hits

Flashback friday

 • 31.10.2014 kl. 18:40

God fredagskveld ♥ Er det noen av dere som har halloween-planer for kvelden? Jeg ser så mange som legger ut bilde av kostymene sine på Facebook i dag, og jeg kjenner det klør i fingrene etter å kle meg ut selv! Jeg skal ikke "feire" før i morgen, og nå har jeg endelig en liten plan for hva jeg skal gå som. Jeg er jo alltid i siste liten når det kommer til sånt så jeg har sittet å testet ut litt sminke i dag. Hva jeg ender opp som får dere se i morgen, men for å sette stemningen deler jeg et par bilder fra tidligere halloween- og maskeradefest. 

På halloween for to år siden feiret jeg kvelden med en gjeng fra Bjørknes, her er jeg sammen med Marthe og Malin ♥ Ideen var at jeg skulle være død brud, men jeg vet ikke helt hvor godt jeg lyktes med det! 

På nyttårsaften i fjor ble jeg bedt på maskeradefest så da måtte masken på. 

Det blir ingen reprise av de her i morgen, men det er alltid gøy å se på hva man har gått som før. Hva jeg kledde meg som årene før husker jeg faktisk ikke, jeg var ikke så flink til å ta bilder før jeg begynte å blogge heller, så det var ikke så mye å spore opp bakover i arkivene. Men i år skal det i hvert fall dokumenteres mye bedre! Nei, nå får jeg runde av, snart blir vi plukket opp av onkel og da bærer det hjem til mamma. Vi skrives mer senere ♥

Hva går du som på halloween?

- Sara 


#halloween #utkledning #kostyme #throwback 

Tyvstarter

 • 30.10.2014 kl. 13:42

Hei og god torsdag! I dag har jeg tyvstartet litt og spist risgrøt med rød saft til lunsj. Når det begynte å nærme seg jul på barneskolen hadde vi alltid grøtdag med risgrøt, rød saft og selvfølgelig mandel. Jeg var ikke spesielt glad i risgrøt da jeg var liten, men tok alltid en bolle i håp om å få mandelen. Nå i det senere har jeg derimot blitt veldig glad i det og det hender faktisk jeg sniker til meg en liten grøtbolle selv om det ikke er jul. Med hjemmelaget rød saft til blir det perfekt  ♥

Jeg er ikke den eneste som får skikkelig julestemning av denne lunsjen her? Hihi, som jeg gleder meg. I går fikk jeg kjøpt inn litt gavepapir og sånn til jul. IKEA har fått inn masse fint til gaveinnpakking så jeg gleder meg til å pakke inn gaver i år! 

I kveld er det klart for Iran-kveld med Oslokomiteen, gleder meg til å filme litt igjen! Kanskje vi skrives litt senere hvis ikke får vi skravles mer i morgen, og da er det helg dere! Ha en fin dag ♥

Er du glad i risgrøt?

- Sara 


#grøt #risgrøt #jul #julestemning #saft #hjemmelaget #kos #lunsj

Inspirasjon: Halloween

 • 29.10.2014 kl. 14:05

Herlighet, tenk at det snart er halloween! I fjor feiret jeg ikke noe særlig, men året før gikk jeg som død brud. I år vet jeg ikke helt hva jeg skal gå som enda, og nå begynner det å haste skikkelig! Matias og jeg skal nemlig på halloweenfest hos Tonje og hun er alltid superkreativ så jeg må prøve å finne på noe gøy. I mellomtiden tenkte jeg vi kunne komme skikkelig i halloweenstemning med noen inspirasjonsbilder.

Jeg gleder meg sånn til halloween, det er skikkelig gøy å kunne kle seg ut og være litt skummel én dag i året.

Har du noen planer for halloween?

- Sara


#halloween #feiring #inspirasjon #inspo #party #utkledning #dekorasjon #gresskar

Et lite pip

 • 28.10.2014 kl. 22:27

Hei hei! Her kommer jeg på tampen av kvelden! Jeg er fortsatt hos bestemor og rydder i litt ting etter bestefar så de to siste dagene har stort sett gått med til det. I dag har mamma vært her også så vi har skikkelig jentekveld i kveld. I morgen vender jeg nesen hjemover og da skal det bli koselig å se Matias igjen. Han dro til Finland for å besøke noen slektninger på sist torsdag så jeg har ikke sett han siden da ♥ 

I morgen blir det en liten tur til IKEA, så skal det filmes på torsdag før jeg reiser hjem til mamma igjen på fredag. Full fart med andre ord! Jeg skal prøve å få blogget litt bedre resten av uken, men det har vært litt knapt med tid de siste dagene. Kanskje dere har noen ønsker til innlegg? 

Hva har dere gjort i dag?

- Sara


#hverdag #blogg #blogger 

Julegavetips: bakeren og kokken

 • 27.10.2014 kl. 20:22

God kveld! Takk for alle de fine tilbakemeldingene på kaken, dere er så gode ♥ Jeg fortsetter litt i samme gate med dagens andre innlegg og tenkte å tipse dere om en flott side for kjøkken- og bakeutstyr. Nå er det jo ikke lenge til jul og mange av dere vil sikkert begynne med gaveinnkjøping snart så da vil jeg anbefale dere å ta en titt på bakerenogkokken.no. De har over 8000 produkter så her finner du alt fra muffinsformer til kjøkkenmaskiner, de har med andre ord alle mulige prisklasser! Her er jeg sikker på at det finnes mange fine ting som passer godt under treet til både mamma, søster og venninne! Jeg har sittet å siklet her inne en lang stund nå og ført opp et par ting på ønskelisten min til jul, så nå tenkte jeg å dele noe av det fine jeg fant med dere.  

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 

De har så mye kult i retrostil som jeg gjerne skulle hatt inn på kjøkkenet mitt. Blant annet den kule kjøkkenvekten og brødristeren!  

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 

Jeg måtte bare lage en liten kollasj med baketilbehør, de har SÅ mye fint! Bare se på de søte muffinsformene, så søte ♥ Litt skikkelig bakeutstyr gjør jo også bakejobben enklere og ikke minst morsommere. Det sprøyteposesettet kan jeg anbefale, jeg har noe av det samme og man kan gjøre så mye fint med en sånn.

Da håper jeg dere har fått litt inspirasjonspåfyll til julegaveshoppingen og kanskje noen av dere fant noe dere fikk lyst på selv også? Det fine med bakerenogkokken.no er at frakten koster 59,- uansett hvor tung pakken din blir. Hvis du vil handle mange gaver her inne og ender opp på over 1500,- spanderer de frakten på deg!

Fikk du noen gode ideer?

- Sara 


#shopping #julegaveshopping #gaveideer #julegaveideer #inspo #inspirasjon #bakeutstyr #kjøkkenutstyr #kjøkkenredskap #bake #kake #kjøkken #bakerenogkokken #tips 

Hjemmelaget bursdagskake

 • 27.10.2014 kl. 11:42

Da har det rukket blitt en ny uke igjen. Denne helga har bare flydd forbi for min del og jeg har ikke lenger en idé om hvilken dag det er, men nå som det er mandag får vi satse på at ting faller på plass. Denne uka blir egentlig ikke noe mindre hektisk enn den forrige, men jeg skal gjøre mye gøy! Frem til onsdag skal jeg sove hos bestemor på torsdag er det tid for skole igjen og på kvelden skal jeg og en i klassen filme et arrangement. På fredag bærer det hjem til mamma igjen og på lørdag er det Halloween-fest. 

Nok snikksnakk om planene mine, nå tenkte jeg egentlig bare å starte uken med å vise dere bilder av bursdagskaken mamma og jeg lagde på lørdag. Mamma bakte selve kaken også pyntet vi sammen, håper dere liker bildene.

Vi gikk for et litt sukkersøtt uttrykk og blandet lyserosa og hvit fondant. Først fikk kaken et lag med sjokoladesmørkrem rundt seg før vi trakk den med hvit sukkerpasta. 

Så stakk vi ut blomster, og limte på de.

Før vi tilslutt trillet små kuler som vi satte rundt nederst.

Her er innsiden. Mamma prøvde seg på å lage mønster i selve kaken så den ser litt crazy ut når man skjærer i den. God ble den i hvert fall! 

I tillegg til denne lagde mamma en red velvet cake med ostekrem som ble veldig god! Det er gøy å prøve seg på litt utradisjonelle kaker når det er bursdagsfeiring, for personlig er jeg ikke spesielt glad i bløtkake! Men nå er det nok kakesnakk, jeg må komme i gang med dagen her, håper dere får en fin mandag!

Hva synes dere om kaken?

- Sara 


#kake #bursdagskake #bake #hjemmelaget #fondant #sukkerpasta #blomster #blomsterpynt #dessert #diy 

Oktoberfest: Nellyfavoritter

 • 26.10.2014 kl. 18:26

God kveld ♥ Har dere hatt en fin helg? Jeg feirer som sagt bursdagen til mamma og bestemor i dag men her kommer det et lite pip. Siden det pleier å bli en del festligheter nå som det nærmer seg julebordsesong har jeg satt sammen en liten kollasj med noen fine kjoler og litt tilbehør som kan brukes på fest. De har et veldig fint utvalg av kjoler i alle prisklasser på Nelly om dagen så det er bare å ta en titt. Her er noen av mine favoritter ♥

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER 12. HER 13. HER 14. HER 15. HER 16. HER 17. HER 18. HER 19. HER 20. HER 21. HER 22. HER

Var det ikke mye fint her? Jeg kjenner jeg gleder meg til å dra på meg finstasen og de høye hælene snart igjen! Men nå får jeg runde av her, dere får ha en fin kveld videre så snakkes vi til ny ukestart i morgen!

Fant du noe du likte?

- Sara 


#mote #fashion #klær #nelly #fest #festklær #pary #partyantrekk #inspo #kjoler #julebordsesong #inspirasjon 

Oppskrift: kylling/tunfisksalat

 • 25.10.2014 kl. 21:40

Hei hei! Hvordan har lørdagen behandlet dere? Jeg har ikke hatt mange sekundene foran maskinen i dag så det var først nå det ble tid til å oppdatere bloggen. Dagen startet med at jeg måtte levere tilbake noe av utstyret vi brukte på filmingen i går før jeg måtte pakke og komme meg hjemover. Bestemor har bursdag i dag så vi tok en tur opp til henne med kinamat så hun ikke skulle sitte alene på dagen sin. I morgen blir det litt mer ordentlig feiring av henne og mamma som hadde bursdag på søndag. Det skal bli kos ♥

Det var dog noe annet dette innlegget skulle handle om, nemlig litt matprat. Jeg liker veldig godt kyllingsalat på brødskiven, men de man kjøper på butikken inneholder så mye rart så jeg liker å lage min selv. Denne oppskriften ble til for noen år siden da jeg prøvde å gjenskape den fra butikken på et litt sunnere vis, og siden har jeg lagd den med jevne mellomrom. Håper dere liker den, kanskje den får plass på frokostbordet til noen av dere i morgen?

Ingredienser

          ♥ 5 ss majones 

          ♥ 3 ss rømme 

          ♥ 1-2 ss karri 

          ♥ 3 ss mais 

          ♥ Kylling eller tunfisk

Bland først majonesen, rømmen og karrien i en bolle. Jeg lagde denne med lette produkter og brukte lett majones og ekstra lett rømme, men du bestemmer selv hvilke produkter du vil bruke.  

Ha så i maisen, paprika er også kjempegodt, men det hadde jeg dessverre ikke. 

Ha tilslutt i kyllingbiter eller tunfisk. Denne gangen ble det tunfisk på meg, men jeg har lagd med kylling flere ganger før og det er minst like godt! 

Så har du herlig hjemmelaget pålegg. 

Denne her blir en del sunnere enn de ferdige du finner på butikken. De inneholder ofte mye sukker og unødvendige tilsettingsstoffer så da er det like greit å lage selv. 

Håper det smaker ♥

- Sara 


#mat #kosthold #pålegg #lunsj #frokost #kvelds #brød #brødskive #kyllingsalat #tunfisksalat #oppskrift #hjemmelaget 

Bildedryss sminkekurs

 • 24.10.2014 kl. 17:54

Hei på dere og god helg! Nå sitter jeg å venter på lydsjekk før jeg og noen andre fra klassen skal i gang med å filme en konsert. Jeg blir her ganske sent i kveld så jeg kommer mest sannsynlig ikke til å rekke å poste mer enn ett innlegg i dag, men dere har sikkert nok av andre ting å drive med en fredags kveld? Uansett. I går var jeg på sminkekurs og det var så lærerikt! Jeg ble sminket og fikk en party-look med en blå/sølvaktig øyenskygge. Veldig fint og veldig kjekt å plukke opp noen tips om hva jeg kler. Jeg tok en del bilder i går så her kommer et lite bildedryss ♥

Masse herlig sminke fra The Balm! 

Kjempesøte ♥

Jeg møtte på tre herlige jenter i går også, her er to av de. Jeg så sikkert veldig utilpass ut der jeg sto så de var så greie å ta meg med inn i samtalen, veldig hyggelig! 

Helt greit å bli sminket og dullet med ♥

Håper dere likte bildene! Nå må jeg snart gjøre meg klar her, det blir en lang dag, men også velidg gøy! Ha en riktig fin fredag  ♥

Har du vært på sminkekurs før?

- Sara 


#sminkekurs #sminke #makeup #skjønnhet #beauty #kurs #tips #trender #karlssonbarlindhaug #coverbrands #thebalm 

Omvendt spørsmålsrunde: hvem er du?

 • 23.10.2014 kl. 18:09

De av dere som har lest bloggen min en stund har nok vært borti denne omvendte spørsmålsrunden før, men jeg liker å ha en slik med jevne mellomrom. Da får jeg muligheten til å bli litt bedre kjent med dere lesere! Dere hører jo nok prat fra min side her så det er hyggelig å kaste ballen over til dere av og til ♥ For de som ikke har sett denne spørsmålsrunden før går den rett og slett utpå at det er dere som lesere som svarer på spørsmålene jeg stiller.

Har dere svart før trenger dere selvfølgelig ikke svare igjen, men jeg har lagt til ett nytt spørsmål denne gangen (hvordan fant du bloggen min.) Så hvis dere vil svare på det er det selvfølgelig helt greit! 

          ♥ Hvor gammel er du?

          ♥ Hvor kommer du fra?

          ♥ Hva driver du med, jobb/skole andre ting?

          ♥ Hvor lenge har du lest bloggen min og hvorfor?

          ♥ Hvordan fant du bloggen min?

          ♥ Har du selv en blogg? Legg gjerne med link så kan jeg sjekke den ut!

          ♥ Har du noen ønsker til ting jeg kan blogge om, evt. blogge mer/mindre om?

          ♥ Noe annet du har lyst til å fortelle?

Du må selvfølgelig ikke svare på alle, men jo flere jo bedre! Hehe. Så da håper jeg dere har lyst å bruke et par minutter på å svare ♥ 

- Sara


#spørsmål #lesere #omvendtspørsmålsrunde #blogg #blogger #spørsmålsrunde 

My latest Sobazaar boards

 • 23.10.2014 kl. 09:01

Hei alle fine ♥ Noen som begynner å bli klare for helg? Denne helga blir ganske innholdsrik for min del, jeg og gruppe fra klassen skal ha en flerkameraproduksjon av en konsert på fredag. Så drar jeg hjem på lørdag og feirer bursdagen til mamma og bestemor på søndag. Det blir koselig ♥ 

Nå skal jeg straks på skolen hvor vi skal planlegge flerkameraproduksjonen etterfulgt av forelesning. Og i kveld skal jeg på sminkekurs! Puh, det er mye skjer, men det er så gøy! Før jeg går i vei til skolen tenkte jeg bare å dele noen av mine Sobazaar-boards med dere. Jeg tipset dere om denne appen for en tid tilbake og det er så gøy å pulse med! Sjekk gjerne ut nettversjonen her. 

Rosa pasteller, sukk! Hvem liker vel ikke duse rosatoner? Hvis fargen blir litt for sukkersøt for deg blir looken litt røffere hvis du kombinerer det med sorte elementer, gjerne skinn. Jeg skulle ønske de rosa skoene på bildet til venstre bare fant sin vei inn i garderoben min på egenhånd!  

Den blå skjorten fra H&M gikk jeg til innkjøp av selv tidligere i høst og den har blitt en av favorittene mine. Den er veldig basic, og derfor utrolig lett å kombinere med andre plagg. 

De to siste boardsene er kanskje litt mer høst-inspirert enn de første. Jeg har faktisk begynt å ønske meg en stor sort hatt i det siste, og det kommer fra ei som aldri har likt hatt verken på gutter eller jenter! Den på bildet over er ganske kul og jeg tror jeg snart er kurert fra "hattefrykten" min. Skinn er veldig populært i høst og skinnbuksen i bildet til høyre er så kul! Igjen et helt enkelt plagg, men med mange kombinasjonsmuligheter!

Det skumle med å sitte å lage sånne boards er at man oppdager hundre nye ting man skulle hatt i garderoben sin. Garderoben som allerede har nok klær til å kle en liten landsby! Hehe, det gjelder derfor å ha litt selvdisiplin! Men nå får jeg komme avgårde her, pliktene kaller. Ha en kjempefin dag alle sammen ♥

Fant du noe du likte?

- Sara 


#mote #fashion #klær #sobazaar #stil #trend #skinn #pumps #boots #cardigan #hatt #skjote #print #inspo #inspirasjon #tips 

L´ORÉAL PARIS: Super Liner

 • 22.10.2014 kl. 15:25

God lillelørdag! Nå skal jeg straks hoppe i treningstøyet og gjøre meg klar for en styrkeøkt, men først ville jeg bare titte innom dere med et lite tips. Jeg har lenge vært på jakt etter en skikkelig god eyeliner som ikke gjør jobben med å legge liner vanskeligere enn den er. Jeg har liksom aldri helt fått til å legge fin eyeliner og jeg har hele tiden trodd det var jeg som var ustødig på hånda. Det var før jeg prøvde denne her fra L´ORÉAL PARIS! Den er superenkel å bruke, til og med jeg får det til! Og for å være helt ærlig så slår denne faktisk lineren fra favorittmerket mitt Glo Minerals!

Den er veldig tynn ytterst slik at man kan tegne syltynne streker, men det går også an å legge på litt mer press og dermed få en tykkere sterk. 

Noe av det fineste jeg vet er cat-liner og nå begynner jeg endelig å få det til. Jeg ser jo at det ikke er 100% jevnt her, men det kommer seg i hvert fall!

Hvis du synes cat-liner blir i meste laget kan du jo bare legge en liten vinge i kroken, det er også veldig fint!

Nå gjelder det bare å øve seg litt mer så sitter det! Det er så mye jeg skulle ønske jeg kunne når det kommer til sminke, men da er det jo faktisk bare å øve på det. På torsdag skal jeg på et lite sminkekurs så da plukker jeg forhåpentligvis opp noen nye triks der! Gleder meg ♥ Men nå skriver jeg meg bort her, straks venter en styrke-gruppetime så jeg får nesten løpe! Håper dere får en fin dag!

Synes du liner er vanskelig?

- Sara 


#skjønnhet #beauty #sminke #liner #eyeliner #catliner #loreal #lorealparis #superliner 

Throwback: London 2013

 • 21.10.2014 kl. 18:45

Vet dere hva? Nå er det bare 2 måneder og 3 dager til jul! Om 63 dager er det julaften! Jeg kan ikke helt tro at det sant? Selv om tiden går altfor fort gleder jeg meg veldig til jul og desember. Jula er min favoritthøytid og hele desember er så koselig. I desember i fjor var Malin og jeg på en skikkelig hyggelig jentetur til London hvor vi koste oss med shopping, julemarked i Hyde Park, god mat og veldig godt selskap! Jeg har ikke sett Malin siden den turen faktisk, det er selvfølgelig litt min egen skyld som ikke har fått ut fingeren og hoppet på et fly nordover, men det hadde vært hyggelig å få gjort en dag ♥ I mellomtiden kan jeg mimre med disse fine bildene! Håper dere liker de også.

Det var juledekorasjoner overalt i hele London og selv om det ikke var noe særlig snø fikk vi skikkelig julesteming.

Det var ikke bare gatene som var dekorert for julen, cupcakene på Hummingbird Bakery hadde også fått juletema. 

Her er vi i Hyde Park og ser på det enorme julemarkedet. 

Fine Malin ♥

Det ble en del kopper med kaffe fra Starbucks mens vi var der nede, av en eller annen grunn synes jeg Starbucks smaker best i utlandet! 

Koselige gater ♥

Helt tilslutt måtte jeg bare ta med dette fine bilde av Harrods, herregud så fint med alle lysene! 

Jeg har så lyst til å dra tilbake til London igjen, og spesielt rundt juletider! Det er en helt spesiell stemning der på den tiden. Men det får i såfall bli neste jul, nå har jeg ikke tid eller penger til å dra. Men jeg skal kose meg med bildene også er jo ikke Oslo så verst heller.

Har du vært i utlandet rett før jul?

- Sara 


#throwback #tilbakeblikk #ferie #reise #tur #jentetur #london #england #jul #juleshopping #harrods #starbucks #julemarked 

New in: Haaning & Htoon

 • 21.10.2014 kl. 14:57

Hei! For noen uker siden vant jeg billetter til motevisning med Haaning & Htoon i tillegg til en genser fra dem. Genser har ikke kommet før nå, men den kunne ikke kommet på et bedre tidspunkt! Den er så varm og myk at den er helt perfekt nå som kulden begynner å melde sin ankomst. Og at den er i søt pastellfarge er heller ikke helt feil ♥

Jeg hadde bare lyst til å titte innom dere og vise frem den fine genseren, og selvfølgelig ønske dere en fin tirsdag. Hvis dere har lyst til å se mer fra Haaning & HtoonBilder kan dere se bilder fra visningen her. Vi skrives igjen litt senere ♥

Hva synes du?

- Sara


#mote #fashion #klær #genser #newin #HaaningHtoon #norsk #norskdesign #strikk #myk #høst #kos 

Oslokomiteen: prosjekt Iran

 • 20.10.2014 kl. 21:31

Hei igjen dere! Nå tenkte jeg bare å dele et lite prosjekt jeg og en til i klassen har jobbet med en liten stund. Vi har samarbeidet med Oslokomiteen om å lage en kort informasjonsvideo om deres nye kampanje Prosjekt Iran. Oslokomiteen er en frivillig organisasjon som arbeider for å fremme likestilling, frihet og rettferdighet for lesbiske, homofile, bifile og transpersoner i hele verden. Organisasjonen er startet av en gruppe ungdommer mellom 16 og 21 år fra Oslo by Steinerskolen. Jeg synes de er utrolig flinke og er veldig imponert over arbeidet de gjør! 

Det var derfor kjempegøy å få lov til å jobbe sammen med de på denne videoen. Dette er video med kun tekst og stillestående bilder, og det var mye mer utfordrende enn jeg hadde trodd. Jeg er bare vant til å klippe videoer med levende bilder, så jeg kjenner at kunnskapene kunne vært noe bedre på dette området med tekst. Likevel tror jeg resultatet ble ok og at budskapet kommer frem. Vi skal lage enda en video med dem litt senere denne måneden, hvor vi skal komme på et arrangement om Iran og filme litt der. Det gleder jeg meg veldig til! 

Håper dere tar dere tid til å kikke på videoen og sjekk gjerne ut hjemmesiden deres også. Link til siden her.

- Sara 


#oslokomiteen #lhbt #lesbiske #homofile #transpersoner #bifile #iran #prosjektrian 

Oppskrift: hjemmelaget eplesaft

 • 20.10.2014 kl. 16:49

Hei og god mandag! Husker dere vi hadde fått med oss masse epler hjem sist helg fra oldemor og besteforeldrene til Matias? Nå har jeg endelig fått testet ut å lage hjemmelaget saft og den ble så god! Jeg vet ikke hvor mange av dere som har lyst til å prøve noe lignende, men oppskrift må jeg bare dele uansett. For å lage denne saften trenger du ikke saftkoker, bare en stor vanlig kjele. Oppskriften er hentet her. 

Ingredienser til 3 liter saft

          ♥ 3 liter epler 

          ♥ 3 liter vann 

          ♥ 1 ss sitronsyre

          ♥ 150-200g sukker

Kutt opp eplene og fjern eventuelle skader. Ha de i en stor kjele og ha over vann og sitronsyre. Slik lar du det stå i tre døgn, men husk å rør i kjelen et par ganger om dagen. 

Etter tre døgn tar du ut eplene og koker opp saften, ha så i sukker etter eget ønske. Sil saften og hell den over på flasker. 

Og så var saften klar til å nytes ♥ Jeg blander ikke ut denne med mer vann for da tror jeg den ville blitt tam på smak, men det må du bare smake deg frem til selv. 

Det er så herlig å kunne gå i kjøleskapet å hente seg hjemmelaget eplesaft fra selvplukkede epler! Sånt vil jeg gjerne ha i kjøleskapet hele året!  Vi har fortsatt en del epler igjen så jeg lurer på hva jeg skal bruke de til. Det er så mye godt man kan lage, kanskje dere har noen gode forslag?

Hørtes ikke dette godt ut?

- Sara 


#oppskrift #hjemmelaget #epler #eple #eplesaft #høst #saft #eplesaft #hjemmelagetsaft #diy #lagselv #drikke 

"Blogger er bare et annet ord for arbeidssky"

 • 19.10.2014 kl. 15:56

Tidligere denne uken kom skattelistene ut og inntektene som kanskje har blitt aller mest diskutert i kommentarfeltene på sosiale medier er bloggernes. Det er jo ingen hemmelighet at enkelte bloggere tjener godt på bloggen sin. Det er fulltidsjobben deres og de har klart å bygge seg opp en merkevare som selger. Burde man ikke hylle de for å ha klar nettopp det, isteden for å kritisere blogg som inntektskilde?

I kommentarfeltene rundt omkring ligger det mye sjalusi og mange sterke meninger. Det å kunne leve av å blogge virker å være veldig fjernt for mange og derfor er det viktig å få uttrykt hvor feil måte det er å tjene penger på. Det skal ikke være mulig å tjene mer penger på å skrive om hverdagen sin enn å jobbe som for eksempel advokat. Når man er blogger går man jo bare hjemme å tar litt bilder av seg selv og skriver litt tekst til. Er det ikke sånn? 

Nei, faktisk ikke. Å være toppblogger betyr at du alltid er på jobb, 365 dager i året. Du må alltid komme opp med nytt innhold, alltid planlegge frem i tid. Det er alltid en mail som bør besvares eller et kommentarfelt som venter på deg. Du må regne med å alltid å ha tid til å stoppe opp for å ta bilder med folk på gaten, ellers bryr du deg ikke om leserne dine. Du må alltid se fresh ut, ellers har man fremstilt seg som penere enn man er på bloggen. Hvis man tar én dag med "bloggpause" og unnlater å oppdatere er man lat. Man må holde orden på regnskap og passe på å merke alle innlegg med reklame. Hvis man skriver om et produkt helt av egen fri vilje må man være forberedt på et kommentarfelt med mye spydigheter om hvorfor man ikke har merket innlegget. Så nei, det er ikke bare å knipse noen bilder og skrive litt tekst så er man ferdig.

Et annet argument er at lønnen er urimelig høy med tanke på at de ikke bidrar til samfunnet. Men sist jeg sjekket så betaler de skatt. Er ikke det å bidra til samfunnet? Det finnes også mange andre yrker som ikke direkte bidrar til samfunnet om man kun ser på bygging av broer, gipsing av brukne ben og opplæring av barn som godkjente bidrag. Artister og skuespillere for eksempel, hvordan bidrar de? Jo det stemmer, med underholdning! Er det ikke akkurat det blogger er, underholdning?

Grunnen til at jeg skriver om dette her er fordi jeg synes det er skremmende å se hva slags holdninger enkelte voksne mennesker har. Hvis ikke voksne mennesker kan holde seg for gode til å slenge med leppa i sosiale medier hvordan skal barn og unge lære at det ikke er greit da? Jeg synes det er en uting at det er så lett å finne ut hva andre tjener og at folk føler de har en rett til å mene noe om andres inntekt. Det spiller ingen rolle om man selv har valgt å være blogger eller om man velger å jobbe i kassen på Rema1000. Økonomi er en privatsak og jeg tror dessverre at offentlige skattelister fører til mer negativt enn positivt.

Nå vil jeg gjerne høre hva dere mener i kommentarfeltet! Og del gjerne innlegget videre hvis dere er enige. 

- Sara 


#økonomi #skattelistene #blogg #blogger #bloggere #toppblogger #toppbloggere #penger #lønn 

Alexander Wang X HM

 • 18.10.2014 kl. 20:30

Designsamarbeidet mellom H&M og Alexander Wang er det mange som har ventet på og tidligere denne uken fikk vi endelig se kolleksjonen i sin helhet. Alexander Wang er kjent for sin sporty stil og sporty er absolutt denne kolleksjonen også. Det blir litt i meste laget for min smak og jeg synes noen av plaggene blir litt for maskuline. Herreplaggene synes jeg kanskje fungerer litt bedre, det er jo bare fint med litt maskulint herretøy. Uansett. Her kommer noen bilder fra den nye kolleksjonen. 


Foto: Mikael Jansson.


Foto: Mikael Jansson.

Disse plaggene her vil nok aldri finne sin plass inn i min garderobe. Det første antrekket ser ut som en uniform av et eller annet slag, og genseren på nummer to blir for luftig igjen. Hanskene og luen på nummer tre skjønner jeg ingen ting av, men sports-bhen fungerer sikkert greit på trening. 


Foto: Mikael Jansson.

Jeg synes dog ikke alle at plaggene er helt krise, og her er det faktisk et par ting jeg kunne gått med selv. Genser til høyre synes jeg er ganske kul, den er enkel og passende for sesongen. Kjolen i midten er heller ikke så ille og kunne fungert greit til et julebord. Tilslutt synes jeg jakken til høyre er ganske kul, men uten det store beltet. 


Foto: Side 2

Klærne kommer ut i butikk den 6. november og vil ligge på 300-3000kr. Jeg vil nok ikke være blant de som står å dytter og presser foran i køen når denne kolleksjonen kommer i butikk, men jeg kommer nok til å sjekke den ut hvis ikke alt rives bort fra hyllene med en gang. 

Hva synes du om kolleksjonen? 

- Sara 


#hm #mote #fashion #trend #alexanderwang #alexanderwangxhm #designer #klær 

Oppskrift: skolebrød

 • 18.10.2014 kl. 15:46

God lørdag! Som jeg skrev i går koste Vilde og jeg oss med skolebrød og varm kakao. Skolebrødene ble så gode at de må jeg bare dele oppskriften på. To oppskrifter på rad er innafor når det er helg, sant? Denne oppskriften er i hvert fall perfekt for lørdagskosen, så hvis du ikke har rukket å kjøpe godteposen enda anbefaler jeg deg å vurdere disse isteden! Oppskriften en hentet fra Tine og rekker til 12 store skoleboller. 

♥ 100g smør ♥ 3 ½ dl melk  ♥ 50g gjær  ♥ ½ ts bakepulver ♥ 1 ts kardemomme ♥ ½ salt  ♥ 75g sukker  ♥ ca. 600g hvetemel ♥ Vaniljekrem ♥ Melis  ♥ Kokos ♥

Smelt smør og ha i melken. Rør ut gjæren i lunken væske. Bland i bakepulver, kardemomme, salt, sukker og melet. La deigen heve til dobbel størrelse. 

Trill deigen til en pølse og del opp i 12 biter. Trill bitene til boller og hev de i ytterligere 15 minutter. Når de har hevet ferdig lager du fordypninger i midten av bollene og fyller de med vaniljekrem. Stek de i 12 minutter på 225 grader. 

Lag melisglasur av melis og vann og smør det på bollene. Dryss så over kokos og bollene er klare til å nytes! 

Liker du skolebrød?

- Sara


#oppskrift #hjemmelaget #gjærbakst #skoleboller #skolebrød #melis #kokos #vaniljekrem #mat #dessert 

Oppskrift: Mojito

 • 17.10.2014 kl. 21:59

God fredagskveld! Har dere hatt en fin start på helen? Jeg har brukt min sammen med Vilde og vi har kost oss glugg ihjel. Planen var å dra ut på kafé, men så regner det en del i hovedstaden om dagen så det fristet ikke å gå ut. Vi ble heller hjemme hos meg og lagde varm kakao og skoleboller! Til kosen så vi filmen Fault in our stars. Så dette har vært en over gjennomsnittet fin fredag ♥ Siden det nå er helg tenkte jeg å komme med en oppskrift på en drink igjen. Det virket som dere likte oppskriften på strawberry daiquiri som jeg postet for en stund siden så da håper jeg denne faller i smak også! 

Ingredienser til 2 personer:

          ♥ 8 cl hvit rom (vi brukte Bacardi)

          ♥ 4 cl limesaft 

          ♥ Frisk mynte 

          ♥ 4 ts sukker 

          ♥ Club Soda (brus) eller sitronbrus (vi brukte sistnevnte)

          ♥ Isbiter

Fyll opp glassene med ønsket mengde knust is. 

Press limen i en sitruspresse.

Miks mynten, sukkeret og limesaften i en mikser (vi brukte en termokopp, hehe) og hell det over isbitene. Tilsett rom og ønsket menge brus. 

Pynt gjerne drinken med en limeskive eller et sugerør hvis du ønsker det. 

Denne drinken her er veldig frisk og god med masse syrlig limesmak! Anna, Vilde og jeg koste oss med disse herlighetene på jentekveld litt tidligere i høst og det er jo så koselig med slike kvelder! Det er selvfølgelig mulig å droppe alkoholen hvis man ikke ønsker det, jeg vet jo at flere av dere ikke er 18 enda. Så med denne lille godsaken vil jeg bare ønske dere en riktig fin fredagskveld ♥

Liker du mojito?

- Sara 


#oppskrift #hjemmelaget #drink #drikke #alkohol #mojito #lime #mynte 

Hverdagsluksus med GLOSSYBOX

 • 17.10.2014 kl. 14:14

Har noen av dere testet GLOSSYBOX? Jeg har aldri prøvd det, men jeg kjenner jeg blir fristet når jeg leser så mye bra om det på diverse blogger. GLOSSYBOX er en god måte å unne seg litt hverdagsluksus på, samtidig som man får testet ut mange spennende produkter man kanskje ellers ikke ville kjøpt. Kanskje man er heldig å finner seg noen helt nye favoritter? 

GLOSSYBOX er et abonnement der du hver måned får en pakke med fem skjønnhetsprodukter. Det er forskjellige produkter hver måned, og det kan være alt fra sminkeprodukter til parfyme og hårpleie! 

Det jeg liker så godt med GLOSSYBOX er at de så langt det lar seg gjøre skreddersyr eskene etter dine interesser. Når man er medlem har man en side som heter "min skjønnhetsprofil" hvor du lagrer opplysninger om deg selv. Dette gjør det enklere for GLOSSYBOX å sende deg produkter som passer akkurat deg. 

For min del er det ikke bare produktene som frister, fordi eskene i seg selv er så fine! De kan fint brukes til oppbevaring av smykker, sminke ol. Dette tenker jeg kan være en fin julegaveidé også. Det går nemlig an å bestille som gave. Dersom du lurer på noe mer enten om å gi dette som gave eller for din egen del er det bare å sjekke ut nettsiden deres her. 

Har du testet ut GLOSSYBOX?

- Sara


#skjønnhet #beauty #luksus #hverdagsluksus #sminke #velvære #hårprodukter #tips #glossybox

Samarbeid 

Te mot forkjølelse

 • 16.10.2014 kl. 19:20

Om denne "vidunderteen" hjelper mot forkjølelse vet jeg ikke helt enda, men Eirin Kristiansen sverger i hvert fall til denne. Så jeg får ta en kopp til før jeg legger meg i kveld også våkner jeg opp 100% frisk i morgen. Tror dere ikke det? Uansett hva utfallet blir så var faktisk denne teen veldig god på smak samtidig som ingrediensene er gode for kroppen. Oppskriften er hentet fra bloggen til søteste Eirin ♥

En kopp te er perfekt på høsten ♥ 

Det du trenger er fersk ingefær, sitronsaft, honning og mynteblader (jeg hadde ikke friske mynteblader så jeg brukte peppermyntete isteden).  

Kok opp vann sammen med et par cm med ingefær og ha det i en kopp. Tilsett teposen (eller myntebladene), litt sitron og honning. Kjempegod kombinasjon! Og det fine er at honning blant annet lindrer hoste og at ingefær er med på å bekjempe sykdom og betennelse! Gotta love it! Det blir nok en kveld på sofaen for min del, med deilig te vel og merke! Men nå skal jeg ikke klage mer over formen på en stund, i morgen er det stopp. Lover! 

Liker du å kose deg med te?

- Sara 


#hverdag #høst #te #forkjølet #forkjølelseste #tips #oppskrift #hjemmelaget #kos #koselig 

Sleepyhead

 • 16.10.2014 kl. 10:57

God morgen, og tusen takk for alle gode tips til hvordan jeg skal bli fort frisk og god bedring-ønsker! Dere er helt herlige alle sammen, så tusen takk ♥ Formen er ganske lik som i går, ingen feber men vondt i hode og vond hals. Jeg burde sikkert holdt meg hjemme i dag, men vi har en obligatorisk forelesning i dag i tillegg til at jeg må jobbe med den filmen. Men jeg er vel ikke smittefarlig lenger nå, så jeg får bare fortsette å følge tipsene fra dere og holde det gående.

Jeg ville bare titte en liten tur innom dere før dagen starter for fult. Jeg sitter i skrivende stund alene i klasserommet å venter på at resten av klassen skal komme tilbake fra besøk hos Dagbladet. Jeg lå våken i lang tid i går uten å få sove så da klarte jeg selvfølgelig å sove 30 minutter lenger enn planlagt i dag! Så da rakk jeg jo ikke å bli med. Jeg ble skikkelig sur på meg selv da jeg så på klokken og den ikke viste det den skulle, jeg hadde gledet meg veldig til det besøket. Men, det hjelper ikke å sutre! Nei, nå får jeg runde av, det er vel ikke lenge før de er tilbake igjen.

Håper dere får en fin torsdag, tenk at nå er det snart helg igjen ♥

- Sara 


#hverdag #blogg #blogger #syk #høst #forkjølet 

Høstsyk

 • 15.10.2014 kl. 17:37

Æsj, så klarte jeg ikke å komme gjennom høsten uten å bli syk i år! Jeg sitter med rennende nese, vond hals og vondt i hodet og har mest lyst til å slenge hodet på puten resten av kvelden. Og jeg som skulle på tabata workshop i dag! Skikkelig surt og et veldig dårlig tidspunkt å bli forkjølet på. Men, jeg skal drikke masse varm te, pakke meg inn i et godt pledd og bli frisk i en fart! Dette her gidder jeg ikke!

Tips for å bli fort frisk tas imot med stor takk ♥

Har du klart å holde deg frisk så langt?

- Sara 


#hverdag #høst #syk #forkjølet 

Har du lyst til å vinne et kamera?

 • 14.10.2014 kl. 12:39

Hei, hei! Nå vet jeg det har vært litt mye mas om stemming og nominering i det siste, men snart er det heldigvis over! Vixen Blog Awards sin nominering stenger om en drøy uke og det hadde vært så gøy om dere ville legge inn en nominasjon på meg! OG det fine er at alle som gjør det er med i trekningen av det flotte kameraet dere ser under her! 

Hvis dere synes jeg fortjener en nominasjon kan dere sende inn det her. Dere velger selvsagt selv kategori, men jeg tror at livsstilsblogg passer best ♥

L´ORÉAL Trendsetter-konkurransen avsluttet som 13 timer og der ligger jeg ganske langt bak i tillegg til at det er veldig mange gode bidrag med! Men jeg skal selvfølgelig krysse fingrene der også, og hvis du har lyst til å stemme kan du gjøre det her.

Puh, dette ble litt av et "stem på meg-innlegg"! Hehe, men det tåler dere? Håper dere får en kjempefin dag videre ♥

- Sara


#konkurranse #vinn #premie #kamera #stemme #stem #nominer #nominasjon #loreal #lorealparis #trendsetter #vixen #vixenblogawards #blogawards2014 

Høstens skattekiste

 • 13.10.2014 kl. 21:57

Hvis det er en ting jeg liker ekstra godt med høsten så er det at det er tiden for å høste inn mange gode råvarer. Det er ekstra stas å lage mat av selvhøstede varer, også smaker det jo så mye bedre! Vi var som sagt hjemme denne helga og da var vi heldige å fikk med oss masse godt hjem. Ta en titt på dette her ♥

Så mye godt!

Vi har fått masse epler både av oldemoren min og besteforeldrene til Matias så i løpet av uken skal jeg prøve meg på hjemmelaget saft. Jeg har aldri laget saft av bare epler før så det skal bli gøy å prøve. Forhåpentligvis har vi noen epler til overs som blir til eplekake. Nam!

Dere husker kanskje den ikke fullt så vellykkede blåbærturen til Vilde og meg tidligere i høst? Det ble ikke mange bærene med hjem, men nå har jeg fått en stor fin pose.

Plommesyltetøy og eplesyltetøy har vi også vært heldige å fått. Eplesyltetøyet  glemte vi igjen hjemme, men plommesyltetøy holder lenge. 

Og sist men ikke minst, min favoritt! Hjemmelaget solbærsaft! Åh, der er så godt ♥

Når jeg blir stor (hehe) har jeg veldig lyst til å ha eget epletre, solbærbusk og noen grønnsaker i hagen. Jeg har jo allerede startet med min egne lille urtehage, og de har blitt så fine og grønne nå! Til våren har jeg lyst til å prøve meg på tomater i blomsterpotte, det er jo så gøy når man får det til! 

Benytter du deg av høstens godsaker?

- Sara 


#mat #matogdrikke #drikke #saft #epler #høst #blåbær #plommer #plommesyltetøy #solbærsaft #innhøsting 

Ukeplan: uke 42

 • 13.10.2014 kl. 13:17

Da jeg skulle sjekke hvilken uke vi er i nå måtte jeg lese flere ganger da jeg så det sto uke 42! Har vi kommet til uke 42 allerede? Da er det jo bare 10 korte uker igjen av 2014! Hvor i all verden dette året har blitt av kan jeg ikke fatte, jeg synes det var i går jeg skrev oppsummeringsinnlegg av 2013. Tiden får jeg dessverre ikke stoppet opp, men å gjøre det beste ut av ukene som kommer skal jeg i hvert fall forsøke å gjøre! Denne uka skal jeg bruke mye tid på skolearbeid og trening. Ikke superspennende, men det må jo til.

SiO Athletica (treningskjeden jeg trener på) har en kampanje gående nå hvor målet er å trene et visst antall økter på 60 dager. Det er delt inn i 15 økter som tilsvarer I am good, 30 økter som sier I am great og 60 økter som gir I am crazy. Målet mitt er å få til I am great, men jeg håper på å rekke nærmere 40 økter i løpet av perioden så da må jeg bare komme i gang.

Jeg skal jobbe en del med en liten film vi holder på med denne uka, så i dag og tirsdag går bort til det. I dag har vi også karrieredag for vår studieretning så om litt er det klart for et par spennende foredrag og i kveld blir det alumni-kveld. Onsdag har jeg satt av til rydding i klesskap, og jeg tror nesten jeg trenger hele dagen! Det er helt kaos der inne og nå er det på tide å bytte ut sommertøyet og finne frem litt varmere ting. På kvelden skal jeg på workshop i tabata-trening, det er en del av workout wednesday som arrangeres på SiO Athletica denne onsdagen, gleder meg til det! Og på lørdag tenkte jeg å komme meg en tur på loppemarked igjen. Nå er det en stund siden sist, og det er greit å passe på før sesongen er over. 

Håper dere får en fin uke ♥

- Sara 


#hverdag #helg #ukeplan #plan #planlegge #trening #skole #planlegging #mandag #nyuke  

10 morsomme aktiviteter for under 100kr

 • 12.10.2014 kl. 19:51

Tusen takk for fine ord på det forrige innlegget ♥ 

De av dere som har fulgt bloggen min en stund vet at jeg liker å lage innlegg budsjettvennlige tips, så denne gangen tenkte jeg å tipse om 10 aktiviteter du kan gjøre med venner, kjæreste eller familie til under 100-lappen. Håper dere liker tipsene og hvis jeg har glemt noe så er det bare å legge det til i kommentarfeltet!

Bowling

Bowling er noe jeg sjelden har dratt på, men de gangene jeg har spilt har det vært utrolig gøy! Prisene varierer litt fra bowlingsenter til bowlingsenter, men hos Oslo Bowling koster en serie 35kr, utover kvelden blir det dog litt dyrere. De har også et fint studenttilbud som gir 2 serier for prisen av 1, så da får du mye bowling for pengene. Hvis du ikke har bowlingsko (hvem har vel det?) må de leies for 25kr. Da Anna, Vilde og jeg var sammen sist var vi blant annet på bowling og det var skikkelig vellykket! 


Filmkveld 

Kino er ganske dyrt å dra på så hvorfor ikke arrangere en filmkveld hjemme isteden? Popp litt popcorn, slukk lyset og snurr film! Det finnes et hav av filmer på Netflix, Viaplay, Apple TV osv. Eller kanskje dere kan stikke ut å leie en film på en god gammeldags videosjappe hvis dere fortsatt har det der du bor?

Brettspillkveld 

En tradisjonell brettspillkveld er en perfekt aktivitet å gjøre nå på høsten hvor været ikke alltid er så bra. Det er sosialt, gøy og veldig koselig! Spill kort, Ludo, Monopol, eller hva du enn liker. Hvis du ikke har noen brettspill anbefaler jeg deg å ta turen til et loppemarked, der har de alltid haugevis med brettspill til en billig penge. I vår kjøpte jeg et helt nytt spill med plastikk rundt kortene for 20kr! Husk bare å sjekke at alle brikker og kort følger med!


Spleisemiddag

Å spise middag ute kan fort bli en dyr affære, men det betyr jo ikke at man ikke skal spise god mat sammen. Arranger middagsselskap hvor alle gjestene tar med seg noe. Det går an å ha tapas hvor alle lager en liten rett, eller så kan alle ta med seg noen ingredienser slik at dere kan lage maten sammen først. Det går selvfølgelig også an å gi noen ansvaret for å lage en forrett, noen en hovedrett og noen en dessert. Så får man en fin treretters middag på rimelig vis.

Tur i parken 

Om høsten er det så mange fine farger å se ute så isteden for å sette seg inne på en kafé kan du trakte deg litt kaffe eller lage varm kakao og ta turen ut. Kanskje du kan bake et par boller eller kanelsnurrer så blir det som å gå på kafé? 

Tur på Museum 

Det finnes så mange forskjellige museer rundt om kring som er verdt et besøk og det fine er at det som regel er veldig billig å dra på. Noen museer er faktisk helt gratis, og noen har studentrabatt! I vinter var jeg med Anna og kjæresten hennes på Holocaust-museet på Bygdøy, og det var veldig spennende. Sjekk gjerne ut denne oversikten over museer i Norge.

Drinkkveld

En annen ting Anna, Vilde og jeg gjorde tidligere i høst var å lage drinker sammen. Å gå ut på byen er helt vanvittig dyrt og det er jo egentlig mye hyggeligere å lage drinkene selv og kose seg hjemme. Da er det ikke så høy musikk at du må skrike for å kommunisere heller! Hvis alle deler på ingrediensene vil kvelden komme til å koste en brøkdel av hva en bytur gjør. Oppskrift på en kjempegod Strawberry Daiquiri finner du det her.


Byttekveld

Å fornye garderoben er gjerne dyrt, med mindre man shopper på loppis, men det som er enda billigere er byttekvelder. Inviter venninne dine og bytt klærne dere ikke bruker lenger. Dere kan avtale på forhånd om dere vil ha med både klær, smykker og sko eller om dere bare vil holde dere til klær. Er dere veldig mange kan det kanskje vært lurt å dele inn tingene i stasjoner. Blir det noe til overs kan dette gis bort til Fretex eller UFF. Da få dere en sosial kveld samtidig som dere får muligheten til å friske opp garderoben litt. 

Kundekvelder 

Det blir mer og mer vanlig at butikker arrangerer kundekvelder med gode tilbud, litt godt i glasset og noe å bite i. Det er ingen kjøpetvang og det kan faktisk være litt gøy å dra på selv om man ikke shopper. Ofte er disse kundekveldene i forbindelse med nye kolleksjoner, nyåpninger osv. og det er alltid gøy å få med seg. Av og til er det lanseringer av designsamarbeid og da kommer det kanskje noen kjente fjes, i fjor sommer var jeg på lanseringen av kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley Olsen og det var veldig stas å få med seg!

 

DIY-verksted

Å lage ting er gøy og enda morsommere er det sammen med andre. Sy om gamle plagg, lag noen kule smykker eller fresh opp en gammel blomsterpotte. Her er det bare kreativiteten som setter grenser! Hvis alle tar med seg noen hobbysaker hver blir det garantert mulighet for mange fine DIY-prosjekter. 

Det var de tingene jeg kom på i denne omgangen, så da håper jeg noen av tipsene kommer godt med. Det er veldig mye gøy man kan gjøre for lite penger så det er ingen grunn til å sitte inne å kjede seg selv om man er student eller har lite å rutte med. 

Har du noen tips til morsomme aktiviteter som ikke koster all verden?

- Sara 


#tips #ideer #inspo #inspirasjon #blogg #blogger #diy #venninne #venner #kos #familie #bowling #drink #film #hverdag #høst 

Bestefar ♥

 • 12.10.2014 kl. 15:40

Etter den lengste bloggpausen i denne bloggens tid er jeg nå tilbake, denne gangen blir det forhåpentligvis lenge til neste pause! Grunnen til oppholdet på to døgn og litt mindre hyppige innlegg den siste tiden er at bestefar gikk bort i forrige uke. Det var veldig brått og uventet, så bloggen har ikke blitt prioritert. På fredag var det begravelse og etter det sov jeg over hos bestemor. Før bloggen går tilbake til normalt vil jeg bare mimre litt og finne frem noen koselige bilder.

Bestefar og jeg var mye på fisketurer da jeg var yngre og til det måtte vi ha gode fluer. Jeg lærte derfor å binde fluer i fiskeboden hans. Det ble etter hvert mange fluer, men om mine fluer var så mye å skryte av skal være usagt! Motorsykkelturer har det også blitt en del av, både i sidevogn og bakpå en motorsykkel som minnet mer om en stressless. 

Han var litt over gjennomsnittet glad i elektroniske duppeditter og testet stadig ut nye ting. Når det kom til data kunne han også mye, men jeg fikk alltid et eller annet oppdrag om noe som måtte fikses når jeg kom på besøk, enten det var iTunes han hadde kranglet med eller Ebay som ikke ville fungere. Han mekket også mye på biler og det var lite han ikke klarte å reparere.

Det var av han jeg fikk min første jobb og av han jeg lærte å like sære ting som sursild og makrell i tomat rett fra boksen. I følge bestefar er jeg jålete, men jeg ser også ut som Ronja Røverdatter. Og med parykk og briller kunne jeg lyve på meg å være Ozzy Osbourne. Jeg burde kanskje bli bekymret over den kombinasjonen? 

Jeg har mange gode minner og de skal jeg ta godt vare på ♥ 

Mamma, bestefar, meg og oldemor ♥ 

Bestefar og meg i 90-årsdagen til min andre oldemor i fjor ♥

En smule oppgitt over fjaseriet mitt? 

Bestemor, meg og bestefar i konfirmasjonen min ♥

Hjemme i gårdsplassen ♥

Hvil i fred bestefar ♥

- Sara 

DIY: nail polish remover in a jar

 • 09.10.2014 kl. 16:02

På Pinterest og Weheartit har jeg sett mange som har laget hjemmelagde neglelakkfjerner-gass med svamp i, noe ala de boksene man får kjøpt på butikken. Jeg synes de er så fine å se på, så jeg måtte jo bare teste det ut selv. Her kommer derfor en liten DIY. 

En krukke ♥ Neglelakkfjerner ♥ Svamper ♥ Tavlemaling (valgfritt)

Start med å male lokket hvis du ønsker å endre fargen på det, eller hvis du vil ha tavleoverflate. Husk å la det tøke før du har i neglelakkfjerner. 

Fyll glasset godt opp med svamper. 

Hell over neglelakkfjerner. Jeg brukte en hel flaske fra H&M. 

Så er det bare å dyppe neglen med neglelakk på i glasset og neglelakken fjernes. 

Jeg valgte å male mitt lokk med tavlemaling slik at jeg kan skrive tekst på med et kritt. 

Jeg synes dette ble ganske dekorativt å ha i baderomshyllen, samtidig som det er praktisk. 

Har du laget noe lignende?

- Sara 


#DIY #gjørdetselv #hjemmelaget #skjønnhet #beauty #neglelakk #neglelakkfjerner 

Think Pink

 • 08.10.2014 kl. 14:15

Nå har vi allerede kommet én uke ut i oktober, og som de fleste sikkert vet er oktober måneden med ekstra fokus på brystkreft. Mange butikker selger produkter hvor overskuddet går til kreftforeningen og det er vanlig å bære en rosa sløyfe. Jeg synes det er veldig fint å ha en måned med fokus på brystkreft, og skal passe på å få kjøpt meg en ny rosa sløyfe. Heldigvis er det stadig flere som overlever og for å gjøre dette tallet enda høyere er det viktig å støtte Kreftforeningen i sitt arbeid. Denne måneden er det lettere enn noen gang og under har jeg samlet noen av de fine tingene du kan kjøpe hvis du vil støtte Kreftforeningen.

♥♥♥

1. Herresløyfe // 2. Rosa sløyfe // 3. EOS-kit // 4. Body butter // 5. Essie-kit // 6. Kaffe // 7. Body lotion // 8. Håndkrem // 9. Paraply // 10. GHD rettetang 

Her er det masse fint å velge mellom, i alle prisklasser. Jeg tenkte å kjøpe meg den klassiske rosa sløyfen så fort jeg kommer over den og kanskje den søte paraplyen. 

Helt til slutt vil jeg bare dele denne informative videoen som enkelt viser hvordan du kan sjekke brystene dine. Det er mye lettere å oppdage endringer dersom du er godt kjent med hvordan de skal være. Gjør det til en vane å sjekke de regelmessig ♥

Har du tenkt til å støtte brystkreftsaken i år?

- Sara 


#brystkreft #rosa #rosasløyfe #sløyfe #skjønnhet #velvære #essie #eos #ghd #neglelakk 

Natural Nutrition barer

 • 07.10.2014 kl. 18:40

For et par uker siden var jeg med på en konkurranse på bloggen til Maren og jeg var én av de to heldige som stakk av med seieren. Premien var en pakke med 14 valgfrie produkter fra denne siden her. Valget mitt falt på en blanding av noen friske yoghurtbarer og en næringsbar med lakrissmak. Nå har jeg hatt tid til å teste ut alle tre smakene og tenkte derfor å ha en liten vurdering av de her. 

Masse godt å velge i!

Første baren ut er Go Active blåbærbar med kun 98 kcal. Baren har biter av blåbær og er trukket med et yoghurttrekk. Næringsinnholdet er ganske bra og dette passer godt som en sunnere snacks eller som et lite måltid etter trening. Smaksmessig ble jeg dessverre litt skuffet over denne, den smakte ikke noe særlig blåbær og yoghurttrekket kom ikke så godt frem.  

Neste bar er også en Go Active bar med 98 kcal, men denne har bringebærsmak. Næringsinnholdet er veldig likt som blåbærbaren, men denne her er mye bedre på smak. Den smaker friskt av bringebær og yoghurttrekket kommer litt mer frem. Dette er helt klart min favoritt blant alle sammen. 

Så til den siste som er en GO123 bar med lakrissmak. Denne baren har en del høyere kaloriinnhold, men så metter den mye lengre også. Næringsinnholdet er bra i denne også, og fordi denne kan fungere som måltidserstatter inneholder den en rekke vitaminer og mineraler. Smaken er også ganske god, sjokoladetrekket smaker det ikke så mye av, men lakrisen er god. 

Har du smakt noen av disse barene?

- Sara 


#kosthold #barer #go123 #naturalnutrition #goactive #proteinbar #proteinbarer #måltidserstatter #helse #vurdering #test

L´Oréals trendsetter: Semifinalebidrag

 • 06.10.2014 kl. 23:09

Dette innlegget kommer litt senere enn planlagt, det ble nemlig en del jobb med redigeringen av filmen, men her er mitt bidrag til L´ORÉAL PARIS sin trendsetterkonkurranse. Håper dere liker videoen og looken min! 

Hadde satt stor pris på om dere ville stemt på meg her ♥ Del gjerne innlegget videre!

- Sara 


#konkurranse #avstemming #loreal #lorealparis #trendsetter #trendsettersearch #sminke

Jeg konkurrerer i Trendsetter Search på www.lorealparis.no

Semifinalist i L´Oréals trendsetter-konkurranse

 • 05.10.2014 kl. 14:02

Hei til dere! Husker dere bidraget mitt til L´Oréals trendsetter konkurranse? Jeg kom videre i konkurransen og driver nå å planlegger hvordan neste bidrag skal bli. Denne gangen har vi fått i oppgave å lage en videoblogg med en valgt look. Vi har fått en stor pakke med den nødvendige sminken vi trenger til oppgaven, så i morgen skal det filmes. 

Mye fint å velge i ♥

Håper dere vil stemme på meg når bidraget er klart, det hadde vært så gøy å gå videre! Nå skal Matias og jeg snart hjem til Oslo igjen, vi har fått skyss med noen av kameratene hans så det skal bli hyggelig. Ha en fin søndag videre ♥

Noen fler som er med i konkurransen?

- Sara 


#konkurranse #avstemming #loreal #lorealparis #trendsetter #trendsettersearch #sminke 

Høst i St. Hanshaugen parken

 • 04.10.2014 kl. 13:38

Tidligere i uka var Matias og jeg på en liten tur i St. Hanshaugen parken for å gå tur og ta litt bilder. Det har nesten blitt en liten tradisjon å ta turen dit når høsten melder sin ankomst. Det er fortsatt ganske grønt, men gule, oransje og røde farger begynner å titte fram både her og der. Håper dere liker bildene ♥

Niste og varm kakao må med når man skal på tur. 

Endene i dammen er så søte. 

Hvis dere er glade i å ta høstbilder har forresten Frodith en høstutstilling/konkurranse på sin blogg nå. Du kan sende inn et bilde av noe du forbinder med høsten også blir det utstilling og kåring av det beste bildet. Les mer her. Det hadde vært gøy om noen av dere ville meldt dere på, fristen er ut søndag ♥

Liker du å a ta bilder om høsten?

- Sara 


#høst #farger #sthanshaugen #park #oslo #oslolove #foto #natur #ender #and 

Vinner av linkerunde

 • 03.10.2014 kl. 12:44

Da var det på tide å kåre den andre, og siste vinneren av linkerunden jeg hadde sist uke. Og jeg skjønner at jeg må ha slike linkerunder oftere for herlighet så mange nye fine blogger jeg har funnet! Dere er så flinke! Men nå skal jeg velge ut én, og denne gangen ble det Elise! 

 

Design 

Jeg starter like gjerne øverst med headeren, den er veldig enkel men jeg liker det søte og rene uttrykket. I menylinjen øverst er det linker til kategoriene på bloggen noe som gir god oversikt. På hver side av innleggene er det litt forskjellige elementer, jeg liker veldig godt kontaktskjemaet og at hun har listet opp de mest leste postene denne uken. Jeg synes også det er gøy at man kan vurdere innlegget i bunnen av hver post. Det tror jeg er en god måte å få tilbakemelding på.

Hvis jeg skal pirke på noe så må det være at det ikke er en "om meg" side, jeg fant i hvert fall ingen. Det står en liten boks med introduksjon på høyresiden, men det står veldig lite og teksten er så liten at man må zoome inn for å se. Jeg synes det er litt hyggelig å bli "kjent" med personen bak bloggen og bruker alltid å sjekke ut "om meg" eller profilteksten. 

Innhold 

Først må jeg bare nevne at hun blogger på engelsk, men det er veldig lett forståelig så jeg tenker ikke så mye over det. Denne bloggen handler hovedsakelig om sminke, skjønnhet og spesialeffekter. Jeg må innrømme at jeg liker aller best å kikke på spesialeffektene hennes, for de ser så bra ut. Jeg har drevet litt med det selv også, så det er skikkelig kult å se hvor flink hun er. Bare sjekk bildet under! Det er også noen innslag av hverdagsposter som jeg liker godt å lese, blant annet en oppskrift på shepherd's pie jeg kunne tenke meg å prøve ut. 

Jeg synes dette er en litt annerledes blogg som er verdt å ta en titt på. Du vil finne mye inspirasjon til sminke og skjønnhet her, og kanskje noen tips til halloweensminken din? Sjekk henne ut i hvert fall, og hvis du legger igjen en kommentar blir hun sikkert veldig glad! 

Har du vært innom henne før?

- Sara 


#linkerune #blogg #blogger #blogganbefaling #linking #vinner #linke 

Oktober

 • 02.10.2014 kl. 15:23

Hei. Det ble en litt uplanlagt bloggpause i går, jeg fikk en veldig trist beskjed på morgenen så det fristet ikke så mye å blogge. Selv om det ikke kom noe nytt her så har det vært veldig mange innom, tusen takk for det! Jeg skal svare på kommentarer i løpet av dagen også kommer det et ordentlig innlegg litt senere i dag. Håper dere har hatt en fin start på oktober ♥

- Sara 


#hverdag #blogg #blogger 

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no