hits

Julekalender ♥

 • 30.11.2014 kl. 13:18

God første søndag i advent! Endelig begynner nedtellingen mot jul, og i morgen kan vi åpne første luke i julekalenderne våre. Jeg har spleiset på pakkekalender til bestemor sammen med mamma, og spleiset med bestemor til mamma. Haha, ga det mening? Ingen av de visste at de skulle få julekalender, så de ble veldig overrasket da jeg kom med to kurver i hånda. Kjempekoselig♥ Det var ikke bare de som var heldige, jeg har også fått en pakkekalender av mamma i år! Hurra, jeg føler meg som et lite barn igjen! Hehe, det var veldig koselig og jeg gleder meg allerede til i morgen tidlig.

Både mamma og bestemor fikk sine kalendere i en kurv, det er greit å ha det samlet på et vis. Det måtte ganske mye hemmelighetskremmerier til for å få det til, men det var veldig gøy når de ble så overrasket ♥

Se på de søte nisseposene ♥

Her er mine pakker ♥

Nå regner jeg med at dere er superlei av å høre om eksamen min, men ut dagen i dag blir det siste innspurt og jeg kan ikke få sagt hvor deilig det skal bli å være ferdig! Jeg hadde forresten tenkt til å ha konkurranse her på bloggen hver søndag i advent, slik jeg hadde i fjor. Dessverre tror jeg vi må forskyve dagens konkurranse til i morgen, men det går vel fint? I mellomtiden er det bare å komme med ønsker til premier ♥

Har du julekalender i år?

- Sara 


#advent #jul #førjulstid #kalender #pakkekalender #julekalender #gaver #kos

Eksamensboble

 • 29.11.2014 kl. 13:41

Hei! Jeg glimret med mitt fravær i går og det fordi jeg satt på skolen i 12 timer med redigering. De siste dagene har vært mildt sagt stappfulle så jeg har ikke hatt ett ledig minutt til å sette meg ned å skrive noe her. På onsdag filmet vi en liten festival med blant annet Jonas Alaska og Billie Van, og da holdt vi på til over 12 om natten. Så var jeg i praksis på torsdag frem til 5 og så var det rett opp til skolen for å redigere frem til skolen stengte. I går var jeg som sagt på skolen hele dagen da også, så det går unna her! Det som er litt godt å tenke på er at vi ikke kunne startet før, så vi sitter ikke nå å jobber på spreng fordi vi har utsatt noe. Det hjelper i hver fall litt for min del!

I skrivende stund sitter jeg på en kafé å skriver på refleksjonsnotatet som skal leveres med det ferdige produktet. Det skal leveres på mandag forresten, og neste eksamen er heldigvis ikke så hektisk! Nei, jeg skal ikke kjede dere mer med skoleprat! Jeg tenkte bare å gi en liten forklaring for hvorfor jeg ikke er så aktiv om dagen. Jeg skrev ferdig et par innlegg i starten av uken da jeg hadde litt bedre tid, men det er begrenset hvor mange innlegg man rekker å skrive på forhånd. Uansett. Håper dere har en fin helg og at dere snart begynner å bli klare for desember? Tenk at det er 1. desember allerede på mandag! Som jeg gleder meg ♥ Da skal det pyntes til jul, endelig! 

Noen som er klare for desember? 

- Sara 


#skole #hektisk #eksamen #filming #klipping #stress #snartjul 

Vinner av linkerunde

 • 27.11.2014 kl. 13:35

På mandag satte jeg i gang en liten linkerunde og dere la igjen mange fine bloggadresser i kommentarfeltet også denne gangen. Det er alltid en vanskelig jobb å velge ut bare én som skal få en liten ekstra oppmerksomhet, men denne gangen falt valget på Nina som driver bloggen Itjenta. Nina er 20 år, bor i Oslo sammen med kjæresten sin og studerer it. Jeg tror faktisk vi bor i samme blokk for jeg ser noen av bildene hennes er tatt utenfor blokken jeg bor i, også tror jeg hun har nevnt det selv en gang? Uansett. Bloggnavet hennes må jeg bare skryte litt av før vi starter selve vurderingen! It-jenta er supermorsomt i og med at hun studerer it, men de fleste tenker sikkert på it-jenter i moteverden når de leser adressen for første gang? Sånne småting synes jeg er skikkelig gøy, så tommelopp for kult navn! 

Design

Det er litt vanskelig å kommentere noe særlig på designet da hun er en Femelle-blogg. Jeg aner ikke hvor mye av designet som er fastsatt fra før av, men jeg kommer i hvert fall med mine synspunkt. Dette er en veldig stilren blogg med hvit bakgrunn og en oversiktlig sidemeny. Header bidrar bare mer til denne stilen ved å kun bestå av tekst. Jeg liker vanligvis at det er et bilde i headeren, men her gjør det ikke så mye. I sidemenyen finner man kategorier, arkiv, søkefunksjon og en ordsky som gjør det lett å navigere seg rundt på bloggen. I tillegg kommer man seg enkelt til bloggens Facebook-side gjennom Facebook-widgeten. 

Jeg har egentlig ingenting å utsette på designet, annet enn at late meg ikke liker å måtte bla til neste side etter bare 10 innlegg. Det er jo egentlig ikke et problem, men jeg er en veldig lat bloggleser! Hehe

Innhold

Dette her er akkurat den type blogg jeg liker å lese med masse forskjellig innhold! Det er litt mote og antrekk her, litt skjønnhet, litt mat og en god porsjon inspirasjonsinnlegg. Helt perfekt etter min smak! Det eneste jeg savner er oppskrift på matinnleggene, men der ser ut til det kommer etter hvert. Ellers ønsker jeg bare enda mer! Enda flere innlegg og enda flere bilder hadde vært helt herlig!

Hvis du ikke allerede har vært innom denne jenta synes jeg du skal ta deg en tur nå! Og hvis du stemmer på henne til årets Femelle-blogg blir hun sikkert veldig glad!

Har du vært innom denne bloggen før?

- Sara 


#linkerune #blogg #blogger #blogganbefaling #linking #vinner #linke 

Must haves i partyveska

 • 26.11.2014 kl. 14:10

Hei! Nå står vi overfor den store partysesongen og mange av dere er kanskje allerede i gang med julebord? Hvis ikke er det sikkert rett rundt hjørnet og om bare en liten måned er det tid for juleselskap, nyttårsaften og masse koselige festligheter. De fleste bruker litt tid på å finne ut hva de skal på seg, men tenker kanskje ikke så nøye over hva som bør være innholdet i vesken sin. Jeg er sikkert ikke den første som har klart å ødelegge strømpebuksen min på fest uten å ha med en i backup eller kjent behovet for en liten frisk munnspray utover kvelden? Her er forhåpentligvis noen gode tips til hva du kan ha i partyvesken og noen lekkerbisker av noen vesker hvis du ikke har funnet den perfekte enda! 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

Disse veskene her er ganske små så det gjelder å pakke smart! Hvis det er garderobe dit du skal er det dog ingenting i veien for å ta med en større veske hvor du kan ha ting du ikke får plass til i den lille delikate clutchen. 

Sminke 

Jeg bruker sjelden å ha med meg masse sminke på fest, men det kan være kjekt med et par små krise-produkter. Hvis du har på leppestift er det en selvfølge å ha med den, fargen vil mest sannsynlig forsvinne utover kvelden og da er det greit å fylle på. Bruker du løsvipper kan en liten tube vippelim være kjekt å ha. De tar liten plass og det er lite som er så kjedelig som å ha en øyevipp på snei! Hvis du har pudder eller foundation i liten størrelse ville jeg tatt med det også, det er fort gjort å bli blank i huden etter mye dansing og varme lokaler så det kan være fint med en liten touch up! En liten hårsprayflaske vet man heller aldri når man får brukt for. Har du håret rett ned vil du mest sannsynlig ikke trenge den, men dersom du har gått for en oppsats er dette et must. Et lite lommespeil kan også være lurt i tilfelle det ikke er speil på oppdrive. 

In case of emergency 

Som jeg nevnte innledningsvis er en ekstra strømpebukse alltid lurt å ha med seg, det er nemlig ikke spesielt pent å gå rundt med en raknet strømpebukse. En munnspray for frisk pust kan også være kjekt å ha, alkohol gir ikke den beste ånden, det gjør heller ikke nattmaten! Hår i ansiktet er aldri gøy, spesielt ikke hvis man vil svinge seg på dansegulvet! Ta derfor med deg et par hårstrikker og gjerne noen hårspenner. Hårspenner er spesielt viktig hvis du har satt opp håret! Dersom du skulle være uheldig å ødelegge noe av sminken kan en q-tips redde det meste, særlig hvis du ikke har med noe krise-sminke. Som litt ekstra luksus la jeg ved Travalo, reiseflakse til parfyme. Å lukte godt er aldri feil så hvis du har plass kan du slenge med denne.

Essentials

Bankkort for å legitimere seg må man alltid ha med, men det kan også være lurt å ha med litt kontanter. Det er ikke alle som tar kort ved inngangen eller i garderoben så da må man ha med litt kontanter. Hvis du er glad i å ta bilder kan et lite kompaktkamera være lurt. Å dra på et stort og dyrt speilreflekskamera er ikke alltid like praktisk, eller smart så da er et billigere lite kamera bedre. Mobilen er selvfølgelig alltid med, men jeg tok den bare med her. Jeg har også begynt å ha med meg lader på fest, spesielt på vors da man alltid ender opp med å ta noen snaps her og der. Plutselig er mobilen tom for strøm og du står der når kvelden er over uten å få tak i taxi eller de som skal komme å hente deg. Ikke spesielt gøy! 

Da håper jeg disse tipsene var litt nyttig! Og helt til slutt, hvis du vil ha på deg de høye hælene, men er usikker på om du orker en hel kveld kan du ta med deg et par fine flate sko i vesken. I hvert fall hvis du har en stor veske du kan sette fra deg et sted. Plaster kan også være greit å ha hvis skoene er ganske nye og ikke gått skikkelig inn. Da gjenstår det bare å ønske dere en fin julebordsesong! Kos dere masse ♥

Hva har du i partyvesken din?

- Sara 


#tips #inspirasjon #inspo #fest #party #veske #partyveske #julebord #sminke 

Inneholder adlinks

Oppskrift: jule-latte

 • 25.11.2014 kl. 15:44

Da Malin og jeg var i London i fjor levde nesten vi på den altfor søte gingerbread latten til Starbucks. Den var supersøt søt, men likevel skikkelig julete og god! Jeg har ikke smakt den siden jeg var der selv om jeg vet Starbucks i Norge også har den. Isteden prøvde jeg meg på en rekonstruksjon hjemme. Jeg har sett litt på oppskrifter på nett, gjort om litt her og der og etter et par forsøk endte jeg opp med noe jeg synes lignet på det jeg drakk på London-turen. Det er et helt år siden sist så om den er helt lik kan jeg ikke garantere, men god er den i hvert fall!

Ingredienser til én stor kopp: 1/2 dl brunt sukker // 3 dl vann // 1 ts malt ingefær // 1/2 ts kanel //  1/2 ts vaniljepulver // 3 dl ferdig kaffe // 2 dl melk 

Bland først brunt sukker, vann, ingefær, kanel og vaniljepulver i en kjele. Kok opp og la det stå å småkoke i ca. 15 minutter. Rør godt underveis slik at det ikke svir seg! Trakt kaffe i mellomtiden slik at den er klar. Når sukkerblandingen nærmer seg ferdig har du melken i en egen kjele og koker opp den. Husk på å visp godt hele tiden, melk svir seg nemlig veldig fort! Har du melkesteamer bruker du selvfølgelig det isteden, men denne metoden her fungerer godt for de som ikke har.

Ha så kaffen og sukkerblandingen i en stor kopp (selv om min er stor ble det faktisk ikke plass til alt) og bland godt. Topp det hele med melken. Det går fint an å tilpasse hvor søt du ønsker å ha den ved å ha i mer eller mindre av sukkerblandingen. Hvis du vil gjør denne litt sunnere bytter du ut det brune sukkeret med Sukrin Gold.  

Da håper jeg det smaker ♥

Er du glad i søt kaffe?

- Sara 


#oppskrift #hjemmelaget #diy #latte #kaffe #julelatte #starbucks #søtt #jul #drikke #julesmak 

Jeg vil lese din blogg!

 • 24.11.2014 kl. 19:14

God kveld i stua! Her suser jeg en kjapp tur innom for å si hei! Dagen i dag har gått i ett og jeg har fortsatt ikke rukket å ta oppvasken eller starte på middagen! Av og til skulle jeg virkelig ønske døgnet hadde mer enn 24 timer. Dessverre (eller heldigvis) er det ikke jeg som styrer antall timer i døgnet så jeg får bare rette meg etter slik det er. Vi var så heldige og fikk en liten time med solskinn her i hovedstaden i dag, til tross for øsende regnvær i dag tidlig. Selvfølgelig rakk jeg ikke hjem så jeg fikk knipset noen bilder, så jeg er nødt til å ta en "billig løsning" i dag. Jeg tenkte derfor å kjøre i gang en linkerunde igjen.

Legg igjen link til bloggen din i kommentarfeltet så tar jeg meg en tur innom. Den bloggen jeg liker best får en vurdering, hvis det blir mange påmeldte trekker jeg kanskje ut to stykker!

Da håper jeg dere vil delta også lover jeg å komme sterkere tilbake i morgen! Ha en fin kveld ♥

Vil du at jeg skal linke din blogg?

- Sara 


#linkerunde #linke #blogg #blogger #konkurranse #anbefaling 

Ukeplan: uke 48

 • 23.11.2014 kl. 17:45

Hei og god søndag! Jeg sitter her å planlegger den kommende uken og det ser ut til å bli ganske så stramt skjema. Jeg er satt opp på et par prøvevakter som jeg ikke vet om jeg egentlig har tid til, men det finner jeg nok ut på møtet i morgen. Et par treningsøkter vil jeg i hvert fall ta meg tid til denne uka, jeg merker det så godt på energinivået at det har vært litt knapt med trening i det siste. Hvis det er én ting som kommer godt med de kommende to ukene så er det ekstra energi! Uansett, her er min foreløpige plan for uken. 

Jeg blir nok sittende en stund til å planlegge litt, jeg vil blant annet lage meg en mer detaljert matplan fra dag til dag. Det funket ganske greit i uken som gikk så det vil jeg gjenre gjenta. I tillegg er jeg helt avhengig av å planlegge blogguken ellers er jeg redd det blir tynt i rekkene med innlegg! Jeg skjønner egentlig ikke helt hvordan jeg skal få tid til å ta noen bilder denne uken, men jeg finner nok på noe lurt! Det som er så godt å tenke på er at på mandag er det nøyaktig to uker til juleferie! Den 8. desember klokker 10.00 leverer jeg inn siste eksamen og DA er det bare kos frem mot julaften. Som jeg gleder meg ♥

Har dere det hektisk om dagen?

- Sara 


#hverdag #plan #ukeplan #skole #eksamen #jobb #praksis #trening #planlegge #planlegge #juleferie #innspurt 

Oppskrift: hjemmelagde knekkebrød

 • 22.11.2014 kl. 14:26

Hei! I går fikk jeg endelig fått rotet meg til å lage knekkebrød, det har jeg hatt lyst til å så lenge, men har aldri tatt meg tid. Oppskriften fant jeg på bloggen Fitliving, men jeg hadde ikke sammalt hvete så jeg byttet ut med sammalt spelt. Dette er en utrolig enkel oppskrift, og det eneste som tar tid er når røren hviler og når knekkebrødene steker. Jeg skulle jo egentlig lagt ut denne oppskriften i går, men på grunn av dårlig lys ble jeg ikke ferdig med bildene. Jeg ser jo nå at Fotballfrue la ut oppskrift på knekkebrød i går, hvor typisk er ikke det? Haha, av og til legger man ting ut samtidig som andre bloggere, men det får bare være. Håper dere liker denne oppskriften i hvert fall! 

Ingredienser til 2 brett med knekkebrød

          ♥ 2 dl sammalt spelt

          ♥ 2 dl havregryn

          ♥ 2 dl havrekli 

          ♥ 2 dl solsikkefrø

          ♥ 2 dl sesamfrø

          ♥ 1 dl linfrø

          ♥ 1 dl kruskakli 

          ♥ 2 ts salt 

          ♥ 7 dl vann 

Bland alle ingrediensene i en stor bolle og la røren stå å hvile i én time. 

Fordel røren jevnt utover to bakebrett kledd med matpapir. 

Sett brettene inn i ovnen på 185 grader i ca. 40 minutter. Underveis lukker du opp stekeovnsdøren for å slippe ut damp. Etter ca. 20 minutter tar du ut brettene og ruter opp knekkebrødene i ønsket størrelse. 

Så er det bare å la de avkjøle seg på rist og nyte knasende gode knekkebrød.

 

Da håper jeg det smaker! Husk å oppbevar hjemmelagde knekkebrød i en metallboks eller en glassbeholder. Hvis du har de i en plastikkboks (med lokk) vil de bli myke. Nå skal jeg en tur ut å se om jeg får kjøpt inn et par ting til søndagskalenderen min. Jeg må jo ha konkurranse her på bloggen hver søndag i advent i år som i fjor! Rop ut hvis dere har noen ønsker til premie ♥

Er du glad i hjemmelagde knekkebrød?

- Sara 


#oppskrift #hjemmelagd #mat #kosthold #lunsj #frokost #knekkebrød #sunt #suntoggodt #korn #grove 

Antrekk: leather and flannel

 • 21.11.2014 kl. 18:34

God helg dere! Åh, så deilig det skal bli med et par rolige dager ♥ I skrivende stund ligger jeg flatet ut på sofaen og nyter synet av ren og pen leilighet. Jeg har bakt knekkebrød i dag, så oppskrift på det får dere i morgen, planen var å poste det tidligere i dag, men så stakk lyset fra meg før jeg ble helt ferdig! Det er søren meg ikke mange timene med godt dagslys om dagen, så det krever litt effektivitet når det kommer til bloggbilder! Antrekksbilder fikk jeg heldigvis tatt mens det enda var lyst så dere får få de isteden. I dag følte jeg for en litt mer rocka stil enn det jeg vanligvis går for, så da var det bare å frem med skinnjakka, den røde leppestiften og den sorte buksen. Håper dere liker bildene!

Topp loppemarked // Bukse Trade Day // Skjorte arvet ♥ // Sko Nike // Skinnjakke BikBok

Resten av kvelden tenkte jeg å ikke gjøre noen verdens ting, bortsett fra å tusle en liten tur på butikken for å kjøpe en liten fredagsgodt. Haha, noen ganger er lov med noe godt på fredager også, stemmer ikke det? Ha en fin kveld videre, så skrives vi igjen i morgen ♥

Hva synes du om antrekket?

- Sara 


#antrekk #outfit #ootd #dagensantrekk #klær #mote #fashion #skinnjakke #skjorte #ruter #nike #rødelepper 

Gift wrapping

 • 20.11.2014 kl. 20:20

Hei og god kveld! Har torsdagen behandlet dere bra? Dagen min har vært fin, men nå kjenner jeg det skal bli ekstremt godt med helg! Jeg har en del som må gjøres i helga, men skuldrene senkes automatisk så fort helga ringes inn. De siste par timene har jeg kost meg og kommet litt i julestemning her hjemme. Nei, jeg har ikke pyntet til jul enda, men det er nok ikke lenge før det heller. Julegaveinnpakning har stått på agendaen, selvfølgelig sammen med herlig julemusikk! Åh, så koselig det er med jul, jeg gleder meg til leiligheten er fylt opp med rød pynt, røde gardiner og det lille juletreet vårt ♥

Det er viktig å ha litt pynt å velge i! Det blir litt nytt hvert år så da har det lett for å hope seg litt opp. 

Nå mangler jeg bare å kjøpe et par små ting og lage noe som skal gis bort så er jeg helt i mål med gavene. Siste rest skal kjøpes i november, også lager jeg det som skal lages i desember slik at det holder seg. Det blir med andre ord en rolig desember, bortsett fra eksamen da! Heldigvis har jeg første eksamen allerede 1. desember og den siste 8. og etter det er det juleferie! Tre ganger hurra! Over to uker fri FØR julaften, det kan jeg virkelig like. Den tiden skal nytes ♥ 

Har du begynt med juleforberedelser?

- Sara 


#jul #jula #julestemning #julesanger #julegaver #julegave #pakke #innpakning #gavepapir #julaften #kos 

TL Mineral Complex: Fresh & clean

 • 19.11.2014 kl. 20:56

Som jeg nevnte mottok jeg for et par uker siden to produkter fra Tone Lise Akademiet gjennom Likenshare. Tone Lise Akademiet har nemlig lansert sin førte ansiktsserie denne høsten og det er jeg så heldig å har fått testet ut. Jeg er jo veldig glad i neglelakkene deres og etter to ukers bruk av hudpleieproduktene kan jeg med den største trygghet gå god for disse også. Jeg må innrømme at jeg hadde ganske høye forventninger da jeg så de skulle komme med hudpleieprodukter, og da er det ekstra godt når de innfrir! 

Først litt fakta! Som sagt så ble serien lansert i høst, og den består av hele 7 produkter. Deriblant disse to som jeg har testet, i tillegg til skrubb, serum, dag- og nattkrem, øyeserum og maske. Man har med andre ord muligheten til å plukke med seg alle produktene man trenger fra samme merke, noe som kan være en fordel. Produktene inneholder et mineralkompleks som er sammensatt av blant annet organisk Alfalfa, som har vært brukt i urtemedisin siden antikken. I tillegg til jojobaolje som er rik på vitamin E. 

Det første produktet jeg har brukt er rensemelken Clean. Den kommer med en kjekk pumpeflaske og man trenger ikke mer enn ett pump per gang. Rensemelken påfører jeg i sirkelbevegelser i enten tørt eller fuktig ansikt. Etterpå skyller jeg bare av med lunket vann også avslutter jeg med produkt nummer to. 

Neste produkt er en toner som jeg sprayer på etter jeg har skyllet bort rensemelken. Jeg tar et par dusjer i ansiktet og tørke av med en bomullspad. Hvis man ikke liker å spraye seg i ansiktet kan man spraye på en bomullspad også påføre på den måten. Det går også an å bruke dette produktet som en facial mist over makeupen hvis man trenger en oppkvikker utover dagen. 

Jeg har blitt veldig glad i begge produktene og bruker de nå fast hver morgen og kveld. Jeg bruker også toneren som en facial mist av og til hvis jeg føler for det. Man føler seg med en gang frisk og opplagt så jeg skulle ønske de solgte den i mindre flaske, denne er litt for stor til å dra med i vesken synes jeg. Det jeg kanskje må si meg aller mest fornøyd med når det kommer til disse to produktene er at de gir så mye fukt! Nå på høsten og vinteren bruker jeg å bli veldig tør i ansiktet og jeg får ofte litt røde partier rundt nesen. Jeg hadde litt antydninger til det før jeg startet på disse her (da vasket jeg bare ansiktet med vann) men nå er det historie! Jeg håper bare det holder seg når tempereaturene kryper enda lavere. 

Hvis det er noe jeg ikke har svar på som dere lurer på er det bare å spørre i kommentarfeltet, og hvis du vil se litt nærmere på produktene kan du gå inn på nettbutikken til Tone Lise Akademiet her. Håper dere likte vurderingen! Ha en fin kveld videre ♥

- Sara 


#TL #tonelise #toneliseakademiet #tlbeautystore #mineralcomplex #rensemelk #toner #facialmist #hudpleie #hudrutiner #likenshare 

Sponsede produkter

Bildedryss: I Kveld Med Ylvis

 • 19.11.2014 kl. 13:20

God lillelørdag! Jeg husker ikke om jeg har nevnt det på bloggen, men i går var Marthe og jeg på I Kveld Med Ylvis på Folketeateret. Jeg har vært på Ylvis-show med familien før og på en sending av I Kveld Med Ylvis sammen med Marthe sist sesong så dette gledet jeg meg veldig til! De er alltid like morsomme og med Calle og Magnus på laget går det ikke an å ikke le fra start til slutt! Kameraet var selvfølgelig med, men det var ikke helt optimale forhold for å ta bilder så det ble ikke så mange gode som jeg hadde håpet på. Noen greie bilder fikk jeg heldigvis, så her er et lite bildedryss!  

Det var ei jente i salen som hadde bursdag, og da må man selvfølgelig få bursdagssang av publikum og bli båret rundt på scenen! 

Bård og Vegard fikk kastet opp en slags hjemmelaget bolle på scenen, som de faktisk smakte på! Ugh, den så egentlig ikke så veldig god ut! 

I pausen trakk de ut noen tilfeldige i salen som fikk små gaver, Bård trakk raden og Vegard setet. På gave nummer to sier Bård at han skal trekke raden som IKKE vinner og hvilken rad tror du han roper opp? Jo, selvfølgelig rad nummer 4, som vi satt på! Haha 

Det var de beste bildene fra kvelden, og som dere sikkert ser så er det ingen bilder fra selve showet. Jeg tror ikke det er så populært at folk sitter å tar bilder under sending (selv ikke uten blitz) så det prøvde jeg meg ikke på. Gjestene i studio var Thomas og Harald fra Senkveld og Kygo. I tillegg var Anders Hatlo en liten tur innom. Det var litt kjedelig å ikke kunne ta bilde av de, men sånn er det! Gøy var det i hvert fall! Og jeg satser på at Marthe blir med neste sesong også ♥

Ser du på I Kveld Med Ylvis?

- Sara 


#IKMY #Ylvis #bårdogvegard #calle #humor #tv #innspilling #tvinnspilling #morsomt 

Tips til hjemmelagde julegaver

 • 18.11.2014 kl. 13:18

Tidligere har jeg laget innlegg med julegavetips til både jenter og gutter og nå tenkte jeg å lage et med tips til hjemmelagde julegaver. Det er veldig koselig å både få og gi bort hjemmelagde gaver, det blir mye mer personlig enn om man kjøper noe. Begge deler er selvfølgelig veldig koselige, men jeg holder fortsatt fast ved at det er tanken som teller. Uansett, her kommer mine beste ideer for hjemmelagde julegaver!

Gi bort en helaften

Det høres kanskje litt rart ut, men hvor gøy er det ikke å gi bort en koselig kveld til noen? Kanskje kjæresten din er veldig glad i fotball? Planlegg den perfekte fotballkvelden, og pakk det inn som et gavekort. Du fikser maten, kjøper inn snop og øl, så finner dere en dato sammen hvor du stikker ut å finner på noe annet mens gutta koser seg maks. Eller kanskje du kan arrangere en jentekveld for moren din? Disk opp med en fin middag og litt vin i glasset og la damene slappe av og kose seg hele kvelden. Kanskje du kan imponere med litt drinkmiksing utover kvelden?  

Strikk noe 

Å få noe som er hjemmestrikket er alltid utrolig koselig! Jeg har alltid vært heldig og fått ullsokker og ting jeg har trengt av oldemor. Nå i senere tid får jeg ullsokker av bestemoren til Matias og jeg har til og med vært så heldig å få en Marius-genser av naboen. Det er gaver som varmer, bokstaveligtalt og man vet at personen har lagt ned mye arbeid i gaven din. Strikk en Skappel-genser, et par sokker eller kanskje et par søte grytelapper? 

Album 

Dette tipset jeg om i fjor også, men det må bare gjentas! Et album med bilder og koselig tekst til er superkoselig å få! Man kan enten lage det for hånd som en slags scrapbook eller lage den på nett og få det til å se ut som en ordentlig bok! Jeg fikk en supersøt bok av Anna da vi var ferdig på videregående hvor hun hadde funnet bilder fra ting vi hadde gjort sammen. Det samme lagde onkel til hele familien i fjor, veldig personlig og noe man alltid kan kose seg med! 

Spiselige gaver 

Når det kommer til spiselige gaver er det virkelig bare fantasien som setter grenser. Hjemmelagde trøfler, fløtekarameller, drops, brente mandler, kjeks, hjemmelaget likør, sjokoladepålegg, syltetøy, franske makroner, listen er milelang og jeg tror de aller fleste setter pris på en spiselig gave. Pakk det fint inn i cellofanposer eller på søte glasskrukker så blir det helt perfekt!  

Kokebok 

I de fleste familier finnes det godt bevarte oppskrifter som går i arv, hva om du samler inn disse oppskriftene i en fin og unik kokebok. Spør bestemødre, tanter og mamma om de har noen godbiter på lur og kanskje du kan supplerer med noe godt du finner på nett? Lag enten en bok for hånd eller en på data. Du kan bruke Word og printe ut på tykke ark så ser den plutselig veldig proff ut! Voe lagde det til kjæresten sin for litt siden, sjekk den ut her for inspirasjon. Husk bare å gi bort til noen i familien hvis oppskriftene er hemmelige!

Smykker 

Hjemmelagde smykker er superfint å gi bort i gave og det ikke så vanskelig å lage heller. Du kan lage helt etter eget hode ellers så har de mange fine sett man kan lage hos Panduro Hobby. Armbånd, ringer, øredobber eller kanskje et statementsmykke er jeg sikker på faller i god jord hos de aller fleste.  

Håper disse tipsene falt i smak! Jeg hadde i hvert fall blitt glad for samtlige av disse gavene ♥ Andre ting du kan lage å gi bort er hjemmelagde spaprodukter, for eksempel kroppsskrubb, ansiktsmaske eller rensevann. Hjemmelagde såpestykker med for eksempel lavendel eller kanelduft er også veldig fint å gi bort. Det samme gjelder duftlys i  i fine beholdere. 

Har du noen gode tips til hjemmelagde julegaver?

- Sara 


#julegaver #gaver #tips #ideer #inspo #inspirasjon #gaveideer #julegavetips #julegaveideer #jul #julaften #pakke #hjemmelaget #diy #gjørdetselv #lagselv

Clean start

 • 17.11.2014 kl. 13:21

Hei hei! Det er mandag og jeg er veldig klar for en frisk start! De første fire dagene kommer til å bli ganske hektiske med mye som skjer her og der, så jeg har satt opp en liten kostholdsplan denne uka. Jeg skal blant annet jobbe to dager hos Polhem PR (der jeg har søkt praksis), to dager på skolen og i tillegg ta en del testen på Ullevål. Det begynner også å nærme seg eksamen så det er virkelig nok å henge fingrene i! I slike perioder har jeg så lett for å ty til kjappe og litt mindre sunne løsninger på kostholdsfronten så jeg fant ut at en kostholdsplan både sparer meg for litt tid og gjør at jeg får en mer variert og sunn kostholdsuke! SÅ, for å kanskje inspirere dere til å gjøre det samme har jeg satt sammen noen herlige inspirasjonsbilder fra Weheartit. Håper det frister ♥ 

Jeg får helt vann i munnen av dette her! Det motiverer i hvert fall til å spise sunt når man ser sånne fargerike bilder! Jeg hamstret frukt og grønnsaker på Coop Mega i helga for der hadde de 30% på alt av frukt og grønt! Og etterpå skal jeg kjøpe med meg litt frosne bær og ingredienser til noe jeg skal bake på fredag! Nå er jeg veldig klar for en sunn uke! Håper deres blir like bra ♥

Er du motivert på kostholdsfronten om dagen?

- Sara 


#kosthold #mat #frokost #lunsj #middag #inspo #inspirasjon #weheartit #sunt #suntoggodt #femomdagen #frukt #grønt #grønnsaker #smoothie #grøt #avokado

Ebay findings: christmas edition

 • 16.11.2014 kl. 19:17

God søndag! Nå begynner det å bli en liten evighet siden jeg delte mine Ebay-findings med dere, og siden det virker som at det er noe dere liker å lese om skal jeg prøve å få til det litt oftere. Jeg har faktisk ikke vært så mye på Ebay i det siste, men jeg bestilte meg et par søte julesokker for et par dager siden og da kom jeg på at jeg måtte sette sammen en liten kollasj til dere. Når julen nærmer seg er det så mye rart å finne på Ebay! Mye harry greier som man egentlig ikke trenger, men det er jo lov til å være litt små-harry av og til? 

Julekuler // Mini-glass // Sløyfe // Muffinsformer // Lange sokker // Genser // Pute 

Dere skjønner kanskje hva jeg mener med harry når dere ser sokkene og genseren? Haha, jeg digger begge deler og hadde jeg hatt litt mer plass i skapet skulle jeg søren meg klikket hjem den genseren der! Neste år! Det finnes også en del fin julepynt der, de enkle sølvkulene på bildet over og den kule paljettputen kunne jeg godt tenkt meg. 

iPhone-cover // Juleetiketter // Kakao fra Starbucks // Øredobber // Wall og window stickers // Julekopp fra Starbucks // Gaveposer

Jeg lo godt da jeg kom over det iPhone-coveret med nisse på! Hvor søtt er ikke det? De hadde mange andre motiver også, bare klikk på linken over. Gaveposer og etiketter har vi jo nok av i Norge, men hvis man har lyst til å kjøpe et par ting som ikke alle andre har anbefaler jeg dere å lete litt på Ebay. Den kakaoen fra Starbucks på bildet over fikk jeg av Malin til jul i fjor og den var så utrolig god! Spesielt den grønne med mint, nam! Etter at jeg smakte den dryppet jeg alltid et par dråper mint i kakaoen min resten av jula ♥ Og hvis man først kjøper seg Starbucks-kakao må det jo matches med en søt kopp fra samme sted? Ja, det synes jeg! Haha, jeg er så fjollete når det kommer til jul, men det er jo så kos. 

Håper dere likte disse findingsene, og kommenter gjerne hvis dere har funnet noe snacks på Ebay i det siste! Det er alltid gøy å se hva slags skatter folk kommer over ♥

Fant dere noe som falt i smak?

- Sara


#jul #christmas #shopping #ebay #tips #ideer #inspo #inspirasjon 

Smashed avocado toast

 • 15.11.2014 kl. 15:13

God lørdag! Nå har jeg akkurat kost meg med en god (og sen) frokost, og snart stikker jeg ut på juleshopping. Jeg sov godt og lenge i dag, så nå føler jeg meg uthvilt som aldri før. Deilig! Matias blir med en handler noen gaver før jeg fortsetter turen alene. Av og til er det deilig å bare gå i sin egen verden å handle. Nå er det heldigvis ikke mange navn igjen på gavelisten, og det kjennes veldig deilig! Kanskje jeg til og med blir ferdig i dag? 

Til frokost i dag fikk jeg lyst til å prøve noe jeg har sett på veldig mange blogger, nemlig most avokado på brød. Man moser bare avokadoen og har den på brødskiven, så toppet jeg den med noen dråper lime og litt hvitløkspulver. NAM, det smaker jo som guacamole på brød ♥ Med en et glass Aloe Vera drikk, noen druer og en kopp te laget av ingefær, sitron, mynte og honning ble dette en perfekt lørdagsfrokost!

Det er litt koselig å gjøre litt ekstra utav frokosten innimellom, jeg tar meg som regel aldri tid til  lage en skikkelig frokost om morgenen. Det går derfor mye i brød med det pålegget vi har liggende eller en frukt hvis jeg ikke er så sulten, men avokado på brød tar jo nesten ikke noe mer tid enn vanlig pålegg! Gjett om jeg skal på butikken å hamstre avokado etterpå! De har forresten 30% på frukt og grønt ut uken på Coop Mega, hvis det skulle være av interesse for noen. Hurra, da skal det fylles opp til neste uke allerede i dag ♥

Hva skal du gjøre i dag?

- Sara 


#frokost #helg #lørdag #mat #avokado #sunt #femomdagen #kosthold #guacamole #te #ingefær #aloevera #te

Julegavetips til gutta

 • 14.11.2014 kl. 22:36

Hei! Det virket som at innlegget med julegavetips til damer slo godt an, men at dere ønsker tips til gutta enda mer? Jeg synes personlig menn er mye vanskeligere å handle til enn jenter, men det er vel sikkert fordi jeg er jente selv! Jeg har i hvert fall lagt hodet i bløt og spurt og grav litt hos Matias og kommet frem til litt forskjellige tips til dere. Så da håper jeg dette gjør juleshoppingen til gutta litt enklere for dere. 

TV-serie

Gutta liker å kose seg med en god TV-serie så kanskje du kan kjøpe den nyeste sesongen av favoritt-serien hans på Blu-Ray eller DVD? Hvis du ikke vet helt hva han liker  å se på går det an å gi bort et gavekort på Netflix eller HBO Nordic, så har han mange timer med gøy foran seg!

Klær

Klær tror jeg de fleste gutter blir like glad for som jenter, i hvert fall gjør de jeg kjenner det. En fin skjorte, en enkel trøye eller en kul bukse er alltid gøy å få. Hvis man er litt usikker på stilen er det alltid kjekt med noe stilig undertøy!

Bladabonnement

Som oss jenter liker gutta å lese magasiner. Det går kanskje ikke i Elle og Det Nye, men tegneserieblader og faktablader vet jeg mange menn leser med glede. ViMenn er jo et ganske allsidig blad som passer for mange aldersgrupper så det kan være et godt tips, ellers så vet jeg at Illustrert Vitenskap også er rimelig safe å velge!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER

Hudpleie

Jeg har aldri hørt om en gutt som ønsker seg hudpleieprodukter, MEN så fort de får en krukke med krem eller et renseprodukt elsker de det! Jeg kan jo bare snakke for de gutta jeg kjenner, men jeg er ganske sikker på at gutter flest faktisk liker å føle seg freshe og fine i ansiktet! Hvis hudpleie blir litt for spesielt kan man alltids safe med hårvoks eller en god shampoo!

Elektriske duppeditter 

Finnes det en gutt som ikke interesser seg for ting som går på strøm? Det tror jeg ikke! Barbermaskiner, GPS, eller hva det måtte være er en gave jeg tror slår an hos alt fra pappa til kjæresten. Kanskje vet du om en litt større ting noen ønsker seg, som for eksempel en kaffemaskin eller en spillkonsoll? Da kan man fint gå sammen å spleise!

Billetter 

Noe som ofte er går igjen når man spør menn om hva de ønsker seg er at de ikke vil ha noe, for de har alt. Det er kanskje sant, men da kan man gi bort opplevelser. Billetter til en fotballkamp, konsert med favorittbandet eller en liten weekend-tur (dersom man har økonomi til det) er superfine gaver. Eller kanskje du har lyst til å gjøre noe romantisk for kjæresten din og gi han gavekort på massasje, selvfølgelig utført av deg selv.

Lommebok

En stilig mann må ha en stilig lommebok eller kortholder, så kanskje den gamle slitte pappa har trenger en liten oppgradering? Det finnes mange fine lommebøker og kortholdere til menn på Nelly og på bildet under har jeg funnet frem til en budsjettvariant og litt mer kostbar.  

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER

Tilbehør

Når det kommer til tilbehør synes jeg det er veldig vanskelig å plukke ut noe til menn. Det er ikke alle som er så glad i smykker, men en klokke er noe stort sett alle menn liker å gå med. Chunky herreklokker er jo i tillegg ganske sexy, så her er det lov til å være litt egoistisk når man handler til kjæresten. Hvis gutten du skal handle til ikke er en typisk klokke-mann kan du kanskje finne noen fine mansjettknapper til skjorten hans isteden? Det er veldig kult og piffer opp enhver skjorte, du finner garantert noe for en hver smak hvis du søker litt rundt på nett! 

Parfyme

Gutter liker å lukte godt, og vi jenter liker at gutta lukter godt så parfyme er en vinn-vinn ting å kjøpe. Ofte har den du kjøper til en favoritt fra før så da kan det være hyggelig å kjøpe det eller så bytter han kanskje på litt? Da kan det være gøy å finne noe han aldri har prøvd før, hvem vet, kanskje har får en ny favoritt?

Lommekniv

En lommekniv er kanskje ikke en veldig tradisjonell gave, men jeg vet det er en del konfirmanter som får slike Swiss Army Knives. Kjæresten min ble i hvert fall helt i hundre da vi fant en Victorinox-butikk i London som skreddersydde lommekniven etter ditt eget behov. Så da tenkte jeg at det kanskje kunne være noe flere gutter hadde blitt glade for til jul!

Sånn, da håper jeg dere fikk noen gode ideer! Disse gutta er ikke alltid like lett å finne på noe til, men felles for de fleste er at de blir glade for stort sett alt mulig! Kjøp en flaske vin eller ta de med ut på middag så skal du se de blir riktig så fornøyde! Siste innlegg i denne lille julegavetipseserien kommer om noen dager, da er det hjemmelagde julegaver dere skal få tips om! Håper dere likte innlegget og at dere får en fin kveld videre ♥

Fikk du noen gode ideer?

- Sara 


#julegaver #gaver #tips #ideer #inspo #inspirasjon #gaveideer #julegavetips #julegaveideer #jul #julaften #pakke 

Inneholder annonselenker

Lansering: Bik Bok by Lene Orvik

 • 14.11.2014 kl. 13:28

God helg! Har dere noen fine planer for helgen deres? Jeg tenkte å ta det veldig rolig og slappe av litt før neste uke braker løs med fullt kjør. Det skjer noe stort sett hver dag, så det er bare å gjøre seg klar! Nå var det egentlig noe annet jeg skulle vise dere, nemlig bildene fra gårsdagens kolleksjonlansering. Lene Orvik hadde jo lansering av sitt kolleksjonssamarbeid med Bik Bok i går så Bik Bok Karl Johan var pyntet til fest, Lene var der, det var goodiebags og herlige søtsaker. En perfekt avkobling på en vanlig torsdag! Håper dere liker bildene ♥

Fine Lene Orvik ♥

Marthe! ♥

Villaperlesukker sto for søtsakene. Makronene var supergode med et syrlig fyll i midten, og vaniljekjeksene hadde bilder av Lene på seg. Veldig kult!

Disse skoene er såå fine! 

Det var veldig koselig å dra med Marthe i går, vi har jo ikke sett hverandre på evigheter! Det var derfor veldig hyggelig å catche up litt, og allerede på tirsdag treffes vi igjen, da skal vi på Ylvis sammen. Gøy! Nå tenkte jeg å komme meg ut av pysjen og rydde litt hjemme her. Det er koselig å starte helgen med ryddig leilighet så da får jeg bare brette opp ermene. Håpe dere får en fin fin fredag ♥

Hva synes du om bildene?

- Sara 


#mote #fashion #klær #bikbok #leneorvik #leneorvikbikbok #kolleksjon #lansering #villaperlesukker #makroner #oslo 

Bik Bok by Lene Orvik

 • 13.11.2014 kl. 16:58

Hei ♥ Jeg er heldig som har så tålmodige lesere! Jeg vet det er litt tynt med innlegg om dagen, men det skjer så mye, masse spennende og litt kjedelig ting med timer hos øyelegen. Det som blir veldig gøy fremover er at jeg neste uke skal et par dager inn til Polhem PR og jobbe der, forhåpentligvis får jeg praksisplass der etter hvert. Det virker som et veldig spennende sted å ha praksis, så jeg krysser alt jeg har for at plassen blir min. Til uka blir det en ny runde med masse tester på øyet, for det de trodde jeg hadde var det ikke like vel, så da må vi starte på nytt. Kjipt, men de jobber i hvert fall på spreng. 

Håper dere synes det er greit med litt hverdagsinnlegg innimellom også? I kveld (eller i morgen hvis det blir sent) kommer det bilder fra lansering av Lene Orviks Bik Bok-kolleksjon! Marthe og jeg stikker ned etter på for å ta en titt. Gleder meg veldig til å se den live, den ser så fin ut på bilder. Veldig søt og jentete stil ♥ Jeg la ved noen bilder fra kolleksjonen så kan dere kose dere med de så lenge! Håper dere får en fin kveld ♥

Er du spent på kolleksjonen?

- Sara


#hverdag #mote #fashion #bikbok #leneorvik #leneorvikbikbok #kleskolleksjon #inspo #inspirasjon #klær #stil 

Lookbook inspo

 • 12.11.2014 kl. 15:55

Hei! Nå sitter jeg på skolen å gjør ferdig siste innspurt av morgendagens presentasjon. Siden jeg ikke får vært med å presentert selv må jeg ta i et ekstra tak nå. Det begynner å bli ferdig nå altså, det mangler bare litt finpuss her og der. Etter å ha sittet her et par timer kjente jeg det var på tide med en liten pause for å oppdatere litt bloggen. Det begynner å bli en stund siden jeg la ut inspirasjonsbilder fra Lookbook så nå synes jeg det var på høy tid med litt høstinspirasjon. Det er som regel litt kjølig på morgenen også blir det så utrolig varmt utover dagen så det er litt vanskelig å kle seg om dagen. Kanskje disse bildene kan være til hjelp?

Åh, det er så mye fint på Lookbook! Anbefaler dere å ta turen innom hvis dere er i mangel på klesinspo en dag! Nå skal jeg jobbe meg ferdig her så jeg kan komme meg hjem før det blir kveld. Håper dere har hatt en fin dag ♥

Har du en favoritt?

- Sara 


#mote #fashion #inspo #inspirasjon #fashioninspo #fashioninspiration #moteinspo #moteinspirasjon #antrekk #høst #jakker #kåper #knit #klær

Julegavetips til damene

 • 11.11.2014 kl. 16:47

Hei hei ♥ Jeg lovte dere et innlegg med julegavetips, så det må jeg jo holde. For å gjøre det mest mulig oversiktlig deler jeg inn som i fjor og lager ett for damene, ett for herrene og ett med hjemmelagde gaver. Så da håper jeg dere liker første innlegget ut i rekken!

Kosetøy

Finnes det noen som ikke liker å gå i kosetøy? Pysjamaser, morgenkåper eller noen myke sokker eller tøfler er perfekt å gi bort. Jeg bruker alltid å ønske meg et par varme sokker og tøfler til jul og de blir godt brukt hele året! Eller kanskje du kan gi bort et stort og varmt skjerf?

Interiør 

Interiør er alltid en slager og det mangler i hvert fall ikke på fine ting å kjøpe! Overalt hvor jeg snur meg ser jeg lekre pyntegjenstander, søte putetrekk og herlige duftlys. Det er en fordel å vite litt om hva slags stil vedkommende har, men jeg er sikker på at alle blir superglade for et fint duftlys. 

Glossybox 

Den ultimate julegaven for skjønnhetsinteresserte jenter! En Glossybox gir litt ekstra hverdagsluksus og jeg tror de aller fleste jenter setter pris på en liten overraskelse i posten hver måned. Jeg skrev nylig et litt mer utfyllende innlegg om hva Glossybox er, les gjerne det hvis du er usikker. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

Smykker 

Smykker er alltid et safe valg til en jente, enten hun er 10 år eller 60. På gullsmeden finnes det utrolig mange fine smykkesett til en rimelig penge, i tillegg har Accessorize, Glitter og CMYK veldig mye kult. 

Abonnement på et magasin

Et abonnement på favorittmagasinet til venninnen din, eller ukebladet bestemor alltid leser slår nok godt an. Det er jo så kjekt å få bladet rett i postkassen når det kommer ut. Det følger ofte med en liten gave når man bestiller abonnement også, så da blir det dobbelt lykke! 

Bøker 

Hvis magasiner ikke er helt tingen, kan kanskje bøker være fint. Bøker er kjempefine gaver og det finnes et hav av ulike sjangre å velge fra! En kokebok til mor eller en den nyeste boken til Linnéa Myhre til venninnen din tror jeg vil slå godt an. 

Sunne ingredienser

Kanskje du har en venninne, eller en mor som liker å bake sunne fristelser? Ingredienser til sunn baking er veldig fint å få, og kanskje er det akkurat det noen trenger for å komme i gang med noe de lenge har hatt lyst til å prøve? Helsekostbutikker i Norge er ofte litt dyre, så det kan være lurt å sjekke ut iHerb, bruker du koden JEK845 får du rabatt på første bestilling. 

1. HER OG HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER OG HER 6. HER 7. HER 

Neglelakk 

Neglelakk er alltid gøy å få! Får man noen gang nok? Ciaté har mange spennende sett og noen er faktisk med juletema hvis du skulle ønske det. På bildet over fant jeg et søtt sett som heter Nail Taxi, og bare innpakningen er jo en liten gave i seg selv. 

Kjøkkenutstyr 

Jeg skrev et innlegg om bakerenogkokken.no for litt siden, og der har de så utrolig mye fint og praktisk til kjøkkenet. Kanskje du har en venninne som skal flytte for seg selv snart, eller har bestemor klaget over kjøkkenvekten som ikke måler korrekt lenger? Sjekk ut det herlige utvalget deres her. 

Klær

Da man var liten var ikke myke pakker alltid det morsomste å få, det har heldigvis endret seg veldig! Nå er det stor stas med myke pakker, og det tror jeg de fleste synes. En myk ullgenser, eller et pysjamassett er alltid en fulltreffer. 

Hudpleie

Hudpleieprodukter er vel noe de fleste bruker daglig og da går det fort tomt. Kanskje du ikke vet hva som er favorittmerket til alle er, men det er jo alltid like gøy å teste ut nye produkter. En god ansiktsmaske, en fin rens eller kanskje et serum er flotte gaver. Masken fra Jorgobé har fått veldig mye positive tilbakemeldinger så den kan det hende står på manges ønskeliste i år. 

Det var julegaveideene jeg hadde for damene i år. Håper dere fikk litt inspirasjon her, men husk også på at det ikke trenger å være så dyrt! Det er faktisk tanken som teller ♥

Fikk du noen gode ideer?

- Sara 


#julegaver #gaver #tips #ideer #inspo #inspirasjon #gaveideer #julegavetips #julegaveideer #jul #julaften #pakke 

Inneholder annonselenker

Ukeplan: uke 46

 • 10.11.2014 kl. 19:47

Hei hei! Her kommer en liten update fra meg. Jeg har en hektisk uke foran meg med mye skolejobbing, nå er det siste innspurt i det ene faget og på torsdag skal vi presentere arbeidet vi har gjort dette semesteret. Dessverre må jeg på kontrolltime hos øyelegen så jeg få ikke vært med, men jeg jobber selvfølgelig masse i forkant. Og i morgen skal jeg på et praksisplass-intervju! Jeg er veldig, veldig spent og krysser alt jeg har for at plassen blir min. Denne uken håper jeg på å få skvist inn noen treningsøkter mellom slagene, det ble ingenting sist uke og det merker jeg godt! Det er ikke bare en teit klisje at man blir mer opplagt av regelmessig trening!

Fredag og lørdag er foreløpig helt åpne, men det er godt av og til det også. Kanskje jeg gjør meg ferdig med julegavehandlingen eller leser unna litt mer pensum. Vi får se, her er i hvert fall min plan for uken ♥

Vet dere forresten hva jeg har gjort i dag? Jeg har tatt blodprøve i armen for første gang! Haha, til nå har jeg kommet unna med de små prøvene i fingen, men i dag måtte jeg bite i det sure eplet og dra frem armen. Dette er noe jeg har gruet meg til i mange år, så gleden var stor da jeg merker at det ikke var ekkelt i det hele tatt! Jeg satt å ventet på at jeg skulle besvime også hører jeg hun si at jeg var ferdig. Hurra, nå føler jeg meg supertøff! Hehe. Resten av kvelden må brukes til skolejobbing og Farmen, selvfølgelig. I morgen kommer det første av tre julegavetips-innlegg. Håper dere har en fin kveld ♥

Har du mye på planen om dagen?

- Sara 


#hverdag #plan #ukeplan #skole #oppgave #intervju #praksis #trening #planlegge #planlegge 

Cosy november

 • 09.11.2014 kl. 17:08

God søndag ♥ Er det litt grått og trist vær hos dere i dag også? Her begynner de fine høstfargene å gå over fra sterke røde og oransje toner til litt mer grått. Det ser ikke ut til at det kommer noe snø med det første heller så jeg ser for meg at november vil bli en måned midt i mellom høst og vinter. Litt grått og litt mørkt, så da er det bare frem med noen koselige bilder som gjør ventetiden til neste årstid litt kortere. Myke ullgensere, varmt drikke, deilige tøfler og innekos er stikkord som får meg til å bli riktig så glad om dagen så derfor har jeg satt sammen et par små kollasjer som kanskje kan lette litt på humøret hvis været ikke er på din side. 

Hvor koselige er ikke disse bildene her da? Jeg kommer nesten litt i julestemning av et par av de! Det blir nok ikke noe problem å kose seg i tiden fremover selv om det ikke er direkte inspirerende å se ut av vinduet. Vi får bare gjøre det beste ut av det og hygge oss inne som best vi kan ♥

Ha en fin søndagskveld videre!

- Sara 


#hverdag #kos #koselig #hygge #høst #vinter #november #kakao #genser #strikk #tøfler #inspo #inspirasjon #weheartit 

Fakkeltog mot pels

 • 08.11.2014 kl. 16:46

Hei. Nå sitter jeg nesten i blinde og skriver her! Jeg fikk nemlig time på Ullevål Sykehus for flere øyetester i dag. Det var ikke planlagt så jeg rakk dessverre ikke å blogge. Nå skal Vilde og jeg straks ned til sentrum for å være med NOAHs fakkteltog mot pels. Etter det skal vi se finalen i Skal Vi Danse. Heia Linnea!

 

Jeg tror nesten bare jeg må runde av nå, for dette går tregt! Herlighet, det skal bli godt når disse dråpene går ut og jeg kan se klart igjen! Håper dere får en fin kveld ♥

Ser jeg noen av dere på markeringen i kveld? 

- Sara 

Oppskrift: eplemuffins

 • 07.11.2014 kl. 20:04

Hei igjen! Nå er snart høsten over, i dag kom faktisk de første snøfnuggene i Oslo! Men jeg vil ikke gi helt slipp på høstens deilige råvarer ennå. Vi hadde igjen noen epler etter saftlagingen så jeg bestemte meg for å lage eplemuffins i dag. Oppskriften ble supergod så den må jeg selvfølgelig dele med dere! Det går fint an å bruke denne oppskriften til eplekake også, men da må du doble oppskriften og kanskje beregne litt lengre steketid. Håper de faller i smak ♥

Ingredienser til 6 muffins 

          ♥ 1 egg

          ♥ 70g sukker

          ♥ 0,5 dl melk 

          ♥ 15g smeltet smør

          ♥ 80g hvetemel 

          ♥ 1 ts bakepulver 

          ♥ 1 stort syrlig eple 

          ♥ Kanel 

          ♥ Muffinsformer

Start med å piske sukker og egg til eggedosis. 

Når du har gjort det blander du melk med smeltet smør før du tar det over i eggedosisen. Tilsett melet og bakepulveret og bland til du får en fin røre. Vi hadde bare fullkornshvetemel så vår røre ble litt mørke i fargen, smaken er likevel helt lik så jeg kan anbefale å bytte til fullkornsmel der det er mulig.  

Fordel røren i formene, de vil heve ganske godt så de trenger ikke være mer enn 1/3 fulle. 

Dryss ett lett lag med kanel over røren før du dytter ned noen eplebiter. Ha over enda litt mer kanel før du setter inn, kanel er godt! 

Stek de i ca. 25 minutter på 200 grader. 

Dette ble så godt! Eplekake er en av de beste kakene jeg vet om, men jeg lager det aldri. Kanskje like greit, ellers hadde jeg spist den opp! Hehe. Denne røren her er litt mer passe for du får ikke mer enn 6 muffins. Jeg tok med en til Vilde i dag, også har Matias fått, så jeg deler faktisk! Men nå får jeg slutte å skravle, håper noen av dere tester ut oppskriften ♥

Hvilken kake er din favoritt?

- Sara 


#kake #hjemmelaget #oppskrift #epler #eplekake #eplemuffins

My beauty empties #1

 • 07.11.2014 kl. 16:23

Jeg har sett mange har innlegg om de tomme produktene sine, med en liten vurdering av hvert produkt. Før synes jeg egentlig det var litt rart og scrollet rett forbi, men i det siste har jeg faktisk oppsøkt disse innleggene for å få ærlige mening om produkter. Når man har brukt et produkt til det er tomt har man ganske godt grunnlag for å uttale seg om det, og stoler i hvert fall mer på slike vurderinger enn rene sponsede innlegg. Så derfor har jeg spart opp en del tomme produkter selv og nå tenkte jeg å dele hva jeg synes om de med dere. Håper dere liker innlegget ♥

Beautiful Smile: whitening toothpaste 

Denne tannkremen skal brukes i minst ett minutt hver gang og lover hvitere tenner etter én tube. Jeg har brukt to og merker veldig liten forskjell. Denne vet jeg ikke hvor er kjøpt da den fulgte med i en goodiebag, men jeg har aldri sett den i vanlige butikker. Hvis jeg skal kjøpe meg en tannkrem som gjør tennene hvitere kjøper jeg heller Pepsodent, som faktisk funker.

Kjøpe igjen: Nei

Sunspa: Chocolate

Dette er den beste selvbruneren jeg har testet! Nå har jeg ikke prøvd så veldig mange, men jeg hadde et par uheldige møter med en krem fra Dove for noen år siden. I motsetning til Dove sin så får du ikke skjolder med denne her! Den er enkel å påføre, lukter lite og gir en veldig naturlig og fin brunfarge! Denne kan blant annet kjøpes her.

Kjøpe igjen: Ja

Batiste Dry Shampoo: XXL Volume

Tørrshampooene fra Batiste er jeg veldig glad i, og har sverget til de i flere år. Denne her er derimot er jeg ikke så fan av. Den skal gi volum samtidig som den fungerer som en tørrshampoo, og den kombinasjonen fungerer ikke helt for min del. Når man bruker volumpulver synes jeg håret fort får en følelse av å være fett så jeg synes ikke volumpulver har noe i en tørrshampoo å gjøre. Når det er sagt så gir den godt volum, kan kjøpes her.  

Kjøpe igjen: Nei

Nivea Sensitive: 3-IN-1 Cleansing Water 

Renseserien fra Nivea for sensitiv hud fikk jeg teste gjennom LikenShare i sommer og jeg synes den fungerte bra. Det er en ganske billig hudpleieserie så den er absolutt et godt alternativ hvis man er ute etter produkter på budsjett. Dette her er dog ikke det beste rensevannet jeg har prøvd, både skummet fra Ole Henriksen og det jeg bruker nå fra TL er bedre, men igjen en del dyrere! Kjøpes i vanlige butikker.

Kjøpe igjen: Tja

Redken Pillow Prooft: dry shampoo

Denne tørrshampooen her er virkelig en god konkurrent til Batiste sine! Den lukter godt, gjør at håret føles rent og det etterlater ikke det mørke håret mitt veldig hvitt. Med andre tørrshampooer må jeg ofte stå veldig lenge å massere produktet inn før den hvite fargen blir borte, det trenger jeg ikke her. 

Kjøpe igjen: Kanskje

Redken all soft: Shampoo

Når jeg får tømt alle de andre shampooflaskene mine skal jeg helt klart fylle på med denne her igjen! Dette er jo bare en liten prøve, men den holdt til to vask og jeg merket veldig godt at håret har blitt mykt av denne. Den gir så mye fukt og glans til håret at denne har seilt opp som en av mine store favoritter! Kan kjøpes i normal størrelse her. 

Kjøpe igjen: Ja!

Redken all soft: Conditioner

Balsam fra samme merket som shampooen over er like god. Den gjør underverker for tørt hår og lukter veldig godt! Kan kjøpes i normal størrelse her. 

Kjøpe igjen: Ja!

Redken all soft: Heavy cream

En god hårkur er jeg helt avhengig av, og jeg har prøvd mye rart gjennom årene. De to produktene som har funket best for mitt hår er denne her fra Redken og en fra Joico. Når jeg er tom går jeg garantert for en av disse igjen. Kan kjøpes her.

Kjøpe igjen: Ja!

KMS: Add volume

Denne volumsprayen skal påføres i røttene før man føner håret, men jeg føler ikke at den har hatt særlig effekt på meg. Denne fikk jeg sammen med to andre føneprodukter fra KMS og den som heter quick blow dry er MYE bedre! Den gjør faktisk fønetiden mye kortere, noe som er veldig praktisk når man har tykt hår! Denne her derimot ga meg ingen ting. Kan kjøpes her. 

Kjøpe igjen: Nei

Fruttini: Coco banana

Det står at det er et body butter, men jeg synes det minner mer om vanlig body lotion. Den trekker ganske fort inn i huden, men jeg føler ikke at jeg blir spesielt myk av den. Etter at jeg hadde hatt den en stund begynte den blåe fargen av boksen å smitte over på kremen. Det synes jeg ikke noe særlig om så jeg kaster denne før den er tom. Kjøpt på Cubus.

Kjøpe igjen: Nei

Isadora: Jelly Kiss 55

Dette er en av mine all time favoritt-leppestifter! Jeg har fått en som ligner nå etter den ble tom, men etter å ha funnet igjen denne her i skuffen må jeg nok få tak i en ny en av samme slaget. Den er så fresh og fin, og hvis man tar på et tynt lag blir den ikke så knall. Kjøpt på Cubus.

Kjøpe igjen: Ja

Makeup Mekka: Solid black

Jeg har blitt veldig skuffet over produktene til Makeup Mekka tidligere, og denne her er intet unntak. Den er grei å påføre og den ser ok ut på, men den er et mareritt å fjerne. Den skal ikke være vannfast, men det virker litt som at den er det. Selv med sminkefjerner må jeg stå lenge og den blir på en måte borte i flak. Jeg har mistet maange øyevipper etter bruk av denne, så denne kaster jeg også før den er helt tom. Kjøpt på Makeup Mekka sin hjemmeside. 

Kjøpe igjen: Nei

The Body Shop: Brush on bronze

Solpudderet fra The Body Shop var det første jeg kjøpte, en gang på ungdomsskolen, og siden har jeg fortsatt å kjøpe det. Det er veldig fint om sommeren når det er ok at man gløder litt, men på vinterstid blir den litt mye. Jeg er usikker på om jeg kommer til å kjøpe meg en ny av denne, jeg har nemlig blitt veldig glad i det fra Too Faced også. Kjøpt på The Body Shop.

Kjøpe igjen: Tja

Det var produktene i denne omgangen, hvis dere likte dette lager jeg gjerne flere av samme! Nå skal jeg sminke meg kjapt før jeg skal ut å møte Vilde, vi skal ta en frozen yogurt før vi drar hjem til henne å har jentekveld. Gleder meg til å slappe av med ansiktsmaske og en morsom film! Ha en fin kveld dere ♥

Er slike innlegg nyttige?

- Sara 


#skjønnhet #beauty #velvære #hudpleie #sminke #anmeldelse #vurdering #tips #sunspa #redken #batiste #makeupmekka #isadora #kms #nivea 

Fa øyelege til kaffe-date

 • 06.11.2014 kl. 16:17

Hei og god torsdag! Det blir litt tynt med oppdateringer i dag for jeg har så mye på planen i. Dagen startet hos øyelegen hvor jeg tok en haug med tester, en av de gjorde at jeg har fått ganske tåkete syn, men det begynner heldigvis å normalisere seg. Så fort jeg var ferdig var det bare å dure ned til skolen og fullføre forelesningene der, med store utvidede pupiller, sterkt sollys og uten solbriller. Hurra! Neida, det gikk veldig bra, jeg så nok bare litt smågal ut der jeg gikk å skjermet for solen. Nå skal jeg straks ut å møte søte Vilde for en liten kaffe-date. Vi har litt skravling å ta igjen så vi møtes både i dag og morgen, koselig! 

Jeg skal til en ny lege og ta et par andre tester enten denne uken eller neste også, så da satser jeg på at synet blir klokkeklart igjen! Nå får jeg slenge på meg jakken og komme meg avgårde til byen, jeg er klar for kaffe og skravlings! Ha en fin kveld ♥

Har du hatt en fin dag?

- Sara 


#hverdag #skole #øyelege #lege #prøver #venninne #venninnekos #kos #blogg #blogger 

Antrekk: Haaning & Htoon

 • 05.11.2014 kl. 20:00

God kveld ♥ Nå er det superlenge siden jeg har tatt antrekksbilder, så i dag fikk jeg lyst til å gjøre det igjen. Det frister så lite å dra med seg kameraet ut når det øser ned så da må man passe på når solen for en gangs skyld dukker opp. Genseren jeg har på meg er den fine jeg viste frem til dere for litt siden fra Haaning & Htoon. Den er så god nå på høsten! Håper dere liker bildene ♥

Genser fra Haaning & Htoon // Bukse fra H&M // Kåpe fra Mary-Kate og Ashley Olsen for BikBok

Nå skal vi nyte skikkelig gode hjemmelagde kjøttkaker med hjemmelaget brun saus! Nam, vi fikk med oss både kjøttkaker og kraft fra mamma i helgen så nå skal vi kose oss ♥ Håper dere får en fin kveld videre!

Hva synes du om antrekket?

- Sara 


#mote #antrekk #fashion #outfit #dagensantrekk #ootd #klær #haaninghtoon 

TL Mineral Complex

 • 05.11.2014 kl. 16:08

God lillelørdag ♥ Visste dere at Tone Lise Akademiet har kommet med en ny hudpleie serie? Tone Lise Akademiets neglelakker har jeg brukt en stund og de er jeg superfornøyd med. Fargene er sterke, de er lette å påføre og de holder veldig lenge. Sjekk gjerne ut innlegget jeg skrev om 50s kolleksjonen deres her. Nå er jeg derfor veldig spent på om hudpleieproduktene deres er like gode! Jeg skal teste ut rensemelken deres og toneren et par uker tenkte jeg også kommer jeg med en liten anmeldelse. Høres det ut som en god plan? 

Gleder meg til å begynne å bruke de i kveld! Jeg merker allerede nå på huden at høsten er her, så jeg skal passe ekstra godt på huden i tiden fremover. Håper dere får en fin onsdag, vi skrives i kveld med noen antrekksbilder. 

Har du testet ut noe fra TL?

- Sara 


#tl #toneliseakademiet #skjønnhet #velvære #hudpleie #rensemelk #toner #hud #rense #rutiner 

Mål for november og desember

 • 04.11.2014 kl. 16:29

Hei hei! Nå begynner det å bli en stund siden jeg delte månedens mål med dere! Jeg har jo egentlig gjort dette hver måned det siste året, men i oktober gikk det litt i glemmeboken. Nå tenkte jeg å sette de siste målene for 2014 og dermed ta både november og desember i en. Fremover vil det bli eksamensjobbing og ting som skal gjøres før jul så jeg synes det er like greit å la målene gå for ut året. 

Bloggen

Jeg vil bli flink til å planlegge frem i tid igjen og ha bloggplaner fra uke til uke. Jeg var ganske flink på det lenge, men de siste par ukene har jeg ikke planlagt stort og da blir det sjeldnere oppdateringer og ikke så godt innhold som jeg gjerne skulle ønske. Og når det blir mye stress med eksamen og sånn fremover er det veldig kjekt å ha en løs plan å forholde seg til! 


Skole

Nå går jeg det siste året av bacheloren min så det er snart klar for de siste eksamenene og bacheloroppgaven, så jeg må sette inn et litte ekstra gir på den fronten. Jeg må lese ferdig pensum (som skulle vært gjort for lenge siden), og komme i gang med bachelor-planlegging. Det som er vanskeligst er å disponere tiden min, for når man har så lite forelesning som vi har er det fort gjort å glemme litt bort at man studerer, og det går ikke nå fremover. Jeg må også skaffe meg en praksisplass som jeg ha til våren! 


Trening/kosthold

Jeg er kjempeflink til å prioritere bort trening og ty til kjappe løsninger på kostholdfronten når ting blir litt hektisk så det må jeg bare finne en bedre løsning på. Det fungerte en stund med 4 økter i uken, men så får jeg kalenderen full og da stopper det helt opp med trening. Så jeg må jobbe med at det ikke er alt eller ingen ting som gjelder! 2 økter er jo mye bedre enn 0! Når det gjelder kosthold må jeg bli flink til å kjøpe inn masse frukt igjen. Når man har masse godt og sunt liggende spiser man jo heller det enn å velge noe usunt.


Det var da de siste målene for dette året, det har vært veldig greit å ha noen mål å forholde seg til fra måned til måned isteden for å sette noen store mål i januar som skulle holde hele året igjennom. Om jeg kommer til å gjøre det på samme måte neste år vet jeg ikke helt enda, vi får se. Nå skal jeg i hvert fall planlegge resten av blogguken og handle mat for uken. Vi skrives senere ♥

Har du noen mål å strekke deg mot ut året?

- Sara 


#mål #målsetting #nyttårsforsetter #forsetter #hverdag #skole #blogg #blogger #trening #kosthold 

Ost og kjeks

 • 03.11.2014 kl. 14:03

God mandag! Da var det klart for en ny uke, er dere klare for det? Jeg hopper snart på bussen hjem til Oslo, men ville bare innom for å ønske dere en fin start på uken. Jeg startet dagen på en ganske grei måte med ost og kjeks. NAM, så godt! Mamma hadde noen venninne på besøk på lørdag og da ble det masse godt igjen!

Jeg kjøper aldri inn så mange forskjellige oster så dette var skikkelig hverdagsluksus! Hihi, små gleder. Men nå har bussen begynt å kjøre så jeg får gi meg, jeg blir så kvalm av lesing og skriving på buss. Ha en fin dag da dere!p>

- Sara


#mat #frokost #ost #kjeks #ostogkjeks #hverdag #luksus

Bildedryss halloween

 • 02.11.2014 kl. 17:58

God kveld ♥ Jeg hadde det kjempegøy på halloweenfest i går og det var så mange kreative kostymer! Folk er skikkelig flinke med sminke og enkelte hadde til og med lagt små historier rundt kostymene sine. Imponerende! Resten av denne kvelden skal brukes på avslapping for min del, men først kommer et lite bildedryss. 

Skumle damer!

Det var ikke alle som gikk for en skummel look, her har vi ett søtt reinsdyr. Geviret er faktisk hjemmelagd! 

Hvor er Willy?

Potion.

Jigsaw er skummel!

Var det ikke mange kule kostymer? Jeg har ikke fått bilde av alle dessverre, men her er i hvert fall fleste parten av gårsdagens festdeltakere. De som arrangerte hadde pyntet leiligheten skummel med spindelvev, edderkopper og sorte søplesekker på bordene, så det var skikkelig halloweenstemning. Håper dere hadde en fin lørdag også?

Likte du bildene?

- Sara


#halloween #fest #feiring #venner #gøy #skummelt #kostyme

Halloween 2014: "den lille sorte"

 • 01.11.2014 kl. 17:25

Hei hei! Nå står jeg straks på tur ut døren her, veldig klar for en liten halloween-fest. Jeg lovte å vise hvordan jeg har kledd meg ut i dag og siden jeg ikke fant ut hva jeg skulle være før i går ble det ikke noe skreddersydd kostyme akkurat. Jeg kom i siste liten på at jeg kunne gå som "den lille sorte", og tok derfor på meg "den lille sorte" og sminket meg med sort sminke. Jeg er jo også ganske kort så jeg synes det passet bra. Håper dere liker det ♥

Dette ble veldig enkelt, men dette er et bevis på at man ikke trenger dyre kostymer for å kle seg ut på Halloween. Kjolen er forresten fra H&M og både den og sminken hadde jeg fra før så dette ble et veldig billig kostyme. Men da får jeg runde av, jeg håper dere får en kjempefin kveld enten det blir halloweenfeiring eller bare en vanlig lørdag på dere ♥

Hva synes dere?

- Sara


#halloween #sminke #kostyme #halloweenmakeup #skummel #fest #feire #kjole

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no