hits

Bildedryss: Halloweenfest 2017

 • 30.10.2017 kl. 17:32

Hei og god mandag! Håper dere hadde en bra helg, og en fin feiring hvis dere feiret Halloween. Det hadde jeg, festen på lørdag ble veldig vellykket, og jeg håper alle som kom hadde det like gøy som meg :) Som vanlig knipses det bilder i vilden sky på slike festligheter så her skal dere få et solid bildedryss fra kvelden. 

Et gruppebilde med 

Vi fikk Ola fra NCIS på besøk! 

Søte ♥

God stemning rundt bordet :) 

Daenerys fra Game of Thrones og Lorne Malvo fra sesong 1 av Fargo. Veldig gjennomførte begge to! Det var forresten Johnny som stakk av med tittelen "årets beste kostyme". 

Død Elivs, en av tvillingene fra The Shining (korriger meg hvis jeg tar feil) og Pennywise. Kule!

Matias og meg ♥ Matias er Rick fra Rick and Morty og jeg skulle egentlig sminke meg som sugar skull. Dessverre klarte jeg ikke å oppdrive flate smykkesteiner her i byen, og sminken failet helt på lørdag. Men men. 

Skal si gjengen er god på poseringer og å lage historier!

Øystein, aka Clark Kent! 

Lorne Malvo, Daenerys, død lege, MacGyver og Rick. Mange morsomme Tv-serie-figurer!

Tonje, som fallen angel og Mari som Harlequin. Fine begge to :) 

Audrey Hepburn, kom som Mia. Eller var det omvendt? 

Bildeveggen ble flittig brukt! 

Piñataene ble godt tatt i mot :) 

Digger dette bildet! 

Jeg blir like imponert hvert år over hvor kreative folk er med kostymene sine! Det er så gøy å se :) I år må jeg innrømme at jeg har lagt litt mer energi i pynting av leiligheten enn mitt eget kostyme, så jeg får heller ta igjen til neste år. Det var uansett en kjempehyggelig kveld, så takk til alle som kom ♥

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#halloween2017mood #halloween #halloweenfest #fest #stemning #party #utkleding #kostyme #bildedryss 

How to: Halloween-kake

 • 29.10.2017 kl. 17:47

For en bra fest det ble i går! Det merkes naturligvis litt på formen i dag, men det er absolutt verdt det. Jeg koste meg veldig, og det virket som at de andre gjorde det også. I dag er siste dagen med Halloween-uke, og jeg tenkte å avslutte med en sjokoladekake pyntet i Halloweenstil. Den ble servert på festen i går og det virket som den ble godt mottatt. 

Du trenger: Sjokoladekake (jeg brukte fra pose denne gangen) // Hvit sjokolade // Kokosolje // Konditorfarge // Mørk sjokolade // Stilk til gresskarene

Lag sjokoladekaken og la den avkjøle seg helt før du fortsetter. Del den opp i passe store biter, og så er det pynting. For å lage spøkelsene smelter du bare hvit sjokolade over vannbad og har oppi en liten dæsj kokosolje. Oljen vil gjøre at sjokoladen blir tynnere, og dermed letter å ha med å gjøre. Når sjokoladen har smeltet drypper du litt sjokolade der du vil spøkelse skal være også setter du på en marshmallow. Hell hvit sjokolade over marshmallowen og vent til sjokoladen har tørket helt før du tegner på munn og øyne med mørk sjokolade. 

For å lage gresskarene smelter du hvit sjokolade, kokosolje og oransje konditorfarge over vannbad. Grunnen til at du må ha konditorfargen i mens du smelter er fordi disse ofte er vannbaserte, og da vil sjokoladen bli tykk og ubrukelig om du tilsetter den etterpå. Ellers gjør du akkurat det samme som med spøkelsene, men sett på en liten stilk på toppen tilslutt. Tanken var å finne noe grønt jeg kunne bruke, men det glemte jeg helt bort, så da måtte jeg bruke noe jeg hadde hjemme. 

Hvis jeg skulle gjort noe annerledes med disse måtte det blitt å hatt på sjokoladeglasur. Siden ikke hele kakestykket er dekket med sjokolade kan det bli litt tørt og kjedelig i kantene, så jeg synes i hvert fall det hadde gjort seg med et et tynt lag glasur.

Det ble forresten knipset mye bilder på festen i går, jeg skal se gjennom de i løpet av kvelden, så i morgen kommer et solid bildedryss! Håper dere har en fin søndagskveld :) 

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#halloween #tips #inspirasjon #kake #bake #halloweenkake #halloween2017mood

Oppskrift: Halloween-punsj

 • 28.10.2017 kl. 17:00

Det blir ingen skikkelig fest uten punsj! Eller jo, det blir det, men punsj er alltid innafor! Jeg har derfor googlet rundt etter en punsj som ser skummel ut, men samtidig smaker godt. Mange av de skikkelig skumle Halloween-punsjene har ingredienser man ikke får tak i her i Hønefoss, så jeg var nær ved å gi opp hele punsjen. Men så kom jeg over en oppskrift som hadde ingefærøl og lime i seg, og det er jo så godt. Så da kombinerte jeg like gjerne et par oppskrifter, og resultatet ble den her. Så veldig skummel er den ikke, men smaken er vel viktigst! 

Du trenger: 7 dl tranebærjuice // 7 dl ananasjuice // 1 l ingefærøl // Sprit etter ønske // Saften av 1/2 lime // Isbiter // Limeskiver til pynt

Bland først sammen tranebærjuice, ananasjuice, sprit og limesaft. Ha så i ingefærølen og bland forsiktig, fyll på med isbiter og limeskiver. 

Denne punsjen ble så god! Jeg hentet som sagt inspirasjon fra diverse oppskrifter jeg fant på Pinterest, og jeg ble veldig fornøyd med resultatet! Håper den slår an på festen i kveld :) Punsjen kan selvfølgelig lages uten alkohol, slik at den passer for alle! Håper det smaker :) 

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#punsj #drikke #fest #halloween #hjemmelaget #gresskar #tips #inspirasjon #halloween2017mood 

DIY: Ballong-piñata

 • 27.10.2017 kl. 17:16

Da jeg begynte planleggingen av årets Halloween-fest fikk jeg veldig lyst til å ha en piñata, og siden jeg er så utålmodig hadde jeg for lengst planlagt å lage disse, før jeg så at Nille solgte store fine gresskarpiñataer. Og når jeg har fått for meg en idé må jeg jo gjennomføre den. Så da får Nille bare ha de fine piñataene sine, her blir det en miniversjon med ballong-piñata!

Du trenger: Ballonger // Godteri som er innpakket // Sort tusj 

Fyll ballongene med noen godteribiter, dette bør være ting som ikke er altfor store. Det kan være greit å være to, for det tar ganske lang tid å fylle ballongene alene. Blås så litt luft i ballongene og knyt endene. Tegn på ansikter slik gresskar ser ut på Halloween. Jeg har aldri vært særlig kunstnerisk anlagt, så mine ansikter ser mildt sagt hjemmelaget ut, men det er jo litt av sjarmen! Planen var egentlig å henge de fast på en grønn tråd og så lage stilk, men de ville aldri i verden hengt oppe. Da måtte jeg ha spikret de fast, og det vil jeg ikke. 

Jeg har satt mine rundt om kring i bokhyllen, de ble jo faktisk litt dekorative også!

Om det blir så enkelt å poppe disse ballongene får vi se på, en saks eller nål håper jeg fungerer. Håper i hvert fall de faller i smak på festen i morgen :) 

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#halloween #diy #godteri #dekor #fest #tips #inspirasjon #halloween2017mood

Filmtips: Casper

 • 27.10.2017 kl. 13:04

Skumle filmer har jeg aldri vært noe fan av, så da jeg skulle prøve å komme opp med et underholdningstips som passet inn denne uken slet jeg litt. Jeg har sett filmer som One missed call, og saw. Men det er ikke filmer jeg noen gang har lyst til å se igjen, og da har jeg i hvert fall ikke lyst til å tipse dere om de. De fleste har sikkert sett de filmene uansett? Jeg tenkte derfor å tipse dere om filmen Casper, fra 1995. Den er jo ikke akkurat skummel, men jeg synes jo likevel at den passer godt inn i Halloween-uka. Spøkelser er jo skikkelig Halloween?

Jeg husker jeg så denne filmen utallige ganger som barn, og den er like koselig hver gang. "Spøkelsesdoktoren" James (Bill Pullman) og datteren Kat (Christina Ricci) flytter inn i et gammelt hus, for å hjelpe eieren med å drive ut spøkelsene som lever i huset. I huset bor intet mindre enn 4 spøkelse; søte og snille Casper, og de tre gale (og litt slemme) onklene hans. Kat og Casper blir raskt gode venner, noe onklene ikke synes noen særlig om. Filmen byr på mange sprø øyeblikk og jeg sikker på at du kommer til å le på deg litt større magemuskler. Sjekk gjerne ut traileren under.

Dette er jo en gammel film, men det ser ut til at du kan leie den på Youtube og iTunes. Håper dere sjekker den ut, hvis dere ikke har sett den før. Den er så koselig ♥

Har du sett Casper?

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#film #filmtips #tips #anbefaling #anmeldelse #underholdning #inspirasjon #inspo #halloween

3 tips for kulere drinker til Halloween

 • 26.10.2017 kl. 17:56

Hei, og god torsdag! Nå er det bare et par dager til lørdag, og selv om Halloween ikke er før den 31. er det kanskje noen av dere som skal arrangere fest? Da har jeg i såfall et par tips til hvordan dere kan servere og gjøre drinkene litt skumlere enn vanlig. Dette kan fint gjøres med både alkoholfritt og alkoholholdig drikke, selvfølgelig.

Ekle isbiter 

Dette har jeg tenkt lenge at jeg skulle gjøre til Halloween, men fy søren for et strev jeg hadde med å finn gummimark. Jeg har omtrent vært innom alle matbutikkene i hele Hønefoss, uten særlig hell. Heldigvis fant jeg tilslutt noen i smågodtdisken på Europis, det var riktignok mer gummislange enn mark, så jeg måtte klippe de opp! Det får likevel bare duge! Jeg lagde også noen med fake edderkopper. 

Fremgangsmåten her sier seg kanskje selv, men et lite tips er å koke vannet og så la det kjøle seg ned, før du legger isbitene til frys. Dette vil gjøre at isbitene blir mer gjennomsiktig, og du vil få mer utbytte av det du legger i. Det hjalp i hvert fall veldig på edderkopp-isbitene, men på de med gummimark ble det som vanlig isbiter. Husk bare å si i fra til gjestene hvis noen av isbitene du lager har ikke-spiselige ting i seg!

Sukkerkant på glass

Dette enkle trikset kan pynte opp drinken veldig, og det passer selvfølgelig like bra til andre anledninger også. Denne gangen tenker jeg det passet godt med sort.

For å lage sukkeret blander du bare sukker med konditorfarge i ønsket farge. Deretter smører du inn kanten av glassene med sitronsaft, før du dypper de i sukkerblandingen. Enkelt som bare det! 

Punsjbolle i ekte Halloweenstil

Sist men ikke minst; gresskar-punsjbolle. Dette er skikkelig dekorativt, og jeg vil tro gjestene synes det er litt ekstra stas å hente punsj fra et gresskar på selveste Halloween! Det er heller ikke så vanskelig å lage.  

Bare finn et gresskar som er stort nok, skjær så av toppen og hul det ut så mye du trenger til å få på plass bollen. Spar gjerne på det du tar ut, dette kan brukes i for eksempel supper. Så er det bare å få på plass bollen og fylle den med punsj. Du kan også skjære ut et ansikt på gresskaret, da synes punsjen igjennom. Det er mulig jeg gjør det før lørdagen, vi får se. 

Alle tre tingene er veldig enkle, og relativt budsjettvennlige. I hvert fall de to første! Håper dere likte tipsene! 

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#halloween #drink #halloweendiy #diy #tips #drikke #punsj #inspirasjon #fest halloween2017preps

DY: Halloween-dekor med spraylakk

 • 25.10.2017 kl. 15:43

Ny dag, nytt Halloween-innlegg. I dag har jeg lekt meg litt med spraylakk, og jeg tenkte å vise dere hvordan stort sett alt kan bli skikkelig Halloween-aktig med et lite lag lakk eller maling. Dette er en perfekt mulighet til å få brukt for gamle vaser, pynteting osv. som ellers bare ligger å støver bort. Jeg har laget litt forskjellige ting, som alle skal frem på lørdag. Stort sett alt er kjøpt inn fra bruktbutikken, og tingene kostet derfor ikke stort. Jeg har også benyttet meg av et tomt glass som en gang inneholdt pastasaus. Gjenbruk! Håper dere får noen gode ideer :) 

Gamle vaser og krukker kan bli kjempekul Halloweenpynt, og det spiller ingen rolle hva slags farge eller mønster tingen har hatt før. Bare gi tingene et par lag med sprayboksen og de glir rett inn på Halloween. Dette har egentlig vært en grønn vase og messingbolle.

Dødningshodene var egentlig lyse, og de så forsåvidt greie ut fra før. Likevel synes jeg de ble enda litt kulere i helsort og gull. De koster bare 5 kroner på Nille for alle sammen, så det vil jeg si ble billig pynt! 

Har du kjøpt pastasaus, syltetøy eller lignende på glass før kan disse fint brukes om igjen til skummel Halloween-dekor. Jeg brukte "water marble"-teknikken for negler, hvor man drypper neglelakk opp i en boks med vann for så å dyppe neglen (denne gangen glasset) oppi. Dette skaper unike mønster på neglen, men det skapte også et veldig tilfeldig mønster av sort og oransje på glasset. Lokket sprayet jeg sort, og på innsiden limte jeg fast litt tyll, spindelvev og noen edderkopper. Så plasserte jeg et el-telys inni, og slang på litt spindelvev og noen edderkopper på utsiden, skummel lyslykt på 1-2-3! 

Disse to barbiedukkene er kanskje favoritten min med hele innlegget, de var så morsomme å lage! De ble også kjøpt på bruktbutikken, for en billig penge. For å gi de den gusten farge malte jeg de med en maling jeg hadde liggende, og øynene fikk et lag med hvitt. Så tullet jeg de inn i dopapir slik at det skulle se ut som bandasje, og limte det fast med limpistol. Jeg brukte øyenskygge, og leppestift for å sminke de. Også fikk håret et par runder med hårspray, og hun ene fikk litt leppestift og hvit spraylakk i håret. Med en liten knekk i nakken ble disse dukkene skikkelig ekle, om jeg får si det selv. 

Det finnes nesten ikke grenser for hva man kan gjøre med litt fantasi og en sprayboks.  Så det er bare å finne frem gammel pynt og litt spraylakk og komme i gang :)

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#halloween #halloweendiy #diy #hobby #spraylakk #dekor #tips #inspirasjon #inspo #halloween2017preps

Oppskrift: Gresskar-formede rundstykker

 • 24.10.2017 kl. 13:13

Det er vel lite som skriker Halloween mer enn gresskar? Så da jeg kom over noen som hadde laget gresskarformede rundstykker måtte  jeg jo bare prøve å gjennskepe de. Det er dessverre ikke gresskar i denne oppskriften, men gode kan jeg love deg at de er uansett. Og ikke minst - veldig enkle å lage! Oppskriften  jeg har brukt til rundstykkene har en gang stått i ukebladet Hjemmet, men du kan bruke en annen om du har en favoritt. Hvilken oppskrift man brukes har ikke så mye å si, det er formen som gjør disse unike. 

Ingredienser: 25g fersk gjær // 2 ss smør // 3 dl melk // 2 dl vann // 1l hvetemel (ca.) // 1 ts salt // Egg til pensling og sesamfrø/valmuefrø til pynt (valgfritt)

Smelt smør i en liten kjele, tilsett melk og vann. La dette bli fingervarmt før du har det over en stor bolle. Smuldre gjæren i blandingen og rør helt til alt er oppløst. Tilsett mel og salt, og elt til deigen blir smidig og fin. La deigen heve til dobbel størrelse, husk å dekke til bollen. Når deigen er ferdig hevet tar du av en liten bit med deig som skal bli stilker, før du deler resten av deigen i 12 like store deler. Trill ut kuler som til vanlige rundstykker, men bruk en saks for å klippe små snitt langs hele rundstykket. Dette vil skape formen av et gresskar når rundstykkene har fått hevet mer.

Den lille klumpen med deig som du tok av til stilker kan du trille ut til en lang pølse, del den så opp i 12 like store stilker. La alt heve videre i 30 minutter. Pensle rundstykkene med egg og strø over sesamfrø eller valmuefrø hvis ønskelig. Trykk et lite hull i midten, som stilkene kan festes i etter de er stekt. Stekes på 225 grader i ca. 15 minutter. 

Ble ikke disse ganske søte da? Jeg tror i hvert fall de vil se dekorative ut på et frokostbord! Også er det jo gøy å gjøre litt nytt utav de tradisjonelle rundstykkene. Håper de frister ♥

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#halloween #rundstykker #bakst #bake #gjærbakst #hjemmelaget #oppskrift #mat #lunsj #gresskar #diy #hjemmelaget #halloween2017mood 

3 enkle DIYs til Halloween

 • 23.10.2017 kl. 17:06

Halloween er rett rundt hjørnet og derfor vil det være Halloween-tema på bloggen hele uken! Jeg hadde det så gøy med Halloween-langweekenden min i fjor, og håper det blir like bra i år. På planen står i hvert fall alt fra oppskrifter til DIYs og gode tips, så jeg håper dere vil finne litt inspirasjon til årets skumleste dag her denne uken. Først ut er 3 veldig enkle DIY-prosjekter, hvor jeg bruker ting de fleste har liggende hjemme, eller som kan kjøpes for en billig penge. Håper dere liker tipsene! 

Dorull-kubbelys

Du trenger: Tomme doruller // El-telys // Limpistol // Saks // Sort spraylakk/maling // Tape

Disse brannsikre lysene lager du enkelt ved å lime fast et el-telys i enden av en dorull. Bruk en saks til å tilpasse lengden på dorullen slik at ser det ut som om lysene har brent i ulik tid. Når dette har tørket bruker du igjen limpistolen for å lage stearindrypp, som vist på bildet under. La det tørke helt før du dekker til det som skal være flammen på lyset med tape, dette for at det ikke skal komme maling eller spraylakk på den. Så er det bare å spraye eller male i ønsket farge. Siden det er Halloween valgte jeg å lage de sorte, men du kan selvfølgelig gå for oransje, lilla, eller hva du måtte like. Disse kan du trygt bruke blant spindelvev og annet stoff.

Flaggermus i lampeskjerm 

Du trenger: Sort ark // Penn // Saks // Tape // En lampe

Disse flaggermusene var kanskje det aller enkleste prosjektet, men jeg synes resultatet ble veldig kult. Alt du trenger å gjøre er å finne en flaggermusform du liker, jeg søkte bare etter "bat clipart" på Google, også la jeg arket inntil skjermen for å tegne etter. Nå skal det sies at jeg ikke hadde sorte ark, så arket jeg tegnet på var hvitt. Du kan derfor enten gjøre det sånn som meg, og bare tussje arket sort etter du har klipt ut flaggermusene, eller tegne en mal på hvitt ark og så tegne over på sort ark. Etter du har fått tegnet flaggermusen er det i hvert fall bare å klippe de ut og tape de fast på innsiden av lampeskjermen din. 

Hermetikk-spøkelse

Du trenger: En hermetikkboks // Hvit spraylakk/maling // Sort spraylakk/maling // Ark // Penn // Saks // Tape // Hyssing // Spiker el. // Hammer // Plaspose // Limpistol 

Start med å spraye/mal en liten del av hermetikkboksen sort, det er her øynene og munnen skal være. På et ark tegner du opp slik du ønsker at øynene og munnen skal se ut, klipp de så ut. Når det sorte har tørken fester du malen til øye og munn der du vil ha de med tape (bare brett tape dobbelt så sitter den på både arket og boksen), og så kan du spraye/male resten hvitt. La det tørke helt, og gå gjerne over med en runde til hvis det er behov. Fjern lappene som ligger over øyne og munn. Nå kan du egentlig bare la den være som den er, men jeg hadde lyst til å legge til noen skumle frynser. De klippet jeg bare ut av en plastikkpose, også limte jeg de fast på innsiden av boksen. For å kunne henge opp boksen lagde jeg et hull i toppen ved å slå igjennom en spiker. Bruk tråd eller hyssing til å henge opp. Denne vil se veldig kul ut når det er litt vind!

Sjekk gjerne ut garn-gresskarene jeg lagde i fjor.

Alle tre prosjektene var veldig enkle, og det som tok lengst tid var å vente på at spraylakken skulle tørke. Alle tingene kan også fint lages av barn! 

Hvilket prosjekt likte du best?

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#halloween #diy #hobby #hjemmelaget #morro #gøy #fest #dekor #skummelt #halloween2017preps 

Nok er nok - stå opp for dyrene!

 • 21.10.2017 kl. 11:37

Det er denne tiden på året igjen, tiden hvor vi må gå i fakkeltog for å vise at det ikke er greit å flå dyr for pelsen deres. Dette er 14. gangen fakkeltoget arrangeres, og i år er det viktigere enn noen gang at vi stiller opp. Regjeringens valg om å gi pelsdyrnæringen 2 millioner kroner i støtte, samtidig som de kutter all støtten til frivillig dyrevern er helt hårreisende. At en næring som møter så mye motstand i befolkningen og i motebransjen, som pelsen er ment for fortsatt får subsidier og ikke har blitt forbudt er nesten litt utrolig. Dette og de utallige bevisene på at pelsdyrene ikke har det godt er tydeligvis ikke nok. Da må vi si fra! 

Jeg håper alle som har mulighet stiller opp i sine byer i dag, og går for dyrene. Det vil være fakkeltog i hele 30 byer, så sjekk gjerne ut NOAHs arrangement på Facebook for å finne en by nær deg. Også får vi håpe vi slipper å samles igjen for 15. gang neste år!

- Sara


#pels #dyrevern #fakkeltog #noah #dyr 

Videoblogg: Jentekveld med Vilde

 • 20.10.2017 kl. 19:08

Hei igjen! Siden planen min om å få ut en videoblogg i går gikk i vasken tenker jeg at vi slår til med to innlegg i dag. Denne videoen filmet Vilde og jeg forrige søndag, og jeg skjønner at jeg er nødt til å lage videoer mye hyppigere fremover. Jeg trenger virkelig øving i lyssetting og ikke minst hvordan denne mikrofonen fungerer. Det er mulig den sto for langt unna oss, for lyden ble dessverre veldig ujevn på denne videoen. Jeg beklager det, men jeg har jevnet ut der jeg har klart i hvert fall. Håper uansett dere liker videoen ♥

Tusen takk til alle som stilte spørsmål! Det kom inn spørsmål fra både på Instagram, Snapchat og bloggen, så det var gøy!

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#video #videoblogg #hudpleie #skjønnhet #velvære #venner #venninner 

Ukens do not watch: Snømannen

 • 20.10.2017 kl. 15:27

Forrige fredag var Matias og jeg på kino for å se Snømannen. Selv om jeg ikke har kommet så langt som til å lese Jo Nesbøs bøker om den alkoholiserte etterforskeren gledet jeg meg veldig til å se filmen. Forventningene var høye til tross de labre anmeldelsene. Dessverre sto ikke filmen til forventingene i det hele tatt. Jeg fikk overraskende nok enda mer lyst til å lese bøkene, for jeg er helt overbevist om at Jo Nesbøs versjon er tusen ganger bedre. Så denne uken får dere ikke noe underholdningstips av meg, men en vennlig anbefaling om å bruke kino-pengene deres på noe annet.

En rotete handling, lite troverdige skuespillere og en gjennomgående forutsigbarhet preger denne filmen. Spenningen var nesten ikke tilstedeværende, og det at man skjønner hvem snømannen er tar bort mye av gleden med filmen. Det fantes ikke mange spenningstopper, og med et skikkelig antiklimaks på slutten klarte filmen å holde seg dårlig hele veien gjennom, dessverre. Jeg følte også at det ble utrolig kunstig at denne filmen er på engelsk, og skulle mye heller sett at dette ble spilt inn på norsk. 

Jeg har lagt ved traileren så kan dere jo få et lite innblikk i handlingen. Det er veldig synd at resultatet ble sånn med denne filmen, for selv om jeg ikke har lest boka er jeg sikker på at det kunne blitt en veldig god film. 

Har du sett Snømannen? 

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#film #underholdning #kino #nesbø #anmeldelse 

Forberedelser til Halloween

 • 18.10.2017 kl. 18:21

Nå går det fort til Halloween, og som jeg gleder meg! Det skal feires i år som i fjor, men i år skal festen faktisk være i vår leilighet. Det blir gøy! Jeg er derfor i full gang med å forberede pynting og alt som må på plass. Det kan se ut til at vi blir rundt 20 stykker, så det skal bli spennende å se hvordan vi løser det med sitteplasser. Vi har jo ikke en veldig stor leilighet, men det kommer helt sikkert til å funke fint. Vi må bare bruke plassen godt :) 

Jeg tror ikke jeg har skrevet noe om det enda, men hele neste uke blir Halloween-uke på bloggen. Det var så gøy å ha det i fjor, og i år tror jeg innleggene blir enda bedre! Håper i hvert fall at dere kommer til å like de! Nå driver jeg å spraylakkerer diverse ting som skal brukes både i innleggene og til festen. Gleder meg til å vise dere! 

Her skal det sprayes og fikses videre. Håper dere får en fin onsdagskveld :)

Skal du feire Halloween i år?

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#halloween #fest #forberedelser #diy #hverdag

How to: hjemmelaget grønnsakskraft av rester

 • 16.10.2017 kl. 20:32

Hei! Da jeg skrev innlegg om hvordan redusere matsvinn nevnte jeg såvidt å lage grønnsakskraft på rester, det tenkte jeg nå å vise dere hvor enkelt man kan gjøre.

Ha en pose i fryseren som du hver gang du lager mat legger stilker, skall og lignende rester i. Gulrotskrell, løkskall, urtekvister og paprikakjerner egner seg for eksempel godt. Brokkoli og blomkål kan sette litt vond smak, så det anbefaler jeg å droppe. Ellers er det bare å søke opp hvis du er usikker på om noe ikke egner seg. Ting som har begynt å bli dårlig bør selvfølgelig droppes.

Når du har en full pose med rester kan du ha det over i en kjele sammen vann som dekker restene. Ha gjerne i ekstra urter for smak, og la dette småkoke lenge. Jeg tror min kjele kokte i 1-1,5 time. Når det har kokt ferdig er det bare å la det hele kjøles ned, sile det og ha kraften over på beholdere.

Jeg fylte opp noen små frysebokser med 2dl kraft i hver, samt et isbitbrett for små porsjoner.

Frys ned, så har du alltid fersk grønnsakskraft tilgjengelig. Bruk i supper, sauser og gryter.

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#tips #inspirasjon #mat #mattips #grønnsaker #hjemmelaget #matsvinn #vetetar

Still oss spørsmål

 • 15.10.2017 kl. 09:43

God morgen :) Nå begynner det å bli en stund siden Vilde og jeg filmet en videoblogg sammen, så i dag skal vi gjøre et forsøk på det igjen. Vi lurte derfor på om dere hadde noen spørsmål til oss? Det kan være om hva som helst, men gjerne om hudpleie!

Håper dere får en superfin søndag ♥

- Sara


#video #videoblogg #spørsmål #blogg #blogger 

Video: London haul

 • 14.10.2017 kl. 18:54

Her kommer innkjøpene jeg gjorde i London :) 

Håper dere får en fin lørdag!

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#video #videoblogg #innkjøp #haul #london

Spilltips: Ryktet går

 • 13.10.2017 kl. 18:08

Ryktet går håper jeg dere har hørt om, og spilt før? Hvis ikke anbefaler jeg at dere drar frem dette på neste vennekveld! Det har gått en del latterkuler når vi har spilt dette spillet for å si det mildt! Spillet går jo ut på at man skal tegne ord man får utdelt, og det er ikke alltid like lett! Spesielt ikke når det går på tid. Det finnes også en "after dark-versjon" av dette spillet, med mye grovere ord. Det er nesten enda morsommere! Men så lenge du har blokkene kan du egentlig finne på ord selv, og gjøre det så morsomt du bare vil. Så hvis du allerede har denne versjonen er det ikke nødvendig å kjøpe den andre. Men det anbefales å sprite opp ordene litt :) Her kommer en kjapp innføring i hvordan det spilles, for dere som ikke har prøvd det før. 

Alle deltakerne får utdelt hver sin tegneblokk og tusj, så må alle trekke et kort fra "hemmelige ord"-bunken.

På disse kortene står det forskjellige tilfeldige ord, så må man trille terning for å se hvilket ord man skal tegne. Vi har også noen ganger gjort sånn at man kan velge fritt blant ordene på kortet. 

Nå skal du tegne ordet du har fått udelt (på tid), og det er om å gjøre å tegne så forståelig som mulig. Blokken skal nemlig sendes videre til neste spiller som skal gjette hva du har tegnet. Denne personen blar om å skriver ned ordet på det han eller hun tror du har tegnet, før blokken sendes videre til neste spiller. Denne spiller skal tegne ordet forrige spiller skrev ned. Slik fortsetter det helt til blokka har kommet tilbake til den som startet å tegne. 

Du får poeng for hver person som klarer å gjette riktig ord, og det kuleste er selvfølgelig om "ryktet" går hele runden rundt. 

Dette hysterisk morsomme spillet kan spilles igjen og igjen uten at du går lei! Jeg har bare et lite tips til dere; kjøp deres egne tusjer! De som følger med er utrolig dårlige, og slutter å fungere etter bare et par gangers bruk. Så stikk på Clas Ohlson eller noe sånt og kjøp noen white board tusjer, så er dere sikre på at tusjene ikke plutselig streiker midt under et spill. Du få kort nok tid fra før på å tegne, om du ikke skal bruke tid på å få tusjen til å funke også.  

Har du er brettspill å anbefale?

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#brettspill #spill #underholdning #gøy #venner #morsomt #spille

Throwback thursday

 • 12.10.2017 kl. 17:59

Hei og god torsdag! Nå er det faktisk snart helg igjen, og denne helga gleder jeg meg skikkelig til! På fredag skal nemlig Matias og jeg på premieren av Snømannen, på lørdag skal vi samles for en runde quiz hjemme hos oss. Og på søndag skal Vilde og jeg filme en ny videoblogg sammen! Det kan jo ikke bli annet enn en bra helg! Dagen i dag går egentlig bare med til å filme en London Haul (for andre gang), vaske litt i leiligheten, og begynne på noen forberedelser til Halloween. Ikke noe spennende å blogg om med andre ord, så jeg tenkte derfor at vi i dag kunne ha et lite throwback, det er jo tross alt torsdag! Jeg har gravd litt i gamle bilder og funnet frem et knippe med bilder fra jeg var veldig liten frem til i dag. Håper dere liker innlegget ♥

Dette bildet av meg, bestefar og onkel synes jeg er så morsomt! Jeg er ikke helt sikker på hvor gammel jeg var akkurat her, men kanskje ett år? 

Dette bildet er tatt 5 dager etter at lillebroren min kom til verden, jeg ser ut som en passe stolt storesøster her! Jeg var vel rundt fem år hvis jeg har regnet riktig. 

Jeg hadde dessverre ingen bilder mellom 5 år og konfirmant på dataen, men det finnes utallige bilder i fotoalbum rundt om kring. Jeg må nok få tak i noen av de. Her er i hvert fall et bilde fra konfirmasjonen min, sammen med mamma ♥ Jeg husker jeg brukte evigheter på å finne en kjole jeg ville gå med, det var ikke kjoler, sminke og pynt som sto høyest i kurs hos meg på den tiden. 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA

Året etter, i 10. klasse dro hele klassen på tur til Tusenfryd. Jeg ble 16 år den sommeren, så Tonje hadde laget bursdagskrone til meg. Hun har alltid vært så flink til å lage kroner, og det husker jeg at var alltid like koselig å få ♥

Her hadde vi startet på videregående, og vi to og Cecilie skulle prøve lykken som skuespillere. Dere husker kanskje at TV2 holdt en konkurranse hvor rollen som Runa og Goggen skulle fylles. Det måtte vi selvsagt være med på, ingen av oss kom dog videre. Det var uansett en morsom, og veldig nervepirrende opplevelse å være med på. 

Kameraet mitt har alltid blitt flittig brukt, og på videregående brukte Anna og jeg enhver anledning til å knipse litt. Jeg fant bilder av brødskiver, julebrus og diverse naturbilder. Veldig kunstneriske der altså! Og dere, legg forresten merke til de grusomt overnappede brynene mine! At ingen tok fra meg pinsetten!

I 2011 var jeg russ, og da russelua endelig kom i posten måtte det selvfølgelig foreviges. På do. Russetiden har jeg heldigvis ikke veldig mange bilder fra, jeg skulle nok klart å funnet et par, men jeg sparer dere for det.

Endelig uteksaminert fra Ringerike VGS, det var en deilig følelse! Etter det ventet et jobbår før jeg tok fatt på studenttilværelsen. 

I 2012 konfirmerte broren min seg, og brynene begynte endelig å vokse ut igjen. Her begynte jeg også å bry meg litt mer om klær, sminke og sånne ting. Og året etter opprettet Marthe og jeg denne bloggen. 

Så har vi kommet til nåtiden. Dette bildet ble tatt før jeg skulle på fest til Tonje for noen uker siden, bildene av antrekket ble dessverre så utydelige at jeg kun satt igjen med et par som kunne brukes. Men hvis noen hadde glemt hvordan jeg så ut nå, så ser det det altså her. Jeg må jo innrømme at jeg synes jeg har forandret meg en del de seinere årene, det er vel kanskje ikke så rart heller. Nå ser jeg (forhåpentligvis) mer voksen ut.

Synes du jeg har forandret meg?

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#tbt #throwback #tilbakeblikk #bilder #blogg #blogger #hverdag #mimre 

Oppskrift: Havremelk

 • 11.10.2017 kl. 17:21

Hei! Dere har ikke regnet helt bort håper jeg? Etter flere fine dager forrige uke har vi nå hatt litt regn på besøk de siste par dagene, men det er høst så det får vi tåle! Resten av uken ser heldigvis helt nydelig ut, da skal jeg prøve å få kommet meg ut å nytt høsten litt! Men på en nitrist dag som denne passer det bra å få gjort litt på kjøkkenet. Plantemelk har jeg hatt lyst til å lage lenge, men så har jeg sett for meg at det er masse jobb, og derfor utsatt det. Da jeg i går fant ut at alt man trenger er å blende to ingredienser og så sile det etterpå så skjønte jeg jo at det bare var å brette opp ermene! Håper dere har lyst til å prøve oppskriften :) 

Ingredienser: 2 dl havregryn // 4,5 dl vann 

Ha havregryn og vann i en foodprosessor eller blender og kjør i et par minutter. Du vil aldri bli kvitt alle kornene, men det skal bli en melkeaktig konsistens. Bruk en sil, et klede, eller en nøttemelkpose og sil melken. Hvor søtt er forresten ikke ordet "nøttemelkpsoe"? Haha, jeg må skaffe meg en sånn! Det er mulig å eksperimentere litt med forholdet mellom vann og havre, så får du den konsistensen du ønsker. 

Ha melken på en glassflaske, eller lignende, og oppbevar i kjøleskap. Melken holder seg i 4-5 dager. Hvis du ønsker litt smak på melka kan du tilsette litt vaniljeekstrakt, søtning eller lignende. Jeg lagde min helt plain denne gangen, siden det er første gang jeg lager det, og det var veldig godt å ha i kaffekoppen!

Jeg skal ikke komme med noen lang tale om melkeindustrien og hvorfor mennesker ikke trenger kumelk, men alle har helt klart godt av et mer plantebasert kosthold. Jeg skal heller ikke skryte på meg å være veganer, eller hundre prosent vegetarianer for den slags skyld. Vanlig kumelk hadde jeg i kaffekoppen min seinest for et par dager siden, men det er disse småtingene jeg bruker melk til som jeg ønsker å fase ut. Rein melk drikker jeg aldri lenger, men det gir en veldig god og rund smak i kaffene, melk er også en viktig ingrediens i diverse matlaging. Så derfor prøver jeg å finne de beste plantebaserte alternativene til forskjellige formål.

Siden vi åpenbart ikke er noen storkonsumere av melk i denne husstanden er det dessverre sånn at melken ofte blir dårlig før vi rekker å drikke den opp. Det gjelder i større grad plantemelk enn kumelk, da kumelken holder seg utrolig godt. Jeg tror derfor at å lage egen melk er en bedre løsning. Da kan vi bare lage opp den mengden vi klarer å få i oss. Jeg har lyst til å prøve meg på mandelmelk og cashewmelk i nærmeste fremtid, oppskrift kommer selvfølgelig hvis det er vellykket! 

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#melk #plantemelk #vegetar #vegan #vegansk #hjemmelaget #oppskrift #havremelk #diy #tips #inspirasjon 

Oppskrift: Soft baked cookies

 • 08.10.2017 kl. 18:25

Cookiesene jeg lagde i går ble godkjent så her kommer oppskrift som lovet. Disse er kjempeenkle å slenge i sammen, og du kan bytte ut sjokoladebitene med hva du måtte ønske. Smarties, peanøtter, hvit sjokolade osv. Her er det bare å velge det du selv liker best! Håper det smaker ♥

Ingredienser til ca. 40 kjeks: 7 dl mel // 2 ts natron // 1 ts salt // 140 g smør (romtemperert) // 2 dl sukker // 2 dl brunt sukker // 2 egg // 1 ss 100% vaniljepulver // 5 dl mørke sjokoladebiter/knapper (det er lov å ha i enda mer sjokolade hvis du ønsker)

I en egen bolle sikter du mel, natron, salt og vaniljepulver, mens du i en annen bolle rører sammen sukker, brunt sukker og smør til det har blandet seg helt. Ha eggene i smørblandingen, og tilsett litt og litt av melblandingen. Når alt er blandet rører du inn sjokoladen. Sett deigen kjølig i en times tid, så unngår du at cookisene blir flate. 

Lag kuler i ønsket størrelse, og stek de på 175 grader til de blir gylne. Steketiden kommer litt an på hvor store cookies du vil ha, mine sto inne i ca. 10 minutter. Husk på å la det være litt plass mellom hver kule, da de vil flyte litt utover. 

La cookisene kjøle seg ned på en rist før du har de i kakeboksen. De er veldig gode når de er lunke, så spis gjerne en kjeks eller 10 før de er helt kalde!

Superenkelt ikke sant? Og det som er så kjekt er at du kan lage deigen kvelden i forveien og bare oppbevare den i kjøleskap. Da kan du steike helt ferske cookies til gjesten kommer uten å trenge å blande, røre eller mikse noe som helst. Du kan til og med trille kulene dagen før, og bare slenge de utover brettet hvis du vet du får mye å gjøre en dag du venter besøk. 

- Sara
FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#oppskrift #hjemmelaget #cookies #kjeks #sjokolade #søtt #homemade 

Spillkveld med venner

 • 07.10.2017 kl. 18:30

Hei og god lørdag ♥  Jeg ville bare innom for å ønske dere en riktig god lørdag, håper dere har noen fine planer for kvelden? Vi skal straks avgårde til Vilde på quiz/spillkveld. Det blir gøy! 

Jeg har bakt noen soft baked cookies i dag, hvis de blir godkjent av gjengen legger jeg ut oppskrift i morgen :) 

Ha en fin kveld!

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#helg #lørdag #cookies #bake #blogg #blogger #venner

Filmtips: Bad moms

 • 06.10.2017 kl. 19:44

Det er fredag! Og det betyr underholdningstips, i hvert fall på denne bloggen. Ukens tips er en filmen jeg så for et par dager siden, men den kom i fjor sommer. Og selv om dette ikke kvalitetsmessig er den beste filmen jeg har sett er det absolutt en film som får deg til og le, og som passer fint å snurre på for eksempel jentekvelder. Den er kanskje litt forutsigbar etter noens smak, men den oser av feelgood og girlpower. 

Bad moms handler om Amy (Mila Kunis) som gjør sitt beste i å sjonglere karrieren sin, med ekteskap og det å være en perfekt mor til sine to barn. Når det viser seg at mannen har vært utro kaster hun han ut, og som om hverdag ikke var stressende nok fra før går nå alt skeis. Hun gidder rett og slett ikke mer, og bestemmer seg for å bli en bad mom. Hun dropper å dra på jobb, barna må fikse sin egen mat og hun stikker ut å drikker med sine nye mammavenninner. Filmen byr på mange morsomme scener, og noen skikkelig girlpower øyeblikk. 

Jeg så Bad Moms på TV2 Sumo, eller på CMORE delen deres. Den kan også ses på Viaplay og leies/kjøps på Apple Store. Og det kommer faktisk en oppfølger til denne filmen med juletema på kino 3.november. Om jeg gidder å gå på kino for å se den tviler jeg på, men hvis den har kommet på Apple Store innen jul kan det godt hende den havner på listen over julefilmer som skal ses i år.

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#underholdning #film #komedie #tips #filmtips #anbefaling #inspirasjon #inspo 

Oppskrift: Veggie chips

 • 04.10.2017 kl. 16:20

Ett av punktene på listen over ting jeg vil få gjort i høst er å være flink til å bruke sesongens råvarer. Og hvilken bedre måte å bruke råvarene på enn å lage litt snacks? Grønnsakschips har vært populært lenge, og med god grunn, det er supergodt! Vanlig potetgull er selvfølgelig godt det, men det har aldri vært en type godteri jeg strekker meg etter når jeg skal kose meg. Grønnsakschips har derimot masse god smak, og du kan faktisk nyte det med god samvittighet! Så her kommer en enkel og grei oppskrift til dere. 

Sjekk gjerne ut mine oppskrifter fra tidligere; grønnkålchips og eplechips!

Ingredienser: Grønnsaker etter ønske (jeg brukte søtpotet, rød- og gule beter, reddik og persillerot) // 0,5 dl olje // 5 ss eplesidereddik // En liten dæsj hot sause // Krydder etter ønske (jeg brukte smoked paprika og en slags oreganoblanding)

Vask og skrell grønnsakene om nødvendig før du skjærer de opp i tynne skiver, jeg brukte foodprosessoren min til dette. I en bolle kan du blande olje, eplesidereddik og krydderet. Ha grønnsaksskivene i bollen og fordel blandingen jevnt. Legg skivene utover et bakebrett og stek på 200 grader i ca. 30 minutter. Husk å vend de litt underveis slik at de ikke blir svidd. Etter det hadde gått 30 minutter senket jeg temperaturen i ovnen og stekte de videre i ca. 20 minutter. Hvis all chipsen fortsatt ikke er helt crispy kan du slå av ovnen og la de ligge til tørk mens ovnen kjøler seg ned. Jeg merket at for eksempel søtpoteten ble mye fortere crispy enn betene, så du kan med fordel legge inn rødbetene litt før resten. 

Oppbevar (hvis det blir noe igjen) i en tett beholder, for eksempel en glasskrukke. 

Disse chipsene er supergode å dyppe i en deilig hjemmelaget hummus! Hummus er jo helt perfekt som dipp!

Det at betene brukte litt lengre tid på å steke enn de andre grønnsakene kan ha noe med at de skivene av en eller annen grunn ble litt tykkere å gjøre. Jeg brukte samme innstilling på foodporsessoren, så jeg vet helt ærlig ikke hvorfor det ble slik. Det gjorde uansett ingen ting, jeg bare skuffet ut søtpoteten når jeg kjente den var klar. Godt ble det uansett, med deilige høstsmaker! 

Hva slags grønnsak synes du er best å lage chips av?

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#oppskrift #hjemmelaget #snacks #sunt #chips #grønnsakschips #grønnsaker #vegetar #homemade #inspirasjon #høst 

Inspiration: Fall nails

 • 03.10.2017 kl. 18:30

Etter å ha hatt skjøre negler i flere måneder, som knakk bare jeg så hardt på dem er det deilig å endelig begynne å få litt lengde på de igjen. Helt siden jeg fikk lagt gelenegler i vår har neglene mine vært utrolig dårlige og svake. Jeg har alltid hatt veldig sterke negler, så det må jeg innrømme var litt uvant. For å få de back on track igjen har jeg ikke brukt noe produkt på de i det hele tatt, bortsett fra et tonn av neglebåndsolje! Nå som neglene begynner å få litt lengde vil jeg derfor være flink til å lakke de fremover, og har i den anledning snekret sammen en liten inspirasjonskollasj til meg selv. Den tenkte jeg kanskje noen av dere kunne ha glede av også? Håper i hvert fall at dere blir litt inspirert ♥


Alle bildene er fra Weheartit.

Jeg har en skikkelig ting for matte negler om dagen, og synes stort sett alle farger blir superlekre med et strøk matt top coat. Min matte top coat er fra Londontown, og den synes jeg fungerer kjempebra. Om høsten strekker jeg meg oftere etter de sorte og de mørkere flaskene med neglelakk, jeg synes det passer så bra til fargene vi ellers omgir oss med på høsten. Likevel vil jeg ikke gi helt slipp på lekre nudes, og knall røde negler heller. Litt farge har vi jo ikke vondt av?

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#negler #nails #inspo #inspirasjon #skjønnhet #beauty #fashion #fall #autumn #høst

On my travel bucket list

 • 02.10.2017 kl. 17:11

Det sies at å reise er den eneste tingen man bruker penger på som faktisk gjør deg rikere. Det er på mange måter sant, opplevelsene og minnene som skapes på en reise er helt unike, så det er noe jeg har lyst til å gjøre mer av i årene som kommer. Jeg er en skikkelig listeperson, så jeg har lastet ned appen Been (ikke reklame) for å følge med på hvor mange land jeg har vært i. Så langt har jeg i følge appen vært i 6% av verden og 26% av Europa. 6% er jo ikke veldig mye, men Europa begynner jo å komme seg! I dag har jeg derfor googlet litt frem og tilbake, og kommet opp med 9 reisemål jeg må oppleve en eller annen gang. 

Skottland

Jeg skal ikke lyve, TV-serien Outlander har hjulpet veldig på lysten til å besøke nettopp dette landet. Naturen her ser så utrolig flott ut, og jeg tror dette er det perfekte reisemålet for litt bildeknipsing. I tillegg til fin natur kan Skottland også by på mange kule slott og bygninger. Også hadde det selvfølgelig vært gøy å se storbyene Glasgow og Edinburgh. En pubtur er vel også obligatorisk på en tur til Skottland!

Island 

Jeg har faktisk aldri vært på Island før, til tross for at det ikke ligger så langt unna. Dette landet er jo virkelig et must, med en helt fantastisk natur. En dukkert i den blå lagune må selvfølgelig krysses av listen, det samme må et besøk til en geysir. Her er det bare å pakke badedrakten og kameraet!

Portugal 

Ei venninna av meg jobber for tiden i Lisboa, og det ser så fint ut på alle snappene hun sender! Vi pleide å jobbe sammen på hotellet, så den lille jentegjengen vår har snakket litt om å dra nedover å besøke henne på nyåret. Det hadde vært så gøy! Jeg har aldri vært i Portugal før, så det har jeg veldig lyst til å få gjort. Håper vi får til det :) 

Maldivene

Trenger jeg egentlig skrive noe særlig her? Turkis vann, hvite sandstrender og søte bungalows - det kan jo ikke bli annet enn magisk?

Japan

Jeg skal ikke lyve, Japan skremmer meg litt som reisemål, spesielt store byer som Tokyo. Store byer, enorme menger mennesker og et språk jeg ikke forstår bæret av er ikke akkurat ting jeg søker etter. Men det må jo være litt av en opplevelse å dra dit. Og tenk bare på så god sushi du får tak i! Haha. Det hadde også vært helt fantastisk å dra dit under cherry blossom season, det ser så vakkert ut! 

Norge

Jeg må innrømme at jeg ikke er spesielt bereist innenfor Norges grenser, dessverre. Jeg har vært i byer som Stavanger, Bergen og Kristiansand, men det nordligste stedet jeg har vært er faktisk Florø. Ikke veldig langt nord med andre ord! Så jeg har veldig lyst til å dra litt lengre nord, og også reise mer på vestlandet. Norsk natur er så fantastisk vakker. Veldig klisje, men også veldig sant!

Cuba

Da jeg satt å googlet rundt etter destinasjoner dukket Havana i Cuba opp gjentatte ganger, og for en fargeklatt av en by! Jeg fikk med en gang skikkelig lyst til å dra dit bare fordi jeg ble så glad av alle fargene. Cuba ikke er det første landet som popper opp i hodet mitt når jeg tenker på reise, men why not? Jeg synes det ser ut som at Cuba kan by på mye fin (og fargerik) arkitektur, fin natur og noen sinnsykt kule biler! 

Hellas

At jeg enda ikke har kommet meg til Hellas er jo nesten utrolig, alle nordmenn har vel vært der? Dette landet ser helt fantastisk ut, og maten er det jo ikke akkurat så mye å utsette på! Haha, mat er viktig for meg! Så Hellas må helt klart besøkes i nærmeste fremtid!

USA

Jeg har vært i USA en gang tidligere, men da var jeg bare 6 år gammel. Det er derfor ikke så mye jeg husker fra denne ferien. Et punkt jeg har hatt på bucket listen min så lenge jeg kan huske er derfor en road trip i USA. Først og fremst må jeg selvfølgelig ha lappen, men når den er på plass hadde dette vært en utrolig kul ferie å ta. Det er mange forskjellige steder av USA jeg har lyst til å oppleve alt fra Miami til Texas, til NY og Los Angeles.  

Det er nok helt sikkert enda flere steder jeg kunne tenkt meg å dratt til, men for at ikke listen skal fortsette i det uendelige stopper vi der. Nå har jeg forresten kun listet opp land jeg har lyst til å besøke, og selvfølgelig er det ofte mer enn én plass innenfor hvert land jeg har lyst til å oppleve. Jeg kunne også gjerne tenkt meg å reise tilbake til land jeg tidligere har besøkt, men til andre deler av landene. Detter gjelder blant annet Italia og Frankrike! Så nå er det bare å finne seg en godt betalt jobb og pakke kofferten! Hehe

Hvor vil du reise?

- Sara

FOLLOW ME: Facebook // Instagram // Snapchat: Sokbibi


#reise #travel #wanderlust #verden #ferie #europa #norge

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no