, så de neste par dagene kommer det én oppskrift om dagen til dere. Håper dere synes det er greit, det er kanskje litt i seneste laget, men man må jo ha noe godt i romjula også? Den første oppskriften jeg tenkte å dele er på fløtekarameller. Disse her smelter på tunga og smaker helt utrolig godt! Det er noen skikkelig kaloribomber, som bare inneholder de mest usunne tingene, men det er jul bare én gang i året! Oppskriften er hentet fra Tine.no. 

Ingredienser 

          ♥ 2 dl sirup

          ♥ 2dl sukker

          ♥ 2 dl fløte

          ♥ 2 ss smør

          ♥ Cellofan til innpakning 

Kok opp sirup, sukker og fløte i en tykkbunnet kjele. Kok opp massen og la det koke i ca. 30 minutter, eller til massen får en fin karamellfarge. Hvis du ikke koker lenge nok skjer det som med meg, at massen blir altfor myk og den blir mye vanskeligere å jobbe med. Hvis du har et termometer tilgjengelig ville jeg brukt det for å sjekke at massen ikke går over 120 grader, gjør den det blir karamellene veldig harde. For å sjekke om karamellene er ferdige kan du ta "dråpetesten". Da tar du en dråpe av massen i et glass med kaldt vann, hvis dråpen stivner og kan formes som en kule er den ferdig.

Ha så massen over i en smurt langpanne og la den stivne helt før du skjærer ut passe store biter. Min masse ble som sagt for myk, så jeg måtte ta ut biter med skje og rulle de i hånda. Lar du de kokelenge nok skal det dog gå helt fint å skjære ut. Pakk de inn i cellofan og ha de på et glass eller i en fin pose. Disse kan legges med som julegaver eller beholdes å spises selv, begge deler er helt innafor!

Jeg skal gi bort mine, blant annet til oldemor i år. Hun får en stor gavepose med masse hjemmelagd godis i år, blant annet karameller, eplesaft og tomatsild. Hun har jo bikket 90 år og da har man det meste man trenger av ting, så da passer det bra med noe sånt. Viser dere alt innholdet senere!

Har du lagd noe godt til jul?

- Sara 


#oppskrift #hjemmelagd #hjemmelaget #karameller #fløtekarameller #homemade #jul #julegodt #godteri #søtt #julegave

Christmas watchlist

 • 19.12.2014 kl. 14:01

Hvis det er én ting jeg ser veldig frem til i romjula så er det å se på julefilmer! Det er faktisk veldig mange klassiske julefilmer jeg ikke har sett, det blir liksom til at jeg ser de samme hvert år. I fjor var jeg dog ganske flink og fikk med meg noen "nye" og jeg håper å være enda flinkere i år! Derfor har jeg satt sammen en liten christmas watchlist for min egen del. Her kommer de filmene jeg skal prøve å få med meg i løpet av julen:

Her er det bare Tre Nøtter Til Askepott jeg har sett før, og den ser jeg hvert år. Ingen julaften uten den på morgenkvisten ♥

Hjemme Alene surrer stort sett på skjermen hvert år så den bruker jeg å få med meg, både nummer 1 og 2. I fjor så jeg for første gang Polarexpressen og den var skikkelig koselig! Må nok gjentas i år og!

Bad Santa er kanskje ikke filmen som gir best julestemning? Ikke vet jeg, jeg har bare hørt om den, men den høres utrolig morsom ut så den skal jeg få sett i løpet av julen. Christmas Vacation så jeg også for første gang i fjor og er absolutt en film som kan ses flere ganger! 

Det er sikkert flere gode jeg har glemt her, så litt tips til fine julefilmer i kommentarfeltet mottas med stor takk! Selv om jeg liker alt som har med jul å gjøre har jeg vært litt slapp på julefilmfronten, av en eller annen merkelig grunn. SÅ det må gjøres noe med! Gleder meg til å kose meg maks foran skjermen med noe varmt i koppen fremover ♥ Men nå venter en bytur sammen med mamma, siste innkjøp før jul må gjøres! Vi snakkes.

Hvilke filmer må du se i jula?


#jul #romjul #julefilm #julefilmer #filmer #kos #underholdning #julekos 

Hjemmelaget troika og familiebesøk

 • 18.12.2014 kl. 16:40

Hei! I dag har vi begynt på julegodteriet her i huset, og nå står troika-bitene til stivning i kjøleskapet. De ble veldig gode, men det var utrolig tidkrevende, så jeg tror ikke vi lager dette igjen neste år! Om litt drar Matias og jeg en tur opp til oldemor og i morgen skal vi besøke besteforeledrene hans. Jeg er sikker på at vi kommer til å trille hjem i morgen, for besteforeldre og oldeforeldre har en tenden til å bake litt mye til jul! Og når de helst vil at vi skal smake på alle sju slagene er eneste muligheten å trille hjem! 

Nam, disse ble skikkelig gode! 

Men nå får jeg stikke så det ikke blir så altfor sent i dag, håper dere får en fin dag! Skrives mer i morgen ♥

Hva er deres planer for dagen?

- Sara 


#troika #konfekt #sjokolade #hjemmelaget #julegodt #jul 

Jeg gleder meg til...

 • 17.12.2014 kl. 23:35

Dette innlegget skulle postes før jeg dro på jobb i dag, men når jeg kommer hjem ser jeg jo at jeg aldri har trykket publiser! Huff, her er det i hvert fall. 

Hei og god lillelørdag! I dag er det faktisk bare én uke til julaften og 2 uker igjen av 2014! Hvor sykt er ikke det? Husk å gjør det beste ut av det dere ♥ Jeg har masse hyggelig å glede meg til disse to ukene og når et nytt år ringes inn har jeg en spennende tid med praksisplass og bachelorskriving. Men før kalenderen rekker å vise 2015 har jeg mange planer. Frodith er veldig flink til å dele ting hun gleder seg over akkurat her og nå og ting hun gleder seg til på bloggen, så jeg tenkte å dele med dere hva jeg gelder meg til de to siste ukene av dette året. 

Jeg gleder meg til å lage litt hjemmelagde julegodterier. Det som står på planen er fattigmann, karameller og trøfler. Fattigmann synes jeg ikke er noe godt selv da, men det er onkels favoritt så han har fått en liten porsjon med det de siste årene. Ellers vet jeg at mamma skal lage cognac-kuler og troika, så kanskje jeg hjelper til litt der også.  

Jeg gleder meg til søndag, for da skal Anna, Vilde og jeg møtes for å spise litt juletapas og bytte gaver. Jeg skal ikke på noe julebord i år, så jeg ser på dette som et lite koselig julebord med venninner. Alle tar med seg et par tapasretter også blir det gløgg og skravling etterpå. Gleder meg til å se de igjen! 


Her har vi et par fornøyde jenter som begge to har funnet en mandel i grøtbollen sin!  

Jeg geder meg til å spise masse grøt! Jeg har jo blitt skikkelig glad i risgrøt de siste par årene, så det skal bli koselig å spise det hos oldemor på lille julaften og hos besteforeldrene til Matias på formiddagen på julaften. På lille julaften skal de andre spise mølje, men det orker ikke jeg å spise! Vet dere forresten hva det er? 

Man blir aldri for gammel for julestrømpe!

Jeg gleder meg også veldig til selve julaften, både til morgentimene med Tre Nøtter til Askepott, julestrømpe, hjemmelagde julegodterier og hyggelig selskap, men også til kvelden med god mat og pakkeåpning. I år feirer vi sammen med familien til Matias, så det blir full fart med spente barn og nisse kan jeg tenke meg! 
Jeg gleder meg til romjula med julefilmer på skjermen, varm kakao eller te i koppen og komfortabel bekledning. Det blir sikkert noen sammenkomster med familie og venner og feiring av Matias sin bursdag. Han har bursdag den 20. desember, men det passer best å feire han i romjulen i år. Hyggelig blir det uansett!

Jeg gleder meg også til nyttårsaften, den skal feires sammen med mamma, bestemor og Matias midt i Hønefoss sentrum. Det er første gang jeg feirer i sentrum så det skal bli gøy! Det blir nok både god mat og noe godt i glasset før vi ringer det nye året inn med stjerneskudd! Raketter er for tøffinger! 

Nå skal jeg straks på jobb en tur, jeg har nemlig fått et par vakter i jula i tillegg til å være med på vareopptelling! Litt ekstra penger kommer alltid godt med også er det jo litt hyggelig å jobbe litt på "gamlejobben" av og til da. Om jeg rekker noen oppdatering når jeg kommer hjem i kveld tviler jeg på, men dere får ha en superfin dag videre, så snakkes vi i morgen!  

Hva ser du frem til den siste tiden av 2014?

- Sara 


#2014 #glede #gledeseg #planer #jul #julen #familie #venner #kos #hygge #juleforberedelser

Vinner av adventskonkurranse #3

 • 16.12.2014 kl. 13:39

Hei på dere! Begynner dere å komme i mål til jul, eller det fortsatt mye som gjenstår? Matias og jeg reiser hjemover til mamma i dag og blir der i julen, så vi har pakket ned julegaver, klær og andre nødvendigheter til den store gullmedalje her. Oppvasken er tatt, badet er vasket og gulvene er rene. Da slipper vi å komme hjem til møkkete leilighet i 2015, og det er skikkelig godt å tenke på! Men, nok om det! Vi må jo trekke vinneren av adventskonkurransen! Det var ikke mer enn 7 stykker som hadde rett svar denne gangen, men det var kanskje "finn fem feil" som var litt vrien? Her kommer i hvert fall fasiten: 

Det var gjenskinnet på sløyfa som var vanskeligst å finne skjønte jeg, men ellers gikk de andre tingene ganske greit. 

Dette var selvfølgelig trioen fra Olsenbanden Jr. første kupp! Veldig koselig julekalender ♥

Som sist så trakk jeg lapp blant de av dere som hadde svart riktig og denne gangen viste lappen Vilde!  Jeg fikk faktisk inn to kommentarer fra deg, først en som manglet noen feil også så fant du utav det og svarte riktig! Herlig! 

Gratulerer så mye, håper premien faller i smak! Du får mail av meg i løpet av dagen ♥

- Sara 


#konkurranse #vinner #adventskonkurranse #premie #giveaway #kalender #vinn 

Inspirasjon: jul- og nyttårskjolen

 • 15.12.2014 kl. 14:19

Hei! God mandag dere, tenk at nå er vi halvveis i den siste måneden av 2014 allerede! Dette året har forsvunnet på et blunk, og jeg er redd tiden bare kommer til å gå fortere og fortere jo eldre jeg blir. Men sånt kan man ikke gjøre noe med, og heldigvis for det! Siden det snart er julaften og ikke minst nyttårsaften tenkte jeg det var på sin plass å tipse om noen fine kjoler for anledningen. Innlegget skulle egentlig ut i går, men jeg glemmer alltid hvor lang tid disse innleggene tar! Selv om det ser velig simpelt ut er det veldig tidkrevende. Uansett. Jeg har kun valgt ut kjoler fra Nelly denne gangen for da kan man trygt bestille de helt frem til den 19.desemer og likevel være sikker på å ha kjolen i hånda til julaften. Håper dere liker innlegget ♥

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 

Maxi-kjoler er så utrolig elegant og nyttårsaften eller julaften er virkelig en god anledning til å ta på seg en sånn. Man føler seg litt som en prinsesse med en lang flagrende kjole, og hvem liker vel ikke det? Jeg tror min favoritt er den nydelige røde med åpen bak! Fy søren så fin ♥

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 

Paljetter er heller ikke feil, spesielt på nyttårsaften. Det er lov til å glitre litt når et nytt år ringes inn, så ikke spar på glitter og paljetter! Alle kjolene over er heldekket med paljetter, men de har en del kjoler inne med noen litt mindre paljettdetaljer, hvis du synes dette blir litt for mye. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

Her er det litt blandede drops, det var så mange kjoler jeg hadde lyst til å ta med som ikke passet i egne kategorier. Røde kjoler er jo perfekt for julaften så de to over her måtte med. Det samme gjelder de to nydelige blå kjolene, den stramme er så spesiell, men likevel veldig fin. Også måtte jeg ha med et par sofistikerte kjoler, den duserosa nederst til høyre for eksempel, en veldig uskyldig og søt kjole som sikkert blir minst like fin til sommeren! 

Det er så mange fine kjoler at det nesten er vanskelig å skulle velge ut bare noen! For min del tror jeg nok det blir gjenbruk av noe jeg har liggende i år, men neste jul er jeg ikke student lenger, og da skal det bli en fin ny kjole på meg! Hihi

Har du funnet jul og nyttårskjolen din enda?

- Sara 


#mote #fashion #kjoler #kjole #nelly #julekjole #nyttårskjole #shopping #pynt #maxikjole #paljetter #party #partykjole 

Inneholder annonselenker

Adventskonkurranse #3

 • 14.12.2014 kl. 14:35

God tredje søndag i advent! Tenk, i dag er bare ti dager til jul! Er det noen som kan fortelle meg hvor desember har blitt av? Uansett, ny søndag betyr ny konkurranse her på bloggen, er dere klare? Det er to oppgaver i dag også, og jeg tror de skal være veldig greie å løse. Masse lykke til!

På bildet til høyre er det fem feil, eller fem mangler. Klarer du å finne de?

Og hvilken julekalender ser vi her?

Dette kan du vinne denne gangen: et par øredobber, en kjærlighet, en mobilsticker, en nøkkelring med lykketroll, en energibar, et nøkkelbånd, en rabattkupong fra Eleven og noen prøver på hudkrem.

Jeg setter på godkjenning av kommentarer frem til trekningen på tirsdag slik at alle må tenke litt selv, synes det er morsomt sånn. Så da er det bare å svare i vei, vinneren blir annonser her på bloggen på tirsdag i tillegg til å bli kontaktet på mail! Husk derfor å legge igjen mailen din i kommentarfeltet ♥

Lykke til!

- Sara 


#konkurranse #adventskonkurranse #vinn #premie #gave #julekalender #gåte #delta 

Få tilbake penger på julegaveshoppingen!

 • 13.12.2014 kl. 14:58

Er det noen som henger litt etter på julegavefronten? Hvis du er av den typen som helst vil unngå kjøpesentrene før jul (noe jeg skjønner veldig godt) er det fortsatt ikke for sent å få tak i de siste gavene på nett! Nelly lover levering før jul helt frem til den 19. desember, CDON garanterer levering ved bestilling innen den 17. og Coverbrands er alltid kjapp når det kommer til frakt så det går nok bra hvis du bestiller i løpet av kort tid der også. Så det er fortsatt litt tid igjen! Og i den forbindelse tenkte jeg å tipse dere om noe jeg har nevnt et par ganger før, nemlig Kickback.

Kickback er en genial side hvor du registrer deg gratis og når du handler fra en av sidene de samarbeider med får du en prosentandel av kjøpet inn på Kickback-kontoen din. Hvor mye du får igjen varier fra butikk til butikk, men hvis du gjør en del handel på nett vil jeg anbefale deg å bruke Kickback selv om det kanskje bare er snakk om 5 %!

Jeg har brukt det en stund og har fått igjen over 2000,- totalt! Du bestemmer selv om du vil ha pengene i form av gavekort eller om du vil ha de satt rett inn på konto. 

Her ser dere noen av sidene Kickback samarbeider med, resten finner dere her. 

Jeg får ingenting for å skrive om denne nettsiden, men jeg synes den er så genial at jeg bare må tipse dere om den. Hvis dere har lyst til å melde dere inn kan dere gjøre det her. Happy shopping!

Er du medlem av Kickback?

- Sara 


#shopping #smart #sparpenger #økonomi #netthandel #billig #kickback #penger #juleshopping #julehandling

Oppskrift: Lussekatter

 • 12.12.2014 kl. 20:45

Hei igjen! I morgen er det Luciadagen og da synes jeg det var på sin plass å bake noen lussekatter. Jeg har ikke lagd lussekatter siden jeg gikk på ungdomsskolen så det ble et gledelig gjensyn med disse gode julekakene! Safran som brukes i lussekatter er utrolig dyrt, men det er så mye bedre enn gurkemeie! Safran har jo en veldig spesiell smak så jeg synes ikke det blir ordentlige lussekatter uten, én gang i året må det være lov til å unne seg en liten smak av de røde trådene ♥ Oppskriften er hentet fra Det Søte Liv, men jeg har laget 1/4 porsjon, samt økt mengden mel og melis litt. Så jeg håper oppskriften faller i smak!

Ingredienser til 8 store lussekatter 

          ♥ 75g smør

          ♥ 2,5 dl melk

          ♥ 80g melis

          ♥ 1/4g safran

          ♥ 25g gjær

          ♥ 400g mel 

          ♥ 1 egg til pensling

          ♥ Eventuelt rosiner til pynt

Start med å koke opp smør, melk og melis i en kjele. Når det har begynt å koke tar du kjelen av platen og tilsetter safranen. 

Jeg brukte safrantråder, så da må du knuse de først. Ta litt sukker sammen med trådene og knus de godt. Det går også an å kjøpe ferdig malt på butikken, 1g safran koster rundt 35-50 kr.

Ha safranen i kjelen og la blandingen kjøle seg ned til ca. 37 grader. Når blandingen har nådd riktig temperatur (sjekk på håndleddet hvis du ikke har termometer) tilsetter du gjæren. 

Ha i litt og litt av melet helt til du får en passe fin deig du kan jobbe med. Denne deigen trenger du ikke forheve så det er bare å gå i gang med å forme lussekattene med en gang. 

Legg de så på et bakebrett og la de heve en times tid. Mine ble ekstremt store så beregn god plass! 

Siden ingen av oss her hjemme liker rosiner så tenkte jeg å pynte med hvitt perlesukker. Det er så utrolig fint, men det viste seg å være umulig å oppdrive. I Sverige selger de det visst i samme eske som det vanlige perlesukkeret vi har, men jeg kunne ikke akkurat kaste meg på bussen til Sverige! Det ble derfor et lite melisdryss over, og det synes jeg egentlig ble ganske fint. 

Det var så godt med skikkelige lussekatter igjen! De siste årene har jeg bare spist med gurkemeie og det blir jo ikke det samme i det hele tatt! Safransmaken er så god, og de er virkelig verdt den dyre prisen!

Har du bakt lussekatter i år?

- Sara 


#oppskrift #hjemmelaget #lagselv #bake #baking #helenorgebaker #lussekatter #lucia #jul #julebakst #søtt #gjærbakst #safran 

Juleshopping @ BikBok

 • 12.12.2014 kl. 13:55

I går inviterte BikBok og Side2 til juleshopping i butikken på Karl Johan. Det var tilbud i alle BikBok-butikkene over hele landet, og det sto flotte gaveinnpakningsstands klarte til bruk. På Karl Johan hadde et par av Side2-bloggerne tatt turen og det var skikkelig god stemning! Vi ble ønsket velkommen med gløgg i køen, og fy så god den var! Jeg er ikke så veldig fan av gløgg, men den her var supergod! Må finne ut hva den heter, haha ♥ Inne var det masse julesnacks, rabatt på hele butikken, goodiebags, muligheten for å få noen profesjonelle fra Bitchn´ brows til å fikse brynene dine og selvfølgelig gavepakkestand. Det var også en helt super konkurranse hvor man blant annet kunne vinne ønskelisten sin med 5 produkter! Eventene til BikBok er alltid så gjennomførte! Så her kommer selvfølgelig et lite bildedryss!

Masse deilig julesnacks ♥

Side2-bloggerne hadde plukket ut sine favoritter i butikken, deriblant dette antrekket. 

Superfin innpakning!

Jeg rakk aldri å få fikset brynene mine, men jeg fikk med et gavekort til salongen og en brynskniv så jeg kan prøve meg hjemme isteden. 

Makroner ♥

Juletre ♥

Jeg er stort sett ferdig med julegavene så det ble ikke noen gaveinnkjøp i går, men jeg fikk med meg en fin topp hjem til meg selv. Den blir nok å se i antrekk i løpet av julen! Nå er det ikke lenge før jeg skal gå å møte Vilde, vi har en liten kafé-date før vi begge reiser hjemover til jul. Har ikke sett henne på lenge siden vi begge har vært opptatt med eksamen på hver vår kant, så det skal bli koselig ♥ Litt senere i dag får dere en oppskrift forresten! Noen som tør å gjette på hva?

Var du i en av BikBoks butikker i går? 

- Sara 


#bikbok #side2 #event #bikbokevent #shoppingkveld #tilbud #snacks #jul #juleevent 

Ønskeliste julen 2014

 • 11.12.2014 kl. 22:56

Hei igjen! Endelig to innlegg om dagen igjen, dog litt sent, men det må vi godta! I år hadde jeg egentlig ikke tenkt til å lage meg noen ønskeliste til jul, for jeg kom egentlig ikke på så mye å ønske meg. Men jeg har et par familiemedlemmer som lurer veldig på hva jeg ønsker meg, og siden det har dukket opp et par små ting her og der, så jeg gir det et forsøk! 

Mummikopper

Dette står alltid på ønskelisten min, men nå er det svært få kopper som finnes i butikk jeg ikke har. Det kommer heldigvis hvert år en vinterkopp og en sommerkopp, som det passer bra å ønske seg til jul og bursdag! Det finnes selvfølgelig en del utgåtte kopper jeg ikke har, men disse er ofte dyre og vanskelig å få tak i.

Noe varmt å drikke

Når man har så mange fine mummikopper som meg må man jo ha noe godt å ha i de også! Så te, varm kakao, kaffe eller Dolce Gusto-kapsler faller godt i smak hos meg! Te får man aldri nok av, og det er alltid gøy å teste ut nye kapsler til kapselmaskinen. 

Duftlys

Som jeg nevnte tidligere i dag har jeg blitt veldig glad i å tenne lys om kvelden, og duftlys er jo ekstra stas. Det spiller ingen rolle hva slags lukt eller hva slags merke det er, jeg liker stort sett alle lukter. Kanel, sjokolade, vanilje eller frisk frukt og bær er i hvert fall alltid en vinner!

Skjerf fra BikBok

BikBok har noen veldig fine skjerf i butikk nå som ligner litt på de fra Acne. Jeg har jo et i burgunder fra Acne, men hvis jeg skulle kjøpt alle fargene jeg har lyst på ville jeg blakket meg fullstendig! Så BikBok sine er en veldig fin erstatter. Fargene jeg ønsker meg er mørkeblå, sort, camel og grå. 

Neglelakk 

Neglelakk i fine farger er alltid noe jeg blir glad for! Ciaté, TL-design, OPI og Essie er fire veldig gode merker som finnes i de fleste butikker. En forsterkende neglelakk kunne jeg også trengt, neglene mine har begynt å flise seg veldig i det siste og det er litt kjedelig. 

Bøker

Bøker er jeg veldig dårlig til å kjøpe meg selv, men det er veldig kjekt å ha litt lesestoff liggende. Øverst på ønskelisten akkurat nå ligger den nyeste boken til Linnéa Myhre, Kjære. Jeg leste den forrige ut på en kveld så håper denne er like god! Ellers ønsker jeg meg en kakebok, bloggeren bak Det Søte Liv har gitt ut bok i år og den hadde det vært kjekt å ha i bokhylla! 

Tangle Teezer

Hårbørsten min fra Tangle Teezer har vært trofast i mange år nå, men den begynner å bære preg av å ha vært brukt lenge! Så en utskifting hadde gjort seg, aller helst i rosa eller sort. 

Juicer

Jeg har vurdert å kjøpe meg en jucier veeldig lenge nå, men så har jeg egentlig ikke plass og jeg er redd den ikke kommer til å bli brukt. Men jeg kjenner at jeg altfor ofte går å skulle ønske jeg kunne lage meg en juice, så jeg tror den hadde blitt flittig brukt. Det bugner jo over med gode oppskrifter på nett som jeg har veldig lyst til å prøve ut, så jeg har satt den opp på listen. Den på bildet over er fra Philips og har blitt kåret til best i test hos TV2 Hjelper deg. Den er dessverre ganske dyr, men det går jo an at fler går sammen å spleiser. 

Det var det jeg har skrevet opp på min ønskeliste i år. Men jeg blir alltid glad uansett hva jeg får! Og dersom det blir for vanskelig å finne på noe er gavekort alltid veldig gøy å få! BikBok handler jeg jo en del klær på så gavekortene jeg har fått der tidligere år har det ikke vært vanskelig å få brukt opp! 

Hva ønsker du deg til jul i år?

- Sara 


#jul #ønsker #ønskeliste #julegaveønsker #pakker #gaver #wishlist 

Inside my christmas calendar

 • 11.12.2014 kl. 17:04

Det var noen av dere som spurte om jeg kunne legge ut bilder av hva jeg har fått i julekalenderen min, så derfor tenkte jeg å dele litt av innholdet med dere nå. Jeg var så heldig og fikk verdens søteste julekalender av mamma i år, og det har skult seg mye gøy bak lukene! Her kommer et utvalg ♥

Slik så den ut før startskuddet gikk, og den grå boksen på siden der er nr. 24. Spennende! 

Den første desember fikk jeg et søtt sett med dusjsåpe og bodylotion fra I love? Fy søren så godt det lukter av de to! Hver gang jeg har smurt meg med den kremen går jeg å lukter på hånda for det lukter helt himmelsk! Jeg er som noen av dere kanskje har fått med dere veldig glad i te, og har et skap fullt av alle mulige sorter. Derfor var ble det stor jubel da jeg pakket opp den lille nisseboksen der som var fylt opp med te. Jeg tror det er en grønn te med sitron, den er i hvert fall veldig god! Den nøkkelringen med hjerte på lå sammen med litt snop, som nå ligger i magen min ♥

Her er litt av godiset jeg fikk på lørdag, kinderegg har jeg hatt lyst på kjempe lenge (av en eller annen grunn?), så det gikk ned på høykant! Den søte lyskoppen der er veldig fin og jeg må nok få vite hvor hun har kjøpt den for jeg vil gjerne ha et par til! Helt til høyre er det et pinnespill som jeg brukte å spille mye da jeg var liten. Hadde helt glemt det bort, men nå kan jeg plukke opp der jeg slapp ♥

Jeg har blitt skikkelig glad i å tenne lys om kvelden den siste tiden, spesielt duftlys, så den med eplelukt kom som bestilt! Den lukter friskt og godt, og jeg gleder meg til å begynne å brenne det! Produktet i midten der er et lite mirakelprodukt som jeg har blitt helt avhengig av! Det er en spray som gjør at neglelakken tørker med en gang. Jeg har en fra BikBok fra før av, men den begynner å bli tom, så denne her var helt perfekt å få! Lurer på om hun kan lese tankene mine, for det er nesten litt skummelt at hun har truffet så bra! Hehe. De to rullene er brede silkebånd, hihi, jeg liker jo alt sånt søtt ♥

Apropos søtt! Mini-marshmallows til å pynte kaker ol. med! Det står praktisk talt skrevet navnet mitt på boksen ♥

Det slutter ikke helt med det søte for jeg fikk også disse to mini-slikkepottene i en av lukene. Haha, hvor søte er ikke de? Mamma har visste samme selv og sier at det faktisk er ganske praktisk å ha et par sånne små liggende! Så har jeg har fått en liten fin snømann som skifter farge. Jeg har jo ikke så mye julepynt så denne lille karen har fått hedersplass i bokhyllen ♥

Jeg har fått så mye fint i kalenderen min og jeg synes hun har vært veldig flink til å finne morsomme ting som passer meg godt. Det er alltid gøy å åpne dagens luke dette er en skikkelig koselig nedtelling til julaften! Håper hun og bestemor er like fornøyde med sine kalendere, selv om jeg rotet litt da jeg satte på datoer til mamma sin og hun ende opp med to kinder-maxi på rad! Sånn går det når man spleiser med en annen og ikke helt har oversikten på hva som ligger i hvilken pakke. 

Har du kalender i år?

- Sara


#jul #kalender #julekalender #gavekalender #pakkekalender #førjulstid #advent #adventskalender #søtt #slikkepott #julepynt #kakepynt #duftlys #godteri #te #koselig #kos

Vinner av adventskonkurranse #2

 • 10.12.2014 kl. 13:16

God lillelørdag dere! Nå er det klart for å trekke vinneren av søndagens adventskonkurranse! Nok en gang var det mange påmeldte og de aller fleste svarte riktig, veldig gøy! Dessverre er det bare én premie, men det kommer en ny mulighet allerede på søndag! Men først, her er fasiten: 

Denne her klarte alle! Flinke ♥

Oslo 1979.
Programmet

Denne her var nok litt vanskeligere, men det er Tøfflus jeg skulle frem til. Under ser dere denne ukens premie. 

Og den som stikker av med seierne denne uken er Ingrid, sjekk gjerne ut bloggen hennes! Gratulerer så mye til deg ♥ Du får en mail i løpet av dagen! Ha en fin dag alle sammen, dagen min brukes hos Polhem PR før Matias og jeg har en middags-date i kveld. Skrives mer senere!

- Sara 


#konkurranse #vinner #adventskonkurranse #premie #giveaway #kalender #vinn 

Welcome to the family: Mineral Complex

 • 09.12.2014 kl. 20:06

Hei hei, her kommer jeg en liten tur! Har dere hatt det fint i dag? Jeg har vært i praksis og kjenner at jeg bare trives mer og mer for hver gang. Det er hyggelige folk som jobber der og veldig varierte oppgaver, så jeg ser virkelig frem til å være der fem dager i uken over nyttår. Jeg skal tilbake i morgen også, men det blir nok den siste dagen for i år. På tirsdag drar vi nemlig hjem til jul ♥ Nå tenkte jeg dere skulle få en liten produktvurdering igjen. Husker dere jeg blogget om Fresh og Clean fra Tone Lise Akademiet for en liten tid tilbake? Begge produktene har falt i god smak hos meg og nå har jeg fått et nytt medlem i familien: Age Defying Lifting Mask. 

Ansiktsmasken er en del av den nye Mineral Complex serien til Tone Lise Akademiet og som de andre produktene inneholder denne masken et mineralkompleks som består av blant annet organisk Alfalfa, som har vært brukt i urtemedisin siden antikken. I tillegg til jojobaolje som er rik på vitamin E. Disse produktene er derfor veldig fuktighetsgivende, i tillegg til at de styrker og gir næring til huden. 

Masken er en hvit leire som virker i dybden. Den renser huden samtidig som den etterlater huden fuktig. Og det er jo perfekt for denne årstiden! Jeg har som nevnt tidlige ofte slitt på med tørr hud i vinterhalvåret, men i år har jeg *bank i bordet* ikke merket noe. Jeg har allerede brukt både Clean og Fresh hver dag siden jeg fikk de og jeg merker virkelig at de tilfører huden mye fukt. Denne masken har jeg bare rukket å teste et par gangen, men så langt er jeg veldig fornøyd. Den stivner ikke på huden så man slipper å stå å gni til krampa tar deg. En annen ting jeg har merket meg er at huden kjennes mindre stram ut etter å ha brukt disse produktene en stund!

Et stort pluss er at det følger med en liten skje man kan ta ut produktet med! Det burde egentlig følge med alle produkter i krukke spør du meg, men det gjør dessverre svært sjelden det. Når man putter fingrene ned i en sånn krukke legger man alltid igjen en fin porsjon med bakterier og produktet vi få mye kortere holdbarhet, her slipper man heldigvis det problemet! 

Det fulgte med testere på ansiktskremen og øyeserumet i samme serie, og det gjorde jo bare at jeg fikk lyst til å klikke begge deler hjem! God taktikk fra TL sin side, hehe, neida! Men jeg tror jeg kommer til å fortsette å bruke disse produktene fremover, de fungerer veldig godt samtidig som man slipper å blakke seg helt. Tone Lise Akademiet har forresten aldri testet på dyr så lenge de har laget produkter! Så det er jo enda et stort pluss ♥

Har du prøvd noe fra Tone Lise Akademiet?

- Sara 


#TL #tonelise #toneliseakademiet #tlbeautystore #mineralcomplex #maske #ansiktsmaske #mineralmaske #hudpleie #skjønnhet #velvære #hudrutiner #likenshare

Sponset produkt

Endelig juleferie!

 • 08.12.2014 kl. 17:48

ENDELIG er det juleferie! Bare hør på det ordet da dere: juleferie ♥ I dag klokken 10.00 leverte jeg min aller siste eksamen noen sinne, med mindre jeg studerer mer ved en senere anledning. Nå er det ingen flere forelesninger, ingen flere eksamener, bare praksis og bacheloroppgave igjen. Hurra! Nå skal dere slippe å høre ordet eksamen her på bloggen igjen, jeg regner med at dere er minst like lei som meg? Hehe. Og som den "flinke" bloggeren jeg er var planene selvsagt å få tatt noen fine "jeg er happy for juleferie-biler", men de ble jo ikke brukende til noe! Så da jeg bladd meg gjennom arkivene mine i leting på happy-bilder! Haha, nei, jeg har ikke noe liv!


Før jeg tok ut piercingen!

Jeg tenker at disse to bildene viser skikkelig glede jeg? Fremover blir det selvfølgelig litt mer ordentlig blogging igjen! Og det gleder jeg meg veldig til ♥ Jeg har et par oppskrifter på lur, noen tips og generelt en del bloggideer, så jeg håper dere gleder dere!

Det er forresten veldig mange som har meldt seg på adventskonkurransen denne gangen, og de flest har svar riktig! De som ikke har meldt seg på enda kan fortsatt gjøre det her. Nå skal jeg ta en etterlengtet rydderunder i leiligheten her, det er litt oppvask som må tas også liker jeg å gå igjennom skap, kjøleskap og fryser før jeg drar hjem til jul. Det er så kjedelig å måtte kaste gammel mat når vi kommer hjem. Men jeg får runde av her, ha en kjempefin 8. desember!

Når begynner deres juleferie?

- Sara


#jul #ferie #juleferie #fri #eksamen #ferdig #høgskole #kos #avslapping #glad 

Adventskonkurranse #2

 • 07.12.2014 kl. 13:37

God søndag! Så har det rukket å bli andre søndag i advent allerede og det er tid for en ny adventskonkurranse. Oppgavene er ganske enkle så jeg håper ingen av dere blir skremt av den lille rebusen? Her er denne søndagens oppgaver:

Her er det bare å løse rebusen så skal du komme frem til et ord, det har selvfølgelig med jul å gjøre. 

Oslo 1979.
Programmet

Det andre jeg vil du skal gjøre er å fortelle meg hvem dette er? Han er hentet fra en kjent norsk julekalender. 

Og dette kan du vinne hvis du svarer rett på dagens oppgaver.  

Jeg setter på godkjenning av kommentarer frem til trekningen på onsdag slik at alle må tenke litt selv, synes det er morsomt sånn. Så da er det bare å svare i vei, vinneren blir annonser her på bloggen på onsdag i tillegg til å bli kontaktet på mail! Husk derfor å legge igjen mailen din i kommentarfeltet ♥

Lykke til!

- Sara 


#konkurranse #adventskonkurranse #vinn #premie #gave #julekalender #gåte #delta 

Survival kit for eksamen

 • 06.12.2014 kl. 16:10

Det er ca. 42 timer til juleferien startet for min del og jeg har tatt frem "survival kittet", bestående av kaffe og godis! Kaffe tror jeg er helt avgjørende for å komme i mål med eksamen. Uansett om det skoleeksamen eller hjemmeeksamen går det alltid mye kaffe. Nå som det snart er jul fant jeg ut at jeg skulle unne meg litt ekstra god kaffe og kjøpte meg en pakke med Dolce Gusto-kapsler. Etter gode råd fra Marthe som jobber på Elkjøp endte jeg opp med å ta med meg smaken mocha hjem ♥ Litt luksus må det være lov til unne seg, sant? I tillegg koser jeg meg med kalenderen min og siden det er lørdag i dag lå det godis i posen! Noe litt ekstra godt å spise er også en fordel før eksamen! Man synes gjerne synd på seg selv så litt trøstespisning er helt innafor akkurat i denne perioden. Prokrastinering kommer man heller ikke unna, så du kan jo så to fluer i en smekk og bake noe søtt, pepperkaker kanskje?

Jeg hopper over bakingen i dag og tar heller for meg av kalenderposen og slurper jeg i meg en kopp med mocha, mens jeg pløyer meg gjennom prosjekthåndboka for å lete etter relevant pensum. Perfekt lørdag!

Så poenget med dette innlegget? Det vet jeg ikke helt, dere kan jo ikke forvente at jeg klarer å skrive noe fornuftig både her på bloggen og om entreprenørskap på én og samme dag? Men hvis du skal ta med deg noe nyttig utav denne smørjen med tekst må det vær: har du eksamen så løp og kjøpe kaffe, noe godt å tygge på og pass på at highlighter-tusjene er i tipp topp stand! Lykke til med lesningen da folkens! 

Har du eksamen nå?

- Sara 


#skole #høgskole #hioa #eksamen #kaffe #mocha #hjemmeeksamen #kalender #julekalender #pakkekalender #pakke #gave #kos #koselig #jul

Vinner av adventskonkurranse #1

 • 05.12.2014 kl. 21:37

Da var det på tide å trekke vinneren av den første adventskonkurransen! Jeg kommer til å trekke på onsdager fremover, men siden konkurransen ble lagt ut på mandag isteden for søndag flyttet jeg like gjerne på fristen også! Nok om det! Konkurransen gikk ut på at dere skulle dele de tre tingene dere forbinder med jul, og det kom inn så mange koselige bidrag ♥ Det går ikke an å velge mellom alle de fine forslagene, så jeg har rett og slett gjort det på den mest rettferdige måten, trukket lapp! Så her er vinneren...

Over 20 stykker ble med denne gangen ♥

Og det ble Vivian som trakk det lengste strået denne gangen! Gratulerer så mye til deg, her kommer premien: 

Shampoo fra Yves Rocher, 3 prøvepakker på ansiktskrem, en nøkkelring, en pakke med HIT drops, en rabattkupong og en maskara fra BikBok. 

Håper du blir fornøyd med premien, jeg sender deg en mail så får du snart en liten pakke i posten. Tusen takk til dere andre som deltok, det blir ny sjanse på søndag, så følg med da! Premien vokser litt for hver søndag, så det er bare å glede seg! 

- Sara 


#konkurranse #vinner #adventskonkurranse #premie #giveaway #kalender #vinn 

Glossybox: Christmas in pink

 • 05.12.2014 kl. 13:38

Hei og god fredag! Det ble dessverre nok en bloggfridag i går, og jeg må vel bare innse at jeg dessverre ikke har mulighet til å prioritere bloggen før etter mandag. Jeg vil så gjerne rekke alt, men det vise seg at det dessverre ikke går. I går var jeg i praksis og i dag skal jeg sitte å jobbe med eksamen hele dagen. Heldigvis har jeg fått gjort klart to innlegg til dere i dag, det må jo trekkes vinneren av adventskonkurransen som ble holdt på søndag! Det har kommet inn utrolig mange fine bidrag, så jeg tror nesten jeg ender opp med å måtte trekke lapp!

I tillegg tenkte jeg nå å vise dere innholdet i månedens Glossybox. Jeg var så heldig å ble en av de 10 Glossybox-ambassadørene som bloggklubben utlyste for litt siden, så nå kommer jeg til å dele innholdet i disse herlige boksene med dere fremover! Det er jo så gøy å teste ut nye produkter så dette ser jeg virkelig frem til! 

Er superfornøyd med at den første esken min er rosa! Jeg har jo siklet på disse søte boksene en evighet nå ♥

Her er innholdet i denne månedens eske: en tørrshampoo fra Bangerhead, en liten håndkrem fra L´OCCITANE, en lipgloss fra Make Up Store, en brynsgelé fra More Brows og en parfymeprøve fra Hugo Boss. 

Tørrshapo er alltid kjekt å ha, så denne her gleder meg til å teste ut! Den lukter godt og utseende på flaksen er jo veldig innbydende. 

Håndkremen fra L´OCCITANE er jo veldig bra, så denne ble jeg glad for. Det er en veldig liten versjon da, men den går rett opp i veska! 

Denne brynsgeléen skal visstnok gi fyldigere og finere bryn. Jeg føler egentlig ikke at jeg trenger fyldigere bryn, men vi får se hvordan den blir på!

Lipgloss bruker jeg nesten ikke lenger, jeg har beveget meg mer bort mot leppestifter, men denne fargen her synes jeg var veldig fin. Den blir veldig fin på så den kommer nok til å bli godt brukt fremover.

Denne parfymen lukter veldig godt, nesten litt synd at den var så liten! Men igjen passer den fint i vesken. 

Dette var altså innholdet i christmas in pink esken. Jeg må si meg veldig fornøyd med min første eske og gleder meg allerede til neste! Hvis du også har lyst til å abonnere på Glossybox kan du gå inn her å lese mer om det. Det koster 179,- i måneden og da får du 5 skjønnhetsprodukter til en verdi av over 400,-! Det er veldig kjekt å gå å glede seg til litt en liten boks med luksus én gang i måneden ♥

Abonnerer du på Glossybox?

- Sara 


#glossybox #glossyboxnorge #skjønnhet #sminke #hugoboss #bangerhead #makeupstore #loccitane #morebrows #hverdagsluksus 

Sponsede produkter

Julestemning i leiligheten

 • 03.12.2014 kl. 21:29

Det blir litt mye juleprat om dagen, jeg regner med at jeg ikke er den eneste som er i julemodus for tiden? Jeg har fått pyntet helt ferdig nå og er veldig fornøyd med at leiligheten har fått et rødt julete preg over seg ♥ Jeg er egentlig ikke så fan av masse rødt overalt og nisser i alle kriker og kroker, men litt rødt må på plass! Jeg tok noen bilder av leiligheten i sta, så her skal dere få se. 

Årets adventslys ble ikke helt som jeg så for meg. Jeg burde ha kjøpt inn litt mose og noe pynt, men det har jeg ikke skaffet. Da ble det kaffebønner og julekuler isteden. 

Minijuletreet må alltid opp ♥

Fant en boks å ha kalenderpakkene mine i. Har fått så mange søte ting allerede ♥

Ingen jul uten klementiner!

Nå skal vi straks spise en veldig sen middag før jeg setter meg ned med en hårkur og en episode av Grey's Anatomy. I morgen er det tid for praksis igjen, også blir nok resten av uken brukt på siste eksamen. Jeg skal få til noen blogginnlegg uansett altså, og på fredag trekkes første vinner i adventskonkurransen min! Det er fortsatt mulig å melde seg på!

Har du pyntet til jul enda?

- Sara 


#jul #pynt #julepynt #nisse #juletre #kalender #pakkekalender #julekalender #adventskalender #snømann #klementiner 

Praksisplass i boks!

 • 03.12.2014 kl. 00:08

Hvordan rakk klokken å bli så mye? Jeg kom jo akkurat inn døren, og nå er det plutselig midnatt! Huff, noen ganger skulle jeg ønske jeg kunne pause tiden, men det går dessverre ikke. I dag har jeg vært i praksis igjen, og der kommer jeg til å fortsette etter jul også. Hurra, er så fornøyd med praksisplassen min og jeg gleder meg til å jobbe der fulltid! Jeg er praktikant hos Polhem PR, hvis noen skulle være nysgjerrige på det. Sjekk de gjerne ut på Facebook her. I dag arrangerte de pressefrokost med barn i fokus, og jeg fikk den fine jobben med å ta bilder. De ligger ute på Facebooksiden deres hvis dere vil se på dem, men jeg legger ved et par stykker her også.

På hjemturen kom jeg over et koselig juletreutsalg og jeg måtte bare stoppe for å ta noen bilder. Vi har bare plass til et lite bord-juletre i plast i den lille leiligheten vår så det ble ikke noe tre med hjem, men det er lov til å titte ♥

Nå har jeg ikke eksamen å skylde på lenger, så nå er det full skjerpings her på bloggen! Det går ikke an å ligge sånn på latsiden! I morgen håper jeg på fint vær så jeg kan noen fine bilder til dere. Men nå får jeg snart komme meg i seng så jeg rekker å få med meg de få timene med dagslys i morgen. Ha en god natt!

Hva har dere gjort de siste dagene?

- Sara


#hverdag #praksis #praktikant #polhem #polhempr #pr #event #bilder 

Adventskonkurranse #1

 • 01.12.2014 kl. 19:39

Hei! Da var det endelig desember ♥ Har dere hatt en fin start på julemåneden? Jeg startet min med å levere eksamen, før jeg dro hjem og tok igjen litt tapt søvn. Nå er jeg i full gang med å pynte til jul, pynten skulle jo helst vært oppe i går, men det rakk jeg ikke. Jeg rakk heller ikke å tenne adventslyset, så det må jeg ta i kveld isteden. Og så har jeg jo lovet dere en julekonkurranse slik som i fjor. Derfor blir det konkurranse på bloggen her i dag og hver søndag frem til jul. 

Denne gangen vil jeg bare vite hva slags tre ting dere forbinder med jul? Skriv svaret i kommentarfeltet og husk å legge ved mail slik at jeg får kontaktet vinneren. Premien og vinneren annonseres på bloggen på fredag. 

Er du med på konkurransen? 

- Sara 


#konkurranse #adventskonkurranse #julekalender #adventskalender #vinne #premie 

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no