hits

Halloween giveaway!

 • 31.10.2013 kl. 12:45

Siden det er halloween i dag tenkte jeg bare å ha en liten giveaway. Har laget en lite pose med litt smågreier i, den passer best til jente da, men hvis du er gutt og vinner så kan du gi den bort. Siden de fleste konkurransene mine krever at du har Facebook tenkte jeg å droppe det denne gangen. Det eneste du må gjøre er å skrive en kommentar med eposten din under dette innlegget så er du med. Konkurransen avsluttet klokken tolv i kveld, så trekker jeg en tilfeldig vinner i morgen som får premien tilsendt i posten.

Jeg håper det er greit at jeg ikke svarer på kommentarene deres på dette innlegget? Jeg tenkte nemlig å bruke random.org og da er det mye enklere å bare ha en liste med alle som deltar uten at jeg kommenterer mellom alle. 

Har du lyst til å være med?

- Sara 

Klar for frisøren!

 • 31.10.2013 kl. 08:10

God morgen. Nå skal jeg straks til frisøren, litt i tidligste laget synes du ikke? Det synes i hvert fall jeg. Spesielt med tanke på at jeg satt å skrev helt til tolv i går! Uansett, så gleder jeg meg veldig til å få en ordning på håret mitt nå. Det trenger sårt å få stusset litt på de slitte tuppene og å få gjort noe med den spenstige fargepalletten som befinner seg i reiret mitt nå. Tenkte å lage et før og etterbildet til dere i morgen, rekker ikke i dag. Men kan jo legge ved et før bilde så får dere se hvordan ståa er. 

Dere ser sikkert at det er ille på bildene, men tro meg, det er faktisk enda verre i virkeligheten! Krysser fingrene for at det blir et bra resultat. 

Ønsker alle en fin Halloween, om et par timer kommer det en liten giveaway til dere, så følg med!

- Sara

DIY-kveld i morgen

 • 30.10.2013 kl. 19:49

Hvordan har deres dag vært? Min har egentlig vært rimelig kjedelig! Selv om jeg liker skolen ganske godt er det alltid litt ork å skrive oppgaver. Men nå begynner jeg å nærme meg ferdig, må bare flette inn litt pensum her og der så tror jeg det skal holde. I morgen har en ganske pakket dag, men det betyr ikke lite blogging, har nemlig to innlegg på vei til dere i morgen. Det ene er en giveaway! Etter jeg har vært hos frisøren i morgen skal jeg Møte Vilde en tur, vi skal lage statementsmykker og spise reker! Gleder meg masse til å ha en liten DIY-kveld med henne! Skal prøve å få tatt litt bilder slik at det kommer en DIY på smykket etterhvert. Har vært å hentet litt inspirasjon fra By Lopes, de smykkene er helt fantastiske! Hvis vi får til noe i nærheten av dette blir jeg strålende fornøyd!

Har du laget slike smykker før, og har du noen tips til gjennomførelse?

Ikke glem spørsmålsrunden min!

- Sara 

Spørsmålsrunde: noe du lurer på?

 • 30.10.2013 kl. 12:50

God morgen/formiddag! Siden jeg har reportasjeskriving på planen i nesten hele dag tenkte jeg dere kunne stå for innholdet i dagens første innlegg. Det er lenge siden forrige spørsmålsrunde, tror faktisk ikke jeg har hatt en siden jeg startet å blogge uten Marthe. Så er det noe du lurer på er det bare å fyre løs!

Ønsker dere en fin onsdag, så snakkes vi igjen litt senere i dag. 

- Sara

Hjemmelaget blomkålsuppe

 • 29.10.2013 kl. 20:05

I dag ble det blomkålsuppe til middag, oppskriften er hentet fra boken til Kristine Weber. Dette var veldig enkelt å lage, nesten enda enklere enn tomatsuppen jeg delte med dere for en liten stund siden. Suppen var veldig god, men jeg synes kanskje det ble mer som en purre. Neste gang kommer jeg heller til å bruke en potetmoser isteden for blender tror jeg, synes suppe er best når det er litt klumper i den. Men når det er sagt så tror jeg denne purren er veldig god som tilbehør til for eksempel svin eller biff!

Alt du trenger er

 • 1 blomkålhode
 • 6 dl vann
 • 1 dl melk
 • 1 hvitløksfedd
 • Salt og pepper 

Først koker du blomkålen i 6 dl vann i ca. 5-10 minutter. Når blomkålen er mør er den ferdig, men husk å ikke hell av vannet. Du får nemlig brukt for vannet når alt skal blandes sammen! 

Ha blomkålen, litt av kokevannet, melk, hvitløk, salt og pepper i en blender. Mos og bland til du har en jevn suppe. Det kan hende du må smake til med mer kokevann, salt og pepper underveis. Det sto i oppskriften at man skulle spare på noen blomkålbiter for å ha i suppen før servering, synes det var lurt, da ble det i hvert fall litt mer suppeaktig!

Hva lager du hvis du vil ha noe som går kjapt? 

- Sara

Study hard!

 • 29.10.2013 kl. 16:58

God ettermiddag fininger! Husker dere jeg sa jeg skulle skrive en reportasje om åpningen av Loreal-butikken? Må bruke hele dagen i dag til å skrive den, blir forhåpentligvis ferdig i dag da, hvis ikke har jeg morgendagen også. I kveld blir det dog et lite avbrekk med kino, skal endelig få sett gåten Ragnarok. Noen som har sett den? 

Reportasjen skal inneholde bilder og ha flere kilder. I tillegg skal vi skrive et refleksjonsnotat til oppgaven. Dette er en av kun to oppgaver i dette faget, så oppgaven er ganske stor. Blir litt stresset av å tenke på at denne oppgaven kan bli trukket ut til eksamen og dermed være gjeldene som karakter i faget. Men jeg får bare gjøre mitt beste, så satser vi på at det blir bra. 

Når jeg har en stor oppgave foran meg er det noen småting jeg pleier å gjøre:

 • Les oppgaveteksten nøye, strek gjerne under viktige momenter 
 • Lag en liten disposisjon med hva du ønsker å ha med i teksten
 • Skriv et førsteutkast - kanskje noen kan lese igjennom for deg og gi tilbakemeldinger?
 • Skriv teksten ferdig, husk å få med en god innledning og konklusjon

Dette er ikke akkurat noen fasit eller oppskrift på en god oppgave, men det er som regel slik jeg jobber. 

Nå får jeg komme meg tilbake til arbeidet, håper dere får en kjempefin dag videre. Skal prøve å få tid til å stikke innom en gang til i løpet av kvelden. 

- Sara

New in: Ciaté

 • 29.10.2013 kl. 09:16

Måtte le da jeg fikk hentemelding i går. Samme dag som jeg sikler etter skjønnhetsprodukter her på bloggen kommer en pakke i posten med akkurat det. Har kjøpt en del gaver, men to av tingene var til meg! Hadde nesten glemt helt hva jeg hadde bestilt for det er flere uker siden jeg bestilte. Dessverre hadde pakken blitt ødelagt ved frakt sist gang den kom frem så da måtte jeg styre med å sende skademelding og slikt, men det ordnet seg heldigvis raskt. Alt er kjøpt hos MyBeauty og jeg må bare rose de for utrolig god kundeservice, de var veldig behjelpelige da pakken hadde gått i stykker. 

Jeg har vært tom for håndkrem en stund så da jeg så denne fikk jeg lyst til å prøve den ut. Det jeg kan si til nå er at den trekker raskt inn i huden og at lukter veldig godt. Må nok bruke den litt lenger før jeg kan anbefale den videre, men så langt er jeg fornøyd. Når det kommer til neglelakken så bare elsker jeg fargen! I gårsdagens innlegg var det litt mørkere farger som kanskje passere bedre til sesongen jeg hadde skrevet opp, men tror uansett jeg kommer til å bruke denne en del også. Hvis ikke er den kjempefin når våren og sommeren kommer!Morsomt å få pakker man har helt glemt at man har bestilt. Fikk også noen fine ting som skal brukes i gave, men det viser jeg ikke her nå. Da blir det ikke så veldig spennende for de snuppelurene som får det. Nå skal jeg straks på skolen en tur før resten av dagen må brukes til å ferdigstille reportasjen min. Har egentlig lyst til å gjøre alt annet enn å skrive den akkurat nå, men har ikke mye valg! En ting til jeg forresten skal få gjort i dag er å fikse ferdig en liten overraskelse til dere. Driver nemlig å setter sammen en liten giveaway som jeg skal ha på Halloween. Det er bare å glede seg!

Har du prøvd noe fra Ciaté før? 

- Sara

Vinnere av linkerunden

 • 28.10.2013 kl. 15:08

Først må jeg bare si tuusen takk til alle som meldte seg på linkerunden i går! Tror aldri jeg har hatt så mange påmeldte noen gang før, og det er jo kjempegøy! Det gjør også jobben med å plukke ut noen få desto vanskeligere. Jeg har uansett valgt ut de som falt best i smak og disse vil jeg nok fortsette å lese fremover. Ta en titt innom de! 

Maria Bergheim

Bloggen til Maria er så herlig! Noe av det som er viktigst for meg når jeg finner nye blogger å lese er fine bilder. Innhold er så klart også viktig, men godt innhold og dårlige bilder gjør som regel ikke at jeg kommer igjen, Maria derimot har både fantastisk innhold og fine bilder. I love it! Blir inspirert av antrekkene dine, og liker veldig godt skjønnhetsinnleggene dine. 

http://maariiiaa.blogg.no


Agulbr

Anniken blogger stort sett om skjønnhet, men krydrer med litt mote og hverdagsliv. Igjen må jeg bare si at jeg ble litt forelsket i bildene. Flere av de har mange effekter på seg og ofte synes jeg det kan bli litt slitsomt å se på, men her likte jeg det godt. Jeg liker også veldig godt å lese om produkter og tips av forskjellige slag og det får du en del av her. 

http://agulbr.blogg.no


Iris Thon

Denne bloggen ble jeg bare superinspirert av! Elsker å lese blogger som denne, med et variert innhold og en sprudlende person. Regner med at dere begynner å bli jeg at jeg kommenterer bildene, men wow! Elsker de fine jentete bildene av sko, sminke og vesker. Skulle forresten veldig gjerne likt å ta en dukkert inn i klesskapet hennes! 

http://iristhon.blogg.no

Leser du noen av disse bloggene fra før? 

- Sara 

Månedens ønskeliste: oktober

 • 28.10.2013 kl. 09:13

God morgen solstråler! For dere er vel oppe og hopper, klare for en ny uke? Hehe. Jeg tenkte å dele månedens ønskeliste med dere, trodde jeg hadde gjort det tidligere i oktober, men det var bare i forbindelse med rosa sløyfe-aksjonen. Så her kommer noen ønsker, har valgt å bare plukke ut skjønnhetsprodukter denne gangen, mest fordi det er de tingene jeg sikler mest på om dagen. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER

En kul neglelakk tenker jeg passer bra i tiden fremover, før jul skal du kanskje på julebord med jobben eller andre festligheter. I julen er det som regel flere familiemiddager som står for tur i tillegg til selve julaften og nyttårsaften. Med andre ord kan en fin neglelagg komme godt med, fant frem noen med litt typiske farger for sesongen. En leppepomade er jeg egentlig alltid avhengig av, men om vinteren blir huden i ansiktet ekstra utsatt for temperaturforandringer og det kan være lurt å investere i fuktighetsgivende produkter. EOS er min absolutte leppepomadefavoritt, i smaken mint. Hud og pleie til den er egentlig stikkordet for resten av tingene jeg har plukket ut også, for en god skrubb kan virkelig komme godt med nå. Det er ikke bare huden i ansiktet som får kjenne temperaturendringer og jeg vet med meg selv at jeg får mye lettere tørr hud om høsten/vinteren. En skrubb er greit å ha hele året og jeg pleier å bruke det ca. en gang i uken. Body lotion er også gull verdt. Bruker alltid det etter jeg har dusjet, den siste tiden har jeg brukt en som lukter rose fra Victoria's Secret. Men jeg tror jeg skal bytte til en som gir enda bedre fukt nå når det nærmer seg vinter. 

Har du noe på ønskelisten denne måneden? 

- Sara

Linkerunde: trenger nye blogger å lese

 • 27.10.2013 kl. 21:30

Så var nok en uke over! Tiden går så utrolig fort, rekker nesten ikke blunke før en uke er forbi. Og søndag betyr som dere vet planlegging av ny uke for min del. Sitter å koser meg med litt musikk og almanakken foran meg i skrivende stund. Skal prøve å gjøre meg fort ferdig med det, så kan jeg kanskje bli helt ferdig med reportasjen som har frist til onsdag også. DET hadde vært godt å krysse av på listen i dag! Jeg har også lyst til å få med meg Farmen, nei, jeg skal få med meg Farmen! Viktig å kose seg litt også? 

Det var egentlig ikke hverdagsprat jeg skulle blogge om nå! Har lyst på litt ny inspirasjon til bloggen for den kommende og hva er mer inspirerende enn andre blogger? Jeg er innom ganske mange forskjellige blogger hver dag, men vil gjerne finne frem til nye! Så legg igjen adressen din i kommentarfeltet, skriv også gjerne hva bloggen din handler om. Linker et par av de jeg liker best på mandag. Grei deal? 

Hadde forresten blitt superglad om du ville følge meg på Facebook

- Sara

Mitt kamera: Nikon D90

 • 27.10.2013 kl. 14:28

Siden ganske mange har spurt meg den siste tiden hva slags kamera jeg bruker tenkte jeg det var på tide å vise dere i et eget innlegg. Jeg bruker Nikon D90 som ble kjøpt våren 2010, det begynner med andre ord å dra på årene. På den tiden da jeg kjøpte det var det et av de beste kameraene på markedet, i hvert fall blant Nikon kameraer. I starten brukte jeg det altfor lite, synes det var stort og klumpete å dra med rundt. Jeg hadde heller ingen god kameraveske, så det lå dessverre mye hjemme. Men etterhvert som jeg ble litt mer interessert i foto ble det brukt mer og mer. Nå bruker jeg det hver dag! Mest på grunn av bloggen, men også fordi jeg koser meg masse med å ta bilder. Isteden for å kjøpe det originale objektivet var det like greit oppgraderte til et litt bedre et med en gang, prisforskjellen var nemlig ikke så veldig stor. Likevel landet prisen for kamerahuset og objektivet på nesten 8000 kr. 

Objektivet jeg har heter AF-S DX NIKKOR 18-105mm f/3.5-5.5.6G ED VR. Er veldig glad i dette objektivet, det har en grei zoom i tillegg til at du kan gå ganske nære ting. Så klart hadde en makrolinse vært utrolig gøy å ha, men det får heller bli neste spareprosjekt. 

I tillegg til kameraet klarer jeg meg ikke uten et stativ, bruker Hama Star 62. En fjernkontroll er også gull verdt når man blogger, det er ikke alltid noen kan ta bilder av meg så da trenger jeg en fjernkontroll. Min kjøpte jeg for 25 kr på Ebay. En siste ting jeg bruker av og til et minnekortleser for iPad. Dette er kjempesmart hvis du er på reise og ikke gidder å dra på dataen din. Da jeg var i London og på Tjøme tidligere i år førte jeg over og bearbeidet alle bildene på iPaden. Det er utrolig hvor mange gode bilderedigeringsverktøy du kan få på en iPad! 

Hva slags kamera bruker du? 

- Sara

My very first Mulberry piece...

 • 27.10.2013 kl. 09:08

ble en lommebok! Fikk denne vintage Mulberry-lommeboken av mamma som bursdagsgave på etterskudd. Hun fant den igjen etter å ha ryddet i kjelleren i sommer og der har den ligget ganske lenge! Aner ikke hva den heter eller hvor gammel den er, men hvis noen vet så kommenter gjerne! Må jo si det er litt stas å være eier av et Mulberry-produkt. Vet ikke hvorfor det er sånn, det er jo egentlig bare en lommebok. Men noen ting er det bare litt ekstra stas å ha. 

Lommeboken er ganske stor så det er nok av plass til kort, penger og andre småting som for eksempel leppestift. Kjempekjekt hvis man ikke har lyst til å dra med seg en veske når man går ut. 

Synes stoffet inne i lommeboken er så fint! Skikkelig kul detalj. Hihi, så nå er jeg stolt som en toppe og går rundt å føler meg litt snobbete. Neida, har ikke tatt helt av og det vil nok bli veeldig lenge før dere får se et slikt innlegg igjen på denne bloggen! Ble i hvert fall kjempeglad for den og kommer nok til å bruke denne masse fremover.  

- Sara

Bursdagsbilder

 • 26.10.2013 kl. 23:51

Da jeg skulle legge over bildene fra bursdagen innså jeg at det ikke var så mange bilder å legge over. Jeg hadde faktisk glemt litt bort hele fotograferingen i dag, litt godt innimellom det også. Selv om det er veldig gøy å ta bilder er det godt å la kameraet ligge noen dager også. Her kommer i hvert fall et lite utvalg av de få bildene som ble tatt. 

Jeg har en fotoglad onkel! 

Vi tok noen gruppebilder da, men det er onkel som har de fleste bildene så jeg har ikke så mange av de heller. Her er vi fire generasjoner: meg 21 år, mamma 42 år, bestemor 63 år og oldemor 90 år. Mamma og bestemor fikk den samme gaven fra Matias, onkel og meg; gavekort på massasje. Synes det er et godt gavetips til de som har alt! Gleder meg til å lage et julegaveinnlegg med tips når det næremer seg jul. 

Hva har dere gjort i dag?  

- Sara

Bursdagsantrekk: dyreprint

 • 26.10.2013 kl. 18:29

Bursdagsfeiringen var veldig vellykket i dag, koselig at alle var samlet igjen. Kan lage et lite innlegg med bilder når jeg kommer hjem, her kommer i hvert fall antrekket. Gikk for helt svar/hvitt antrekk, men freshet det litt opp med knalle sko. 

Body fra BikBok // Skjørt fra H&M // Blazer fra Gina Tricot // Kjede fra Tallin // Sko fra Bianco

Reiste i den nye ullkåpen min fra kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley for BikBok. Jeg vant et gavekort på 500,- da jeg var på den BikBok-kvelden, så jeg endte opp med å bytte vesken og heller kjøpe denne kåpen isteden. Selv om jeg har enormt mange jakker manglet jeg en som er skikkelig varm og samtidig fin, så da ble det denne. Nå mangler jeg nesten bare en jakke før "samlingen" min er komplett, og det er en skinnjakke. Det vil si, helt til jeg finner en annen jakke "jeg trenger". 

Håper dere likte antrekket og at dere har hatt en kjempefin lørdag til nå. Kos dere masse i kveld!

- Sara

Vixen blog awards

 • 26.10.2013 kl. 13:23

God morgen fine lesere! I dag var det godt å sove skikkelig lenge, sto faktisk opp så sent som 12 i dag! Haha, perfekt start på en lørdag. Snart skal jeg plukke ut antrekk for bursdagen, viser dere senere hva jeg lander på.Tenkte egentlig å bruke dette innlegget på å fortelle dere at nomineringen til Vixen Blog Awards er i gang. Jeg har selv nominert noen bloggere, blant annet et par skjønnhetsbloggere og noen nykommere. Det jeg synes er så bra med denne awardsen er at ingen blogg er for liten, alle kan delta og få sjansen til kjempe om de gjeve titlene. Jeg har allerede blitt nominert noen ganger til årets nykommer og det er jo såå gøy! Hvis du har lyst til å nominere meg finner du direkte link til nominasjonen i bunnen av innlegget. Hadde satt utrolig stor pris på det! Bruker ganske mye tid på bloggen, og å få gode tilbakemeldinger er alltid utrolig hyggelig. Det er dere forresten veldig flinke til å gi i form av kommentarer også, tusen takk til alle som er innom her hver dag! 

 

Nominer favorittene dine her.

 - Sara 

On the road again

 • 25.10.2013 kl. 18:39

Tror dere ikke jeg klarte å lese feil på busstabellen tidligere i dag? Så da jeg i full fart kastet meg på bussen ned til sentrum var jeg over en hel time for tidlig ute. Ok, så fortjener jeg kanskje å måtte sitte å vente en stund, en liten lærepenge for at jeg alltid kommer for sent til ting. Jeg brukte i hvert fall tiden godt, var innom Loreal-butikken og fikk svar på det jeg lurte på til reportasjen min. Fikk også i meg litt mat, så da skal jeg være fornøyd Nå sitter jeg på bussen på vei hjem til mamma. Deler nett med mobilen, så det blir ikke mange bilder i dette innlegget for å si det sånn. Går supertregt! 

Var en kjapp tur innom Sandvika Storsenter i sta, måtte bare ha frozen yoghurt! De som kjenner meg vet at jeg er hekta på det, tror det er noe av det aller beste jeg vet. Ser dere også at jeg har fått tak i sånne tynne ringer jeg hadde så lyst på for en tid tilbake? De hadde fått inn på BikBok, så jeg kjøpte de på den shoppingkvelden. De er dessverre nesten litt for store til å ha på ytterste ledd da, men går til nød. 

Tidligere i dag gjennomførte jeg ukens tredje treningsøkt og tar egentlig helg med god samvittighet og koser meg med musikk og sløving resten av bussturen. Kanskje vi snakkes igjen i kveld når jeg har kommet frem. 

Håper dere har hatt en kjempebra fredag og at dere er kalre for helg! 

- Sara

Siste hint av høst

 • 25.10.2013 kl. 10:09

God fredag! Må bare dele noen bilder jeg tok i går med dere. Det er ikke lenge før trærne er bare og snøen laver ned, så det gjelder å fange de siste høstbildene man kan. Gikk gjennom parken ved Kiellands Plass i går og ble faktisk litt imponert over hvor vakkert det er her. Har jo gått der veldig mange ganger før, men akkurat nå er parken kanskje på sitt vakreste. Så da tok det litt lengre tid å komme hjem enn først planlagt. 

Kunne ønske vi hadde høst litt lenger. Liker ikke overgangen fra høst til vinter noe særlig, det er som regel bare regn og alt ser dødt ut. Da gleder jeg meg heller til å dra frem kameraet når vinteren har kommet for fult. Masse snø på buskene, frost og fine landskap.

 

Nok foto for i dag, skal nemlig snart vende hjem til mamma for helgen. Vi har ikke fått feiret bursdagen hennes enda, hun jo fylte år 19. oktober. I tillegg har bestemor bursdag i dag, så da blir det feiring i morgen. Bestemor liker ikke å bli tatt bilde av, så det er derfor ikke så mange bilder å plukke fra. Fant dette fra konfirmasjonen til broren min da, synes hun må komme på bloggen når hun har bursdag! Gratulerer med dagen, håper du får en fin dag, så ses vi i morgen. Glad i deg!

Likte dere bildene? 

- Sara

Hamburger med hjemmelaget brød

 • 24.10.2013 kl. 17:47

Etter jeg kom hjem i dag har jeg prøvd meg på noe nytt på kjøkkenet. Denne gangen ble det hamburgerbrød, det har jeg faktisk aldri laget før så det gleder jeg meg litt til å prøve! Fulgte oppskriften fra bloggen til spreke Nora. Veldig enkel og grei oppskrift, tok verken lang tid å lage eller steke.  

Dette trenger du

 • 100 g havremel 
 • 2 ss bakepro
 • 1 ss fiberfin
 • 1 ts bakepulver 
 • 1 ts salt 
 • 2 egg
 • 1 dl vann 
 • Sesamfrø til pynt 

Bland havremel, bakepro, fiberfin, bakepulver og salt i en bolle. 

Så tilsetter du eggene og vannet. Deigen blir ganske klissete, men det er slik den skal være. 

Legg røren i passe store sirkler på et bakepapir og dryss over sesamfrø om du vil det. La de stå 15-20 minutter i ovnen på 180 grader, mine måtte stå i 20 fordi de var ganske store. 

Slik ble resultatet. 

Gode og litt sunnere hamburgerbrød som passet godt sammen med kyllingburgeren. Med litt salat og løk har du en rask og sunn middag på 1-2-3! 

Hva har du til middag i dag? 

- Sara 

Butikkåpning: L´ORÉAL PARIS

 • 24.10.2013 kl. 13:21

Verdens første L´ORÉAL-butikk på gateplan har åpnet, i Oslo! Jeg vet at L´ORÉAL alltid har dyretestet, men nå som det ikke er lov til å ta inn nye produkter som er dyretestet i Europa (og Norge) er jeg veldig usikker på om jeg synes det er greit å kjøpe det nye som kommer. Jeg tok uansett turen ned til åpningen for å se. Jeg skal også skrive en liten nyhetsreportasje om dette til journalistikkfaget på skolen, så da har jeg en liten unnskyldning for å dra. Synes det er veldig gøy at butikken åpnet akkurat i Oslo. En av grunnene til at det ble akkurat Oslo er at ideen er skandinavisk! Her kommer mitt lille bildedryss fra åpningen.  

Mange produkter som ikke tidligere har vært i Norge ble også lansert i dag. Er dog litt usikker på om de kun vil være å få kjøpt i denne butikken, eller om de også vil komme i de vanlige butikkene. En annen kul ting som jeg ikke fikk tatt bilde av var at de hadde stilt ut iPadder flere steder i lokalet. På de kan man analysere hudtypen sin og finne riktig sminke- og pleieprodukter tilpasset sin hud. Smart, ikke sant? 

Føråpningen var klokken 08:45 så vi fikk servert fransk frokost, med croissant, kaffe og makroner. Smakte på denne rosa søtingen, og de smakte frisk bringebær. Luksus i hverdagen!

Så ventet det en goodiebag i dag også. Elsker å få goodiebags, uansett hva de inneholder så er det alltid gøy å få en liten oppmerksomhet. Lurer på hvordan eyelineren til høyre fungerer, har aldri sett den der før. Fikk enda et Costumeblad da, så nå er jeg i hvert fall sikker på å få med meg innholdet! 

Hva synes du om dyretestet sminke og om å kjøpe L´ORÉAL-produkter etter det nye forbudet?

- Sara

Pre-shopping @ BikBok

 • 24.10.2013 kl. 00:13

For en fin kveld jeg har hatt i dag! Tror aldri jeg har kost meg så mye på shopping noen gang før. Da vi kom fikk vi en drink i baren før vi kunne sikre oss noen godbiter fra den nye kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley Olsen. Må si at jeg er mye mer fornøyd med denne kolleksjonen enn den forrige. Denne gangen er fokuset på kveldsplagg og stilen er feminin og sexy. Kolleksjonen inneholder alt fra ullkåper til kjoler og skjørt. 

Det var så mye fint å ta bilde av, så jeg gikk å knipset hele kvelden. Det var jeg ikke akkurat alene om, de holdt nemlig en Instagramkonkurranse hvor vinneren stikker av med et gavekort på 500 kroner. Vinneren trekkes i morgen. Krysser fingrene! Haha. 

Det morsomme var at alle bildene som ble postet ble vist på storskjerm inne i butikken. Her er et av mine to bidrag. Morsomt å se seg selv på skjermen. 

Fornøyd med kveldens shopping! 

Fine Marthe var også med. Både Marthe og jeg er like glad i å dra på slike ting så da har vi heldigvis noen å gå sammen med. 

Denne clutchen fant jeg meg, skikkelig fin og enkel! Det er en glidelås til bak, så den er i tillegg ganske praktisk. 

De 100 første som handlet fra kolleksjonen fikk en goodiebag med masse fint oppi. Håndkrem, duftlys, maskara, Hugo Boss parfyme, Hugo Boss bodylotion, en liten pose potetgull og det nyeste Costume. I tillegg fikk alle 20% på en valgfri vare, men da kunne man ikke velge noe fra Mary-Kate og Ashley sin kolleksjon. Valgte meg en søt gammelrosa topp, også tok jeg med noen ringer som kan brukes på ytterste ledd på fingeren. Kan vise dette på en dag. 

Gleder du deg til å se den nye kolleksjonen? 

- Sara

Dagens planer

 • 23.10.2013 kl. 13:58

Hei! Gjett hvor jeg sitter nå? På skolen, som vanlig. Haha, rekker aldri å poste før jeg drar hjemmefra lenger. I dag var det ikke fordi jeg sov og var slapp da, jeg var en tur på treningssenteret og så gikk bare tiden. Må faktis si at jeg litt stolt av meg selv denne uka. Ok så er det bare onsdag i dag, men er ikke starten av uka med på å sette standarden? Andre treningsøkt er gjennomført og kostholdet har vært bra. Kunne dog vært litt flinkere til å drikke vann (igjen), men skal prøve litt hardere resten av uka! 

Haha, måtte slenge med dette bildet. Føler det beskriver hvor fornøyd jeg var da jeg kom hjem i dag. Nå skal jeg ha en liten halvtime til med journalistikk før jeg skal hjem og gjøre tusen kjedelig ting. Vaske opp, vaske klær og handle inn resten av maten for uka. Det må bare gjøres, så kan like gjerne gjøre det med en gang. Gleder meg litt mer til i kveld, da skal Marthe og jeg på pre-shopping hos BikBok. Vi skal se på den nye kolleksjonen til Mary-Kate og Ashley Olsen før den slippes i butikk i morgen. Håper det blir bra!

Hva er dine planer for dagen? 

- Sara

Forandring fryder

 • 22.10.2013 kl. 23:24

Hei igjen! Plutselig ble det visst kveld før jeg fikk oppdatert her. Sovnet rett og slett litt på sofaen i sta da jeg kom hjem fra skolen. I tillegg har vi laget middag her hjemme, sett på Farmen og vips så flyr tiden. Har dere hatt en fin dag eller? Jeg har fått gjort unna masse småting i dag, deilig å få gjort unna litt sånt. Har blant annet bestilt frisørtime, endelig! Fikk time neste torsdag, så da får vi se om jeg blir rød, brun eller mørk igjen. Har mest lyst til å enten få mørkerødt, eller gå for en litt mer brunaktig farge. Svart begynner jeg i hvert fall å bli ganske lei nå, så har lite lyst til å gå tilbake til det. Får bare se hva frisøren sier og anbefaler. Har bestilt time hos Norsk Frisørskole, tipset om dette på bloggen for en tid tilbake. Det blir nemlig veldig mye billigere å gå til en ufaglært enn til en ferdig utlært frisør. 

Elsker disse fargene her, spesielt de to nederste i midten. Gleder meg skikkelig til en liten forandring. Og ikke minst så gleder jeg meg til å slippe å gå med lue hver dag! Haha, vil ikke gå med håret løst når jeg har hele fargespekteret i hodet. 

Hvilken av bildene synes dere var finest?

- Sara 

Sunn og sterk med protein

 • 22.10.2013 kl. 12:07

God morgen! Sitter på skolen nå, så det er egentlig en stund siden min morgen startet. Rakk bare ikke poste innlegg før jeg dro hjemmefra. Tenkte å vise dere hva jeg endelig fikk skaffet meg i går. Hadde en tilgodelapp på Norli, og endelig fant jeg en Norli-butikk som solgt boken jeg var på jakt etter. Boken sunn og sterk med protein er skrevet av Kristine Weber som driver denne bloggen her. Jeg har prøvd flere av oppskriftene hun har lagt ut på bloggen, og synes alt har vært veldig godt. I tillegg til oppskrifter inneholder boken gode treningstips. En annen ting jeg likte veldig godt er at boken er delt inn i årstider, vinter-delen har en del juleoppskrifter som jeg gleder meg veldig til å teste!  

Det ser godt ut ikke sant?

Har du skaffet deg denne boken?

- Sara

Trend: sokker i sandaler

 • 21.10.2013 kl. 16:03

I forrige uke sto det på DetNye at det var inn med sokker i sandaler og pumps. Jeg tror faktisk at dette må være en av de styggeste trendene vi har hatt på lenge. Så lenge jeg kan huske har man ledd av menn uten sans for mote som går i sokker og sandaler, men nå går faktisk fine moteriktige kvinner med sokker i ellers veldig kule pumps. Jeg kommer nok aldri til å kaste meg på denne trenden, men synes det er sporty gjort av de som velger å gjøre det. 

Mange velger å bruke litt finere sokker med for eksempel blonder på, og det kan i og for seg være søtt... På barn. Mener ikke være overnegativ nå altså, jeg klarer bare ikke se det fine med denne trenden. Sokkene synes Jeg gjør hele antrekket mindre feminint og ødelegger ofte for antrekk som kunne vært veldig fine. 

Disse damene har i hvert fall brukt enkle og fine farger på sokkene, men når noen kler  seg i neongrønne sokker i høye hæler tenker jeg at noe har gått galt et sted. Det som dog kan funke er om du bruker en strømpebukse, helst en enkel en og ikke den aller tjukkeste du har. 

Hva synes du om denne trenden, noe for deg?

- Sara

Mandagssmoothie

 • 21.10.2013 kl. 10:55

I dag var nok en morgen hvor jeg trippept over det kalde gulvet, bort til vinduet for å sjekke om Kong Vinter hadde meldt sin ankomst. Facebook var nemlig full av statuser som kunne fortelle at nå hadde snøen kommet. Men her var det ikke så mye som litt rim en gang, hurra! Da kan skulderne senkes og jeg kan komme i gang med morgenrutinene mine. Tok meg tid til å lage en skikkelig god smoothie i dag. Blandet i blåbær, jordbær, banan, spinat og hvetegress. Hvetegress funker veldig bra i smoothie, da smaken forsvinner litt. Siden denne smoothien inneholdt litt lite væske spiste jeg den like gjerne med skje.

Ønsker alle en kjempefin mandag!

- Sara 

Effektiv søndagskveld

 • 20.10.2013 kl. 20:34

Fulgte faktisk et av mine egne tips fra forrige innlegg og lagde varm kakao. Tenkte det var en fin måte å gjøre planlegging av neste uke litt hyggeligere på. Det går jo veldig fort, men det er alltid et lite tiltak å starte planlegging av en ny uke på søndagskvelden. Nå er i hvert fall alt i boks, middager er planlagt, treningsøkter og alt annet som skjer. Da får vi satse på at jeg ikke har glemt noe! Legg merke til alle de fine fargekodene mine. Haha, er så glad i å lage fargekoder til alt mulig, ting ser jo litt friskere ut?  

Nå skal jeg skrive litt på en oppgave jeg skal gjøre ferdig i løpet av neste uke, synes det er godt å komme i gang med det så det ikke blir så mye å gjøre på en gang. Jeg vil også prøve å få med meg kveldens episode av Farmen. Vet ikke helt hvorfor men liker så godt det programmet, synes det er så spennende å se hvordan deltakerne løser utfordringer og slikt på anno 1913. 

Pleier du å se på Farmen?

- Sara

Det fine med høsten

 • 20.10.2013 kl. 16:40

Jeg har alltid vært et sommermenneske og gruet meg like mye til høst og vinter hvert år. I det siste har jeg dog begynt å like høsten mer og mer. Vinteren er jeg fortsatt litt skeptisk til, men kanskje det kommer seg etter hvert det også. Når det kommer til høsten så er jo det en av de aller mest koselig årstidene vi har og nå skal jeg komme med noen god grunner til hvorfor høsten er så bra. 

Innekos

Denne måtte nesten komme først. For hvor koselig er det ikke å tilbringe litt kvalitetstid inne under et mykt og deilig pledd? Kanskje med en god film eller TV-serie på skjermen og en kopp varm kakao. Varm drikke generelt er så kos å ha om høsten enten det er te, kaffe eller kakao. Kanskje høsten er tiden for å nyte en god bok? Hvis du er så heldig å ha peis er det obligatorisk med litt knitring og varme fra den. Skulle virkelig ønske jeg hadde peis, det står høyt opp på ønskelisten over ting et fremtidig hus bør ha. Et siste punkt jeg synes hører hjemme her er spa. Hjemmespa er jo som dere kanskje har fått med dere noe jeg liker veldig godt. Ansiktsmaske, hårkur og avslapping, det kan nesten ikke bli bedre. Jo, med masse duftlys over alt og litt rolig musikk! 

Motebildet

Jeg har sagt sikkert 100 ganger tidligere at høsten er an av mine favorittårstider når det kommer til mote. Butikkene bugner over av fine farger og behagelige materialer. Burgunder, grått og militærgrønn er kanskje favorittfargene mine i år og de er heldigvis å se overalt. Luer og skjerf begynner så smått å melde sin ankomst om høsten og hvor herlig er det ikke å tulle seg inn i et stort og deilig skjerf? 

Innhøsting

Høsten er stortid for å hente inn ressursene naturen har å by på. Jeg skal ærlig innrømme at jeg ikke har vært spesielt flink til å benytte med av dette i år, men håper kanskje at det er noen epler å få hos oldemor. Norske epler er jo noe av det aller beste som finnes, og trenger jeg nevne eplekake? Den ultimate høstkaken som er en av mine aller største favoritter! Mange er også flinke til å finne sopp og bær på denne tiden, og nyrørt syltetøy fra selvplukket bær er jo ikke å forakte. Var ofte med bestemor å plukket tyttebær og blåbær da jeg var liten, kjempekos! 

Hobby-årstiden

Jeg vet ikke med dere men jeg føler at høsten er tiden for å dyrke hobbyene man ikke vier nok tid resten av året. Det kan være alle typer hobbyer egentlig, for eksempel strikking. Hvis du likevel sitter foran TVen å slapper av kan du jo prøve deg på en liten strikkeøkt samtidig? Det trenger ikke være avanserte greier du starter med, et skjerf får alle til. Skappelgenseren har også blitt utrolig populær og av hva jeg har hørt er den veldig enkel å lage. Fotografering er en annen hobby som kanskje kan våkne til livet om høsten. Det er jo ikke til å komme unna at det er en eksplosjon av flotte farger ute nå, så hvorfor ikke ta med deg kameraet på en liten photosession ute? Lek deg litt med bildeutsnitt og vinkler og kanskje litt med manuelle innstillinger. Du lærer utrolig mye bare ved å prøve deg frem. (Kanskje jeg kan lage et lite innlegg om fototips til dere snart også.)

Kvalitetstid med venner og familie

Høsten (og vinteren) er tid for venner og familie. Jeg tenker ofte på hyttetur når jeg hører ordet høst, ikke fordi jeg ofte drar på hyttetur, men fordi det er så høstete. Tenker hyttetur  med gode venner og lange turer i skogen hører skikkelig med til høsten. I tillegg er det mye som skjer på denne tiden av året, Halloween er rett rundt hjørnet, så kommer advent og før vi vet ordet av det er julen her. Men i mellomtiden er det alltid en del festligheter og kos med de man er glad i. Mye av grunnen til det er kanskje fordi vi har veldig mange bursdager i familien i de siste månedene av året, så jeg forbinder denne tiden med selskaper og familiehygge. 

Hva liker du aller best med høsten? 

- Sara

Midseason sale hos Nelly

 • 20.10.2013 kl. 10:07

Nelly har igjen midseason sale, og jeg tror salget åpner i dag. Hvis ikke er det nok av koder å bruke for å få tilgang til salget: FOTBALLFRUE, VIPSALE og FBSALE. Jeg har tittet litt og funnet veldig masse fint, litt til hverdags, men mest for partysesongen. Snart må man begynne å se etter noe å ha på seg på julaften, nyttårsaften og andre festligheter som kommer fremover. 

1. HER 2. HER 3. HER

1. HER 2. HER 3. HER

Nelly har alltid utrolig mange fine kjoler, og mange av de koster under 100 kroner. De røde er skikkelig julaftenkjoler og mens den blå og svarte kunne passet bra til nyttårsaften. 

1. HER 2. HER 3. HER

Fine sko hører med! Selv om gullskoene er litt flashy synes jeg de var veldig kule, tror de ville gått bra sammen med en enkel svart kjole for eksempel. 

 

1. HER 2. HER 3. HER

Nå ble det mye festklær, så synes det passet å avslutte med noen fine hverdagsklær. Toppen til venstre er kanskje litt sommerlig, men synes den var veldig kul og kunne gjerne brukt den nå. Tykke gensere får man ikke nok av nå som det går mot vinter, og denne grå synes jeg hadde et fint og enkelt mønster. 

Det er maange plagg å bla igjennom så det er bare å brette opp armene, på noen av tingene kan du få opptil 85% rabatt! Så skal man ha noe gjelder det å passe på nå. 

Pleier du å handle på Nellys midseason sale? 

- Sara

Bildedryss: omvisning på Hotel Cæsar

 • 19.10.2013 kl. 23:25

I anledning Cæsars 15års dag åpnet de dørene for publikum, så i dag har jeg faktisk vært med på en omvisning på settet. Jeg ser egentlig ikke så mye på Cæsar lenger, men så på det hver dag da jeg var liten. Synes det var veldig gøy å få se hvordan de hadde løst alle settene. Alt er mye mindre enn hva det ser ut på TV, og jeg skulle gjerne sett hvordan ting ser ut med kameraer og det hele. 

Pelle kom å tok oss mot i køen. 

Tok en del bilder, ble nemlig veldig overrasket over hvor fint alt var. Jeg kunne godt flyttet inn på flere av stedene vi fikk se! Helt tilslutt på omvisningen satt Pelle, Jens-August, Juni og Vanessa og signerte autografkort. Så da fikk jeg med meg noen signaturer også, haha. Følte meg som en superfan der jeg sto i kø for å få autograf. 

Etter dette fikk jeg møtt søte Ida for litt skravling. Dessverre ble det litt mer venting på omvisningen enn hva jeg hadde beregnet så da fikk jeg ikke vært med henne så lenge. Uansett var hun utrolig koselig og veldig lett å snakke med, håper virkelig jeg får muligheten til å møte henne igjen. 

Ser du på Hotel Cæsar?

- Sara

Oppskrift: chiligryte

 • 19.10.2013 kl. 18:57

Her kommer oppskriften på chiligryte som lovet. Den ble veldig god, og du kan lett styre styrken på gryten selv, det trenger ikke bli en brennhet gryte som du får svetteperler i pannen av. 

Ingrediensene du trenger er

 • 1 pakke kjøttdeig
 • 1 boks tomatbønner 
 • 1 boks chilibønner
 • 1 boks hakkede tomater 
 • 1 løk
 • 1 chili
 • 2-3 hvitløksfedd 
 • Olje til steking
 • Salt og pepper
 • Chilikrydder (om du ønsker) 

Først finhakker du løk og hvitløk, stek dette i olje til det blir mykt. Bruk en gyte/kjele til løken. Stek kjøttdeigen i egen panne og ha den over i løken når den er ferdig stekt. Hakk opp chili tilsett dette sammen med hakkede tomater. Nå skal gryten først småkoke i ca. 20 minutter med lokk, deretter tar du av lokket og lar det koke i 15 minutter til. Helt til slutt har du i tomatbønner og chilibønner, la det stå til alt er helt varmt. Smak til gryten med salt, pepper og chilikrydder. Vi serverte gryten med hvitløksbaguetter til, men tror det hadde vært veldig godt med en frisk salt til også. Selve gryten blir ganske sterk så det er godt med noe som kan nøytralisere den litt. Håper det smaker!

- Sara

 

Mamma har bursdag!

 • 19.10.2013 kl. 13:18

I dag har verdens beste mamma bursdag! Dessverre får vi ikke feiret henne i dag, men jeg tror hun får det kjempefint på tur til Kiel uansett. Vi tar det igjen neste helg, med kaker og pakker! Gleder meg masse til å feire deg og bestemor, glad i deg. 

Nå skal jeg straks ut en tur, har et par ting jeg må rekke før jeg skal møte Ida. Det blir så koselig! 

Håper dere får en fin lørdag alle sammen, noen planer? 

- Sara

It's friday!

 • 18.10.2013 kl. 19:02

Tok noen antrekksbilder i sta, eller det var i hvert fall planen. Det var dessverre litt dårlig lys nå på ettermiddagen så det ble ikke så mange klare og fine bilder. Så da ble det lite antrekk, men heller et par portrettbilder isteden. 

Elsker lua jeg har på meg her, den er så myk og varm. Kjøpte den i fjor på BikBok. Jakken er fra loppemarked.

Har fått gjort et par "ærender" i dag, så nå skal jeg straks i gang med middagen. Skal prøve noe helt nytt i dag faktisk, chiligryte! Høres ikke det litt godt ut? Håper den blir sterk og god. Tar litt bilder underveis så hvis den blir god poster jeg oppskrift i morgen. I morgen skal jeg forresten møte fine Ida fra denne her bloggen. Gleder meg masse til å endelig få møte henne, har jo snakket om det ganske lenge nå. 

Har du smakt chiligryte før?

- Sara

Myk start

 • 18.10.2013 kl. 12:12

God fredagsmorgen. Dette har virkelig vært en myk start på helgen. Har de siste par timene ligget i senga og bare kost meg med et par nye magasiner som bestemte seg for å dukke opp denne uken. Elsker å få blader i posten og skulle helst abonnert på mange fler, men det får holde med to.   

Dette er det mest spennende bildet jeg har til dere så langt i dag. Har som sagt ikke brukt dagen på noe annet enn å kose meg, og nå står frokosten for tur. Da jeg lå i sengen så jeg folk postet statuser om snø og fikk til og med et par snapchats med altfor mye snø på bakken, så jeg turte nesten ikke titte ut gjennom gardinene i dag. Heldigvis hadde det ikke kommet noe hvitt teppe hos meg, så da tenkte jeg å hente sommeren litt tilbake med en sommerlig frokost. Haha, jeg hører nå hvor teit det hørtes ut! Jeg er bare alt annet enn klar for snø i oktober.

Har dere hatt en fin start på helgen så langt?  

- Sara 

Spennende dag og pakke i posten

 • 17.10.2013 kl. 23:49

Nå sitter jeg egentlig å halvdubber av her i sofaen. For en dag dette har vært! Foredragene på karrieredagen var kjempespennende og jeg kunne gjerne vært på fler! Spesielt spennende var kanskje det siste hvor to av skaperne fra filmen Gåten Ragnarok kom og snakket om sin karriere og litt om filmen. Kjenner jeg gleder meg ekstra mye til vi skal i gang med fiksjonsfilm på skolen, heldigvis skjer det allerede neste semester! 

Det var også kjempekos å se igjen Marthe. Vi dro en tur på Starbucks i Bogstadveien og koste oss med varm kakao, mens regnet pisket mot ruten. Høststemning på høyt nivå! 

Søte Marthe! 

Og se her dere! Denne hyggelige overraskelsen hadde dumpet ned i postkassen min i dag, er jeg ikke heldig? Dette er 3.premien for fotokonkurransen jeg var med på hos snille, herlige Frodith (sjekk ut den morsomme bloggen hennes her). Hjemmelaget veske og koselig lapp, tusen takk snille deg!

Men, nå må jeg få meg litt søvn! Er så trøtt at jeg snart sover sittende, lover å svare på kommentarene deres i morgen. God natt søte lesere. 

- Sara

Langtorsdag

 • 17.10.2013 kl. 13:17

Dette tror jeg blir en veldig lang dag, men når det er sagt skjer det bare morsomme ting. Først i dag er det karrieredag på høyskolen, med mange spennende foredrag. I skrivende stund sitter jeg å hører på Ida Nysæter Rasch fra NRK sporten som forteller om sin tid i NRK. Veldig interessant å høre fra folk som jobber i bransjen, hvordan de har fått jobb og hva slags tips de har å komme med. Etter karrieredagen er det tid for noen timer redigering, gleder meg veldig til å se resultatet av det vi filmet i går. Og etter det igjen skal jeg møte Marthe for en kaffe i Bogstadveien. Puh, det ble litt av en oppramsing av dagen. Det er med andre ord nok å fylle dagen med i dag, liker slike dager! 

Når jeg skal være borte hele dagen trenger jeg å ha med flere måltider. Det er kjedelig å gå tom for mat i løpet av dagen og måtte ty til dårlige og dyre løsninger. Så i dag har jeg pakket en stor og fin lunsjboks. Er så blad i boksen min fra iHerb med flere rom. Boksene er fra Fit & Fresh og finnes i forskjellige størrelser. I tillegg følger det med fryseelementer som du kan bruke hvis du trenger at maten holder seg kjølig. Smart ikke sant? Uansett, nå må jeg tilbake til foredraget! Ha en fin dag alle sammen!

Hvordan ser din matpakke ut i dag?

- Sara

Hjemmelaget kjeks og middag ute

 • 16.10.2013 kl. 20:12

Hei igjen! Har dere hatt en bra dag? Jeg har faktisk svingt meg litt på kjøkkenet i dag igjen, men denne gangen fikk jeg lyst til å bake noe. Fotballfrue la oppskrift på noen kjeks i går, som så veldig fristende. Dette måtte jeg så klart prøve! Oppskriften finner dere her. Jeg synes det er så gøy å teste ut oppskrifter fra andre bloggere, finner ofte kule oppskrifter på ting jeg aldri har prøvd før. Har prøvd ganske mange av oppskriftene til Kristine Weber bak bloggen kriweb, men har faktisk ikke fått skaffet meg boken hennes. Nå kommer hun i tillegg med enda en bok, kanskje jeg får sette de opp på ønskelisten i år.  

Kjeksene ble veldig gode, men fyllet hun laget fikk jeg ikke til. Er ikke helt sikker på hva jeg gjorde galt, jeg fulgte egentlig oppskriften. Uansett så lagde jeg heller mitt eget fyll av philadelphia ost, yaconsirup, bakekakao og litt sjokoladeprotein. Det passet veldig godt med en litt søt sjokoladesmak til de ellers ganske salte kjeksene. Disse kjeksene er forresten utrolig mektige! Etter to stykker var jeg stappmett, og det har ikke fristet med middag siden. Siden det har blitt så sent og ingen av oss her hjemme har noe særlig lyst til å starte med middagen har vi bestemt oss for å ta en tur på Jensens Bøfhus for litt middag ute isteden. Blir så glad når vi finner steder med god mat som er rimelige, studentlykke! 

Liker du å prøve oppskrifter du ser på blogger?

- Sara

Raise your hand for girls

 • 16.10.2013 kl. 13:01

Raise your hand for girls er en slags underskriftskampanje på Instagram. Målet med kampanjen er å samle inn én million bilder av mennesker fra hele verden. I oktober skal Plan overrekke disse bildene til FNs generalforsamling og kreve at verdens ledere gjør jenters rett til utdanning en internasjonal prioritet. 

Hva kan du gjøre for å delta?

 • Ta et bilde av deg selv med hånda i været, last det opp på Instagram
 • Tag bildet med #raiseyourhandforgirls

Forhåpentligvis vil disse bildene være med på å overbevise verdens ledere om at det er viktig å satse på utdanning av jenter. Dette vil ikke bare sikre jentene en bedre fremtid men også familiene deres og lokalsamfunnet. Visste du at 1 av 5 jenter i verden ikke får gå på skole? Og at grunnen ofte er at familien er for fattig og ikke har råd til skolepenger? En annen grunn er at jenter blir giftet bort mens de ennå er barn. Ved å ikke få gå på skole mister jenter muligheten til å bestemme over sin egen fremtid, og slik burde det ikke være! 

Tok med dette bildet fra Plan Norge sine hjemmesider, synes den ga en veldig god oversikt over viktigheten av utdanning for jenter.

Håper du også vil løfte din hånd for at jenter andre steder i verden skal få bedre framtidsutsikter. Hvis du vil bli jentefadder kan du leser mer om det på hjemmesidene til Plan. 

Har du rukket opp din hånd? 

- Sara 

Morning glory

 • 16.10.2013 kl. 09:24

Da er sekken pakket og jeg er kjempeklar for en dag med filming til minidokumentaren vi jobber med. Vi skal gjøre unna filmingen i dag så går torsdag og fredag med til klipping. Disse tingene er utrolig tidkrevende, så det gjelder å ha tålmodighet! Uansett, jeg får få i meg litt frokost og komme meg av gårdet. Håper jeg rekker å plukke opp en kaffe på veien også, det var nemlig litt hardt å stå opp i dag. Kornblanding er et godt valg når man er opptatt hele dagen, det metter så lenge! Men nå får jeg nesten gå.

Håper dere får en herlig onsdag! 

- Sara 

Oppskrift: hjemmelaget tomatsuppe

 • 15.10.2013 kl. 21:51

Nå er vi klare til å innta dagens middag, som ble tomatsuppe. Fant denne oppskriften på en blogg for en tid tilbake, tror det var på Marthe Borge sin, men skal ikke si det for sikkert. Har uansett fjernet et par ting fra den og lagt til mer tomat så nå synes jeg nesten den er perfekt! Det beste er at du trenger veldig lite ingredienser. Absolutt en middag for studentlommeboken! 

Alt du trenger er

 • Hakkede tomater (vi pleier bruke 2 bokser, da har vi ekstra mye slik at vi har til kvelds/frokost også)
 • 3 SS tomatpure 
 • 1 løk 
 • 2 hvitløksfedd 
 • 5,5 dl vann 
 • 1 hønsebuljongterning (glemte å ta bilde av den) 
 • Krydder etter ønske (vi bruker i dag oregano, chili og pepper)

For å gjøre suppen mer spennende kan du ha i egg, makaroni, krutonger eller andre ting du liker .  

Start med å kutt opp løk og hvitløk, for å spare tid med hvitløken bruker jeg et lite miniråkostjern. Dette steker du i en kjele med litt olje til det blir blankt. 

Så tilsetter du tomatpure, hakkede tomater, vann og hønsebuljong. 

Suppen trenger god tid til å koke. Vi pleier å la den stå i ca. 30 minutter, men supper blir som regel bare bedre jo lenge den står, og det gjelder for denne også. 

Da var det tid for mat! Si gjerne i fra hvis dere prøver den, så får jeg høre hva dere synes.

Håper dere får en fin kveld alle sammen!

- Sara

 

Hvordan rense sminkekoster?

 • 15.10.2013 kl. 17:41

Utallige bloggere har gjort dette innlegget før meg, likevel synes jeg det er så mye forskjellig informasjon der ute så jeg velger å dele min oppskrift. Før brukte jeg bare shampoo og vann for å vaske sminkekostene mine, men har lenge planlagt å kjøpe en rens som er beregnet på sminkekoster. En god sminkekostrens fjerner gammel sminke, bakterier, døde hudceller og oljer. Jeg har sett mange forskjellige merker, men synes mange av de er litt i overkant dyre. Da jeg var innom Vita for en tid tilbake kom jeg over en billig og veldig grei variant. 

Vita har kommet med en egen serie produkter, deriblant denne her. Har bare prøvd den et par ganger selv enda, men er så langt utrolig fornøyd. Den ser ut til å fjerne sminkerester og etterlater kostene fine og myke igjen. Denne flasken koster heller ikke mer enn 89 kroner! Noe som er ganske mye lavere enn de fleste andre jeg har sett tidligere.

På flasken står det at du bare skal spraye på kostene og så gni de på et papir, men jeg synes det blir et mye bedre resultat hvis du bruker håndkle og om du dypper de i vann før du tar en ny runde i håndkle. Prøv å ikke vær for hardhendt når du skal gni kostene, prøv deg litt frem med myke sirkelbevegelser og ellers de samme bevegelsene du har når du påfører sminke. Hvis børstene er ekstra møkkete og de fortsetter å gi fra seg farge ville jeg gjort prosessen en gang til. 

Her er mine rene og pene. Når de er ferdigvasket klemmer jeg forsiktig ut vannet av kostene og legger de til tørk på et rent håndkle. Det hele går faktisk ganske fort, så ingen unnskyldning! 

Når det kommer til hvor ofte man bør vaske kostene har jeg lest veldig mye rart på forskjellige blogger. Noen mener det holder med en gang i måneden mens andre mener annenhver dag. Jeg har kommet frem til etter å ha lest en del artikler om dette og av egen erfaring at annenhver uke er nok. De kostene du bruker rundt øynene dine kan du kanskje ta en gang i uken, da det samler seg utrolig mye bakterier i dette området. Og helt til slutt, et lite tips for å unngå bakteriespredning: ikke del sminkekoster med venner! 

Hvor ofte vasker du dine sminkekoster? 

- Sara 

Workout time!

 • 15.10.2013 kl. 11:21

Da kan jeg krysse av den føreste av de tre øktene som var målet denne uken! Synes alltid det er godt å få unna treningsøkten på morgenen, da får man en liten ekstra porsjon energi (bare man kommer seg ut av senga) og så slipper man komme med unnskyldninger senere. Sistnevnte er jeg veldig god på!

I dag varmet jeg faktisk opp med jogging på møllen også, liten personlig seier! Ellers besto økten av benkpress, jump squats, utfall, biceps curl, rygghev og båten.  

Nå er jeg veldig klar for en liten frokost! Noe av det beste jeg vet om dagen er cottage cheese med syltetøy. Har du prøvd det før? Har aldri vært særlig fan av å spise cottage cheese rent, men med litt jordbær på blir det en helt annen opplevelse. 

Har du trent i dag? 

- Sara

My makeup place

 • 14.10.2013 kl. 23:43

Har dere hatt en fin kveld fine lesere? Selv om dagen startet litt hektisk har den heldigvis endt veldig bra, har fått gjort alt jeg skulle i dag så ser meg veldig fornøyd med den første dagen i uken. Håper forresten ikke dere ha lagt dere? Dette blir jo en litt senere oppdatering enn vanlig, men satser på at dere tåler det. Fikk lyst til å vise dere litt bilder fra sminkeplassen min. Har pyntet den litt opp den siste tiden med blant annet duftlys for å at det skal se litt koseligere ut.  

Er ganske fornøyd med resultatet, nå er det litt koseligere å stå opp og ordne seg om morgenen. Det er begrenset hvor mye jeg kan pynte opp på en så liten kommode, men synes ikke det er mye som skal til før det blir fint. Eiffeltårnet og cosmetic organizer har jeg kjøpt Ebay og duftlyset er fra IKEA. 

Denne søte esken har fått fast plass på hyllen over sminkeplassen. Har fått den av snille Tonje som dere har sett på bloggen tidligere. Boksen er akkurat passe stor til å ha knapper og avklipte merkelapper fra klær i. Kan ikke fordra å ha lapper som klør eller knapper som er i veien på plagg så da klipper jeg det av og legger det i boksen. Jeg sparer bare på lappene til plagg som har litt spesiell vaskehenvisning eller slikt, men da er det kjekt å ha et sted å putte de. 

Hva synes dere, har det blitt litt koselig i hjørnet mitt?

- Sara 

På etterskudd

 • 14.10.2013 kl. 16:32

Tror dere ikke jeg greide å forsove meg i dag? Det var riktignok ikke så lenge, men lenge nok til at jeg ikke rakk å oppdatere bloggen før jeg dro på skolen. Jeg blir nødt til å finne et annet sted å legge mobilen min på. Kanskje jeg våkner hvis mobilen ligger på kjøkkenet og jeg faktisk må opp av senga for å slå den av? Det er kanskje litt dårlig gjort overfor naboene, nei vi får se hva jeg finner på. Hater i hvert fall å starte dagen på etterskudd. Uansett så fikk vi lagt en god plan for filmen vi skal i gang med å lage. Vi har fri denne uka på skolen slik at vi kan bruke tiden på filming og klipping isteden. Dette er faktisk siste film vi lager før vi skal i gang med eksamensfilm! Gulp, kjenner jeg gruer meg litt til det! 

Har brukt denne søte genser fra Lookbookstore for første gang i dag. Liker den kjempegodt, genseren er så fluffy og søt. Dessuten elsker jeg fargen på, den finnes også i hvit og svart da, hvis du ikke er så fan av gammelrosa. 

Nå må jeg vel lage middagsplan og handleliste for uken, før litt matlaging står på planen. Nei, nå skal jeg ikke kjede dere mer med hverdagssnakk, håper dere har hatt en bedre start på uken enn meg!

- Sara

Kari Traa Sportsundertøy og ukas mål

 • 13.10.2013 kl. 22:25

Ville bare titte innom for siste gang i dag og ønske dere en god søndagskveld videre. Er dere klar for en ny uke? Det er i hvert fall jeg! Selv om jeg sa det skulle bli lite shopping frem til London-turen så må jeg bare vise dere hva jeg kjøpte i går, på Coop av alle steder! Dette er noe jeg virkelig trenger og som jeg ikke ville kjøpt i London uansett. Nemlig sportsundertøy fra Kari Traa. Kjøpte to sett, det ene var capri-bukse og t-skjorte mens det andre var singlet og hipster. 

Settene er i et supermykt materialet og passer perfekt for utendørstrening i høst. Kanskje jeg må bytte ut et par av inneøktene mine med joggetur ute nå som jeg kjøpt dette her? Tilsammen kostet begge settene ikke mer enn 150 kroner, så jeg ble hoppende glad da jeg stakk hodet nedi salgskurven på Coop i går. I hvert fall da jeg oppdaget at de hadde min størrelse i rosa. Det kaller jeg hverdagsgleder! 

Tenkte forresten jeg skulle begynne å sette meg noen mål hver uke ut året, kanskje jeg skulle begynne å poste det hver søndag fremover? Da kan jeg si hvordan ukens mål har gått og hva som blir målet for den kommende uken? Det tror jeg kunne blitt litt gøy, i hvert fall hvis dere også har lyst til å være med og sette dere mål også. Jeg prøver så ser vi hvordan det går. For den kommende uken har jeg faktisk to mål, det ene er å trene minst 3 ganger og det andre er å drikke 2 liter vann hver dag. Det er jo ganske enkle mål, men ett sted må man jo begynne? 

Har dere noen sporty mål for neste uke? 

- Sara

Shopping-inspirasjon London

 • 13.10.2013 kl. 13:12

Skal prøve å ikke mase for mye om London før jeg drar, men klarte ikke la være å sette sammen litt shopping-inspirasjon. Noe av det beste jeg vet med å dra på ferie, bortsett fra å faktisk være der, er å planlegge. Skrive handlelister, lister over hva jeg vil oppleve og restauranter jeg vil besøke. Har ikke kommet så godt i gang med denne planleggingen ennå, men inspirasjon til shopping trenger jeg ikke mer enn et par minutter for å finne. Tok meg en liten tur inn på we heart it og fant mange herlige bilder. 

Jeg tar nok ikke ta helt av på shoppingfronten, men jeg har spart litt penger så jeg skal i hvert fall prøve å få tak i vesken fra Michael Kors som jeg har mast så mye om! Vi har også tenkt oss en tur innom Acne-butikken, Victoria's Secret og noen vintagebutikker. Gleder meg utrolig mye! Hihi. Nå skal jeg prøve å vente litt med London-snakk før det faktisk nærmer seg! 

Hvordan finner du shopping-inspirasjon når du skal reise? Eller tar du kanskje bare ting som det kommer? 

- Sara 

Litt sunnere dessert på 1-2-3

 • 13.10.2013 kl. 09:13

Hei, har dere en fin søndagsmorgen? Tenkte bare å dele en liten oppskrift med dere på en rask dessert jeg prøvde meg på i går. Jeg fikk denne ideen fra et blad jeg nylig har lest, husker ikke helt hvilket det var, men det var i hvert fall en reklame for Yoplait. Det så veldig godt ut og jeg måtte bare prøve. 

Jeg brukte Tine Mild vaniljeyoghurt, hakket opp litt 70% sjokolade og noen cashewnøtter som jeg strødde over. Enklere blir det ikke!  Det ble en veldig god og frisk dessert, som man ikke trenger ha alt for dårlig samvittighet for å spise. 

Den ser ganske god ut sant? 

- Sara

Dyrisk inspirasjon

 • 12.10.2013 kl. 16:10

Jeg vet ikke hvordan det er med dere men jeg synes dyreprint i små doser er veldig kult. Før var jeg veldig skeptisk til det, og synes neste det ble på grensen til harry. Nå har det kommet veldig mye kult i butikken som det faktisk går an å bruke til vanlig. Veldig mange bloggere kler seg utrolig kult i dyreprint og det er vanskelig å ikke bli inspirert! Selv har jeg ikke så veldig mange plagg med dyreprint, det eneste er en t-skjorte fra Vila med en sebra på, og en grusom kjole i leopardprint som aldri er brukt! Jeg skjønner ikke hvordan det går an å gjøre slike bomkjøp? Plagg som blir stygge med en gang du kommer hjem. De var kanskje stygge allerede i butikken, men de smarte butikkspeilene fikk deg til å se helt smashing ut. Konspirasjonsteori på høyt plan! Uansett, meningen med dette innlegget var å komme med litt inspirasjon til klær med dyreprint. Håper dere ser noe dere liker! 
Animal
Synes den singletten med tiger på er utrolig fin, tigre er så fine dyr! Den genseren med sebra på er også supersøt. Skal helt klart se etter litt dyriske plagg i London! 
Hva synes dere om dyreprint på klær? Kan det noen ganger bli litt for mye?
- Sara 

Flea market

 • 12.10.2013 kl. 12:40

God lørdag. I dag startet dagen med en tur på loppemarked, overrasket? Mamma og naboen skulle dra så da slang jeg meg på. Det var mye fint der, fant noen godbiter som ble med hjem. Hadde jeg hatt større leilighet skulle jeg plukket opp et par møbler også, men det er dessverre ikke mye plass til overs hos oss. 

Synes denne lille vesken var skikkelig fin. Jeg har en greie for små, søte vesker så da ble den min. Kjøpte den sammen med litt andre klesplagg i pose for 50 kroner. 

Denne kjolen er ikke så veldig fin slik den er nå, men jeg håper at jeg en dag kan få prøvd meg litt med symaskin. Jeg har lyst til å gi den et litt annet snitt, fjerne eller flytte den store pynten i midten og gjøre noe med skuldrene. Jeg tar meg som regel vann over hodet med slike prosjekter, men vi får se hva jeg får til. 

Denne må også få en runde med symaskinen før jeg vil bruke den. Kanskje et belte i livet kan gjøre litt med den superkjedelige formen? Fargene passet i hvert fall veldig godt i sammen. 

Det var ganske bra vær i dag, så kameraet måtte med på tur. Bildet av meg tok jeg i et speil som sto ute, er det ikke obligatorisk å poste minst ett bilde i ett speil når man har blogg? 

Hvordan har din lørdag vært så langt?

- Sara

New in: Gina Tricot

 • 11.10.2013 kl. 18:12

Gjett hvem som har nett igjen? Det kom tilbake ikke lenge etter at jeg hadde postet det forrige innlegget. Men da var jeg på vei ut og rakk ikke gjøre noe mer med det. Jeg måtte bare en rask tur innom Gina Tricot i dag før vi snart drar hjemover. Med det forrige Elle-bladet fulgte det med en rabattkupong som ga 50% rabatt på ett valgfritt plagg. Jeg gidder ikke kjøpe masse nytt nå, det er jo ikke lenge til jeg skal på tur til London. Men synes jeg måtte slå til på dette tilbudet. Det som ble med meg hjem var denne utrolig fine toppen. Ble helt forelsket i den med en gang jeg så den. 

Synes den var veldig fin på, i tillegg til at den var veldig myk og god. Originalprisen var 199, så jeg fikk den for 100 kr! Superfornøyd med dette lille kuppet. 

Hva synes dere om toppen? 

- Sara

Mobilblogg

 • 11.10.2013 kl. 13:34

Hater når nettet er nede! Plutselig sluttet det å virke her i sta. Vi skal hjem til mamma i helgen da, så det er ingen krise, men det blir ikke det innlegget jeg hadde tenkt nå. Dere får heller kose dere med et vakkert bilde fra i sommer. Dette beskriver meg ganske godt akkurat nå.

Håper dere har hatt en fin start på dagen! Neste gang vi skrivies blir det forhåpentligvis ikke med mobilblogg.
-Sara

TV-serier å se i høst

 • 10.10.2013 kl. 21:08

Høsten er storsesong for TV-serier og filmkos og det er lite jeg koser meg så mye med som en god serie. Filmer er også kos, men det har liksom blitt litt forbeholdt lørdagskvelden eller kinosalen. Når jeg ser en TV-serie føler jeg at jeg blir bedre "kjent" med karakteren og man får følge de over en mye lengre periode. De siste årene har Matias og jeg sett ganske mange forskjellige serier sammen, i veldig mange forskjellige sjangre. Derfor tenkte jeg å lage en lite liste med gode serier man kan se når sofaen kaller i høst. 

Breaking Bad

At jeg vil anbefale denne kommer sikkert ikke som noe sjokk på dere? Dette er virkelig en serie jeg anbefaler alle å se. Da jeg først hørte hva den handlet om så jeg for meg at dette ikke var en serie jeg kom til å like i det hele tatt, der tok jeg grundig feil! Serien handler om en high-school lærer som får diagnosen lungekreft. For å forsørge familien etter sin bortgang slår han seg sammen med en tidligere elev og starter å produsere metamfetamin. Serien og karakterene utvikler seg enormt mye gjennom serien og det skjer utrolig mye hele tiden. Har du ikke sett den så må du se den! Breking Bad kan ses på Netflix

Modern Family

Dette er en av de morsomste seriene jeg har sett på lenge! Akkurat min type humor. Dette er en sitcom hvor vi følger en storfamilies hverdag. Som dere ser på bildet under er familien delt opp i tre mindre kjernefamilier hvor de alle møter utrolig morsomme utfordringer. På det øverste bildet har vi Jay Pritchett som er gift med den mange år yngre skjønnheten Gloria, de bor sammen i en villa sammen med Glorias sønn. På bildet nummer to finner vi Claire som er datter av Jay. Hun bor sammen med sin litt barnslige mann og tre veldig forskjellige barn. På det siste ser dere Mitchell (til venstre) som også er sønn av Jay. Han er åpent homofil, og bor sammen med sin partner og adoptivdatteren Lily. Må ses! Modern Family kan ses på Netflix.

Grey's Anatomy 

Jeg har vel nevnt at jeg liker Grey's Anatomy et par ganger før på bloggen. Gleder meg sånn til den nye sesongen kommer nå! Begynte å se denne serien ganske sent egentlig, fulgte jo litt med da det gikk på TV i starten men gikk fort lei. Dette er en sånn type serie jeg måtte sett meg ned å se flere episoder av med en gang for like skikkelig godt. Nå er dette en av mine favorittserier! Jeg regner med at de fleste vet hva det går ut på? Vi følger livet på Seattle Grace Hospital i både oppturer og nedturer. Nå starter de som sagt på sesong 10, så etter så mange sesonger føler man at man blir godt kjent med karakterene. Grey's Anatomy kan du se på Viaplay.

How I Met Your Mother

Nå har akkurat siste sesong av denne morsomme serien startet opp i USA, jeg velger å vente med å se til det har kommet ut en del episoder. Liker egentlig ikke å se serier med én episode i uka, så da barer sparer jeg litt. Serien går egentlig ut på akkurat det den heter, hovedpersonen forteller sine barn om hvordan han traff moren deres. Siden de nå er på niende sesong skjønner dere sikkert at for å komme til poenget må man innom veldig mye annet på veien. Serien byr på latter, romantikk og en hel del rare situasjoner. Karakterene i serien er på hver sin måte unike og byr mange latterkuler. Barney Stinson er en av de hovedkarakterene, som mange sikkert har hørt om. Han er blant annet er skaperen av "bro code" og "playbook". How I Met Your Mother kan du se på Netflix

Criminal Minds 

Criminal Minds er en litt annerledes krimserie, jeg liker i hvert fall denne bedre enn CSI og alle de der. Serien dreier seg om etterforskningsgruppen BAU (behavioral analysis unit) som jobber for FBI. De blir kontaktet i spesielt alvorlige saker for å bistå politiet. De utarbeider en profil av gjerningspersonene, ved å se etter mønster i oppførsel ol. Jeg synes serien er utrolig spennende, og jeg blir alltid superparanoid hvis vi har sett noen episoder av denne. Derfor må jeg alltid ha en annen serie ved siden av som jeg ser sammen med denne, gjerne en humorserie eller noe slikt. Pyse sa du? 

Make It Or Breake It 

Denne serien handler om gymnastikk. Vi følger en jentegjeng på tre som jobber mot målet om å nå OL i 2012. Dette er en skikkelig jenteserie, med masse intriger og drama hele tiden. Så hvis du liker sånt så kan jeg anbefale denne. Du trenger ikke være interessert i gymnastikk for å se den, jeg er ikke det, men ble hekta fra første episode. Dessverre er det bare 3 sesonger av denne, så vidt jeg forsto har de faktisk kuttet bort en del episoder i sesong 3 også. Mulig den ikke hadde gode nok seertall, veldig synd synes nå jeg.  

Håper noen av disse seriene faller i smak! Nå som Breaking Bad er ferdig og vi egentlig bare venter på at det skal samle seg opp noen episoder i de andre seriene vi ser må vi finne noe nytt å se på. Her om dagen så vi første episode av House of Cards, må si jeg ikke er veldig fan ennå. Skal gi det et par episoder til, livet er for kort til å se på kjedelige TV-serier! Dessuten er det så mange andre serier som står på "venteliste". Vi har blant annet lyst til å se Dexter, Sons of Anachy og Mad Men. Jeg har også lyst til å se Orange is the new Black og Better off Ted også. Jeg er med andre ord godt rustet for kalde høstkvelder innendørs! 

Hva er din favorittserie? 

-Sara

Going out for dinner

 • 10.10.2013 kl. 16:57

Skal en liten tur ut å spise middag med Matias, moren hans og kjæresten hennes. De skal så videre på Bob Dylan konsert, men jeg er ikke særlig fan så blir hjemme. Var med Matias sist gang han var i Oslo, og jeg synes det holder med en gang. Hadde bare så lyst til å gi dere en liten sneak peak på jakken min. Dere husker kanskje ikke at jeg fikk denne i sommer, men planen var i hvert fall å gjøre et lite DIY-prosjekt ut av den. Nå er den nesten helt ferdig, mangler bare skinnlapper til albuene, men det må jeg vente med til de får det inn på butikken. Viser bedre bilder når de er på altså, men ville ta den med på en liten luftetur i dag. 

Håper dere får en superfin kveld alle sammen! 

- Sara

Endelig nytt design!

 • 10.10.2013 kl. 11:58

Regner med at dere ser at det har blitt litt forandringer her i dag? Har endelig fått det ferdige designet. Dette er laget etter mine ønsker, så jeg er skikkelig fornøyd med hvordan det ble. Og det passer nå mye bedre til høsten enn det forrige gjorde. 

 

Synes det ble så bra, hun fikk det akkurat slik jeg så det for meg! Så nå er det ingen unnskyldning for å ikke blogge masse.

Nå gleder jeg meg til å høre hva dere synes! Hvordan synes du det ble? 

- Sara

Dessert før middag: Muscle Brownie

 • 09.10.2013 kl. 20:47

Hei igjen. Nå skal vi akkurat til å spise en (meget) sen middag, men bedre sent enn aldri? På dagens meny står laksefilet med grønnsaker og potet. Laks er supergodt og vi prøver å få det inn på menyen hver uke. Når det kommer til fisk er jeg litt småkresen, men merker at jo eldre jeg blir jo mer liker jeg. Før spiste jeg aldri torsk for eksempel, men nå synes jeg det kan være ganske godt. Heldigvis en positiv side ved å bli eldre. Hva er din favoritt fiskerett?

Jeg har hatt litt mye å gjøre de siste par dagene, så da blir det litt korte innlegg, men det får bare gå. Døgnet har ikke mer enn 24 timer, så da må jeg nesten bare prioritere. Jeg kan fortelle dere at i skrivende stund blir bloggdesignet mitt laget! Gleder meg sånn til å se hvordan det blir, begynner å bli litt lei dette her nå. Det nye vil nok få litt mer farger enn det jeg har nå, men bare duse fine farger altså! Og nei, det skal ikke være rosa. Haha. 

Før jeg koser meg med en bedre laksemiddag må jeg bare vise dere dagens synd! Jeg har nemlig kost meg med en liten dessert i dag, til og med før middag! Vet ikke om dere har hørt om Muscle Brownie før? Det er en proteinrik brownie som er laget av 100% naturlige ingredienser. Denne kan brukes etter trening som et proteinrikt lite måltid eller som dessert og kos. Den jeg prøvde var i smaken peanut butter, og den smakte virkelig som en kakebit! De finnes også i tre andre smaker så vidt jeg vet. Selv om denne kan spises uten dårlig samvittighet, vil det nok ikke vil bli noe jeg spiser ofte, men heller som kos en gang i blant. Tør nesten ikke skrive hva jeg betalte for den... Den koster over 40 kroner, og det er jo helt ville priser. Da jeg kom hjem måtte jeg så klart sjekke om iHerb har den inne, og jada. Det har de! En pakke med 12 stykker i koster litt over 150 kroner der! Så jeg punget altså ut over 3 ganger så mye som jeg egentlig hadde trengt. Jaja, da har jeg prøvd den i hvert fall, kanskje jeg bestiller en boks til jul, så har vi noe å kose oss med i adventstiden. 

Har du prøvd den før?

- Sara 

Treningstøy for utendørs bruk

 • 09.10.2013 kl. 09:46

God morgen!  Nå som det er høst trekker kanskje mang inn på treningssentrene for å trene, meg selv inkludert. Men som jeg har nevnt tidligere så kan jeg ikke fordra å gå på en tredemølle, det blir så kjedelig å stå der og ikke komme av flekken. Utendørs derimot synes jeg det er koselig å ta en joggetur, men for å være ærlig frister det lite å dra ut enten det er om morgenen eller etter skolen når gradestokken synker. Så, derfor tenkte jeg å komme litt treningstøy i freshe farger som kan være med på å gjøre utendørstrening litt mer motiverende. Dere vet vel at det ikke finnes dårlig vær? 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 

Merker jeg får skikkelig lyst på et par av disse tingene, nytt treningstøy er jo noe av det mest motiverende! Men jeg får heller hoppe i den gamle tightsen og genseren min. Det gjør jo samme nytten, som er å holde meg varm. 

Noen favoritter?

- Sara 

I kveld med Ylvis

 • 08.10.2013 kl. 19:43

Grunnen til at oppdateringen ble litt sen i dag er at jeg plutselig fikk gratisbilletter til innspilling av i kveld med Ylivs. Har hatt veldig lyst til å være med på en tv-innspilling en stund nå for å rett og slett se hvordan det ser ut og hvordan ting blir gjort, har bare aldri fått ut fingeren. Når jeg nå fikk sjansen kunne jeg jo ikke la den gå fra meg. Marthe var også med og det var veldig hyggelig å se henne igjen!

Noen av bildene ble veldig oransje, det er fordi lyset ikke var spesielt bra og i tillegg var de fleste objektene på scenen oransje/røde. Vi satt på første rad da, så fikk i hvert fall ganske nære bilder. 

Det var utrolig morsomt! Både programmet og sketsjene, men også å få muligheten til å se en skikkelig tv-innspilling. Siden vi satt på føreste rad kunne jeg sikle litt på de fine kameraene de bruker. Wow, de er store, et par hakk bedre enn de vi bruker på skolen! Det var i hvert fall veldig morsomt hele greia, og anbefaler alle som har muligheten til å dra på noe slikt en gang. Mange av innspillingene på NRK er gratis, så da kan man jo slå til hvis man ikke gidder bruker penger på det. Denne episoden sendes forresten i kveld klokken 21.30 på TVNorge. 

Har du vært på en tv-innspilling før? 

- Sara

Happy tuesday

 • 08.10.2013 kl. 09:59

God morgen dere! Nå sjonglerer jeg sminking, blogging og frokostspising på én gang! Det er ikke verst eller? Har som vanlig fått litt dårlig tid i dag, så må egentlig løpe. Ville bare ønske dere en fin tirsdag, så snakkes vi igjen om ikke lenge. 

Noen planer for dagen? 

- Sara

Blogspread!

 • 07.10.2013 kl. 16:06

Søte Charlotte bak bloggen charlas.blogg.no hadde for et par dager siden en morsom vri på en linkerunde. Hvor folk kunne legge igjen bloggadressen sin i kommentarfeltet og de hun likte best ville hun skrive noen ord om. Til gjengjeld skulle de som ble valgt ut skrive om hennes blogg igjen. Synes dette var et utrolig morsomt konsept, og slang meg så klart med. Og dere, best av alt: jeg ble en av de tre hun plukket ut! Utrolig morsomt å bli valgt og å få så fine ord.

Her er hva hun skrev om bloggen: Tredjeplassen går til Sara som har bloggen tattavkvinnene. Ja, jeg gjentar meg selv, men dette var en blogg som ga meg mye inspirasjon. Hun har mange gode tips til antrekk, innkjøp, selvpleie, matretter, hverdagstips og DIY, som helt klart er noe jeg synes er gøy. Hun tar utrolig fine bilder og lager kjempefine og oversiktlige collager og man får lyst til å lese mer. Virkelig en blogg verdt å besøke :-) 

Hihi, det er lov å skryte litt når man får så søte tilbakemeldinger? Nå skal jeg da skrive litt om hennes blogg, jeg tar også med et en av de som la igjen adressen sin i innlegget mitt på søndag som jeg likte veldig godt. Liker å dele gode blogger med dere!

http://charlas.blogg.no

Det første som slår meg når jeg kommer inn på bloggen til Charlotte er, wow så pen hun er! I tillegg til et vakkert utseende er bloggen hennes variert, og innleggene er av god kvalitet. Jeg elsker at dette er en skikkelig feelgood-blogg som er proppet med masse god inspirasjon. Moteinnleggene og interiørinnleggene er stunning og dette er ting jeg gjerne ville lest mer av. Anbefaler dere å ta turen innom henne, adressen finner du her

http://hildestensaker.blogg.no

Bloggen til Hilde er en av mange trenings- og kostholdsblogger, det jeg liker spesielt godt med denne bloggen er alle bildene. Bloggen er full av motiverende bilder av både mat og trening. I tillegg legger hun ut treningsplaner, sunne oppskrifter som ser veldig fristende ut og gode tips. Hvis du sliter med å komme deg opp av sofaen en dag anbefaler jeg deg å sjekke ut denne bloggen! Link finner du her.

Håper du tar deg en tur innom disse bloggene! Kanskje jeg skulle holdt en blogspread også? 

- Sara 

Mandagstanker

 • 07.10.2013 kl. 08:26

Hei til dere! Må bare si wow, så mange som la igjen bloggadressene sine på innlegget i går! Jeg rakk dessverre bare innom et par av dere, men skal prøve å titte innom resten i dag. Mange av dere blogger så inspirerende og godt, flinke er dere!

Har også fått veldig mange fine kommentarer de siste dagene, så jeg har lyst til å spørre dere hva liker dere å lese? Jeg koser med å skrive om litt forskjellige ting, men det er jo kjedelig å skrive om ting dere absolutt ikke finner interessant. Kanskje jeg kunne prøvd å skrive noen innlegg om litt mer seriøse temaer og meninger? Innlegget jeg skrev om dyretestet sminke fikk jo ganske bra respons. Er det noe jeg kunne prøvd meg litt mer på?

Jeg vet også flere av dere har spurt om jeg kan videoblogge, men jeg vet ikke helt hva det skulle blitt om. Tror ikke jeg kommer til å være spesielt komfortabel foran kameraet, jeg egner meg aller best bak. Men hvis dere har noen gode forslag kan det jo hende det blir en ordning på det. 

Da har jeg fått luftet det jeg hadde på hjertet for nå, setter veldig stor pris på meningene deres rundt dette. Så hvis du har noen forslag eller ideer skriv de gjerne i kommentarfeltet! Så håper jeg dere får en strålende start på uken! 

- Sara

Har kåret vinner av konkurransen - ble det deg?

 • 06.10.2013 kl. 19:31

Da var endelig vinneren av konkurransen kåret. Takk til alle som meldte seg på, det ble en del påmeldte denne gangen, noe som er kjempegøy! Måten jeg har trukket ut vinneren på er rett og slett gjennom random.org. Skrev ned navnene til alle på en lapp i den rekkefølgen dere kommenterte og så kåret jeg to vinnere. Håper dere som vant blir fornøyde, skulle gjerne gitt dere et deksel hver, men det har jeg dessverre ikke mulighet til!  

Vinner av iPhone 5 deksel er Vilde // Vinner av iPhone 4/4s deksel er Hippiesummer 

Dere som vant får mail av meg asap! Håper dere synes konkurranser er like morsomt som jeg for dette vil jeg gjerne gjøre igjen!

Noen forslag til hva premien kan være neste gang? Og liker dere best enkle konkurranser som denne her, eller vil dere ha en fotokonkurranse, spørsmålskonkurranse eller noe lignende? 

- Sara 

Jeg vil lese nye blogger!

 • 06.10.2013 kl. 15:38

Søndag er for meg synonymt med avslapping, og hva passer ikke bedre enn å lese noen gode blogger? Jeg leser allerede ganske mange fine blogger og har en liten liste med blogger jeg klikker meg innom hver dag. Blogger bruker jeg som inspirasjon i hverdagen og for å koble av. Listen min kan med fordel vokse litt og derfor har jeg lyst til at du skal legge igjen din blogg eller en du liker godt i kommentarfeltet. Så får jeg litt å kose meg med i kveld!

 

Så, har du en bloggadresse til meg? 

AVSLUTTET (Jeg trekker vinneren av konkurransen i kvled, link her hvis du ikke har meldt deg på) AVSLUTTET

- Sara 

Trend: luefin

 • 06.10.2013 kl. 10:14

Luer har alltid vært et elsket plagg i min høst og vintergarderobe og at luer i tillegg er trendy er bare et pluss. Selv om luen har som funksjon å skjærme ørene for kulde kan den også skjule en dårlig hårdag eller setter prikken over i'en på et antrekk. Nå er det en stund siden sist jeg farget håret og da synes ujevnhetene som kommer med hjemmefarging lettere frem, inntil jeg skal til frisøren (som skjer veldig snart) er en lue godt å ha for å skjule dette. 

      ACNE HER // H&M HER

Gråe luer ser vi mye av i høst, grått er jo generelt en populær høstfarge så at det er en hit også på luefronter er ingen stor overraskelse. Det jeg synes er kult med helt enkle gråe luer et at de er så lett anvendelige, du kan mikse og matche de med omtrent alt. Det er også fint at de er å få kjøpt i forskjellige materialer, jeg synes både pusete ull-luer og klassiske strikkeluer er veldig fint.

Luer generelt finner man i alle prisklasser, og det er kanskje ikke nødvendig å betale over 500 kroner for en lue som ser ganske lik ut som en til bare 50 kroner? Men selvfølgelig bestemmer man jo selv hvor man vil legge i litt ekstra penger. Jeg synes i hvert fall disse to luene fra Acne og H&M ser ganske like ut, hvordan kvaliteten på de to luene er kan jeg ikke si noe om. Acne trekker kanskje det lengste strået der, men når prisforskjellen er så stor kan du slite ut 10 H&M luer før Acne-luen skal lønne seg sånn sett. 

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 

Andre farger jeg har lagt merke til denne sesongen er hvitt og burgunder. Hvite luer har jeg alltid synes har vært fint, men jeg har ofte kjøpt store klumpete luer med tunge rare dusker og det er ikke nødvendigvis veldig pent. Den hvite i midten nederst med en liten søt dusk i fuskepels er så enkel å fin. Luer med ekte pels styrer jeg langt unna (det gjelder forøvrig alle plagg med ekte pels), jeg går heller naken enn å ha på meg plagg med ekte pels. Burgunder er selvskreven høstfarge og tror aldri jeg blir lei den. Carhartt-luene ble veldig populære i fjor og det ser ut til at de gjenopptar suksessen i år. Jeg synes de er kule, men at de begrenser seg til en mer urban eller sporty look. 

Dette er bare mine fargeobservasjoner og hva jeg liker av, det kan godt være andre farger jeg også burde nevnt, men det får heller bli en annen gang.

Har du en luefavoritt i år? 

- Sara

Motivasjon i kopp

 • 05.10.2013 kl. 17:13

Så satt jeg har da, med pensumboken oppslått. Å utsette ting er noe jeg er en mester i, og selv om jeg lovet meg selv at jeg skulle bli ferdig med skolearbeidet i går klarte jeg det ikke. Da er det bare å brette opp ermene nå så jeg i hvert fall slipper å sitte med det i morgen. Lagde meg en god kopp med varm kakao da, så blir det i hvert fall litt mer motiverende å jobbe. 

Har bare brukt ekstra lett melk, 100% kakao og litt søtning fra Truvia. Godt, og litt sunnere enn å lage kakao med sjokoladeplate og sukker. 

Synes det er litt småkaldt i dag, så det er godt med noe som varer litt. Solen skinner da, så det ser mye varmere ut ute enn det egentlig er. Typisk høsten! 

Nei, nok prat, nå må jeg komme i gang. Håper dere har det fint? Takk for gode tips på London-innlegget forresten, dere er fine! 

- Sara

Husk konkurransen!

 • 05.10.2013 kl. 17:12

AVSLUTTET

Husk konkurransen jeg har gående! Jeg trekker to vinnere på søndag! Alt du må gjøre er å like Facebook-siden min (HER), og legge igjen en kommentar med hvilket deksel du ønsker deg.

Del gjerne innlegget videre! 

- Sara

Dreaming about London...

 • 05.10.2013 kl. 09:24

God morgen! Som jeg har nevnt tidligere har en veldig god venninne av meg og jeg har planlagt å ta en weekend i europeisk storby før jul. Tanken var egentlig å dra til et sted vi ikke hadde vært før, likevel endte vi opp med London. Vi har begge vært i London før, men aldri sammen. Kan ikke få sagt hvor mye jeg gleder meg til denne turen! Vi gikk i samme klasse i fjor, men nå har hun flyttet for å studere i Bodø. Sist vi møttes var før sommerferien, så nå er det på høy tid at vi får til et møte. Vi har ganske mange like interesser, så jeg tror vi kommer til å kose oss glugg i hjel i London. 


Satt å lagde meg en liten kollasj i går kveld. Tenkte denne kunne være til inspirasjon når vi skal gå i gang med planleggingen. Vi er begge veldig glade i å planlegge, så det er vel ikke lenge før programmet, shoppinglistene og alt er klart. Jeg kommer helt sikkert til å blogge mer om turen før vi drar, vise dere hotellet og slikt. Synes det er så koselig å styre og ordne før jeg drar på tur. 

Har du vært i London før? Noe man ikke kan gå glipp av?

- Sara

Home spa

 • 04.10.2013 kl. 18:18

Har dere hatt en fin start på helgen? I kveld skal i hvert fall jeg slappe av og kose meg, har nemlig tenkt å ha en liten spakveld. 

Var en tur på Vita i sta og kjøpte noen nødvendigheter. Nå er duftlyset tent, musikken spilles på den lille music angelen min og jeg er klar til å senke skuldrene. 

Jeg fant en ansiktsmaske på Vita som ikke er testet på dyr, den er fra Montagne Jeunesse. Gleder meg til å prøve den, tror ikke jeg har prøvd noe fra de før. Det eneste som er testet på dyr av tingene dere ser over er stripsene fra Nivea. Var ikke klar over at de testet på dyr da jeg kjøpte de. Jeg burde egentlig bare kaste de, men som student så er ikke lommeboken bunnløs dessverre. Det blir i hvert fall ikke Nivea neste gang jeg skal ha  noe slikt. Nå er det i hvert fall tid for å klappe igjen dataskjermen og bare nyte fredagskvelden! 

Håper dere har en fin fredag også. 

Ikke glem å meld dere på konkurransen min! Trekker to vinnere som får hvert sitt iPhonedeksel denne søndagen. Link her

- Sara

God fredag!

 • 04.10.2013 kl. 14:19

Endelig var det helg igjen. Vet ikke helt hvordan jeg skal bruke den ennå, må i hvert fall sette av litt tid til skolearbeid. Alltid like kjedelig i helgene, men noen ganger må man bare. Akkurat nå er jeg i full gang med å planlegge hvordan jeg ønsker at det nye designet mitt skal være. Jeg kikket rundt på en haug med andre blogger i går for å finne inspirasjon, men det er utrolig vanskelig å bestemme seg! Fargevalg er heller ikke så lett, men jeg tror jeg vil gå for en beige/grå farge, eller kanskje en brunaktig. Farger går det an å fikse på i etterkant, så tror ikke jeg skal henge meg for mye opp i det. Jeg har faktisk satt sammen et lite bilde med ideer og elementer jeg synes er kult. Tenkte å sende med dette, eller i hvert fall en forenklet versjon til hun som skal lage det. Ser jo nå at denne kan virke litt rotete for en som ikke har lagd den selv, så jeg får kanskje endre litt på fonter og slikt.  


Bortsett fra litt dumt fontvalg, hva synes dere om ideene mine? Tror dere dette vil bli et fint design? Hvis dere har forslag til ting som bør være med eller ting som kan droppes så gi gjerne et lite pip i kommentarfeltet. 

- Sara

 

iHerb-lykke

 • 03.10.2013 kl. 18:22

Hurra! I dag lå det en pakkelapp fra iHerb i postkassen og ventet på meg. Kom akkurat inn døren etter å ha hentet den nå. Denne gangen inneholdt pakken noe jeg har gledet meg lenge til å prøve, nemlig Quest bars. Har sett utallige blogger og folk jeg følger på Instagram skryte av hvor gode disse barene er, så håper de svarer til forventningene. Næringsinnholdet i disse er svært gode i tillegg til at smaken visstnok skal være himmelsk. OG ikke nok med det, de er også glutenfrie, har høyt proteininnhold og er uten sukker. Har også lest at man kan slenge en slik i mikrobølgeovnen og da vil den ese ut til å bli en liten kake. Haha, merker jeg er litt skeptisk til det siste der, men jeg skal definitivt prøve det ut! 


Ok, midt i bildeseansen måtte jeg faktisk prøvesmake en. Og NAM! Den smakte faktisk kanelsnurr! At næringsinnholdet er så bra er jo egentlig et lite mirakel, disse skal definitivt bli med i treningsbagen på neste økt! 

Har du prøvd Quest Bar før? 

- Sara


#questbar #iherb #quest #questnutrition #pb2

Skirts of the season

 • 03.10.2013 kl. 14:07

Ups, nå ble det en sen oppdatering fra denne fronten. Har sittet å tittet i nettbutikker i flere timer i dag. Tanken var først å se etter noen julegaver, men så endte jeg opp med å sikle på alle de fine skjørtene som har dukket opp denne sesongen. Har plukket ut mine to favoritter under og laget en kollasj til hvordan man kan style de. Alt jeg har plukket ut er fra H&M, og med rabattkoden 0758 får du 10% rabatt på hele sortimentet frem til 13.10! God deal!

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER

Det første skjørter jeg falt pladask for er dette sirkelskjørtet i "skinn". Dette er jo ikke akkurat noe nytt skjørt på markedet, men jeg synes aldri det går av moten. Nå har jeg vært i det litt klassiske hjørnet i dag og bare kombinert veldig enkle farger, men det ser veldig kult ut hvis du piffer opp antrekket med litt sterkere farger også. Sko nummer 5 der synes jeg var utrolig fine, velig kul og unik hæl. Jeg synes også det er litt gøy å se at H&M etterlikner kjente merkevesker. Her er jo både Michael Kors og Marc by Marc Jacobs representert.

1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 11. HER

Det andre skjørtet er hvitt med mønster i stoffet. Det ser faktisk ganske varmt ut, i tillegg er dette litt lengre enn det første så dette passer perfekt til denne tiden av året. Igjen har jeg vært litt forsiktig med fargene, men jeg ser skikkelig for meg å matche dette skjørtet med pudderrosa detaljer. H&M hadde dessverre ikke så mye av det inne nå, men jeg tror det hadde blitt veldig fint til. Jakken var også bare helt skjønn, og helt sikkert veldig varm.  

Noe av det her du likte? 
- Sara

Hverdagsgleder

 • 02.10.2013 kl. 15:30

Dagen i dag startet med at jeg duret i vei til skolen, jeg sto opp ganske tidlig i dag så jeg hadde god tid. Problemet mitt er at dersom jeg har god tid gjør jeg alt supersakte, noe som resulterer i dårlig tid likevel. Uansett, så skynder jeg meg til skolen, men kommer ca. 5 minutter for sent. Da jeg kommer oppdager jeg at forelesningen er avlyst, noe som ble informert om i Facebookgruppa vår i går... Vel, da var det bare å vende nesen hjemover igjen. Jeg klager ikke altså, det er kjempegodt med fri! Nå har jeg ikke forelesning igjen før mandag, så da ble det en liten høstferie likevel. 

For å feire kjøpte jeg roser på butikken i dag. Pleier ikke gjøre det altså, men det var tilbud, bare 20 kroner for disse rosene! Det er jo litt koselig med litt annen pynt enn de halvuttørkede grønne plantene våre. Da jeg var yngre var jeg optimistisk og trodde jeg hadde arvet oldemors grønne fingre, men jeg har vel egentlig innsett at jeg ikke en gang klarer å holde liv i de seigeste grønne planter. Nå skal jeg kose meg med pledd, en kopp te og Top Model på Viaplay. Matias er ikke hjemme fra skolen enda, så da blir det kvalitetstid ded Viaplaykontoen min. 

Ser dere på Top Model i år? Hvem er deres favoritter?  

- Sara 

On top of the wish list: pink edition

 • 02.10.2013 kl. 09:07

Som de fleste sikkert vet er oktober rosasløyfe-måned og det rettes et stort lys mot brystkreft. Årlig rammes 3000 kvinner av brystkreft i Norge og at det i en hel måned er fokus på denne kreftformen er helt fantastisk. I løpet av hele oktober vil det forgå diverse arrangementer rundt om i landet, her er en kreftforeningens oversikt. I nettbutikkene nå og i måneden som kommer vil det sikkert være mange fine kampanjer på rosa ting,Coverbrands har allerede startet. De har 10-30 % på sine rosa favoritter, i tillegg selger de også den klassiske rosa sløyfen hvor pengene går til kreftforeningen.  1. HER 2. HER 3. HER 4. HER 5. HER 6. HER 7. HER 8. HER 9. HER 10. HER 

Jeg skal i hvert fall kjøpe meg en rosa sløyfe i år, regner med at selger de på apoteket? Jeg skal i hvert fall sjekke det ut i morgen, hvis ikke får jeg bestille en fra nett. 

Noen fler som har tenkt til å kjøpe en rosa sløyfe i år?

- Sara 

Høstbilder del to

 • 01.10.2013 kl. 14:35

Her kommer bildene vi tok av meg på søndag, alle bildene er tatt av Matias. Det andre innlegget med høstbilder finner dere her. At folk løper rundt i en park å tar bilder av ting er kanskje rart nok, vi fikk mange lange blikk der vi sto enten på huk eller i en eller annen merkelig stilling for å få riktig lys. Men da vi startet å ta bilder av hverandre ble det om mulig enda litt rarere for folk. Morsomt at folk blir så nysgjerrige. Uansett, slik ble bildene. Jeg har fått beskjed fra et par lesere å se mer i kameraet når jeg blir tatt bilde av, så denne gangen prøvde jeg faktisk å tenke litt over det. 

 Likte dere bildene?

- Sara

God oktobermorgen

 • 01.10.2013 kl. 09:21

Noen andre enn meg som er fornøyd med hvordan regjeringsforhandlingene gikk? Det høres ut som at de har kommet frem til en fornuftig plan sammen, så nå gleder jeg meg til å se hvordan ting blir de neste fire årene. Jeg har stor tro på at Høyre og Frp vil komme til å gjøre en god jobb.

Uansett, så ville jeg egentlig bare titte innom for å ønske de av dere som er oppe en god morgen. Kjenner jeg er litt misunnelige på de som har høstferie! Men jeg vet jo at det går fort til jul, det er faktisk ikke mer enn 10 uker til juleferien. Det høres egentlig utrolig mye ut, men vi har faktisk gått på skole i 6 uker allerede så det skal nok gå fort. Når man ikke har de små feriene innimellom gleder man seg til og setter mer pris på de man har. Nei, nå skal jeg slutte å kjede dere med småprat, jeg må få i meg litt mat og fikse meg. 

Håper dere får en fin dag, så snakkes vi senere. 

Husk å meld dere på konkurransen min her

- Sara

Tattavkvinnene

Hei hei. Jeg heter Sara, er 24 år, og bor i Hønefoss sammen med kjæresten min. Denne denne bloggen bruker jeg til å få utløp for mine kreative sider, og du vil finne en god blanding av hverdagslige ting, oppskrifter, skjønnhet og ellers det som faller meg inn. Håper du liker deg her :) Kontakt: tattavkvinnene@gmail.com

Bloggdesign

Søk i bloggen

Design og koding av KvDesign - www.kvdesign.no