hits

Testing: LR Beauty

 • 30.11.2015 kl. 13:15

For en stund siden var jeg så heldig å vinne en konkurranse på bloggen til Albertine, og premien var hele 1000 kroner å shoppe for hos LR. Sjekk forresten ut bloggen hennes, den er utrolig gjennomført og fin! LR er et sminke- og skjønnhetsmerke som har holdt på i 30 år, og jeg husker faktisk mamma solgte produkter for de da jeg var barn! Siden den gang har jeg egentlig glemt litt bort at det fantes, så jeg ble superglad da jeg fikk muligheten til å klikke hjem noen produkter fra de. Nå tenkte jeg derfor å dele mine erfaringer med dere, og er dere nysgjerrig på de andre produktene deres så finnes hele sortimentet deres finner dere i denne katalogen.

Alt dette fikk jeg altså for 1000 kroner, det synes jeg er ganske bra!

Jeg plukket ut tre leppestifter med tilhørende liplinere, navn og swatch er under neste bilde. Liplinere har jeg svært liten erfaring med, så jeg har lite sammenligningsgrunnlag, men jeg likte disse her godt. De var myke og lette å påføre og de satt på hele dagen. Fargene er godt pigmenterte og jeg synes fargen er veldig godt gjenskapt på bildet i katalogen. Det kan man ikke alltid ta for gitt, så tommel opp!

Fra venstre: Juicy Rose // Midnight Plum // Brown Rose

Leppestiftene er også godt pigmenterte og lette å påføre. Personlig er jeg mest glad i matte farger, men jeg tror ikke LR har det i sortimentet sitt. Leppestiftene satt godt på, spesielt hvis man bruker lineren under. Favoritten min er noen den mørkeste, Midnight Plum, den er dødsfin på!

Her har jeg på meg favoritten, Midnight Plum.

Dette produktet valgte jeg litt for gøy, dette er nemlig en fast wrinkle-filler. Jeg har jo heldigvis ikke noen rynker enda, så det blir litt vanskelig å gi en god vurdering, men jeg prøvde den litt i linjene jeg har på hånda. Overraskende nok synes jeg denne fungerte litt, det er klar du ikke blir rynkefri med en sånn penn, men den hjelper faktisk litt på vei. Jeg la først et lag med denne i linjene også la jeg et lett lag foundation over, og linjene ble mindre synlige. Gleder meg nesten til de første rynkene kommer så jeg får testet den i ansiktet!

Det siste produktet jeg kjøpte var en etterlengtet fotkrem. En god fotkrem må man nesten ha på høsten og vinteren, i hvert fall hvis du blir like tørr i huden som meg! Denne her poppet jeg derfor med en gang jeg fikk den og deilig det var! Jeg bruker å smøre et tykt lag på føttene etter jeg har dusjet og så pakke de inn i ullsokker. Da går det ikke an å ikke våkne med myke babyføtter! Denne kommer virkelig til å få ben å gå på, høhø.

Førsteinntrykket mitt av LR sine produkter er veldig godt, leppeproduktene har lang holdbarhet, kremen er deilig og rynkepennene hadde faktisk en liten effekt. Leppestiftene hadde vært enda bedre hvis de var matte og ikke fult så sticky, ellers har jeg ikke mye å utsette. Hvis noen av dere har erfaringer med produkter derfra blir jeg glad for en kommentar ♥

- Sara


#LR #skjønnhet #beauty #sminke #makeup #velvære #fotkrem #fotpleie #leppestift #lipliner #produkter #anmeldelse #vurdering #test

Uken som gikk #9

 • 29.11.2015 kl. 15:14

Hei dere! TENK at det er første søndag i advent allerede! Om noen få dager er det desember og det er tid for årets koseligste måned. Hihi, jeg gleder meg sånn ♥ Og siden det er søndag i dag må jeg oppsummere uken som gikk. Jeg har faktisk hatt fri hver dag, bortsett fra tirsdag, men uken har likevel vært ganske innholdsrik!

Ukens høydepunkt: At leiligheten nå begynner å bli ryddig og fin igjen, og de to pakkene som dumpet ned i postkassen denne uken. Den ene pakken var månedens Glossybox, som jeg gleder meg til å vise frem til dere i morgen ♥

Ukens innkjøp: Her kunne jeg skrevet masse denne gangen, men stort sett alt er julegaver, så jeg må nesten holde tett. Jeg gjorde i hvert fall mange gode innkjøp på Black Friday også handlet jeg litt mer i går. Nå er det ikke såå mange julegaver igjen, hurra!

Ukens nedtur: Det er aldri gøy å være hos legen, så ukens nedtur er de to turene opp til Ullevål for tester. Jeg begynner egentlig å bli vant til dette så det går greit sånn sett, men etter å ha tatt øyedråpene ser jeg så dårlig lenge etter på. Nå skal jeg heldigvis ikke tilbake før i januar på kontroll!


Sjekk så store pupiller jeg får av øyedråpene!

Ukens wanderlust: Jeg så episodene fra da KUWTK var på ferie i Hellas tidligere denne uka, og herlighet så fint det er der! Faktisk så har jeg aldri vært i Hellas før, så dit fikk jeg skikkelig lyst til å ta turen!

Ukens craving: Kaffe, når jeg er hjemme blir jeg ofte sittende en del foran dataen med bloggting, og da trenger jeg kaffe. Apropos, tror jeg løper å setter på en kanne as we speak!

Ukens mest leste innlegg: Gårsdagens oppskrift på sukkerfri fudge falt virkelig i smak og har allerede gått til topps på mest leste innlegg denne uka. SÅ gøy å se at dere liker slike oppskrifter, da kan det godt hende det kommer flere!

Ukens bloggerissue: At jeg har så liten leilighet! Det er vanskelig å komme opp med nye steder og måter å ta bilder på når jeg har to vinder jeg kan bruke for å daglys. Det ene er i tillegg over senga, så good luck med det!

Improving Lives: Denne uka har vært bra! Jeg har trent (sånn skikkelig, hehe), spist sunt og prøvd ut fudge-oppskriften deres. Måtte neste uke bli like bra!

Hvordan har siste uken i november vært for deg?

- Sara


#ukens #ukensomgikk #hverdag #tilbakeblikk #blogg #blogger

Oppskrift: sukkerfri peanut butter fudge

 • 28.11.2015 kl. 14:45

GOD lørdag! Ga dere etter for kjøpepresset i går, eller orket dere ikke stå i lange køer og sloss med kjøpeglade nordmenn? Jeg hadde egentlig planer om å sitte trygt i sofaen hjemme å klikke hjem ting derfra, men så ble det en tur ut likevel. Tre store poser ble med meg hjem og jeg må si meg veldig fornøyd med innkjøpene! Nå begynner fler av gavene å komme på plass og det er veldig deilig å tenke på! Hva jeg har kjøpt kan jeg selvfølgelig ikke vise frem, men en oppskrift på sukkerfri fudge kan dere få! Oppskriften er fra medlemssidene på Improving Lives, og herlighet så mye digg de har lagt ut den siste tiden! Det blir jo ingen sak å holde godtesuget i sjakk i jula med alle de godsakene! Grunnoppskriften er på vanlig fudge også tilsetter man de smakene man ønsker, valget falt på kakaopulver og PB2 (peanøttsmørpulver) hos meg, og disse må virkelig prøves ♥

Ingredienser til ca. 15 mellomstore fudge: 3dl vikingmelk // 4 SS Sukrin // 4 SS Sukrin Gold // 2 SS YaconSirup // Et par klyper salt // 2 SS 100% kakaopulver // 3 SS PB2 //

Vikingmelk kjøpes i vanlig dagligvarebutikk, Sukrin/Sukrin Gold og Yaconsirup kjøpes hos X-life og PB2 kjøpes på iHerb.

Bland alt sammen i en kjele og la det småkoke til det har blitt en myk deig. Det kan fort ta en halvtimes tid så bruk en kjele med teflonbelegg så slipper du henge ved kjelen hele tiden. Men pass godt på, du vil ikke at de skal svi seg!

Fyll opp røren i silikonformer, enten du har noen fine isbitformer eller du bare bruker en liten brødform slik som jeg gjorde før du setter de i fryseren. Jeg lot de stå natten over, men i oppskriften står det at de er klare etter bare 1 time! 

Så enkelt er det altså å lage sukkerfritt godis, som er minst like godt som det du kjøper på butikken! Og det fine er jo at her kan du variere smakene i det uendelige! Jentene på Improving Lives lagde sine med sjokolade og lakris, naam! Du kan også bytte ut med vaniljefrø, finhakkede nøtter eller kokos. Velg det du liker best ♥

Inne på Improving Lives medlemssidene er det massevis av gode oppskrifter til både middag, lunsj og også desserter. Og nå som jule nærmer seg har de, til min store glede, begynt med juleoppskrifter! Jeg går bare å håper på at de har en god oppskrift på pepperkaker på lur, det hadde vært helt topp!

Så ikke dette godt ut?

- Sara


#improvinglives #oppskrift #hjemmelaget #sunt #sunnere #fudge #sukkerfri #funksjonellmat #peanøtter #sjokolade #karamell

16 julegavetips til gutta

 • 27.11.2015 kl. 15:00

Inneholder annonselenker

Nå er det på høy tid å komme med julegavetips-innlegg nummer to! Personlig synes jeg det er gutta det er vanskeligst å handle til, hva trenger de da? Jeg gikk skikkelig i tenkeboksen i går kveld og kom frem til litt forskjellig jeg tror de vil sette pris på. Og som dere helt sikkert har fått med dere, vi spammes jo ned med meldinger, mails og banner, så er det Black Friday i dag. Og etter hva jeg har sett kan du virkelig gjøre noen gode kupp i dag, så ta med deg tipsene mine å gå ut på shopping! Lykke til ♥

Enhver bart og skjegg trenger ordentlig barberingsutstyr, på bildet over fant jeg et lekkert sett fra Barbershop.no Dette vil ikke bare gjøre barberingsjobben enklere, men det tar seg også pent ut på badet. Vinn vinn!

Kjenner du en som er glad i godt øl? Da må han jo ha noen fine ølglass han kan servere drikkevarene i! Disse fra Kitchen er satt ned med 100kr og tar seg veldig bra ut. Er han mer en whisky-type kan du jo heller velge disse. En annen morsom gave i samme kategori er lommelerke. Det er kanskje ikke noe man får brukt for veldig ofte, men en fin lommelerke kan absolutt være kjekt å ha. Denne her er rimelig og fin.

Nå som vinteren står for tur tror jeg de fleste menn vil sette pris på et par lune og gode tøfler. Ingen liker å fryse på bena og hvor deilig er det ikke å sette føttene ned i myke tøfler på morgenkvisten? Et lesebrett er også supert å ha nå i mørketiden, hva med dette her fra Kindle? Prisen var ikke så ille til lesebrett å være, men det kan være en idé å spleise.

Det er ikke bare vi jenter som liker å ha fint tilbehør, en tøff klokke tror jeg er noe de aller fleste menn ville gått med. Tenk litt over stilen hans, tror du en stor chunky klokke vil passe best, eller liker han det litt mer enkelt? Det er jo lov å spørre også! Jeg digger klokken på bildet, men den trenger ikke være så dyr!

Hvis han ikke er helt klokke-typen kan du jo heller gå for en fin lommebok, eller kortholder? Det er jo i hvert fall noe alle trenger! Kortholderen på bildet over er veldig lekker, men passer kanskje best til spesielle anledninger. Men det finnes også mange rimeligere varianter der ute, her finnes det nesten 100 forskjellige varianter i alle prisklasser.

Til den musikkinteressert går det jo an å gi et par trådløse høyttalere! Det er så kjekt å kunne ha med seg god lyd over alt, også er det jo hyggelig å kunne dele musikkopplevelsen med andre. Høyttalerne fra JBL kommer i mange forskjellige farger, så hvorfor ikke kjøpe en i favorittfargen hans?

Verktøy er kanskje litt typisk, men det betyr ikke at det ikke er et godt gaveforslag. De eldste mennene i familien har kanskje det de trenger, men kanskje du har en bror eller en kjæreste som ikke har fylt opp verktøykassen sin enda? Hvis du vet han ønsker seg en drill eller noe større kan man jo gå sammen flere om å spleise, ellers så må alle verktøykasser inneholde en god hammer, skrutrekkere, tenger osv. Gå til for eksempel Jernia og hør hva de anbefaler.

Ølbrygging hjemme har tatt av de siste årene, så hva med å gi bort et sett for hjemmebrygging? Settet på bildet over et minisett til en rimelig penge, da får han testet ut om han liker det før han eventuelt investerer i noe dyrere utstyr. De har masse annet i samme nettbutikk så hvis han allerede er i gang med brygging kan du jo kjøpe inn noen ingredienser eller lignende?

Til den aktive finnes det uendelig med gaver å velge blant, hva med et par freshe snowboardbriller? Hvis han liker seg bedre innendørs på treningssenteret kan du jo kjøpe inn noe kult treningstøy, eller en ny bag? En annen ting jeg ser mange skaffer seg om dagen er aktivitetsmåleren fitbit. Kanskje det kan være en fin gave til noen som snakker om at de ønsker å komme i gang, men trenger et lite sprak bak? Men hver litt forsiktig med hvem du gir det til, du vil ikke at den som får gaven skal tolke det feil og bli lei seg!

Som jeg nevnte tidligere liker jo gutta også å pynte seg, så et fint belte eller noen pene mansjettknapper kommer alltid godt med. Begge deler finnes i alle mulige prisklasser så her kan du tilpasse etter egen lommebok. Beltet på bildet over er fra Zalando og koster 350 kroner. Mansjettknappene er litt mer eksklusive og koster 1399,- på Gullfunn.

Mens vi er i gang med det ytre, hva med et hudpleiesett? De digger ansiktskremer og skrubber omtrent like mye som vi jenter, de er bare ikke så glad i å innrømme det. Bulldog har noen veldig enkle, gode produkter som fint kan stå på baderomshyllen uten at det blir flaut. Et sett med ansiktskrubb, ansiktskrem og dusjsåpe koster under 200,- på Vita.

Hvis det er en ting gutta virker å like så er det gadgets, jeg kjenner i hvert fall flere som stadig setter opp en eller annen gadget på ønskelisten sin. Så hvorfor ikke innfri dette ønsket med å kjøp noe gøy? Gigaset G-tag er en liten dings som hjelper deg med å finne igjen ting du ofte roter bort. Dette synes i hvert fall jeg er en morsom gave, og den er ganske rimelig så du kan kjøpe en litt mer seriøs ting ved siden av hvis du vil det. Ellers finnes det massevis av andre gadgets der ute, en minidrone, USB-koppvarmer eller et minikjøleskap er alle morsomme gadgets å gi bort til den rette personen.

Den siste tingene jeg har lyst til å tipse om er et lommeteleskop. Dette tipset så jeg faktisk i et eller annet magasin for litt siden og jeg synes det var en god idé. Hvor gøy er det ikke å kikke opp på stjernehimmelen med sitt eget teleskop. Man får sikkert ikke sett all verden med et lite ett, men igjen kan man gå sammen med flere og kjøpe et mer ordentlig! Det på bildet over koster ca. 300,- og er fra Lightinthebox.

Håper tipsene kan hjelpe dere litt på vei når dere skal ut på gavejakt! Det er søren meg ikke alltid lett å handle til disse gutta, men hvis du er veldig i tvil er det greit å spørre om de faktisk ønsker seg noe. Jeg skrev et innlegg likt dette i fjor og året før der så hvis du vil ha enda flere tips kan du søke i bloggen min. Og har du et godt tips selv setter jeg pris på at du deler det i kommentarfeltet ♥

- Sara


#gave #jul #julegaver #tips #ideer #inspirasjon #gaver

Movember nail art

 • 26.11.2015 kl. 15:52

Jeg synes ikke det har vært så mye fokus på Movember i år som det pleier, også var det jo så mye snakk om brystkreftsaken i oktober! Håper likevel mange menn der ute har sjekket seg for prostatakreft denne måneden! Jeg kan jo dessverre ikke spare opp en flott bart selv og donere den,men jeg kan fikse meg en bart på andre måter. Resultatet ble negledesignet dere ser under. Synes det ble litt morsomt, selv om det kunne vært penere. Tegning har aldri vært min sterke side, helt ærlig er jeg elendig med blyanten, så at jeg begir meg ut på disse neglegreiene er egentlig litt utrolig. Uansett, en slags bart ble det, og det hadde jo vært gøy om noen av dere lagde en negle-bart før måneden er omme! I så fall må jeg få se!

- Happy Movember -

Et lite triks for å lage barteformen er å først lage to prikker inntil hverandre, også to litt mindre sirkler på hver side av de. Jeg brukte dotting tools til dette. Så er det bare å fylle inn resten med en tynn pensel. Tegn en buet strek under den store prikken, over til den lille. Det kan være lurt å øve på et ark først, det gjorde nemlig ikke jeg!

Øving gjør helt klart mester når det kommer til negledesign, og jeg må vel nesten begynne øvingen til julens negler allerede nå! Hehe. Jeg måtte lage barten et par ganger før jeg kom frem til den jeg har på bildene, men med hvit Gelish under slipper jeg legge nytt lag med hvitt hver gang. Veeldig deilig nå man trenger noen forsøk! Håper dere likte negledesignet ♥

Hva synes dere om barten min?

- Sara


#movember #november #nailart #nails #neglelakk #skjønnhet #beauty #negler

Three things... (Christmas edition)

 • 25.11.2015 kl. 21:26

Det begynner å bli godt over et år siden sist jeg hadde et innlegg som dette, og siden det var bare én måned til julaften i går tenkte jeg å ha juletema. Det passer jo perfekt nå? Kanskje kan litt av min julestemning smitte over på dere? Jeg synes i hvert fall det er på høy tid å begynne å kjenne litt på den følelsen nå ♥

3 ting en jul må inneholde

♥ Familiekos! Julen er en tid for tradisjoner og familiehygge, så dette må være på plass for en perfekt jul.

♥ Gløgg! Etter at jeg begynte å like det i fjor kan jeg ikke se for meg en jul uten, tenk alle årene jeg har gått glipp av! Jeg holder i skrivende stund på å teste meg frem til en god hjemmelaget oppskrift, håper jeg ender opp med noe som er verdt å dele!

♥  Julesanger er veldig viktig for julestemningen min. Jeg går rundt med forskjellige julesanger på hodet i hele desember og de er hjertelig velkomne i år også.

3 ting jeg liker å bake i jula

♥ Lussekatter! Jeg har kun bakt det én gang etter at jeg flyttet for meg selv, men på skolekjøkkenet var dette et fast innslag før jul. Jeg blir nok nødt til å bake det igjen i år, jeg kjente nemlig lukten av den deilige safranen i skapet da jeg ryddet der ista. Oppskrift på herlige lussekatter finner dere her.

♥ Pepperkaker, selv om jeg aldri synes de får så god kryddersmak som de jeg kjøper. Det er liksom en del av førjulstiden å kjevle, stikke ut figurer og smake altfor mye på deigen.

♥  Sara Bernard, kun på grunn av navnet, neida! De er jo så gode, også ser de skikkelig fine ut på fatet! Det eneste kjedelige er at det tar litt tid å lage de.

3 sanger jeg helst hører på i jula

♥ War is over med John Lennon, ingen jul uten! Jeg hørte den faktisk i en butikk her om dagen, og da kom virkelig julestemningen som en bombe!

♥ En stjerne skinner i natt. En nydelig julesang som bare må høres hvert år, dette er min soleklare norske favoritt.

♥  Wonderful dream, mest kjent som Coca Colas julesang. Det er lite som setter julestemningen i gang som når den store cola-lastebilen og denne sangen spilles av på TVn.

 

3 tradisjoner som ikke kan brytes i jula

♥ Tre nøtter til Askepott med julestrømpe må jeg ha vært år. Jeg tror ikke det hadde blitt ordentlig jul hvis den tradisjonen hadde blitt brutt.

♥ Risgrøt i jula er et must for meg! Når resten av familien spiser mølje lille julaften tar jeg frem grøtbollen min, og på dagen på selve dagen bruker vi å dra på grøtbesøk hos besteforeldrene til Matias. Kjempe kos!

♥ Å åpne en julegave på dagen. Det henger igjen fra da vi var små og skulle få en gave vi kunne kose oss med mens vi ventet på at kvelden skulle komme.

3 ting jeg liker se på TV i jula

♥ Tre nøtter til Askepott er fast tradisjon på julaften, vi er vel ikke de enste?

♥ Jeg har lyst til å skrive en av julekalenderne, men de siste årene har jeg ikke rukket å følge med hver dag. Aller helst skulle jeg likevel gjerne fått med meg en av disse her:  Blåfjell, Månetoppen, Amalies jul, Skomakergata eller Olsenbanden Jr. første kupp.

♥ Minst én av Harry Potter filmene er et must hver romjul.

Jeg må innrømme at jeg satt å hørte på julesanger og drømte om å pynte til jul nå. Det er vel snart innafor? Det er jo under en måned til julaften, jeg tror jammen meg jeg skal ha pyntet ferdig leiligheten før klokken slår tolv natt til 1. desember. Gleder meg som et lite barn!

Har du kommet skikkelig i julestemning?

- Sara 


#ommeg #meg #blogger #blogg #fakta #jul #julestemning #julen #kos 

Ikke helt etter planen

 • 24.11.2015 kl. 15:14

God tirsdag! Denne dagen ble ikke helt som jeg hadde tenkt, nå er jeg nemlig stasjonert på jobb. Jeg så for meg å legge en bloggplan for uken, ta litt bilder til et innlegg og ferdigstille en ny nailart til dere. Meen det får heller bli i morgen! Jeg ville uansett stikke innom dere en tur for å ønske dere en superfin tirsdag, dere er så gode som fortsettere å klikker dere inn selv om det er litt mindre aktivitet enn vanlig her. Tusen takk ♥

Sjekk forresten ut de enorme pupillene mine! Jeg var på Ullevål i går for litt tester og da får jeg øyedråper som utvider de. Det ser jo helt crazy ut!

Men nå får jeg komme meg tilbake på jobb. Ha en fin kveld i regnet da dere, kanskje det hadde smakt med noe varmt i koppen? Her finner du oppskriftene du bare MÅ teste ut ♥

- Sara


#hverdag #jobb #blogg #oslo

Uken som gikk #8

 • 23.11.2015 kl. 19:27

Før jeg kjører i gang med en ny uke må jeg oppsummere den som gikk, jeg jobbet en del og fikk ikke blogget så mye som jeg skulle ønske, men nå har jeg fri en uke i strekk så jeg lover å gjøre opp for det!

Ukens høydepunkt: Å endelig ha fått tilbake leiligheten veggdyrfri har vært høydepunktet denne uka! Det har vært en slitsom periode med disse skadedyrene, men nå er ting tilbake til normalen igjen.

Ukens innkjøp: Tingene som kom i posten fra Ebay og AliExpress stikker av med den tittelen i uken som gikk. Jeg er superfornøyd med alle tingene, sjekk gjerne ut innlegg om de her.


Ukens craving: Jeg har faktisk ikke cravet så mye denne uka, bortsett fra varmt drikke. Det er jo ikke noe sjokk hos meg akkurat! Det har gått noen kopper med kaffe, sukkerfri kakao med mint og te. Får aldri nok ♥

Ukens wanderlust: Et varmt sted... Vi begynner virkelig å kjenne at det snart er desember, og en liten tur til varmere strøk hadde smakt godt nå. Vi fikk liksom aldri en ordentlig sommer i år, så tanken på at vi må vente over et halvt år på sommer igjen er litt uutholdelig!

Ukens mest leste innlegg: Jeg er litt overrasket, men i forrige uke var det innlegget med mine siste snaps som ble mest lest. Legg meg gjerne til: sokbibi.


Ukens bloggerissue: Mangel på tid! De dagene jeg ikke fikk blogget hadde jeg rett og slett ikke tid, eller så har jeg ikke vært flink nok til å disponere tiden min.

For ett år siden i dag: Var det søndag og jeg oppholdt meg hjemme med planlegging av uken. November i fjor var en travel tid med mye skole, i tillegg til jobb, praksis og timer på Ullevål med øyet mitt. Planlegging var derfor ganske vesentlig for å rekke over alt.

Improving Lives: Denne uka har kostholdet gått mye bedre, det ble en kopp med gløgg på fredag og litt sjokolade i helga, men utover det er jeg fornøyd! I morgen har jeg satt meg opp på spinningtime på SiO, hjelp! Jeg lurer på hvordan kondisen er.

Hva har du gjort i uka som gikk?

- Sara


#ukens #ukensomgikk #hverdag #tilbakeblikk #blogg #blogger

New in: Ebay og AliExpress

 • 21.11.2015 kl. 22:43

God lørdag fine! Beklager fraværet de siste dagene, men nå har vi endelig fått tilbake tingene våre i leiligheten og kan begynne å senke skuldrene. Nå gjenstår det bare å sette siste rest på plass. Gøy å pakke ut samme flyttelass to ganger i samme leilighet! Hehe. Siden det eneste jeg har gjort de siste dagene er å jobbe og å pakke ut ting har jeg ikke så meddele, derfor tenkte jeg heller å vise dere mine siste innkjøp fra Ebay og AliExpress.

- Pastels -

Jeg har hatt lyst på et par, søte dotter som kan piffe opp veskene mine en stund, så da ble det like godt fire forskjellige farger. Den grå har allerede fått fast plass på den sorte vesken min. Du finner de til latterlige 14 kroner her.

Litt nye negleting ble det også, fjærpynten finner dere her, blomstene her og svampen her.

Denne her er jeg kanskje aller mest fornøyd med av alle innkjøpene! Hvor skjønn er ikke denne nøkkelringen? Jeg tror nesten jeg må ha den til pynt på skrivebordet mitt så jeg kan se på den hele tiden ♥ Prisen er ca. 35 kroner og kan kjøpes her.

Disse to enkle armbåndene var latterlig billige så de måtte bare opp i kurven min! Begge armbåndene kostet under 10 kroner, det med to hjerter kjøpes her og det med ett her.

Og til slutt et par supersøte øredobber! Disse kostet også under 10 kroner og kan kjøpes her.

Alle tingen er veldig fine, men som sagt er det nok nøkkelringen jeg likte aller best. Kvaliteten på smykkene er selvfølgelig ikke all verden når de er så billige, men så langt har de holdt bra. Hvis dere ikke har handlet fra AliExpress før anbefaler jeg dere å sjekke det ut, siden ligner på Ebay, men har en del ting jeg ikke finner der. De har også et veldig godt og enkelt sikkerhetsopplegg for kjøpere, hvor du har muligheten til å få tilbake pengene hvis varen ikke har kommet frem. Så sjekk ut siden, Ebay har helt klart for en sterk konkurrent i mine øyne!

Har du handlet der før?

- Sara


#ebay #aliexpress #shopping #innkjøp #newin

The most wonderful time...

 • 19.11.2015 kl. 22:08

of the year... Akkurat nå skulle jeg ønske jeg kunne legge på en julesang og lukten av nystekte pepperkaker når dere åpner dette innlegget. Tenk så kos, hihi ♥ Jeg kom helt inn i julemodus da de første snøfnuggene falt tidligere denne uka og er SÅ klar for at desember skal starte. Jeg kan ikke tenke meg en mer koselig måned enn desember og i år skal jeg lage meg en to do liste så jeg får skvist mest mulig ut av juletiden. Så mens vi venter på at desember skal ringe inn kan vi kose oss med disse bildene.

- I'm dreaming of a white christmas -

Dere kjente nesten lukten av pepperkaker nå ikke sant?

Begynner du å komme i ordentlig julestemning?

- Sara


#jul #vinter #pepperkake #julepynt #weheartit #inspo #inspirasjon #pepperkake

Vær flink til å rose deg selv

 • 18.11.2015 kl. 23:02

I en hverdag hvor vi bruker uendelige mye tid på å sammenligne oss selv med andre er det lett å føle at man ikke strekker til. Det er mye lettere å fokusere på det negative enn å faktisk se det som er positivt. Hvor mange ganger har du ikke tatt deg selv i å tenke stygt om deg selv, eller gruble over dumme ting du har sagt eller gjort? Hvis vi hadde brukt like mye tid og energi på å tenke fine tanker, og rose oss selv tror jeg ikke så mange hadde vært deprimerte og følt at de ikke strekker til.

Jeg synes ikke vi kan gi sosiale medier, eller bloggere skylden alene for at så mange sliter med et dårlig selvbilde og følelsen av å ikke være bra nok. Og jeg tenker vi alle er nødt til å jobbe litt med oss selv. Det er ikke alle andre rundt deg som ikke aksepterer deg, det er deg selv, og noen ganger er vi virkelig vår egen verste fiende! Så jeg vil utfordre alle som leser dette til å si 3 positive ting til seg selv. Kanskje du har fått gode karakterer i det siste, eller vært fink til å legge deg tidlig? Kanskje har du vært et råskinn på trening, eller kanskje du har trent for første gang på flere år? Det spiller ingen rolle hvor liten eller stor ting det er, bare ros deg selv. Gi deg en klapp på skuldra og kjenn litt på det å være bra nok.

Jeg kan jo starte å rose meg selv med tre ting:

♥ Jeg har kommet godt i gang med planleggingen til jul, noen av gavene kan allerede krysses av innkjøpslisten, og flere er planlagt. Jeg har også funnet frem til spennende julerelatert innhold jeg kan dele på bloggen.

♥ Hos oldemor i går spiste jeg ikke av sjokoladen hun tilba meg. Dette høres sikkert ikke så stort ut for mange, men for en sjokolademums som meg var dette veldig bra jobbet!

♥ Jeg har vært flink meg bloggen i det siste, både med å blogge jevnt og å svare på kommentarer.

Egentlig burde man starte hver dag med litt ros til seg selv. Det vil gi deg en mye bedre start på dagen og jeg tror at når man gjør dette regelmessig vil man ende opp med å bli litt mer glad i seg selv.

Det er også viktig å ta imot ros og komplimenter fra andre. Vi er så flinke til bare blåse bort komplimenter å ikke ta de til oss, men hvis begynner å tro på andres fine ord er det kanskje lettere å tenke seg selv opp også. Det er i hvert fall lurt å prøve å bli litt flinkere til dette. Da tror jeg veldig mange flere vil få det bedre med seg selv.

Er du flink til å rose deg selv?

- Sara


#hverdag #blogg #selvbilde #ros #branok #some #sosialemedier

4 antrekk til julebordsesongen

 • 17.11.2015 kl. 14:37

I samarbeid med Ellos

Nå nærmer den store festsesongen med julebord, nyttårsaften og andre sammenkomster seg med stormskritt. Og det er snart på tide å sikre seg årets antrekk, hvis du ikke vil at alle godbitene skal forsvinne. Under har jeg satt sammen tre forslag til festantrekk i forskjellige stiler. Alt som er brukt under er fra Ellos, de har utrolig mye lekkert inne nå til gode priser så jeg anbefaler dere å ta en titt der uansett om dere liker antrekkene mine eller ikke!

Bruker du rabattkoden 325441 så får du 25% rabatt på hele butikken til og med 6.desember.

Kjole // Pumps // Jakke // Krølltang // Neglelakk // Leppestift // Eye-liner // Øyeskygge // Blush // Finishing Spray//

Dette er looken for deg som ønsker å gå all in og virkelig vil føle deg skikkelig glamorøs. Den grønne kjolen er helt nydelig og fargen er perfekt for denne sesongen. Sjekk ut resten av den fantastiske kjoleavdelingen deres her. Med en faux fur og tidløse sorte pumps til vil du få en fin luksuriøs look. Gå gjerne for lette krøller, røde lepper og en klassisk winged-liner.

Jumpsuit // Sko // Smykke // Veske // Neglelakk // Kåpe // Blush // Leppestift // Hårspray // Saltspray // Hårbørste //

Hvis du ønsker å gå for ett statementplagg kan du holde resten av antrekket ganske enkelt. I denne looken valgte jeg derfor ut en glitrende jumpsuit som garantert vil vekke oppmerksomhet på dansegulvet, og kombinerte den med enkelt tilbehør og nude makeup. Gå for lette bølger i håret med masse volum og looken vil bli akkurat passe sexy og sofistikert.

Blazer // Bukse // Kjede // Pumps // BH // Leppestift // Rettetang // Neglelakk // Volumpudder //

Hvis du ønsker å gå for noe annet enn kjole i år kan du jo heller prøve deg på denne litt mer maskuline looken. En lukket sort dressjakke med en fin blondetopp/bh under er supersexy! Hold looken enkel med en fin hestehale, gulldetaljer, men gå gjerne for dramatiske lepper! Et par klassiske pumps fullfører looken, sjekk ut hele utvalget deres her.

Skjørt // Topp // Støvletter // Hårklemmer // Kåpe // Smykke // Maskara // Leppestift // Øyenskygge // Øyenskygge //

Den siste looken er veldig enkel og anvendelig, og med et sort skinnskjørt og en hvit topp kan du variere tilbehøret i det uendelige. Jeg valte å legge til et par brune knehøye støvletter, en brun kåpe og en bronzey øyensminke. Bruk litt tid på håret og sett det opp i en nydelig oppsats og du vil garantert bli lagt merke til! Her finner du alt du trenger for å lage de perfekte oppsatsene.

Da håper jeg du har fått litt ny inspirasjon til festgarderoben, og sjekk som sagt ut resten av utvalget her. Ellos har noe for enhver stil, og enhver lommebok, så jeg er sikker på at du finner noe du liker. Happy shopping ♥

Hvilket antrekk likte du best?

- Sara


#klær #mote #fashion #ellos #julebord #nyttårsaften #antrekk #outfit #tips #inspo #inspirasjon #blogg

Snapchat lately

 • 16.11.2015 kl. 21:21

God kveld! I dag har jeg holdt på i flere timer med ett tipsinnlegg for sesongens festligheter, men jeg må bare kaste inn håndkle og innse at jeg ikke rekker å bli ferdig i dag. Jeg får heller starte uken med noen tilbakeblikk på den siste tidens Snapchat-oppdateringer. Hvis dere ikke allerede følger meg heter jeg Sokbibi ♥

På lørdag ble det en kopp med gløgg her i heimen, årets første ♥ Uken som gikk var preget av å bo på hotellet, så jeg måtte finne meg et nytt sted å blogge fra. Utsikten fra syvende etasje på Fornebu var upåklagelig og fungerte utmerket som bloggespot! Tannkremhumor er vel også innafor?

Det blir alltid en del snaps på fest og til venstre har vi antrekket jeg hadde på Halloween, jeg prøvde meg på en Kim Kardashian-look. Nespresso in my heart! Når du får det der servert som middag på jobb kan man ikke klage!

Kakaokoppene Vilde og jeg koste oss med tidligere i høst ♥ Bilde nummer to er fra bursdagen til bestemor da vi kom på overraskelsesbesøk, veldig koselig. Kanelbolle er best!!

Sunn snacks når energien begynner å dale på jobb er helt ok! Jeg hadde kanskje trengt det på bilde nummer to også? Nå kom jeg på at jeg må ha søtpotetfries igjen veldig snart, SÅ godt!

Det var noe av det som har foregått på min Mystory i det siste. En god blanding av matbilder og selfies, akkurat sånn jeg liker det! Legg veldig gjerne igjen ditt Snapchat-navn i kommentarfeltet så adder jeg deg!

Hvordan har din mandag vært?

- Sara


#snapchat #sosialemedier #some #snap #bilder #follow #iphone #foto #hverdag #blogg

Uken som gikk #7

 • 15.11.2015 kl. 22:34

God kveld! Nå er det nok en gang tid for å oppsummere uken som gikk, og denne uken har jo vært ganske spesiell med fast bosted på hotellet. Jeg føler den har vart i en evighet, men det er vel fordi det har vært så mange forskjellige inntrykk. Jeg er i hvert fall ganske glad for at den er over og ønsker mandagen hjertelig velkommen!

Ukens craving: GLØGG! Jeg har så lyst på gløgg om dagen, og i går fikk jeg tatt meg årets første kopp. Det er så godt og jeg tror det må bli en fast kopp hver lørdag fremover, helst skulle jeg hatt en kopp hver dag, men det er jo så mye sukker i det. 

Ukens innkjøp: Denne uken har jeg fått kjøpt inn litt julegaver, men det kan jeg jo ikke vise her helt enda! Jeg har også bestilt meg en bursdagsgave på etterskudd fra Matias som jeg håper kommer veldig snart. Gleder meg til det dumper ned i postkassen, da skal dere få se!

Ukens wanderlust:  New York har stått langt oppe på reiselisten lenge og nå rett før jul må det jo være helt fantastisk å ta turen! Jeg hadde ikke sagt nei takk til en Londontur heller altså! Storby ♥

Ukens mest leste innlegg: Det gleder meg å se at det er oppskriften på kanelknutene som er mest lest denne uken! De ble SÅ gode og jeg håper mange av dere tester de ut. Her finner du oppskriften.

Ukens bloggerissue: At alle tingene i leiligheten må fryses ned gjør at jeg ikke har tilgang på det jeg måtte trenge til diverse innlegg. Det har gjort fotograferingen litt mer komplisert denne uka, men jeg synes jeg har fått det til å funke ganske bra likevel.

For ett år siden i dag: Visste jeg ikke bedre og koste meg med avokado-toast. Nå vet jeg jo at jeg er allergisk og må dessverre styre unna det, som jeg savner guacamole, sushi med avokado og ikke minst avokado på brødskiva!

Ukens høydepunkt: Selv om det har vært dritkjipt å ha veggdyr i leiligheten har det vært deilig å våkne opp i en myk hotellseng hver dag. Jeg MÅ investere i et sånt laken som vi har på hotellet, det er jo ti ganger bedre enn de jeg har hjemme! Følelsen av å våkne opp i en hotellseng hver dag er jo ikke feil.


Improving Lives: Denne uka har jeg tatt litt grep og er endelig på vei i riktig retning igjen, kostholdsplanen for neste uke er klar og nå kan ikke mandagen starte fort nok. Etter en liten periode med utskeielser gjelder det å bare nullstille seg også plukke opp der man slapp. I'm ready!

Hvordan har din uke vært?

- Sara


#ukens #ukensomgikk #hverdag #tilbakeblikk #blogg #blogger

DIY: Movember-kake

 • 15.11.2015 kl. 19:51

I går hadde en av mine beste venninner bursdag, og fordi hun digger barter måtte jeg jo bare bake en bartekake til henne. Det er jo i tillegg Movember nå så der slo jeg to fluer i en smekk! Det er overraskende lett å lage en bartekake, du trenger bare en rund kakeform, og litt mer presisjon enn meg. Hehe. Jeg ser i ettertid at med litt nøyere utskjæring ville den blitt enda bedre, men litt av sjarmen er vel at den ser hjemmelaget ut?

Jeg må innrømme at jeg jukset litt med kakedeigen og fikk Toro til å blande for meg, så denne gangen blir det ingen oppskrift på saftig sjokoladekake, men en enkel fremgangsmåte skal dere få.

Som sagt er alt du trenger en rund kakeform så skjærer du som vist på bildet, prøv bare å få delene like store! Da er det mye lettere å få barten fin, men du kan også finpusse i ettertid.

Kjør på med litt deilig glasur og style barten som du ønsker. Jeg hadde egentlig tenkt til å ha litt sort konditorfarge i glasuren slik at den ble helt sort, men så lå den dessverre igjen på Sinsen. Det finnes jo brune barter også?

Alt i alt ble jeg ganske fornøyd, litt pirk er det alltid å utsette, men til å være min første bartekake er det innafor. Det virket i hvert fall som at bursdagsbarnet ble fornøyd og det er det viktigste! Kanskje dette er en idé til neste års farsdagskake?

Hva synes du om kaken?

- Sara


#kake #bake #baking #diy #hjemmelaget #bart #movbember #søtt #sjokolade #sjokoladekake #november

Ray of beauty

 • 14.11.2015 kl. 19:15

Månedens Glossybox heter Ray of beauty og er en eske i høstens tegn. Vi er veldig flinke til å nyte hver lille solstråle vi får på denne tiden av året, og akkurat det var inspirasjonen da denne esken ble lagd. Dessverre har jeg ikke rukket å teste ut noe annet enn leppeproduktet denne gangen, men jeg skal love å gi full rapport så fort jeg får prøvd tingene. Under kommer uansett litt informasjon om månedens produkter og nederst forteller jeg litt mer om hvordan du kan bli abonnent, eller gi bort et i julegave.

- Ray of beauty -

Glam of Sweden Caviar Pearls: Negledekor er alltid kjærkomment hos meg, så disse her ble jeg veldig glad for! Perlene er mye mindre enn de jeg har fra før av, noe jeg tror vil sitte litt bedre på neglene. Fargene er også veldig fine, får skikkelig tutti frutti-assosiasjoner når jeg ser de! Skikkelig søtt ♥

Emité Make Up Diamond Heart Primer: Denne primeren gleder jeg meg til å prøve ut, sminkekosten vi fikk fra samme merket for et par esker siden var nemlig helt utrolig god! Håper denne er like bra ♥ Det står i hvert fall at den skal holde sminken fin hele dagen, at den jevner ut hudtonen og fine linje, og ikke minst at den skal gi en fantastisk glød. Virker lovende!

Talika Photo-Hydra Day Cream: Beskrivelsen av denne dagkremen synes jeg er litt tullete, det står at den er høyteknologisk og at den bruker energi fra dagslys til å optimere hydrering av huden. Det høres for meg ut som en fancy beskrivelse som prøver å få produktet til virke veldig mye mer revolusjonerende enn det egentlig er. Kanskje er det akkurat det? Jeg skal helt klart gi det en sjanse, men jeg må si meg litt skeptisk.

Elizabeth Mott All Day Color Lip Lacquer: Denne her er helt nydelig, en klar ny favoritt i sminkemappa! Den er superlett å påføre, sitter utrolig godt på og ikke minst er fargen veldig sterk og fin! Jeg har hatt den på meg i hele dag og har kun trengt å etterfylle én gang, det kan jeg virkelig like! Også kjennes det ikke ut som at du har på deg noen ting, den er ganske fuktig med en gang, men blir raskt tørr og lett på leppene.

Se på den fargen da!

Loqi Zip Pocket: Vi fikk også med en søt liten sminkemappe som er perfekt å ha i veska. Her får du plass til akkurat det du trenger i hverdagen, så slipper du problemet med at sminken din flyter rundt, og nærmest forsvinner i veska di. Den er også vannfast, praktisk!

Dette var en veldig delikat eske, med produkter de aller fleste kan ha glede av. Og det fine med Glossybox er jo at du kan gi bort de produktene du selv ikke trenger som kalendergaver, vertinnegaver eller som en del av en julegave. Jeg vet i hvert fall at jeg ville blitt glad for samtlige av disse produktene. Så hvis du har lyst til å bli abonnent selv kan du klikke deg inn her og enten velge et tidsbestemt abonnement eller et løpende som sier opp når du ønsker. Hvis du har lyst til å gi bort Glossybox til jul kan du sjekke ut mulighetene for det her.

Er det noen av dere som har Glossybox på ønskelisten i år?

- Sara


#glossybox #glossyboxnorge #skjønnhet #beauty #makeup #velvære #hudpleie #elizabethmott #loqi #talika #glamofsweden #emitemakeup #blogg

Ikke bra nok i år heller

 • 13.11.2015 kl. 16:16

I går ble semifinalistene i Vixen Blog Awards offentliggjort, og i år, som i fjor endte jeg opp uten en semifinaleplass. Jeg er jo langt ifra overrasket, hvorfor skulle min lille blogg kvalifiseres til en av de prisene? Jeg har langt i fra like mange lesere som de nominerte, og de har alle markert seg på en eller annen måte i året som har gått. Det har ikke jeg. Likevel er jeg litt skuffet. Det er teit at en sånn pris skal bety så mye, men sånn er det nå en gang.

Jeg tror det handler om å bli anerkjent for noe man gjør, at man får en bekreftelse på at det man gjør er bra nok. Selv er jeg ganske fornøyd med bloggen min om dagen, lesertallet er jevnt, ikke veldig høyt, men jevnt. Bildekvaliteten har blitt bedre, og jeg får stadig høre at jeg har et mer spennende og inspirerende innhold nå enn før. Slike kommentarer er selvfølgelig veldig hyggelig å få, og man burde heller fokusere på de enn at man ikke gikk videre. Det er dog lettere sagt enn gjort!

Det er jo ikke sånn at jeg kommer til å legge meg ned å visne av at jeg ikke ble semifinalist, jeg får heller jobbe enda hardere og håpe på at det går bedre til neste år. Jeg unner så klart de som har kommet videre å gjøre det, i hvert fall de fleste. Det er en del gjengangere fra år til år, så jeg håper vi får se noen nye ansikter på scenen når vinnerne skal annonseres i januar. Jeg skal i hvert fall buke stemmeretten min til å heie frem noen som ikke har vunnet før ♥ Stemme kan du gjøre her.

Ble du nominert i år?

- Sara


#vixen #vixenblogawards #blogawards #blogg #prisutdeling #nominasjon #semifinalist #blogger

Keep up the motivation!

 • 12.11.2015 kl. 00:28

Nå begynner det å bli en liten stund siden jeg oppdaterte dere på Improving Lives, grunnen til det er rett og slett at motivasjonen har vært litt laber de siste par ukene. Jeg har bare gode erfaringer med de og er superfornøyd med alle de spennende oppskriftene de legger ut og treningsopplegget jeg har fått utdelt. Det har bare vært så mye frem og tilbake med disse veggdyrene, med nedpakking av leilighet soving på hotellet osv. Men jeg skrev jo en liten "to do liste" for november og der var et av punktene å komme skikkelig i gang igjen med Improving Lives. Nå har jeg ikke hoppet av spesielt lenge, så jeg vet det ikke kommer til å bli noe problem å starte opp igjen. Jeg er også proppfull av motivasjon så jeg er sikker på at det her skal gå bra! Så nå tenkte jeg å dele litt motivasjon med dere også - let's do this!

Legg frem treningsklærne dagen før

Hvis du har lagt frem det kuleste treningstøyet du har er det veldig vanskelig å overse de. Og når du likevel har kledd deg i tights og en sporty topp kan du jo like gjerne svette litt i det!

Gi deg selv en belønning

Å være litt stolt av seg selv når man når målene sine er veldig viktig. Man har gjort en innsats og man har jobbet hardt for det, så skryt masse av dere selv og kanskje det er rom i budsjettet for en liten belønning? Jeg synes i hvert fall det er veldig motivere med litt nytt treningstøy. En ny fresh topp, eller nye kule sko gjør underverker for å dra en umotivert sjel til treningssenteret. Det kan så klart være andre ting også, en fin ting man har hatt lyst på lenge, en massasjetime, manikyr osv. er også helt topp! Her er det bare fantasien (og lommeboken) som setter grenser.

Oppdater Spotifylisten din

Musikk er en fin distraksjon, du kjenner ikke hvor sliten du er og det hjelper deg til å løfte liitt tynge eller løpe liitt lengre. Så lag deg en ny og fresh spotifyliste med all den musikken du liker å trene til.

Loggfør øktene dine

Det er lite som motiverer så mye som resultater, men det er ikke nødvendigvis så lett å se endringer i kroppen eller oppdage at man faktisk blir sterkere. Så jeg anbefaler å loggføre alle øktene dine. Det kan du gjøre helt enkelt i en notatblokk eller investere i en treningsdagbok. Da kan du bla tilbake å se hvordan du gjorde det for et par uker tilbake og mest sannsynlig vil du se at du har blitt litt bedre siden sist. En deilig følelse!

Sett opp en treningsdate med en venn

Terskelen for å droppe en treningsøkt når man har gjort en avtale med en venn er ti ganger høyere enn om du skal trene aleine. Prøv derfor å sett opp et par avtaler med en venn, da kan dere også hjelpe hverandre med teknikk eller gjøre noen parøvelser sammen. Sosialt og bra for kroppen! Om du ikke har noen i nærheten du kan trene med kan dere jo bli enige om et tidspunkt også snappe til hverandre før økta begynner. Det hjelper også mye å bare si til noen at du skal trene, når du har sagt det høyt til noen er det litt kjipere å bli hjemme! 

Tren ting du liker

Det går nesten ikke en dag uten at man leser om "den mest effektive måten å forbrenne fett på", "disse treningsøvelsene gir deg sprettrumpe" osv. Og det er sikkert gode tips, men det aller viktigste er at du finner en treningsform DU liker. En treningsform du kan leve med og som ikke gjør treningen til noe negativt. Selvfølgelig er det supert med en blanding av styrke og kondisjon, men ikke tenk at du må jogge tre ganger i uken og løfte vekter to! Hvis du synes jogging er like kjedelig som meg er kanskje andre kondisjonsformer bedre. Hva med å prøve dansing, sykling, svømming eller en form for ballsport? Hvis du ikke liker å løfte vekter foran speilet med "de store gutta" kan du kanskje heller dra på en styrke-time, prøve deg på klatring eller hva med kampsport? Prøv deg litt frem, snakk med en PT eller meld deg inn hos Improving Lives så setter de opp en plan tilpasset deg og dine behov.

Lag mål etter SMART-metoden

Å sette seg mål kan være veldig motiverende, spesielt om man ser at man når de. Men det kan være lurt å tenke litt igjennom hva slags mål man setter seg. Hvis du setter deg konkrete målbare mål er det veldig mye letter å se at du faktisk når de enn om du for eksempel har som mål å trene mer. Hva er mer? Når er mer blitt godt nok? Under har jeg kjapt listet opp hvordan du kan sette deg mål etter smart-metoden.

Spesifikt

Hvis målet ditt er å komme i form er ikke det et veldig spesifikt mål. Når vet du egentlig at du har kommet i form? Kanskje det å komme i form for deg betyr å løpe 1 mil eller å løfte et visst antall kg i knebøy? Da vil det være bedre mål å sette seg enn bare å komme i form.

Målbart

Mål som er veldig generelle og ikke målbare virker ofte demotiverende fordi det er vanskelig å si når man har nådd de. Å nå et mål gir en mestringsfølelse og hvis man aldri får denne mestringsfølelsen vil motivasjonen mest sannsynlig dabbe av. Å ville løpe 1 mil på 50 minutter er målbart, kontra å ville bli flinkere til å løpe. Å få til 4 treningsøkter i uken er målbart kontra å ville trene regelmessig.

Achievable (oppnåelig)

Hvordan skal du nå målet ditt? Når du setter deg et mål er det viktig å tenke gjennom hvordan du tenker å oppnå det. Hvis målet ditt er å løpe 1 mil på 50 minutter er det ikke sikkert det beste er å løpe hver treningsøkt. En blanding av styrketrening på ben og løping kan kanskje være det beste. Uansett hva målet ditt er må du finne hvordan du skal komme deg dit.

Realistisk

At målet du setter deg er realistisk er også veldig viktig. Hvis du setter deg altfor høye mål og ikke når de vil du lett miste motivasjonen og gi opp. Her er det viktig å ikke sammenligne seg med andre fordi alle har forskjellig utgangspunkt. Hvis venninnen din har som mål å løpe 1 mil på 50 minutter innen året er omme er det ikke sikkert det er realistisk for deg. Finn ut hvordan du ligger an i dag og sett deg mål ut ifra det.  

Tidsbestemt

Å sette en tidsfrist på et mål er ofte veldig motiverende. Man jobber frem mot den bestemte datoen for å nå det bestemte målet. Hvis du ikke setter en tidsfrist vil du kanskje holde på med samme mål veldig mye lengre enn nødvendig og du får ikke nødvendigvis den progresjonen du vil.

Så med disse tingene i bakhodet skal jeg på en liten treningsøkt i morgen, og på planen står styrkeprogrammet jeg har fått av Improving Lives. Jeg liker aller best styrke så jeg tenker det er best å starte første økt etter to uker med nettopp det. Fremover kommer jeg til å legge inn Improving Lives som et punkt på "uken som gikk" slik at jeg kan oppdatere dere litt fra uke til uke og dermed forplikte meg litt til å faktisk gå på treningsøktene mine og spise sunt hver dag. Å dele sånt på en blogg gjør jo at man føler man ikke kan faile, det er mye mer pinlig å ikke få det til da enn om man bare går å tenker på det i eget hode. Men, nå må jeg runde av for dette ble veldig lagt!

Hvis dere vil lese mer om hva Improving Lives går ut på kan dere lese mer her.

Hvordan går det med treningen din om dagen?

Sara


#trening #trene #workout #mål #målsetting #SMART #SMARTmetoden #treningsmål #planlegging #realistisk #tidsbestemt #spesifikt #målbart #tips #inspirasjon #inspo #improvinglives

Oppskrift: verdens beste kanelknuter

 • 10.11.2015 kl. 16:02

Som et plaster på såret for at bloggen ikke blir oppdatert helt som vanlig om dagen tenkte jeg å gi dere oppskriften på verdens beste kanelboller! Kanelboller er noe av det aller beste jeg veit, og etter å ha prøvd denne oppskriften vil jeg kun ha disse! De krever en god del heving, men det er også derfor de blir så sinnsykt luftige og helt uten gjærsmak! Personlig kunne jeg godt vært enda rausere med kanelbruken så husk, bruk mer enn du tror du trenger! Håper disse faller i smak ♥

Ingredienser til ca. 20 knuter: 5 dl melk // 130g smør // 130g melis // ca. 800g mel // 12,5g gjær (en kvart pakke) // 2 ts kardemomme // 1/2 salt // smør, kanel og sukker til fyll

Start med å elte melk, melis, mel og gjær i ca. 5 minutter på lav hastighet. La så deigen hvile i 30 minutter før du tilsetter smør i terninger, salt og kardemomme. Elt videre i 5-10 minutter, slik at deigen blir smidig og fin. Når deigen kjennes fin ut øker du til høy hastighet i ca. 1 minutt for å få opp temperaturen i deigen. Dekk så til bollen og sett den på et lunt sted for heving. Deigen skal heve til dobbelt størrelse, så her er det bare å smøre seg med tålmodighet.

Del deigen i to og kjevle ut en del om gangen (eventuelt klem den ut, hvis du ikke har kjevle #løsningsorientert) Dekk deigen med så mye smør, sukker og kanel du måtte ønske før du bretter den til halve størrelsen. Når du har gjort det deler du den opp i strimler på ca. 2 cm, jeg fikk rundt 9 strimler per deigbit.

Hver del tvinner du noen runder rundt før du lager en knute på de. Alle mine knuter ble ikke like fine, men etter hvert finner du en teknikk på det. La så bollene etterheve i 30 minutter før du pensler de med egg. Dryss gjerne over litt perlesukker, eller vanlig sukker og kanel på toppen hvis du ønsker det!

Stek herlighetene midt i ovnen på 230g i ca. 10 minutter, men følg godt med på de! Det første brettet mitt ble litt for godt stekt.

Da gjenstår det bare å si velbekomme!

Disse overgår alle andre boller, kanelboller og skolebrød jeg har lag tidligere, og fra nå av blir dette fast oppskrift på grunndeig for søt gjærbakst. Trikset er å gi deigen mer tid til heving og heller redusere mengden gjær, ingenting er kjipere enn å sette tennene i et bakverk som smaker gjær! Så jeg håper dere prøver de ut denne neste gang dere skal bake, dere vil ikke bli skuffet!

Fikk dere lyst på kanelboller nå?

- Sara


#oppskrift #hjemmelagd #hjemmebakt #bake #baking #kanel #kanelbolle #kanelknute #søtt #gjærbakst #diy #mat

Uken som gikk #6

 • 08.11.2015 kl. 23:34

Hei igjen! Håper dere har hatt en fin helg, jeg ville bare innom på tampen av søndagen med en liten oppsummering av uken som har gått. Håper deres uke har vært super!

Ukens innkjøp: Jeg har ikke gjort noen nye innkjøp denne uken, men det har dukket opp et par pakker fra AliExpress i posten. AliExpress er omtrent det samme som Ebay og prisene er veldig overkommelige. Derfor klarte jeg ikke la vær å bestille et par småting derifra for noen uker tilbake og nå begynner de dumpe ned i kassen min. Jeg viser frem hva jeg har bestilt når alt har kommet frem.

Ukens høydepunkt: Denne uka har jeg hatt et veldig jevnt og ganske godt lesertall hver dag, og det hjelper veldig på bloggmotivasjonen!

Ukens bilde: Dette bildet som jeg satte sammen til to do listen min for november likte jeg skikkelig godt. Jeg får så utrolig god julestemning i kroppen av å se på det, så jeg tror nesten jeg må gjøre det om til skrivebordsbakgrunnen min.

Ukens craving: Croissant! Holy så godt det er, men så utrolig usunt! På jobb blir det ofte igjen masse croissanter etter frokosten som settes inn til vår lunsj, og jeg må virkelig jobbe med meg selv for å ikke stikke hånda ned i kurven.

Ukens nedtur: Jeg skulle ønske jeg ikke hadde noe å føre opp her denne uken heller, men nå har jeg faktisk noe å skrive her. Å finne ut at vi har veggdyr i leiligheten har ikke akkurat vært direkte gøy, men det ser ut til at vi får fikset problemet ganske raskt, heldigvis!

Ukens mest leste innlegg: Innlegget med mine beste oppskrifter på varmt drikke slo godt an og tok førsteplassen i denne ukens kåring. Hvis du ikke har sjekket det ut enda må du skynde deg å gjøre det! Rett bak med bare 5 lesere mindre kom årets første julegaveinnlegg.

Ukens bloggerissue: Å ikke finne den delen man skrur inn i kameraet for å få det på stativ! Skjønner ikke hvor jeg kan ha lagt det, jeg som hadde tenkt til å spille inn en videblogg for dere denne uken! Forhåpentligvis kommer den til rette igjen nå som vi må pakke ned alt.

For ett år siden i dag: Da var jeg hos øyeavdelingen på Ullevål og tok masse tester på øyet mitt, nå ser det faktisk ut til at jeg må tilbake i slutten av måneden å gjøre det samme på andre øyet, GØY! Ellers var Vilde og jeg ute med NOAH for å gå i fakkeltog mot pels.

Hvordan har din uke sett ut?

- Sara


#ukens #ukensomgikk #hverdag #tilbakeblikk #blogg #blogger

Please do not disturb

 • 08.11.2015 kl. 19:15

Følelsen av å våkne opp i en myk, deilig hotellseng er helt unik. Man er snart klar for å innta en bedre hotellfrokost før det bærer videre på sightseeing. Slik bruker det som oftest å være, men akkurat denne gangen er det litt annerledes. Matias og jeg har nemlig måttet ta inn på hotell i helgen fordi vi har fått veggdyr hjemme. VEGGDYR!? Hvor ekkelt er ikke det? Jeg våknet her for et par dager siden med et veggdyr på puta, det var dråpen, jeg sover ikke i den leiligheten før problemet er fikset. Så nå går vi å venter på å få fryst ned alt vi eier i en stor konteiner før de må behandle leiligheten med et eller annet middel.

Heldigvis for oss jobber jo jeg på hotell og jeg har i tillegg en veldig snill sjef som har gitt oss en god pris på overnatting. Det er jo selvfølgelig deilig å sove i en hotellseng, men denne gangen er det med en liten bismak. Uansett, her kommer det noen lovlig sene bilder fra min morgen på hotellet.

Vi stakk innom Kiwi i går kveld og kjøpte inn litt mat så vi kan nyte frokost på sengen.

Den obligatoriske morgenkaffen ♥

Utsikten fra kontorplassen kan man i hvert fall ikke klage på, en nydelig park i høstens farger så langt øyet ser.

Det skal bli så deilig når vi er ferdig med hele denne prosessen! Det føles ut som at vi skal pakke ned alle tingene våre for flytting, men så flytter vi bare inn igjen i samme leilighet! Men sånn er det, man får bare prøve å gjøre det beste ut av situasjonen.

Har du noen gang opplevd å få skadedyr hjemme?

- Sara


#hverdag #hotell #oslo #hotellfrokost #frokost #kaffe #juice #skadedyr

12 julegavetips til damene

 • 06.11.2015 kl. 23:09

I går var det nøyaktig sju uker til selveste julaften og selv om mange synes det for tidlig å begynne julesnakket mener jeg det er på høy tid! Jeg synes i hvert fall ikke det er noe hyggelig å stresse med julegaveinnkjøpene og vil heller bruke litt tid på å finne ting som passer hver enkelt mottaker. Når det er sagt så er det ikke alltid like lett å vite hva man skal finne på å gi alle, så i dag har jeg satt sammen årets første tipsinnlegg. Jeg har valgt ut litt fra alle prisklasser, og først ut er damene!

Som den varm drikke entusiasten jeg er må jeg jo slå et slag for å gi bort noe å varme seg på. En pose med litt eksklusiv kaffe fra Solberg og Hansen, te fra Kusmi Tea eller en deilig boks med varm kakao må være midt i blinken. Legg også gjerne ved en boks eksklusiv lakris fra Lakrids, eller kanskje en fin kopp, da kan jeg nesten garantere en vellykket gave! Koppen på bildet er fra Lagerhaus.

Å kunne gi en gave som varer lenge er veldig gøy, og et abonnement på Glossybox gjør akkurat det. Da vil personen som får gaven motta en eske i posten med spennende skjønnhetsprodukter i enten 6 eller 12 måneder. Dette vil bli et lite høydepunkt hver måned som jeg tror de aller fleste vil sette pris på.

Smykker er også noe jeg tror vil falle i smak hos veldig mange, enten du finner et fint armbånd, noen søte øredobber eller et kult kjede. Tenk bare litt over hva slags stil vedkommende har, og hvis du ikke skulle finne noe som passer kan du jo alltids ty til gavekort. Kjede og øredobbene på bildet over er fra Jenny Skavlan sin kolleksjon for David Andersen, og kan kjøpes her. Armbåndet er fra Marna Haungen By Thune og finnes her.

Hvis du har litt ekstra penger å bruke i år, eller vil gå sammen med flere å spleise er en liten ferietur en utrolig fin gave. Det trenger ikke være lange turen og man trenger ikke reise til andre siden av jordkloden, bare det å komme seg litt bort er nok. På hjemmesiden til Apollo har de alltid masse tilbud på spennende destinasjoner.

Hva med å gi bort et kurs i gave? Har du en mor, bestemor, venninne eller kanskje søster som liker å svinge seg på kjøkkenet? Gi bort et kurs som passer personen, for eksempel bakekurs, raw food-kurs eller hva med sminkekurs? Google litt rundt og du vil finne et hav av forskjellige kurs du kan gi bort.

Hvis du sliter med å finne en gave til de som har alt kan du jo gi bort en matkasse? Hos Adams Matkasser kan du velge å gi bort en eske eller et gavekort på valgfritt beløp. Mat er jo noe man alltid har brukt for, så denne gaven blir i hvert fall brukt!

Etter julen kommer et nytt år og mange har som mål å leve litt sunnere, kanskje du kjenner noen som har akkurat det i tankene? Hva med å gi bort en smoothiemaker? SmoGo er ganske rimelig variant hvor beholderen også fungerer som en drikkeflaske. Denne tar minimalt med plass, og du slipper unna med mindre oppvask, perfekt! Hvis du vil legge litt ekstra i det kan du legge ved et fint glass og kanskje noen søte sugerør? Det på bildet over er fra Kremmerhuset.

Et annet godt tips til de som har alt er å gi de en eller annen form for underholdning. Et gavekort på Netflixsu eller TV2 Sumo kommer stort sett alltid godt med. Eller hva med et gavekort på Spotify for den musikkinteresserte? Et annet genialt tips er Storytel, et abonnement hvor du kan høre på og lese så mange bøker du ønsker. Du kan gi 1,3, 6 eller 12 måneder.

Jeg nevnte jo over her at mange ønsker å endre livsstil ved inntog av et nytt år, så treningstøy står nok også høyt på manges ønskelister. Kjøp noe med et litt kult mønster eller noen freshe farger så skal du se de får en kick-start på det nye året! Tightsen på bildet over er fra x-life, toppen og sportsbhen er fra Keepfit.

En koselig gave som garantert vil varme er å finne frem noen hyggelige bilder, kanskje fra en ferie dere har vært på sammen og lage noe fint av det. På Sticky9 kan du lage alt fra magneter til plakater og fotoalbum. Og det geniale med denne siden er at du kan hente ut bilder direkte fra Instragramprofilen din eller fra Facebook!

Noen deilige velværeprodukter slår nok heller ikke feil. Lush har masse herlige produkter, og du finner alt fra skrubber til badekuler der. Hvis du heller vil være litt kreativ kan du jo lage en god skrubb eller lignende hjemme og putte det i en fin krukke. Her finner dere min oppskrift på en supergod sjokoladeskrubb.

Helt til slutt vil jeg tipse om en annen morsom gave til de som har alt, nemlig en "bli ny dag". Dette kan jo bli litt dyrt så her kan det være en fordel å spleise. Ta henne med ut på shopping hvor dere blir enige om et fint antrekk, gjerne i en litt annen stil enn den hun vanligvis velger. Så kan du jo legge en fin makeup på henne, eller få noen proffe til å gjøre det. Lakk neglene hennes og la hun virkelig kose seg! Husk på litt mat mellom slagene!

Det var de tipsene jeg kom på i denne omgangen, jeg har lagd et par slike innlegg tidligere også så søk gjerne på det hvis dere ønsker flere ideer! Det kommer selvfølgelig også et innlegg for gutta om litt og så tenker jeg å lage ett med hjemmelagde gaver som i fjor. Håper det høres greit ut! Og del gjerne egne tips hvis du har noen gode på lur, man kan aldri få nok gaveideer.

Har du startet gaveplanleggingen?

- Sara


#gave #jul #julegaver #tips #ideer #inspirasjon #gaver

5 varme drikker til kalde høstkvelder

 • 05.11.2015 kl. 15:12

Det er mye kos i en kopp med varmt drikke, og en av fordelene med at det begynner å bli kaldere ute er at man kan unne seg nettopp det med den beste samvittighet. Om det er en enkel kopp med kaffe eller en mer avansert eplesider spiller det ikke så stor rolle. Det er hyggen i det å samles rundt en varm kopp med drikke eller følelsen av varmen som brer seg i kroppen som er viktig. Under har jeg derfor listet opp mine 5 favoritter, oppskrift finner dere ved å trykke på overskriftene. Håper oppskriftene faller i smak!

Varm kakao med peppermynte

Min all time favorite, varm kakao med mint! Det er SÅ godt og jeg ber alltid om å få noen dråper mint i kakaoen min hvis jeg er på kafé. Kakaoen blir litt frisk, og samtidig som den gode gamle kakaosmaken er der. Hvis du ikke har prøvd den før så lov meg at du gjør det snart!

Varm eplesider

Dette er en av nykommerne jeg har prøvd i høst, og jeg synes helt klart den fortjener en plass på denne listen! Dette smaker som en varm epletoddy med masse god smak av blant annet kanel og appelsin. En helt herlig kombo for kalde kvelder! Ikke la deg skremme av at den skal koke i 3 timer, du tenker knapt over at den står på ovnen!

Jule-latte

Alle som har vært på Starbucks rundt juletider kan umulig ha unngått å se alle de fristene varme drikkene med julenavn? Jeg ble i hvert fall helt frelst av Gingerbread latte da jeg var i London rett før jul for et par år siden. I fjor måtte jeg derfor prøve å gjenskape den hjemme og selv om den ikke ble helt lik ble den utrolig god! Søt kaffe med masse smak av jul, kan det bli bedre?

Te mot forkjølelse

Det er veldig lett å bli forkjølet på denne tiden av året, og det passer dårlig når man har en bunke med pensum som må leses før eksamen eller et hus å vaske til jul! Kjenner du at du begynner å bli litt småsyk så lag deg en kopp med denne teen og så er sjansen større for at du slipper unna!

Varm kakao med chili

Chili-kakao er enda en nykommer blant mine varme drikker, men den er mer enn velkommen til å stå på denne listen. En spicy kopp med kakao er ikke feil, og chili er dessuten veldig sunt for deg!

Jeg har i hvert fall to andre oppskrifter jeg skal få testet ut i løpet av høsten og vinteren, så denne listen kan fort ende opp med å forlenges! Del gjerne oppskrifter i kommentarfeltet hvis dere har noen gode på lur ♥

Hva slags varmt drikke liker du best?

- Sara


#oppskrift #hjemmelaget #diy #kakao #varmkakao #drikke #tips #inspirasjon #inspo #hverdag #blogg

12 thing to do this november

 • 04.11.2015 kl. 19:34

Desember har veldig lett for å bli en hektisk og stressende måned, men det er helt uaktuelt for meg i år. Desember er måneden for kos, og derfor vil jeg heller prøve å skape en litt mer effektiv november. Det er lite jeg misliker så mye som å løpe andpusten fra butikk til butikk midt i julerushet, eller å ikke få tid til å bake de julekakene jeg har lyst til. Nei, i år skal jeg gjøre alt jeg kan for at desember skal bli magisk ♥ Under har jeg derfor satt opp en liten to do liste for november med noen nødvendige punkter og noen hyggelig punkter. Håper den kan inspirere dere også!

1. Lage liste over alle jeg skal kjøpe julegave til og planlegge så mange innkjøp som mulig. Jeg vil også kjøpe flest mulig av gavene nå i november, spesielt bestille de som skal kjøpes på nett slik at alt kommer frem i tide.

2. Lese ut minst én av bøkene på boklisten min (se hele listen her). Valget står mellom "et helt halvt år" og "New York hemmeligheter", så vi får se om jeg finner en av dem på biblioteket!

3. Bruke opp noe av maten som står i kjøkkenskapet! Vi har så utrolig mange melsorter og frøposer, så jeg MÅ få lagd noen knekkebrød, rundstykker eller lignende snart så jeg kan få litt orden der. Det ender jo opp med at jeg ikke vet hva jeg har også kjøper jeg dobbelt, ond sirkel!

4. Bli en strukturert og effektiv versjon av meg selv! Jeg er en mester i å utsette ting så lenge som mulig og bruker ofte litt lengre tid enn nødvendig på å fullføre ting. Det må det bli en slutt på. Jeg har tre jobber jeg må få søkt på asap, jeg har et klesskap som snart renner utover gulvet og jeg trenger å få en litt mer organisert blogg. Det er bare å brette opp ermene!

5. Lage sunne varme drikker, det er lite jeg koser meg så mye med som varmt drikke så det skal helt klart prioriteres i november.

6. Gi full gass med Improving Lives-opplegget i november og lete frem litt sunt julegodis sånn at jeg ikke går på så altfor mange smeller i jula!

7. Se ferdig en av de påbegynte seriene jeg ser på! Jeg har verken sett den aller siste sesongen av Hannibal eller den nyeste med New Girl. Jeg ligger også et godt stykke bak på Big Bang Theory og Modern Family, så jeg tenkte å velge meg ut én av de og se det "ferdig".

8. Begynne å jobbe med juleinnhold til bloggen! Julen er ikke bare favoritthøytiden min, men også en av de morsomste tidene å blogge fra. Julegavetips, oppskrifter, DIY og masse annet deilig juleinnhold kommer snart til å fylle bloggen ♥ Can't wait!

9. Male kjøkkenet til mamma. Jeg har så lyst til å male kjøkkenet hennes før julen kommer, malingen står klar så det er bare å få klarsignal til å starte. Det hadde vært så gøy!

10. Benytte meg av Black Friday salget! Jeg har aldri vært noe flink til å finne gode tilbud denne dagen, men i år håper jeg på å finne noen kupp! Kanskje noe av det kan bli årets julegaver?

11. Lære meg å flette ordentlig fransk flette. Dette har jeg hatt lyst til å lære meg SÅ lenge, og i helga fikk jeg det nesten til, så i løpet av måneden skal den sitte.

12. Prøve å strikke ferdig Skappel-genseren min. Jeg skriver prøve fordi jeg ikke vet om jeg kommer til å støte på mange problemer som jeg må ha hjelp med underveis. Hvis jeg gjør det er det ikke sikkert jeg får den ferdig, men jeg skal gjøre mitt aller beste ♥ 

November, let's do this!

- Sara


#todo #november #cosy #høst #koselig #weheartit #blogg #kos #hverdag #tips #inspo #inspirasjon

Review: Everyday essentials from Nivea

 • 03.11.2015 kl. 13:42

Sponsede produkter

Dusjsåpe, deodorant, bodylotion og sminkefjernere kommer i mange forskjellige prisklasser, men er de billigere alternative like gode? Gjennom årens løp har jeg testet ut mye forskjellig innen hudpleie, både dyrt og billig. Og jeg har erfart at noen ganger er det verdt å investere noen ekstra kroner, men ofte er de billige produktene minst like gode. For et par uker siden ble jeg tilsend en pakke med produkter fra Nivea for testing, så nå tenkte jeg å dele mine meninger med dere. Nivea er jo som dere sikkert vet et relativt rimelig merke, som er lett tilgjengelig i butikker. Det er derfor perfekt for de som ikke ønsker å buke en formue på hudpleie!

Creme Smooth Shower Cream

Å sammenligne dusjsåper synes jeg helt ærlig er vanskelig, jeg har i hvert fall aldri opplevd å ikke bli ren av en dusjsåpe. Jeg må derfor heller bedømme ut ifra hvordan den føles på huden, om den er lett å påføre og hvordan den lukter. Denne her heter jo Creme Smooth og det navnet passer faktisk veldig bra. Den er nemlig utrolig kremete i konsistensen og føles veldig myk mot huden. Faktisk så føles huden mykere allerede i dusjen og såpen har en behagelig, mild duft. Den koster rundt 30 kroner og er absolutt en dusjsåpe jeg kan enbefale.

Smooth Caring Body Lotion

En god body lotion er et must på denne tiden av året, og jeg merker allerede nå at huden trenger ekstra fuktighet og pleie. Smooth Caring er for tørr hud og skal gi huden masse fuktighet med et varig resultat. Rett etter påføring kjennes huden veldig myk og god ut, og produktet trekker raskt inn i huden. Likevel føler jeg ikke at den når helt opp fordi den ikke gir noe varig resultat. Man må smøre seg ganske raskt igjen for å opprettholde en myk og smidig hud så jeg ble litt småskuffet. Prismessig ligger den på rundt 60 kroner.

Double Effect Eye Make-up Remover

Noe jeg sjelden har investert penger i selv er sminkefjerner til øynene. Jeg har stort sett bare brukt den vanlige sminkefjerneren min til øynene også, men øyeområdet er litt mer sensitivt enn resten av ansiktet så man trenger noe litt mer skånsomt. Nivea her en flytende to-fase eye makeup- remover som jeg må si jeg liker veldig godt. Jeg tror faktisk denne er favoritten blant alle tingene jeg har testet denne gangen. Den må ristes godt før bruk for å blande de to delene også bruker man bare en bomullspad. Veldig enkelt og greit, også koster den ikke mer enn rundt 50 kroner. Jeg synes faktisk den en er mer effektiv enn Glo Minerals sin til nesten 200,- som jeg brukte før så denne her kan jeg trygt anbefale!

Dry Comfort Roll-on

Det som er viktig for meg med en deodorant er at den holder hele dagen, at den ikke blir hvit på klærne, ikke lukter så mye og har en overkommelig pris. Disse kriteriene holder stort sett alle deodorantene jeg har testet fra Niva gjennom årene, også denne her. Den har en veldig mild duft og smitter heldigvis ikke av på mørke klær. Det står at den skal vare i opptil 48 timer, og det er jo et pluss! Prisen for denne ligger på rundt 40 kroner på butikker som Vita og Cubus, og det tenker jeg er innafor.

Sjekk gjerne ut testen min av Niveas lip butter her ♥

Hvis dere har noen erfaringer med disse eller andre Nivea-produkter setter jeg stor pris på at dere deler i kommentarfeltet. Det er alltid kjekt å høre hva andre mener om diverse produkter! Jeg håper selvfølgelig også at dette innlegget er nyttig for noen? Jeg gir dere alltid min ærlige mening selv om jeg får produkter sponset, det håper jeg dere vet.

Har du noen erfaringer med noen av produktene?

- Sara


#skjønnhet #beauty #velvære #hud #hudpleie #deodorant #sminkefjerner #dusj #bodylotion #nivea #test #anmeldelse

Uken som gikk #5

 • 02.11.2015 kl. 20:41

Uken som gikk må jo oppsummeres selv om den kommer en dag på etterskudd! Jeg synes denne faste "spalten" er ganske morsom å skrive, så jeg håper virkelig dere liker den også? Det eneste kjipe med å lage en sånn oppsummering på ukentlig basis er at man ser hvor sinnsykt for tiden går! Det er nesten skremmende å se hvor fort en uke over, snart er det desember dere! Det er jeg ikke helt klar for enda, så nå snakker vi heller litt om uken som gikk.

Ukens høydepunkt: Overnattingsbesøk av Vilde med filmkveld, cafébesøk og DIY-pusling var veldig koselig. Vi får ikke møttes så ofte nå som vi bo på forskjellige steder, så dette var etterlengtet! Lørdagens Halloweenfest var også et stort høydepunkt denne uka.

Ukens nedtur: Det har ikke vært noen stor nedtur denne uka, men det er ganske irriterende at halsen min ikke slutter å gjøre vondt. Den har vært sår en god stund nå og det begynner jeg å bli litt lei. Håper det slipper denne uken!

Ukens bilde: Jeg likte veldig godt dette bildet av chilikakaoen, jeg blir nesten fristet til å lage meg en kopp når jeg ser det igjen nå.

Ukens innkjøp: Favorittinnkjøpet denne uken er helt klart toppen og skjørtet jeg kjøpte til Halloweenkostymet, settet er så enkelt og fint så det tenker jeg å bruke ellers også.

Ukens craving: Helt klart varm kakao! Jeg startet jo uken med å legge ut oppskrift på varm kakao med chili også ble det jammen meg en kopp med mint sammen med Vilde på onsdag. Det er vel lov nå på høsten?

Ukens mest leste innlegg: Der er det ingen tvil denne uken, innlegget om kjæresten min ble lest i gjennomsnitt tre ganger så mye som de andre innleggene den uken! Veldig hyggelig ♥

Hva har du gjort denne uka?

- Sara


#ukens #ukensomgikk #hverdag #tilbakeblikk #blogg #blogger

Halloween 2015

 • 02.11.2015 kl. 14:33

Hei og god mandag fine! Håper dere har hatt en morsom Halloweenhelg med utkledning og det som hører med. Jeg har kost meg masse i godt selskap hos Tonje og Mari, hvor det ene kostymet var skumlere enn det andre! Folk er seriøst kreative og flinke når det kommer til sminke og kostymer, gøy! Under har jeg samlet et knippe med bilder fra festen, og til slutt noen flere bilder av mitt kostyme. Håper dere liker de ♥

Scary!

Spindelvev og hodeskaller hører med.

God stemning.

En av de fine vertene!

Mitt Halloween-kostyme.

Kim Kardashian butt!

Såå gøy det var! Halloween er alltid gøy, spesielt med denne gjengen ♥

Hva var du på Halloween?

- Sara


#halloween #kostyme #kimkardashian #kardashian #utkledning #fest #antrekk #outfit #skummelt #blod

Kim Kardashian for Halloween

 • 01.11.2015 kl. 23:47

God kveld og happy Halloween på etterskudd! Jeg hadde jo tenkt å dele kostymet mitt med dere før festen i går, men jeg overvurderer som vanlig tiden min, så det ble ikke tid til blogging! Nå er jeg ganske sliten etter en mildt sagt hektisk helg så jeg tror vi får drøye bildene fra festen og kostymet til i morgen. Men jeg vil veldig gjerne innom for å si hei, det var så hyggelig å logge inn på bloggen å se at så mange hadde tatt turen innom i går! Håper dere hadde en super feiring alle sammen ♥

Som dere kanskje har sett på Instagram eller Snap allerede gikk jeg som Kim Kardashian i går. Stram hestehale, lange øyevipper, todelt kjole og en skikkelig Kim K but gjorde looken komplett. Det var gøy å være selfie queen for en kveld og jeg ble til og med "kjent igjen på gata" så jeg må si meg fornøyd med årets kostyme.

Hva gjorde dere i går?

- Sara


#halloween #kostyme #kimkardashian #kardashian #utkledning #fest #antrekk #outfit

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no