hits

Verdens beste kjæreste: utfordring

 • 30.10.2015 kl. 13:52

Denne helga tenkte jeg å ringe inn ved å spre litt kjærlighet! Jeg vet det ikke er Valentines helt enda, men hvorfor vente? Det er jo alltid koselig å si noen fine ord om kjæresten sin! Matias og jeg har vært sammen i snart 7 år nå, og jeg håper og tror vi har mange fine år foran oss. I den anledning har jeg listet opp 10 punkter på hvorfor han er best for akkurat meg.

Jeg har også lyst til at flere skal si noen punkter om hvorfor de har verdens beste kjæreste, så jeg tenkte å utfordre et par bloggere til å gjøre det samme! Håper dere tar utfordringen og sender den videre: Krist.in, Tiggerlilly og Marthe Borge.

♥ Han møter meg hver eneste kveld når jeg kommer hjem seint fra jobb. ♥

♥ Han hjelper meg alltid med å ta ned ting jeg ikke når i skapene. #shortpeopleproblems ♥ 

♥ Han lager middag til meg, og har stort sett alltid litt mat klar når jeg kommer hjem fra kveldsvakt. ♥

♥ Han kan plutselig finne på å ta oppvasken eller rydde leiligheten mens jeg er på jobb. ♥

♥ Han holder meg varm når jeg fryser. ♥

♥ Han passer på meg og holder ut med meg når jeg er syk. ♥

♥ Han får meg til å le, alltid! ♥

♥ Han svarer alltid på og hjelper meg med de dumme spørsmålene jeg har! ♥

♥ Han sier aldri nei til å ta bloggbilder for meg. ♥

♥ Han masserer alltid skuldrene mine hvis de er vonde. ♥

Da håper jeg dere får en fin helg, og det er selvfølgelig bare å hive dere på selv om dere ikke har blitt utfordret! Del gjerne link i kommentarfeltet hvis dere gjør det da, det hadde vært så koselig å lese. 

Tar du utfordringen?

- Sara


#kjæreste #kjærlighet #best #samboer #utfordring

Spooky eyes nail art

 • 29.10.2015 kl. 16:44

Butikkene er fylt opp med gresskar, spindelvev, skumle masker og godteri så langt øyet kan se, og det er et sikkert tegn på at Halloween er rett rundt hjørnet. Dagen hvor både store og små kler seg ut, enten med intensjonen om å samle inn store mengden godteri eller feste seg inn i natten. Det er den dagen i året hvor noen mener det er "lov" å kle seg litt slutty, eller finne frem barnet i seg. Jeg vil ikke røpe hva jeg skal være på Halloween helt enda, men jeg tenkte å dele et veldig enkelt negledesign med dere i ekte Halloweenstil.

Designet ble litt til ettersom jeg lakket neglene så glitteret kom på før jeg bestemte meg for å ha skumle øyne på ringfingeren. Men jeg synes ikke det gjorde noe jeg, det er jo litt gøy å blande skummelt og fint?

På alle neglene utenom ringfingeren har jeg brukt TL Design Amsterdam på hele neglen, så påførte L´Oréal Goldleaf og Essie Jiggle Hi Jiggle Low med en svamp nederst på neglene.

På ringfingeren la jeg en stripe TL Design Amsterdam øverst på en svamp og Essie Roarrange under. Så tappet jeg det på slik at skled inn i hverandre. Når det var helt tørt brukte jeg en stor dotting tool for å lage det hvite i øynene før jeg brukte en mindre til å lage pupillene. Fargene jeg brukte var TL Design Angel og TL Design Amsterdam. Svampene får du kjøpt på H&M, Cubus osv. mens dotting toolene er kjøpt på Ebay.

For å gjøre designet mer helhetlig går det an å bare la neglene uten øyne være helt sorte eller ta annenhver med oransje og sort. Uansett hva dere velger å gjøre med neglene håper jeg i hvert fall at dere ble litt inspirerte! Del gjerne link i kommentarfeltet eller tag meg på Instagram hvis dere har gjort noe kult med neglene til Halloween. Jeg har lyst til å se!

Hva synes dere om designet?

- Sara


#skjønnhet #beauty #nails #negler #negledesign #halloween #tips

Cocoa-licious

 • 28.10.2015 kl. 20:35

Når høstløvet samler seg i store hauger og vinden biter i kinnene er det lite som er bedre enn å trekke inn på en lun kafé med ei god venninne. Vilde har vært på besøk hos meg siden i går og i dag bestemte vi oss for å teste ut en kafé vi ikke har vært på før, Cocoa på Grünerløkka. Denne hjemmekoselige kafeen ligger i Toftes Gate og har spesialisert seg på kakao. Hele stedet oser av hygge og dette må jo være det perfekte stedet å trekke inn til nå som det går mot kaldere tider. Vi bestilte begge hver vår kopp med varm kakao, Vilde prøve seg på en med smak av mocca og jeg gikk for mint. Begge to var veldig gode, men for en mint-elsker som meg skulle jeg ønske det var enda mer mintsmak! Bortsett fra det kunne jeg ikke blitt mer forelsket i det stedet, håper jeg kan friste dere med noen bilder ♥

Cocoa for two ♥

Søte fristelser!

 Cocoa to go.

De hadde så mange fine detaljer i kafeen som gjorde alt så koselig, til og med menyene var en fryd å titte på!

Her snakker vi kos på høyt nivå, og jeg MÅ tilbake hit ved en senere anledning! Nå har Vilde dratt hjem og i morgen venter hverdagen med trening og sunn mat igjen. Så skal jeg en liten tur på jobben igjen på fredag før jeg har en deilig langhelg foran meg. Håper dere har hatt en fin start på uken ♥

Har du vært på Cocoa før?

- Sara


#kakao #varmkakao #sjokolade #oslo #grunerløkka #kafe #kos #venninner #inspo #inspirasjon #høst #tips

Oppskrift: varm chilikakao

 • 26.10.2015 kl. 14:59

Høsten er for meg synonymt med sofakos, en stor kopp varm drikke og et mykt pledd. Jeg elsker te og har nok te til å åpne en liten te-shop, men av og til synes jeg det er gøy å prøve noe annet også. Varm kakao med chili har jeg hatt lyst til å prøve en evighet nå og endelig i går fikk jeg lagd meg en kopp. Det var skikkelig godt med en kopp litt spicy kakao, chili og sjokolade går jo utrolig godt i sammen. Dere husker sikkert den sjokoladen Freia hadde for et par år siden med nøtter og chili, H.E.R.R.E.G.U.D så god den var! Så hvis du var fan av den håper jeg du tester ut denne kakaoen også ♥

Ingredienser til en stor kopp: 1/2 chili (uten frø) // 2,5 dl melk // 1 ss 100% kakao // 30g mørk sjokolade (gjerne 70%) // 1 ss Sukrin Gold // 1 ts 100% vaniljepulver

Del chilien på langs og ta ut frøene, legg den i en kjele sammen med resten av ingrediensene og kok opp. Fjern chilien og server, gjerne med krem på toppen hvis du ønsker det.

Nam! Dette var så godt, så hvis du er litt lei vanlig kakao MÅ du prøve denne her. Den har en ganske sterk kakaosmak og er ikke så veldig søt, så hvis du vil ha den mildere tar du i mer melk og mer Sukrin Gold for å få den søtere. Hvis du er litt redd for chilien kan du jo alltids teste denne oppskriften her med peppermynte isteden.

Har du smakt chilikakao før?

- Sara


#kakao #varmkakao #chili #oppskrift #hjemmelaget #sunt #hot #godt #sjokolade #sukrin

Uken som gikk #4

 • 25.10.2015 kl. 14:33

God søndag! Ukens siste dag betyr en ny runde med oppsummering. Denne gangen har jeg byttet ut et par punkter for å variere litt, så håper innlegget faller i smak! 

Ukens høydepunkt: Denne uka har det vært flere høydepunkt faktisk, IKEA-turen med Marthe startet uken på en veldig god måte. Vi koste oss, fikk skravlet fra oss og shoppet masse fint. Etter torsdagens personalmøte dro hele gjengen ut å tok et par øl, en av mine fine kollegaer hadde bursdag så vi feiret henne litt. Så avsluttes uken med bursdagsfeiring av bestemor, en innholdsrik og fin uke ♥

Ukens nedtur: Jeg har aldri noe særlig å skrive her (heldigvis), men den største nedturen var kanskje at jeg ikke fant det serveringsbrettet jeg var på jakt etter på IKEA. Da vet du at uken har vært bra når det var den største nedturen!

Ukens innkjøp: Det må jo bli handleposene som ble med hjem fra IKEA. Jeg er strålende fornøyd med alt sammen!

Ukens mest leste innlegg: Det var nok ganske mange som kjente seg igjen i innlegget "Du vet du er blogger når..." for det ble lest av mange. Det var gøy å se at dere likte innlegget, og responsen det fikk i kommentarfeltet.

På denne dagen i fjor: Hadde bestemor bursdag, så mamma og jeg dro opp til henne med det beste hun vet, kinamat. Jeg la også ut et innlegg med oppskrift på kylling/tunfisksalat.

Ukens want: Halve Balmain X HM kolleksjonen! I forrige innlegg kan dere se det jeg likte aller best fra den nye kolleksjonen.

Ukens craving: Julebrus! Noen mener det er for tidlig, og det er det kanskje, men julebrus er det beste som finnes. Det måtte selvfølgelig bli en flaske med det på lørdag.

Ukens bloggerissue: Å ikke få deltatt på åpent hus hos Geelmuyden Kiese. Denne uken var det jo presseuke i Oslo og som en relativt liten blogger bli man ikke invitert på all verden, men Geelmuyden Kiese holdt åpent hus og der hadde det vært gøy å være. Jeg får heller ta det igjen neste sesong!

Hva har du gjort denne uka?

- Sara


#ukens #ukensomgikk #hverdag #tilbakeblikk #blogg #blogger

Balmain X HM

 • 24.10.2015 kl. 23:50

Hvis du er moteinteressert og ikke har fått med deg HMs store samarbeid med Balmain denne høsten har du kanskje sovet litt i timen? Med Kendall Jenner og Gigi Hadid i spissen har dette vært en stor snakkis i hele høst og jeg tror veeldig mange moteinteresserte har sett frem til å se plaggene for første gang. Nå har det jo lekket litt bilder her og der, men endelig har vi fått bilder av alle plaggene! Helt ærlig synes jeg faktisk kolleksjonen er dritkul! Det er mye mønster, perler og pompøse detaljer, veldig ulikt min stil, men hvis man matcher det med de riktige tingene tror jeg det skal gå helt fint! Under har jeg valgt ut de tingene jeg synes er aller finest og faktisk kunne gått med selv.

Stort sett alle kjolene synes jeg er superfine, unntaket er kanskje den lilla, den synes jeg så litt tacky ut. De høye hælene med gulldetaljer er også helt stunning og hadde jeg hatt 1500,- ekstra hadde de helt klart vært øverst på shoppinglisten min fra denne kolleksjonen! Jeg liker også veldig godt den enkle sorte kåpen, skinnjakka og den lange sorte blazeren. Alle tre er veldig anvendelige og etter det jeg har hørt er dette plagg med skikkelig god kvalitet. Altså noe man kan investere i og ha i lang tid fremover! Perle-blazeren som Kendall Jenner har vært avbildet i flere ganger er kanskje ett av de plaggene folk har vært mest nysgjerrige på og jeg gleder meg sånn til å se den live i butikk. Jeg ville nok ikke kledd den spesielt godt selv, men fy søren så kul den er!

Jeg må si jeg er skikkelig imponert over hele kolleksjonen og er sikker på at det kommer til å bli en hit! Plaggene er jo selvfølgelig en god del dyrere enn det HM bruker å ligge på, men jeg synes faktisk ikke prisene er uoverkommelige. Skoene jeg nevnte over koster jo 1500,- men den prisen må man jo regner med å punge ut med i mange andre butikker også for tilsvarende sko. 

Hva er dine favoritter?

- Sara


#mote #fashion #trend #hm #balmain #hmxbalmain

Du vet du er blogger når...

 • 23.10.2015 kl. 17:55

Som blogger er det enkelte situasjoner og ting i hverdagen som gjentar seg. Endeløse mailbokser og regnskapsføring hører kanskje mest til toppbloggerne, men det er mange ting vi mindre bloggere også opplever. Kanskje noen av dere lesere er bloggere selv og kjenner dere igjen? Fortell gjerne om det i kommentarfeltet ♥

...du har med deg kamera overalt. Det kan dukke opp en situasjon hvor du får fine bilder eller noe interessant du kan blogge om, så derfor ser du sjelden en blogger uten kamera.

...du lar deg inspirere av alt du ser. Som blogger er man alltid på jakt etter nytt og spennende bloggstoff og da trenger man inspirasjon. Et antrekk man ser på gata, en magasinforside i bladhyllen på Narvesen eller et utstillingsvindu i en butikk, alt kan brukes som inspirasjon!

...bordet du velger deg på kafé avhenger av om det er godt belyst. Lys har jeg jo nevnt et par ganger her, det er så viktig! Og på kafé er det ofte ikke den beste belysningen, derfor er en vindusplass helt perfekt!

...du har en laang liste på dataen med ting du kan blogge om. For å ikke glemme gode ideer man kommer på må man lagre det et sted! Kanskje har du også et lite bildegalleri på telefonen med ting du har sett og latt deg inspirere av?

...du misliker høsten og vinteren, ikke på grunn av kulda eller snøen, men på grunn av det dårlige lysforholdet. Det sier seg jo selv at som blogger er lys veldig viktig for å få gode nok bilder, og når timene med godt lys blir færre er det også vanskelig å levere på den fronten. For å få godt lys går man da gjerne ut og fryser fingrene av seg for de gode bildene isteden for å få halvveis god kvalitet innendørs. That's the way we work!

...venner vet allerede hva som har skjedd siden sist fordi de har lest bloggen din. Det har skjedd så mange ganger at venner og familie allerede vet hva jeg skal si fordi de har lest om det på bloggen. Det er jo bare veldig hyggelig at de leser bloggen min, men da har jeg så lite å fortelle om!

...maten alltid blir kald fordi du må ta bilde av den før du spiser. Gode bilder tas ikke alltid i en fei og tallerkenen må danderes litt ekstra før shooten, det resulterer nesten alltid i kald mat.

...det verste som finnes er når nettet er nede eller går veldig tregt. Å ikke kunne blogge fordi nettet er nede er så kjedelig! Det samme gjelder tregt internett, det er SÅ frustrerende å vente en liten evighet på at bildene skal lastes opp!

...du har så store mengder sminke, hud- og hårpleie at det vil ta år å bruke opp alt. Bloggere får ofte lov til å teste veldig mye forskjellig innen skjønnhet og etter hvert kan det begynne å hope seg litt opp. På den positive siden slipper man sjelden å kjøpe noe nytt selv!

...du drar på IKEA for å kjøpe nye tallerkener og glass som ser finere ut på bilder enn de du allerede har. Dette gjorde jeg jo selv tidligere denne uken, men vi hadde litt brukt for det nye da. Lover!

...når du starter å gjøre deg klar timer før du skal ut på noe fordi du både må gjøre deg klar, ta bilder og blogge om antrekket. Denne her skjer så ofte! Og veldig ofte overvurderer jeg min egen tid og tror jeg har  mye bedre tid enn jeg egentlig har. Noen ganger ender jeg derfor opp med å ikke få tid til å ta bilderog da kan jeg være smågrinete i lang tid etterpå.

...du må spørre venner, familie og kjæresten om å ta bilder av deg. "Kan du bare ta bilde av at jeg holder denne koppen her". Spørsmål av den typen der får kjæresten min ganske ofte, og heldigvis er han snill og stiller alltid opp!

...du kjøper inn ting som kanelstenger, krydderurter og annet småtteri som kun skal brukes for å gjøre bildene litt kulere. Hvor mange ganger har det ikke skjedd at du kanskje ikke egentlig hadde hatt brukt for å kjøpe enkelte ting men likevel bare MÅ ha det fordi det ser kult ut på bilder? Krydderurter og kanelstenger kan man jo bruke i mat da, så helt forgjeves er det ikke!

...du tenker konstant på nye ideer til blogginnlegg. De beste ideene kan jo komme hvor som helst, og jeg tenker ofte på blogginnlegg om kvelden før jeg legger meg eller mens jeg sitter på bussen på vei til jobb.

...du blir superstressa hvis du er på noe som tar lengre tid enn forventet og bloggen ikke har blitt oppdatert for dagen. Den følelsen er SÅ kjip! Du rakk ikke å få ferdig innlegget før du dro også dras tiden ut i det som føles ut som det uendelige!

...du har pinlig mange bilder av deg selv på dataen din. Denne trenger vel ingen nærmere forklaring, alle bloggere har et tonn av selfies liggende.

...du alltid kan finne ut av hva du gjorde for flere år tilbake i tid. En av de store fordelene med å være blogger er at man har et online-arkiv med stort sett alt du har foretatt deg de siste årene.

...du nesten daglig sier "jeg må bare blogge først". Jeg lurer på hvor mange ganger jeg har brukt den setningen, det er i hvert fall ikke få!

Kjenner du deg igjen i noen av disse?

- Sara


#blogg #blogger #hverdag #morsom #typisk #internett

What would Blair Waldorf do?

 • 21.10.2015 kl. 18:40

Et eget lite kontorhjørnet har lenge stått på ønskelisten min, og til nå har jeg kun hatt en mini-pult som så vidt rommer Macen og en kaffekopp. Nå har jeg derimot skaffet meg en mye større plate og endelig kan jeg innrede mitt egne lille "hjemmekontor". Det er så deilig å ha en plass hvor jeg kan blogge, skrive jobbsøknader og gjøre andre "viktige" ting. Jeg har ikke kommet så langt med innredningen enda, foreløpig har jeg bare satt opp en pjuskete plante, et duftlys og et hjemmelaget bilde, men det skal bli litt mer hjemmekoselig!

Den siste tiden har jeg sett så mange kule sort/hvite bilder i enkle rammer og har hatt så lyst på det selv. Men jeg vil heller lage mitt eget slik at ikke alle andre har helt likt som meg. Etter et kjapt googlesøk fant jeg et som lignet litt på dette her og da måtte jeg bare lage meg det.Du trenger: et kult utprintet bilde // en ramme // evt. saks/tape/lim

Finn et bilde på nett eller lag et selv i Photoshop/Pickmonkey eller lignende. Skriv det ut i ønsket størrelse og sett det inn i en ramme. Enklere enn dette går det ikke an å få det! Rammen kostet 39,- på IKEA og printet koster jo ikke mer enn arket og blekket du bruker, så dette vil jeg si er en veldig budsjettvennlig versjon.

Jeg gleder meg til å få opp enda litt mer pynt og til å bytte ut den stakkars grønne planten. Den har sett sine bedre dager og jeg holder kun liv i den for å ha noe grønt å se på. Når desember nærmer seg kommer jeg nok til å gjøre det litt julete her og pepperkakelyset jeg kjøpte på IKEA må få fast plass. Hihi, det skal bli kos!

Hva synes dere om resultatet?

- Sara


#diy #gjørdetselv #hjemmelaget #gossipgirl #blairwaldorf #kontor #office #hverdag

New in: IKEA

 • 20.10.2015 kl. 14:58

Etter en kjempehyggelig IKEA-tur i går fikk jeg med meg masse fint hjem! Mesteparten av det var planlagt på forhånd, men det går jo ikke an å gå innom IKEA uten å putte noe ekstra i handlekurven? Alt fra julepynt til nye kjøkkenglass og tallerkener ble med i kurven og nå tenkte jeg dere skulle få se! Alt dere ser på bildene her pluss et par ting til to DIY-prosjekt koster rundt 350,- så lommeboken jubler også over fangsten.

Hvor søte er ikke disse julekulene? Hvis dere så juletreet mitt i fjor vet dere jo at mitt veldig lite og da må man ha liten pynt. Fra før av har jeg samme typen julekuler i sølv, grått og sort, så da jeg så disse mer litt mer farger på måtte de bli mine. Jeg tror de vil se kjempefine ut sammen med noen av de gamle sølvkulene! Gleder meg allerede til å pynte treet ♥ En liten skjærefjøl ble også med, jeg tenker mest å ha den til bilder, men det er kjekt med en liten fjøl på kjøkkenet også.

Nye kjøkkenglass trengte vi virkelig, nå har vi tre forskjellige glass stående i skapet og vi har bare et par av hver. Så disse her var et must! Jeg har siklet på de en liten stund nå og gleder meg virkelig til å ta de i bruk! Jeg synes ikke de ser litt mer eksklusive ut, og ikke veldig typisk IKEA.

Tallerkener har vi for så vidt nok av, men jeg begynner å bli så lei deg kjipe fargen på de vi har. Disse her kostet jo nesten ingenting så da synes jeg vi kunne unne oss noen nye. Jeg tror matbildene mine også vil dra nytte av litt andre tallerkener, det er sjelden maten ser delikat ut på de vi har nå!

De hadde også fat i samme serie som tallerkenene så dette lekre brune falt jeg helt for! Gleder meg til å dandere noe fint på denne her!

Det er jo faktisk ikke mer enn litt over to måneder til jul nå så jeg tenker vi like gjerne kan få litt juleting i hus! Dette duftlyset med lukt av pepperkake måtte jeg derfor ha med. Tenk så deilig når desember kommer og vi kan fylle leiligheten med duft av pepperkaker! 

Denne lysholderen ble et skikkelig impulskjøp, men jeg er veldig fornøyd. Tror den kommer til å bli veldig fin med et par andre kobberfargede ting jeg har.

Var det noe du likte her?

- Sara


#IKEA #shopping #newin #interiør #kjøkken #kjøkkenting #jul #julepynt #pepperkake

Improving Lives uke #1

 • 19.10.2015 kl. 22:20

Hei og god kveld! Har dere kommet i gang med uken enda? Min uke startet med en tur til IKEA sammen med Marthe, og jeg må si meg veldig fornøyd med egne innkjøp! Jeg tenkte å vise hva som ble med i den brune papirposen i morgen for nå har jeg tenkt til å kickstarte uken med litt snakk om kosthold. Som de fleste av dere sikkert vet startet jeg opp med Improving Lives forrige mandag, og jeg er mer motivert enn noen sinne til å gjøre endringer i livsstilen min. Dessverre ble jeg syk forrige uke så jeg fikk ikke fulgt treningsplanen, men denne uken skal både kostholdsplanen og treningsprogrammet følges.

Etter en hel uke med nytt koshold tenker jeg dere er interessert i høre hvilke erfaringer jeg har gjort? Derfor tenkte jeg å skrive litt om hvordan det har vært å gjøre endringene, hvordan det har passet inn i en hektisk hverdag og hvordan jeg føler det har hjulpet på søtsuget.

Først må jeg bare si jeg ikke har fulgt planen hundre prosent hele uken, det må man heller ikke. Så lenge du holder deg til "JA-listen" din og følger Improving Lives sine anbefalinger er det helt greit. Jeg byttet derfor blant annet litt rundt på frokostene og spiste havregrøt flere dager enn det sto på planen. Og det fungerte veldig godt for meg! Det var ikke vanskelig å gjøre endringene i det hele tatt, man spiser bare vanlig sunn mat som er lett tilgjengelig i butikker. Noen av oppskriftene krever et par "spesialprodukter", men disse kan kjøpes enten på helsekostbutikker, i utvalgte daglivarebutikker eller til en billig penge på iHerb. Jeg har ikke prøvd ut noen av bakeoppskriftene enda, men jeg tenkte å lage rundstykkene deres og kanskje knekkebrødene denne uken!

Jeg vil anbefale å kikke igjennom kosholdsplanen på søndag og skrive handleliste for hele uken med en gang. Da kan du fylle opp kjøkkenet med ting som er bra for deg og det blir enkelt å følge planen.

Det er heller ikke vanskelig å tilpasse dette kostholdet til en hektisk hverdag, det krever bare litt planlegging, men det gjør jo hverdagen uansett. Små grep som å sette av noen timer til baking av sunne rundstykker, knekkebrød og annet du kan fryse ned hjelper veldig på i tidsklemma. I planene deres har de også forskjellige mellommåltider som kan lages klart på forhånd eller som man kan plukke opp fra butikken. Skyr og Questbar er gode eksepler på enkle ting som står på JA-listen.

Søtsuget ble nærmest borte over natten og om det er placebo eller om det kun skylles maten jeg spiste vet jeg ikke, men det er heller ikke viktig. Så lenge søtsuget ikke kommer krypende på kvelden er jeg bare glad! Lørdagsgodteriet blir også mer hellig hvis man faktisk bare spiser det en gang i uka, og så smaker det jo hundre ganger bedre!

Jeg er med andre ord godt fornøyd med første uke, og er veldig klart for å legge til litt trening også. Min plan for uken ser slik ut, med to dager kondisjon og to dager styrke. Jeg la også inn en yogaøkt på lørdag som jeg tenker å ta på matten hjemme. Yoga er så gøy når man først gjør det så jeg har lyst til å begynne litt med det nå også. Jeg trenger virkelig å få myknet litt opp i stive muskler og ledd!

Håper dette var til hjelp!

- Sara


#livvstil #kosthold #trening #sunt #endring #hverdag #ukeplan

Uken som gikk #3

 • 18.10.2015 kl. 20:42

Hei igjen! Her kommer jeg å skal oppsummere uken som gikk. Uken har bestått av mye jobbing, forkjølelse og livsstilsendringer. Ikke verst på én uke det?

Ukens høydepunkt: BikBok lanseringen på onsdag var veldig gøy. Ellers har det jo vært veldig gøy å teste ut litt nye kostholdsvaner, og ikke minst gøy at det har gått så bra som det har!

Ukens nedtur: Å bli syk samme uken jeg fikk det nye treningsopplegget mitt. Det er jo tydeligvis ikke meningen at jeg skal trene og komme i form?

Ukens innkjøp: De to kuppene som ble med hjem førlanseringen til Lene Orvik. Det ble ikke med noen plagg fra kolleksjoneni posen dessverre, men superlekkert smykke fikk jeg klørne i. Jeg nappet også med meg en nydelig blondetopp som kommer til å bli kjempefin under en litt åpen skjorte for eksempel! Gleder meg til å ta en i bruk.

Ukens mest leste innlegg: Denne uken var det innlegget om Improving Lives som trakk mest oppmerksomhet. Det gleder meg veldig å se at det faktisk er interesse for dette, og det betyr jo bare at jeg kommer til å blogge enda mer om det. Jeg tenkte å skrive litt om erfaringene mine etter første uke i morgen, så hvis dere har noen spørsmål er det bare å fyre løs i kommentarfeltet så tar jeg det med da.

Ukens craving: Farris med appelsin, så forfriskende og godt! Vi har tappekran med kullsyrevann på jobb så det går en del glass av det om dagen. Skulle ønske jeg hadde en sånn på veggen hjemme!

Ukens bilde: Jeg synes dette bildet jeg tok til Eplesider-innlegget ble ganske fint. Jeg kjenner i hvert fall at jeg blir fristet til å varme meg et glass asap!

Ukens bloggerissue: Naturlig lys! Eller fraværet av naturlig lys... Jeg vet det bare blir mørkere og mørkere for hver dag som går nå og det betyr at tiden man kan knipse bilder på reduseres. Med en jobb ved siden av er det derfor litt utfordrende å knipse de perfekte bildene noen ganger, men jeg prøver så godt jeg kan!

Hvordan har din uke vært?

- Sara


#ukens #ukensomgikk #hverdag #tilbakeblikk #blogg #blogger

Jeg tester: Kina snacks

 • 18.10.2015 kl. 12:45

I samarbeid med Trybe

Hei! Håper søndagen har behandlet dere godt, enten dere har en daffedag hjemme eller er ute på noe gøy! Jeg skal som vanlig på jobb, og har forhåndsskrevet et innlegg til dere. Komisk nok tror jeg ikke det finnes et mer upassende tidspunkt å teste ut dette produktet på, enn akkurat nå, men jeg har klart å melde meg på en smakstest uten å vite om det. Likenshare som jeg har skrevet en del om tidligere har byttet navn til Trybe og med på kjøpet kom en ny nettside som jeg tydeligvis ikke klarer å bruke. Da jeg fikk mailen "gratulerer du er valgt ut til å teste Kina snacks" tidligere denne uka ble jeg derfor litt overrasket. Men det var jo lørdag i går og selv om jeg har fått kostholdsplan fra Improving Lives kan man selvfølgelig unne seg noe godt på lørdag. Så jeg lot posen ligge i skapet til i går og valgte derfor å ha smakstest og lørdagskos under ett.

Dette er jo ikke akkurat et nytt produkt og de fleste av dere har sikkert smakt det før? Jeg har i hvert fall det, men det er maange år siden sist. For de av dere som ikke vet det så er Kina snacks puffet mais trukket i sjokolade.

Jeg liker godt kombinasjonen av krispy kjerne og sjokoladetrekk, men jeg synes dessverre ikke sjokoladen på disse er så veldig god. Fazer bruker å ha mange spennende produkter, men dette er jeg nok ingen favoritt. Det er en helt greit snacks som jeg fint kan spise noen av, men det er ikke et produkt jeg selv går ut å kjøper meg.

Hvis dere har lyst til å melde dere inn i Trybe (helt gratis) og få muligheten til å teste forskjellige produkter kan du gjøre det her. Produktene man kan teste varierer veldig så selv om det stort sett er godis de har liggende ute nå dukker det alltid opp masse annet spennende! Jeg har blant annet vært med på to førpremierer på kino, testet produkter fra Tone Lise Akademiet, prøvd krølljern fra OBH Nordica og DAB radio fra Tiny. Bare vær litt forsiktig når dere kikker på den nye siden, det var fort gjort å komme borti "testknappen".

Har du smakt Kina snacks?

- Sara


#godteri #test #anmeldelse #vurdering #trybe #sjokolade

Trick or treat?

 • 17.10.2015 kl. 20:15

God kveld! Jeg regner med at det ikke er så mange som sitter å leser blogger akkurat nå, men jeg ville likevel titte innom for å hilse på. I dag er det jo nøyaktig to uker til Halloween, og det er på tide å bestemme seg for kostyme dersom man tenker å feire denne dagen på noen måte. Jeg skal tradisjon tro på Tonje og Maris Halloween-fest og har allerede bestemt meg for hva jeg skal gå som. Som regel drøyer jeg sånt til siste sekund og ender opp med noe halvveis, men i år tror jeg kostymet mitt kan bli ganske morsomt. Jeg gleder meg til å vise når den tid kommer! I mellomtiden får dere heller kose dere med litt inspirasjonspåfyll, både til dekorering, kostyme og snacks i skikkelig Halloween-stil.

I fjor gikk jeg som "den lille sorte", sjekk det gjerne ut her ♥

Jeg får jo SÅ lyst til å arrangere fest selv, bare sånn at jeg kan lage masse fin pynt og spenstig mat. Men jeg får nok bare leke med tanken, kanskje jeg finner på et DIY-prosjekt å dele her på bloggen før Halloween isteden?

Hva skal du være på Halloween i år?

- Sara


#halloween #feire #høytid #kos #inspirasjon #kostyme #inspo #mat #tips #snacks #dekor #høst #gresskar

Oppskrift: varm eplesider

 • 16.10.2015 kl. 20:14

I morgen er det Epledagen, og selv om det kanskje ikke er den viktigste dagen i året er det klart vi må feire! Epletrærne bugner av deilige epler om dagen og det må man benytte seg av. Forrige gang jeg var hjemme hos mamma stakk jeg derfor innom oldemors hage å plukket med meg en pose epler, og nå var det på høy tide å bruke noen av de. Denne oppskriften er god for en vond hals, og er en skikkelig kosedrikk du kan unne deg på en ukedag! Håper det smaker .

Sjekk gjerne ut oppskriften på eplechips her

Ingredienser til ca. 2 liter: 6-8 epler (jeg tok 2 store grønne fra butikken og 6 små fra epletreet) // 1,5 appelsin // 3 kanelstenger // 1 hel muskatnøtt // 1 ts nellikspiker // 1,7 l vann// søtning etter ønske (jeg brukte Sukring Gold)

Kutt opp epler og appelsin i båter og legg de i en stor gryte, du trenger ikke å skrelle hverken appelsinene eller eplene. Fyll opp med vann, og tilsett kanelstenger, muskatnøtten og nellikspikrene. La det koke i to timer, husk bare på å røre litt av og til! Etter et par timer begynner frukten å bli veldig myk så bruk en potetpresse å skvis frukten med, da får du med mest mulig av saften. La det så småkoke videre en times tid.

Avkjøl gryten før du siler ut sideren i ønsket oppbevaring. Jeg anbefaler dere å bruke en metallsil, jeg hadde ikke det tilgjengelig og det tok veldig lang tid å sile gjennom kjøkkenhåndkle! Når du har fått ut all saften er det bare å smake til med søtning. Husk å varm den opp igjen før servering.

Ready!

Dette var som sagt godt for en sår hals, så hvis du kjenner at høstforkjølelsen er på vei ville jeg lagd meg porsjon av denne!

Sideren holder opp til 5 dager i kjøleskap, men så lenge tviler jeg på at den holder for denne er GOD! Jeg skal ta meg en kopp i kveld og kose meg med dramaet til Kardashian-søstrene, hundre prosent avslapping på en fredagskveld.

Har du smakt varm eplesider før?

- Sara


#oppskrift #hjemmelaget #drikke #eple #eple #eplesider #kanel

Lene Orvik Collection

 • 15.10.2015 kl. 15:00

Hei! Lene Orvik slapp i dag sin tredje kolleksjon for BIKBOK, og personlig synes jeg kolleksjonene bare blir bedre og bedre! Jeg var en kjapp tur innom BIBOK Karl Johan i går for å få med meg førlanseringen og det var vanskelig å ikke gå derfra med fulle poser. Det var dessverre litt vanskelig å få sett skikkelig på klærne i går, og ikke minst prøvd noe på. Køen til prøverommene var evig lange og flere endte opp med å prøve på klær rundt om kring i butikken. Jeg krysser derfor fingrene for at ikke alt blir utsolgt med en gang så jeg kan ta turen ned å se i litt mer rolige forhold. 

1. HER // 2. HER // 3. HER // 4. HER // 5. HER // 6. HER // 7. HER // 8. HER // 9. HER // 10. HER // 11. HER

Det er sjelden jeg liker SÅ mye av en kolleksjon, ofte er plaggene jeg kunne tenke meg i mindretall, men her er det faktisk omvendt! Jeg måtte derfor sette sammen en liten kollasj med noen av mine favoritter. Husk å vær raskt ute hvis dere skal ha noe da. Disse klærne pleier jo å gå veldig fort! 

Har dere noen favoritter fra kolleksjonen?

- Sara


 

#mote #fashion #klær #bikbok #leneorvik #favorites #shopping 

I min sminkemappe i høst

 • 14.10.2015 kl. 15:08

Skrevet i samarbeid med Eleven

Hei hei! Jeg har vært så heldig å få lov til å samarbeide med Eleven.no om å være månedens Eleven-girl. Det går kort fortalt ut på at man plukker ut noen produkter til testing også skriver man en vurdering av hva man synes etterpå. Alle kan selvfølgelig melde seg på, bare gå inn på bloggen til Eleven her. Produktene jeg plukket ut valgte jeg med tanke på høsten og hverdagsrutinene som følger med. Håper dere liker innlegget, og bare spør i kommentarfeltet hvis dere lurer på noe.

Høsten er tiden hvor man går inn i hverdagsmodus igjen, og det er fort gjort at man får litt for lite søvn og stresser litt for mye. Da kommer også de kjente posene under øynene snikende, og det vil vi jo ikke ha noe av! Denne under eye treatmenten fra GlamGlow skal forhindre mørke poser under øynene, gi masse fuktighet og faktisk også jevne ut linjer under øynene. En eske har 12 behandlinger, og de kommer i en praktisk beholder med passelig menge produkt til hvert øye. Det eneste du gjør er å påføre produktet under øyet, la det virke i ca. 3 minutter og så vaske det bort. Enklere blir det ikke!

Det er ikke uten grunn dette merket blir anbefalt av bloggere og youtubere verden over, det er virkelig fantastiske produkter. Nå kan ikke jeg utale med om skrubbene og renseproduktene deres, men denne behandlingen her var utrolig deilig. Det jeg ble så overrasket over var at du ikke trenger å ha det på lengre enn 3 minutter. Det har jo alle tid til, selv i en hektisk hverdag. Du kan jo for eksempel påføre de rett før du hopper i dusjen og bare skylle av der.

Jeg synes disse var veldig beroligede og gode på huden, og jeg følte helt klart at jeg så mer våken ut etter bare én behandling. Jeg føler de hjalp en del ved at minsket puffyness, og også til dels fjernt mørke ringer. Etter behandling nummer to synes jeg det mørke også forsvant mer, men jeg tror man ser optimale resultater hvis man bruker det over en lengre periode. Jeg skal i hvert fall fortsette med dette utover høsten.

Hvis du ikke får 100% bukt med de mørkene ringene er det ingen ting i veien for å lyse opp enda litt mer. NYX har en veldig kjent dark circle concealer, som skal gjøre underverker for mørke ringer, men dessverre bommet jeg litt på fargen (light). Konsistensen og dekkevnen derimot, den var helt amazing, og jeg kommer garantert til å kjøpe meg en ny i en lysere farger! No more dark circles!

Samtidig som sommeren ebber ut forsvinner også brunfargen, men det betyr jo ikke at man trenger å blekne helt! Litt solpudder i kinnene er lov, og Bahama Mama fra The Balm har jeg hatt lyst på i en liten evighet. Endelig ble det mitt, og det er jeg glad for! Det er helt matt, og derfor perfekt til contouring. Det er også skikkelig deilig å slippe å følge at man glitrer mer enn en diskokule når man har påført bronzer.

Jeg liker å legge contouring med Real Techniques sin contour brush. Den har veldig tette hår og gjør jobben mye lettere, også ser jo Bold Metals-kostene helt nydelig ut i tillegg. Win-win!

Når vi er inne på glød så hopper vi videre til neste produkt, Goddess Rocks. Jeg synes utseende på dette produktet er helt rått, og de store "steinene" er veldig dekorative. Dette er i utgangspunktet en bronzer, men jeg synes det passer bedre til highlighting. Men vært forsiktig, det har veldig mye glitter i seg! Hvis man legger et lett lag på kinnbena, på neseryggen og over leppen så gir det et veldig fint, lett highlightet resultat.

Så må vi jo ikke glemme leppene! Leppestiftene fra NYX har jeg kun hørt positive ting om, og endte opp med klikke hjem en matt leppestift i fargen Euro Trash. Jeg synes dette er den perfekte høstfargen, og har brukt den ekstremt mye siden jeg fikk den. Jeg har fått flere komplimenter for den og jeg kommer nok til utvide samlingen min med NYX leppestifter etter dette. De er veldig lette å påføre, godt pigmenterte, holder lenge og er ikke minst utrolig billige!

Her har jeg brukt alle produktene, og jeg liker skikkelig godt den naturlige, varme looken veldig godt.

For å gjøre det litt mer spennende har jeg brukt solpudderet og litt av highlighteren på øynene og vips så fikk jeg den fine øyenskyggen. Jeg liker når man kan bruke et produkt til mer enn én ting, det sparer så mye plass, spesielt hvis man skal ut på reise, eller er på farten!

Håper dere likte looken og at jeg har forklart godt nok under alle produktene. Jeg er i hvert fall veldig fornøyd med alt jeg valgte ut. Det eneste dummer er jo at jeg valgt feil farge på concealeren, så bare husk å velg en lysere farge enn dere først tror når dere skal bestille concealer selv.

Har dere testet noen av disse produktene?

- Sara


#skjønnhet #beauty #eleven #elevenno #elevengirl #sminke #thebalm #nyx #goddesrocks #glamglow #realtechniques #leppestift #contour

X-Life goodies

 • 13.10.2015 kl. 19:15

Dette skal på ingen måte blir en blogg som kun handler om trening og kosthold, men siden jeg akkurat har startet opp med Improving Lives tenker jeg det passer bra å fylle på med litt inspirasjon på treningstøyfronten! Tightser i knalle farger er jo veldig i vinden om dagen og X-Life har nylig fått inn noen dødskule fra ICANIWILL. Hvis jeg når målene jeg setter meg utover høsten skal dere ikke se bort i fra at det dumper en av de ned i postkassen min. Jeg har også funnet frem til litt enkelt treningsutstyr man kan ha til hjemmebruk. Personlig er jeg ikke spesielt flink til å trene hjemme, men det er kjekt å ha litt liggende hvis man får ånden over seg. En vektstang med litt forskjellige skiver til står i hvert fall langt opp på ønskelisten, tenk så digg å starte dagen med noen knebøy og utfall før frokost!

Tilslutt har jeg også tatt med litt fra kostholdsavdelingen til X-Life, de har jo alt fra proteinpulver til Steviadråper og pannekakemikser. Man får lyst til å bare fylle opp kurven og klikke alt sammen hjem!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14HER 15. HER 16. HER 17. HER 18. HER 19. HER

Så mye fint! Tror faktisk jeg har funnet et par ting jeg kan skrive opp på ønskelista her i år! Det kan jo være en idé å tenke på både egen ønskeliste og julegaver allerede nå. Det er lite som er så stressende som å styre med alle julegavene i desember! X-Life har i tillegg et ganske heftig salg nå, så ta gjerne en titt på det her! Det her er forresten ikke reklame, jeg fant bare så altfor mye fint der inne, og ville tipse dere.

Fant dere noe som fristet?

- Sara


#xlife #trening #trene #kosthold #treningstøy #tights #nettshopping shopping #inspo #inspirasjon

Oppskrift: Chia oat porridge

 • 13.10.2015 kl. 13:50

I dag sto det egentlig smoothie på kostholdsplanen min (fra Improving Lives), men jeg har jukset litt og tar torsdagens frokost i dag isteden. Man behøver ikke følge kostholdsplanen slavisk, men det er jo selvfølgelig å foretrekke at man ikke avviker veldig. I dag fristet det bare mer med en varm grøt, jeg kjenner nemlig at jeg begynner å få vondt i halsen! Det går ikke nå, så jeg må nok i gang å lage forkjølelses teen min! Uansett, dagens grøtbollle er inspirert av grøtens mester, VOE. Hun er jo så flink til å lage spennende grøter, så jeg måtte bare prøve meg på noe ala henne. Jeg har endret litt på målene og tatt i litt krydder for ekstra smak, så jeg håper grøten faller i smak!

Du trenger: 3 ss havregryn // 1 ss chiafrø // litt vann // 2 dl melk // 1 banan // kanel og kardemomme (kan sløyfes) // Sukrin Gold (kan sløyfes) // topping etter ønske, jeg brukte blåbær og peanøttsmør

Start med ha havregrynene og chiafrøene i en kjele og dekk de med vann. La det koke opp før du tilsetter melken. Deretter skal dette koke noen minutter til du får en grøtkonsistens. Når det nærmer seg slutten av koketiden tilsetter du den halve bananen (most), litt kardemomme, litt kanel og litt Sukrin Gold. Rør alt godt sammen og topp grøten med den andre halve bananen, kanel, noen frosne blåbær og litt peanøttsmør. Bytt gjerne ut blåbærene med andre bær eller frukt hvis du ønsker det.

Resten av dagens kostholdsplan skal følges altså, og jeg kan se frem til en laksemiddag, Skyr og rundstykker til kvelds. Kostholdsplanen er altså ikke noe hokkus pokkus, og hvem som helst kan klare å lage rettene de foreslår. Det er veldig deilig at oppskriftene er raske og enkle, da er det så mye lettere å holde på rutinene i en hektisk hverdag! Jeg gleder meg til å dele min erfaringer med dere utover høsten, dag én gikk i hvert fall veldig bra og jeg hadde overraskende nok ikke noe søtsug på kvelden! Det bruker jeg faktisk å ha nesten hver dag etter middag. I'm impressed!

Har du en god grøtoppskrift å dele?

- Sara


#frokost #lunsj #mat #oppskrift #hjemmelagd #grøt #havregrøt #havregryn #chiafrø #chia #blåbær #banan #peanøttsmør #sunt

A new beginning: Improving Lives

 • 12.10.2015 kl. 14:52

Samarbeid

God mandag! Jeg tror det er lenge siden jeg har vært så klar for en ny uke som jeg er nå! Jeg har jo så vidt hintet litt om at jeg skal begynne med et nytt kostholds- og treningsopplegg de siste dagene. Nå har jeg nemlig vært så heldig å få lov til å samarbeide med de spreke damene bak konseptet Imrpovinglives.no, og jeg tenker at det passer bra å starte uken med å fortelle dere litt om dette konseptet. Før jeg fortsetter må jeg bare understreke at dette ikke er noen kjappe løsninger, ekstreme dietter eller annet vås som det florer av på nett. Dette er varige endringer som hjelper deg på veien til å bli den beste utgaven av deg selv.

Improving Lives drives at to svært dyktige jenter som er utdannet innen ernæringsfysiologi, personlig trening og coaching. Jeg digger filosofien deres om at man aldri blir ferdig utlært, og det fører til at de alltid er oppdatert på nye trender og kan derfor hele tiden gi de beste tipsene og rådene. De er veldig resultatorientert og legger opp både kostholdsplan og treningsopplegg tilpasset hvert enkelt medlem. Har du matintoleranser eller skader som hindrer deg i å utføre enkelte øvelser spiller det ingen rolle, da finner de bare en vei utenom.

Opplegget er delt inn i flere steg, hvor det første du gjør er å fylle inn en kartlegging av spisevaner, allergier osv. så får du tilgang til medlemssiden med forslag til ukeplan, masse oppskrifter og anbefaling av hva slags mat du bør få i deg og hva du bør begrense. De har kalt det en Ja- og Nei-liste, noe jeg i utgangspunktet er litt i mot. Men Nei-listen går på ting som sukker, brus, ferdigprodukter, sjokoladepålegg etc. Med andre ord ting man ikke bør få i seg i hverdagen uansett. De skriver også at det er lurt å ha én dag, ikke to eller tre, i uken hvor man unner seg noe godt. Så hvis du ikke kan leve uten Nugatti kan du ta det den dagen for eksempel. 

Neste steg er treningsprogrammet. Det får ikke jeg før om et par dager, da jeg sendte inn kartleggingen tidligere i dag. Akkurat som ved kostholds-kartleggingen fører man inn forskjellige opplysninger om tidligere treningserfaring osv. slik at jentene vet hvordan du ligger an. Når man får planen sin vil det ligge videoer av øvelsene du skal gjennomføre på medlemssiden slik at du aldri lurer på hvordan du skal gjennomføre programmet ditt.

I tillegg til medlemssiden får du også tilgang til en lukket Facebookgruppe med de andre medlemmene. Her deler folk oppskrifter og tips med hverandre, og alle sammen er med på å dra hverandre opp. Du får også ubegrenset oppfølging fra jentene, bare send de spørsmål så svarer de innen 24 timer!

Dette er så gøy! Jeg skal straks ut å handle inn til ukens måltider og siden jeg ikke har fått noen treningsplan enda tenkte jeg å sjekke ut hva salgs gruppetimer SiO tilbyr denne uka. Litt må jeg jo klare på egenhånd! Hvis du har lyst til å lese mer om dette konseptet sjekk ut hjemmesiden deres her. De har også hatt et par saker på Side2 den siste tiden, her finner dere et kjapt og enkelt treningsprogram for hele kroppen (to økter med video), og her er noen gode øvelser for å få en spretten rumpe (også video).

Har du testet ut Improving Lives før?

- Sara


#trening #kosthold #trene #improvinglives #livsstil #hverdag

Uken som gikk #2

 • 11.10.2015 kl. 15:25

Jeg vet det er en klisje, men jeg fatter ikke hvor denne uken har blitt av! Det er nøyaktig én uke siden jeg skrev dette innlegget sist, men det føles som om det var i går. Uansett, søndagen er her og jeg får bare tenke meg tilbake til uken som har gått. Jeg har hatt en god blanding av jobb og fritid, så jeg vil si at uken min har vært ganske fin. Håpere deres har vært like bra ♥

Ukens høydepunk: Å starte opp et samarbeid med Improving Lives! Jeg kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til å komme i gang med dette programmet! Avtalen gikk i boks denne uken og i morgen starter det. Jeg skal fortelle dere masse mer i morgen!

Ukens nedtur: Det må være denne helgens minimale mengde søvn. Jeg fikk heldigvis sovet litt ut i dag, men jeg kunne godt sovet 5 timer til, minst!

Ukens mest leste innlegg: Denne uken er det DIY-innlegget med høretelefon-holderen som er mest lest. Kanskje jeg må ta det som et tegn på at dere ønsker mer DIY?

Ukens innkjøp: Jeg har faktisk ikke kjøpt noe annet enn mat og TV2 Sumo denne uka. Kjedelig, men fornuftig.

Ukens craving: Brødskive med brie, honning, balsamico og nøtter. Herre så godt det er! Jeg har i løpet av uken som har gått nesten fått i meg en hel trekant med brie alene, og i dag går siste rest ned, jeg kan jo ikke la den ligge å bli gammel. Hoho!

Ukens bilde: Denne uken er det ingen av bloggbildene mine som fortjener denne plassen, disse motivasjonsbildene av Khloe Kardashian derimot! Herre-gud så bra hun ser ut! Gjett om jeg kommer til å bruke disse som motivasjon når jeg starter på Improving Lives-opplegget i morgen!

Ukens bloggerissue: Å ikke rekke å blogge hver dag. Jeg vil helst ha ett, og gjerne to innlegg per dag. Dessverre er det litt vanskelig å gjennomføre de gangene jeg jobber flere dager på rad. Selv om jeg har en plan på hva som skal postes rekker jeg ikke over alt. Nøkkelen er å forhåndsskrive deler av eller hele innlegg, men denne uka hadde jeg ikke gjort det. Jeg får ta det med meg som lærdom.

Hvordan har din uke vært?

- Sara


#ukens #ukensomgikk #hverdag #tilbakeblikk #blogg #blogger

10 måter du kan støtte Rosa Sløyfe-aksjonen på

 • 09.10.2015 kl. 20:09

Hei og god helg! Håper dere har noen fine planer for helga? Min skal brukes på jobb, men etter noen dager fri er det helt greit! Jeg allerede på plass, men har gjort klart et lite innlegg. I dag tenkte å tipse dere om 10 måter dere kan støtte brystkreftsaken på. Jeg håper dere alle bærer rosa sløyfe i oktober og hvis dere har lyst til å bidra litt økonomisk også har jeg listet opp noen forslag under.  

1 HER // 2 HER // 3 HER // 4 HER // 5 HER // 6 HER // 7 HER // 8 HER // 9 HER // 10 HER

Rosa så langt øyet kan se, herlig! Her tenker jeg det er noe for enhver lommebok, og mye av dette er jo også supert som å gi i gave til noen du bryr deg om. Det er jo snart jul, så kanskje du kjenner noen som ønsker seg en ny rettetang, ellers så blir jo de fleste glade for en god pose med kaffe. Hvis du handler i kreftforeningens nettbutikk kan du også velge å legge til et ønsket beløp i tillegg til tingen du handler hvis du vil det.

Har du støttet brystkreftsaken i år?

- Sara


#brystkreft #rosa #rosasløyfe #kreft #kreftforeningen 

Planning the weekend

 • 08.10.2015 kl. 14:23

Det er vel ikke helt innafor å si god morgen lenger så da får jeg heller ønske dere god formiddag. Jeg har akkurat kost meg med tidenes frokost/lunsj, brødskive med salat brie, honning, balsamico og nøtter. Herre-gud så godt! Jeg må bare nyte dette mens jeg kan for snart starter jeg opp med et spennende kostholds- og treningsopplegg sammen med Improvinglives.no. Dere husker sikkert at Vilde og jeg skulle trene og lage kostholdsplaner sammen i høst, men hun har dessverre flyttet et stykke unna så det er litt vanskelig å gjennomføre. Men jeg er supergira på å komme i gang med Improvinglives sitt opplegg og gleder meg til å fortelle dere om hele prosessen.

Men i mellomtiden koser vi oss med brie på skiva!

Kombinasjonen av den søte honningen, balsamicoen og brien er helt uslåelig!

Med litt kaffe i mummikoppen min er jeg klar for å ta dagen! Jeg sov litt lenge i dag, jeg har nemlig slitt litt med å sovne de siste nettene, men nå skal jeg fortsette litt på jobbsøkingen og planlegge litt blogging til jobbhelga. Jeg tror jeg bare får komme i gang her, vi skrives igjen senere i dag.

Er du glad i brie?

- Sara


#hverdag #mat #lunsj #frokost #brie #nøtter #balsamico #honning

DIY: Earphone Holder

 • 07.10.2015 kl. 15:22

Hei hei! Håper dere har hatt en fin lillelørdag så langt? Nå tenkte jeg å dele et morsomt DIY-prosjekt med dere, hvor jeg tar i bruk barndommens nobbyperler. Hvem satt vel ikke å lagde søte hjerter og stjerner i barnehagen med disse perlene? Jeg fikk i hvert fall skikkelig flashback da jeg satt å lagde denne her. Så finn frem dine gamle nobbyperler og les videre, håper dere blir inspirert ♥

Du trenger: nobbyperler i ønsket farge // sirkelformet nobbyplate // strykejern // matpapir // lim

Jeg valgte å lage en pastellfarget vannmelon, så da la jeg først en runde med grønne nobbyperler før jeg la resten i rosa. Innimellom la jeg noen svarte perler, som ser ut som steinene.

Når du er ferdig tar du ut to perler fra hver side, jeg hadde glemt å gjøre det da jeg tok bildet, men du ser det på bildet over.

Stryk så på begge sider slik at perlene fester seg i hverandre.

Så må du lage to midtdeler, husk å ta ut en perle fra hver side på disse også.

Da har du alle delene du trenger, så nå gjenstår bare monteringen.

Bruk et sterkt lim og lim delen slik at sidene uten perler kommer over hverandre.

Og så er vi ferdig!

Du kan selvfølgelig leke deg med mønster og farger, dette her er bare ett forslag. Kanskje du kan lage en cookie, en donut eller kanskje en smiley? Kun fantasien setter grenser!

Hva synes du?

- Sara


#DIY #hjemmelaget #perler #hobby #rosa #earphones #inspo #inspiration #inspirasjon #blogg

Beauty Spotlight

 • 06.10.2015 kl. 17:39

Sponset

Månedens Glossybox har funnet sin vei til postkassen min og månedens eske setter litt ekstra fokus på høstens nylanseringer. Denne esken inneholder fire fullsize-produkter, deriblant to spennende nyheter! Jeg skal skrive litt om de forskjellige produktene og i slutten av innlegget skjuler det seg et veldig bra tilbud hvis du har lyst til å teste ut Glossybox selv!

Denne månedens første nyhet er en pakke med renseservietter fra Simple. Jeg regner med at de aller fleste har testet de originale? Disse her er dog helt nye og er dynket i micellar vann. De er fulle av vitaminer, og skal motvirke tørr høst-hud. Så hvis du ønsker sminkeservietter som ikke bare fjerner sminken, men også renser og pleier huden ville jeg testet ut de her!

Jeg har testet de er par dager og de fjerner sminken veldig bra, og huden føles virkelig ren etterpå.

Vi fikk også med litt sminke, det er jo alltid veldig velkomment! BB creamen til Garnier har jeg aldri prøvd før, så jeg gleder meg til å starte testingen av den her. Fargen passet meg i hvert fall veldig godt, så det lover bra. Det jeg synes er så bra med den her er at den har SPF 15, jeg bruker aldri solkrem på høsten, men det jo sol nå også!

Vi har også fått en ny leppepomade fra merket Naked Lips. Jeg har ikke testet de vi har fått før, men jeg ser at veldig mange andre Glossybox-brukere digger disse her. Leppepomadene er 100% organisk og denne gangen fikk vi den i en kjempefin metallisk rødfarge. I love it!

Det siste makeup-produktet er en øyenskygge fra Makeup Store i fargen backstage. Det er en nydelig plommefarge som er midt i blinken for høsten! Jeg tror faktisk jeg skal lage en sminkevideo med denne her og den øyenskyggen vi fikk sist. Jeg tror de vil gå utrolig bra sammen.

Se på den da, helt nydelig!

Så har jeg spart det kuleste til slutt! Sjekk denne kule deosprayen! Jeg digger designet på både esken og flaska, og jeg liker lukta overraskende godt. Personlig kjøper jeg aldri deosprayer, men den her har allerede rukket å bli en favoritt. Deo Doc er helt nytt i Norge og selges kun hos Apotek1. Jeg i hvert fall at jeg skal ned på apoteket og sjekke ut resten av sortimentet. Oppdatering på denne, jeg skjønte ikke at dette faktisk ikke var en deodorant, men en intimspray da jeg skrev dette innlegget! Haha, er det mulig? Jeg har med adre ord brukt den LITT feil

Det er alltid så herlig når man bare skjønner at alle produktene kommer til å bli mye brukt. Eskene kan jo ikke treffe 100% for alle hver gang, men denne esken var en perfekt match for meg! Og hvis du har lyst til å teste ut et abonnement hos Glossybox selv får du nå de 3 første eskene til bare 99,- per. Ordinær pris er 179,- så her er det litt å spare! Bare bruk koden HOST4386 når du bestiller så får du rabatten.

Abonnerer du på Glossybox?

- Sara


#glossybox #glossyboxnorge #glossyboxnorway #skjønnhet #helse #velvære #sminke #makeupstore #deodoc #garnier #nakedlips #blogg

Bokanmeldelse: Kjære

 • 05.10.2015 kl. 16:05

Denne uken tenkte jeg å sparke i gang med en aldri så liten bokanmeldelse. Det har jeg kun skrevet én gang tidligere på bloggen, men jeg har jo som mål å lese flere bøker i høst så forhåpentligvis blir ikke dette den siste. Boken jeg skal gi min vurdering av er Linnéa Myhres Kjære. Oppfølgeren til Evig Søndag. Jeg digget Evig Søndag, og leste ut hele boken på en kveld.

Kjære er skrevet i en litt annen form og blir presentert som forskjellige brev til og fra Linnéa. Boken spiller også mer på humor enn den første boken gjorde, og det er tydelig at livet er litt lettere i Kjære enn i Evig søndag.

Omtale fra forlaget

Det er lite som kjennes bedre enn å få bekreftelse på at man ser bra ut, at man er likt. Men hva når de andres granskende blikk tar overhånd?

Med infam humor og sårt alvor beskriver Linnéa Myhre et ungt liv, anno 2014, i blikkenes tid, hvor det er viktigere å bli sett enn å bli hørt. I et tjuetalls brev, henvendt til venner og familie, redaktører og bedrifter, setter hun ord på opplevelsen av kontinuerlig å bli påminnet om å spise riktig, holde seg slank, trene, være sunn. «Jeg gruer meg til å få barn», skriver hun.

Men gjennom brevene oppstår også en annen fortelling. For Linnéa har levd med spiseforstyrrelser siden hun var femten, og i 2012 var kroppen hennes nær kollaps. Det har gått to år. Hvordan plukker man opp livet sitt igjen etter å ha vært nær ved å miste alt?

Kjære er en roman om kontroll og tapet av det, det er en roman om å spise på restaurant, om å skrive sitt eget selvmordsbrev, om å tilberede taco, om å få seg kjæreste, om å slippe inn og slippe til, og, til slutt, om å kunne betrakte seg selv med sitt eget blikk.

Min mening

Boken starter på samme dystre vis som den forrige med Linneás selvmordsbrev, men etter dette går det stort sett bare oppover. Det er fortsatt en alvorlig undertone, og hun sliter fortsatt litt med et forstyrret spisemønster, likevel har hun det mye bedre med seg selv. Hun har fått seg kjæreste, som til hennes store glede er like glad i leverpostei og rødbeter (uten karvefrø) som henne selv. Det virker som at forholdet til Sondre er veldig bra for henne, og hun skriver at det er godt å være i et forhold med noen andre enn mat.

Brevene i boken er skrevet til familiemedlemmer, venner, kjente personer og bedrifter. Det hun skriver til bedrifter er ofte veldig morsomt og jeg tok meg selv i ligge å le høyt i senga flere ganger. Disse brevene er en sterk kontrast til de mer ærlige og sårbare brevene til venner og familie. Brevet til faren for eksempel er trist, og viser en Linnéa som skulle ønske faren tok mer kontakt. Boken avsluttes likevel på en fin måte med et kjærlighetsbrev til Sondre, som gir et håp om at dette skal gå bra.

Jeg synes dette først og fremst er en veldig bra oppfølger, den er morsom, men fortsatt alvorlig. Jeg liker også veldig godt brevformen boken har, jeg har aldri lest en slik bok før, men jeg likte det veldig godt. Det er også deilig å se at ting går bedre for Linnéa. Jeg tror alle som leste den første boken heiet på henne, og håpet at livet skulle snu. Det tror jeg det har gjort nå, og jeg håper hun fortsetter å skrive bøker fremover.

Har du lest noen gode bøker i det siste?

- Sara


#bok #bokanmeldelse #bøker #lese #linneamyhre #kjære #roman

Uken som gikk #1

 • 04.10.2015 kl. 13:50

Innlegg av typen "uken som gikk" har florert på blogger i det siste, og nå jeg tenkte å teste ut denne trenden også. Jeg ser i hvert fall an hvordan innlegget slår an hos dere også kan det jo godt hende det blir en fast søndagsspalte. Mange av spørsmålene som brukes i disse innleggene går igjen, men jeg har plukket ut de jeg liker best og satt sammen min egen. Så da håper jeg dette innlegget faller i smak!

Ukens høydepunk: Denne ukens høydepunkt har nok vært å ha noen dager fri. Det har ikke vært så mange fridagene i september, så det har vært deilig å endelig kunne slappe av litt. 

Ukens nedtur: Oi, denne her er faktisk så vanskelig som alle skal ha det til! Jeg kommer faktisk ikke på noe som kan kategoriseres som en nedtur denne uken. 

Ukens innkjøp: Det ble gjort i Brugata hos Tone Lise Akademiet, litt nytt til neglelakksamlingen ble med hjem.

Ukens mest leste innlegg: Denne uken ble det oppskriften på Sweet Potato Fries som dro flest lesere.

Ukens craving: Sushi, uten tvil! Jeg var litt smådesperat og kjøpte meg noen biter fra Rema1000 tidligere denne uka, men fy så vondt det var! Derfor ble det skikkelig takeout-sushi i går. Yum!

Ukens bilde: Jeg tror kanskje det må bli dette fra torsdagens oppskriftpost. Jeg synes det ble ganske kult, og fikk også gode tilbakemeldinger på det. 

Ukens bloggerissue: Å finne et fint bad å ta bilder på. Jeg trenger er supersmashing bad til noen bilder jeg skal ta, men det har vist seg å være vanskelig å oppdrive. Haha, jeg er jo så kresen.

Dette var jo litt gøy! Jeg kunne i hvert fall tenke meg å gjøre dette flere ganger, så hvis dere er enige blir dette en fast søndagsgreie fremover. Håper dere har hatt en fin uke! Det har jeg, og nå drar jeg snart hjemover til Oslo igjen. Helgen har jeg tilbragt hos mamma, men i morgen er det en ny uke og da må jeg være på plass i hovedstaden.

Hva synes du om slike innlegg?

- Sara


#ukens #ukensomgikk #hverdag #tilbakeblikk #blogg #blogger

Sushi & donuts for lunch

 • 03.10.2015 kl. 17:33

Happy saturday! Jeg ville bare innom for å ønske dere en riktig god helg, og deler litt bilder av dagens lunsj med dere. Det ble sushi og donut til dessert i dag. Er det lørdag så er det lørdag! Planen var egentlig å spise sammen med bestemor, men det ble litt knapt med tid så den fine treplaten ble byttet ut med en takeaway-boks og sushien ble inntatt i bilen. Jaja, godt var det uansett!

Tar gjerne dette til lunsj hver dag!

- The only  circle of trust you should have is a donut -

Disse makiene var skikkelig gode, endelig noen uten avokado som er minst like gode! Jeg tåler jo ikke avokado, men disse her var med agurk og purre. Nam, det skal jeg bestille flere ganger ♥

Hva står på planen i kveld?

- Sara


#sushi #lunsj #mat #fisk #donut #dessert #bakevare #hverdag #kos #helg #lørdag

We love the 90s!

 • 02.10.2015 kl. 22:01

Rekk opp hånden alle som er født på 90-tallet! Jeg ble født i 92, så jeg var ikke mer enn 8 år da vi gikk inn i det nye århundre. Likevel husker jeg masse fra det glade 90-tall, og da Det Nye tidligere i år hadde en artikkel med mimring fikk jeg så lyst til å lage et innlegg om det. Man kan si mye rart om 90-tallet, motebildet hadde sine kule og mindre kule sider. Musikken og videoene var feelgood på høyt nivå, selv om vi ler av det i dag. Godteriet vi barna trykket i oss fikk vi ofte høre var kreftfremkallende, men fy så godt det var! So let's get nostalgic!

Husker du hva som var hot på 90-tallet? Ta testen her!

Jeg fant disse herlige bøkene på Coop for en stund tilbake og de gir virkelig et dypdykk inn i 90-tallet. Jeg husker tilbake til lørdagskyllingen, Olsenbanden på TV og de klissete Slimpe Slurpene i godteposen. Det var tiden da vi bare gikk bort og ringte på døren hvis vi ville finne på noe med venner. Skuffelsen var alltid stor hvis ingen var hjemme, men da kunne man alltids mate datadyret sitt eller hoppe paradis. Da vi skulle lage ønskeliste til jul satte vi kryss i Brio-katalogen ved alle tingene man ønsket seg. Helt øverst på listen tronet Furby eller en spillmaskin av enten typen Nintendo eller Playstation.

Tyggis var livet, jo større jo bedre, og helst skulle det følge med en liten tatovering eller et klistremerke. Vi drakk Pink Panter-brus til spesielle anledninger og spiste alltid TV-godt på lørdager. I barnebursdager ble det servert pølser, sjokoladekake og hjemmebakte boller. Lurte det seg en sjokoladebit i midten av bollene ble det mega god stemning rundt bordet. Vi pyntet med serpentiner, hadde skattejakt og blandet brus til den store gullmedalje.

Det var vanlig å samle på såper, klistremerker, glansbilder og klinkekuler. Og det var selvfølgelig om å gjøre å ha den største samlingen. Fikk man tak i et par kule pusete klistremerker eller en såpe i en annerledes form var gleden stor!

Vi jentene pyntet oss med glorete, store hårstrikker, lipgloss i roll-on-form og chokers. Jeg fant faktisk igjen en av mine elskede roll-on-lipglosser på rommet hos mamma i dag! Den var med konfetti og smakte en gang i tiden bær.

På CD-spilleren sang Britney Spears "hit me baby one more time", mens jeg drømte om en gang eie den rosa toppen hun hadde i videoen. Emma i Spice Girls var også alle jentenes favoritt, og det var stor stas å kle seg ut som henne med høye musefletter og rosa kjole.

På TV gikk norske klassikere som Olsenbanden, Brødrene Dahl og Mot i Brøstet. Og av utenlandske serien kunne vi velge og vrake mellom Full House, Step by Step og Malcom i midten. Barne-TV som ble vist var både underholdene og lærerikt, og favoritten min var selvfølgelig Mummitrollet. Ellers likte jeg veldig godt Dyrestien 64, Sesam Stasjon og Noahs dyrebare øy.

Det er ingen tvil om at 90-tallet var noe helt for seg selv! Jeg er selvfølgelig glad for at ikke alt er som det var fortsatt, men det er alltid veldig hyggelig å mimre litt. Jeg synes faktisk det er litt kult at enkelte deler av motebildet fra 90-tallet er tilbake nå, med korte spagettitopper, chokers og buffalosko.

Husker du noe av dette?

- Sara


#90s #90tallet #nittitallet #mimre #nostalgi #barndommen #bandom #tilbakeblikk

Look at you pink a-chu!

 • 02.10.2015 kl. 15:50

Hvor søtt er ikke navnet på denne neglelakken? Look at you pink a-chu, smelter litt her jeg sitter ♥ Fargen er akkurat like sukkersøt som navnet tilsier, og selv om dette er en skikkelig sommerfarge måtte jeg bare ta den på med en gang! Det er jo oktober, og rosa sløyfe måned så jeg fant ut at det var innafor. Lakken er fra Gelish kjøpt hos Tone Lise Akademiet, og er en del av Hello Pretty-kolleksjonen. Som alle andre Gelish-lakker kan den sitte på i opptil 3-4 uker, perfekt hvis man ikke har tid til å vedlikeholde lakken så ofte.

- How cute -

Hvis noen av dere vurderer å ta et Gelish-kurs selv kan det gjøres hos Tone Lise Akademiet i Brugata i Oslo. De holder kurs i morgen 3. oktober og 7. november så det er fortsatt et par muligheter igjen i år. Prisen på kurset er 5900,- og da får du med en stoor produktpakke til en verdi av 4500,- Da har du alt du trenger til begynne å legge Gelish. Du lærer å legge både vanlig helfarge og fransk manikyr. Hvis du føler at du trenger litt mer øving etter kurset har du garantert noen venninner som mer enn gjerne ønsker å sitte modell. Etter det er det ingenting i veien for å tjene litt penger på dette. Jeg ser folk bruker å ta rundt 350,- for dette på nett, så da skal det ikke mer enn 16 ganger til før du har tjent inn hele kurset!

Hvis du vil lese mer om da jeg var på kurs kan du gjøre det her.

En annen positiv ting med å ta et slikt kurs er at du får masse produkter til innkjøpspris hos Tone Lise Akademiet. DET kan vi like! Hvis du lurer på noe mer angående kurset eller produktene deres er det bare å spørre. Jeg har prøvd ganske mye av det de har, alt fra ansiktsprodukter, til lakker og kremer.

Hva synes du om fargen?

- Sara


#skjønnhet #beauty #negler #neglelakk #nailpolish #gelish #tl #toneliseakademiet

Oppskrift: Sweet potato fries

 • 01.10.2015 kl. 14:12

Hei! Nå som det nærmer seg helg tenkte jeg å dele en oppskrift på noe mega godt med dere! Nemlig en litt sunneren pommes frites, laget av søtpotet. Søtpotet er så utolig god, og det passer til det meste. Vi har som oftes laget mos av den, men denne gangen fikk vi lyst til å lage fries av de. Og da ble denne smakskombinasjonen til. 

Ingredienser: søtpotet // olje til steking // koriander // hvitløkspulver // salt og pepper

Hell litt olje over oppkuttet søtpotet og krydre godt med frisk koriander, hvitløkspulver, salt og pepper. Stek de i ovnen på 200 grader i ca. 20 minutter.

Dette tilbehøret går veldig fort å lage, og passer til de fleste retter du vanligvis bruket potet. Biff, hamburger og stekt kylling er perfekte kombinasjoner! Håper det smaker! 

Bruker du ofte søtpotet i matlagingen? 

- Sara


#oppskrift #hjemmelaget #sunt #søtpotet #fries #pommesfrites #middag #mat #tilbehør

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no